BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

Jaa jag vet jag har sugit på att blogga de senaste dagarna. Men va fan, bättre sent än aldrig eller vad säger ni ? ;)

Mitt liv har börjat rulla på lite igen. Dock vet jag inte om det är så långvarit. Men det lär väl märkas. Jag har fortfarande ont i magen TROTS all medicin som jag har ätit. Enligt läkarna ska magsåret vara läkt när man ätit klart kuren men jag tror tyvärr att jag kanske tillhör de 2-5% som det inte läker på. Jag vet inte.. Det blev helt bra i en dag men så fort jag började leva lite så kom det tillbaka. Känner jag mig dålig i morgon bitti måste jag till läkaren igen. Jag som är så jävla trött på att vara där! Man skulle bokstavligen kunna säga att jag hänger där ganska ofta nu förtiden :S Men en positiv sak är iallafall att jag har uppnått summan för att få fri kort inom sjukvården. Så ska jag bli mer sjuk kan jag bli det, nu när det ändå är gratis. Skämt å sido.

Vitnos då.. Han var hos Jocke Mossberg idag på kliniken. Ville bara kolla honom eftersom jag aldrig gjort det. Men vet ni vad? Han hade inte ont någon stanns på hela kroppen! Alltså i de flesta fall är det något som är lite galet, iallafall med alla normala levande hästar. Det var iallafall super bra. Hoppas för gudskull att jag kan börja rida ordentligt så snart magen är bra. Annars får väl syrran hoppa upp någon dag eller Karina.
Längtar tills jag ska tävla igen. Ska bara ha en till nolla i 110cm, sen ska jag börja hoppa 120 med honom. Skulle vara kul om den nollan kom snart så jag kan komma igång på 120 cm detta år men vi får se. No stress. Först och främst ska jag bli bra.

Jag har köpt en skit snygg klänning som ni ska få se bild på i morgon, håller bara på att laddar kameran!

Love

UPDATE

KOMMER I MORGON!

TORSDAG

Hej bloggen!

Glömde att uppdatera igår, eller ja.. Igentligen glömde jag inte, jag har inte så mycket att skriva om. Det liksom händer inte så mycket saker i mitt liv. Men jag har iallafall blivit sjukskriven tills den 31/8 av läkaren. Idag när jag vaknade såg jag att jag hade fått massa utslag på kroppen! Gaaaaahhhh. ALltså ni fattar inte hur mycket jag äcklas av mig själv! Ringde sjukvårdsupplysningen direkt och de sa att jag skulle avsluta den medicin som jag fortfarande äter. 
Asså ärligt talat, jag har blivit mer sjuk av alla tabletter jag har ätit än vad jag var innan. 
Har fått så mycket biverkningar av alla mediciner. Flera st av de sällsynta med. Men nu är det över. Hoppas jag. 

Ridningen får jag lägga på hyllan idag med. Så jävla tråkigt. Nu på morgonen känner jag mig ganska bra i magen men så fort jag börjar röra på mig kommer det tillbaka. Kanske är dags att bli frisk nu en gång fö alla istället..

Dagens höjd punkt för mig idag blir att jag ska se Män som hatar kvinnor. Jag såg den aldrig på bio o jag har bokat den i video butiken idag bara för att de hyrs ut så snabbt annars. 

Vad gör ni en torsdag som denna??  

TISDAG

Hej...

Har inte så mycket att skriva om idag. Var på jobbet i 2 h tills jag var tvungen att gå hem pga smärtor i magen :/ IGEN.
I morgon ska jag till läkaren igen iallafall. Alltså gud jag hoppas så innerligt att jag blir bra tills i helgen då det är kräftskiva och Michael Jacksson på Hugo! Jag saknar mitt vanliga liv :(

HEJ BLOGGEN...

Sorry att det inte blev någon update igår. Hade ingen bra dag. Var tvungen att åka till läkaren igår igen eftersom jag fått biverkningar av alla mediciner så att halsen svullnade upp. Det är bättre idag iallafall.

Jag har faktist både jobbat och ridit och fikar med emelie och picce. Dock så har min dag sugit kuk eftersom det har hänt något i magen. Något sår har gått upp, antingen om det är där de tog proverna eller om det är magsåret, det vet jag inte med det gör så hemskt ont nu att jag började grina direkt när jag kom innanför dörren :( Tänk er när man har så ont att det gör ont av att bara ha en tröjja på sig. 
Jag är så jävla trött på det här nu. Har sån huvudvärk varje kväll med (biverkningar bara) men som gör att jag måste ligga i ett mörkt rum. Det suger så hårt. Fan vad jag inte orkar mer!!!

Hoppas på en bättre dag i morgon... 

