Six Bars

Nu är jag hemkommen från stallet. Hade hoppträning i morse. Det gick väl sudär måste jag säga men det va ju inte världens l'ttate bana vi hoppade heller så.  För att mitt i banan skulle vi in och hoppa "six bars" som det  heter vilket betyder att det är  en (som vi hoppade)  FEM  kombination dvs fem hinder på raken. Puh, första gången hängde jag på halsen men jag lyckades faktist kravla mig upp på ryggen igen utan att ramla av !
Jag måste verkligen lära mig att  koncentrera mig under en lång tid. Annars kommer det aldrig gå attt  hoppa en stor bana ut på tävlingar. Men än så länge hinner jag träna innan tävlingsäsongen  kommer.  För då fan ska jag vara redo!

Här kan ni se Malin och Helena. Snacka om att dom har fin fina hästar.

Nu är

mellandagarna över. Skönt må jag säga faktist! Haft väldigt mycket och stressigt både på jobbet och med Hilton. Faktum va att jag inte hann rida honom på 3 dagar och tro faan att jag ramlade av sen när jag red ut i skogen helt ensam! Landade på huvudet så jag fick ganska ont faktist men somtur va landade jag på gräs för annars vet man ju inte vad som kunnde ha hänt.
I kväll är det Letche och jag hade mer än gärna gått men dels har jag inte kläder sen mår jag inte bra så jag sparar mig till nyår istället. Föressten jag höde att de ska börja med åldersgärns 23 där. Någon som vet om det stämmer??
Hoppas inte.
Nej, nu ska jag gå ner och äta lite wok som mamma har lagat sen ska jag svulla med chips och godis nu medans man kan :P

Puss och kram

Hejsanhoppsan

Anledningen till att jag inte har skrivit här är för att jag har inte hunnit. Jobbar massor, rider plus att jag inte har mått så bra. Ville bara skriva det så ni inte tror jag har slutat blogga:P
Hoppas ni alla haft en bra jul för det har jag haft iaf!
Nu ska jag sova men innan dess ska jag läsa min nya bok (Paris Hilton) boken. Den kan jag verkligen rekomendera!

godnatt


GOD JUL

Stress blogga lite snabbt här, ska nämligen till min gammelmormor och äta lite julfrukost snart. Sen bär det av till stallet, ska bara ta en mysig tur i skogen med Hilton så han slipper hårträning på julafton. Och ikväll blir det hem till mina kusiner och fira.

Jag vill passa på att säga till mina kära läsare; HA EN RIKTIGT GOD JUL! 


I KILL HER

Ja det heter denna hit som jag har snackat om. Säkert gammal för många men för mig är den "ny" och min favorit.
Jag bara avgudar och älskar sånna som hon. Så jävla cool och hon gör sån jävla skön musik!

Här har ni länken till låten, dock bara ett kort på henne men texten står i rutan med. Gå in och lyssna! Våga inte sg att den va dålig sen bara :P

http://www.youtube.com/watch?v=TF9LnyfDz5M&feature=related

Eller, ni kan ju ladda ner den annars. Namnet? Soko-I will kill her.

Came` hänge

Min dag började med att suga. Jag funderar ärligt talat på om jag ska byta mina p-piller. Varje gång jag ska ha och har mens så mår jag verkligen jätte dåligt. Jag blir jätte super arg för minsta lilla och jag börjar gråta för minsta lilla med. Jag mår verkligen jätte dåligt under den tiden!
Säger varje gång att jag ska byta men sen när det väl kommer till kritan ångrar jag mig alltid för tänk om jag skulle få några som skulle vara ännu värre eller massa hormoner osv. Jag vet inte, men någonting måste jag ju göra åt saken. Nyss blev jag jätte arg och ledsen så jag sa så otroligt dumma saker till en person. Jag ber om förlåtelse så jätte mycket det är verkligen inte meningen. Jag kan inte behärska mig när jag inte får som jag vill. =/
Visst att jag kan bli arg och så annars med med inte ens i närheten av vad jag blir under den här tiden.

