ROBINSSON - SÅ JÄVLA DÅLIGT!!

Fy faaan säger jag bara. Jag var helt säker på att Jarmo skulle ta hem segern men nej, det gör den blonda kärringen!!! Så jävla dåligt. Hon var endast kvar för att hon var sämst och inte sågs som ett hot!
För övrigt tyver jag även att det borde ha vart tävlingen som avgjorde vem som skulle ha vunnit, inte att deltagarna skulle ha röstat. Fan vad jag hatar när det som borde vunnit förlorar!

Aja, nog med gnäll. Idag är jag ledig. Yeeeeyyy! Det blir att ligga hemma ett tag i bikini och sola, senare på dagen ska jag hoppträna eftersom jag ska debutera Vitnos på Vrf nästa vecka. Kanske även åker till Åby och kollar på finalen. Var där igår kväll och kollade med. Det var skit bra. Satt i VIP och åt kex med brie ost medan tävlingarna var igång :)

Skulle ladda upp lite bilder men datajävlen funkar inte just nu. Eller det fungerar inte på denna data rättare sagt! Vi ses senare ;)

Hallååå

Hej på er!

Sorry för att jag inte bloggade igår, jobbade fram till 21.00 så var helt slut när jag kom hem. Idag har jag haft en härsledig dag. Anledningen var för att jag jobbade 9.30-19.15 så jag hann inte åka ut till mina älsklings djur.


Nu har jag bestämmt mig iallafall. Jag sitter med färgen i håret nu. Det blir mörkbrunt. Jag var så trött på mitt bajs bruna hår som jag hade innan. Plus att det bleks så otroligt snabbt när jag är ute i solen. Hoppas inte det blir svart bara!! Men det känns lite fächare att ha mörkare hår tycker jag för mina ögon kommer fram lite mera då :)
Helgen blir det jobb i morgon, sedan på söndag blir det ev. träning och kolla på tävlingarna ute i Åby. INgen sprit för mig och min mage :( Sparar mig..

FÖRESSTEN. VAD FAN SKA JAG GÖRA PÅ MIDSOMMAR!! JAG HAR PANIK!


ÅHHH

Att denna människa alltid ska vara så äckligt snygg!! Jag kan stirra mig blind på henne.....


Vet ni? När jag ser kvinnor som henne så vill jag bara färga tillbaka till mitt blonda hår. Ibland är det så fint att vara blond. Fast jag tror att jag kanske passar bättre i brunt. Eller vad säger ni?
Föressten, jag fick hem mitt löshår idag som jag köpte! Det är alldeles för jävla mörkt. Men om jag ska fortsätta vara brunett tror jag att jag ev lägger i en mörkbrun färg så kanske jag kan använda håret iallafall. Vad tycker ni?? Just nu är det bara brunt och det bleks så jävla snabbt i solen så det nästan kan skifta lite grönt i vissa ljus.
Jag var ju mörk brun förut.. Alltså, blond, brun eller mörkbrun??? BESLUTSÅNGEST


Magkatarr

AAAJJJJJ!!!!! Min mage gör så ont :( Vet ni? Jag har fått magkatarr! Helvetes kuk vad ont det gör efter att jag har ätit mat..
Idag var jag på apoteket och köpte någon medicin som jag ska börja med i morgon. Den kommer säkert hjälpa, fick den starkaste de hade som inte var recept belagd så nu ska jag äta en tablett om dagen i 10 dagar.
Måste även äta regelbundet och bra mat. Inget slarv och jag får inte stressa... Plus ingen alcohol ska jag väl tillägga så denna helg blir det inget party för mig. Jävla skit.
Så nu blir det att ta tag i mitt liv. Jag vet att jag har stressat som en idiot den senaste månaden nu när jag har två hästar varje dag och jobbar (utlösande faktor till magkatarr). Jag har även kännt att när jag kommer hem så är jag väldigt stressad över hästarna och kan inte koppla av och titta på tv som andra människor gör. Ska jag vara ärlig kan jag inte minnas när jag sist bara var hemma en hel dag och tittade på tv och slappade!!
Lika så maten har jag slarvat med en hel del.. Har alltid haft lite problem med den på ett eller annat sätt men nu när jag haft så mycket att göra så har jag slavrat lite omedvetet. Jag struntat i att äta frukost och sedan på dagen har jag blivit skit hungrig så då har jag ätit massa godis och sedan när det är dags för mat mår jag illa av allt godis som jag ätit så jag inte är hungrig osv. Sen vissa perioder är jag hur jävla onyttig som helst, kan lätt äta 3 pizzor varje vecka, mängder med godis osv och andra perioder är jag super nyttig, äter inget skit, tränar och håller igång.
Nu ska jag verkligen ta tag i det här och försöka äta på regelbundna tider med bra mat. Dags för en fet förendring av mitt liv!!

