Tänk om..

Tänk om man fick se denna visning  live. Jag skulle vara överlycklig. Jag tröttnar aldrig på den.





Föressten, vi har fått in en skit sngga kläder från Whyreds höst kollektion bla en kjol och en klänning. Värda att se vill jag lova!!!


Var jag arg i lördags natt??



Ser nämligen ut såhär på alla kort? Haha vad faan..

God morgon

Ja nu är det ny vecka med nya tag. På söndag fyller jag år föressten. Längtar redan. Det är bland den bästa dagen på året, tycker jag.
I dag blir det jobb för min del. Sedan ska jag åka ut och rida Hilton. Ska fortsätta träna på galoppombyten så de blir "rena". Igår tömkörde jag honom över hinder. Visste ni att man kan ändra hästens hoppteknik? Det är det jag ska börja med. Min häst hoppar bara bättre och bättre med tiden nu men det som vi ska försöka ändra på är att få ner huvudet på honom över hindret. Så därför ska jag longera inspännt eller tömköra honom i låg form över små hinder så att han på så sätt lär om sig att sträcka fram och ner sitt huvud.
Får se om det fungerar men det är jag nästan hundra på för han var jätte fin igår. Tror även jag ska tillbaka till Kerstin på ett till läger i augusti. Då får vi se om hon ser någon skillnad. Men jag ska göra allt vad jag kan!


Föressten, Vicktor kom 2:a i 140 cm hoppningen igår och blev därmed klar till SM med Mc Cloud! Grattis!!


Söndag

Ja  det har faktist varit en bra sådan. Jag brukar i princip alltid vara säng liggandes dagen efter man har partat. Men i dag gjorde jag som korven sa åt mig. Nämligen att äta en banan och en appelsin. Och gissa! Jag har inte kännt mig bakis alls i dag!! Sen om det beror på bananen och appelsinen, det vet jag inte.. Men det är värt ett försök för er som alltid vaknar upp med värsta bakfyllan.


Puss

Utgång..

Ja ikväll blir det party hardy för min del som ni kanske redan har förstått. Det ska bli riktigt trevligt. Alla tjejerna blire plus några till. Tror vi är runt 15 tjejer. Grymt nice vill jag lova!! Speciellt eftersom det var länge sedan "alla" festade tilsammans.

Nu ska jag snart hoppa in i dushen. Mamma håller på och badar min hund där nere just nu så jag måste vänta tills de är klara. Kul om jag med kommer lukta hund också. Men vad gör det...


Tjingeling!

Shopping på väg till bussen..

Efter jobbet i dag tog jag mig en tripp på stan. Har länge gått och spanat in två klänningar som jag tyckt var snygga. Nu tog jag mig tid och testade båda. Ut från butiken fick dessa undebara klänningar följa med mig hem.
Take a look.

 




De är mycket finare på men jag orkade inte klä av mig kläderna för att få ett bra kort. (sen är de så korta så jag måste smörja in mig med brun utan sol på benen innan jag kan visa er.) Nu har jag alltså 3 st klänningar som bara väntar på att bli användna. Men en blir det i morgon kväll. Det blir min party debut. Har nämligen inte vart ute på 5 veckor!!! Bra va??
Klänningarna finns att köpa på Kings. SVEA är märket som ni kanske ser och kostar 899:- st.

Jag är faktist stolt över mig själv. Anledningen att jag kan unna mig dessa saker är för att jag sparat pengar genom att jag inte vart ute på så länge, köpte endast en tröjja på hela förra månaden och jag har lagt undan många tusenlappar denna månad pga att jag fick hela min semesterersättning. Ett perfekt tillfälle att unna sig lite nya saker, tycker jag.

Min mage är inte att leka med..

Jag har faktist testat tipset som jag fick av en läsare om att jag skulle dricka vatten med massor av citron i. Det skulle tydligen hjälpa mot urinvägsinfektion. Nu är jag väl inne på tredje dagen och jag måste faktist säga att det håller på att bli bättre! Så ett jätta tack för tipset!!

Däremot är min mage helt svullen och dan. Det ser ut som att jag ska föda barn vilken minut som helst. (Utan att överdriva, ja.) Den är helt spänd. Men å andra sidan är det väl inte så konstigt. ag har ju druckit 3 liter om dagen.. Hoppas bara allting går över helt snart.

Stackars barn.

Idag såg jag två tjejer som hade snattat från Åhlens, igen. Det är otroligt så många som snattar där inne. Tror inte ens att HM har lika mycket snatteri.
Det sjuka är att det nästan alltid är  tjejer som snattar i 14 års åldern. Okej om man nu ska snatta kan man väl sno värsta dyra saken som man ändå aldrig skulle ha råd med, men dessa två tjejer som de tog fast i dag hade snattat depend lösnaglar för 49.50 kronor. Why?!  Det är ju så sjukt onödigt!! Jag skulle skämmas som en gris.
Varför snattar dessa tjejer igentligen?! För att det är coolt eller? Aaa jag förstår inte poängen med det hela liksom. Någon annan som gör det?

