SVAR PÅ FRÅGA

Hej emelie!
måste fråga dig en sak eftersom du har så snygg kropp och är så vältränad!! Kan du inte skriva ett inlägg hur du tränar och äter?? Du har så jäkla snygga och fasta ben och vältränad mage! inget höftfett eller något.. hehe. men skulle va kul om du kunde skriva hur du tränar, hur många dagar i veckan osv!! Kram


Hej, vem du nu är!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag är absolut ingen expert på träning eller kost utan jag har lärt mig en hel del av arbetskamrater, personalen på gymmet osv. Min vardag i sig är ju ganska "aktiv". Eftersom jag har egen häst så rider jag ca 6 dagar i veckan, står och går hela dagarna på jobbet och sedan tränar jag på gym ca 3 dagar i veckan. Jag brukar vanligtvis köra 2 stycken konditionspass och ett styrkepass i veckan. Jag är inte så mycket för att gå någon slags powerwalk på löpbandet eftersom jag inte tycker att det ger så mycket resultat. Såhär brukar en vanlig träningsvecka se ut för mig. 

Dag 1: Springa på löpbandet. Värmer upp ca 5-10 i ett relativt högt gång-tempo och sedan springer jag i ca 50 minuter. Ibland väljer jag att springa i samma tempo hela tiden medans jag ibland kör lite intervall träning. Dock går jag aldrig! Springer som lägst på 10.2 och som högst på 12.4 (just nu).

Dag 2: BODYPUMP!! Min favorit! Passet går ut på att lyfta vikter där man arbetar med de flesta muskelgrupper i kroppen. Detta är inget "bodybuildar pass" utan mer för de som vill bli uthålliga, bli jävligt "fit" och få mindre och längre muskler än vanlig styrketräning då du aldrig tar maxvikt utan kör lite lättare vikter men många omgångar på varje övning. Ett riktigt jobbigt pass men ack så vältränad man blir! 

Dag 3: Konditionspass på crosstrainern. Även på den brukar jag "springa" ca 1 mil på ca 50 minuter. Jag kör alltid på något av programmen så man stället in vikt, motstånd och att det blir upp och nerförs backar. Eftersom jag har problem med mina benhinnor är denna maskin super eftersom den är mycket skonsammare än att springa.

Detta upplägg kör jag just nu. Sedan ska man ju ändra träningen med jämna mellanrum eftersom musklerna "vänjer sig" annars. Just nu kör jag mycket kondition medans jag snart kommer köra lite mer styrketräning. Tänk på att du aldrig kan punkt förbränna fett, men bästa förbränningen får du genom att köra mycket kondition och även något styrkepass. Det är inte är snyggt att bara vara smal (som många tjejer tror). Snyggast av allt är en vältränad kropp, var därför inte rädd för att köra styrka.

Eftersom jag har låånga dagar och tränar mycket är maten väldigt viktig för mig. Jag äter frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och kvällsmat. Till frukost äter jag ägg i alla dess former. Dock brukar det bli en omelett med tomat, kalkon och keso, ett glad vatten plus en kopp med fil. Till Lunch/kvällsmat blir det oftast husmanskost eller någon slags sallad beroende på vad jag hinner/orkar laga. Till mellanmål blir det en frukt eller osaltade cashewnötter. Det är viktigt att äta alla dessa mål så du slipper blir hungrig! Detta håller jag mig till i veckorna, lördag och söndag är det helg och då äter jag allt som kommer min väg (ibland även i veckorna:) 

Tänk på.. Det snyggaste är en fast, snygg, sund och vältränad kropp!!
Hoppas du fick svar på dina frågor :)



Bodypump  


HOPPLA VITNOS HOPPLA



Gammal bild

Igår var jag somsagt och hopptränade för Helenas man Roberto ute på Ekenryttarna. Vi började med att ha nästan en timmes uppvärmning. Det är nästan så att man inte behöverträna dressyr hemma för någon tränare eftersom han är enormt nogrann med uppvärmningen, vi rider alltid olika övningar osv. Somvanligt började vi med att trava fram på rakt spår för att värma upp. Efter ett tag gick vi in på volterna (¨då menar jag volterna, han stog och skrek och frågade om volter inte var samma sak som italien då han inte tyckte att vi gjorde de tillräckligt runda, skulle vara exakt osv) och ena halvan av volten skulle vi göra öppna och andra halvan sluta. Sedan när det funkade skulle vi rida öppna hela varvet och sedan när han sa till börja rida sluta in på en mindre volt så den blev ca 5 meter bara och fortfarande ha hästen i sluta. Där skulle vi fortsätta på den lilla volten tills han sa till att det räckte för att då sedan rida ut på den "stora" volten och öka traven. Efter traven ägnade vi oss åt att minska, öka galoppen plus lite öppna. Vitnos känndes väldigt fin under hela framridningen men när vi sedan skulle börja hoppa fram på två små hinder med lång anridning så var han så lydig och pigg vilket gjorde att han accelerade mot hindrena och jag fick inte alls någon bra klänsla. När vi sedan skulle hoppa bana så tog jag av mig sporrarna och vips sa det och vitnos var som vanligt igen och jag kunnde rida :) I början av träningen frågade han mig vad mina brister var och vad jag ville träna på. En stor nackdel jag har är att jag har svprt att hålla fokus runt långa banor. Det "rinner" lätt iväg i slutet av banan. Bara därför fick jag inte sluta efter sista hindret utan skulle hoppa om banan en gång till direkt efter. Haha! Då ångrade jag nästan att jag hade sagt det ibörjan av lektionen MEN jag var ju där för att träna och det fick jag också göra.
Förra gången jag red för honom fick jag kritik över att jag red honom i en för låg form. Nu har jag vart hemma och tränat väldigt mycket på det så jag fick faktist ingen som helst kritik över det igår vilket känns skönt. Det känns att vitnos har blivit starkare och orkar vara där uppe nu. Det gjorde han inte förut.

