Hoppträning

Yes! Hoppträningen gick så bra. Ingen vägran på hela tiden. Super duper. Hoppade en liten kortare bana mellan 110-130 cm utan att krångla till något med en trekombination som stod på medelinjen. Han öppnade upp bak och kom upp med ryggen riktigt bra. Just nu känns han väldigt fin men frågan är bara om det kommer att börja regna? För om det gör det så är det nästan kört. Hilton bokstavligen hatar när det regnar och jag har aldrig under dessa 1.5 åren fått honom att gå i en vatten pöl. Men vi får väl se hur det går. Får inte börja tänka negtivt redan nu. För då blir även ridningen negativ.
Nahepp, om jag skulle gå ner och umgås lite med familjen innan Top Model. Vi hörs i morgon och håll tummarna för mig. Det behöver jag verkligen!

My life be oh ah oh like

Hej kompisar förlåt för mitt trevliga inlägg förut. Men jag var bara tvungen att skriva lite fula ord. Nu har jag iallafall lugnat ner mig lite grann även om jag har ont i magen. Jag hade längtat som en gris. Det var något att se fram emot. Men jag får väl se det som så att jag bara får vänta lite längre. För jag tror faktist vem som helst hade blivit väldigt ledsen och besviken. Men men så är det, så är livet.
Jag sitter här och lyssnar på helgens mest spelade låt. Gritz-my life be like. Den är riktigt skön måste jag säga.
I kväll är det valborgsmässoafton. De flesta jag känner ska ut och parta loss men för min del blir det att packa och smörja alla ridsaker. Jag ska nämligen tävla i morgon bitti. En regional 110 cm. Vi får se hur det går. Jag tar det lite som det kommer. Har inga högre förväntningar jag blir glad om jag rider bra och han sköter sig. Nu ska jag ut till stallet och hoppträna för Pelle. Ska bli roligt. Jag ska verkligen visa vad jag kan idag. Bara jag inte bir för taggad för det är inte heller bra hehe.
Ni då? Ska ni festa i dag? äta middag? kolla på någon eld? Var ni än kommer att tillbringa kvällen önskar jag er en trevlig valborg!

HOR FITTA

Resan som skulle gått till Florida i morgon bitti är inställd. Eventuellt i September i stället. Jävla röv hål!!!!!!!!!!!!! Behöver jag säga mer? Jag tror inte ni vill det..


Musik?

Är det någon som har tips på någon bra musik jag kan ladda ner? Jag måste fylla min ipod med musik innan vi åker. Jag har verkligen noll koll på vad de nya låtarna heter! Jag kanske börjar bli gammal helt enkelt. Hänger inte med i svngarna längre.
Ah, jag får panik. En nagel håller på att ramla av. Eller rättare sagt gelen håller på att ruklas upp. Vet ni hur iriterande det är eller?! Jag vill bara pilla på den och slita bort hela nageln. OH nu är klockan 11.11. Vänta en sekund. Sudär då var det klart. Jag var tvungen att önska mig något. För jag hoppas verkligen ni vet att man får göra det när alla siffror är lika dana på klockan? Alltså när den slår prick 11.11.
Nu ska jag testa mina nya bootcut braller och se om jag behöver sy upp de eller om jag kan använda de i dag till jobbet. För i morgon börjar min leeeediga tid. 


"

"Kan inte komma i morgon, vi ses nästa tisdag. Rid vackert så länge." Detta sms fick jag precis av min dressyr tränare.Jävla skit också jag som verkligen hade sett fram emot träningen nu eftersom den blev inställd förra veckan med. Tur att Hilton känns hyfsat ändå för tillfället.
Sitter här på mitt rum och kollar på tv. Måndagar är bästa tv dagen för det är så bra program. Jag älskar både "nytt läge" och  Cashmeremaffia.
Jaha, det är väl bäst att jag stänger ner datan nu så jag är pigg i morgon bitti. Jag är nämligen en sån människa som går och lägger mig tidigt på kvällarna och vaknar tidigt på morgonen (oftast.)

Sov gott och dröm sött..


Måndag

Hej på er!

Har ni haft en trevlig helg? Det har jag iallafall. I lördags blev det utgång och igår var jag bara hemma och myste.
Jag utlovade ju bilder från kvällen och på min outfit. Kunnde inte ta med mig min kamera ut så där blev det inga foton. Hann dock ta några kort hemma.



              

Lördag!

I dag är det godisets dag. Det gillar jag. Det är även party ikväll. Kvällen kommer börja med att äta en god middag på resturange Durkslaget för att Sofie fyller år. Sen drar vi vidare hem till Maria och förfestar där för att sedan gå ut på krogen. Helt nice, jag är på G skulle man kunna säga. Jag känner mig helt busig i dag. Men först måste jag jobba i några timmar nu på dagen. Håller på att ladda ner some music till kvällen i ära med. Det värsta är att jag inte kan några artister utan det som laddas ner på min dator just nu är Carola. Men va fan om Maria ber mig ladda ner musik får hon skylla sig själv.

Shopping

Nu är jag hemma. Har haft nästan en heldag på stan med tjejerna. Har vart så himla roligt eftersom jag typ aldrig kan vara med när de går och fikar eller går på stan pga att jag oftast jobbar de tiderna. Men i dag, då var jag ledig :)

Shoppade lite fast jag inte skulle göra det nu innan jag åker. Men å andra sidan fynda jag väldigt mycket. Kolla in vettja.