Hej igen

Så grym partylåt (jag vet att jag är typ jordens senaste när det gäller musik men denna är en så jävla grym party låt som gör mig otroligt taggad). Jag studsar på stolen. YEEEAAAAAHHH 
Den gör mig på ett otroligt party humör!!!!!!!

Idag har pengarna trillat in på kontot

Yeah :) Dagen som jag väntar på var enda månad. Fast denna månad ska jag försöka spara mina pengar till i mitten eller slutat av månaden för då vet man ju exakt hur mycket man kan spendera.
Dock så beställde jag dessa shorts från Acne idag. Inte färgen som visas på bilden utan jag tog "dusty yellow". Tror att den är finare. Hoppas bara att d passar i storlek eftersom jag köpte S. Jag ligger mitt imellan S och M. Men det löser sig. Är de lite små så har jag ett mål till sommaren är här på riktigt.


I morse gick hoppträningen bra. Vitnos känndes lite mjukare idag. Dock så ramlade jag av honom för första gången idag. Hahaha vilken jävla syn. Så typiskt mig. Jag kom mot ett räcke och ser att jag ligger dyng stort men jag tänkte att jag skulle chansa och fortsätta mot hindret. Det löste sig självklart inte. Vitnos drog snabbt som fan åt sidan och sen tvärstannade han. Haha då hängde jag runt halsen för jag satt fast med ena foten i stigbygeln men somtur var så fick jag loss foten och det hela slutade bara med att jag vrickade ena handen. Så det var bara att hoppa upp och fortsätta rida! Det konstiga är att jag har faktist ramlat av ganska många gånger det senaste året. Innan dess var det flera år sen sist. Men de säger ju att man ska ramla av 100 gånger innan man blir en bra ryttare. Inte sant? ;)
Idag red vi endel tekniska övningar. Endel studs korta och länga galoppen osv. Jag skulle rida 6 galopp språng på bara 19 meter när det var oxer in och oxer ut. Osv.. Men det löste vi fast det är någonting vi måste träna mycket mer på!

Imorgon är jag ledig. Ska rida sen ska jag bara ligga hemma och sola! Så jävla skönt. Nu: cityakuten. Ciao

Häst häst häst

Idag har jag haft en ledig dag från jobbet. Gissa vad min dag har bestått av då? Jo nämligen häst, häst och återigen hästar.
Började dagen med en fet jävla sovmorgon. Hör och häpna, jag vaknade 10.20 för att vara exakt. Och ni som känner mig vet att jag ALDIG sover längre än till typ 9.00 om jag har tur. Men jag har vart ganska trött nu ett tag faktist.
Efter det åkte jag ut till stallet och tog hand om Hilton för att sedan åka till Åby och kolla när Vicktor och Johanna tävlade. Fan vad jag blev tävlingsugen när jag tittade på. Men Åby får vara mitt mål nästa år!
Sen var det bara att åka hem och byta till ridbyxor igen. Åkte ut och red dressyr på Vitnos i ridhuset. Det gick väl ok men jag är inte riktigt nöjd. Han sitter fast lite grann och det stör jag ihjäl mig på. Men jag får inte vara för kritisk mot varke honom eller mig. Dels för att jag inte haft honom så länge och för att han antagligen sätter/ändrar lite muskler just nu som kan störa lite i ridningen. Sen är det ju faktist så att det inte alltid kan gå bra. Det får man inte glömma.

I morgon bitti är det hoppträning som gäller. Klockan 08.00 ska jag hoppa och vara framriden. Puh blir jävla tidigt. Men men! 

Föressten.... Jag tror jag vet vem som vinner i Robinsson... Jarmo, eller hur?? Man såg när någon höll i den där saken och den personen hade en ring på sig och det har Jarmo. Men jag vet inte. Jag hoppas iallafall att han vinner. Han är en värdig vinnare!!! 