Aja, nu ska jag runda av. Måste blåsa håret! Hej svejs!


PINK BAG



Jag är helt kär i den här väskan från Gant. Tyvärr var ljuset väldigt dåligt när jag fotade den men som ni säkert kan se är den riktigt knallrosa. En perfekt weekend bag eller gym-väska istället för att bära omkring mina gymkläder i en ful påse. Dock kostar den 1299:- om jag inte minns fel och det är inget jag har råd at lägga på en sådan väska just nu. Däremot kanske någon av er har det och då är den värd att gå in och titta på!

Aja, nu ska jag jobba och efter det åker jag (snabbt som fan) ut till Ekenryttarna och möter upp pappa, syrran och hästarna. Vi ska nämligen träna för Roberto Christoffletti ikväll. Mycket mycket roligt!!


PREPPY







Jag älskar verkligen när man ser lyxig och välklädd ut. Var en sväng på stan med Johanna på lunchen och spanade in lite kläder. Snacka om att Gant har sjukt fina kläder inne just nu! Jag skulle kunna köpa vääldigt mycket från den butiken.. Något att inspireras av i vår/sommar är iallafall serien "solsidan". Eller, för att vara mer exakt, Mickan och hennes man. Nu är ju Mickan sjukt vacker men hon ser alltid så välklädd ut. Tänk att ha hennes garderob hon hade i serien, det skulle man inte tacka nej till. Jag är sjukt trött på alla mörka, svarta kläder och den "hårda" looken som härjat den senaste tiden. Det känns inte alls aktuellt längre.


STOLPSKOTT



Ursäkta bilden, jag kanske ser ut som stans största stolpskott men det är inte mig själv jag vill visa utan min nya hårfärg. Jag har försökt att ta typ tusen bilder men färgen verkar inte vilja fastna. Det tog iallafall 3.5 timmar igår att klippa och färga men jag blev SÅÅ NÖJD! Förut brukade jag alltid bli missnöjd när jag vart hos frisören men Linn är så jävla duktig och förstod precis hur jag ville ha så jag kunnde inte bli annat är as glad! Klippte även till håret lite, helt rakt (syns ej på bilden) förutom "luggen" som hon bara toppade. Nu är jag äntligen nougat färgad som jag velat bli så länge! Det kommer passa perfekt till mina sommar/vår outfits.

Nu ska jag iväg och jobba på JC hela dagen!


NYHETER FÖR ER KILLAR



Godkväll!

Istället för att fota enskillda plagg så tvingade jag på Alexander denna outfit. Lite lättare att se hur saker och ting sitter då plus att det kanske kan ge lite inspiration hur man kan matcha kläderna osv. Jackan kommer från Ljung, chinos Fifth Avenue, t-shirt och tröja Ljung och brillor från Cheap Monday.
Föressten, ni får se bild på mitt hår imorgon bitti. Orkar inte sitta och ta kort på mig själv just nu, är alldeles för trött för det. Nu ska jag varva ner, prata i telen och sedan sova. Natti natti!  


28 MARS 08.06





Hej måndag!

Idag är jag glad för jag ska till Linn på Mates och färga håret ljust! Som ni säkert märkt har jag inte lagt upp några outfits osv bara för att jag vantrivs i hårfärgen jag har just nu. Töntigt, jag vet men det står jag iallafall för! Tänkte ta en före och en efter bild så ni får se hur håret blir sen. Dock är det alltid svårt att få med fägerna på bild men jag har iallafall tänkt mig att bli nougat färgad istället för mörkbrun som jag är nu. Föressten så bestämmde jag mig för att behålla klädstången som jag köpte igår. Min garderob är helt sinnesjukt full vilket för att den inte går att stänga, allt ligger huller om buller och ingenting är vikt. Nu när jag har denna så lättar det lite på trycket iallafall. Jag behöver verkligen hänga mycket av mina kläder, speciellt de dyra plaggen. De förstörs ju av att ligga i runda som bollar längst in i garderoben. Ska även ta hem några kartonger från jobbet och rensa hela garderoben, bära upp vinterplagg på vinden osv. Måste få bättre struktur på det hela känner jag!
Nu ska jag tvätta håret och sedan jobba på D. Vi ses här ikväll igen.

