MY NEW HAIR

Blev ingen större förendring, gillar ju att ha långt hår. Toppade några cm bara och klippte upp "luggen" lite grann. Dock inte så det blev kort men innan var den ju en bra bit under hakan.
Jag blev iallafall skit nöjd! Teo på Modeklipparna kan jag verkligen rekomendera att gå till.
Nu är det bara att färga den förbannade utväxten jag har. Sedan ska jag köpa en ny sån där inpaknings/toning i en annan färg som heter guld koppar.
Hon lockade till mitt hår efter så jag fick vara lite fin på jobbet idag :)



Nu ska jag se på Idol och efter det säsongens första avsnitt av Greys Anatomy som typ är världens bästa program!!

FRISERING

Godförmiddag på er

Känner mig sjukt trött idag. Sov oroligt inatt också (som alla andra nätter). Åkte till stallet i morse, vitnos fick vila idag eftersom jag ska hoppa lite grann imorgon, på fredag är det dressyrträning och på söndag är det tävling.
Fällde av honom lite grann och sedan klippte jag manen lite. Det är helt sjukt hur snabbt den växer!
Jag får ju klippa ganska ofta eftersom jag inte vill ha den för kort även om det växer ut. Så jag trimmar den hellre ofta och har en fin längd på den!

Här har ni resultatet :)



Har ridit honom två dagar i rad på fältet och det känns som om vi börjar närma oss vår toppform. Skönt att allt tråkiga jobb lönar sig. Hoppas det går lika bra på träningarna de två kommande dagarna. Jag glider på vågen just nu :)
Hann med att ta ett kort på syrran och Vilja innan hon skulle ta en sväng i skogen.

 

Nu är det dags för en dusch innan jag åker in och klipper mig innan jobbet. Har inte betsämmt mig hur det blir än, får väl råd fråga frisören vad hon tycker passar bäst helt enkelt!

FUNDERINGAR KRING LIVET

Ligger här i soffan och funderar på livet med min nya idol Calle spelandes i bakgrunden.. Det är så sjukt vad snabbt tiden går. Tanken efter studenten var att jobba i 1 eller 2 år och sedan börja plugga. Nu har det gått längre än så och jag håller på att få rena rama paniken. På riktigt, hela jag ända in till själen är jag stressad över att jag inte vet vad jag ska/vill göra. Jag vill verkligen uppnå saker i mitt liv, jag nöjer mig inte med att bara vara nöjd. Det kommer jag aldrig göra. Jag strävar alltid efter det bästa. Jag vill så mycket och jag vet att jag har så mycket att ge. Men ändå sitter jag och nöter i samma gammla spår. Jag känner liksom att jag är färdig här nu. Jag vill gå vidare, jag vill utvecklas.
Önskar även att jag var bättre på att spara pengar så jag kan flytta hemifrån snart. Men det är bara att fortsätta, lite har jag ju sparat men allt går så segt. Det känns som att jag stressar ihjäl mig men ändå går allt i en jävla seg snigel fart som gör att jag inte kommer någon vart.
Jag har liksom panik inombords. Och ju mer panik jag har desto sämmre går allt. Jag vet att man inte ska stressa fram något men igentligen vet jag vad jag vill men då fungerar det inte med hästen. Och det är ju det jag lever för. Det är det som är ljuset i min vardag om ni förstår vad jag menar.

Åh.. Gud nu håller jag på att bli sudär jävla känslig igen. Jag önskar bara att det fanns någon som kunnde säga vad man ska göra, eller spola fram tiden två år så ska allt vara löst.
Igentligen har jag det jätte bra redan, jag har ett bra jobb som många skulle vilja ha, jag har en egen bil, jag har underbara vänner/föreldrar och jag har en jätte fin häst som jag kan utvecklas med.
ÄNDÅ känner jag sån enorm stress. Undrar vad som är felet igentligen.......




KLIPPTID BOKAD

HEEEJ BLOGGEN!

Jag var på stan idag och bokade en klipptid, fick tid redan i morgon klockan 12.45. Vet bara inte hur jag ska ska kilppa mig :S
Har funderat ganska länge på om jag ska klippa upp luggen lite grann (nu är den under hakan). Ska självklart inte ha någon rak vanlig lugg men funderar på om jag ska klippa upp den lite till typ näsan om ni förstår vad jag menar? Det ska liksom vara lugg fast att jag har mitt bena. Är snyggt både när jag har rakt och när jag lockar håret. Resten av håret ska bara toppas. Orkar inte ringa runt till alla så jag frågar er;


Vad tycker ni?? Jag har beslutsångest (somvanligt)!!





MIN NYA KAVAJ

Här har ni min nya kavaj som kommer från Mini for many market. Har på mig den idag till ett stickat genomskinnligt linne från Cheap Monday.



Nu ska jag dra till jobbet! Ska svänga förbi Modeklipparna och se om de har någon klipp tid denna vecka med. Mitt hår växer som ogräs :/
Om ni inte har något att göra idag får ni mer än gärna komma och hälsa på mig :)
LOVE TO YOU ALL

DET VAR TIDER DET....

HAHA Kolla in detta. Det är sjukt vad man förendras med åren! På denna bild var vi väl sisudär 17-18 år skulle jag tro.. Blont hår och bruna ögon. Det sjuka är ju att man var så himla liten. På dessa kort tyckte jag liksom att jag var vuxen vilket jag verkligen inte var! Men det var en jävligt rolig tid i mitt liv om kanske inte den bästa?!
Kommer ihåg hur vi festade som galningar, gjorde massa dumma saker och bara levde livet! Varje fredag så brukade jag och några andra tjejer från min skola skolka de sista lektionerna för att hinna åka in till stan och köpa något som vi skulle ha på oss på kvällen. Haha...
Tänk, bara tänk om man kunnde få leva om den tiden, då skulle jag fa göra det!








ÅHH KOLLA IN IDOL CALLE




HAN DÖDAR MIG SÅ BRA HAN ÄR!

ANNA ANKA

Jag såg nyligen ett inspelat avsnitt av det där programmet som Anna Anka och Jay-z medverkade i. Fan vad bra det var! Jay-z var inte alls som jag trodde att han skulle vara.
När det gäller Anna Anka så håller jag kanske inte med henne i alla hennes värderingar men jag tycker hon är skit skön.
Hon säger vad hon tycker. Och vet ni vad? Jag älskar verkligen sådana människor som vågar säga saker som man annars bara tänker. Det är ju faktist så att i Sverige att vi ska tycka lite som alla andra tycker. Jag tycker verkligen att det är skit tråkigt! Det är faktist ganska många gånger som jag drar mig för att skriva vissa saker här i bloggen för att undvika en stor diskussion eller att folk tycker att jag är helt puckad i skallen.
Men va faaan! Om ni någonsin vart i USA så vet nu ju att det är världens skillnad på människorna här hemma och i USA! Där är de väldigt öppna, hälsar och säger någon liten fras om du står i samma hiss, de både hörs och syns mer än vad vi svenskar gör.
Gör man det här hemma eller om man tar för mycket plats så kollar folk snett på en och tycker att man är konstig.
Vad är det för fel med att bry sig om sitt utseende även om man är 40 år?! Jag fattar inte grejjen.
Om folk vill vara hemmafruar åt rika män, ägna sin tid åt att ta hand om sig själva och göra skönhetoperationer, låt de göra det då! Många är säkert avundsjuka och om andra som faktist verkligen tycker att hon är dum i huvudet tyckt det då! Alla får väl vara som de vill!

Bara för att de är rika och lever lyx liv så behöver man väl inte vara blåst?



En sak som jag tror stenhårt på är att om man vill lyckas så måste man sticka ut från mängden. Inte vara som alla andra. Lika dant när det gäller Carolina Gynning, ni ser ju bara hur stor hon har blivit det senaste året. Jag tycker det är så jävla roligt att det finns kvinnor som de!!

Jag kommer nog vara en ganska cool morsa när jag nu blir det. Och jag kommer aldrig sluta bry mig om utseende, kläder osv för det är ett stort intresse jag har. Lite botox i fejjat kanske man med pumpar in när rynkorna tar ut sin rätt :P Och det vet jag att några av mina vänner med kommer göra. Vi kanske skulle bilda klubb redan nu? Eller vad säger ni? :P

AMATÖRER!!

På vårt stall finns det ju en veterinär klinik vilket gör att jag som är där varje dag ofta får se idioter när de ska lasta sina hästar. Alltså ärligt talat, ibland är det nästan så att man vill gå fram och hjälpa dom! De flesta hästarna går ju in och ut utan problem men den har vi ju den kategorin med hästar som är lite krångligare.
Ofta då tas det fram tusen linor, massa personer som stor och viftar med armarna och personen som leder hästen försöker locka den med mat samtidigt som ho står någon meter in i transporten och försöker dra in hästen (då ska vi inte tala när folk använder spö).
Hela miljön blir ju då VÄLDIGT stressad och jag förstår hästen varför den inörre plats åtte vill gå in!
Jag har ju själv haft en häst som i perioder kunnde vara lite svår lastad. Men jag fick ett skit bra tips av min tränare Karina. Nämligen att hämta sopkvasten!
Man börjar med att öppna upp transporten och ev skjuta bort sidoväggen så det blir större plats åt hästen. Sedan går man MED hästen, INTE 2 meter framför in i transporten. Vill hästen inte på första försöket tar den andra personen bara och petar med sopkvasten på hästens rumpa. Hästen känner ju då obehag av borsten och går oftast rakt in. Börjar den ändå backa så är det bara att trycka den lite hårdare. Detta har iallafall fungerat på de flesta hästar jag har sett. Hästen får inte ont, slipper alla onödiga risker med alla linor som folk oftast inte har koll på och framförallt, den slipper en stressig miljö!

Hatar att se hästarna stressade och att folk tror att det är hästens fel fast det igentligen är människan som sätter den i en dålig situation!
Tack för mig.


MÅNDAG MORGON

Heeej på er!