Ganska sexig klänning och en söt jacka



Right? Skulle jävligt gärna villja nätshoppa nu men jag MÅSTE spara mig till den 13-14 Juni (tror jag det är?) för då ska jag o några tjejer till Stockholm och shoppa och festa. Mestadels åker jag för shoppingen. Är så jävla shopping sugen och här hemma i norrköping finns det inte ett skit som vanligt. Fan vad tråkigt det är med alla jävla vanliga kläd kedjor. Alla tjejer springer runt i lika dana kläder i princip. Och jag tycker inte om att se ut som alla andra.
Skulle behöva köpa ett par solbrillor med. Funtar på om jag ska köpa ett par budget eller ett par lyxiga. Det värsta är att de är så dyra. Det går ju på mellan 1700-3000 lax för de jag vill ha. Men å andra sidan kanske man får se det som en investering? Eller kasta pengarna i sjön?
Jag skrev ju iallafall om löshår igår... Kommer ni ihåg det? Några minuter senare gick jag in på tradera och budade på ett clip set. Jag tänkte att jag endast skulle lägga ett bud bara på skoj skull. Men tro fan att jag vinner budgivningen! Haha så typiskt mig. Jag som inte ens var hundra på att jag ville ha löshår. Men nu blir det mitt. Jag hoppas verkligen att färgen stämmer (har en känsla av att den jag köpte är för mörk). Det andra jag är lite nervös över är att jag kan ha satt in pengarna på fel bankkonto... I rutan där det står "kontonummer" så skrev jag in både cleringsnummer och kontonummer. Detta blev alltså ett jävla långt nummer och jag har en dålig magkänsla av att cleringsnummret skulle ha stått i någon annan ruta. Men det märks ju om håret kommer i min brevlåda om några dagar. Hoppas verkligen det!!
 
Ikväll blir det lugnt. Robinsson på tv:n och 19.30 är det världscupen i hoppning. Det missar ni väl inte som är häst tjejer? I morgon är jag ledig. Det ska bli underbart skönt. Uhlalala......

En helt vanlig fredag

Hallå hallå

Idag har vart en helt vanlig fredag. Dagen började med att rida dressyr. Efter det tog jag en lunch med tjejerna på Fräcka fröken och sist men inte minst jobb. Jag har iallafall tagit vara på dagen och hunnit med en hel del.

Föressten, jag funderar på om jag ska köpa löshår (clips). Vad tycker ni? Är det onödiga pengar? Det är ingenting jag kommer ha varje dag utan mestadels när jag går ut och vill vara lite fin. Finns ju endel billiga att beställa på tradera.

Ikväll ska tjejerna ut igen. De ska på "sex and the city" tema på Hugo. Jag skulle med vilja gå men jag jobbar i morgon :/ Men någon gång får man väl offra sig. Man kan inte alltid få som man vill. Aja, nu ska jag titta om det är någonting på tv:n. Blää. Dra mig baklänges så jävla tråkigt. Bajs hej då.

Bakis mitt i veckan

Det känns verkligen som det är söndag idag. Men det är ganska skönt att det bara är torsdag för då har man hela helgen kvar sen. Och då ska jag verkligen inte festa. Nu mera blir jag så jävla dålig dagen efter. Dock så är jag inte sängliggande i dag som jag brukar vara efter hårt festande. Tog det relativt lugnt igår (för att vara mig).
Först var vi hemma hos Maria och förfestade. Efter det tog vi taxi ner till Otten och var där resten av kvällen. Det var väldigt mycket folk och jag tycker absolut natt Ayla och de lyckades med kvällen! Det blev dock inte så många kort tagna men här har ni ett på¨mig och Linnea.


Nu ska jag åka ut en snabbis till stallet. Hästarna har en vilodag idag., Efter det ska jag och mamma åka ut till by och titta på tävlingarna eftersom både Vicktor och Johanna tävlar.

Sitter här i min morgonrock

och är helt nyduschad. Jag har rakat benen, smörjt in mig med en jätte god lotion färgat ögonbryn osv. Allt för att vara fin i kväll :) Eftersom jag jobbar till 19.00 så hinner jag bara sminka om mig och byta kläder tills kvällen och det måste gå snabbt har jag fått order om. Har en tendens till att alltid komma försent på förfester eftersom jag fixar mig i hundra år:P

Innan jobbet blir det systemet och köpa den där förbannade magtröjan. Igentligen är den inget vidare snygg men det kanske blir bra till kjolen.
Om ni får välja, vad ska jag då ha på mig?!