 Tyg skor från Skopunkten 99:-

   2 st body från Gina Tricot. Ca: 150:- tror jag.

   Chinos från Acne 1200:- D&Company

Handlade även lite små saker och ett par ridbyxor. Men de antar jag att ni inte vill se? Body passar så otroligt bra till ett par chinos eller ett par bootcut jeans. Hur snyggt som helst!
Nu ska jag iväg och kolla på Anna och Bella när de rider.
Tjingeling


Rubrik

Hej på er!

Idag är min lediga dag nr 2. Otroligt skönt. I morse var jag och red Hilton, hoppade 5 studs plus det vi gjorde igår och han va SÅ fin!! I dag var det VÄRLDENS skillnad mot igår. Nej, nog med hästar. Jag vet ju innerst inne att ni inte tycker om att läsa om min ridning. Men ibland måste jag få skriva av mig.
Nu ska jag ner på stan och köpa presenter till Nikki och Sofie. Sen ska jag till skräddaren och sy upp min klänning och efter det blir det lunch på fräcka med tjejerna. Hur mysigt som helst.

Patrik ringde precis och sa att min löne spec. hade kommit. YES, jag fick mer än vad jag trodde! Antagligen tack vare alla helger som jag jobbat.

Vi ses sen hörrni jag måste rusa. Puss på er från mig!!

Hoppträning

Okej där va den hoppträningen, den kunnde jag ju lika gärna vart utan känns det som. Det som har gått så jätte super duper bra nu. Men helt plötsligt så skiter sig allting. Saken var den att vi började hoppa fram jätte svårt och högt direkt. Självklart kommer jag fel på första hindret och då sjunker mitt självförtroende rakt ner i botten. Visst vi tog oss igenom det vi skulle men inte på något bra sett. Han sprang igenom 3 kombinationen utan att hoppa ordentligt genom ryggen. Ohhh. Varför varför?! Är jag ett hopplöst fall kanske?! I morgon bitti hade jag tänkt och tömköra honom men jag tror jag ska hoppa samma vi gjorde i dag fast själv. För det MÅSTE gå bra. Annars kommer det aldrig funka. En sak är ju säker iallafall att jag bara längtar tills jag sitter med ett glas vin i handen...
Nu ska jag gå ner och laga mat och sen åka och sola. Ha en fin kväll.


Nöjd

HEJ på er igen!

Nu har jag precis kommit hem, har vart ute och sprungit nu innan jag äter frukost. I dag sänkte jag tiden till 14.40 minuter. Wihoo. Däremot måste jag hitta ett bra grund tempo för i dag började jag springa alldeles för snabbt vilket gjorde att jag var tvungen att stanna några gånger där på slutet. Men å andra sidan sänkte jag mig med nästan 2 minuter. Så eftersom jag bara har sprungit två gånger än så länge känner jag mig ganska nöjd faktist!
id i morgon är jag ledig. Känns som jag har ett långt lov framför mig eftersom jag knappt har vart ledig någnting hehe. I dag ska jag bara sitta ute i varma solen, vara barnvakt åt min kusin Alfons och sen ikväll ska jag hoppträna med Lotte för Pelle och om jag hinner ska jag åka ner till stan och sola solarie så jag är brun och fin i min klänning jag ska ha på mig på lördag. Vi får se!
Nu ska jag gå ner och äta min ägg macka. Tjingeling.

Vill ha-lista

Okej dessa godbitar vill jag ha från Acne.

image124 <---- Fast i svart. Kommer vara supermodernt även till hösten.


image125<---- Kolla in skorna.Jag tror jag svimmar så snygga.

image126


image127

Hm.. Inte dåliga grejjer de har va?! Funderar på att köpa något av det sen när jag har pengar. Men först väntar jag på att köpa mina bootcut jeans som jag får i morgon :)


Missförstånd

Efter jobbet i dag åkte jag direkt ut till stallet för att kolla hur det var med Hilton. Jag tittar igenom alla hans ben och hittar ingen sk. svullnad. Då fattar jag direkt. Det är nämligen så att Hilton har ett "skönhetsfel" på ett bakben där det ser ut som en svullnad fast det inte är det. Det var självklart den Marielle menade när hon ringde! Med andra ord är Hilton inte ett dugg sjuk eller halt! PUH! Däremot hann jag inte träna så jag red ut en sväng och galopperade på vårt låååånga underbara fält.  (Tog detta med mobilen, visst blev det bra? Man ser låångt ifrån hela fältet.)


image123

Förlåt

Förlåt att ni bara har behövt läsa tråkiga saker i min blogg. Nu har jag lugnat ner mig lite iallafall.
Skulle försöka mig på att ta en outfit bild på mig själv i dag men det gick inget vidare att ta bild på sig själv.
Mi kan däremot få se en profil bild med min fina fläta som jag har  gjort alldeles själv. Måste vara lite fin på jobbet i dag för Wyhyred kommer och visar sin höst kollektion som jag och Andreas på jc ska köpa in till butiken. Det kommer bli skoj iallafall. Sen efter det ska jag nog luncha med Emelie ute i solen.