Aja. Idag på jobbet gick det ganska bra. Det rullade på hela tiden så det var skönt. Och gissa vad jag gjort! Jag gick  in på Acnes hemsida och helt hux flux fanns mina byxor som jag letat efter i år och dagar. På rean dessutom!!!! (Inte de som jag har visat er tidigare. De är väldigt lika men det är mycket snyggare detaljer på dessa.) Jag klickade hem  ett par.
Så nu väntas de komma i morgon eller på måndag. Jag hoppas de kommer i morgon. Hoppas hoppas.




Dessa har läder på fickorna vilket inte de andra hade. Dessa är heller inte blekta. DOM ÄR SÅÅÅÅ HETA!!

Erkänn att ni tycker jag har dubbel moral nu med tanke på vad jag skrev i förra inlägget? Aja, jag hoppas ni förstår poängen med det hela vad jag menade.

Hej Svejs!

Tillbaka till verkligheten...

Sååå jävla trist. Jag är så trött på stan. Det går inte att beskriva med ord. Helst av allt så skulle jag vilja ta mitt pick och pack och flytta ut till ett stort fint hus på landet och slippa alla idioter som finns i stan där allting kretsar om vem som har snyggast kläder. Vem bryr sig?! Inte jag iallafall.
Jag kan säga som så att det är faan så mycket roligare om man har något att kämpa för. Någon sport, karriär eller vad man nu vill med livet.

Jag känner iallafall att jag verkligen har kommit till insikt med vad jag vill göra..

Ni borde också ta er en funderare om vad ni vill göra i livet och vad som är viktigt för just er. Jag vet iallafall att jag är jävlat trött på alla sk "city people" som finns i denna stan.

Nu ska jag åka och jobba. Måste sminka mig nu med. Skoj.





Vad håller jag på med?

Det här var tredje dagen i rad som jag åt pizza. Två dagar har jag ätit Calzone men idag varvade jag med Vesuvio.

Så nu blir det ingen mer pizza för min del vill jag lova! Däremot blir det endel jogging turer i skogen som jag kan se fram emot. Om det nu är något att se fram emot vill säga.

Vi tittade även på filmerna som vi hade filmat när vi red. Mycket nyttigt att se när man rider. Då ser man hur det ser ut och kan lätt åtgärda det som var fel när man rider nästa gång.

Nu ska jag gå ner och läsa mitt nya nummer av SOLO. Underbar tidning det där. God natt mina vänner

Uppdatering

Hej hopp!

I dag har varit en jobbig dag. Jag har nämligen ridit Hilton i en hopp lektion och en dressyr lektion. Dessutom hoppade jag en annan tjejs häst med. Puh. Jag är sluut. Inte nog med att jag är trött så är den andra hästen som jag hoppade 171 cm. Med andra ord är det ganska mycket häst att rida ihop. Speciellt när man inte känner hästen.
Men det har gått super duper med Hilton. I morgon är det sista dagen. Blir tråkigt. Men jag ska nog tillbaka i augusti igen på ett till tränings läger. Satsar hårt här vettni :) Mitt mål för nästa år är att vara med i tävlingarna på Åby. (Lilla rundan som går i 120cm.)  Därför måste jag sätta några bra 110cm rundor detta år.
Men det får vi se.. Det kan hända mycket tills dess. Antingen går det bara frammåt som det tycks göra nu eller så kanske allting skiter sig. Det vet man ju inte. Det är ju hästar vi pratar om. Men jag ska kämpa så mycket jag bara kan!

Föressten, idag fyller Hilton 8 år!! Hipp Hipp Hurra för min älskling!


Nej. Nu ska jag åka tillbaka till Kerstin. Vi ska nämligen ses hemma hos henne igen vid kl 17 och äta pizza och titta på filmerna som vi har filmat varanndra när vi har ridit. Undra hur det ser ut.. Hahah det återstår att se.


Jag ÄR kär

Nu har jag gjort något förbjudet.... Nu kommer ni säkert tro att jag är en gammal hagga. Men okej, jag kollade precis på allsång på skansen. 
Gissa vem som uppträdde? Jo nämligen Miss Li. Isen`t she wonderful? Dra mig i håret! Jag fick gås hud och tårar o ögonen när hon sjöng oh boy- låten.

Hon är på sommar turne på självaste Lars Winnerbäck i sommar. Är det någon som vet när de upptränder i Linköping??
I såfall snälla snälla skriv en kommentar i detta inlägg för jag mååååste verkligen få tag i biljetter. Inte kan man missa dessa skönheter. Inte sant? Go Sweden.