Nr 1. Mörkblå tajt klänning från Elise

Nr 2. Svart kjol med hög midea och en röd/orange t-shirt som är en magtröja

Vad tycker ni?? Jag har panik här hemma.

Som jag lovade, en dagens



Linne: Resteröds
Kjol: H&M
Skor: Wedins

Snart börjar Desperate Housewifes. Faan vad spännande! Det senaste programmet var ju as bra!
Föressten, jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig i morgon kväll. Funtar på att ha kjol tilsammans med en mag tröja eller om jag ska köra på en klassisk tråkig klänning? Oh, hatar att inte ha något som är en "10 poängare". Men jag får väl ta någonting som redan finns i garderoben i morgon kväll. Får känna mig ful en kväll för sedan när lönen kommer har jag faktist bestämmt mig för att jag ska shoppa. Nästa månad ska jag unna mig saker som jag snålat med de andra månaderna. För jag är trött på att känna mig ful!! Punkt slut.

Dressyr träning

Imorse red jag och Vitnos dressyr för Karina som vi brukar göra på tisdagar.
Det gick bra, vi började med att rida serpentinbågar över medelinjen fast när jag kom precis till medelinjen så gjorde jag skänkelvikning tills jag kom fram på spåret och då skulle jag fatta galopp och rida en 10 m volt för att sedan bryta av till trav och rida rakt fram till medelinjen och sedan börja om med skänkelvikningarna osv. Låter kanske lite rörigt men vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Detta var bra för både honom och mig att få rida lite precisions jobb men som även kräver böjning, eftergift, galopp fattningar och nogranna vägar.
Efter det tränade vi lite förvänd galopp vilket inte är hans starka sida. Men han var såå duktig. Han försöker verkligen och tar sitt jobb på största möjliga allvar! Det är så kul att rida då. Han bara väntar på att få signaler av mig vad han ska göra. Och tar det lite för lång tid så gissar han gärna men då gäller det verkligen att jag sitter kvar i sadeln och har is i magen.

Hilton vilar några dagar nu.

I morgon blir det en sväng i skogen om det inte regnar. Sedan blir det jobb och på kvällen ska jag supa. Yeah. Har fått VIP inbjudningar av Ayla till den nya klubben som öppnar på otten och heter Onzda. Ska bli så jävla roligt. Syrran ska också ut. Inte ofta vi festar på samma ställe (hon brukar alltid skämmas över mig) haha.

Senare kommer en dagens outfit så får ni se mitt nya Resteröds linne som jag köpt! Ses senare.

Grannar som glor in i mitt fönster 24/7

Fan vad jag blir irriterad. Våra grannar i huset mitt emot oss har inget liv så de står och tittar in i vårt hus hela jävla dagarna! Idag stod jag och bytte om och ser att en av de står och glor (somvanligt). Då ställde jag mig halvnaken och glodde tillbaka tills hon gick ifrån fönstret. Alltså vad fan har de för problem?

Årets låt

Asså fy fan vad underbar! Bara lyssna. Snälla.

Idag: Ridit i ridhuset. Blivit dyngsur ute i regnet, jobba snart.