LOVE EMELIE


I PUT MY SELF FIRST AND MAKE THE RULES AS I GO



SER NI?! JAG har lagat mat! Oj oj.. Vuxenpoäng till mig tack!! Jag kanske har en liten, liten chans att bli en lika bra hemmafru som Maria är om några år.. Nu ska jag städa här hemma och se om jag ska behålla det jag köpte på IKEA eller ej. Om jag behåller det får ni självklart se vad det är senare eller imorgon. Igentligen har jag inget annat viktigt eller roligt att berätta så det är nog bäst att jag avrundar här innan ni somnar av tristess.


NYTT







Jag har lite brådis men ville bara visa er dessa två saker som jag köpte på jobbet igår (D&Company). Ett par Acne byxor, Skin Bone och ett par knästrumpor från Happysocks. Perfekt om man vill vara lite extra fin en myskväll. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska hämta mig. Vi ska åka till IKEA :) Jag vet vad jag ska köpa, hoppas bara det finns på lager..
 
LOVE EMELIE


KOLKA ORD


UHLALA





HÄR har ni mina nya heels. Erkänn snygga?! Jag har tittat på de ända sen de kom ut men slog inte till förren nu. Jag har nämligen en perfekt outfit som jag ska ha till dessa skor. Dock tänkte jag inte festa denna helg, som jag sagt tidigare är jag trött på norrköping, jag sparar mig till nästa helg istället för då åker jag upp till Stockholm och festar med Johanna och Sanaz. Wooop wooop!  



Föressten har jag en fråga till er. Finns det någon person där ute som är bra på att fixa bloggar? Jag är sjukt trött på min design och vill byta..


SVART SVART SVART



Eftersom jag själv vantrivs i mitt hår för tillfället blev det ingen outfit bild på mig idag. Jag haffade istället Patrik, min kollega på JC. På sig har han; Jeans Acne, tröja Damir Dava (stavas?), Jacka Lagom, skor Rokin, brillor Marc Jacobs och plånbok från Acne. Sjysst enkelt och helsvart!

Dagen har somvanligt bestått av jobb och efter det gick jag och Tobbe till Actic och körde det nya bodypump passet. Nu är jag lagom mör i kroppen men nästa vecka tänker jag öka på vikterna lite. Föressten hämtade jag ut mina nya skor förut. FY FAN vad jag älskar dom. Riktiga jävla killers.. Uh!



ATT INPSPIRERAS AV








Många tjejer vill ha Elin Kling. Visst jag tycker jag om henne med MEN jag inspireras fan så mycket mer av denna kvinna! Mer välklätt, lyxigt men samtidigt sexigt. Jag älskar Buisness-woman-looken. Exakt som jag drömmer om att bli (fast inom något annat då, att måla och skriva är inte min starka sida direkt).

Föressten, killar och tjejer! Jag behöver lite tips på nya träningslåtar (några "snabba" låtar med mycket "go" i som jag kan ha när jag springer). Om ni har några tips får ni mer än gärna kommentera.


FAAAN!



Jaha, då är jag hemma för dagen. Kvällen spenderades på gymmet i vanlig ordning. Som ni säkert läste så var jag inte på mitt bästa humör innan jag gick till jobbet och bättre blev den inte heller. När jag hade sköljt ur hårfärgen och blåste håret insåg jag att jag hade blivit jätte mörk! Jag som var ljus och fin innan!! Förstår inte vad jag tänkte med när jag drog i hela hårfärgen i håret!? Vad fan tänkte jag med?! Jag vill blir ljusare men lägger i färg i hela håret (inte bara utväxten som planerat). Det är ju i klass med att kunna räkna 1+1. Sedan blev jag sen till jobbet så jag fick jogga dit, lagom svettig och nästan svarthårig var det dags att jobba. Somtur var så gick dagen bra med en hel del skratt. Dock var det enda jag tänkte på mitt hår så jag tog en liten rast och ringde till Linn på Mates som ska ta sig an mig på Måndag efter jobbet. Då ska jag bli ljushårig som jag var förra sommaren. WIHOO!!


KLIMAKTERIE KÄRRING?



OH jag vet inte vad det är med mig. Känns som jag är inne i fel fas eller något. Känner mig som en sur jävla klimakterie kossa!! Fattar inte vad mitt problem är. Jag är sur, hugger tillbaka när jag pratar med någon och ingenting känns roligt. Det ska bli jävligt skönt att löpa ikväll. Jag ska springa bort alla dåliga tankar med pumpande musik i öronen. Gladare blev jag ju inte när jag såg att jag får tillbaka 1000:- på skatten. ÄNDÅ har jag betalat frivillig extraskatt varje månad. OHHHHH! Föressten klickade jag hem ett par skor igår. Ni får se de när de kommer. Nu ska jag tvätta ut färgen jag har i håret, sätta ett leende på läpparna och sedan sticka till jobbet.


INSPIRAZIONE



Dessa färger kommer jag bära i vår.. Creme, nude, beige, och rost. 



Bort med converse, in med dessa! Ge miiiiig för i helvete!