Jävla kuk helvete

Jag har fått urinvärks infektion igen!! Det var ju bara ett halvår sedan jag hade det typ. Fast denna gången gör det ondare än vad det gjorde sist.
Då är min fråga, vad får man för hjälp om man ringer vårdcentralen?! NADA skulle jag villja säga. Det enda de säger är att jag ska dricka tranbärs juice. 3 liter. MMM det nästan vattnas i munnen när jag tänker på tranbärs juice. Fy fan vad vidirgt.

Enda gången jag har fått hjälp och komma till doktorn när jag hade urinvärks infektion var första gången. Då hade jag så ont att jag inte kunnde stå på benen med 40 graders feber. Men, men. Då var jag i grekland. För hade jag vart i sverige hade de sagt till mig i telefonen att jag skulle dricka tranbärs juice. Det kan jag slå vad om.

Så för min del är det väl dags att bege sig till ICA och köpa skiten. Så får vi se om det hjälper. Ingen annan som har något tips man kan göra för att det ska bli bättre?




Föressten för er hästnördar som läser, jag försökte ta kort i dag men tror ni inte kameran slutade fungera? Gör ett nytt försök i morgon.

God morgon allihopa

Jag vill bara tipsa alla om att acne har börjat med sin REA! Försten  till kvarn....

Mina brallor som jag har visat er typ tusen gånger är också med på rean. Förut kostade de nämligen 1700 och är nu säknta till 1020 kronor! Det kallar jag ett kap. Men jag väntar och ser hur mycket lön jag får i morgon.

Kom ihåg vad jag sa.. Köp hellre kvalitet istället för kvantitet :) Skynda fynda vettja

Här sitter jag inlindad i min morgon rock

Och håret i en turban. Har precis kommit ut från duchen. Jag var så otroligt trött att jag låg och duchade!  Benen skakar och känns som spagetti.
Nu är första dagen avklarad på träningslägret. Det gick bra. Förutom att han var knäpp och longera!! Han som alltid är så snäll annars. Men det är väl vädret som gjorde honom vild antar jag.

På eftermiddagen red vi privata dressyr lektioner. Jag tränade på slutna, förvänd galop och galop ombyten. Han var super duper fin. Kerstin tyckte att jag ska anmäla mig till en dressyr tävling men jag vettifan.. Det är ju bara massa dressyr tanter på sådana tävlingar :) Skämt å sido.

I morgon ska jag ta med mig kameran så syrran kan ta lite kort när jag tränar. Bara jag inte glömmer den hemma. (Har en tendens till att göra det)

Nej, nu ska jag åka och hyra två filmer, köpa godis, chips sen slänga mig i sängen. Så skönt.  

Trääningsvärk

Ja fatta att den redan är här! Den har klamrat sig fast på röven och låren. Även i sidan av magmusklerna. Men å andra sidan gillar jag på ett sätt att ha träningsvärk. Då känner man iallafall att man har gjort någonting. Men jag måste klara mitt mål innan sommarens slut. Jag ska bli fit! Klara 2.5 km under 10 min. Det är svårare än vad det låter vill jag lova! Speciellt eftersom det bara är en massa jävla uppförsbackar i skogen där jag springer.

Men men. Nu ska jag dra mig härifrån för dagen. Blir 4 tuffa dagar för mig. Träning två ggr om dagen nämligen.. Wish me good luck...


Jag lovar att ta med mig kameran och fota för er hästnördar som vill se :)


Run forest run

Fan så jävla duktigt jag har vart. Jag tog mig själv i kragen, satte på mig spring skorna och gav mig ut i skogen. 6 km samanlagt. Så nu är jag stolt. Över mig själv.

Träningsläger

Ja det kanske jag till och med har glömt att säga. Jag ska hem till min dressyr tränare i fyra dagar på "träningsläger" ute på vikbolandet där hon bor.
Det ska bli super kul. Då kommer vi tömköra eller något på morgonen och sedan rida på eftermiddagen. Hoppas bara att värdet håller i sig bara. Lite tråkigt om det skulle regna alla dagar eftersom hon inte har något ridhus, bara en paddok.
Tror det skulle komma endel andra dit också. Undra vad det är för människor. Bäst att jag putsar och gör rent allting i dag så vi inte ser ut som luffare när vi kommer dit jag och Hilton:P



Kortet är taget innan vi skulle åka iväg och hoppträna på nfk med pelle.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta

Titta hur fin han är. Han är den som alltid kommer och pussar mig när jag är glad eller ledsen. Han är den som väntar tills jag kommer hem. Det är han som är min Totte. 11år.



Lär dig spara pengar!

  • Jag har kommit fram till att jag ska börja spara pengar nu. På riktigt alltså. Jag har lär mig av mina misstag. Under dess år som jag har jobbat nu skulle jag kunnat köpt en bil om jag bara hade varit smart och sparat. Istället har jag levt livet, shoppat i massor, ätit ute och levt väldigt bra med andra ord. Men så frågade jag mig själv, är jag lyckligare för att jag köpte de där jeansen för 2700 som var såååå snygga? Eller den där Whyred kjolen? -Nej. Det gav mig ett lycko rus precis när jag hade köpt sakerna men sen då? Då hängde jag in det i garderoben och allting började om på nytt.