Jag vaknade inte förren nu! Då kan ni fatta hur trött jag var sen i lördags. Det är fanimej ganska tufft att jobba dagen efter. Gjör ju allt man kan för att sminka bort bakis facet men ändå såg jag ju så jävla risig ut. Kanske beror på att jag låg i sängen och sminka mig med men va fan.
Idag är jag iallafall ledig, ska bara va hemma och ta det lungt. Äta chips och dipp som jag köpte igår men hann inte äta något eftersom jag slocknade direkt. 

Syrran ska tatuera sig idag med på House Of Pain. Kommer säkert upp någon bild på det senare.
Nu ska jag rulla in till köket för att sedan åka till stallet och rida.

Vi hörs snart!

GÅRDAGENS BRAVADER

Här kommer min outfit och lite bilder från kvällen! Det blev tyvärr ingen av dessa outfit som jag la upp innan. Kännde mig inte alls bekväm i något av de. Men tack för att ni skrev vad ni tyckte!! Köpte istället denna paljett kofta, kunnde inte låta bli.






Och så självaste födelsedags barnet, här är det när hon öppnar sina presenter från oss :P
Vi tyckte att hon ska sluta vara så pryd och börja släppa loss lite. Haha.. Skämt å sido! ;)




Nu ska jag svulla allt möjligt. Är sjukt hungrig! Puss och kram från en trött och sliten Emelie


BAKIS

FY faan vad jag hatar dagen efter! Ligger nu i sängen och mår som jag förtjänar :/ Ska upp nu och försöka sminka mig lite för att sedan dra och jobba. KUL!
Bilder kommer upp senare om det nu blev några som går att visa haha.

Ses sen!

HEJ DÅ! SES VI I NATTEN??



STRESSAD, IGEN

Eller somvanligt kanske jag skulle säga? Nu har jag iallafall kommit ut från duchen. Sitter med en turban i skallen och ska snart börja blåsa håret.
Såg att alla tyckte att jag skulle ha på mig förslag nr. 1. Blir den eller en annan som jag köpte i all hast på stan.
Självklart ska jag försöka hinna ladda upp min outfit innan jag åker hemifrån!

Vi ses snart igen :)

MINI FOR MANY MARKET

De har överaskat mig väldigt positivt. Jag fullkomligt älskar denna nya tröja som jag köpte igår. Chek it out.



Visst är den fin? Skit fin kvalite också! Det syns ju tyvärr inte på bilden. Jag liknar lite en panda i dessa färger tyckte syrran :P
Nu ska jag jobba! Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig ikväll =( Vi hörs senare, är sönder stressad nu!

NI FÅR VÄLJA

Nu är jag INTE glad. Jag är så arg och irriterad att jag snart dör. Som jag skrev så hade jag beställt en klänning till helgen. Den kom igår.. När jag öppnade paketet idag får jag syn på att de har skickat fel fucking klänning!!!! Med andra ord har jag inte ett jävla skit att ta på mig i morgon kväll. Jag hade fixat allt till den outfitten och köpt läppstift och skit idag som skulle matcha.
Nu står jag mellan två skit alternativ. Välj ni vad som är snyggast.

Förslag 1:
Med denna outfit ska jag då sota ögonen och måla läpparna röda. Till det bär jag ett par skor med typ nitar på.



Förslag 2

Har jag redan använt en gång, dock var det i sthlm. Till det har jag svarta skit fula skor. Svart make.



Igentligen tycker jag bättre om klänningen men jag vill ha mina röda läppar och nit skorna och om jag ska ha det måste jag ha förslag nr ett eftersom det inte passar ihop annars. HJÄLP MIG KOMENTERA NU

HEEEJ BLOGGEN !!



Har inte hunnit blogga så mycket idag. Var och red imorse, efter det svirade jag om från ridkläderna till dess på bilden för att sedan åka som om det vore autobahn till stan där jag skulle träffa mina vänner Sofie, Bella, Linnea och Korven. Vi åt lunch och sedan handlade vi lite presenter till Johanna. Bästa presenten vill jag tillägga :P Hohohohoo..
Jobbade från 14-19. Köpte två plagg som jag ska visa er i morgon. Skit snygga från det nya märket Mini For Many Market.
Nu ska jag chilla. LOVE

GÅRDAGEN

Igår var jag på min lediga dag och solade solarium med tanke på att jag ska ut i morgon (jag är likblek). Jag testade iallafall ett nytt ställe som jag aldrig har vart på. Det ligger mitt emot Dehli och är ett sånt där obemannat ställe. Det var skit bra!! Jag solade bara 15 minuter och visst, jag fick ingen dunder färg men man kunnde ändå se att jag hade solat. Plus att solarierna var värsta high tech.´Fläktarna var över hela kroppen, man kunnde ställa in hur mycket det skulle blåsa, gradantalet det skulle blåsa i, musiken, doft aromer och sån där ånga kunnde man välja om man ville ha den på hela kroppen eller bara i ansiktet.
Det stället kan jag varmt rekomendera!





Kontroll panelen var inte direkt liten..

FÖR ATT JAG ÄR BÄÄÄÄST!!

Vill man så går det! Efter x antal timmar så har jag lärt mig :) Jag som normalt sett inte fattar ett skit av datorer har lyckats med detta! Haha.. Kanske låter som en enkel grej men jag hade inte ens installerat programet.
Här har ni iallafall min igentliga skit helg på Åby. Detta är från söndagen då det iallafall går lite bättre, dock gör jag den vanliga missen att jag går på 6 språng till räcket istället för 7. Han blir lång och river. Sånna missar som jag absolut INTE får göra vid det här laget (de andra ryttarna gick på 7 el 8 språng imellan). Men å andra sidan så vet jag ju om att det är det som jag har problem med eftersom han är en stor häst med stor galopp.
Men nu får ni se mer filmer framöver så får ni se oss utvecklas!
Varsågoda

 

Ps. I morgon blir det inlägg som inte handlar om hästar! I promise.

Nu ska jag stressa ner lite innan jag ska lägga mig och sova för i morgon och hela helgen väntar det jobb!

OOHHH JAG ÄR SÅÅÅ FRUSTRERAD!!!!

Jag har suttit i flera timmar och försökt lära mig att ladda upp filmer från filmkameran till datan. Och vet ni vad? Jag lyckades ladda upp filmen sedan tävlingen i söndag. MEN, ja det är ju alltid ett jävla MEN. Nu fungerar det inte att ladda upp den på youtube! Jag hittar liksom inte filmen!!! JAG ÄR SÅ FRUSTRERAD OCH ARG NÄR JAG NÄSTAN NÄSTAN HAR LÄRT MIG SÅ SKA DET ALLTID VARA NÅGOT SOM FÖRSTÖR!! Ohhh :/

MÖRDAR DRESSYR PASS

Fy fan säger jag bara! I början känndes allt skit, jag hade i princip 3 ton i handen och han var lika lång som en långtradare. Kul.. Han är ju en ganska stel häst som har lätt för att skrota ihop vilket han hade gjort. Dock inte så mycket men lite iallafall. Så jag fick börja med att rida i trav och galopp på volten och överböja honom. Samtidigt som han ska vara i en väldigt låg form. Högervarvet gick OK, värre var det i vänster. Jag fick inte släppa vänster tygeln förren han mjuknade vilket gjorde att jag fick kramp i armen efter ungefär en sekund. Sen släppte han iallafall. När han gjorde det red jag volter runt 7 studsen som stod kvar i ridhuset. Red imellan och red små små volter för att fortfarande kunna ha honom så runt utan att ytterbogen faller ut. När jag gjort det red jag på rakt spår innanför spåret i ökad trav med en spik rak häst. Då var han skit fin!! I slutet fortsatte vi med samma jobb i galopp och avslutade med att träna galopp ombyten vilket han inte är hundra på. Han gjorde ett par bra fina rena byten men han blir i det läget så över amitiös att han börjar byta galopp hela tiden. Då är det bara att låtsas som det regnar och ta om det.
Så.. Från att ha 3 ton i handen, stel och kantig att rida på till ha ha honom riktigt igång med bak, helt lös och mjukgjord. Man kan tro att det är en helt annan häst då! Han gångarter blir riktigt fina dock är det värsta för mig att det blir svårare att sitta på :P Men det är en väldigt härlig känsla att få sitta på honom då!!
Jag är nöjd med dagens pass. Jag och vitnos svettades som grisar. Det är bara att träna på så kommer det även funka på tävling sen!

Här får ni se honom in action :P




Puss till er från mig och vitnos <3

GOR MORGON GOD MORGON

Sovit gott? Det har jag iallafall! Kom hem vid 01-tiden inatt så jag har sovit som en stock hela natten. Otoligt skönt eftersom jag annars har problem med sömnen. Kan liksom inte minnas när jag sov en hel natt senast.
Dagen igår var iallafall rolig! Vi var först och kollade på en häst och sedan skulle pappa iväg på middag (möte) men några kunder senare på dagen/kvällen. Så han släppte av mig och syrran någonstanns i stan så vi tog spånkan till typ nordstan och gick och kollade i butiker. Hittade massor snygga saker men vet ni vad?! JAG KÖPTE INTE ETT SKIT! Det bara kilade i fingrarna på mig men min syster är en sån person som sparar alla sina pengar och köper i princip aldrig något till sig själv så hon påverkade väl mig lite grann.
Hittade sjukt mycket snyggt inne på Weekday och Zara. Även en paljett kofta som jag såå gärna ville ha. Men men.. Som mamma sa till mig, man kan inte få allt här i världen.
På fredag kommer iallafall lönen. Jag längtar lika mycket varje gång. Men idag ska jag sälja ett par ridbyxor till min dressyrtränare som jag fick i julklapp. De är en ny model från Pikur som jag trodde skulle passa mig fast den inte gör det. Så nu ville hon köpa de. Jag säljer de för halva priset och får 900:-. Yeeeey! Frågan är bara om jag ska spara eller shoppa upp dom pengarna. Vi får se... Beror på hur mycket lön jag får eftersom jag var sjukskriven i 3 veckor :/ Och en av de veckorna ska jag få pengar av försökringskassan som kommer nästa månad eller något. Segt.

Nej, nu ska jag ta och äta lite frukost. Sen blir det dressyrtäning. Pusss!