Har inte tänkt att skriva så mycket, vill bara passa på att gratta min mammi som fyller år idag <3 Efter jobbet ska jag dit och fira henne. Blir nog kvar där över natten med om jag känner mig själv rätt.


TIPS



Sprang förbi Din Sko idag på väg hem från jobbet och fick syn på dessa godingar. Jag håller på att leta efter några liknande, igentligen har jag hittat ett par super fina från Acne men de är alldeles för dyra så det får bli någon billigare variant. Dessa är iallafall en kandidat, 399:- är ju inte så farligt. 

Nu ska jag försöka varva ner. Har så jävla ont i mitt magsår nu igen ;(  


NYTT I BUTIK







Byxor från Acne - Skin Plant 1599:- (känns som deras gamla kex pleather i tyget) och en ny jacka från ett nytt märke vi har tagit in som heter Lècole National. Priset på just denna tror jag är ca 2700:-. Fler jackor kommer inom kort! Now- time to work. Ikväll, hoppträning!


BÄSTA DAGEN PÅ VECKAN





ÅH HEJ på er mina vänner! Idag är det söndag = bästa dagen på hela veckan enligt mig. Gårkvällen var mycket trevlig med mycket god mat och vin. Anita, min faster är jätte duktig på att laga mat och baka, hon hade till och med gjort mat som jag tålde OCH en alldeles egen efterätt till mig! Gissa hur gott det var!? Det är inte varje dag jag får efterätt, oftast tar jag med mig en egen bulle men den fick jag äta i sängen inatt istället. Haha!
Aja, imorse åkte jag ut och red vitnos på fältet. Har inte ridit ut honom på länge så jag trodde faktist att jag skulle rammla av eller något men han var snäll som ett lamm. Dock pigg som attan men det gör inget. Han är så rolig för när jag tror att han ska bli rädd för något, leka rodeo häst så är han hur snäll som helst och när jag MINST anar det så smäller det till! Aja, när jag kom hem så hade mamma vart här och putsat mina fönster och köpt lite nya blommor till mig. Hur snällt? Så nu har jag städat hela lägenheten så jag kan leva här en vecka till.
 
Nu ska jag byta om till träningskläder och bege mig till Actic! Efter det åker jag hem till mamma och pappa. Ska ha en svullokväll. Måste ju passa på ikväll för imorogn är det måndag..


DE GJORDE MIN DAG



Åh gud imorse när jag vaknade mådde jag inget vidare. Surfade då in på Jennys blogg innan jag åkte och red vitnos och såg att hon hade lagt upp detta klipp (hon är något utav en youtube expert, hittar alltid bra kilpp). Jag dööör ju när jag ser detta! Hur söt är inte han, hur söt är inte HON!? Åhh.. Ni måste lyssna!
Nu ska jag fixa mig lite. Mamma och pappa kommer och hämtar upp mig om 40 minuter. Vi ska på middag hos min faster med kusinerna plus deras barn från pappas sida ikväll. Alltså skippar jag utgång. Föressten har jag ju "någon" som spanar på mig när jag är ute och raporterar vad jag gör, vem jag är med osv. Haha, det är ju komiskt!

Aja, ha en trevlig kväll nu tjejer och killar, jag är NOG tillbaka i vimmlet nästa helg! TJARRÅ :D


AGNES, FASHIONISTA?



Agnes i ALL ÄRA MEN..
Igår efter jobbet gick jag till ICA för att möta upp tjejerna eftersom vi skulle laga mat och ha en myskväll hemma hos Cissi. Sagt och gjort. När vi väl är inne i butiken säger Agnes att hon fått låna ett vitt nagelck som Cissi hade hittat hemma.. Alltså... Jag ÄR dålig på att måla nagelack men såhär illa som Agnes verkar vara är jag fan inte!! Enligt min mening så ser det mest ut som att hon hade tagit 28 lager för mycket av tippex på sina naglar. Hahaha söta Agnes <3 Jag fick mig iallafall ett gott skratt kan jag lova!


FÖRNYELSE



Bild från D igår..

Hej/Godmorgon eller vad man nu säger.. Jag skulle ljuga om jag skriver att jag är glad idag för det är jag inte. Känner ungefär vad jag kännde igår kväll och inte fan blev det bättre när jag drog upp persiennerna imorse och såg att det var fullt med snö på gatorna. Bara för att göra mig lite gladare svängde jag förbi Coop och köpte ett paket grill korv och senap efter att jag vart i stallet. Det är det godaste jag vet när man micrar korven och sedan doppar i senap (när det gäller mat är jag INTE dyr i drift). Det är precis vad jag ska göra nu. Jag orkar inte fixa omelett. Somtur är jobbar jag idag, då brukar allt släppa när jag väl kommer till jobbet eftersom vi har en väldigt skön stämmning på både JC, D och Sisters/Brothers. Ikväll blir det mys med Cissi. Jag läängtar!

Ha en fin fredag nu hörrni! Pussss från mig till er!! 


FUCK IT





Nytt knall-orange läppstift.