HFJLSDF.DSMFÖS!&#%"!&

FAAAAN JAG VILL OXÅ GÅ UT O ÅKA KARUSELLER OCH FESTA HELA NATTEN LÅNG SOM ALLA ANDRA GÖR JUST NU!!!!!!!!!!!! ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!
FY FAAAAAAAAAAN VAD JAG SKA TA IGEN ALLT!!!!!!!!!!!!!!!!! DET SUGER ATT JAG KNAPPT VART UTANFÖR DÖRREN PÅ TVÅ JÄVLA VECKOR JAG FÅR SNART PANIIIIKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


HAHA

 

Haha fy fan vad jag skulle skämmas! Men ärligt talat, VEM orkar skriva en hel jävla uppsats?! Är det inte lika bra att gå och knacka på? Puhh... Tur att jag inte bor i lägenhet, men vem vet, det kanske är rätt underhållande.


JAG VILL TILL STHLM NUUUUU

Alltså mitt shopping begär blir bara värre och värre. Fan vad jag måste åka till sthlm snart! Dock så jobbar jag varje dag nästa vecka så då blir det inget. Men veckan därpå kanske?
Jag ska nämligen införskaffa mig ett par sådana här;


Går ju att beställa på nätet men man vet ju andra med storlekar oså.. Jag är ju mellan 38 och 39. Men vi får se jag kanske inte kan hålla mig så jag beställer hem de ändå!

Måste även ha lite nya snygga party klänningar. Vill ju så gärna ha en från Acne som finns i deras butiker. Riktigt kort och med inbyggda byglar i. Inte helt fel..

Åhhh jag blir galen på mig själv! Jag liksom drömmer om kläder oxå. Kan man bli mer skadad?! Det där med att spara pengar går ju åt helvete för min del.. Jag gillar mer att spendera på fina saker :P
Men lite har jag sparat iallafall ;) Ska ju flytta hemifrån nu i vinter!

LOVLEY SEXY LADY

Lite inspiration kanske?

 

Har nyss ätit tacos. Så jävla gott, är propp mätt nu.. Nu väntar mina morötter och chips med dipp och min marabou choklad kaka (apelsinkrokant).
Tyvärr är det inget roligt på tv:n. Men om jag har tur är väl djurpolisen på animal planet senare ikväll (tittar på det varje kväll innan jag ska sova). DET är faktist mitt drömm jobb. Synd bara att det inte finns djurpoliser i sverige.. 
Vi hörs i morgon hörri! Trevlig fredags kväll, ta hand om er. / love 

OHHHH

Ärligt talat jag döör snart! Jag mår sååå illa och har huvudvärk. Kudden känns som sten när jag ligger ner. Faan vad jag längtar tills nästa vecka då jag ska må bra!!!
Jag har till och med börjat titta på alla skit program som går på tv:n. Det säger väl en hel del?!

Jag har iallafall bestämt mig för att göra en radikal förendring i mitt liv. Eller, aa det är väl inte jag som har bestämmt det rätt upp och ner utan mer att jag måste.

Jag ska försöka ta det lugnare. När jag kommer hem ska jag slappna av och inhte gräva ner mig i saker som hänt under dagen.

Jag ska fokusera på det bra, inte det dåliga.

Jag ska ta tag i mitt liv och bestämma mig vad jag vill göra i framtiden.

Det finns så mycket saker som jag vill ändra på/förbättra.. Självklart ska jag fokusera allt jag bara kan på ridningen så jag och vitnos kan börja tävla på riktigt nästa år!! Men även ha en underbar höst. Försöka göra det bästa av den. Se till att ha kul och njuta helt enkelt :) INTE stressa ihjäl mig med andra ord..  Tror ni jag klarar det?  Jag ska iallafall göra mitt bästa. Punkt slut här tar detta kapitel slut.

Frukost



MUMS igentligen skulle jag lika gärna kunna vara utan. Men äta bör man, annars dör man.  Toppen på frukosten är ju ändå mina antibiotika tabletter som gör att det smakar galla i min mun hela dagarna. Läste på biverkningar och då stod det att man kunnde få smak förendringar och självklart ska jag få det.

Nu är iallafall min underbara skinn jacka från Hm beställd :) Som jag har väntat på den! Tyvärr så tar det ju år och dagar innan jag får den men det är bara att vänta och hoppas det inte hinner bli för kallt ute.

SKA JAG KÖPA DEN?!

Det var någon snäll person som tipsade mig om att H&m skinnjacka finns att köpa på nätet nu!!
Jag har velat ha den hur länge som helst.. Tycker ni att jag ska köpa den?? Är den snygg i verkligheten?! Vill ju inte se alltför punkig ut med nitarna.
ÅH hjälp mig!!