MOT GBG

Kom hem från stallet alldeles nyss. Blev att rida i ridhuset idag. Kollade även lite när Johanna hopptränade en sista gång innan hon åker hem. De hoppade bla 7 studs och kombinationer.
Passade på att ta några bilder :)



Johanna och jag på våra vita riddare :P



Johanna igen



Sist men inte minst så ville Pelle också vara med på bild när han insåg att kameran var framme.. Här rider han norsken som han kallas.

Jaa, nu ska jag ta och klä på mig. Vi skulle gentligen åkt kl 11.00 hemifrån men somvanligt så är pappa typ 1 timme sen så det är väl ingen bråska för min del! Kommer hem sent ikväll men om jag inte är alltför trött bloggar jag då! Annars ses vi i morgon bitti igen. Ha en trevlig dag allihopa!

MIN VANLIGA OTUR

När jag kom till jobbet idag fick jag höra av Patrik att de hade ringt från Acne och sagt att det hade blivit ett misstag igår när jag beställde stövlarna. De var slut på lager :( Men de kommer in igen mellan den 13-15 oktober så då ska jag hänga på låset och se om jag kan få tag i de då. Jag vill ju verkligen ha dom.

Föressten så har jag EV hittat en outfit tills på lördag då jag ska på Johannas fest (hon fyller år). Hoppas hoppas den blir bra, men det kan knappast bli fel. Har nämligen beställt en klänning som visserligen funnits länge men den har nu gjorts igen eftersom den vart så populär. Vilken det är får ni se senare i veckan ;)

Nu ska jag åka och hämta Arber.. Vi ska ha en slappar kväll. För i morgon blir det att gå upp tidigt och rida vitnos för att sedan spendera en dag o Götlabooorg! Ska bli riktigt kul!
Såg att det var någon som ville se bild på mig och Arber. Jag har tyvärr inge bra kort där vi båda är tilsammans så du får se en bild på honom själv istället för mig har du ju redan sett här på bloggen. Varsågod!


MOT JOBBET!

Det blev tyvärr ingen dressyr träning idag. Johanna från Nässjö kom och skulle träna för Pelle så jag red ut en sväng med syrran i regnet och tittade sedan när hon tränade med sin nya häst som för övrigt var skit fin!
Nu ska jag åka till jobbet. Jobbar fram till 19.00. Ikväll blir det idol. I morgon kanske jag hänger med pappa och syrran till Göteborg. Pappa ska dit på jobb och syrran kanske kulle kolla på några hästar. Tänkte att jag kan hänga med och kolla jag med då och kanske hinner gå en sväng på stan om jag har tur?! 

Jag har iallafall bestämt mig för att behålla min skinn jacka! Jag älskar den..
Föressten så har jag kommit på hur man använder web cameran att ta bilder med. Så nu blir det mycket enklare istället för att ta med vanliga kameran :)



PUSS 

KOLLA VAD JAG RÅKADE BESTÄLA I ALL HAST

MEN jag behöver verkligen ett par stövlar till hösten. Lika bra att slå till direkt än att sitta hemma och tjura sen när de har tagit slut.
De ser lite halv dana ut på bilden men de är grymt snygga i verkligheten!
De heter Pistol för er som undrar och kommer från Acne.



Där rök typ lönen skulle man kunna säga :P Ni får se bättre bild när dekommer hem till mig. Nu ska jag ut till sallet och träna dressyr för Karina! Se you later.


FRÅGORNA

Som jag antog var det inte så många som undrade över något men självklart svarar jag på de frågor som jag fått! Allt för er mina kära läsare :)




Har du bott i Norrköping hela tiden?
Svar: Ja det har jag, är född här.

Har du pojkvän?
Svar: Ja

Bor du hemma eller i egen lägenhet?
Svar: Just nu bor jag hemma. Håller på att spara ihop pengar så jag ska flytta efter jul någon gång :)

Har du tänkt att flytta ifrån Norrköping?
Svar: Inte just nu, men skulle det dyka upp något bra jobb eller så och det finns möjligheter att ta med min häst med bra träning och tävlings möjligheter så kanske det händer. Men inget som är planerat!

Vad gör du på fritiden?
Svar: Hmm, jag har inte så mycket fritid. Hästen tar så otroligt mycket tid men har jag lediga helger så festar jag mer än gärna, shoppar, umgås med vänner/pojkvän, fikar osv.

Har du förhållande nu? Isåfall hur länge har ni varit tillsammans och har ni några planer för framtiden?
Svar: Ja det skulle man väl kunna säga att jag har. Vi har vart tilsammans till och från i 6 år (!). Har inga direkta planer, vi tar dagen som den kommer och ser vad som händer.
 
Hur gammal är du?
Svar: Jag är 23 år.

Hur lång är du?
Svar: 167.5 cm.

Vad har du för godissmak?
Svar: ALLT!! Jag älskar godis! Bäst är Marabou choklad dock får jag inte äta den längre :(

Har du några syskon?
Svar: Yes, jag har en syster som är 19 år.

Vad gillar du helst, en innekväll med killen/vännerna eller en galen utekväll?
Svar: Åh.. Kan man säga både och?!

Vilka länder har du varit utomlands i?
Svar: Hmm.. Thailand, Miami, New York, Las Vegas, Curacao, Grekland, (Puerto Rico, St Martin, Haiti, kryssning i karibien), Frankrike, Tyskland, Holland, Norge. Tror inte jag glömt någon.

Trivs du med ditt liv nu? eller finns det nåt du skulle vilja ändra på?
Svar: Tyvärr blir jag aldrig riktigt nöjd. Fast jag borde vara det. Men jag trivs med mitt liv men jag tror nog jag kommer förendra endel saker kommande år.

Eftersom jag är en trogen läsare hehe har jag förstått att du verkligen älskar acne.. men vilka andra märken gillar du på kläder? :)
P.s. skulle va kul om du visar dina favorit plagg d.s.
Svar: Jaaa, jag ÄLSKAR verkligen Acne! Det är mitt absoluta favorit märke. Andra favoriter jag gillar är Whyred, Cheap Monday, Blank. Kedjor som jag gärna handlar i är H&M (som jag tycker är skit bra), Zara, TopShop och Monki :)
Visst kan jag ta och fota mina favorit plagg någon dag!


Vad faller du för hos killar? nämn de 5 snyggaste/sexigaste i världen!
Svar: Oj.. Haha.. Jag vettifan men jag faller för långa killar, gärna mörkt hår, bra klädstil och självklart personligheten!
Jag har inga direkt som jag tycker är "snyggast" i världen men Christiano Ronaldo och favoriten George Clooney är ju inte fula direkt :P Sen kanske jag skulle säga min pojkvän om jag nu får det? Haha.. Mer kommer jag inte på just nu :) 


Sudär.. Då vet ni lite mer om mig iallafall :) Om det är något mer ni undrar över är det bara att fråga! Jag svarar :) Tycker faktist att det är kul när folk har börjat våga komentera lite mer!
Nu ska jag titta på Svenska hollywood fruar. Jag bara älskart!


FRÅGA!

Okej, jag vet att jag har endel nya läsare som trillat in och läser bloggen. Var även en tjej som ville att jag skulle skriva lite mer om mig. Dock vet jag inte riktigt vad jag ska skriva och vad ni vill veta så bäst är att ni frågar det ni undrar över så svarar jag ikväll!
Kan vara vilka frågor om helst, jag ska försöka svara så gott det går om det nu är någon som undrar över något :P

Okej? Låter det bra? :) Puss!!


FAAN OCKSÅ :(

Hej på er mina vänner!

Läkaren ringde mig nyss och berättade om provsvaren (för er som inte vet har jag haft jätte mycket problem med min mage, haft magsår och troligen även gluten allergi) .. De tog ju prover av mina tarmar när jag gjorde gastroskopin och läkaren sa att de såg konstiga ut så att de inte riktigt kunnde tyda de. Han hade iallafall frågat en specialist läkare om råd och han hade då sagt att det kan se ut sådär i vissa fall om man har glutenallergi. De tror nästan säkert att det är det jag har men för att fastställa diagnosen måste jag genomgå fler tester :( Nu ska jag få gå till en dietist som ska berätta om maten vad jag får äta och inte får äta för det är jätte viktigt att jag inte får i mig någonting med gluten i. För om 6 månader ska jag ta samma blodprov som jag gjort tidigare (de visade då mycket förhöga halter av gluten) och se om det blivit bättre när jag inte ätit det på 6 månader. Sedan ska jag göra en ny gastroskopi undersökning!!!! :( Jesus jag började nästa gråta när han sa det.. Alltså det var det värsta jag någonsin vart med om! Men mamma sa att vi kan be om att jag ska sövas den här gången. Sist varken sövdes jag eller tog lugnande, men då visste jag heller inte vad jag gav mig in på ;(
Men vi får se.. Jag ska inte stressa upp mig än, det är lång tid kvar även om jag kommer stortjuta två veckor innan undersökningen..
Anledningen till att jag måste genomgå fler tester fast de redan tror ganska säkert att det är det jag har är för att om de säkerställer diagnosen kan man få bidrag av komunen eftersom glutenfri mat är dubbelt så dyr. Har man inte fast ställt det får man inget. Nu har vi iof inte ens något bidrag här i östergötland just nu (det har funnits det tidigare) men den frågan prövas tydligen om varje år. Vissa andra komuner har det. 

Men iallafall.. Jag lovade er en "före" och "efter" bild. Vill poängtera att min mage var så stor som den är på första bilden HELA TIDEN, kunnde inte använda mina byxor ens gång.

Före





Efter



Ja.. Ni ser ju skillnaden även om bilderna inte är de bästa..... Men jag är i vilket fall glad att min mage har börjat bli platt!! Jag såg ju gravid ut förut, det kan ingen annan säga något annat om!

 


GIVE THIS CIGARETTE PANTS TO ME!

Åh jag dör, det finns så sjukt mycket snygga kläder och skor som jag vill ha! Det är verkligen så jävla snyggt med höstkläder.
I höst kommer jag vara lite rockig med nitar osv. Men även dressad. Jag älskar det dressade modet. Att bära kavaj är sjukt snyggt och då ska vi inte tala om dessa kavaj liknande byxor från Acne!