    Så, detta ska jag göra för att spara pengar:


  • Ta med mig matlåda till jobbet. Sparar ca 1300 kr i månaden för lunch 5 dagar i veckan.
  • Göra upp en budget om hur mycket pengar man lägger på kläder, smink osv.
  • Sluta köpa små saker som godis, läsk osv. Man gör av med mer pengar än vad man tror!
  • Öppna upp ett sparkonto dör det dras pengar direkt från lönen när den kommer in. (samma summa varje månad)
  • Köp busskort istället för att köpa bussbiljett på mobilen. Känns med som små pengar men ska man spara så ska man.
  • Sammåk med flera personer hem efter utgång så du slipper betala hela taxin själv.
  • Köp kvalitets kläder istället för kvantitet. Kvalitets kläder och plagg som är lite dyrare håller oftast bättre i längden. Med andra ord, köp hellre färre plagg men med bättre kvalle.
  • Bestäm hur mycket pengar du får göra av med en ute kväll. Gå hellre till systemet och köp dricka istället för att köpa i baren. MYCKET BILLIGARE!
  • Handla inte på kort. Ta ut pengar så du verkligen ser hur mycket pengar du gör av med. Du slipper även kort avgiften som brukar vara i små butiker.


Börja med dessa enkla saker så kan jag garantera er att ni kommer spara så mycket mer. Det är väl ändå roligare att resa än att slösa pengar på onödiga saker?




Lycka till!


Uppe med tuppen

Otroligt skönt att inte vara bakis iallafall. Men jag vaknar klockan 5.00 varje morgon! Vad är det för fel på mig?!  Nu har jag tittat på tv i flera timmar. Normalt. Eller inte.
Håller på att tittar på Jerry Springer Show. Vilka jävla nötter som är med i programet. Det är helt sinnesjukt. Det handlar om syskon som ligger med varanndra och mödrar som ligger med döttrarnas pojkvänner. Haha vilket jävla liv de lever där borta. Jag trodde inte ens att sånt existerade!! Och om det nu gjorde det trodde jag att det var sällsynta fall men det verkar ju vara ganska vanligt i USA. Kanske i andra delar av världen med. Vad vet jag.
Det är helt jävla vidirigt iallafall. Så om ni är vakna och läser detta nu går det på tv400 om ni vill kolla.

Nu ska ja gå och gosa med totte (min hund)

Nu kommer det..

Jag är helt tagen. Mållös. Jag har precis skrivit 4 sidor i min riktiga dagbok som jag har. Skulle mer än gärna vilja berätta för er hur allting ligger till, varför allting som hänt har hänt osv men känner inte att jag kan det just nu.
Jag är faktist sugen på att skriva en bok. Låter kanske lite larvigt men jag har faktist skrivit "riktig" dagbok under dessa 5 år. Tro det eller ej. Det är ingen person i världen som vet att jag har gjort det. Bara jag själv. Där skulle allt avslöjas såsom tankar, känslor och så vidare. Boken hade gett er en inblick i ett liv ni inte trodde existerade.
Det är svårt att förklara, men allting handlar om förbjuden kärlek skulle man kunna säga.

God middag

Jag har avnjutit en sådan underbar god middag. Färskpotatis, tzatsiki, skinka och massor med goda kex och ost. (Jaaa, de andra åt sill.) Jag tycker ju inte om sånt där snusk.

Nu har endel av gästerna börjat röra sig hemåt. Mamma och mina kusiner ska hem till min morbror och grilla. Gott! Tror faktist att jag bara följer med de dit och äter för att sedan möta upp korven senare. Ingen lyckad midsommar, kanske men för min del spelar det fakttist inte så stor roll om jag ska vara ärlig. Har så mycket annat roligt att se fram emot :) Wihoo. 

Nej. Nu ska jag gå ner och göra mig lite snygg.  

Midsommar

Då var det dags för midsommar igen. Mycket trevligt. Hade dock varit lite roligare om det vart fint väder men man får väl göra det bästa av situationen i guess.
Så vad ska ni göra ikväll då? Festa? För min del blir det lungt. Tror jag iallafall om jag inte ändrar mig i sista sekund. Sparar mig till nästa helg och helgen efter det fyller jag ju år så då jäävlar blir det paty hardy vill jag lova!!

Annars känns midommar ganska överskattat, precistsom nyårsafton och alla de andra "stora dagarna".