HEJ

Ny dag=nya tag. Dock så trodde jag att jag inte skulle ha ont i dag men självklart är det nästan sämmre än igår. Blir alltså inget jobb för mig i helgen heller.. Faan jag som verkligen ville komma igång, jag skulle ju ha tävlat med! Men eftersom jag knappt kan gå så är det bara att lägga ner.

Ursäkta att jag klagar så mycket. Jag brukar faktist inte klaga normalt sett.

Idag har iallafall min dressyr tränare ridit vitnos och igår red syrran så han hålls igång:) Jag längtar som ett as efter att rida även om det bara gått några dagar! Jag känner mig helt förslappad av att bara vara hemma.


UPDATE

Var hos läkaren förut somsagt. Det gick bra! Jag tror att de hittade vad det var. Så nu fick jag ännu en till antibiotika kur. Är nu uppe i 10 tabletter om dagen, 5 morgon och 5 kväll. Så nu är det bara att bli frisk med andra ord och vänta på provsvaret ang. gluten.

Imorgon blir jag hemma. På fredag hoppas jag verkligen att jag kan jobba! Ni kommer väl och hälsar på mig då va? :) Hörde att vi har fått in lite nya kläder från Cheap Monday, både kille och tjej :) Hoppas hoppas att det är fina saker. Jag behöver verkligen shoppa.
 
Nu ska jag vila lite igen. Gör ont när jag sitter upp. Ha en toppen kväll mina vänner och för er som ska festa; HA DET SÅ JÄVLA ROLIGT OCH FESTA FÖR MIG MED! NÄSTA HELG ÄR JAG FIT FOR FIGHT!

JAG DÖR LITE TILL





Så jääävla snygga saker det kommer finnas på H&M i höst! Jag bara mååste ha skinnjackan med nitar på. Är det NÅGON som vet om den finns i butik än? Älskar även halsbandet, skinn västen, klänningen och pälsen!
Buhuu.. Jag vill ha nuuuu! Så fort skinnjackan har kommit in så åker jag upp till sthlm och köper den. Kanske tar en sväng förbi Johanna med då och partar loss i huvudestaden ;)
Såå, om någon av er vet om eller när den kommer in säg till mig eller skriv här! OK?!

UNDERBAR


.

MORGON MORGON

HEJ

Nu är det onsdag morgon. Jag är uppe med tuppen, kunnde inte sova i natt (somvanligt).
Idag blir det att gå till läkaren igen.. Hoppas de hittar vad det är för fel på mig och att jag får medicin direkt så jag kan börja leva igen.
Igår kunnde jag knappt gå. Har inte kunnat jobba eller ens rida. Men nu hoppas jag att allting kan vara över sen och att jag får medicin. Då är det bara att äta klart alla kurer och sedan blir frisk som en nötkärna ;) Jag vill faktist poängtera att jag inte har vart sjuk på 1.5 år!! Inte sjukanmält mig från jobbet en enda dag tills dessa problem kom nu.

Men det är väl så.. Har man inte vart sjuk på länge drabbas man väl hårdare när man väl blir "sjuk".
 
Det värsta är att tabletterna jag fick för magsåret gör så att jag får en otroligt äcklig smak i munnen! Det smakat nästan exakt som om jag precis har spytt galla. Bläää!  

Jag längtar så mycket tills jag nlir bra igen. Jag går in i väggen av att bara ligga hemma. Men sen, sen när jag är frisk då ska jag fanimej ta igen allt jag har missat!! Det lovar jag!!!!

Magsår =(

Hej....

Kom precis hem från sjukhuset. Jag var och gjorde en gastoskopi undersökning :( Usch alltså det var det värsta jag någonsin har vart med om!
Jag trodde att de bara skulle köra ner en pytteliten kamera med typ en tråd eller något så var det klart men så var ju inte fallet direkt.
När jag kom in var det 3 st som skulle vara med, två sköterskor och en överläkare. De berättade att det kunnde vara obehagligt och att jag bara skulle fokusera på att andas eftersom många får panik och tror att de inte får luft fast de igentligen får det.
Jag som redan hade gråten i halsen kännde att jag fick panik och fick svårt att andas INNAN de ens hade börjat. Självklart rann tårarna för jag var så rädd. Så jag fick ligga där inne ett tag innan de kunnde börja. Men sen fick jag se kameran och slangen OBS poängtera SLANGEN. Det var ingen liten tråd som jag hade tänkt mig direkt!! Det var en tjock slang!!!
Efter mycket om och men så fick jag dricka något som liknade en shot, vilket gick bra. Efter det sprutade läkaren in bedövning i munnen. Då började jag stört tjuta eftersom det känndes som hela halsen svullnade upp och jag inte skulle kunna andas :(
Sen la han slangen i munnen och bad mig svälja. Kameran åkte ner i halsen och jag började få massa kräkreflexer. Han sprutade sen in luft i magen så han skulle se bättre och då både rapade jag och fick massa kräkreflexer på en och samma gång! Låter lite kul kanske men det var det verkligen inte. Jag svettades som en idot och det enda sjuksköterskan sa var att jag skulle andas.. Det känndes verkligen som luftvägarna var igentäppta och jag kunnde varken svälja, prata eller andas. En VÄLDIGT obehaglig känsla!
Sen iallafall körde de ner en annan mindre slang i den stora slangen och de tog delar av tarmarna (tror jag det var). Det var en kontig känsla. Man kännde liksom hur det ryckte tag i magen.
De ska nu skicka iväg det så får jag svar inom 4 veckor om jag är gluten allergiker eller inte.
Men vad de hittade som inte var väntat var att jag även hade magsår :( Buhuu....