OKEJ, tänkte att det tidigare inlägget skulle vara det sista för dagen men nu sitter jag här igen. Jag är så jävla arg och ledsen just nu. Jag är trött på negativa människor, trött på att behöva försvara mig och stå upp för mig själv hela jävla tiden, helt i onödan. Ikväll är ingen bra kväll. Just nu kan det mesta bara dra åt helvete ärligt talat! SÅ nu har jag skrivit det. Sedan om det känns bättre eller ej det vet jag inte. Nu ska ta tag i den där jävla disken som råkat blivit ett berg.    


EN TORSDAG







Idag jobbade jag somvanligt förmiddag på JC och eftermiddag på D. Eftersom REAN skulle bort i butiken så fick jag i uppgift att bygga och hänga om väggen mot provhytterna där REAN tidigare var. Jag började somsagt med att "bygga", bestämma vart hängen, fronterna och hyllorna skulle vara. Sedan var det bara att börja, somtur var hade jag Mickaelas hjälp som praktiserar på JC vilket gjorde att vi hann med allting innan jag skulle börja på D. Marwin har ju designat en tränings kollektion så det blev en sportig vägg. Efter det var det bara att gå bort till röran på D. Vi håller på att förnyar butiken, dock blir inte allting färdig förren i slutet på nästa vecka så ni får se bilder då men då kan jag lungt säga att jag kommer jobba i Norrköpings hetaste och snyggaste butik :)

Aja, nu ska jag käka omelett innan jag lägger mig. Imorgon är det fredag..


EN VANLIG DAG I STALLET





<3


SWIMSUIT? JEANS?





Äntligen hemma. Det var tunga steg när jag gick till gymmet efter jobbet idag. Dock gick det bra att träna. Jag löpte på bandet ca 8.5 kilometer (utan att få ont i benhinnor och knän) och gick 2 km så redan nu känner jag att jag kommer ha träningsvärk i rumpan imorgon. 
Idag fick vi iallafall in en cool baddräkt från Cheap Monday! Vill man inte ligga med den på stranden tycker jag att man kan använda den som en body till ett par höga byxor eller liknande. Jeansen kommer från Acne som ni säkert ser. Det är mycket stretch i vilket gör att de sitter som ett smäck. 

Nu ska jag varva ner. Den här dagen har inte vart något vidare.. Hoppas på bättre imorgon. Godnatt bloggen. 


H&M







Här har ni mina kap som jag gjorde på H&M igår. Byxdressen hade snälla Louise tipsat mig om innan och toppen blev ett spontan köp då den nästan var gratis. Den kommer jag bära med ett par jeans shorts som kommer passa perfekt :)
Sedan var jag SÅHÄR nära på att köpa dessa shorts MEN jag var så jävla duktig och hängde tillbaka de på sin plats i butiken. Jag kommer säkert åka upp till Stokcholm snart igen plus att det kommer komma ut massa mer fina shorts. Dock älskade jag de... 

 


STOCKHOLM











Hej på er!

Det blev ingen blogg igår kväll, kom hem vid 22.15 och jag var helt slut så det blev bums i säng efter att jag hade babblat lite med Agnes och Bella i telefon. Linnea och jag hade iallafall en toppendag! Vi hann med lite shopping (jag var duktig som höll i pengarna), träffa Linneas vän Simon som vann Anna Anka söker, fika med Nikki och Johanna, få parkeringsböter (IGEN) mm! Bilder på de två plagg jag köpte kommer ikväll. Nu måste jag duscha och fixa mig innan jag börjar jobba på JC. Ha en fin dag allihopa!


MÅNDAG 14/3 07.58







Förstår inte varför jag sitter här och bloggar. Om 30 minuter ska jag hämta Linnea och jag sitter här i morgonrock. Inte ens frukost har jag hunnit få i mig. I värsta fall får jag väl ta med mig min omelett och keso på en papperstallrik och äta i bilen. Denna dag blir en stor utmaning för mig. Linnea vill shoppa, jag har shopping förbud. HUR SKA DET GÅ?! Får se om jag bloggar ikväll, kommer nog hem rätt sent skulle jag tro.


UNDERBARA SÖNDAG





ÅH min söndag har vart helt underbar (har börjat älska söndagar numera) ÄVEN om jag mådde exakt som jag förtjänade när jag vaknade. Det blev en svart kväll igår med mycket dricka... Vi var först hemma hos mig och förfestade, sedan drog vi till puls (?) och stannade där hela kvällen. HAHA Emelie Mäntynen på puls.. Mormor åt alla barn typ, men vad gör det, sålänge man har roligt spelar det ju ingen roll. Idag  var jag först i stallet och tog hand om hästarna, sedan gick jag hem till Cissi. Vi åt allt man kan äta typ och tittade på film. Hur mysigt som helst! Nu kom jag nyss hem. Var hos mamma och pappa och hämtade gps:en. Imorgon åker nämligen jag och Linnea till Stockholm!


LADY IN CORALL








Denna skapelse får hänga på min kropp ikväll. Glömde jag att säga att det var Acne? :) Nu korkar vi upp! Ikväll är jag svart... Väldigt svart....


NY SKJORTA FRÅN JC!





Hej på er mina vänner!

