NEWS (LJUNG)





JAG VET att jag lovade er att visa en outfit bild idag på den nya cm t-shirten men ska jag vara ärlig så glömde jag faktist att ta kort. Vi hade så mycket på jobbet men jag passar istället på att visa er den nya Ljung t-shirten som vi fått in till kille. Skit snygg! Tyvärr ser man inte färgen på korten. Den är iallafall väldigt ljus blå. Kostar 349:-.
Snälla Martin ställde upp som model! Haffade honom när han var inne i butiken idag. Tack :)

Sitter och tittar på Anna Anka söker assistent nu. Min vän Linnea är ju med och medverkar i programmet :) Tittar ni?!


FASHIONISTAS



Lovley.

SNART ska jag åka iväg till Nordik och handla lite lampor hade jag tänkt innan jag börjar jobbet. Har fullt upp denna vecka. Först och främst flyttar jag om några dagar, jag har matte prov imorgon och tävlar ihelgen. Men jag tycker ju om att vara busy så jag ska inte klaga. Men ibland kan det bli lite för mycket. En outfit bild kommer på den nya Cheap Monday t-shirten ikväll. Se ya dudes.


ETT STORT GODKVÄLL



Hej på er

Tack för era tips i förra inlägget! Har varit super noga med hygien plus att jag åt vitlök nyss. Ska även testa att svälja hela vitpepparkorn eftersom jag såg att några hade rekomenderat det. Måste dock inhandlas först imorgon.
Idag var det lite mer fart i butiken. Alltid kul. Vi fick in massa t-shirts till både kille och tjej från Cheap Monday. Jag tror att jag ska köpa en av de om den sitter som jag vill. Bild kommer imorgon! Vi hörs då.


VILKEN NATT!!

För två dagar sedan blev pappa magsjuk.. Jag höll mig borta för att inte bli smittad. Inatt vaknade jag av att mamma låg och spydde på övervåningen. Nu imorse var det syrrans tur med. Faaaan säger jag bara! Jag får/tänker INTE bli smittad!! Om jag inte blivit dålig nu, hur stor är då chansen att jag ens kommer bli dålig? Känns ju som att jag borde bli det nu med om jag nu smittas. Eller?

Tänkte även på att om man dricker sprit, visst dödar det bakterierna? Funderar på om jag faktist ska ta ett glas ikväll när jag kommer hem från jobbet om du nu har någon funktion. Någon som vet? Eller är jag ute och cyklar?
Jag är ju visserligen en jälva stål kvinna som i stort sett klarar det mesta men vinterkräk sjukan vettifan.. Börjar bli jävligt nojjig här.. Jag som ska ha inflyttningsfest på lördag!!! Jag får inte bli sjuk! Peppar peppar... Om ni vet något bra tips för att inte bli dålig, skriv!!!


FOUNDATION



Fick en fråga av någon läsare som undrade vad det var för ny foundation som jag hade köpt. Det är alltså Clinique anti-blemish solutions. När man jobbar i butik med strålkastare i ansiktet hela dagarna så är det lätt att man bli lite "glansig" i pannan. Därför ville jag ha en foundation som mattar ner och täcker väldigt bra. Efter att ha använt den kan jag säga att jag är helnöjd! Den är liksom så "skön" att ta på huden med. Tummen upp med andra ord!


DENIM A LA DENIM AND SOME CAMEL FASHION




DET ENDA JAG TÄNKER PÅ JUST NU ÄR KLÄDER, KLÄDER OCH ÅTERIGEN KLÄDER! Jag får liksom aldrig nog! Och bara för att jag har köpt inredning för alla mina pengar så kommer såklart det där extrema shopping suget just nu när jag ligger lite lågt med shoppningen. MEN jag skulle verkligen behöva lite nya outfits, både till vardag och party. Buhuu. Hatar att gå i samma jävla kläder hela tiden. Om någon vecka kommer Acne in med sin 2:a. Då skiter jag i vilket för det ska jag bara ha. Speciellt ett svart linne som jag såg på inköpet. Hoppas det sitter bra med. Älskade kvaliten med. Jag är en torsk på kläder med bra kvalle.
 
Vet ni vad jag ska göra nu?! JO jag ska åka till skolan innan jobbet! Oväntat va? Har prov på torsdag som jag måste plugga som ett as till. MEN VET NI VAD? JAG HAR RÄNKAT KLART ALLA 20 SIDORNA I BOKEN!! JAG LYCKADES!!! Hoppas jag lyckas på provet med bara.. Det är ju det som räknas..

Föressten, en fråga! Jag hörde en låt på EastFm förut som jag inte vet vad den heter.. Den är ganska lugn och det är en tjej och kille som sjunger "mot" varandra. De sjunger något med "I met a girl in a bar", "I met a girl in a club" eller något.. Någon av er som vet vad låten heter?! Hittar den varken på youtube eller spotify..


ALLTSÅ....

Det är lönings helg och lördag. Normalt sett brukar jag vara ute och festa med mina vänner nu. Men vet ni vad? Jag jobbade på dagen och efter det åkte jag ut och red min älskade vitnos. När jag kom hem hade mamma gjort god mat och från klockan 20.00 fram tills nyss (22.30) så har jag suttit och pluggat matte!! Jag är så stolt över mig själv så ni förstår inte. Snacka om att jag faktst har lite själv diciplin trots allt! Nu har jag bara 1.5 sida kvar att räkna innan jag har gjort klart hela kapitel 1 och 2. Jag har med andra ord då räknat klart alla 20 sidor.. Inte ens min lärare trodde att jag skulle klara av att räkna så mycket. Vi får se vad han säger när jag kommer på torsdag och ska göra del provet. Är faktist lite nervös för det. Jag hoppas verkligen att det går bra. Hoppas det är mest algebra och minst med slumpmässiga försök för det är det jag är bäst på (tror jag?). Eller bäst och bäst. Jag suger på matte men det är algebra jag kan "lite" om man säger så. 