Faan alltså allt är skit. Inte nog med det så gick ju inte min urinvägsinfektion över av den antibiotika kur som jag åt så igår vad jag där igen om lämnade en odling så ska de ringa mig senare i dag och skriva ut någon ny medicin.. För nu kan jag knappt gå..

Men det är väl bara att se allting från den ljusa sidan.. Nu kanske jag äntligen får bukt med mina problem som jag haft. Plus att mamma var snäll och bjöd mig på Mc Donalds efteråt för hon tyckte så synd om mig... Nu ska jag vila, är alldeles slut.


Såhär ser det ut

BLOGGTORKA!

OKEJ JAG HAR BLOGGTORKA! NU UNDRAR JAG VAD NI VILL ATT JAG SKA SKRIVA OM?! I NEED SOME FUCKING HELP!!!

KAN INTE MIN MAGE BARA BLI NORMAL

och platt som den var förut!?! Jag  får panik och det är fan inget kul att se ut som att man är gravid hela jävla tiden!
Att det ska vara så svårt att skicka hem en kallelse?! Det har gått en vecka nu och jag har fortfarande inte fått veta när jag ska till läkaren igen!!  Ohhh.
Men den dagen jag blir "normal" igen kommer jag uppskatta det iallafall. Det är en sak som är säker!



Så... Om jag ska sluta vara arg då... Idag jobbade jag.. Innan det var jag och red.. Han var fin men känndes lite konstig. Vet inte riktigt vad det berodde på men jag låter honom vila i morgon tror jag. Hans vecka får se ut såhär:

Måndag: Vila
Tisdag dressyrträning
Onsdag: vila
Torsdag: Hopp träning
Fredag: Rida på fältet
Lördag: Trimma lite innan tävling
Söndag: Tävla

Jag tror att han är trött i kroppen. Han har nog aldrig i sitt liv gått så hårt som han gjort dessa månader jag har haft honom. Låter honom nu vila 2 dagar i veckan istället för 1 nu när det är endel tävlingar. Sen i vinter när vi tävlat klart för året tror jag han ska få stå i 1 vecka eller något. Bara för att få hämta krafterna lite. Men vi får se, det kan hända mycket fram tills dess!

ACNE I LOVE IT



Då längtar man till nästa år då.. MEN. Lugn i stromen nu, först vill jag bära sådana shoes!

Inte så illa va?

EN LÖRDAG

Igår var ju min första arbetsdag på ett ganska bra tag. Köpte två fina saker. Ett genomskinnligt linne från Cheap Monday och ett par marin färgade byxor från Whyred. La även undan en jätte fin Tiger väska i mocka och sknn ;)




Annars har det inte gjorts mycket idag. Var i stallet och red på förmiddagen. Red på fältet, vitnos känndes ganska fin. Inte tipp topp men heller inte något att klaga på.
Ikväll blir det bara att vara hemma och ta det lungt, jag jobbar i morgon. Det blir nog party på onsdag när Johanna och Agnes kommer hem till norrköping. Då ska vi sammlas alla tjejer och parta ;) Bara jag inte behöver äta någon mer medicin..

Love you all

BACK TO WORK

Hej alla!

Ville bara säga att idag börjar jag jobba igen! Så numera hittar ni mig i butiken. Hoppas vi ses snart :)

AAAHHH FYYY FAAAN JAG DÖÖÖRRR

Nyss när jag satt och åt min äckliga frukost så hör jag ett skrik från syrrans rum (vi är ensamma hemma). Så jag springer upp och frågar vad det är. Då ser jag att hon har en stoor fästing som är helt blodfylld och sitter på insidan av hennes lår!!!! Inte nog med det så tyder det på borelia eftersom hon har en stor röd ring runt fästingen!!!