Rubri jävel

ALLTSÅ NU FAN FÅR DET VARA NOG!!!  Förlåt mina kära läsare men min dag började som de andra dagarna denna vecka. Fick precis ett samtal från Marielle i stallet. Hon sa att Hilton var JÄTTE svullen på ett bakben som hon såg nu när hon skulle ta ut honom. Alltsådraåthelvetesägerjagbara! Jag som skulle hoppträna i kväll. Och han får absolut INTE blir skadad nu! Hoppas verkligen bara att det är någonting han har gjort i hagen som är bra om några dagar. För han hade inget sår eller något. Men å andra sidan kanske det skulle ha vart bättre för då vet man ju vad svullnaden beror på.
Det var ju ett jävligt roligt sätt att börja min jävla fucking dag på!

Fuck allting.


Sug kuk

Min dag har varit så jävla fucking bad. Sämre kunnde den knappast vara. Allting kan bara dra åt helvete känner jag helt ärligt. JA ÅT HELVETE MED ALLT!


Ändrade planer

I morse blev det ingen sovmorgon för mig och heller ingen löpning som jag hade planerat in. I stället vaknade jag av ett sms kl 07.00 som var från min dressyr tränare som skrev att det inte blev någon träning i kväll efter jobbet. Bajs också. Så det var bara att stiga upp och åka till stallet i morse. I och för sig så kan jag lika gärna springa på torsdag eller fredag men det är jobbigt när man måste ändra saker i sista sekund.
Satt och åt frukost ute i morse samtdigt som jag passade på att sola. Så otroligt skönt. Känns till och med som jag hann få lite färg :) Eller det kanske bara är inbillning? Äh sak samma.
Nu ska jag gå ner och börja fixa mig till jobbet, måste kolla vad jag ska ha för kläder i min uunderbara garderob. Eller inte. Jag ooorkar verkligen inte sätta på mig ett par jävla jeans och sminka meej! Jag vill gå hemma i mys kläder, håret i en tofs och helt osminkad!!! Ahhhhhh.

Föressten, komentera gärna i förra inlägget


Framtidsjobb?

Okej allihopa. Jag har ett ganska stort problem som jag går och trycker på.. Det är nämligen vad jag ska göra med mitt liv. Jobb då menar jag. Just nu jobbar jag på D&Company och jag trivs super. Men jag känner att tiden bara rinner iväg  och jag vill uppnå högre saker än att jobba i butik. Då är frågan, VAD skulle jag plugga eller jobba med? Alltså tanken har funnits i mitt huvud länge. Det enda jag vet är att jag vill bli framgångsrik, göra karriär och allt vad det innebär samtidigt som jag vill satsa på hästen och tävlandet på fritiden. Alltså måste jag ha ett jobb där jag är ledig på helgerna eftersom alla tävlingar är då.
Saken är den att jag fullkommligt älskar mode och trend och det är det enda jag "kan". Men då kommer nästa fråga, vad inom mode skulle jag syssla med? Vill helst bo kvar här i norrköping eftersom jag har så bra träningsmöjligheter med hästen. Allting inom mode branchen är ju i Stockholm eller utomlands. Andra saker jag har funderat på är någonting inom djur. Men veterinär är bara att utesluta eftersom jag inte klarar av blod och sprutor. Och någon djurskötare vill jag inte vara heller. Så.. Därför tänker jag fråga er  vad ni tycker att jag skulle passa att jobba, eller plugga som? Det behöver självklart inte vara något inom dessa områden. Eller så kanske ni har något roligt jobb som ni skulle vilja tipsa mig om?

Skriv gärna en kommentar vad ni tror eller tycker! Det kanske inte ens är meningen att jag ska jobba inom dessa områden så kom gärna med en massa förslag. Please help me.

Våååår!

Hej världen!
Gud vilket underbart fint väder vi har fått. Man blir så otroligt mycket gladare. Skönt, för det behöver jag verkligen ! Sen är jag ju faktist ledig på onsdag och fredag så då ska jag bara sitta ute på tomten hemma och sola. Uunderbart! Jaha, vad har ni gjort i helgen då? Utgång eller? Kul? Själv har jag ju haft en vit månad och jag kan säga att det har vart otroligt skönt. Slippa vakna upp sudär bakis och äcklig som man är dagen efter. Men på lördag ska jag ut. Hoppas det blir trevligt. Och jag hoppas ännu mer att det kommer vara trevligt folk ute. Då ska jag fixa mig så jag får känna mig fin också. Yippie! Det är väl det roligaste av allt typ.. Hehe.
Jaha, i morgon blir det att ta och springa 2.5:an igen. Och den här gången SKA jag springa under 15 iallafall! Någon som hänkar på? kl 9.00
Nej, nu ska jag blåsa håret, göra frukost och äta den ute i solen, jobba och ikväll titta på Cashmere Maffia (stavas?). Hoppas ni får det lika trevligt som jag ska ha.

Puss på er sötnosar


 

Gammla bilder.