Mina bästa kusiner från jönköping kommer hit iallafall och endel andra. Ska bli skoj. Men Albin (den älsta av kusinerna) ska inte följa med. Gissa varför?! Han ska festa!! Liksom han är 17 år bara och ska dricka vodka. Hallå!! Stopp i backarna liksom! Han känns alldeles för liten för att göra "vuxen grejjer". Men jag antar att det är för att jag ser honom som en liten plutt Albin sen vi var små. För när jag själv tänker efter vad jag gjorde när jag var 16 så är nog det som han gör ingenting mot vad jag gjorde..
Jag är nämligen "det svarta fåret" i släkten eftersom jag är äldst av allihop är det jag som gör det värsta först av allihop. 

Nej, nu ska vi inte gå in mer på det där känner jag. Vi låter det va. Men ha en riktigt trevlig midsommar på er alla och för er som festar; sup och svälj trevlig helg! 

Här har ni den..

Jag är den personen som alltid lovar att lägga upp kort sen olika fester, outfits och så vidare men när det väl kommer till kritan så orkar jag inte så i en timme bara för att få en bra bild.
Men, den här gången tog jag mig i kragen och fotade min nya klännnig. Bilden är skit och blixten syns men ni ser det ni ska se , och det är ju faktist klänningen. Inte mig.



Försökte ta ett kort på bakisdan av klänningen så ni skulle få se ryggen men det försöket misslyckades. Men den är bar i ryggen iallafall.
Så vad tycker ni om den? Ful, snygg, sexig, söt??

Jag börjar visst göra folk upprörda

Men vad gör det? Aja, ni får gärna kommentera så mycket ni vill. Jag skriver ju vad jag tycker så då får väl ni med göra det..
Lika ska vara lika.

Nej. Nu ska jag åka ut till stallet och rida ut med Rebecka. Ska bli mysigt. Bara det inte börjar regna.

Btw jag har köpt en ny klänning som jag lägger upp bild på sen. Den är faktist riktigt fin. Tills dess, hade fint allihopa

Det värsta med att vara singel är att man måste vara snygg

Visst är det så!? Nu kan man ju inte springa runt på stan med fettigt hår och ett par utslitna gammla mjukis på sig. Eller kan och kan. Det kan man väl om man vill. Jag har ju inte haft några problem med det tidigare men nu kanske man vill känna sig lite fräch när man är "öppen för allmänheten."

Därför smörjde jag in mig med lite brun utan sol idag. Har ev planerat att åka upp till Stockholm snart och shoppa med :) Det behöver jag verkligen! Jag ska bara göra saker som gynnar mig numera och saker som jag tycker är roligt.
Dock måste jag dra mig till jobbet snart. Inte lika kul men det är iallafall sista dagen nu. Sen är jag ledig fram till nästa onsdag. Inte illa!

Men hörrni. Vi hörs ikväll! Pusss på er!!

Nu börjar livet..

Sant så sant. Nu måste jag ändra levnadsätt. Efter 5 år. Men det ska gå prima. Det har jag bestämmt mig för. Jag är nämligen en sån person som kan vara vääldigt snäll (för snäll) men när jag väl har bestämmt mig så jävlar i stugan att jag gör det. Vad som än krävs. Med andra ord är det dags att ta tag i tyglarna och börja rida hästen.

Det här ska bara få mig att bli starkare. Igentligen är jag ganska stark om man jämför med vissa andra personer som glider runt som ålar. De vågar aldrig kolla mig i ögonen och stå för det dom har gjort. Då jävlar är man feg! När man inte ens vågar prata i telefonen utan bara lägger på luren. Osv. Men en sak är säker. Och det är att jag har aldrig har varit så säker på en sak. Nämligen att jag aldrig mer kommer titta åt idioternas håll. Varför lägga energi på små töntar som inte ens är värda 50 öre?

Nej. Nu stryker jag ett sträck över allting och påbörjar mitt nya, nu, intressanta liv som singel en gång för alla!


Därmed tackar jag för mig.



Bjuder på en bild på mig själv, såklart.


Min blogg blev visst så jävla hippie helt plöstligt

Ja det är ju sånt som mina förra inlägg man vill läsa. Eller hur? Med andra ord, jag har lyckats.

Det är så jävla skönt. Jag har duschat och tagit hand om mig själv. Jag känner mig så ren! Gör ni det? Med största sannorlikhet gör ni nog det också. Era hjärnor är nog inte större än en ärta.
För så här är det när man går och ligger runt med halva norrköping. Alla får reda på det. (Alla har redan fått reda på det) Man vet exakt vilka som har legat med vem osv. Man får en stämpel vilket gör att folk börjar utnyttja en. Det är synd om folk som måste gå till Otten för att ragga. Så jävla patetiskt. Så jävla norrköping skulle jag vilja säga. Hahahah! Ohh My Lord.
Folk som raggar dyngraka på otten i hopp om att få ett knull är männiksor utan värde. Utan stolthet. Det är de som tycker att livet går ut på att festa, knulla, dricka och försöka få en gnutta uppmärksamhet. (Om det går)

Låt mig nu gå vidare med mitt liv så får vi se vem som i slutändan har lyckats. Vem som sitter och kör runt i en ful BMW, stylad upp till taket och vem som sitter i en lägenhet mitt ute i ghettot någonstans.
 