Imorgon bitti ska jag och mamma åka till IKEA en sista gång förhoppningsvis. På eftermiddagen ska jag hoppträna och sedan blir det självklart plugg. Nästa vecka ser jag faktist fram emot. 

Godnatt mina vänner. 


I THINK I`M IN LOVE

Har precis sminkat mig och testat min nya foundation som förövrigt är den bästa jag någonsin testat!! Fy helelvete vilken skillnad. Nu återstår det att se hur bra det håller men jag tror INTE att jag kommer bli besviken. Nu ska jag till jobbet. Jag ska nämligen jobba på vår outlet mitt emot BikBok idag. Så kom gärna och joina mig :)




VUXEN POÄNG?

Nu jävlar har jag skaffat mig vuxenpoäng! Var med mamma idag ute på ICA Maxi och handlade lite torrvaror tills flytten. Fuck vad dyrt allt är. Även om jag tar det billigaste. Inte fan bryr jag mig om det är ICA:s egna ketchup eller Felix (eller vad det nu heter)! Jag tänker som såhär. Varje krona jag handlat mat för skulle jag igentligen kunna köpt ett Acne plagg. DÄRFÖR måste jag handla billig mat. Plus att min mat är så dyr med så jag dör!! Pastan är ju för fan nästan dubbla priset plus att det finns ju bara att köpa "små" förpackningar. Puh..
Det kostar att bli vuxen. Fast där vuxen är kanske lite fel ord. Jag blir inte vuxen bara för att jag flyttar (det kommer jag aldrig bli).

Köpte även en ny foundation från Cliniqe idag. Undrar hur den är. Ska testa den imorgon och se. Nu ska jag färga utväxten så jag kan gå till jobbet imorgon (det är omöjligt nu). Sen blir en en hemma kväll plus plugg. Ska bli SÅÅÅ skönt att både lördag och söndag vakna upp UTAN att vara bakis och ofräch!!


VAD TYCKER NI?!





UPDATE: Fick ett telefonsamtal nu om att min soffa kommer på tisdag!!!!!!!!! SOM JAG HAR VÄNTAT!! Då kanske jag kan ha inflyttningsfest nästa helg med andra ord. Fy fan jag dör det kommer bli så jävla bra!!!!!!!!!!!! Var och köpte tapet igår med som kommer på tisdag, hoppas den blir bra eftersom den INTE var billig direkt :S!

Denna helg kommer då med andra ord bli lugn. Måste köpa det sista på söndag och sen måste jag faktist börja tänka på mig själv. Min mage pallar inte med sprit denna helg. Bara att inse hur gärna jag än hade velat.  FAAN VAD JAG ÄR HAPPY NU!!!


GÅRDAGENS OUTFIT



Glömde lägga upp igår. Denim på denim. Herr skjorta från Ljung, jeans Acne och skor Acne.
Föressten så var Nina (vår säljare på Acne) och visade oss vår 2an kollektionen och somvanlig så DOG JAG!! Alltså jag är en riktig jävla Acne torsk!!! SJUKT SNYGGA KLÄDER!!!!! Kommer komma till butik efter påsk.

Nu ska jag försöka äta lite. Det blir bara värre och värre i magen nu. Känns som att någon har vart och rört om alla organ :(


;(

Åh gud, nu är jag hemma. Åkte till sjukhuset imorse och gjorde gastroskopin. För sista gången hoppas jag. Var så himla nervös innan att jag skakade i hela kroppen och så blir jag sudär appatisk typ. Mamma försöker prata med mig och få mig på andra tankar men jag klarar liksom inte av att prata för att jag mår så dåligt. Började tjuta redan i väntrummet iallafall. PINSAMT! Sköterskorna och läkaren såg att jag var väldigt nervös och rädd så de förskte lugna ner mig lite grann innan vi började.
De hade även en läkarpraktikant som stod och studerade hur allt gick till. Stackars honom. Han såg livrädd ut. Han måste vart yngre än mig.. Aja, sen körde de ner slangen i magen och eftersom de var tvugna att ta prover från tarmen så måste de gå ner långt i magen :( INTE SKÖNT. Jag får panik eftersom jag känner att jag inte kan andas ordentligt och det är en väldigt äcklig känsla att känna när de håller på med slangen och det i magen. Usch... Nu är det över iallafall och mina ögon är nu helt röd sprängda och mina kinder är med uppsvullna för att jag har gråtit så mycket. Buhuu jag tycker faktist synd om mig själv även om det inte händer ofta :(

Nu är det bara att vänta och se vad proverna visar. Det värsta är att jag antagligen fick i mig ganska mycket gluten när vi var bortresta eftersom jag blev/är fortfarande väldigt dålig sen dess. Men om det inte är bättre i slutet av maj så skulle de göra mer prover.

Aja, nu ska jag ligga ner och vila ett tag. Sen ska jag ÄTA, har ju fastat sen igår kväll så är dö hungrig!! Efter det måste jag till skolan, åka med mamma och titta på tapet och inredning och ikväll ska jag hem till korven och plugga matte!


SHORTS



Igår fick vi yttligare ett par shorts från Cheap Monday som jag personligen tycker är grymt snygga!! Fick endast 6 par. Priset är 499:-. Försten till kvarn!