Visst ja

Glömde ju skriva om Lotta Björe träningen som syrran var med på ute på Vrf. Vill först påpeka att jag fick på transporten hela själv och körde hela vägen (så nu tjejer kan jag köra husvagnen om vi ska campa i sommar haha).  När vi kom dit var det lite föresningar, fick vänta ett tag tills det var dags att börja rida. Jag hjälpte syrran upp och gick sedan och satte mig på läktaren.
För det första måste jag påpeka att de var SEX personer i en grupp vilket är alldeles för många. Både syrran och jag hade skyhöga förväntningar eftersom att alla säger att hon är sådan bra tränare osv. Men det roliga var att det enda de gjorde när de red fram var att rida runt på en volt i trav och galopp. Minska och öka volten.
Sedan var det dags att hoppa. Det stod en bana uppe men först hoppade de fram på alla hinder en gång i olika "faser". Efter varje gång de hoppat skulle de rida fram till Lotta Björe och prata om vad som var bra och inte bra. Det roliga var att under tiden när hon stod och pratade med ryttaren så hoppade ju nästa ryttare! Så hon tittade inte ens hela tiden när den andra red eftersom hon stod och pratade med föregående ryttare. Efter de hoppat igenom alla hinder hoppade de hela banan. Samma sak där att de skulle prata efter man ridit hela rundan. Det enda hon sa till syrran var att hon skulle spänna åt hackamoret och rida lite lugnare. Inget mer. Och detta under hela lektionen.
Det känndes inte alls som hon var engagerad för fem öre. Och eftersom de var 6 st i gruppen så fick de stå och vänta i ca 4/6 av tiden. Då kostade lektionen 440:-. Inte värt pengarna!
Dessutom så tycker jag att de som satt på läktaren skulle kunna sluta snacka skit och spekulera i en massa. De satt nämligen och påpekade syrrans jacka som hon red med (skogslottens lag jacka), hur hon kunnde ha på sig den när hon kom till vfr och tränade, klagade på en annan tjejs skor som hon red i, spekularede i om inte vi är hos Pelle och en massa annat skit. Detta var då inga barn eller ungdommar utan vuxna människor. Säkerligen avundsjuka. Men en sak kan jag säga att man kännde sig inte alls välkommen till vfr eftersom vi inte rider för de.
Och faktum är att det Lotta sa under en hel lektion får vi höra under 1 minut på en vanlig hoppträning hemma för Pelle.
Jag är så jävla glad för att jag rider för skogslotten och står ute på Marby!! Men även detta var en erfarenhet.. Lotta är säkert bra om man rider för henne i mindre grupp lite mer kontinuerligt för jag gillar hennes ridlära.

Vill bara dela med mig av detta motto som jag tänker leva efter

"Falling down is not a shame but not standing up again is."

Kom ihåg det. Kämpa kämpa kämpa. Vad det än gäller.

Onsdag

Hej och hå, nu är jag hemma igen oh såklart landade jag framför datorn ganska direkt.
Hopptränade vitnos idag. Det har blivit lite bättre i landningen efter hindret sen sist och träningen gick helt ok. Jag har så jävla ont i huvudet bara plus att jag var vrål hungrig vilket inte är en bra kombination så mina tankar var lite åt olika håll. Men allting fölt på bra ändå. Vitnos är ju en riktig gentleman :) Nu ska han få vila i två dagar eftersom jag tränade i söndag hoppning, dressyr igår och hoppning i dag. Han var lite trött märkte jag när han gick i skrittmaskinen.

Snart ska jag åka och köpa Mc Donalds mat. Så jävla gott. Jag bryr mig fan inte om det är onyttigt!! Jag har ju redan problem när det gäller mat och söt sug och det vet jag redan om bara att jag inte orkar ta tag i det just nu. Ska köpa de där tabletterna jag åt som stabiliserar blodsockret sen när jag får lön. De är så dyra plus att man ska äta 3 st varje dag. Men de hjälper!!! När jag åt de blev jag helt plötsligt som en vanlig människa. Hallelulija! Jag kännde knappt någon hunger vilket gjorde att jag åt lugnare istället för att kasta i mig maten, slutade tänka mat 24/7 och åt nästan inget onyttigt!
Nu när mitt blodsocker sjunker blir jag svin hungrig och tjurig så då blir det att jag kastar i mig något onyttigt snabbt och så håller det i sig en timme eller något tills jag får samma sug tillbaka. Så håller jag på hela dagarna vilket gör att jag äter dåligt när jag väl ska äta eftersom jag åt den där bullen 10 minuter innan. Ja, ni förstår säkert vad jag menar.

Abstinens

Jag vill festa, jag vill ha roligt. Jag vill vara 18 år igen. Tänk när man hade sommarlov.. Man var ute och festade flera dagar i veckan. Gjorde massa förbjudna saker, fick det där pirret i magen. Det saknar jag. Mitt liv är så planerat just nu. Kan aldrig vara spontan eftersom jag alltid har saker att fixa morgonen efter.
Men den här sommaren ska jag vara spontan! Jag ska leva livet! Ta ut mig på äventyr vettja.

Desperate Housewifes

- Mtt inne i programmet. Faaan vad spännande det är!! Det är mitt bästa program på hela veckan.
Måste tillbaka till tv:n. Tror reklamen är slut snart. Späääänandeeeee!! 

I morgon har jag free time. Ledig från jobbet!