Söndag

Hej
I dag har jag vart och tävlat, det gick sudär måste jag säga. Gick flefritt i första klassen men andra var jag okoncentrerad och fick 2 stopp. (mitt fel.) Så jävla typiskt tycker man ju men jag tänkte andra saker än det jag skulle tänka.
Så då är ju frågan, ska jag åka och tävla nästa sändag en gång till innan jag går upp i klasserna eller ska jag gå ut och festa på lördagen som det var planerat?
Igentligen var ju inte höjden anledningen till stoppen men jag är så petig med sånt där. Det var jag som inte red galoppen tillräckligt bra. Sen underlättade det inte att jag inte hann rida fram innan heller. Men aja, skit samma jag får se hur jag gör. Han ändå ingen som kan köra mig på söndag isåfall för pappa är inte hemma då. Så om det är någon som kan tänka sig köra transport så hör gärna av dig!?
Jag fick en rosett idag iallafall till Hiltons och min samling :)

Nu ska jag åka till min kusin Sara och fira henne för hon har fyllt 18 år. Vi hörs!

Jävla helvete

I dag har jag haft en sån där dag då allting bara är bajs. Jag är så otroligt trött i både kropp och ögon plus att jag är helt sönder stressad. Jag vet inte riktigt vad jag vill få ut av det här,  jag tänker nämligen inte skriva ett sånt där "tyck synd om mig" inlägg för jag vet att det är skit tråkigt att läsa. Som att jag vore den enda personen som har problem här i världen liksom.  
Alla tjejer är hos Maria i kväll och myser. Det skulle jag också vilja göra om jag mådde bra. I morgon blir det jobb igen. Sen på söndag tog jag ledigt för jag ska iväg och tävla. Så snälla håll tummarna för mig! Det måste verkligen gå bra.. Men det återstår att se.
Jag är så jäva trött på min garderob med. Jag har INGA kläder att jobba i. Det enda jag har är svart, svart och återigen svart. Hur jävla roligt är det när det är så fint väder? Usch jag har kännt mig så himla ful på sistonde. Speciellt på jobbet. Äh va fan nu är jag ju här igen. Det är bäst att jag slutar skriva innan det blir ett sånt där "tyck synd om mig" inlägg. Punkt. 

Larsaaaan kom och ta miiig!

Hej igen

Har inte gått ifrån datan än. Jag skulle bara ladda ner några låtar så fastnade jag här. Jag är hel gråtfärdig. Jag fick för mig att ladda ner lite sommar music. Sen klickade jag ner några låtar som jag inte kännde igen namnen på. Helt plötsligt hörde jag guds låt. Nämligen Lars Winnerbäck feat Li-Om du lämnade mig nu.
Hörde den några gånger förra året men visste aldrig vad den hette så jag fick adrig ner den på datorn. Men nu. Nu så. Nu går den på repet. Detta är bland de finaste låtar jag har hört. Han berör mig verkligen. Vet inte om jag ska vara ledsen när jag hör låten eller om jag bara ska känna en massa lycka. Det enda jag vet är att den berör. Otroligt mycket. Då har man lyckats.
Räkna med att min ipod kommer spela Lars från och med nu. Det ska ju bli finare väder från och med nästa vecka. Tänk dig att få sitta på en bänk med en glass i handen, ipod i öronen med Lars spelandes och solen skiner. Det är då man känner att livet är som bäst.



image118


Vi ska vara stolta över honom.


Välkommna!

Jag har lagt märke till att jag har fått endel nya läsare här på bloggen. Jag vill bara passa på att hälsa er varmt välkommna :)


Godmorgon

Jag tog en liten sovmorgon istället för att springa i dag. Känner mig inte riktigt bra faktist. Har haft världens huvudvärk hela veckan och sen fryser jag varje kväll. Är onödigt att riskera att bli sjuk bara för att jag ska springa en dag..
I dag är det bara två veckor kvar tills vi åker till Orlando. Yeeeees! Jag längtar ihjäl mig. Det kommer bli så otroligt kul. Hoppas på lite bra shopping också!
Detta hotell ska vi bo på.

image116

image117

Min dag..

Ja, den började med att jobba. Sen på lunch rasten sprang jag till Linda som fixade till mina naglar. Det blev ingen fransk manikyr denna gång inte. Jag testade på något som inte så många andra har. Nämligen vitt. Typ. Svårt att förklara. Men det blev coolt, lite annorlunda. Sen åkte jag till stallet efter jobbet och hoppträna. Träningen gick helt okej. Hoppade högt som fan i dag. (enstaka hinder) Men sen på slutet när jag kom på serien igen så skriker Pelle "vänta" för en bom ramlade ner. Och då var jag precis vid första hindret så jag drog självklart tag i Hilton och stannade, mitt framför hindret. Det skulle jag inte ha gjort. Så efter det gick det inget vidare, men vad gör det? Jag ska se frammåt, inte bakåt.
I morgon får Hilton vila. Så jag kanske hinner springa varvet innan jobbet om vädret tillåter. Vi får se.
Nu ska jag se på Top Model som jag antar att ni med ska.

Vi ses i morgon! Natti

Klänning!

Jag pratade ju om för en vecka sen eller något att jag hade köpt en jätte fin klänning på Gina för bara 300 spänn.
Ljusgul är den med. Visst är den underbar? Jag slapp ju liksom betala typ 3 lax eller något för Ingwa Meleros klänning som Natacha har på sig. Ändå är den identisk.


image115

Föressten jag har fått en finne MITT PÅ läppen! Det gör sviiiin ont och det är inte särskilt snyggt heller. How come?!