Annars har dagen vart lugn. Hängde klart lite i butiken som jag inte hann igår. Sen kom "pigge" in och tog av sig sina byxor så rätt vad det var stod han där i sitt underställ och ville at jag skulle sy igen ett hål som han hade i sina byxor mellan benet :S Inte frächt men jag hade inget val så det var bara at sy snabbt som fan. Haha..

Aja, nu ska jag kolla på lite grejer på nätet. Ikväll fastar jag eftersom jag ska göra den där förbannade gastroskopin imorgon. Det kommer INTE gå bra.. Har redan stor tjutit flera gånger. Alltså det är HEMSKT. Usch.. Aja, vi hörs imorgon. Puss


HOPPTRÄNING

Idag hopptränade jag och vitnos för första gången på ca 6 veckor! Han har ju somsagt haft en sen vintervila men nu är vi igång igen. Jag har kännt mig så nere när jag inte har ridit och tränat dessa veckor. Jag ÄLSKAR verkligen att träna. Det är det absolut roligaste jag vet. Älskar att känna när träning ger resultat och man utvecklas. Jag har tydliga mål här i livet som jag vill uppnå! 
I vilket fall så började jag bara med att hoppa fram på ett räcke. Efter det gick vi direkt på att hoppa en hel bana (för att träna mig mentalt, har haft lite svårt med att hålla lugnet hela banor förut). Första varvet var inget vidare, gas och broms satt inte riktigt där de skulle och jag själv var lite små nappig i handen. Jag hoppade 2 varv till och de gick bättre. Vi kom runt och det känndes OK efter att ha vart "borta" så länge men det är en bra bit kvar tills vi är där vi var innan jag ställde av honom. Då var vi verkligen på topp. Men vi ska eventuellt hoppa igen på söndag. Har nämligen anmält mig till Sveland Cup som är nästa helg. 120 cm klassen får jag se hur jag gör med. Beror på hur han känns under veckan. Hoppar gör han men nu när han inte är riden så mycket så blir han stark på distanserna så jag har svårt att ta tillbaka honom. Han går lätt på ett mindre galoppsprång på varje distans men så får jag absolut INTE rida. Det skulle aldrig hålla i de högre klasserna sen så jag måste se till att kunna få tbx honom snabbt mellan hindrena redan nu. Han är ju som ni säkert sett en väldigt stor och mycket häst att rida. Men somsagt, allt detta fungerade innan vilan så det är "bara" att hitta tillbaka till det=trääääännaaa träääännaaa ha tålamod och träääännaaaa!!! 


 


LIKE ALOT


YES. LIKE ALOT.



Fräsh appartment-SNART check (dock inte lika stor och hög i tak som denna).



Magtröja i sommar-JA TACK



Kort, korta shorts-JA TACK.

GE MIG SOMMAR. GE MIG BRUNBRÄNDA BEN. TACK ÄN EN GÅNG.


NEWS

Igår när jag kom till jobbet hade vi fått in nya Cheap Monday jeans i olika tvättar! Bla dessa... Alla kostar 400:-


 


KUM KUM

DÅ VAR DET MÅNDAG! Jag tycker att måndagar känns bättre än tisdagar faktist. Varför vet jag inte. Jag bara tycker det. Har precis vart och ridit vitnos och nu ska jag till skolan innan jag börjar jobba. Ligger 20 sidor efter i matte boken som jag måste bli klar med denna vecka. Tror ni jag hinner??
Aja, vi har fått in lite av Kum Kum smyckena som jag och Helene köpte in! Allt har dock inte kommit men endel iallafall (resten tror jag är leverans i slutet av april) TYVÄRR suger min kamera då den tar suddiga bilder på nära håll så jag fotade bara två ringar. Vill ni se mer får ni komma in och titta! Dessa två är ju väldigt stora. Den gröna tror jag ligger på 1700:- och den med vita pärlor 1499:-. De mindre är billigare om man inte vill lägga så mycket pengar på en ring..

Lägg märke till hur slanka och fina mina fingrar ser ut på bilden. HAHA vad gör jag?!


BLOGGFEST



ÄNTLIGEN har jag fått inbjudningarna till bloggfesten! Den kommer att vara på Palace den 9:e April. Jag ska försöka få iväg inbjudningarna denna vecka som kommer. OM jag har missat att bjuda in någon skriv då en kommentar med hemadress så får du också en hemskickad. Nu ska jag jobba! Ha en fin söndag.  


WORK WORK

LITE mer dressad och nu påväg till mitt vanliga jobb i mina VANLIGA kläder. Vill ju inte påstå att jag är ett dugg fräch eller pigg. Jag orkade inte kolla igenom graderoben så det blir samma kläder som igår :S Sen är jag så trött att jag skulle kunna sommna vilken sekund som helst.




PALACE IS NAUGHTY TONIGHT

NU GÅR HOTCHIE MAMA TILL SITT ANDRA JOBB. SES VI???




ÄNTLIGEN

NU ÄNTLIGEN har jag börjat att sätta igång vitnos! Han har ju haft en sen vintervila i några veckor. Har ridit honom några dagar nu och han känns fräch men ack så stel och dan och rida. Men det lossnar nog med lite jobb. Skulle gärna vilja rida i Vikbolandet när de har sina tävlingar eftersom jag behöver koma igång nu. Men jag får se hur det går på träningen hemma först. Vitnos är iallafall glad att få bli riden igen och jag tror att båda längtar tills tävlingsäsongen drar igång :D


HJÄLP MIG!!