Otroligt snyggt när de är tightare nertill. Om jag får bra lön ska jag fan beställa dom. Perfekt att jobba i med.
Hade jag haft pengar skulle jag beställa denna med. Men den får vänta till näst nsta lön isåfall..



Jag skulle ha beställt massa kläder från Acne men INGENTING fanns när jag ringde och frågade.. Så jävla typsikt..
Gud jag som inte ska göra av med så mycket pengar, är det bara jag som inte klarar av att spara pengar!??

TRÖTT

Gud jag känner mig som en riktig zombie. Fy fan vad hela min kropp värker! Ändå sov jag middag mellan 13-14.00. Funderar på om jag ska åka till Coop och köpa ostbågar och chips med dipp. Jag har ju knappt ätit något onyttigt denna helg. Igår höll jag på att svälta ihjäl på tävlingen. Har inte riktigt vant mig vid att jag inte kan äta vad som helst längre. Tänkte att jag kunnde köpa något att äta på plats men de hade ju inte ett skit som var gluten fritt.
Föressten så borde jag få reda på mina provsvar snart. De skulle ha kommit för en vecka sedan så jag ringde läkaren men han ska ringa upp mig i morgon mellan 11-12. Hoppas på svar då.
Visst ja! Vill ni se skillnanden på min mage före och efter nu? Tänkte lägga upp bild på det i morgon..

Föressten så ska jag ta tag i att försöka lära mig att ladda upp filmer från videokameran som pappa filmar när jag tävlar. Antar att ni vill se.. Jag har faktist suttit i en timme och försökt men jag fattar inte ett skit somvanligt. Ska nog åka ner till pappas jobb på onsdag eller torsdag och fråga om Martin (en data kille) som jobbar där kan hjälpa mig. Vad sägs om det? :)

Äh vad fan nu tar jag bilen bort till Coop. Jag kan inte vänta längre.


TÄVLING DAG NR 2

Idag var det somsagt regional tävling ute på Åby och jag red bara en 110 cm klass.
Eftersom det gick skit igår så ändrade jag bettet eftersom han var alldeles för stark. Bytte dock inte bett utan jag red på Flippanbettet igår på mellersta ringen. Men idag tog jag upp den högt upp så det blev precis som ett vanligt bett. Alltså svagare än vad jag red med igår. Och ju svagare bett jag har desto lydigare och känsligare blir han!

Han var alltså skit fin på både framridningen och framhoppningen, lydig, mjuk och hoppade as fint. Lika dant på banan. Jag kom till ridning, väntade på hindrena och kom perfekt på varenda hinder. DOCK var det en trippelbarr som han hoppade till som satan på och sedan var det 7 (långa) galoppsprång till ett räcke med vatten matta under. Men eftersom han hoppade till på trippeln så fortsatte jag i samma tempo fram till räcket fast på 6 galopsprång. Då rev han räcket som var det lägsta och enklaste på hela banan.. Men om jag hade vart lite smart hade jag försökt att sätta tillbaka på 7 galopsprång så hade jag sluppit det där onödiga nerslaget.
Men men! Resten var iallafall kanon :)
Men så jävla irriterande med ett jävla onödigt pet när jag vart så nära nu 3 ggr med 4 fel. Men jag antar att det gäller att hitta exakt rätt knappar nu när jag har en ny häst. Men det kommer, det kommer..

Nästa helg får han vila sen kör vi igång igen med Jönköping på fredagen och Söderköping en klass på söndagen.




PARTY HARDY

Det ska jag iallafall göra nästa vecka! Behöver bara fixa en outfit tills dess. Jag är hemma från festen redan nu innan 22.00. Jag måste få min skönhetsömn! Jag är totolt slut efter dagen. Det tar kål på mig att tävla och speciellt att köra transporten själv och inte ha pappa där som en andra hand. Men Arber klarade av att hjälpa mig jätte bra faktist (och korven och Bella såklart! Tro det eller ej men Arber är faktist inte rädd för hästar..

Här har ni två bilder som jag hann ta på fina tjejerna.

Vi börjar med de två födelsedagsbarnen Linnea och Cissi.



Sedan Cissi, Ouraka och Maya :)



Jaha...Nu ska jag väl lägga mig och sova. Tro mig, inatt kommer jag sova så jävla gott. Vi ses i morgon bloggen <3

BÄTTRE LYCKA NÄSTA GÅNG

Brukar man ju säga. Dagéns klass var ingen höjdare. Visste ju att det är en stor neckdel för mig när det är stor utebana. Sagt och gjort, han var jätte fin på framridningen och framhoppningen. Hoppade upp sig väldigt fint där.
På banan blev han sååååå stark och lång. Alltså jag red på två mindre galopp språng på en distans (!).
Sen gick det kanske inte fort, men han har så stor galopp och är en sån stor häst. Men men..
Fick iallafall ett stopp och ett riv. Stoppet var mitt fel, fick inte igenom någon halvhalt utan han var bara skit lång och stark så såg jag att jag låg typ 2 meter för stort och tänkte trycka av honom. Självfallet blev det föör långt för honom. Så det får jag ta på mig! Kom liksom inte till ridning idag. Fick bara styra i princip känndes det som. Vitnos körde mest sitt egna race idag :P Haha..
I morgon ska jag testa ett annat bett. Och hoppas det går bättre på det.
För när han blir så stark får jag bara frammåt lägen (oftast) som gör att jag kommer typ tajkon på varenda hinder i princip. Gäller att hitta gas och broms (på rätt sätt) för vår del.
Men men, nog pratat om det!

Nu ska jag iväg på party ett litet tag. I morgon blir det att gå upp jävligt tidigt för att åka och tävla ännu en dag....




GODMORGON LÖRDAG

Idag vaknade jag halv 8 igen. Trots att jag har sovmorgon, så sjukt irriterande! Men nu har jag iallafall hunnit sufra runt lite, dragit mig i sängen osv. Ska väl ta och äta lite frukost snart om jag får i mig någon. Har så svårt att äta på morgonen..
Idag och i morgon blir det iallafall tävling på Åby. Vet inte riktigt hur dags jag startar i dag. Men det är 3 klasser innan så jag skulle väl gissa att det blir vid 14-tiden eller kanske ännu senare.. Ska ringa ut dit lite senare och höra med dom när de tror att min klass börjar. Jag rider ju nämligen näst sist i min klass med.

Ikväll blir det att gå en sväng på lite party (dock inget party för mig). Cissi och Linnea har hyrt en lokal som de ska ha fest i eftersom de nyss har fyllt 22 år. Kommer nog ganska mycket folk dit så det är jävligt tråkigt att jag inte kan vara med och parta med dom men det får bli nästa helg då Johanna kommer hem från Sthlm och ska firas!

Aja, jag tar med mig kameran idag och tar kort så gott det går. Önska mig lycka till för jag ska köra transporten helt själv haha.

Vi hörs senare igen! LOVE

YES

Heeeej!

Jag kom precis hem från jobbet. Var förbi Videoland och hyrde en film korven och bella har sett som de sa var skit bra och att man gråter som ett as till den. Och sånna filmer gillar ju jag ;P
Arber kommer hit snart med så ska vi äta lite, mamma har lagat potatis gratäng, kycklingfile sås och sallad. Han ska ju följa med mig på tävlingen i morgon som en sk "hästskötare" Haha, vi får väl se hur det går. Pappa ska spela någon golf tävling så han kunnde inte följa med, men det löser sig!

Vill iallafall tipsa om denna sjukt snygga party bag. Jag va så inne i att hitta någon efter att ha sett den jag visade för er från Acne och så vips så hittade jag denna!!
Kommer från, tro det eller ej.. Lindex och kostar 249:-! Finns den kvar vid lön så ska den nog bli min :)



Btw, jag tror jag behåller skinn jackan. Om jag inte hittar någon annan som jag blir kär i förstås!
Hoppas ni får en trevlig fredags kväll allihopa :)

TIPS!

I förrgår hade jag en kund inne hos mig som testade lite kläder. Hon var frisör så jag frågade lite hur jag skulle göra med mitt hår (längderna) eftersom jag inte vill hålla på att färga hela håret stup i kvarten.
Som vanligt färgar jag hårbotten ca varannan vecka eftersom jag är blond normalt sett och mitt hår växer som ogräst så syns utväxten så snabbt. Tjenen (frisören) rekomenderade mig att testa Revelon. Det är en inpackning med typ som en toning i. Man väljer alltså sin färg, tvättar håret somvanligt, handukstorkar, har i ca 8 pumpslag av inpakingen och låter den verka i 3 minuter bara! Sedan tvättar du ut den.
Och tro mig, jag märkte skillnad. Visserligen hade jag inte i så mycket oh drog ner tiden till 2 minuter eftersom det var första gången men håret blev mörkare och mycket glansigare. Detta ska nu hålla i ca 6-8 tvättar.
Det är iallafall verkligen att rekomendera!



Den runda burken är det. Finns att köpa på hårvårdsbaren. Färgen använder jag bara i hårbotten.



Håret innan.... Dassig färg och ingen glans.

Håret efter (dock gör blixten och ljuset att färgen ser ojämn ut men ni ser skillnaden iallafall).



Nu- dags att åka till jobbet!

JAG HAR JU GLÖMT!

I förrgår skrev jag ju att jag skulle visa er mina tre bästa låtar av Melissa Horn. Här kommer den andra. Perfekt att vakna till.



Visst ÄR den bra? Jag vet att Göllas gillar henne iallafall :)
Nu ska jag klä på mig. Måste åka och rida igenom Vintos, packa och duscha honom till tävlingen ihelgen. Hinner ju inte ikväll eftersom jag jobbar eftermiddag/kväll idag. Sen ihelgen är jag ledig! Yeeeyy! Fast ledig och ledig kanske är att ta i.. Eftersom jagtävlar båda dagarna blir det ändå tidiga morgnar!