Måste bara blogga

Nu har jag kommit hem för dagen. Jag hade dressyr träning efter jobbet.
Alltså ni ska bara veta hur bra det gick!! Jag är så jävla glad för just nu känns det som att allting bara faller på plats när det gäller ridningen. Jag "tränade" liksom inte i dag. Det enda hon sa, var att det såg väldigt bra ut i princip. Sen sa hon även att jag till och med skulle kunna åka ut och tävla dressyr och ta de där jävla dressyr kärringarna som bara sitter och harvar runt med sina hästar. Wihoo. Jag är så uppe i varv nu så jag kommer säkert inte kunna sova i natt. Kerstin sa även att Hilton verkar ha förstått sin rang. (plats.) Att han har accepterat att jag är hans ledare. För nu känner jag verkligen att jag rider "med" honom inte emot honom. Sen har han funnit ett lugn som han inte haft förut. I morgon blir det hoppträning. Hoppas det går bra då med och att det här håller i sig nu. Men det tror jag. Annars kommer jag se till att det gör det. Nu har jag fått skriva av mig lite iallafall. Vi hörs i morgon ladies.

Besviken

Nu är jag hemma. Jag har tagit en kall dusch och ätit en nyttig frukost som bestod av två kokta ägg, ett glas vatten och en toast med mörkt bröd, kalkon, tomat och lite ost. Jag tog tid när jag sprang. Men alltså jag är besviken på mig själv. Vet ni vad jag sprang på? 16 minuter! Det är inte bra... Inte alls bra.. Visserligen var det väldigt geggigt i skogen och halt på bergen på vissa ställen men ändå! Jag måste ha någon som peppar mig. Finns det ingen som vill springa med mig? Seriöst. Jag ska springa under 10 minuter innan Juli.

Jag måste spriiiinga

God morgon. Nu sitter jag här igen. Jag som har sovmorgon i dag (enda dagen på hela veckan,) så kan jag inte sova. Så jävla typiskt! Grr. I vilket fall så är inte min mage bättre i dag. Det ser fortfarande ut som jag är gravid. Och när jag säger det så menar jag verkligen det. Den är verkligen hård och står rätt ut. Aja nog pratat om min mage. Nu ska jag iallafall ta mig ut och springa första gången på säkert 2 månader. Orkar inte ta mig till Nautilus längre när det är så fint väder ute. Så jag kör spåret i skogen istället. Mitt mål är att springa 2.5 km på under 10 minuter. Dock inte i dag, utan när jag är igång. Efter det ska jag göra som Anna och dubbla sträckan så det blir 5 km.  
Här ska det minsann trimmas. Det är inte lång tid kvar tills sommaren här hemma.
Ne nu ska jag gå ner och ta på mig mina träningskläder! Jag skriver sen vad jag sprang/gick på.

Hej så länge


Vad är det för fel på min mage?

Alltså ändå sen vi kom hem från Curacao så har min mage varit hel knäpp. Den är liksom svullen och gör lite ont. Typ som mens värk fast utan mens. Den är liksom uppblåst som en balong. Hur kan det komma sig? Har jag en bebis i magen? Neej. Förlåt, det har jag inte. Det är inget att skämta om. Men är det nån som har någon ide`på vad det skulle kunna vara? 
I morgon bitti ska jag iallafall ta mig en liten sovmorgon innan jag börjar jobba och sen ut och springa för att se om det kanske släpper. Uhuu jag mår illa nu med. Snälla tyck synd om mig.  


Tips

God förmiddag mina underbara läsare.

Vill bara tipsa er (som johanna tipsade mig) om att Freja har kommit ut med sin smyckes kollektion på nätet nu. Förut fanns den ju bara att köpa i butik men går nu även att beställa. Här har ni adressen www.pazbyfreja.com

Detta är mina favorit örhängen som jag faktist funderar på att beställa. De kommer vara skit snygga nu till våren med fjädrar. Lite annorlunda också. De kostar 350:- Ta en titt.

image114


Tävling!

Okej, för er hästhatare kan sluta att läsa nu. För här ska det pratas hästar!

Dåsa, nu sitter jag här med en godispåse från Gotte Grisen. Det är jag värd. För både Hilton och jag var så himla duktiga i dag!! I  framridningsklassen gick jag felfritt så där blidde det en rosett. Klassen efter det gick även den bra med 0+0 fel (felfritt med andra ord.) Jag red lungt i ett bra tempo men ändå med ett stadigt tryck från bakdelen. Det blev dock ingen placering där,  jag hamnade precis utanför placering. Det var ju lite synd men å andra sidan red jag långa vägar istället för att raca runt hela banan för att vinna som vissa gör. Jag håller med vad Pelle sa till mig. Han menar på att  det är helt onödigt att rida snabbt i små klasser. Bara man går nolla och hästen är i en lugn och fin galopp utan att stressa. De ska finna harmoni och tycka att det är roligt i början när man tävlar. Sen när man kommer upp i 120-130cm då kan man börja rida snabbt. Jag följde även hans råd om hur jag skulle rida. -Starka ben och ett kallt huvud och rak i ryggen.
Pappa filmade mig när jag red och jag skulle gärna visa upp den men jag vet tyvärr inte hur man lägger in den i datan så jag bjuder på några stillastående bilder istället.
Ni får ursäkta om jag ser ut som jag är utvecklingstörd men jag var ju inte där för att vara snygg så :)

      Okeeej. Nu dog datan och det går inte att ladda upp mer bilder. Ni får nöja er med denna.