Nu är jag riktigt stressad men ville bara visa er hur jag ser ut idag. Köpte en ny skjorta från JC för någon dag sedan så idag blir det premiär för den tillsammans med mina marinblå chinos från Whyred och Acne Track skorna! Skortan kostar 299:- för er som vill veta. Puss!


MINA SMÅ BARN









 Lång-klänning 999:-, shorts 1399:-, klänning 1799:-, Flex jeans 1399:-.

Detta är yttligare några plagg som vi fått in i butik. Denna gång är allt från Acne. Jeansen sitter som ett smäck. Till och med på mig! Tidigare år har riktigt ljusa jeans kännts sådär men jag tycker VERKLIGEN att man ska införskaffa sig ett par riktigt riktigt ljusa nu till sommar/våren. Är det någon gång man ska ha det så är det nu (dock måste det vara en fin tvätt). Föressten så köpte vi in vår jackor av ett nytt märke till butiken idag. Jag trodde att jag skulle smälla av!! Jag kommer inte kunna välja vilken jag vill ha så det blir nog två olika. De ser väldigt lyxiga ut, tänk er lite som programmet "solsidan" :) Uh, Gina Tricot har en variant i butik nu men den kan slänga sig i väggen! Självklart skiver jag här så fort vi får in de :)

Nu-SOVA


10 MARS 08.49









IDAG; rida, JC, D&Company, bodypump, sova.


NEWS








SÅDÄR JA. Här har ni lite nyheter som kommit in i butiken!  Super söt bikini från Cheap Monday 249:-, väska från Tiger den är orange/rosa  färgen fastnade ej på bilden (finns även i svart) ca: 1899:- och "mobil hållare" från Frontrow Living ca 499-599. Glömde kolla de exakta priserna. Imorgon kommer det mer, då blir det kläder!


I SVERIGE ÄR VI INTE BORTSKÄMMDA



Nej, det är iallafall en sak som är säker! Så fort det inte är minus 17 grader så ser man att folk börjar skriva statusar på facebook om att de har vår känslor osv. Jag har tyckt att det är överdrivet eftersom det är ju inte vår när temperaturen ligger på två plusgrader direkt.. Dock måste jag erkänna att jag fick en gnutta vårkänslor idag när jag åkte hem från stallet och la märke till att hela vägen var helt torr och ingen snö på! Dock läängtar jag som ett as till det blir så pass varmt att man kan ha vår-jacka på sig.

Aja, imorse fick vitnos vila eftersom jag klippte/rakade honom. Den här gången fick han mer lugnande än vanligt eftersom han alltid vaknar när jag klippt halva honom men det gjorde han den här gången med. Dock så var jag smart och klippe benen och huvudet först. Annars hade jag haft problem! Det blev helt OK dock blir det ju aldrig perfekt eftersom jag måste klippa HELA honom på ca 1.15 timme. Det hade ju fakltist vart kul att få finslipa lite men men, huvudsaken är att han är rakad nu! Får se om han är pigg att rida imorgon.. 


NYA BYXOR!







HEEEJ!

Idag är en bra dag. Ska snart ner till rececentrum och hoppa på tåget mot Stockholm med Patrick. Först ville jag visa er mina nya byxor som vi fått in på jobbet! De är svåra att fånga på bild med de är mörkblå vilket är skit snyggt, jätte stretchiga, sömmar framtill och dragkedjor på vader och rumpa. Till det har jag en draperad Acne blus som inte heller gör sig bra på bild och mina Track skor. Föressten, ser ni hur ljus mitt hår har blivit!?


JAG GJORDE DET!!!





Dagens outfit; jacka Acne, Byxor Acne Last, stickad tröja JC, skor Vagabond och mössa ?

Åh, GUD NI VET INTE HUR GLAD JAG ÄR! Idag efter jobbet pallrade jag mig somvanligt till gymmet. Då jag fortfarande har jordens träningvärk efter bodypumpen förra veckan så tänkte jag att jag skulle köra ett lugnare pass på crosstrainern. Eftersom jag skulle ta det ganska lungt så la jag handuken över displayen eller vad det nu heter så jag inte skulle börja tävla med mig själv. När jag sprunit ungefär 40 minuter så tar jag bort handuken och tittar hur jag ligger till, då ser jag att jag faktist ligger riktigt bra till! Jag ger allt vad jag har de sista minuterna och jag slog mitt rekord!!!!! 1 mil på 49.3 minuter för att vara exakt och då kör jag med motstånd 9 på fatburner programmet!! WIHOOOO :) Jag "sprang" så snabbt på crosstrainern så det såg as konstigt ut men det skiter jag i! Anledningen till att jag inte springer på bandet är för att jag får ont i benhinnorna men jag ska börja lite lungt nästa vecka och se hur det känns. Jag älskar verkligen att vara på gymet och svettas! När det är som allra jobbigast, då jag kipar efter andan och har blodsmak i munnen så tar jag i lite extra och fortsätter, DET har gett resultat och det är jag så glad för!!