-Inte är det jag iallafall.


KÄNN LUKTEN AV HÄMND.


Föressten, omoget att skriva såhär? Jo jag vet. Men det här är ju faktist min "dagbok" sen är det ju inte mitt fel att folk sitter och läser. Right?

God morgon mina vänner

Hoppas ni mår bra? Det gör jag iallafall. Sa snart åka och jobba. Jobbar dock bara fram till 16.00 så det blir en relativt kort dag för mig.

Igår såg jag en as bra film som jag bara måste rekomendera. Den finns ute att hyra nu (för er som inte redan sett den). Den heter American Crime och en en sann hinstoria om ett av USA:s mest uppmärksammade brott. Mer än det tänker jag inte avslöja.. Ut och hyr den nu vettja!!



Italy

Om jag skulle få välja vart jag skulle åka denna sommar skulle jag välja Italien. Jag har aldrig varit där men jag bara vet att det skulle passa mig så bra. Först skulle jag bege mig till något sol och bad ställe och självfallet avsluta semestern i Milano med en massa härlig shopping.



Tänk om jag bara kunnde trolla fram lite cash och semester från jobbet.. Eller vad säger du älskling?

YEEEYY!

Har precis fått reda på någoting. En väldigt positiv sak :) Tyvärr är den  "hemlig" än eftersom ingenting är klart men om det blir så kommer kanske en dröm gå igenom. Hoppas hoppas. Jag vet att det är skit tråkigt när någon skriver såhär i sin blogg och man inte får veta vad det är men när och om det blir så lovar jag att ni kommer att få veta!

Snart är det en ny vecka. Blir  att jobba, dock inte så långa dagar sedan är det ju midsommar. Blir nog lungt för min del. Känner att jag vill satsa allt på ridningen och då har jag inte tid att vara bakis varje söndag. Därav mitt uppehåll nu när det gäller allt festande.

I dag är jag ledig. Skönt. Nu när jag är ledig uppskattar jag verkligen min lediga tid. Det gjorde  jag inte förut. Gud vad vuxen jag låter hahah. Usch. Nej nu får jag fan sluta. Punkt.

MIN ÄLSKADE


Ohhhh

Fan vad allting är så jävla fucking tråkigt. Allt kan dra åt helvete och midsommar också!!!

Jävla skit fotboll

Ja, fotboll kommer man ju få dras med ett tag. Puh hur ska jag klara av detta?! Missar alla bra program ju.
Men, faktum är att jag faktist sitter här framför tv:n ändå. Pappa tvingar mig. Sverige måste man kolla på ändå. Även om det inte är någon höjdare direkt. Spanien leker ju med sverige. Nästan ingen ide att ens titta. Jag slår vad om att Spanien vinner. 100:- sätter jag.

Den enda jag gillar är den självklara Zlatan.

Vi får väl se hur det går...


hårfärg...

Hej på er!

Idag är jag super super trött.. Har varit uppe sedan klockan 06.00 i morse. Men nu tog jag mig i kragen och åkte till Prix och köpte en hårfäg. Köpte "mörkbrun" jag tror visserligen att den kommer vara för mörk eftersom den nästa som kommer efter det är svart. Men va fan, hellre mörkt en klar färg än uttvättad röd.

Och vet ni vad?! Min hårfäg som jag köper är cirkus 40 spänn billigare på Prix än vad den är inne  i stan. Det är helt sjukt ju!!

Äh, nu ska jag ner  och lägga i färgen. Kanske lägger upp bild sen så får  ni se hur det blir.

pusss

Vad tycker ni?!

Jag fullkommligt ÄLSKAR denna klänning och dess byxor. Någon som vet hur de är i storlekarna? Ska jag beställa?






Det finns endast n¨ågra få kvar.. SÄG NU HJÄLP MIG ATT BESTÄMMA MIG!


Kiss

Igår blev det inte soffan, nej jag var ute i skogen trots allt! Sprang dock inte men gick i ett snabbt tempo. Det får räcka. Känner mig inte "i form" för tillfället. Men gissa vad som händer när jag kommer upp för en backe?! Jo en kille står där med dicken utanför brallorna, håller i kuken och står och kissar! Mitt framför ögonen på mig! Det pinsamma var att han inte såg mig först. Jag var tvungen att harlka mig och titta bort för att han skulle se mig. Då skakade han av den, stoppade in den i byxorna och fortsatte springa. Han skämmdes nog endel.. Haha, stackare han trodde väl att han var ensam ute i skogen men icke sa nicke :)

Beroende

Ni förstår inte hur stort mitt shopping sug är just för tillfället. (Jag försöker att dra ner på det.) Det enda jag gör på nätet är att sitta och kolla in vilka kläder jag skulle vilja beställa hem :(
Det finns typ 20 olika klänningar jag skulle vilja ha. Men jag får faktist ta mig i kragen och hålla i pengarna.
Jag har nämligen kommit fram till att jag ska spara absolut det mesta jag kan. Inte köpa massa inpuls skit. Jag blir ju inte lyckligare för det. Eller jo kanske de 5 minuterna efter köpet men efteråt känns det ingen skillnad.