Puss


Hej Hej

Puh. Nu är jag hemma. Äntligen. Har spenderat vääldigt mycket tid i stallet dessa dagar. Tidigt blir det i morgon med. Räknar med att behöva  åka från stallet klockan 07.00 i morgon bitti. Ingen höjdare direkt. Men hoppas det är värt mödan. Det lär vi se i morgon! Jag ska iallafall försöka rida bra ÄVEN om det är folk som står och tittar.
Jag hoppas hoppas verkligen att jag rider felfritt. Det skulle vara så jävla fjantigt om jag inte gjorde det med tanke på att vi tränar mycket högre hemma. Men det återstår att se tills i morgon. Man vet ju aldrig i sanningens ögonblick.

Föressten, vill ni höra en tråkig nyhet? Katrin schulman har slutat blogga!! Jag blev faktist lite ledsen. Jag tycker att hon är så jävla cool. Hon står för vad hon tycker och gör som hon vill. Sånna som hon ska man se upp till. Inte någon jävla bimbo med stora pattar som bara skriver o om att "få sig ett skjut". Ja, jag ska nog inte gå vidare med det där för då kommer det väl bli ett jävla hejdundrande.  

På återseende mina lovers.


Stressad som faan

Kom precis ut till stallet i morse då Patrik (min chef) ringer och säger att han är på väg till BB för att hans tjej ska föda. Då var det bara att fixa stjus hem och stressa ihjäl sig för att hinna till jobbet nu. Jag får iallafall önska de ett stort lycka till!
Jag hinner inte skriva så mycket mer för jag måste blåsa håret nu. Vi kanske ses här ikväll om jag hinner!

Snack

Då var torsdagen avklarad också. Skönt att det är fredag i morgon. Sen är det helg. Jobbar på lördag men ledig på söndag. Då ska jag iväg och tävla en liten tävling med Hilton. Jag hoppas att det går enligt planerna. Det gick ju så bra igår på hoppträningen men man vet ju aldrig när nerverna är som de är. Jag längtar iallafall. Jag är inte ens sugen på att gå ut ihelgen. Jag tror att jag har kommit in i något slags lugn eller vad jag ska säga. Känner att jag inte behöver vara ute och visa att jag är singel. Känns bra att bara vara hemma och umgås med familjen, vara i stallet och sånna saker. Festandet får vänta ett tag. Jag vill hinna smälta allting och känna efter vart jag har mig själv. Det är så lätt att man bara lägger alla tankar åt sidan och kör på i sin vanliga takt för att försöka glömma. Men jag tror att det är väldigt viktigt att man är hemma, är själv och låter sig vara ledsen, arg, förvirrad eller vad man nu är. Svårt att sätta ord vad jag känner. Men jag hoppas, jag hoppas att det någon dag ska bli bättre.


Tårarna rinner ner för mina kinder

Flicka-Den bruna mustangen.

I morse när jag vaknade åkte jag bara ut och mockade i stallet vilket gjorde att jag var hemma till 9.00. Lagom till en film som började. Den filmen var utan tvekan den mest gripande filmen jag har sett på länge. Så underbart fin. Jag är helt mållös. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag brukar vara känslig när det gäller filmer och fälla en och en annan tår. Men nu grät jag verkligen. Kanske för att jag kännde igen mig själv i tjejen det handlade om. Det bästa är om ni ser den själva så får ni bilda er en egen uppfattning. Den går på kanal plus om ni inte orkar ladda hem den. Namnet var alltså Flicka-Den bruna mustangen.


Jag har svaret på varför alla människor söker efter kärlek. -Det är det närmaste magi vi kan komma.




image112

Snälla ge den en chans.


Hängtuttar

Jag satt nyss och läste i en tidning där det står att behå i onödan kan ge hängbröst. Skoj. Det står att unga tjejer riskerar att få hängbröst om de använder en alltför hårt sittande behå. Det varnar proffesorn Göran Samisoe. Han skriver att tjejer som inte har stora bröst bör undvika behå ända upp till 20 års ålder. Detta gäller främst småbröstade eftersom om man har en för hårt åtsittande båhå så utväcklas inte någon muskel (va den nu heter) som den ska. Han påpekar självklart att tjejer med stora boobs ska använda behå så de inte får ryggproblem. Gott råd tycker jag. Ja nu vet ni det. Kännde att jag ville informera alla om det. Tur för mig iallafall eftersom jag gillar att gå utan behå. Jag tycker bara det känns som den är ivägen. Plus att det är snyggt om man har små tuttar iallafall.
Jaaa. Men då kanske vi ses på stan med dinglande tuttar då. Eller vad säger ni kvinnor?