Snälla jag behöver hjälp!! ÄR DET NÅGON AV ER SOM VET VART MAN KAN FÅ TAG PÅ HÖGUPPLÖSTA BILDER TILL EN FONDVÄGG?! OM VI VET DET VORE DET GULLIGT OM NI SKREV EN KOMMENTAR MED ADRESSEN!


INREDA

HELLO

Är precis hemkommen, har vart borta hela dagen med Cissi och Maria. Har vart i alla möjliga inredningsbutiker och shoppat endel. Hittade lite saker men inte allt som jag behövde. Lär bli några mer rundor om man säger så.. Vad jag köpte säger jag inte, det blir en överaskning :D
Nu: Stallet
Sen:Plugga



DETTA HÖR HEMMA PÅ MIN KROPP



INGENTING kan beskriva det shopping/ha-begär jag har kännt de senaste dagarna. Dock tycker jag inte att det finns så mycket här hemma i lilla norrköping om man tittar på stan men sitter man framför datan skulle jag kunna spendera x-antal tusenlappar på bara några minuter. OM jag hade pengar skulle jag klicka hem dessa saker right now.


AJ AJJJ DET GÖR OONNTTT

FAN VAD JAG ÄR BRA! Måste bara börja med att skriva det :) Idag var jag först och red imorse (är ledig idag och imorgon). Sedan har jag suittit och pluggat matte nu i några timmar. Måste hinna ikapp. Såg att jag ska ha läst klart hela kapitel 2 nästa vecka. Hur nu det ska gå till. Men jag försöker iallafall och gör så gott jag kan och det är det som räknas! Jag ska klara den här skiten, även om det tar tid. Dock så har jag haft väldigt ont i magsåret dessa dagar :( Eller där magsåret var rättare sagt. Jag ska till sjukhuset om en vecka och göra en ny gastroskopi. Får se vad de säger då men ont har jag iallafall.. Det värsta är att jag kommer få panik. Fick det sist och nu när jag vet hur allt går till vet jag ju vad jag ska vänta mig. Fy faan. Sist stortjöt jag som ett barn och det kommer jag garanterat göra den här gången med. Hoppas bara inte att jag svimmar. Åh gud.. Jag hatar verkligen allt som har med sjukhus att göra. Måste även gå och lämna prover nu innan. Mamma tjatar på mig varje dag att jag måste gå och göra det men jag skjuter upp det så länge som möjligt. Jag stor bölar ju när jag ska göra det med. Plus att jag blir helt svag och illmående när jag kommer dit. Ingen rolig känsla.. Jag måste nog vara den jobbigaste patienten eftersom jag beter mig som om jag vore 3 år. UTAN ATT ÖVERDRIVA. Aja, nu ska jag återgå till pluggandet och försöka lugna ner mig.


JEWELLERY



Surfade runt lite när jag vaknade och hittade dessa två ur coola halsband. Skulle inte tacka nej till någon av dessa även om den sista är min favorit. MEN då har vi ju det där med priset.. Humpf.. De ligger på ca 2600:- styck. vilket är FÖR dyrt. MEN jag anser att det inte är fel att titta på dyra saker. Jag får iallafall inspiration eftersom man då vet vad man ska leta efter, fast i en budget variant. Dessa är från Fiona Paxton iallafall.
Jag fattar inte varför jag alltid dras till dyra/exclusiva saker. Utan att ljuga så kan jag sitta på nätet och titta på kläder. Hittar några plagg och de är självklart de allra dyraste. Så jävla typiskt. Men jag är en torsk om det är bra kvalite och snygg design, det erkänner jag.


ÄNNNNNTTTTTLIIIIIIIGGGGGGGEEEEEEENN



TITTA VAD JAG HAR LÄRT MIG! ÄNTLIGEN KAN JAG BÖRJA REDIGERA MINA BILDER!!!! =ROLIGARE BLOGG ;)


DAGENS OUTFIT



Skjorta Nudie herr, Jeans Acne, vitt linne Hugo Boss, Skor Acne.


Idag har det vart en jobbig dag. Har kännt mig lite nere och extremt trött eftersom jag inte sovit på två nätter (igen). Blir så extremt sur och grinig då. Men vi hängde om lite på kill sidan i butiken idag. Min inspiration var dock inte på topp men det blev OK ändå. Snälla Felicia, vår praktikant hjälpte till och var smakråd :) Imorgon och torsdag är jag ledig. DET SKA BLI SÅHÄR SKÖNT! Dock ligger jag somsagt efter i skolan så det blir att plugga, plugga och återigen plugga.


THE WORLD IS NAUGHTY




Hello sunshines!

Vill bara påminna er om att boka in fredag då vi kör naughty tema på Palace. Det är min tur att jobba så jag hoppas att vi ses där då ;) För ni vill väl komma och joina mig?! Fri entre fram till 24.00 


..............

HEJ PÅ ER MINA VÄNNER

Är inte på världens bästa humör just nu så det blir inget roligt inlägg här ikväll. Just nu känner jag bara för att sjunka igenom jorden eller något.. Vi hörs imorgon.



KUM KUM

HOLA

Kom precis hem från stallet. Är så otroligt trött idag eftersom jag sov borta hela dagen igår kunnde jag självklart inte sova något inatt. Smart.. Men men! Ska snart duscha och fixa mig lite. Börjar jobba klockan 14.00 och då kommer säljaren från Kum Kum. Inköp för vår del med andra ord. Ska bli sjukt kul att se vad de har för fint!! Dock kommer vi främst ta in ringar, örhängen och kanske något armband. Det som säljer bäst. Självklart säger jag till er när vi får in det i butiken så får ni som är intresserade komma in och kika.