Föressten så hann jag inte fota kläder på jobbet idag, hade fullt upp. Bland annat så tog Alexander en tjej som snattade ett par Cheap Monday brallor så jag fick ringa väktare plus att polisen kom osv. För några dagar sedan hade jag även "September" som kund :)

Aja, nu ska jag diska, min favorit syssla. Not. Imorgon är det Stockholm och inköp av Acnes main collection!


JAG BLEKNAR BORT





Åh, jag flagar som attan. Det spelar ingen roll hur mycket jag peelar eller smörjer in mig. Huden bara rammlar av kroppen och den vita hud tonen börjar visa sitt rätta jag. Just nu drömmer jag mig bort där jag var för några veckor sedan, hur brun och fin man var då..
Aja, nu blir det jobb. Jag ska hänga om i butiken så från och med ikväll kommer jag visa nyheter som vi fått in i butik! Det är riktigt jävla snygga grejer kan jag lova..


VITA VITA SÖNDAG



Åh, jag älskar verkligen söndagar! Det är ju min enda lediga dag och då brukar jag ärligt talat må som jag förtjänar.. Det enda jag brukar önska är att det ska bli måndag så jag kan få må bra igen. Imorse vaknade jag vid 7-tiden i "min" bäddsoffa hemma hos mamma och pappa och mådde toppen! Jag låg kvar lite, tittade på tv, åkte och red vitnos osv. Jag har hunnit städa lägenheten och efter det åkte jag och pappa ut till Eken och tittade när Vicktor startade några hästar i 130 cm klassen som han för övrigt vann! Nu har jag precis kommit hem, med mig har jag två matlådor så jag slipper tänka på mat imorgon. Det är skönt att ha en hel helg hemma hos föreldrarna och bli ompysslad ibland. Mitt största problem har typ varit att hitta det största chipset i chipspåsen så att jag kan dippa det i tortillia dippen. Jag har iallafall ätit för ett helt år nu. Pappa köpte till och med glutenfri tårta idag till eftermiddags fikat. Sånt existerar ju inte riktigt i min värld annars :)

Föressten så har ju Pelle köpt massa nya hästar till Vicktor men det är en som jag har fastnat extra mycket för. Det är en 4 årig hingst (blev kastrerad för någon dag sedan) efter Cardento. Idag gick jag fram och skulle klappa lite på honom i boxen och han var hur gosig som helst!! Vitnos är ju inte alls kelig så jag fick pussa och klappa av mig lite på honom.. Hehe.. Här har ni en bild på snyggingen!



För er som undrar så håller jag på att sätta igång vitnos. Det var en tjej i stallet som joggade honom några gånger under tiden jag var bortrest men han stod en hel del så förra veckan var fokus att jogga igång honom. Denna vecka blir det lösgörande ca 30 minuter per dag och nästa helg kommer jag hoppa igång honom lite smått. Än så länge känns han väldigt fin så jag planerar första tävlingen den 10:e April i Jönköping om inget annat visar sig när jag börjar hoppa vill säga!

Nu ska jag kolla på Big Brother. Vi ses imorgon!!


MAN KAN TRO ATT JAG ÄR TRÅKIG







Gårdagens outfit - Pälsmössa JC, linne Fufth Avenue, kavaj Mini for many market, byxor Acne, skor vagabond.


Det är lördag. Normalt sett brukar jag stressa runt som en höna, smink hit och kläder dit. Nu ligger jag osminkad i soffan iklädd mjukisbyxor och hood tröja. Ända sedan jag kom hem till Sverige har jag vart opepp på att festa här hemma. Jag har druckit vin i stort sett varje dag på resan plus att tiden står ändå stilla här i norrköping. Det är exakt samma människor på krogen varenda helg och just nu känner jag att det är ganska ovärt att gå ut här. Jag är hellre pigg imorgon så jag kan rida vitnos ordentligt och sedan köra ett pass på gymet. Jag är vill ha en stad med lite fucking jävla puls! Jag vill ha USAAA, Barca, Italien vad fan som helst!!!!!!  


LYX



Igår kväll efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa. Det kan vi kalla lyx = lagad (GOD!) mat PLUS tvål!! Ända sedan jag kom hem har jag inte haft någon dusch tvål hemma hos mig så jag har fått duscha men "hand tvålen" vilket inte är så roligt. Jag har handlat ett flertal gånger under veckan men eftersom jag inte skriver någon mat lista utan oftast bara går in och handlar en gurka eller liknande så har jag glömt att handla den där jävla tvålen varje gång. Därför passade jag självklart på att duscha hemma hos mamma och pappa igår med riktig tvål! Så skönt och lent det var på kroppen! Dock är det ju faktist så att min "hand tvål" börjar ta slut (räcker nog bara en dusch till) så det är bäst för mig att jag köper en inom närmsta dygnet, annars får jag börja duscha med schampo..... Och kanske senare även med balsam, då kan vi ju snacka om len hud.. En sak kan jag ju sammanfatta det hela med och det är ju att jag iallafall lärt mig att uppskata vardagliga småsaker nu när jag inte bor hemma längre!


DET ÄR ..... FREDAG!