Istället sitter jag och kollar på resor.. Bahamas vore inte fel i vinter, eller kanske Hawai? Någon som är på??


Nej. nu ska jag antingen lägga mig i soffan och titta på tv eller ut och springa. Måste överväga ett tag så får vi se vad det blir ;)


Rena rama semestern

Ja, nu är jag ledig 3 dagar i sträck. Det blir rena rama semester för mig :) Perfekt till tävlingen på fredag.
Jag ska även färga håret, går och fixa naglarna och sola. Bara ta hand om mig själv. Har kännt mig så otroligt ful på senaste tiden. Utväxt i håret, tappat två naglar, inga nya kläder osv.. Ja ni förstår säkert vad jag menar. Alla har vi ju sådana dagar/veckor.

Ska föröska planera in att åka till Stockholm snart med sen när lönen kommer. Då jävlar ska jag shoppa. Måste även hitta någon klänning till min födelsedag som är den 6 Juli. Lääängtar. Jag älskar verkligen att fylla år. Dock är det inte lika roligt nu när man bara blir äldre och äldre men va faaan, istället för att se bakåt och sitta och glälla har jaf beställt mig för att ta vara den tiden jag har kvar som ungdom!


Celine Dion!

Jag kom på att jag har glömt att berätta om Celine Dion. Det var helt fantastiskt ta en titt: http://www.youtube.com/watch?v=TTxDSB_WdZs&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=lKNuhyvGKGY


Jag får rysningar när jag bara tittar på youtube.

Vill ha!

Detta skulle jag inte tacka nej till att ha på mig i dag... Självklart från underbara Acne.






Måndag

Hej på er

Nu sitter jag här i min sofa helt utslagen. Har jobbat i dag och när jag sedan kom ut till stallet frågade Pelle om jag kunnde rida en av hans hästar. Så jag red Joyride. Alltså jag är helt slut. Han är stor som ett hus men såå känslig och lydig. Men det var väldigt nyttigt att få testa någon annan än sin egna häst. Efter det red jag Hilton på hack. Det gick så jävla dåligt. Jag hatar att rida på hack!!! Ohh. Det slutade med att jag hoppade av och ställde honom i boxen. Tur som fan att jag ska rida dressyr träning i morgon. Jag får bara hålla tummarna att sprickan läker tills på fredag då jag ska tävla.

Var även och red lite på NFK:s gräsbana igår. Vi skulle ha hoppat men det var alldeles för hårt så vi red bara lite på backen.

Nu ska jag kolla på tv. Pusss

Lördag

Det känns fan inte som  om det vore lördag i dag. Känns snarare som onsdag eller något. Snart ska jag iallafall bege mig till jobbet. Känns sudär. Visserligen är jag ledig  i slutet på nästa vecka men jag läste tidningen och det står att det ska bli mulet och regn!!!! Jag hoppas verkligen inte det stämmer. Isåfall låser jag in mig på mitt rum och  tjuter.

Så. Snälla gode gud, gör så att det blir fint väder nästa vecka. Amen.

Föressten, är ni troende? Brukar ni be? 

Sommardag

Tävlingen gick inget vidare. Jag chansade på att rida på vanligt bett vilket jag inte skulle ha gjort. Det började med att han känndes väldigt lustig så fort  jag tog i honom. Sedan stannade han massor på framhoppningen trots att det var små skit hinder. Väl inne på banan stannade vi ut oss. När jag sedan sitter av och kollar om det var munnen han "stannade för" så ser jag att såret har gått upp och han var blodig :( Inte konstigt att han stannade och känndes lustig. Usch jag får så dåligt samvete. Men då vet jag iallafall vad det berodde på. Nu har jag iallafall åkt och köpt ett hackamore som jag ska träna på på söndag. Hoppas bara han inte blir så jäävla stark och bara drar. Men det återstår att se..
Nu ska jag åka och fira Bibbi 90 år!! GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA GAMMAL MORMOR

Denna dagen för 3 år sedan..

Var min nog lyckligaste dag någonsin. Jag kommer alltid komma ihåg den känslan. Jag skulle heller inte ha något emot att dra tillbaka tiden och leva om dessa tre år som har gått. Jag har faktist upplevt många roliga studer men även svåra stunder som jag nu kan se att de har gjort mig till en starkare person.