PANIK! Jag kan fan inte ta bort den så vi fick ringa till mamma som är på jobbet så nu är hon påväg hem och ska hjälpa oss!
Försökte ta ett kort men jag hann inte eftrsom syrran bara springer omkring hela tiden. BLÄÄÄ JAG RYSER I HELA KROPPEN!



Dags att öta resten av frukosten.. Eller inte....

SOME CHEAP MONDAY BABY

Morron morron!

Gud jag skulle kunna ha sovit hur länge som helst idag. Det enda jag har gjort dessa dagar när jag har vart sjukskriven är och ha sovit! Jag har sovit iallafall fram till kl 9.00, sedan har jag sovit middag och gått och lagt mig relativt tidigt:S

Nu till det jag skulle visa er. Nämligen lite Ceap Monday brallor. Min personliga favorit är den helt utan slitningar (just nu ska väl tilläggas) men jag antar att de andra kommer bli väldigt populära så jag visar dom också.



Tyvärr har jag ingen aning om vi kommer att få in några av dessa i butiken men får vi inte det är det ju bara att åka upp till Stockholm. Så långt är det ju inte...
Nu ska jag äta min äckliga frukost. Skulle lika gärna kunna slippa.

ATT JAG ALLTID SKA HA OTUR

Fan. Jag budade igen på samma Acne klänning som jag budat på förut på tradera. Men somvanligt drog den iväg hur mycket som helst i pris.
Första gången drog den till och med över priset som den kostar i butik med flera hundra kronor. Lite lustigt.. Sedan efter bara några dagar fick jag ett mail av tjejen som skrev att alla hennes auktioner blivit nerlagda men hon vitte inte varför?

Jag tror att det var som så att hon budade på sina egna saker. la över pris så att andra skulle vara tvugna att buda över.
Nu denna gång var klänningen så gott som min. Jag hade högsta budet men helt plötsligt så kommer samma tjej och budar massa över precis innan auktionen skulle avslutas. Då la jag ner. Jag skiter i den där jävla klänningen, kan hitta något annat och igentligen har jag inte ens råd att köpa den.


LEJONET CHRISTIAN

Alltså gud vad jag har stor tjutit! Jag har sett detta video klipp tusen gånger men ändå kan jag inte rå för att jag blir så berörd.. De två killarna som tog hand om lejonet var nyss med på Oprah Winfreys (stavas?) show! De interjuvade dom och man fick se några klipp som aldrig tidigare visats..

Jag kan inte rå för att jag föredrar djur före människor, eller det kanske är fel att säga men de berör mig mycket mycket mer än vad människor gör. Djuren är så beroende av oss människor. Och många som inte har egna djur tror inte att djur är som männiksor, att de har olika personligheter, känslor osv.
Bara min hund bertyder allt för mig. Han älskar "sin" familj mest av allt och utan oss har han ingen. Därför är det extremt viktigt att vi bahandlar våra djur bra! En människa är mycket mer oberoende och klarar sig mycket bättre själv.

Aja, nog pratat om det.. Här får ni filmerna. Den första är ingen text på men man får se hur han lekte när man var liten. Den andra videon är den "vanliga". För er som inte sett den måste titta på båda! Ok?




HÄSTARNA

Nu har bilderna från tävlingen kommit upp. TYVÄRR fanns det bara ett kort på mig och vitnos och det ser verkligen förjävligt ut. Lite tråkigt eftersom jag hade tänkt att köpa något annars. Men syrrans häst Vilja blev bra med Benny som red henne. Varsågoda!





Vilja var 0+0 fel därmed 4:e plac och jag och vitnos med 0+0 fel med 8:e plac. Nästa tävling blir Nykyrka om två veckor:)

OKEJ JAG HAR INGET ATT GÖRA PANIIIIIK!

Fan vad jag hatar att vara "sjuk". Jag var hos läkaren förut iallafall och fick någon dunderkur att ta i 3 dagar, dubbla doser. Skönt. Det som inte var skönt var att jag var tvungen att ta ett till blondprov! Puh, ni som känner mig vet ju hur rädd jag är.
Men det gick OK. Kanske är bättre att inte veta sånt innan för då går jag bara och oroar mig långt i förväg.

Min dag har jag spenderat vid datorn och tv:n. Har inte ens kunnat rida :(

Bla bla bla... Jag vet inte ens vad jag ska skriva. Det enda jag gör är att sitta och klaga! Men jag åker nog upp till Stockholm på Onsdag iallafall!

Nu ska jag väl förflytta mig till tv:n igen...

DET BLIR INTE ALLTID SOM MAN TÄNKT SIG....