Godmorgon godmorgon

Undra vad fan jag gör uppe nu igentligen. Jag är ju ledig!! Börjar inte jobba förren på torsdag men känner mig ändå stressad.
Har suttit på nätet ett tag men verkar inte vara någon som är online. Åker väl ut och rider snart istället så jag slipper sitta hemma. Senare på dagen ska jag stjusa syrran till Vrf eftersom hon ska träna för Lotta Björe. Ska bli skit kul att få titta på. Helst hade jag ridit själv med men nu gick inte det men det kommer nog vara väldigt nyttigt att titta på också.
Jag ska köra transporten. Haha. Jag har bara kört 2 ggr i hela mitt liv men det ska nog gå bra, Vilja (syrrans häst) är ju världens snällaste.

För övrigt har jag ett enormt stort shopping behov. Fan fan fan vad jag vill shoppa!! De senaste månaderna har jag faktist, tro det eller ej, dragit ner på min shopping och börjat spara pengar. Det resulterar ju i att jag måste tänka igenom mina köp ordentligt, inte impuls shoppa som jag gjorde förut och inte köpa det man vill ha.
Det kanske låter hur lätt som helst och ni kanske tycker att jag verkar pantat i huvudet men det är mycket svårare än vad man tror! Jag har mått dåligt över det och känner mig ful hela tiden i princip. Men det är en vane sak, det är jag medveten om. Även om jag får lite abstinens ibland. Men det är faktist dags för mig att börja leva på detta vis eftersom jag snart ska flytta hemifrån osv och då inte kommer ha samma summor att röra mig med som jag hade för ett tag sedan.
Det är bara jag som har haft lyx tiden när jag jobbat, tjänat pengar och bott hemma.
Jag är iallafall stolt över mig själv att jag gjort framsteg! Jag har inte handlat alls mycket kläder, definitivt inga onödiga, ätit matlåda i princip VARJE dag, ställt mig på gratis parkering när jag jobbar och solat solarie under "happy hour" tiderna.

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost. Bläää. Jag hatar att äta frukost. Skulle hellre äta en lagat måltid eller en panpizza som jag har fått dille på den senaste tiden. Humpf?!

Hoppning

En söndag som denna bjöd på strålande sol och hoppträning. Vitnos var fin fin. Behöver dock rida in mig lite mera på honom i hoppningen. Men det är ju inte så konstigt eftersom han är en helt annan typ av häst att rida än vad jag är van vid. Men det är sååå roligt iallafall och jag är såå taggad :)
Efter att jag hoppat honom så red jag fram Hilton till Pelle som skulle hoppa honom. Det gick bra. Fick två kort tagna idag. Dessa...

Jag och Hilton. Visst är han fin i kroppen?

Pelle och Hilton blev dock bara ett kort i hoppningen som vart bra. Har ingen direkt tajming när jag ska trycka på knappen (digitalkamera).

Att vara ledig

Jag är såååå rastlös! Jag vet inte vad jag ska ta mig till, det finns verkligen ingenting att göra! Alltid när jag ska till jobbet önskar jag att jag vore ledig. Men nu när jag väl är ledig så tycker jag att det är tråkigt. Skulle åka till stallet och fördriva tiden lita grann förut. Tänkte rida Vitnos för Hilton fick vila idag. Tror ni att jag kunnde det eller?! Nix, Johanna och Victor är och tävlar idag med 8 hästar så de hade tagit med sig ALL utrustning. Fanns inte ett enda träns som jag kunnde ta eller sadel som passade. Och det gjorde ju dagen ännu tråkigare. Istället fick jag förse mig med att tvätta hans svans som förörvigt var pissgul. Och när jag skriver piss gul som menar jag verkligen piss gul. Fick schamponera den två gånger. Det blev bättre men om den ska bli riktigt vit måste jag hålla på så i ett par dagar.
Det är ju en fet nackdel med skimmlar. Dock älskar jag de när de är rena. Då är de fina.

Resten av dagen har jag ingen aning om hur jag ska fördriva. Funderar på att åka och sola. Tjejerna ska ut ikväll med. Skulle ockå vilja följa med men dels så ska jag hoppträna i morgon så jag vill vara pigg (blir dyngbakis bara jag tittar på sprit i princip) plus att jag ligger back som fan denna månad pengamässigt. Fan vad jag hatar att vara pank. Allting blir så tråkigt då. Och det hela blir ju inte bättre av att veta att det är 2 jävla veckor kvar tills lönen kommer.
Så för min del blir det hemma kväll med Robinson, film och Thai mat. Även trevligt sällskap såklart.

Föressten, är det någon av er som kan fixa bloggdesign? Jag har vart inne och skulle försöka själv men jag fattar noll. Någon som vill hjälpa mig?