FAAAAN BESLUTSÅNGEST

Åhh, jag som körde som en galning i morse för att hämta ut min jacka. Så när jag öppnar den va den lika snygg som jag trodde MEN. Jag hatar det där ordet MEN den är så kort. Alltså den är midie kort framtill och ännu kortare bak! Gör att den kommer vara alldeles för kall att använda när det blir kallt ute :( Sen är den så tight i armarna så jag kan heller inte ha någon tjock tröja under.
Faan, nu är jag as ledsen! Vet inte hur jag ska göra...



Snacka om besluts ångest! Behåller jag den måste jag hitta någon annan jacka med som inte är alltför dyr..
Får vänta någon dag och fundera på saker.
Vad tycker ni jag ska göra?! Snälla hjälp mig jag har panik!

JAAAAAA!!

Min jacka som jag beställde från HM har äntligen kommit! Pressbyrån (där jag ska hämta ut den) öppnar inte förren klockan 9.00 men jag ska åka dit direkt och hämta den. Jag hoppas verkligen att den inte är för liten och att den är het. Men det tror jag nog ;)

Efter det ska jag till stallet och hoppa några språng med Pelle inför helgen. Sen åker de vidare till Carlstad Horse Show. Hade med velat åka dit men eftersom jag inte ridit 120 cm på vitnos går det ju inte. Får bli nästa år!
Va ju där med Hilton förra året och det är en riktigt bra tävling.

Aja, ska hoppa i ridkläderna nu. Jag visar er jackan senare direkt när jag får tid!!


DOLLIE

Jag vet inte om ni läst dollies bogg? Hon ligger iallafall ute på bloggtoppen. Alltså... jag tycker faktist att folk får skriva vad de vill i sina bloggar eftersom det är upp till var och en om man vill läsa eller inte.
Om vi tar exemplet kissie så är hon ju faktist ganska grym. Jag såg på tv igår när hon pratade om sin blogg. Hon var inte alls sudär dum och blåst som hon framstår sig vara i sin blogg.
Hon sa det själv att när hon bloggar går hon in i sin "roll" kissie. Utanför bloggen är hon Alexandra. Hon skriver saker som irriterar folk eftersom hon vet att det drar till sig läsare. Det är ju faktist läsarna som har gjort henne så stor som hon är idag.
Så på så sätt är hon ju faktist ganska smart.
Men sen har ju ju då Dollie. Jag har läst hennes blogg ett par gånger, men jag fattar inte riktigt grejjen.. Hon ligger ute under blogg kategorin "sex och kärlek" och jag kan inte tycka att hon stämmer in på något av de. Fast å andra sidan kanske det inte fanns någon bättre spalt att lägga sig i.

Hennes blogg kretsar mycket kring bilder och att visa upp sig (?). Eller har gjort iallafall. Nu de senaste bilderna var hon lite mer påklädd med de flesta bilderna är hon naken eller iklädd i typ små underklädes outfit.


Jag bara undrar varför man gör så mot sig själv?! Okej om hon vill visa upp sig för hela världen men hennes föreldrar, hennes mormor, farmor  osv. Tänker hon inte på att det inte bara handlar om henne?
Bara sen när hon ska söka jobb i framtiden, eller börja plugga.. De flesta kommer ju se henne för den hon är i bloggen. Och tyvärr är det ju så i samhället att man får sin "stämpel" för saker och ting man gör här i livet.


Hon måste (antagligen) ha väldigt dåligt självförtroende eller något eller är det bara ett sätt att lyckas här inom blogg världen?

Klicka här för att komma till hennes blogg (för er som är intresserade) http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.5981345

Vad tycker ni?

ÄLSKADE RIDBYXOR

Jag lovade er att visa mina röda ridbyxor för er för ca 3 månader sedan eller något. Nu har jag iallafall gjort ett försök att ta kort på de (det är inte det lättaste att ta kort på sina ben och röv själv). Fick smyga i stallet så att inte Erik skulle se.





De är så jäävla sköna, MEN den enda nackdelen är att om man är van att rida med helskodda (som jag är) så känns det väldigt halt i sadeln eftersom de inte är skodda. Men å andra sidan väger ju det positiva upp att de är så snygga. Det har ju kommit ut ett par gråa med. Med samma bett på rumpan. Riktigt snygga, testade de när jag var i Falsterbo.

Föressten, kolla hur min häst såg ut idag när jag kom till stallet då. Jag vill börja med att påpeka att jag la in nytt spån igår och han har det väldigt rent, tar ut allt smutsigt spån varje dag så han inte ska få piss och bajs fläckar plus att jag badade honom igår. Men ÄNDÅ lyckas han lägga sig i skiten. OHHH! Det är ju lagom kul när han ser ut såhär på morgonen när jag ska tävla. Vilket har hänt flertalet gånger nu.



Nej, nu ska jag fixa mig. Ska iväg och jobba. Vi hörs ikväll! Och då blir det inlägg som INTE handlar om hästar!!

GORMORGON

Fan vad jag älskar min nya data! Nu ligger jag i sängen o bloggar. Har inte ens klivit upp och ätit frukost.
Käner att jag håller på och blir en riktigt stor jävla data nörd. Känner mig nästan lite beroende och kan inte låta bli att gå ut på nätet när datan ligger 50 cm ifrån mig!

Men visst har jag blivit mycket bättre på att uppdatera?! Det är ju tusen gånger lättare att göra det nu när jag har min egna data på rummet och slipper slåss med syrran om man som skulle ha den snabba datan i vardagsrummet.
Fjantigt.

Idag ör jag lite avis på henne. Hon och pappa flög iväg tidigt i morse till Riga, skulle kolla på några hästar. Skulle med villja hänga med men jag jobbar ju somsagt hela denna veckan!

Aja, det är dags att bege sig till stallet, ska ta hand om syrrans häst Vilja idag med eftersom hon inte hinner själv! Vi hörs snart igen ;)

EH OKEJ

Inte LITE snygg väska. Den är ju att dö för. Dock kostar den 3000 pix. Fuck.. Det har jag verkligen inte råd med.



Men drömma kan man ju alltid...
Jag tycker faktist att det annars är värt att lägga mycket pengar på en väska. Köper man en dyr så kastar man ju aldrig den (förhoppningsvis). De håller med! Hade denna vart en "vanlig" väska i normal storlek hade jag inte tvekat men en liten väska som man har mer till party är det för dyrt =/ Om man inte har pengar förstås...

Föressten, vi har fått in ett nytt kläd märke i butiken! Nämligen Mini for many market! Mini markets under linje eller vad man ska säga. En billigare kollektion som man mycket välskräddade plagg och bra passform.
Själv ska jag köpa en kavaj som vi fått in. Men det får vänta tills lönen kommer.
Ska även beställa två saker från Acne. Men de får ni se när jag får de. Dröjer väl en vecka eller något.

PLUS att jag kanske, kanske får köpa en klänning som jag har kollat på i typ 6 månader. En svart skit snygg från märket Blank. Hoppas hoppas att den blir min. Men det beror lite på.. Det är om tjejen vill sälja den. HOPPAS!

Nej, nu ska jag kolla på tv. Vi hörs imorgon igen. Godkväll och kanske godnatt bloggen.

LOVE


NU BLIR JAG KÄNSLIG

Jag kanske är världens mest känsligaste person. Men det skiter jag i och det kan inte jag rå för.
Men alltså jag blir gråtfärdig när jag lyssnar på Melissa Horns låtar. Hon är underbart sjukt bra! Bra texter också..
Speciellt denna låt. Snälla lyssna.



Den får mig att tänka på alla som betyder något för mig. Både bra och dåliga saker. I morgon kommer det en annan låt som jag älskar av henne. Lägger inte ut alla på en gång för då vet jag att ni inte kommer orka lyssna :P

DRESSYRTRÄNING :)

Gud vad skönt det känns, vi börjar äntligen ta oss upp ur vår lilla svacka. Det gick skit bra på dressyr träningen idag :) Skönt.. Tränade öppna och sluta på rak linje nästan på medelinjen och red först öppna, sen sluta och sen öppna igen. Alltså red jag bara några steg i varje skola. Ingen lätt uppgift, det är ju mycket lättare att göra på fyrkants spåret och sen när man ska växla mellan skolorna är det precisions-ridning vi talar om. Ha hästen mellan hand och skänkel i bytena, hålla samma raka linje UTAN att vingla omkring.
Men det gick över förväntan! Kul!

I galoppen fortsatte vi med att vända honom med tagen bakdel. Han ska vänta så mycket att det nästan blir en bakdelsvändning i galopp om ni fattar.. Mina förklaringar är inte alltid de bästa :P
Men han kämpade på även där. Det trasslar ju ihop sig lite grann för honom då och då när han tycker det blir för jobbigt men vi klarade iallafall hela varv i båda varven! Detta är mycket jobbigt för Vitnos eftersom han verkligen måst stoppa under bakbenen under sig och böja hasen. Men han blir bara starkare och starkare. Tar lite i taget och när han "kommit igenom" i övningen avbryter jag och rider ut på stora volten direkt.
Jag får aldrig glömma att detta är utbildning för honom och man får aldrig bli arg i de lägen där de inte orkar. Då är det bättre att hålla sig lugn, ta om det igen och när hästen gör det man vill, släppa jobbet och berömma hästen.
Jag hade faktist med mig kameran men tyvärr fanns det ingen som kunnde ta kort eller filma. Så det blev bara några tråkiga bilder innan träningen. Men det är ju bättre än inget, eller hur?!






Den osminkade sanningen hoho.



Vitnos motionerar lite i skritten..



KRITIK

Godkväll mina kära läsare!

Alltså jag måste bara få skriva av mig lite. Jag har nämligen tänkt på en sak.. I helgen var jag ju och tävlade i Kinda där det även var DM för både ponny och häst. Visst, jag kan förstå att de kör båda samtidigt. MEN varför köra varannan klass ponny och varannan klass storhäst?! Det är ju helt jävla värdelöst!! Lika dant var det när jag var i sommras och tävlade någon annan stanns.. Då fick jag vänta i 5 timmar mellan klasserna!! Och inte nog med det.. För säkerhetens skull hade de som regel att storhästar och ponny inte fick vara på framridningen samtidigt även om det bara var en ponny inne på framridningen.
Detta resulterade i att storhästarna fick komma in när den sista ponnyn gick in på tävlingsbanan=när klassen var slut. Då undrar jag hur fan vi storhäst ryttare ska hinna rida, hoppa fram OCH gå banan på 20 minuter (pausen)?!
Självklart blir det inte lika stressigt för de som startar längre ner i klassen men som för mig då som var bland de första är det ju katastrof!