Uppe med tuppen somvanligt. Denna gång var det dock inte frivilligt. Jag skulle ju ha tagit tåget till sthlm i morse 7.28 men det gick inte. Igår kväll hade jag så ont i magen och det känndes som jag skulle kissa på mig så fort jag rörde mig så jag var tvungen att ringa läkaren idag igen så nu ska jag dit 13.30 och förhoppningsvis få utskrivet pencilin eller vad det nu är man får..
Jag har ändå dragit med den hä'r jävla urinvägsinfektionen i en vecka och det blir bara sämmre och sämmre trots att jag dricker mängder av tranbärs juice.

Tänk att det alltis ska vara något.... Jävla skit..

VILL HA



Jag älskar den verkligen! Finns att köpa på Acnes hemsida... Synd att man inte är miljonär...
Nu ska jag packa inför sthlm, frågan är bara hur fan jag ska få plats i en sån där liten rull väska! Bara mitt smink tar ju upp all utrymme :P

BAKIS OCH TRÖTT

Godmiddag

Vaknade precis. La mig ute i solstolen för ett tag sen och nu vaknade jag upp med värsta rycket, höll på att få värme slag typ.
Vad gör ni en söndag som denna?

Jag ska snart bege mig ut till stallet med syrran. Vi ska rida ut hästarna men väntar tills den värsta värmen är över.

Visst ja! I morgon åker jag till Stockholm och kommer inte hem förrens på torsdag kväll! Ska iväg med Patrik på inköp till butiken. Ska bli jävligt kul faktist. Får träffa Johanna med eftersom jag ska bo hos henne :)
Jag kommer antagligen inte ha tillgång till någon dator då om ni undrar varför jag inte bloggar något men jag kanske kan ta med mig pappas bärbara om jag har tur. Det är sånt som märks!

Ville bara ge er en lite kort update.

GÅRDAGEN I BILDER


En shot kanske?!




TÄVLING I SOMMARVÄRMEN

Hej hopp!

Idag är jag glad, eller nu är jag det rättare sagt. Morgonen började sisådär.. När vi hade åkt från stallet och var på väg till tävlingen så ringde Lotte och sa att jag hade glömt min ridhjälm i stallet. Som tur är hade syrran med sig sin så jag fick låna hennes bara det att den är typ 3 storlekar mindre så den satt uppepå ovanför huvudet :S

Sedan kommer vi dit, tävlingen gick otroligt segt och de körde typ 1 snart per timme känndes det som. Men det var bara att vänta. Sedan så bröt en häst benet när den hoppade inne på banan så den fick avlivas där, direkt på plats!!! :( Usch, fick dåliga vinnar i kroppen då och kännde för att åka hem. Det är nämligen andra hästen som dör på tävlingar som jag vart på. Inte alls roligt....

Men sedan efter några timmars väntan var det äntligen min tur. Vitnos känndes faktist ganska fin på framridningen. Han var liksom pigg fast "uppåt" istället för att vara pigg och "framåt". När jag kom in på banan (det var två inne sammtidigt på banan) så säger speakern till mig att jag inte får rida i kortärmat! Okej, då fick jag paniiiik! Jag hade ju fan varken kavaj eller någon långärmad med mig eftersom det bara var en lokal tävling! På alla regionala som jag har ridit så har jag ALDRIG vart med om att de har sagt nej till att rida med kort ärm när det är så varmt. Men som tur är finns det snälla och omtänksamma människor på denna jord så det var en mamma som kom springade till mig med sin dotters kavaj som jag fick sätta på mig snabbt som fan inne på banan.
Sedan var det min tur, satt upp en bra galopp och hoppade runt :) Fick 0+0 fel weiiii! Vi tar oss!
Nu blir nog nästa tävling Nykyrka tror jag. Bara att fortsätta att träna träna och återigen TRÄNA.

Kort kommer om några dagar. Tror jag ska beställa några av en fotograf som var där om det blev några bra vill säga.



NU- PARTY!


FAAAAAAAAAAAANNNNNNN

Jävla faaaaaaaan! Jag fick hem svaren från proverna jag tog förra veckan. Jag var helt säker på att de inte skulle visa något men det gjorde de såklart. Gissa vad?! JAG ÄR GLUTEN ALLERGIKER =(( Alltså allt annat hade vart bättre men det är ju ta mig fan självklart att det ska drabba mig!!
Nu väntar jag på tid till en läkare igen och sedan ska de köra ner en kamera i min mage och titta :( Usch, jag blev faktist jätte ledsen när jag fick svaret... Jag kommer fan inte få äta någonting, eller ingenting som jag tycker är gott iallafall :(


HOPPTRÄNING

Godkväll :)