BEAUTIFUL PICTURE



Vet inte varför men den här bilden ger mig inspiration. Jag tycker den är väldigt fin. Ligger här i min säng och drömmer om massa fina saker. Mår fortfarande så dåligt att jag bara ska ta en snabb sväng till ICA för att köpa chips och dipp och sedan återgå till mitt sängliggande och hoppas på att det blir imorgon snart. Men tills dess ska jag förtsätta tänka och drömma.  


DÅ VAR DEN DEN KLASSISKA DAGEN EFTER

JAHA, då ligger jag här och känner mig som en överkörd tant på 99 år. Livet är hårt men ack så roligt! Igår var jag, Bella, Sofie och Lenny ute. Var först på Hugo och sen hamnade jag såklart på Otten. Det är där jag trivs som bäst. Tycker om hugo med men det känns mer chill där. Anyway, här är lite kort :)










I`TS GETTIN LATE BUT I DON`T MIND

Nu har jag svidit om till en sexigare outfit en den jag hade på dagen och är redo att möta natten. Läpparna är målade i Devil från MUS och ringen är den nya jag köpte igår på La Stampa. Märket Pilgrim 475 kronor.






EN DAGENS OUTFIT LITA SNABBT SUDÄR



Ja, detta är alltså vad jag hade på mig idag på jobbet. T-shirt med lite puffärm från Whyred och Chinos även de från Whyred. En väldigt simpel outfit med andra ord. Jag är/kommer aldrig att bli en tjej som gillar massa krimt krams. Less is more!


HEEEJ UNDERBARA LÖRDAG!

Acne kanske är de snabbaste på att leverera ut deras varor. Jag beställde nämligen skorna torsdag vid 15-tiden. Och igår (fredag) klockan 10 kom de till butiken. Helt sjukt vad snabbt! Såhär ser de ut iallafall.



Snygga va? Jag är helnöjd iallafall! Dock är de ganska mycket förstora. Iallafall en storlek men det fanns inga mindre så jag ska gå och köpa en sula och lägga i de så jag inte glider omkring alltför mycket i dom. Haha! Det värsta är att jag måste typ köpa en ny garderob för att kunna använda de så mina kläder jag har nu inte riktigt är perfekta till dom. Men det är ju bara en till anledning till att få shoppa lite extra mycket ;)

Aja, börjar jobbet klockan 12 idag. Jobbar med Dan. Kom gärna förbi och säg hej om ni har tid! Föressten, jag står i valet eller kvalet om jag ska gå ut ikväll eller ej! Vad tycker ni? Ska ni ut??

Ps. Senare idag ska ni få se en ring som jag köpte igår...


NEW JEANS?



IGÅR fick vi in ett par nya Acne jeans som jag gillade very much om man säger så. Stentvättade i modellen Kex (stuprör, sitter snyggt i rumpan och normal midiehöjd) Jag har inte hunnit testa dom än men bara av att känna på de så kan jag säga direkt att det är mycket stretch i de. Kommer med andra ord sitta som ett smäck! Priset TROR jag va 1299:-.


ÄR DET FREDAG SÅ ÄR DET!

MY BREAKFAST



Våfflor till frukost. Sååå gott. Och såå onyttigt men vem bryr sig?! Inte jag iallafall!!
Jag tror inte ni fattar hur onyttigt och hur mycket godis jag verkligen äter. Jag äter liksom godis eller chips VARJE dag. Synd bara att jag inte gillar nyttig mat lika mycket.. Dock anser jag att man inte kommer någon stanns om man håller på med massa dieter och sånt. Man hålller det bara ett tag och sedan börjar man ändå äta alla onyttiga saker och går upp de kilo som man en gång tappade. Det är ju tusen gånger bättre att äta normal mat och leva sunt!


TITTA....



Åh, titta vad jag (och Jenny) beställde idag! Nämligen mina allra första Pistol skor från Acne. Jag kännde liksom att det var dags!! Åhh jag hoppas de passar. Förhoppningsvis kommer de på måndag. Har nämligen vart och letat i alla butiker i stan efter några liknande men efter att ha sett dessa kunnde jag inte sluta tänka på de.  


FÖRLÅT FÖRLÅT URSÄKTA

VIKTIGT!!!

JAG HAR PRECIS GJORT UTSKICK TILL ER BLOGGARE OM ATT VI SKA HA EN BLOGGFEST PÅ PALACE DEN 19/3. Vi SKA ha en bloggfest MEN JAG SKREV FEL DATUM!!!!
DET KOMMER VARA I APRIL. EXAKT DATUM ÅTERKOMMER JAG MED HÄR PÅ BLOGGEN SÅ SNART JAG VET.
 
TILL ER BLOGGARE SOM VILL KOMMA SKRIV EN KOMENTAR MED ER HEMADRESS HÄR SÅ SKICKAR JAG UT INBJUDAN NÄR JAG FÅR DE.
OKEJ??

Ursäkta... Men det gör att ni kan förbereda er till MAX och hitta någon cool outfit att ha på er ;) Det kommer löna sig..


INREDA

Ja, igår var jag somsagt på IKEA alldeles själv. Det gick.. Bra.. Förutom att jag köpte fel sak så jag var tvungen att packa ur den långa saken som jag köpte och gå in och göra ett återköp:S Efter det när jag skulle köra ut den nya, rätta saken till bilen trilla den av vagnen mitt bland alla bilar på parkeringen!! HAHA så pinsamt!! Det tog ju liksom ett tag för mig att få upp den på vagnen igen eftersom den var så lång och vägde 19 kg. Längtar tills jag flyttar nu. Inredningen/lägenheten kommer bli grym!! Man kommer kunna se att det är jag som bor där iallafall. Vad det var jag köpte och hur jag ska ha det säger jag inte. Det får bli en hemlis tills allt är klart. Då får ni självklart se bilder :) 

Nu ska jag plugga lite innan jag börjar jobba. Skiter i matte lektionen idag. Blev så irriterad igår så syrran får hjälpa mig ikväll här hemma istället. 