Sen till det andra jag ville ta upp.. Nämligen ponny ryttare OCH ponny mammor! Alltså shit vilken ridning. Ungarna skenar ju runt banan och om hästen river eller vägrar så blir ungarna helt förstörda och skyller på hästen när de kommer ut från banan. En sak får man aldrig glömma och det är att hästen går aldrig bättre än vad du rider den!
Nu säger jag inte att detta gäller alla, självklart är inte fallet så. Men för stort antal iallafall..
Och inte nog med det, vilka jävla grejjer ungarna har! Den senaste utrustningen både till sig själva och ponnysarna. Visst är det kul att ha fina saker men när man är i den åldern tycker jag att det är överdrivet. Det känns nästan som att det är mammorna som tävlar mot varanndra i vissa fall. Inte barnen och ponnysarna.
Självklart är det kul att ha fina saker men när man är sudär 10 år så vettifan..
MEN sen ser man självklart många söta fina ponnysar med sina duktiga små ryttare, det gör mig glad!

Kanske är det jag som är ute och cyklar nu när jag skriver detta men det är ju min blogg så jag har rätt att skriva vad jag vill :) Eller vad tycker ni?


EN SNABB DAGENS




T-shirt cheap monday, kjol HM, nitbälte gammalt.

Nu är det bråttom till jobbet!!!

JUST NU



Gott va?! Jag har fått dille på ostbågar. Förut var det ostbollar men nu har jag somsagt övergått till ostbågar.
Ikväll blir det film med A. I veckan blir det work work. Och träningar såklart. Jag ska verkligen försöka filma någon träning om jag nu klarar av att lägga upp det här. Men försöka skadar ju inte!

TÄVLING UPDATE

I morse kl 6.00 åkte jag ut till stallet eftersom jag skulle till Kinda och hoppa en 110 cm klass.
Jag hade lagt veckans träning bakom mig och tagit nya tag. Dock så strulade det ändå somvanligt.
Vi kom till tävingen 9.04 (tävlingen började kl  9.00). Då inser jag ganska snabbt att de är i slutet av klassen som var innan min!! Hur fan det nu gick till.. De måste ha börjat tävlingen tidigare!!
Så det blev att kuta med vitnos till besiktningen. Kolla banan (inte gå banan för det hann jag inte) medans pappa sprang omkring med vitnos så han skulle hinna värmas upp lite grann iallafall. Haha, folk trodde väl att vi var dumma i huvudet eller något. Sen när jag tog på mig min kavaj så lossnade alla knappar förutom EN som satt kvar. Kul.. Såg ut som en jävla bonde. Men men...
Upp på vitnos, trava typ 3 varv och fick komma på hinder direkt efter. Sen in på banan. Han var fin men eftersom jag inte hade gått avstånden red jag på ett mindre på en distans och fick därför ett ner. Men resten av banan super duper.
Han var skit snäll trots att det var väldigt tittiga hinder! Men det är skönt.. Nu har jag hoppat det med honom också och vet att han inte bryr sig!

Tyvärr hann vi varken ta kort eller filma då det var så bråttom. Det får bli nästa helg istället när jag rider på Åby!
Och då hoppas jag verkligen att jag sätter den där jävla nollan så jag kan få börja hoppa lite högre på tävling ;)

Aja, nu ska jag mysa vidare.Ligger nerbäddad i sängen. Ville bara ge er en liten update om hur det gick iallafall.

KRAAAAM


DEN HÄR LÅTEN DÖDAR MIG SÅ BRA DEN ÄR



För mig är det här en bra pepp låt. Får mig att ta tag i mig själv och sluta tycka synd om mig själv. Det ÄR OK att vara ledsen och nere ett tag. Men sen måste man fan ta sig i kragen och försöka göra det bästa av situationen. Det är inte alltid lätt men det lönar sig. Så nu är det dags att ta tag i sina problem och göra något åt dom istället för att sitta på sitt arsle och klaga!
I morgon är jag iallafall pepp på tävlingen. Sen får det gå som det går! Men försöker jag har jag iallafall gjort mitt bästa! Och det är VIKTIGT! Nu ska jag jobba.. Hörs senare! Pusss

JAG KANSKE ÄR TÖNTIG-MEEEEN

NU ÄR DET FREDAGS MYYYS TRALALALA! Visst är det mysigt?? Det blev inger firande av Maria ikväll så nu skiter jag i kvällsmaten, har vart och köpt morötter, dipp, popcorn, läsk och choklad. Fan vad gott det är att äta det när man inte redan är mätt. Det smakar liksom som bäst nu.
Sitter såklart framför idol. Fy fan vad bra den där bosnien var (killen)! Riktigt grym och bäst var han nästan när han sjöng opera.

I morgon jobbar jag. Efter det ska jag ut och rida lite grann och ducha min gula häst (köp aldrig en skimmel)! För på söndag ska jag till Kinda och hoppa en 110 cm klass bara. Får väl se hur det går. Igentligen känns det inget vidare kul nu när allt är bajs men jag får inte sitta och deppa. Får ta tag i saken plus att jag redan betalat. Har ju trots allt bara 4 tävlingar kvar detta år med så det är bäst att passa på!

Nu är reklamen slut. Dags att stänga ner här igen.

LOVE

EN DAGENS




På mig idag har jag svarta byxor från Acne som heter jasmine, skjortan jag har på mig är ny och kommer från Tiger. Finns att köpa i butik. Köpte den igår då jag upptäckte att jag hade betalat byxorna två ggr så tog skjortan istället :) Visst är det fina färger?
Klänningen väntar jag med till måndag så får jag se hur jag gör då!

Nu ska jag till jobbet och ikväll ska jag hem till min vän Maria som fyller 23 år :)

Vi ses senare ikväll när jag kommer hem!

SKA JAG, SKA JAG INTE??

Jag har väntat och väntat på denna underbara skapelse. Igentligen har jag inga pengar, bara de jag har sparat tills att jag ska flytta hemifrån. MEN å andra sidan är detta en väldigt tidlös klänning som jag kommer ha mycket användning för. Dock är den inte gratis... :S
Men men, jag har verkligen väntat och väntat på att den ska komma ut på nätet. Och den har vart ute en dag och börjar redan ta slut.
Vad tycker ni att jag ska göra? I-lands problem...



Nu ska jag ta och lugna ner mig lite med att äta en bulle. Men gud den skulle säkert sitta som ett smäck :P
Ibland blir jag arg på mig själv att jag kan egga upp mig så mycket över kläder. VARFÖR ska jag älska kläder så mycket, VARFÖR!? Tänk vad jag kunnde spara annars... Eller jag vill nog inte ens tänka tanken...

Vad tycker ni att jag ska göra??? Hjälp mig.


JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA PAPPA <3

Godkväll!!

Idag när jag kom hem från jobbet låg det en present på min säng från pappa. Nämligen en bärbar data med inbyggd webcam! Tjihooo :) Sitter och bloggar från den nu faktist. Perfekt bloggdator då den är liten.
Inte så liten som de minsta men mindre än en normal. Detta var precis vad jag behövde. Nu ljusnade dagen lite iallafall :)




TUSEN TACK SNÄLLA PAPPA!!!!


USCH VAD JAG ÄR LEDSEN

Faaaaan alltså! Jag är nere i jordens jävla svacka :( Allting går åt helvete. Till och med ridningen!
Hopptränade i morse, det var den sämsta träningen jag någonsin har vart med om! Jag kunnde inte rida, jag kom inte rätt på ett enda jävla hinder, jag var totalt slut i hela kroppen som knappt orkade hålla mig kvar uppe i sadeln och helt yr i huvudet.
Till slut kom jag fel på "huset" typ en mur som gjorde att vitnos stannade (han stannar aldrig annars). Han stannade ¨på det även sen när jag kom rätt. Och DÅ DÅ sjönk mitt självförtroende till NOLL.
Alltså för bara några veckor sedan hoppade vi runt hur enkelt som helst, ingenting var svårt. Hoppade enstaka hinder på 155 cm. Idag kommer jag inte ens över den där jävla muren på 110 cm. Och det var skillnad på banorna vi hoppade med.

Åh gud.. grät en skvätt på vägen hem. Det känns som om jag har så mycket press på mig. Att det måste gå bra hela tiden. Och när jag känner den känslan blir jag helt blockerad. Jag som ska tävla på söndag.. :S Får se hur jag gör.. När jag blir sudär "blockerad" vet jag inte riktigt hur jag ska ta mig ur det. Funderar på att köpa den där hästboken som handlar om mental träning. Den lär jag behöva...

Visserligen handlar det inte bara om ridningen. Känns som jag är missnöjd med hela mitt liv i princip. Antar att allt spelar roll speciellt när det kommer till ridningen.

Men jag blir så arg på mig själv, för jag kan ju!!! Igentligen...

FAAAAAAAAN nu ska jag gråta lite till :(

NY SKRYNKLIG T-SHIRT

välkommnar jag hem till min garderob :)



Kommer från Cheap Monday. Pris? 190 :-, finns att köpa där jag jobbar,nämligen D&Company för er som inte redan vet! Vill även tillägga att den finns för både tjejer och killar!

TRÅKIG ONSDAG

Hej alla ni som läser

Är inte på bättre humör idag heller. Hela mitt liv är nere i en svacka just nu känns det som.
Tänkte fota en "dagens" men blir bara missnöjd med bilderna så det blir ingen. Jag väntar fortfarande på de där jävla prov svaren som aldrig kommer. Var ute när brevbäraren kom och då låg det ett sånt kuvert från sjukhuset i vår hög men självklart var det ändå inte till mig. Jag fattar inte hur jävla lång tid det kan ta igentligen! Det har ju gått 3 veckor nu som de sa.
Plus att jag är så jävla trött på all mat. Finns inte ett jävla skit att köpa om jag äter ute. Blir samma ställe med samma maträtt idag igen. Orkar inte äta en äcklig sallad utan pasta heller. Det är ju det som är hela grejjen med salladen.
Usch.. Känner mig allmänt nere. Mitt liv bara rullar på i samma banor hela tiden och jag kommer ingen vart.