En svettig och dan Emelie sitter här nu. Kom precis innanför dörren. Har vart i stallet. Jag åkete med i lastbilen idag och hopptränade på NKF:s gräsbana. Det var jag, Viktor, Pelle, Lotte, Isabelle och någon annan kille som jag inte vet vad han heter.
Det gick faktist ganska bra. Förutom att han var stark som vanligt när han kommer bort. Men det är bara att träna och återigen träna. Nu har jag iallafall anmält mig till Skärlunda på lördag. Jag är ändå ledig så det är perfekt att åka dit och träna lite grann. Då ska jag försöka att sitta kvar i sadeln med :P

Nu är det iallafall ganska skönt att bara ha en häst. De andra är kvar i stallet och hopptränar de andra hästarna. Puh.. Klockan är ju sovdags snart, iallafall för en gammal kärring som mig hehe..

Nu ska jag ta en välförtjänt dusch! Vi ses i morgon

HEJ I SOMMAR-VÄRMEN (FÖR EN GÅNG SKULL)



TYVÄRR jobbade varenda jävlel idag så jag får nöja mig med att sola hemma på tomten ocg spruta lite vatten på mig själv då och då. Men det duger, bara det är sol.

REAL HOUSEWIVES OF NEW YORK



Detta är min absoluta favorit program! Har jag tid brukar jag till och med kolla reprisen även fast jag såg programmet på tisdagskvällen. Då vill jag påpeka att det har jag aldrig gjort med något annat program!

Igentligen tror jag att jag gillar programmet för att jag kan få drömma mig bort lite hur det vore att få leva deras liv.. Jag älskar verkligen allting som har med lyx att göra, vad det än gäller. Och dessa kvinnor omger sig enbart av lyx, vad det än gäller men samtidigt jobbar de hårt och tjänar egna pengar. Jag tycker absolut inte att man ska leva på "mannen". Förstå vilken makt man har som kvinna om du jobbar hårt, tjänar bra med pengar och kan göra exakt vad du vill, du blir då aldrig bunden till något/någon. Mitt mål här i livet är att bli en stark, självsäker kvinna som tjänar sina egna money. Sen kommer jag antagligen inte tjäna miljoner även fast jag önskar men vi alla gör så gott vi kan. Att vara självständig är viktigt för mig! Jag började sommarjobba redan som 13 åring med att plocka jordgubbar. Det var världens skit jobb men då hade jag pengar iallafall som jag kunnde göra vad jag ville med. Sen lägger vi alla pengar på olika saker beroende på vad man prioriterar. Men jag äälskar att "skämma bort mig själv".

Storstads livet är något jag verkligen älskar. Men den andra delen av mig älskar att få vara på landet bland hästarna, gå runt och vara bara jag, se ut hur som helst för det är ingen som dömmer mig. Ibland kan jag önska att jag bara hade det ena. Då hade det vart mycket lättare att välja vad jag ville göra här i livet. Men vem har sagt att det är enkelt?
Jag låter ödet bestämma så får vi se hur det blir.. För jag tror faktist att vi alla människor är menade att göra vissa saker här i livet.  Men man ska aldrig tro att det kommer på ett banan skal, glöm inte att man måste kämpa för att uppnå resultat!


OH MY LORD

What the fuck gör jag uppe såhär tidigt?! Jag har ju för i helvete sovmorgon!!! Jo... För att min älskade hund Totte har opererat ett av sina öron och har därför en stor tratt på sig över huvudet och han har gått ut och in i mitt rum hela natten och slagit i varenda dörr, hörn osv med tratten så jag har vaknat var enda gång.
Plus att jag känner mig kiss nödig hela jävla tiden. Jag som redan har druckit upp all tranbärs juice. Har nu gjort cintron vatten som jag ska dricka. Fy faan för att ha uringvägsinfektion alltså!

Idag då.. Då ska jag och Emelie åka och bada i Mårängen (för min del kanske det mestadels blir att sola), ska bli as skönt och ikväll ska jag nog hänga med syrran till uppsala och provrida en häst.

Nu ska jag gå ner och göra ägg mackor..........

PAKET PÅ POSTEN :)

Hallå hallå!

Idag fick jag hem mina skor som jag beställde för bara några dagar sedan! Fattar inte hur det kunnde gå så snabbt, ja mena det stod att det skulle ta 2-4 veckor och det har inte ens gått en vecka. Men mig gör det inget, ju snabbare desto bättre:) Här har ni bild på dom.


Visst var de snygga?! Jag älskar de även fast de är hur osköna som helst att gå i.. Vill man vara fin får man lida pin... De är något stora med men det funkar, jag kanske får inviga de på lördag om det nu blir utgång!