 


HOR KOMVUX!!!

URSÄKTA SPRÅKET men alltså idag var det ANDRA gången som jag kommer till skolan och det inte kommer någon jävla lärare!!!! Fan så irriterad jag blir!!! Jag har fyrtioelvatusen saker att göra om dagarna och jag planerade hela min lediga dag så att jag skulle kunna gå på kvälls lektionen men sen när jag kommer dit och har väntat i 30 minuter inser jag att han (läraren) inte kommer. Jävla helvete också!! Jag ligger redan efter i matten och jag har verkligen kört fast på den där jävla algebra och linjära funktioner att jag inte kan räkna ett enda tal till om jag inte får hjälp!!!!!! Jävligt kul att jag sminkade mig och klädde på mig vanliga kläder för att åka dit och vända!!! Jag pratade till och med med läraren igår och han sa att jag var välkommen idag och att han skulle vara där. Det står även på schemat!!!! OHHHHH!

Istället åkte jag och hämtade upp Emelie så åkte vi och åt på Neptun och sedan till Meddo och solade. Just nu skiter jag i om jag får rynkor och canser. Jag var bara så jävla arg. Nu har jag iallafall pluggat lite engelska (som jag också suger på). Vilka jävla piss ämnen jag läser alltså.. Fy fan.. Men vill man bli något så får man kämpa. Jag säger bara LYCKA TILL till mig själv när jag ska läsa matte C nästa termin.

Bye bye. Ursäkta för alla stavfel och ett tråkigt inlägg men jag är så upprörd att jag inte orkar titta igenom vad jag har skrivit. Hoppas på en bättre dag imorgon.


MIN ÄLSKADE, ÄLSKADE VITNOS







God förmiddag! Är hemkommen från stallet. Otroligt så skönt det är ute. Man har ju blivit ganska härdad denna vinter när det har vart minus 17 grader. Nu är ju en minus ingenting. Jag springer runt i fleece tröja i stallet numera :O
Idag är jag iallafall ledig. Lagar lite mat nu. Är faktist väldigt sällan som jag äter ute nu. Har haft så himla mycket problem med magen sedan vi kom hem från USA så det är bäst att äta hemma tills den blir bra igen.
Aja, jag ska iallafall åka en snabbis till IKEA, de har fått in ett bord som jag ska köpa till lägenheten. Ikväll blir det skolan mellan 18-20. Måste kämpa på som fan med matten.
Vi hörs senare!


STEREO LOVE



JAG älskar den här låten. Får mig på ett helt fantastiskt humör!! Har lyssnat på den hela morgonen och nu ska jag lyssna på den hela kvällen. Ända tills jag kör slut på den. OM ni inte hört låten rekomenderar jag er att göra det. Nu ska jag plugga lite och sedan titta på DB för det är väl ikväll?!


EGO GIRL







EGO GIRL. Idag har jag lockat mitt hår för första gången på säkert ett år!! När jag hade mörkare hår var det så lent att det inte gick att locka. Men idag tänkte jag att jag skulle testa och vips, det fungerade!! Då vet jag det. Får se hur länge det håller bara. Säkert 1 timma eller 2. Lagom fult tills jag börjar jobba men det är därför toffsen är uppfunnen ;)
Aja, nu ska jag till skolan innan jobbet! PUSS ER ER MINA FINA LÄSARE!


WILD AND FOXY











JAG BARA ÄLSKART! Sexigt, spännande. Ispirazione baby!!!!! Jag lyfter på hatten.


THIS IS MY LIFE, THIS IS MY TIME!

Godkväll på er mina vänner!

Hoppas att ni har haft en lika underbar dag som jag haft. Känner mig otroligt glad efter att jag hade en toppen kväll i lördags. Jag lever liksom fortfarande på den känslan. Idag var det en lugn dag på jobbet. Hade även två praktikanter som var duktiga och fixade lagret och hjälpte till med märkning av varor osv. Skönt med lite extra hjälp. Jag tänkte iallafall bjuda på en dagens outfit. Idag invigde jag mitt nätlinne från Monki som jag förövrigt köpte uppe i sthlm på REAN för 25 (!) kronor!! Fatta den då.. Under har jag en svart body från Cheap Monday, Kavajen kommer från Mini For Many Market och brallorna från Acne.






I AM HAPPY

JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD! Vaknade imorse och insåg att det var sol ute och endast -1 grader! Kan det bli bättre? -Nej. Var uteoch mockade hos vitnos. Han stod i hagen och solade. Nu är jag hemma och har precis kommit ut ur duschen. Jag ska nämligen till skolan nu klockan 12 innan jag börjar jobba klockan 14. Duktig jag är va? Jag ligger efter och behöver hjälp så det är lika bra att ta sig i krager och pallra sig till skolan.
Vet ni vad jag tänkte på? Jag gillar H&M oså men jag HATAR att beatälla över nätet. Det är helt fucking sämst! När man beställer något vill man ju ha det inom en vecka men beställer man från H&M tar det ca 1 år.. Nej, kanske inte riktigt men det tar grymt lång tid. Det gör att jag inte beställer därifrån så mycket faktist. Skulle gärna vilja ha dessa skor (även om 80% av alla sveriges tjejer kommer ha dom). Jag vill gärna vara "egen" men jag drar mig faktist inte för att köpa saker även om alla andra har det. Jag matchar på mitt sätt och får det att bli Emelie. De är ju faktist jävligt billiga plus att jag tycker de är grymt snygga.