Ingen rubrik

God morgon

Ja, ska jag börja med det bra eller dåliga? Jag väljer själv och börjar med det dåliga.
Igår när jag var i stallet så skulle jag ge katterna mat men en av de, den älsta, har jag inte sett på ett tag. Så jag gick in till malin och frågade vart Balou som han heter var. Då säger hon att han är död!! De hade avlivat honom när vi var bortresta! Han hade gått in i stora stallet (där han aldrig brukade vara) och lagt sig i sadelkammaren för att dö. Som tur va hittade de honom i tid och då var han redan jätte uttorkad och så så de valde att ringa till veterinären så han fick en spruta så han fick sommna in. Ingen vet riktigt hur gammal han var eftersom han bodde i stallet innan Pelle flyttade dit. Men minst 16-17 år blev han iallafall. Han var en riktig gos katt. Så fort jag kom in i saldekammaren så kom han och ville hoppa upp i knät. Jag hoppas han har haft ett bra liv iallafall. Tiden rinner trots allt ut för oss alla. Jag är ledsen. Jag hatar när djur dör. Den andra katten som han alltid var med är också ledsen. Det märks. Usch. Det är hemskt. Jag tänker på honom iallafall och därför skriver jag om honom här.

Nu till det "roliga". Min bikini som jag beställde från Victorias Secret har kommit! Den passade till och med. Skoj. Då kan jag använda den när jag åker sen. Här är den.
image111

Ska även tilläga att min såkallade shopping förbud inte gick så bra. Igår köpte jag en SÅN FIN party hardy klänning plus att vi fick in en ny replay tröja som är SÅ FIN (ärligt alltså det är en av de finaste jag sett i mitt liv.) Bilder kommer senare för er som vill se!


Ägg

Mamma skulle åka och handla mat då hon frågade om det var något speciellt hon skulle köpa som var slut hemma. Det enda jag kom på var ägg. Du utbrister hon; Va men är dom redan slut? Slut och slut tyckte jag. Jag äter ju två ägg varje morgon till frukost. Med en enkel räkning blir det 14 ägg i veckan Haha lustigt att äggen är slut hemma?!  

Utsvängt!

Okej jag kan erkänna var inte jag  något stort fan av bootcut när det kom. Har ju funnits ett bra tag, men nu känner jag att min tid är inne. Jag har till och med inhandlat ett par från Acne. Svin snygga. Nu måste alla köpa bootcut så är ni trendiga i vår :)

Kolla in mina. De finns att köpa i butiken.  

Jag har även införskaffat mig denna tröja från Replay.


Vad tycks?


Ny vecka nya mål

Denna vecka ska jag verkligen försöka vara nyttig. Men det är ju så förbannat tråkigt! Jag ska även försöka att göra av med så lite pengar som möjligt. Fakum är att när man väl börjar spara så är det ju ganska roligt. Förra veckan kanske jag gjorde av med 150 spänn liksom. Inte dåligt va? Har shopping förbud för mig själv nu med fram tills jag åker. Ska shoppa där istället. Känns lite roligare att ha saker som ingen annan har. I dag har jag jobbat och i morgon ska jag jobba också. Igentligen skulle jag vart ledig både i dag och igår med Patrik var sjuk så jag fick hoppa in. Men vad gör det igentligen? Vädret är ju ändå som det är plus att det blir extra cash. Föressten nu börjar "nytt läge" och kl 21.00 börjar chasmere maffia (stavas? jag suger på engelska.) MISSA INTE


Söndag

Ja idag är det söndag. Gud så skönt. Jag känner att jag verkligen har "levt" söndagen, tagit vara av den med andra ord. Det var ju ett tag sen. Gud så bra jag mår. Morgonen började med att jag åkte till stallet vid halv 8 tiden och red. Sedan bar det av till jobbet och efter det tog jag en fika med några vänner på Fräcka. Så himla trevligt.
Jag kom på en sak. Eller rättare sagt mina vänner påpekade. Jag avbryter folk väldigt ofta när de pratar. Det måste jag sluta med. Det är ingenting jag gör med flit men när jag kommer på något jag vill säga så skriker jag det bara rakt ut istället för och vänta på min tur. Jag måste blir mer lyhörd tror jag det kallas va?
Äh vettifan bäst att jag använder mig till ord jag kan istället. I morgon blir det jobb men sen på tisdag och onsdag är jag ledig. Yippiekajej.

Nu ska jag och pappa beställa pizza. Trevlig söndags kväll på er mina lovers.

Bio

Igår kväll var jag på bio med min syster yster. Vi såg 27 dresses. Den var lika bra som jag trodde. Jag bara älskar Katherine Heigl. Hon är min favorit skådis förutom Peter Stormare då. Det sägs att hon är nya Julia Roberts. Det håller jag tummarna för.
Föressten, jag kom och tänka på en sak. Fan vad lik hon är Scarlett Johansson! Take a look.

image106    <--- Katherine


image107<---Scarlett

Vad sägs?

MÅSTE HA

Okej. Håll i er nu. Värrldens snyggaste klänningar kommer komma ut i Maj någon gång. Blommigt. Självklart!
Dessa ligger väl runt 300 kronors klassen skulle jag tro.
Jag ska ha dessa. Det kan ni ge er fan på. Och jag ska vara fin i dom med. Så det så.

image105 

Min dag är gjord!

Ja det kan man lungt säga. Jag kom nyss hem från stallet, tömkörde Hilton. Alltså jag kan bara säga såhär. Han har aldrig någonsin varit så fin som han var i dag! Det var helt otroligt. Han var som en helt ny häst! Gud så glad jag blir :)

Här kommer lite gammla och nyare bilder som jag utlovade igår.

   

   

Aj aj

Det här är sinnes-sjukt. Jag har ätit mat från Spicy Hot och fy faaaan vad jag är mätt. Varje gång jag äter där trycker jag rent ut sagt i mig så mycket mat som det bara går ner i min mage. Och ja. Jag har kraaaamp nu!
Varför ska det vara samma visa varje gång?