Idag har jag haft dressyrträning på morgonen. Därefter åkte jag in till stan och åt lunch med Jenny och Emelie. Ikväll ska Emelie och jag på bio. Vi ska se Johan Falk. Tror den är jävligt bra, jag älskar ju alla Beck och Wallander filmer.

Vi hörs!!

ONZDA`


Var ju på Onzda förra veckan. Men det jag undrar är hur fan jag har lyckats få till den där klasen i luggen!?
Och Märta, vi måste ses snart!

SLAPPAR DAG

Ja, eftersom inte vädret är på min sida så skrittade jag först ut med Vicktor i morse på vitnos. Kom hem runt 11-tiden och efter det har jag bara legat hemma! Förflyttat mig mellan köket, soffan och datorn. Jag kan inte minnas sist när jag hade en sån här dag, det är helt sjukt!

Och vet ni vad? I morse när jag vaknade upp märkte jag att jag fått urinvägsinfektion. IGEN. Jag vet inte hur många gånger jag har haft det det senaste året och aldrig haft det innan dess.. Så nu sitter jag här med ett stort glas jävla tranbärs juice. Fy fan vad vidrigt det är! Men jag varvar iallafall med cintron vatten.
Får se sen om jag får mina blodprover denna vecka. Undrar verkligen om de visar något.. Jag har en känsla att de inte kommer göra det eftersom det antagligen är tarmarna.. Men man vet ju aldrig!

Föressten.. Är det någon som planerar att gå ut nästa helg av mina vänner??

GODMORGON SUNSHINE



Vaknade nyss upp med ett strålande humör! Inte alltid det är så :P Igår kväll var jag hemma hos Miriam och firade hennes pappa som fyllde år. Det bjöds på middag, lekar osv. Riktigt roligt! Vi var 15 pers tror jag och jag kom faktist på delad 4:e plats i femkampen. YEEAAAH! Jag är så jävla bra!

Föressten, igår var jag ju och tävlade, Vitnos och min andra tävling. Morgonen började med att jag försov mig i 40 minuter vilket aldrig har hänt förut! Så det var bara att kasta sig in i bilen och köra dit. Hann varken duscha eller borsta honom så tro mig, han var helt jävla gul, full av piss på kroppen och sågspån i manen... Såg lite sisudär ut.. Men jag höll koncentrationen ändå. Ni vet att jag var ju och tränade hos Benny Goertz förra veckan för att få lite tips om hur jag ska rida honom ute på tävlingar osv eftersom han blir så jävla stark. Jag använde mig av alla tips jag fick och se, jag gjorde en perfekt runda i grundomgången och vi var nolla. Tjihoo, detta var första gången vi nollade och med tanke på att vi bara tävlat två gånger så blev jag så jävla glad. MEN MEN MEN, historien slutar inte där... Nej då, omhoppningen gick bra tills jag ramlade av!!! HAHAHAH. Fy jävla helvete. Ska jag vara ärlig så vet jag inte vad som hände, allting gick så snabbt.. Blev nog missförstånd innan hindret men Vitnos hoppade (hoppa mig typ ur sadeln) och jag hoppade ännu högre än vad han gjorde och ramlande av mitt i språnget och landade framför honom! Han stannade som tur va upp precis framför mig när jag låg på backen och sedan gick han över mig! Puh.. Detta kunnde slutat illa om han skulle trampat på mig.. Ja mena, han är ju skapligt stor och tung. Så det var bara att knalla ut från banan.. Skadade mig iallafall inte så jag gick ut och skrattade samtidigt. Det är sånt som händer! Man lär sig av sina misstag men jag är iallafall jätte glad över att vi nollade i grunden och vi hade nog gjort det i omhoppningen om jag bara kunnat hålla mig kvar i sadeln :P

Nej, nu ska jag äta lite frukost! Vi ses senare babies

VILKET JÄVLA SKIT VÄDER!

Oh, jag tror jag dör snart!! Vad fan är det för jävla semesterväder jag har fått?! Inte solit en enda jävla dag! Det känns för fan som det håller på att bli höst! Vi som skulle ha åkt ut till Picces land idag och åkt ut med båten till någon klippa. Men eller hur! Vaknar upp och det är helt jävla igenmulet!!!!!! OHHH! Kollar på vädret óch ser att det inte ska bli "bra" väder förrens vid 12.00 idag. Och då ska det vara mellan 15-20 grader med sol som gömmer sig bakom ett moln. Ohhhhh.....
Läste i aftonblandet att "medelhavs värmen" är på väg tillbaka. Jag jublade av glädje tills jag insåg att den kommer när min semester har tagit slut. Snacka om världens jävla skit sommar!

Nu ska jag nog gå och sura 2 timmar till...

RSS 2.0