Aja, nu ska jag sätta punkt här så ni slipper höra mitt gnäll! Hoppas ni har en bättre dag än mig iallafall..

TILL ALLA HÄSTGALNA

Kolla vad jag hittade!

 

Gissa vems lastbil? Jo Katie Prince (stavas?). Ingen dålig.. Vad tror ni folk skulle tycka om man kom med en sån här lastbil på tävlingarna? Hoho...  
Coolt med en rosa iof men jag vettifan om jag skulle vilja ha den färgen. Jag föredrar nog svart :P Gillar ju inte sånna där putti nutti barbie färger.

Nu: tv:n, sen sova!

I morgon: Jobb...

DOLT NUMMER!!!!!!

VEM FAN ÄR DET SOM HÅLLER PÅ ATT RINGER TILL MIG FRÅN DOLT NUMMER OCH INTE SÄGER NÅGOT NÄR JAG SVARAR?!
PERSONEN RINGDE MIG X ANTAL GÅNGER I SÖNDAGS MORSE OCH NU IGEN FÖR NÅGRA MINUTER SEDAN.

VILL DU MIG NÅGOT, RING GÄRNA MEN ÖPPNA KÄFTEN MED SÅ JAG FÅR VETA VAD DU VILL SÅ KANSKE JAG KAN BESVARA OM DU HAR NÅGOT DU UNDRAR ÖVER!





Fan vad jag stör mig på allt och alla idag. Är en jävla pms kärring så det skriker om det. Är så jävla missnöjd med allting och känner verkligen att jag behöver en förendring i mitt liv! När jag tänker tanken på vad jag ska bli när jag blir äldre känner jag mig som ett stort jävla frågeteckan. Fan fan fan. Var jag tvungen att leva sånt "dubbel liv"?! Kunnde jag inte bara ha blivit en ren häst tjej som inte var så intresserad av världen där ute?? Jag vill verkligen ha båda delarna i mitt liv för jag klarar mig inte utan varken det ena eller det andra. Självklart går hästarna i första hand. Det behöver vi inte ens diskutera. Men just därför gör det allting så komplicerat. Jag kan inte direkt flytta iväg och plugga, vilket jag heller inte vill om det inte skulle vara i Stockholm. Och i sthlm funkar det inte med hästen osv. Ohhh....
Om jag bara kunnde somna ikväll och vakna upp i morgon och allting var fixat... Det är inte kul att börja bli vuxen.....

LADY GAGA

Alltså, jag hörde av Bella en vän att Lady gaga har två kön. Alltså stämmer det eller?!
Jag hittade nämligen denna video på youtube och man ser ju att det är typ nån liten slags prinskorv som hänger och dinglar mellan benen. Eller har nån bara lagt till den på filmen?!
Sjukt äckligt iallafall och OM hon/han eller vad det nu är skulle ha ett av varje kön, varför då inte ha på sig trosor?!
Kolla själva.



Någon som vet óm det är sant eller ej??

DRESSYR TRÄNING

Precis hemkommen från stallet. Dressyrtränade för Karina somvanligt :)
Hon är så jävla bra att rida för! I början av passet känndes det inte alls bra. Jag vill ha vitnos lite mer "rapp" för mina hjälper. Men det är även jag som är seg i mina hjälper. Så jag kan inte bara skylla på honom. Dock kan vi båda bli bättre på det.
Dagens pass bestod mestadels av att rida med tagen bakdel på volten. Både i trav och galopp. Även korta och länga galopp stegen. Vitnos är så rolig att rida, för han försöker verkligen! När jag red med tagen bakdel i galopen i vänster varv gick det ok. I höger varv hade han det jobbigare eftersom det är höger bakben som får jobba mest (hans svaga). Vi började med att rida på en vanlig volt och sedan skulle jag minska volten med fortfarande tagen bakdel tills vi var inne på en volt på 8 m. Alltså väldigt liten volt. Och tro mig, han försökte och jobbade så mycket han bara orkade! Ibland trasslade hans ben ihop sig lite då han fick massa mjölksyra men det är bara att fatta ny galopp och börja om. När han sedan vart på den där pytte lilla volten och vi kommit igenom honom red jag ut på en större volt igen. hela tiden med tagen bakdel. INTE räta ut honom förrens vi var på vanliga volt spåret. Då skulle jag länga galoppsprången halva volten för att sedan ta tillbaka honom halva volten så mycket som det bara gick så att han nästan skulle galopera på stället.
Den biten har han faktist blivit bättre på bara en vecka. Vi kan redan "töja" mer än vad vi kunnde förra veckan. Roligt med framsteg.

Dock är vu ju faktist fortfarande inne i en liten "svacka". Inget dåligt med det alltså, alla har ju perioder då man får kämpa lite mer. En rolig sak kan faktist vara att skriva upp hur det går i ridningen varje vecka eller dag. Då kan man sen se ett mönster. Som för mig och vitnos brukar vi ha intervaller som går mellan 2-3 veckor. Typ 3 veckor går det skiit bra och nästa 3 går det lite sämmre. och det kan faktist vara ganska skönt för ryttaren att kunna se ett mönster så man inte bara går runt och tror att man är sämst i världen och tycker att det går dåligt hela tiden.  

Aja, nu ska jag väl åka och köpa någon mat :)

VILL HA



Erkänn att de är sjyssta? Det är alltså inga tights utan byxor. MEN det som är bra med de är att de inte är fodrade. Vill så gärna ha dom. Men finns de kvar när nästa lön kommer så blir de garanterat mina! Tror man får en ganska snygg rumpa i de faktist ;P Kommer iallafall från Bubbleroom och kostar 449:-.

Föressten, fan vad jag hatar HM! Kommer ni ihåg att jag beställde den där skinn jackan med nitar på?! Den skulle komma nästa vecka och jag har längtat ihjäl mig eftersom jag inte har någon annan jacka som går att använda. Nej, men då fick jag hem ett brev på posten där det står "tack för att du väntar" din vara kommer ibörjan av oktober! VA FAAAAN!? Ärligt talat. Om de märker att den gick åt så snabbt skriv då på hemsidan att den inte finns i lager för tillfället eller något! Det kan fan inte ta 1.5 månad att få hem kläderna. Var lika dant nät jag beställde därifrån en annan gång. Beställde lite sommarkläder innan jag skulle till Thailand (flera veckor innan). Då hände samma sak och kan hann inte få hem kläderna innan vi åkte! Så jävla dåligt!!

Ursäkta. Men jag var bara tvungen att skriva av mig!

NU ÄR JAG HÄR IGEN EFTER EN TREVLIG HELG

Hallå!!

Somvanligt var jag så bakis igår att jag inte orkade sätta mig vid datorn. Jag jobbade faktist med så efter jobbet ville mina ögon bara blunda, vilket de fick göra oxå.
Jag vet att jag lovade er bilder och jag hade faktist med mig kameran men tror ni inte att batteriet dog direkt när jag satte på den?! Grr..

I lördags på dagen jobbade jag, åkte sedan ut och red en snabbis för att sedan svida om till party outfit.
Väl hos Robert bjöds det på massa mat och massa folk. Skit trevligt! Kul att festa med personer som man inte brukar träffa så ofta. Senare på kvällen drog vi in till stan, eller Otten rättare sagt. Var endel folk. Jag hade jävligt roligt. Vi släppte loss totalt på lilla dansgolvet med Miriam och Emelie. Kul att inte berhöva vara så jävla seriös hela tiden.
Åkte sedan till Max och sen sängen.

Söndagen jobbade jag mellan 11.45-16.15. Det gick ok. Tyvärr var det nästan folk tomt men eftersom vi hade endel varor att packa upp så gick tiden ganska snabbt iallafall. Åkte och åt på Spicy hot efter det vilket jag INTE skulle ha gjort. Åt den vanliga menyn (väldigt stark) och gissa om jag fick ont i magsåret AAAAJJJ har ont fortfarande idag :( Men jag får skylla mig själv. Sedan låg jag bara hemma, kolla på film med Arber.

Idag och i morgon är jag ledig efter att ha jobbat helg. Skönt.. Ska bara ta det lungt. Funderar på om jag ska åka och hyra film, köpa godis och ostbollar SÅKLART ;)

LÖRDAG MORGON

Vaknade för en stund sedan, har inte sovit en blund inatt känns det som.
Än så länge känns magen OK. Ska försöka ta det väldigt lugnt på jobbet idag också. Efter jobbet ska jag till stallet och rida vitnos lite snabbt. Vi ska ju vara borta kl 20.00 ikväll (om magen tillåter vill säga, HOPPAS).

Får se om jag hinner blogga något senare under dagen. Men går jag ut får ni självklart se korten i morgon :)

Trevlig helg!

OKEJ, DETTA FÅR MIG PÅ LITE BÄTTRE HUMÖR


AJ FAAAAN

Alltså usch vad jag blir ledsen. Jag har verkligen väntat på att jag ska få gå ut denna helg och ha lite kul. Men SJÄLVKLART så fick jag skit ont i magen igår IGEN.
Tänkte att det skulle hjälpa om jag sov ut i morse men icke sa nicke. Nu när jag är hemkommen från stan gör det jätte ont :( Vet inte om jag kan följa med och fira Robert i morgon kväll... Faaaan...
Jag som har allt fixat med smink och kläder!

Förstår inte, jag har vart frisk som en nötkärna hela mitt liv. Men sen ska självlart helvetet komma. Allt på en gång. Magsåret som jag hade fick jag massa medicin som jag skulle äta så skulle såret läkas. Endast på 2-3% läker det inte på. Vet inte om jag ären av dom?! Men något fel är det.. Typ en svidande eller ilande smärta på ett specifikt ställe i magen.
Om det inte är magsåret är det ju garanterat något annat fel. Men jag vet inte. Vill inte gå till läkaren igen.
Får se om jag får en kallelse när jag får veta provsvaren eller om jag måste boka en tid innan.