GALEN NATT

JA, igår var det hårt! Vi började med att förfesta hemma hos Bella och Anna eftersom de hade inflyttningsfest. Efter drog vi till Otten och fortsatte festa loss. Vi dansade heeela kvällen! Helt galet! Inte många av oss som är på topp idag kan jag säga.. TYVÄRR hann jag inte ta någon outfit bild men jag kommer nog ha på mig detta på Palace någon gång framöver så ni får se då. Jag fick iallafall endel kommentarer av tjejer, poängtera tjejer som kom fram och tyckte om min outfit. Det blev jag väldigt glad över :)
Här har ni några bilder från kvällen.












DAGENS OUTFIT



Såhär såg jag ut idag! Ny kill skjorta från Nudie som jag köpte (funkar både till kille och tjej), jeans från Acne och mina gamla kjängor. Enkelt och snyggt. Less is more. Nu ska jag äta mat, har inte småätit på hela dagen så jag är SJUKT hungrig!!! Annars blir det lungt ikväll, är ledig denna fredag och nästa från Palace. Men sen, veckan efter så håller vi på att planerar in en fest som jag tror ni vill komma på. Vad det är för fest återkommer jag med vartefter!


FRENCH CONNECTION



ÅH jag vill ha sommar nu nu nu! Har tittat på denna underbara tunkia/klänning ett tag nu. Den finns att köpa på Nelly och Asos.com. Dock kostar den 1795:- vilket jag tycker är lite för mycket. Annars hade den blivit min på direkten kan jag lova! Nu ska jag åka och jobba. Jag ska faktist köpa en ny skjorta på jobbet idag. Vad det är för någon och hur den ser ut får ni troligtvis se ikväll.


THE (NAKED) TRUTH



Idag känner jag mig lite mystisk och ni vet, sudär hemlig? Ligger i sängen nu, blev väckt av att någon ringde på min mobil klockan 7.20!! Jag som skulle ta lite sovmorgon.. Idag bjuder jag inte på världens frächaste bild utan en bild som är a la natural som är tagen precis just nu, in my bed. Jag tycker ju sånt är viktigt också faktist. Jag älskar smink, snygga glamourösa kläder MEN jag älskar nog ännu mer att gå runt i min pyamas och vara osminkad med håret i en boll mitt på huvudet! Så fort jag kommer hem från jobbet eller någon annan stanns där jag har haft smink på mig så tar jag bort det det första jag gör när jag kommer hem. Det finns ta mig fan inget bättre. Nej, nu ska jag gosa runt lite mer i min säng innan jag går upp och kokar mina morgon ägg. Vi ses snart igen babes;)


HELT JÄVLA SLUTKÖRD

Alltså snart vet jag inte vart jag ska ta vägen. Längtar bara till juni när skolan är slut och jag förhoppningsvis klarat det jag läser nu. Men alltså jag är totalt utmattad, helt slutkörd. Jag har så extremt mycket att göra och jag har ta mig fan aldrig en timme över så jag kan få titta på tv eller något annat så jag kan slappna av. Ska jag vara ärlig så vet jag inte vad det går för program på tv:n längre. Vissa veckor är jag uppe sent på natten för att jag inte kan sova (även fast jag är svin trött) men nu är jag inne i en sån vecka då jag skulle kunna sova 24 h i sträck. Tyvärr går ju inte det..
Jag måste verkligen plugga ikväll med, ligger efter både i matten och i engelskan men jag kommer ju inte till skott. Min hjärna orkar inte mer just nu!! Men vad fan gör man om man måste? Alltså usch.. Jag har tagit på mig alldeles för mycket känner jag. MEN eftersom att jag är en jävel som klarar allt, vad det än gäller så ska jag klara detta!! Jag ska sluta gnälla för det är faktist jag som satt mig i den här situationen! Och vill man bli något riktigt bra här i livet, ja då fan får man kämpa. Det lönar sig alltid i slutändan! Och tro mig, jag kommer slita arslet av mig för att få det liv som jag vill leva resten av mitt liv!! Det enda jag går på just nu är min vilja men det kommer man fan så långt på!! 

Jag är iallafall glad över att ni följer mig och min vardag här på bloggen. Har sett att ni är en väldigt exakt antal läsare som läser bloggen varje dag. Det är ju lite roligt tycker jag även om ni är lite tysta :)






 


CHEAP MONDAY BRILLOR KANSKE?

HELLO SWEAT HEARTS!

Idag när jag kom till jobbet såg jag att vi hade fått in solbrillor från Cheap Monday! 3 stycken olika modeller på de och alla är unisex. Priset är 199:- styck!! Perfekt om man inte vill lägga en förmögenhet på ett par brillor till våren och sommaren.






VITNOS GOES CRAZY

Haha! Jag som äger världens snällaste häst (igentligen) visade sig ha en helt annan sida idag. Som jag skrev så klippte jag hela honom igår och det gjorde honom tydligen till en annan häst :P Nu var det nästan en Hilton i honom!! Han taktade och var rädd för allt, alla ljud och när jag släppte ut honom vände han och galopperade/bockade iväg på direkten. Han försökte även få igång de andra hästarna vilket han ine lyckades med så han fick leka med sig själv :) När han hade tröttnat ställde han sig och åt skit. Haha.. 

 






PLUGGA?!