För er som undrar; min helg blir lugna gatan. Eller rättare sagt mitt liv blir lugna gatan ett tag framöver. Jag har bestämt mig för att inte gå ut och festa någonting förren jag kommer hem från Florida den 7 Maj.
Det är bara så onödigt för mig att gå ut. Det finns liksom ingen mening med det. Samma visa varje gång. Jag måste börja ta hand om mig själv. Det sa stopp efter förra helgen för min del. Det ringde liksom en klocka i mitt huvud. Och det är dags att lyssna på den.

Förlåt men nu säger krampen ifrån. Jag ska krypa till soffan nu och ligga och jästa framför tv:n ikväll.

Trevlig helg. (sup och svälj för er som ska ut.)



Ps. i morgon kommer gammla party bilder upp


FLAGOR

Hej mina lovers.

Jag vill bara meddela att hela min kropp består av flagor. Jag peelade mig när jag duchade men tro fan att det bara kommer mer och mer. På hela kroppen. Fächt. Vad fan ska jag göra? Jag är dessutom helt flammig på hela kroppen nu med. Jag liknar en krokodil. Fan vad jag är äcklig. Får peela mig mer i morgon och se om det blir bättre.

Jag ville iallafall berätta det för er. Ha en fin fin dag i det trevliga väder vi har fått. Jag ska jobba. Behöver jag säga mer?

God kväll

Och godnatt.


Lurad

Igår var det första April som ni alla säker redan vet om. Jag lurade ingen eftersom jag har en bristande fantasi.
Jag blev heller inte lurad. Vad jag visste.
Senare på kvällen när pappa kom hem så berättade jag om ett telefon nummer som jag skrev upp när jag lyssnade på Rix Fm. Eller med andra ord Gert, Titti och Roger.
De sa att man skulle skicka ett sms till ett nummer de gav ut och sen så skulle man kunna tjuv lyssna på andra när de pratar i mobiltelefonen. 
Jag, störd som jag är skriver upp nummret och tycker jag är dö cool som kommer kunna lyssna av andra när det pratar i telefonen.
Jag skickar ett sms till nummret men ingenting händer. Det första jag tänkte var att det säkert kommer hända något snart.  
-HA! Det trodde jag ja.Det var ju bara ett fånigt april skämt!! Jävla skit, jag gick på det där stenhårt. Inte visste jag att de skulle luras på radion sudär. Banne mig Titti, Gärt och Roger!  

Men när jag väl tänker efter så fick man ju höra när Gert hade "tjuvlyssnat" på sin fru som de spelade upp som man fick höra. Tänker jag tilbaka nu så lät det ju faktist ganska overkligt.

-Blondin? Nej ganska nybliven mörk.

Moppe

Idag och i morgon är jag ledig. Skönt skönt. Jag har ju ingen egen bil, utan när jag ska någon stanns så lånar jag  mammas eller pappas bil. Men idag tog jag mig en sovmorgon så det blev ingen bil-tur för mig ut till stallet i dag.
Nej, det blev att åka moppe. Fun. Jätte kul. Absolut. Men den går ju frammåt iallafall förutom att den är halv paj.
Den går inte att starta på det normala sättet utan jag måste kicka igång den. Sen ser jag inte hur snabbt jag åker heller.
Men va fan skit samma. Den rullar ju så jag får vara glad över det. I dag ska jag snart till Nautilus och träna, sen efter det ska jag sola. Ska sola två dagar i rad nu innan färgen försvinner helt och hållet.

Igår när vi satt och åt med familjen så la jag märke till att både mamma, pappa och syrran är brunare än mej.
Jag frågade självklart varför min färg går bort mycket snabbare än deras och då får jag svaret: - men vi har ju solat solarie sen vi kom hem.
Va fan. Ta mig på röven! Nu ska det solas för mig med. Det kan ni ge er på!!


-------

HEJ

Nyss hemkommen från jobbet. Det har vart en lugn dag. I dag börjar allting kännas bättre. Mådde inget vidare efter lördagen må jag säga. Men jag får ta mitt kast. Usch, jag kommer knappt ihåg någonting på hela kvällen. Det som började så bra liksom. Så på söndagen jobbade jag som ett vrak. Men vad skulle jag göra?
Jag låg i min säng och sminkade mig!!
Jag har iallafall bestämmt mig för att inte dricka så himla mycket nu när jag går ut. Sen ska jag även försöka börja gå till typ Palace lite också. Det är alldeles för lätt att fastna i samma mönster annars.
Men ska jag vara ärlig är jag sååå jävla trött på den här staden och gå ut och festa här. Det är ju för fan exakt samma jävla människor som går ut varje helg. Hur spännande är det?
Jag ska försöka hålla mig hemma så mycket jag kan. Och ska jag gå ut kanske det blir någon annan stanns.
Hälsar gärna på Ouraka kanske. Eller mimman? Ja ja vi får se. Jag ska inte säga för mycket nu.

Jag tar livet som det kommer.


ÄNTLIGEN

Min blogg har inte fungerat på typ en vecka förren nu. Har ni haft samma problem?
Jag har iallafall laddat upp bilder sen jag var iväg. Jag låter de tala för sig själva.

   

   


RSS 2.0