I morgon blir det tävling för min och Hiltons del. Jag upptäckte dock att han har fått en spricka i mungipan idag så jag red på hack. Det var ju ingen höjdare direkt. Red dessutom bara 30 minuter för att jag inte hann mera. Så jag får verkligen hålla tummarna för att han är fin i morgon.

Bild på min älskling

Köpte bilden från sportfotograferna som var där och fotade. Detta var 1 meters klassen..


Underbara sverige!

Snart kan det börja gå charter resor till Sverige ju! Sånt underbart väder vi har fått. Man blir ju så otroligt glad :) I helgen ska det bli 30 grader med. Synd bara att jag ska jobba hela helgen. Men men, jag har annat roligt  att se fram emot.

Nu ska jag åka och ta första doppet för detta år. Önska mig lycka till. Jag har nämligen brännt mig sisudär lagom mycket så det kommer sviiida när jag ska hoppa i. Det underlättar ju inte heller att jag är en bad kruka. Burr. Haha hej svejs.


Jag är så glad :)

Dels för att jag är ledig i morgon, men också för att det gick så himla bra att träna för Kerstin i dag :) Hoppade lite små hinder med massor av lydnad och avslutade det hela med att hoppa olika kombinationer. Han var så fiiin. Han har verkligen börjat ställa upp för mig nu, känns det som. Jag rider "med" honom och inte "emot". Ja ni häst folk förstår iallafall vad jag menar. Det känns iallafall som om vi börjar komma ifrom nu. Skönt. Hoppas att det går lika bra på tävlingen på fredag... Det vet man ju aldrig men jag ska göra mitt bästa... 

Sen på söndag kl 17.00 har Pelle tydligen bokat gräs banan på NFK. Så då skulle jag få åka med dom och träna för honom inför nästa helg. Visserligen har jag redan ridit där en gång nu men det är alltis bra att träna en exktra gång för tränare. Det ska bli kul att få åka iväg och träna:) Annars är man ju bara hemma i vanliga ridhuset.

Jaa.. det var väl ingenting mer jag hade att säga. Ni får ha en trevlig kväll mina lovers. Puss på er

Cirkus

Usch. Nu har den där förbannade cirkusen kommit till smedby igen. Förut när jag var lite älskade jag cirkusar. Men nu på senare dagar förstår jag inte vad det är som är så roligt att sitta och titta när djuren tvingas att utföra onaturliga rörelser. Hela grejen med att de transporteras runt hela sverige och uppträder i stort sett varje kväll i veckan gör mig illa mående. När får djuren gå i en vanlig hage och bara vara djur? Never. Usch, jag blir så arg. Vissa människor påstår att djuren inte far illa men om jag ska vara ärligt tror jag att djuren hellre skulle leva ett normalt liv än att springa runt på en liten arena och visa upp sig för folk. Enda anledningen till att djuren gör det är för att de måste. De mutas med godis och mat för att utföra saker.
Ja mena en elefant. Är det naturligt för dom att stå i en trång lastbil och åka runt ihela sitt liv och visa upp sig för människor  och sitter och skrattar på bänkarna?

Det jag ville säga med detta inlägg är  att det är djurplågeri!!!

Om ni vill hälpa djur och natur, gör då som mig och bli medlem på www.wwf.se . Skänk 100:- i månaden och du gör en stor insats för våran planet och framförallt för de utrotningshotade djuren!

To do!

HEEEJ!

Jag har inte kunnat blogga för att min blogg inte har fungerat pga flytten. (bara så ni inte tror att jag skiter i er för det gör jag inte.)

Denna vecka är det bla jobb som gäller men även lite roliga saker.

-På fredag ska jag tävla på VRF.
-Min gammel mormor Bibbi fyller 90 år så ska fira henne med släkten.
-Sist men inte minst, på lördag ska jag på konsert. Guess who!? CELINE DION i globen gott folk!!!!!!




I morgon är jag ledig också. Då kan ni gissa vad jag ska göra. Nämligen ligga ute och soola.


Tävling

Hej bloggen!

I dag har jag vart och tävlat på NFK. Det gick både bra och dåligt måste jag säga. Jag börjar med det bra, i första klassen red jag felfritt och hamnade på 4:e placering :) Tummen upp! Dock kanske inte världens snyggaste runda men va fan skit samma. Pelle såg ändå inte :P Andra klassen gick däremot inget vidare. Jag var super duper trött eftersom det var 28 grader och jag var inte särkilt taggad. Så jag blev faktist utesluten eftersom jag ramlade av pga att Hilton tvärnitade på kombinationen. Roligt. Men jag får väl vara nöjd ändå. En placering är ju alltid bra.

Det blev somvanligt inga kort eftersom vi, som alltid, var så stressade. Pappa filmade bara men det vet jag ju inte hur man lägger up på internet. Nu är det bara att vara hemma och träna tills nästa tävling som också är på NKF den 13 juni.

RSS 2.0