Fan jag är liksom 23 år. Känner mig som en gammal kärring som sitter hemma och gnäller. För jag är verkligen inte så i vanliga fall. Jag är bara så jävla trött på att ha ont! Jag är rädd oxå för det är en väldigt lustig känsla. Och jag vill verkligen inte bli sjukskriven eller ta fler mediciner.

Hoppas turen kan vara på min sida så jag kan vakna upp i morgon och vara som alla andra, kunna leva som alla andra....

DAGENS OUTFIT




Byxor från Acne, vitt linne från Cheap Monday, kavaj från Zara och skor från Monki.



KOMMANDE TÄVLINGAR

Godförmiddag!

Idag tog jag sovmorgon till 9.15. Så skönt att få sova ut. Kännde att jag skippade stallet på förmiddagen och åker dit i eftermiddag istället. Magsåret gjorde så ont igår eftermiddag/kväll så jag ska verkligen försöka ta det lite lugnt nu.

Kollade iallafall upp lite tävlingar på ridsport. Jag brukar ju aldrig ha god framförhållning när det gäller tävlingar eftersom jag inte vet hur jag jobbar förren någon vecka innan. Men dessa blir det nog (kommer med största sannolikhet hända att jag får stryka någon tävling pga jobbet). Men så här ser planen ut för detta år iallafall.



13/9 Regional Kinda 110cm

18-19 Åby 110 cm (vet ej vilken dag jag åker beror på schemat).

2/10 Antingen EV Regional jönköping 110, 120 cm (förutsättning att jag har hunnit satt en till nolla i 110cm).

3/10 Eller EV Regional 110, 120 cm Nyköping

11/10 Regional Mantorp 110,120 cm

17/10 Regional Heda 110,120 cm



Sen får vi somsagt se vilken tävling som jag ska debutera 120 cm på. Allt beror ju på hur det går och när jag sätter en till säker nolla i 110cm. Men det blir snart hoppas jag. Det ska inte vara några som helst problem! Skulle ju gärna vilja rida några 120 cm detta år så jag kan vara med i Div 1 laget nästa år. Men vi får se! No stress.
Vitnos ska hålla i många år till och vi ska tränar långsiktigt för att kunna hoppa större klasser om några år.

Nej, nu ska jag käka frulle. Ska sen in till stan med tjejerna :)

LITE YTLIGHETER KANSKE?

Precis hemkommen efter att ha vart en sväng på Maxi. Tänkte köpa en svart kavaj på HM men den fanns såklart inte och i stan är min storlek slut. Hoppas de har fått in påfyllning i stan i morgon.
Svängde iallafall förbi den nya smink butiken Mist som är nyöppnad. De hade öppningserbjudande "tag 3 betala för 2" så självklart kunnde jag inte låta bli.
Det blev två ögonskuggor som heter Melrose (creme färgad) och Seaford (väldigt mörk lila) . Även ett läppglans fick följa med hem.





Det nya sminket får göra sin debut på lördag. Då ska jag nämligen på middag/party hos en kill kommpis som fyller 25 år! Ska bli riktigt roligt. Extra roligt blir det att min vän Miriam från Norge kommer hem hit till norrköping ikväll så hon ska också med ut och parta på lördag.

Ikväll blir det bara att ta det lungt. Får inte hålla på för mycket med magsåret, måste vara försiktig. Men i morgon blir det en sväng på stan och fika med tjejerna. Jag är ju faktist ledig i morgon med ;)

HOPPTRÄNING

Precis hemkommen från hoppträning. Dagen blrjade med att jag försov mig (vilket aldrig händer). Vaknade av att jag fick ett sms av Pelle där han skrev att han var påväg ner till stallet. PANIK! Jag hoppade upp ur sängen och kasta mig in i bilen.
Väl kommen till stallet hopptränade jag och vitnos och även Erik, den nya killen i stallet.
Det gick... Som väntat skulle man kunna säga. Har inte hoppat på år och dagar, inte ens ridit så det gick varken bra eller dåligt. Men eftersom det har gått så otroligt bra tiden innan jag blev sjuk så var inte alls det här lika bra.
Måste hitta rätt tajming vid rätt tidpunkt och inte pressa honom för mycket, eller rättare sagt inget alls.
Han hoppar som bäst om jag bara lägger honom rätt på hindet, är 100% avslappnad och bara "är". Jag har ju ibland en tensens att jag vill "hjälpa" till lite för mycket. Men det är väl så när jag inte hoppat på hundra år.

Krängde mig även fast lite för mycket med knäna in i kombinationen. Hoppade ett litet räcke in bara, två galopspråg (en bom på backen mellan) och sedan en stor och bred oxer med typ infångare (två bommar som ligger som ett V på oxern). Alltså jag skrek över oxern. Haha, vitnos kan vara lite läskig att hoppa stora oxrar med. Han liksom kommer såå lungt mot hindret och det känns som om vi ska krasha men i sista sek vänder han upp och ner på hela sig själv, speciellt om det är en bred oxer. Puh. Därav anledningen till att jag nöp mig fast med benen, annars ramlar jag av.

Igentligen är jag varken jätte nöjd eller missnöjd med träningen, jag vet vad felen berodde på och vi är inte riktigt i form just nu. Sen är det ju faktist så att det är när det går lite sämmre som man utvecklas. När det går sudär jätte bra surfar man ju bara på den där "vågen" som Karina, min dressyr tränare brukar säga.
Sen är vi lite "klara" men det vi har gjort. Där är han så fin redan och nu när vi klättarar uppåt i utbildningen blir allting mycket svårare=lite mer motgångar. Men vi kommer igen snart! Ge oss bara några veckor så ska vi se :)

Syrran fotade lite när jag red fram.








Föressten, vill ni läsa mer hästar eller inte? Har ju ingen koll på hur många häst intresserade som läser bloggen..


BESÖKS REKORD

Gud vad roligt :) I förrgår såg jag att antalet läsare ökar massor. Men igår ökade ni med dubbelt så mycket mot föregående dag. Så kul!



Föressten, vad tycker ni om min nya design? Visst är den fin? Tycker den stämmer bra överens med mig själv. Gillar ju inte massa krimskrams och skit. Var en snäll tjej som fixade den till mig igår kväll (jag suger på kodning o det).
Vill iallafall hälsa mina nya läsare välkomna med en stoor kram från mig!

SOME NEW SHIT

Jaaa, jag vet att hela stan kommer att gå omkring i dessa skor så fort det blir lite kallare ute. Men va fan de kostade 500:-. Värsta kapet vilket gör att jag kan köpa några fler skor :) Slänger in en bild på de.



Skorna kommer alltså från Monki och kostar 500 :-

Har även köpt denna overzisade kavaj/klänning från HM trend för 399:-



Nu längtar jag bara ihjäl mig tills min skinnjacka kommer! Dock kommer den v. 28 vilket är i mitten av september så det är ett tag kvar. Hoppas verkligen att vädret håller i sig eftersom jag inte har någon annan jacka som går att använda typ.
Nu ska jag kolla på nån dokumentär om Obama som börjar kl 20.00. Och JA, jag tycker faktist sånt är intressant (jag vet vad ni tänkte)!

DRESSYRTRÄNING

Imorse var det dressyrträning som stod på schemat. Det gick väl som väntat. Jag har ju knappt ridit något på 3 veckor så det var lite ringrostigt ibörjan och vitnos var lite stel och dan.
Men vi tränade ganska mycket på´öppna/sluta på volt. Då varvade vi öppna och sluta för att få honom mjuk och följsam i båda sidor. Han är ju fortfarande sämmre i vänster. Men det är hans högra bakben som är hans svagaste så det är inte så lustigt. I galopp jobbet flyttade vi honom igen och avslutade med att träna på att korta och länga galoppsprången. Alltså INTE ÖKA galoppen, bara LÄNGA GALOPPSPRÅNGEN. Fortfarande bibehålla samma takt.
Det fick vi kämpa massor med innan han släppte igenom. Hade tendenser och ville gärna slå sig fri när det blev lite jobbigt.
Men detta är ju det svåraste inom hoppning. Just nu är han på det stadiet att vi inte kan tänja för mycket på galopen eftersom han lätt faller isär, tappar rytmen och blir lång. Därför tänjer vi inte så mycket så att han då kan bibehålla allt även om jag länger eller kortar stegen. Och när han släppte igenom helt la vi av.
Eftersom han i princip aldrig i sitt liv har blivit ordentligt tränad så är han inte alls så utbildad som han borde vara.
Men det gör inte mig något, snarare tvärt om. Det är bara kul att få göra jobbet själv. Och han har utvecklats MASSOR under dessa 3 månader. Ibörjan gick det knappt att rida i vänstervarvet, det säger väl ganska mycket..

I morgon blir det hoppträning :) Senare idag ska ni få se ett par nya shoes som jag råkade köpa.

Vi ses senare!

GYNNING KÅT

Alltså snacka om att hon bara blir snyggare och snyggare. Fan vad jag älskar henne. En kvinna som varken är fläck eller felfri. Hon säger vad hon tycker och hon är sjukt snygg. Hon ger mig inspiration till allt möjligt här i livet. Som tjej/kvinna måste vi våga stå på oss och inte låta andra trycka ner oss!


 
Nu ska jag proppa i mig ostbollar. Jag ska verkligen börja leva livet! Tolka det hur ni vill.... Vi ses i morgon bloggen. Tack och hej för i dag.

VARSÅGODA

Nu är jag igång med bloggen igen ;)

Här har ni min nya klänning som jag inte visat er, köpt på Urban Outfitters.
 

Och så jag själv... Testade en ny sminkning.. Även halsbandet är hyffsat nytt (ej använt det tidigare) och kommer från Topshop.



Nu ska jag vila lite sen ska jag jobba! Ikväll blir det födelsedags fest för att min kära pappa fyller år :) GRATTIS

RSS 2.0