Dessa ska jag bara ha!!

Måste köpa ett par nya ridbrallor. Hr tidigare kört på vanliga helskodda Pikur som jag tycker är skit bra men denna gång ska jag faktist slå till på ett par röda hade jag tänkt mig. Nämligen dessa från Kingsland.

Åh jag dör, de är så jävla snygga!! Lotte i stallet har de och de är verkligen klockrena! Hoppas de finns att köpa när Åby HorseShow är. Skulle vara bra att få testa de eftersom jag inte har en aning om hur de sitter. Men visst är de grymma?? I love it!!
Föressten, är det någon som ska till Falsterbo eller stockholms veckan på gotland? Det är v.29.
Nu ska jag käka lite frulle.

En snabb dagens innan jobbet

Ledsen för den dåliga bild kvaliten.

Hästarna

Hallå

Kom nyss hem. Hann faktist med att ta några kort på hästarna. För jag antar att ni vill se? Varsågoda!

Vitnos född 2001 e. Cardento
 

Och så älskade Hilton född 2000 e Robin Z (till salu)



Blev ingen hoppträning idag så båda fick ridas ut i det underbara vädret. Hoppning blir på söndag så då lär det komma flera bilder.
Nu måste jag duscha luktar svett som faaan!! Haha. Ska ta en "dagens" sen med så ni får se hur underbart fin min nya skojrta är :)

HAHA Emelie kolla!!


Satt och kollade igenom bilderna på pappas data. Hittade denna bild på Emelie och mig. Haha! Gode gud, fan vad vi var små här. Det var den tiden vi var ute och festade varenda vecka och vi hade the time of our lifes. Kommer ni ihåg hur det var? Var nog precis fyllda 18 år här.. Längtar faktist tillbaka. Det enda livet kretsade kring var festande i princip. Man gick i skolan och sedan umgicks man man sina vänner och gjorde en hel del dumma saker. Haha ååhh jag vill uppleva det igen!
Jag ska verkligen börja leva dagen som det vore min sista. För att om 4 år kommer jag tycka samma sak om den tiden jag lever i nu. Såå, från och med nu ska jag ha roligt!! Ta bort alla negativa saker och bara leva. Leva livet så länge jag kan. När jag är pensionär vill jag kunna sitta och berätta för mina barnbarn hur roligt jag hade!
Ångra saker man har gjort eller inte gjort kan man alltid göra men det är så onödigt att älta i gammla saker. Det som är gjort är gjort och det går inte att göra någonting åt. Däremot ligger framtiden i dina händer.

Rida rida ranka

Godförmiddag på er

Kom nyss hem från stallet. Är helt slut, har inte kunnat sova en blund i natt. Idag red jag Hilton nere på fältet i lite dressyr jobb. Öppna på volten och sluta på volten. Han var fin men tyckte det var jobbigt och protesterade lite. Han sparkade i luften så han sparkade till min skänkel. Haha snacka om att han måste vara ganska vig?!
Vitnos fick rida dressyr i ridhuset. Han känns mycket mycket bättre nu efter att jag dressyrtränade i förrgår. Världens skillnad. Det är så roligt att rida när man märker att det går framåt. Dock vet jag inte hur jag ska klara av att stå och jobba hela eftermiddagen..

Denna helg är jag ledig. Har inte riktigt bestämmt mig för vad jag ska göra. Blir lungt men tror jag hänger med syrran till Nykyrka när hon ska tävla.
Jusste, vet ni?? Vi har stått på kö lista för att få träna för Lotta Björe. Men aldrig fått någon plats. Igår ringde Jein och sa att hon hade en plats så syrran ska till Vikbolandet och träna för henne på måndag. Kan vara bra att få komma bort och träna någon gång ibland och höra vad någon annan tycker. Kul kul. Jag kanske hänger med och kollar om jag hinner.

Tyvärr har jag inga roliga kort att visa er än men vi ska ta lite kort på Hilton här i dagarna nu innan han läggs ut på annons. Så då ska jag även försöka ta några mera så ni får se.

Idag får vi se om min skjorta som jag har beställt har kommit. Hoppas, jag ska även visa er en ski skit snyggt Resteröds linne som vi har fått in! Kommer senare under dagen. Nu ska jag duscha. Puss på er

JAAAA! JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA TRÄNARE OCH MAMMA OCH PAPPA!!