JA, idag släpade jag mitt feta arsle till skolan för första gången! Jag har verkligen kört fast i matten och kännde att jag behövde lite hjälp av läraren. När jag kommer dit är det bara jag och två personer till. En lärare kommer in efter 10 minuter och undrar vad vi håller på med. Vi sa att vi skulle på matten och hon säger då att de har ändrat schemat och strykt den lektionen!! SÅ JÄVLA ROLIGT!! PERFEKT!!
Jag försökte dock lösa några tal ändå och lyckades med 2 tal innan jag fastnade igen. Då kom det fram en snäll kille och hjälpte mig. Saken var bara den att när jag sedan skulle lösa b talet (som var precis lika dant som a) så kunnde jag inte det heller (!). Efter några minuter frågade killen igen om jag hade kört fast och vissat hade jag det. Han frågar då vilket tal jag var på denna gång och jag svarar att jag är på samma tal med på b. Han hjälper mig igen. MEN talet efter det fattade jag 0 på så jag gav upp och åkte hem! Dock var jag inte den första som gav upp, det var en annan tjej som gjorde det innan mig.
Men det var ju ett bra försök av mig till att plugga iallafall. Jag är stolt över att jag ens gick det. Får se om jag har lika bra självdiciplin imorgon. HOPPAS DET.

God natt bloggen.


GRÅ HÅRIG



Fan vad jag börjar bli gammal.. Har till och med fått vita/gråa hårstrån.. Här har nu ju ett bildbevis så ni ser att jag inte skämtar eller överdriver. Fuck åldern börjar ta ut sin rätt!!
 
HAHA, nej jag skoja, men såhär såg jag alldeles nyss när jag kom hem från stallet!! Jag klippte nämligen vitnos och ja.. Hela jag var vit kan jag säga er. Tyvärr blev det ingen fin klippning denna gång heller eftersom han kvicknade till väldigt snabbt även denna gång. Jag började iallafall med att klippa bakbenen så de blev OK (sist började jag med huvudet och då kvicknade han till så han stod och sparkade när jag klippte benen så nu gjorde jag tvärt om). Men nu blev huvudet fult istället. Aja, jag ska inte tävla än så det växer ut. Benen blev bra iallafall.

Nu ska jag blåsa håret och sedan bege mig till skolan för att gå på min första (!) mattelektion. Känner att jag behöver lite hjälp nu när jag börjar med algebra och linjära funktioner..
Vad ska ni göra en dag som denna?


FAN VAD JAG ÄR PARTY SUGEN



På lördag kommer Johanna hem så då jävlar ska vi SLÅ KLACKARNA I TAKET och dansa oss lika svettiga som vi gjorde denna kväll på White Room! Jag är sjukt taggad för en party kväll med tjejerna, var länge sen nu!! Jag får dock inte ladda för mycket, då vet vi ju hur det slutar menar jag.. Humpf...


MIST

Hallå i stugan!

Har vart lite dålig update här på bloggen nu, det är för att jag har vart på dåligt humör hela dagen. Haha! Blev ju inte gladare av att jag slog i huvudet as hårt i en betong grej som hängde i taket det första jag gjorde när jag kom till stallet :S

Förut var jag iallafall och köpte en ny foundation på Mist. Förlåt Johanna, jag älskar MUS produkter MEN jag tycker faktist att Mist foundation är bättre än MUS. Känns som den täcker mer och sitter längre. Iallafall på mig.

Pris 150:- och färgen heter Honey.




AJJJJ MIN MAGE!!!!!!

Aj vad jag har ont i magen! Sen ser det ut som jag är gravid, igen. Helvete också det är verkligen inte roligt!!
Det gör mig på svindåligt humör, blir irriterad för minsta lilla sak och jag skriker på alla i min omgivning. Ohh, jag som inte är så som person igentligen. Jag hatar att var så här men jag kan inte rå för det hur mycket jag än försöker.. Jag är och har vart jätte noga med kosten och jag äter aldrig saker som jag inte tål men när jag var utomlands fick jag i mig saker som jag inte tålde (även fast jag sa att jag var allergisk)! Och det är det som ligger och spökar fortfarande.. Sen måste jag bli bättre på att inte små äta och äta massa skit.. OHHHHH!!!!!!!!
 

Just nu känner jag mig såhär!!!


THE KEY TO MY NEW LIFE

LYCKLIG, JAG? JA DET KAN MAN SÄGA ATT JAG ÄR!! JAG ÄR SUPER DUPER LYCKLIG!!!! Idag avslutades hela affären, har vart på banken med mäklaren, säljaren och min bankman då förstås. Nu är alltså lägenheten MIN och jag har fått nycklarna!!! TYVÄRR tar soffan som jag ska ha 4 veckor att beställa så kommer inte flytta in förens jag får den. Men jag ska ju ändå tapetsera om, byta golv osv så det får ta den tid det tar även fast jag är väldigt otålig!


KOMMENTAR

Hej! vet du vart man kan köpa R.M Williams herr skor? En bra blogg! men skulle vara roligare med lite kill klädtips!

Hej! Jo men visst kan jag visa lite outfits/shopping tips osv för killar! Jag har tänkt på det många gånger men har inte trott att det funnits något intresse hos er läsare. Men det var kul att du skrev!! =)
Nu till din fråga.. R.M Williams har en egen sida där man kan köpa deras (as snygga) skor. Den heter www.rmwilliams.com.au . Dock vet jag inte om det fungerar att beställa hem till Sverige men det är ju värt ett försök om du verkligen vill ha de och inte orkar åka upp till Stockholm.
Annars skulle jag titta på tradera. Där kan det finnas oanvända för ett mycket billigare pris!




RSS 2.0