Jag har träningsvärk så det heter duga. Ändå var jag "sämst" av "alla" (var bara 8 personer varv 3 killar) på bodypumpen igår. Tjejerna hade hur jävla mycket vikter som helst vilket gjorde att jag kännde mig som en jävla fjolla. Men men, man är ju där för sin egna skull. Snart kan jag nog lasta på lite mer vikter iallafall :) Nu ska jag till jobbet och ikväll blir det tacos hemma hos mammi och pappi. Imorogn kväll får jag se vad osm händer om det blir myskväll eller utgång. Igentligen är jag inte ens sugen på att gå ut men man vet ju aldrig om jag ändrar mig i sista sekund..


NELLY



Men alltså döda mig! Var inne på Nelly för några dagar sedan för att kolla in skorna som jag misat när jag vart borta och hittade dessa FYRA par.. Alla är grymt snygga och bra pris MEN jag har faktist lovat mig själv att inte shoppa några mer skor eller kläder denna månad så det får vänta tills nästa! Tror ni jag klarar det??


GÅRDAGENS OUTFIT





Godkväll!

Kom nyss hem från gymmet, det blev kondition tills jag droppade svett igen. Imorgon blir det bodypump och det ser jag verkligen fram emot! Föressten så försökte jag blogga tidigare idag men det var något fel på blogg.se vilket gjorde att det inte fungerade. Nu verkar iallafall allt vara igång somvanligt. För några dagar sedan så köpte jag denna underbara tjocktickade tröja på jobbet (D&Company). Den är hur fin och hur skön som helst! Till det hade jag mina svarta byxor från Acne med dragkedjor på baksidan av vaden och mina nya skor som jag köpt. En närmare bild på de kommer imorgon. Nu ska jag verkligen försöka stressa ner, koppla av och äta lite innan jag lägger mig.
Vi ses imorgon. Natti Natti!


DEL NR 3

Jaha, då kör vi del nummer tre av resan! Sista dagen på båten så plockade de ut massa mat på sol däck och hade även en liten "utställning" av maten för att visa hur skickliga kockarna var. Det var jätte roligt att se, det var live musik och kaptenen kom ner så att man fick ta kort med honom.











Och så lite andra bilder..

Mamma och pappa i väntan på förätt. När vi sedan satt och åt efterätten så hör vi en kvinna "prata" i högtalarna samtidigt som det öste ut musik med låten "tonight is gonna be a good night" med Black Eyed Peas. Då tackade besättningen för sig och så presenterade hon alla kockarna som hade tillagat kvällens rätter (resturangen har två våningar som är helt öppen i mitten), där sprang kockarna runt mellan alla bord med ljus i händerna medan alla gäster viftade med sina vita dukar i luften. Snacka om att jag fick gåshud..



Det var inte många gånger som jag kunnde äta någon efterätt så när de gjorde en specialare till mig blev jag överlycklig (då menar jag ordagrant överlycklig) och var tvungen att ta kort, haha!



En annan resturang vi var stammisar på var denna. Mamma var den enda som ville ställa upp på bild :D



Sist men inte minst så får ni se en liten kort film från soldäck när kockarna var ute och de spelade livemusik. Helt underbart!!


DAGENS FACE





Dagens face plus ny töja.


OROLIG NATT

Igår kväll var jag helt förstörd efter träningen. Huvudet dunkade och jag mådde jätte illa. Vet inte om det är tidsomställningen kanske.. Gick iallafall och la mig kl 21.00 igår men låg vaken fram till 00.00 inatt och efter det har jag sovit jätte oroligt. Tankarna bara snurrade i huvudet och jag var allt annat än lugn. När klockan ringde straxt innan 6 imorse så känndes det knappt som att jag hade somnat. Det är ju kul..
Aja, anledningen till att jag bloggar var inte för att berätta om hur nervöst och oroligt jag sov inatt utan för att visa er några filmer från båten!

Det första videoklippet är från "Martini baren", snacka om grym bartender!



Andra klippet är när jag filmar en kort snutt på soldäck. Meningen var att jag skulle filma hela pool området men när jag tittar på filmen inser jag att jag knappt har fått med något. Haha! URSÄKTA för min extremt töntiga röst HAHA!



Tredje och sista filmen blir jag nästan tårögd av. Det var alltid några olika band som spelade live musik på soldäck och på kvällarna, bland annat denna man som jag bara ÄLSKADE. En kväll när vi satt på resturangen längst bak på båtens uteservering så sjöng han min allra bästa låt "brown eyed girl". Jag blev super glad och blev nstan lite blödig när jag satt där under bar himmel med en massa stjärnor mitt i karibien när han helt plötsligt spelade den låten. Sista eftermiddagen så spelade han även på soldäck och när det mesta folket hade gått ner till sina hytter för att fixa sig inför kvällen gick jag fram till scenen och frågade om han kunnde spela den låten för mig igen och visst gjorde han det. Där satt jag helt ensam mitt framför scenen och filmade honom... Nu blir jag blödig igen..



Nu ska jag fixa mig till jobbet.. Ikväll kommer det mer mer och mer :) Bland annat outfits, middags bilder och kanske en till film! Vi ses ikväll igen!


RSS 2.0