Just nu är jag så glad att jag inte kan sluta att le. Jag log hela vägen från jobbet. Och vet ni vad?! Nu jävlar ska jag börja rida. Varför? Vitnos har blivit min!!! Ni som följt min blogg ett tag kanske vet att jag har självkart ridit min egna, Hilton men även en av Pelles hästar som kallas Vitnos. Han har vart till salu under hela tiden och det visste jag. Jag började tycka om honom och det började även gå bra att rida honom. Det var några visningar på honom och en familj i Norge ville ha honom. Då ringer Pelle mig och frågar om inte jag ska ha honom i värsta paniken. Jag fick typ hjärtattack och visste inte vad jag skulle göra eftersom jag visste att jag var tvungen att sälja Hilton isåfall. Men efter några dagars betänketid och lite övervägande med tränare osv så bestämde jag mig för att ta Vitnos.
Även fast ingenting var bestämmt så vågade jag knappt tänka tanken på att det skulle bli så..

Och helt plötsligt så är det så!! Det känns helt sjukt!! Självklart är jag super glad och ser fram emot tiden jag kommer få med Vitnos men självklart kommer det bli tusentals tårar när jag ska sälja Hilton... =( Jag älskar honom och det kommer jag alltid göra men om jag vill upp i klasserna kanske det är dags att byta häst. Hur svårt det än känns.. Hilton har kapacitet och hela köret men behöver mycket mer tid på sig än vad jag har. Usch, detta var inget roligt val. Jag har legat sömnlös på nätterna för hur jag skulle göra. Men nu är det gjort.
Jag kommer ha honom på "prov" i 3 månader för att se så att allting känns helt rätt. Och det känns toppen bra!
Jag ska ta kort på honom någon dag så ni får se honom. Okej? Önska mig lycka till :) 

 

En vanlig måndag

Hej bloggen

Jag vet att det är några som har undrat över vad det var för beslut som jag skrev om i förra inlägget. Just nu är ingenting klart och av den anledningen kan jag inte skriva just nu vad det handlar om här. Men ni kommer få veta så småningom när saker och ting ordnar upp sig..
Idag har det vart en vanlig måndag med jobb och ridning. Red i ridhuset på båda hästarna idag. Hilton gick fint, Vitnos gick med bra men när jag börjar komma åt honom i galoppen blev han lite stark periodvis. Men i morgon är det dressyrträning som står på schemat!

Föressten, vi har fått in ett par nya jeans från Acne idag på tjej. Modelen är kex (super slim med låg midja). Skit snygga!! Kom in och testa för er som är intresserade :)
Vi ses snart igen.

Att ta viktiga beslut..

Jag har hamnat i ett sådant läge att jag måste ta ett väldigt viktigt beslut. Detta är kanske det jobbigaste val jag har gjort i mitt liv.. Grät som en gris hela dagen igår och hela natten. Usch, detta är inget roligt alls.. Och det värsta av allt är att det är mitt beslut och ingen annans. Förut när man var mindre kunnde mamma och pappa säga vad de tyckte men nu är det verkligen upp till mig själv.
Känns som att allting är ett lotteri. Väljer man rätt så vinner man, annars förlorar man.
I morse när jag skulle sminka mig var mina ögonlock helt svullna av alla tårar. Nu väntar en hel vecka med jobb så det är bara att bita ihop. Det är dock inte så lätt att se glad ut och hjälpa kunder när man innerst inne bara vill dra täcket över huvudet och inte kliva upp ur sängen.
Fan fan fan. Jag var inte alls beredd på det här :( Och det känns ju inte bättre att jag vet att jag har en jobbigt tid framöver... Just nu är allting åt helvete..

Min hjärna går i 110km/h

Godkväll

Hur är det med er? Med mig är det inget vidare måste jag erkänna. Det som skulle vara en hemma kväll igår blev snarare en bar runda som slutade på Otten.
Först satt vi hemma hos mig och grillade och drack lite. Efter det blev det Trädgårn, in en sväng på Manesa, därefter Dehli och sedan ut.. Men jag hade faktist en toppen kväll! Kollade in på mitt konto förut. Det var ju inte lika roligt vill jag lova!! 1000 spänn på dricka och inträde. Jävla skit säger jag bara. Har värdlens ångest. Puh..
Tyvärr blev det inte så mycket roliga kort tagna men det är väl lungt?!



Här får ni även en bíld på Vitnos som jag tog alldeles nyss.


RSS 2.0