Nu kom mamma hem iaf, hon hade vart hos min gammelmormor "Bibbi". Och vet ni vad hon fick med sig hem? Ett Came`hänge, äkta alltså! Värt 6000:- Då blev jag glad. Så just nu för tillfället ser jag lite ljusare på livet. Ska nog ta mig i kragen och ringa och be om förlåtelse.
 
Julklapparna är snart klara iaf. Har betat av de på lina luncher. Nu har jag även köpt min fin fina klocka. Och i dag blev mitt inköp ett par knall gula Dolce Gabbana trosor för er som vill veta, eller kanske inte.

Aja, nu ska jag dra mig till telefonen. Och föressten, VÄLKOMMEN HEM MIMMAN!


Okej

Jag har inte så mycket att skriva här just nu. Jag har tankestopp och jag orkar knappt lyfta på fingrarna.
MENSVÄRK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Netgallerian

Oh nu är jag arg!! Jag har vart med på en auktion på netgallerian om ett presentkort på hårvårdsbaren värde 1000:-.
Auktionen slutade nu kl 9.30, då låg budet på 500 kronor. Sen när jag 9.22 lägger ett bud över så lägger en annan tjej 10 kronor över mig. Så ska jag vara smart och lägga ett bud som va högre än hennes när klockan är 9.29, vilket jag gör. Men tro fan att hon lägger någon sekund efter mig och vinner auktionen med en marginal på 10 kronor!!
Alltså jag som verkligen ville ha det där presentkortet så jag kundne köpt Tigi produkter och en ny locktång!!
Ja, morgonen börjar sudär plus att jag är jordens jävla mensvärk så jag knappt kan stå upp. Snälla tyck synd om mej i dag :(

Tjolahopp

Ja då har jag fått årets första julklapp och den kom från jobbet. Fick 500 kronor på Face vilket upskattas väldigt mycket! TACK!
I morse hade vi jul-frukost med de andta butikerna med. Sen bar det av för att mocka och göra mat till Hilton. Nu sitter jag här och väntar på att min buss ska gå snart. Börjar jobba kl 13-20 i dag.
Alltså jag börjar få panik kan man säga. Jag har inte köpt en enda julklapp än! Visserligen har man ju helgen men jag jobbar hela dagarna så jag har bara min lunch på mig.
Bäst att planera vad man ska köpa innan man ger sig ut för köer kommer det vara i morgon!

Föressten, någon som har sett någon snygg nyårsklänning som skulle passa mig?? Säg till då! Jag vill ha en svart..

Nej nu ska jag röra mig. Och bara så ni vet ser jag ut som en indian i skallen i dag med ett band men det skiter jag i!

Puss och heeej!

FLORIDA

Inte nog med att jag ska till Curacao den 17 Mars med familjen i 10 soliga och härliga dagar så¨fick jag reda på att vi ska till FLOOORRRRIIDDAAAAAA den 1 Maj i en vecka med!!
Alltså fattar ni jag har alltid velat åka dit och då har jag vart på mina tre ställen jag ville i Usa som innefattar New York, Las Vegas och nu Florida. YEEEESSSSSSSSSS!!!!!!!!!!

Hotelet är 5 stjärnigt med 750 rum. Kolla in dessa bilder!

               

Snacka om att jag ska spara ihop pengar nu så jag kan shoppa! Och en sak, då blir det HEJ DÅ TILL MITT VITA JAG FÖR I SOMMAR SEN KOMMER JAG VARA SÅÅ BRUN!

Min dag

I dag är det min dag. Min första lediga dag på länge. I dag ska jag bara vara hemma och åka till min älskade Hilton och rida. Men det blir senare på dagen för nu ska jag bara ligga i soffan och kolla på tv.

Föressten, lite skvaller. Visste ni att Alcazar Andreas har HIV? Läste det på nätet nyss. Han har ju tydligen haft det i flera år men först nu gått ut i media och berättat det. Fy fan för att ha den sjukdomen alltså. Jag tycker han är så jävla modig som går ut och berättar om det. Han visar alla att man inte behöver vara döds-sjuk för att man har det.
Jag tillägnar en tanke till alla i världen som har den sjukdomen (eller ja, viruset.) Jag BEUNDRAR de som vågar leva vidare och verkligen försöker göra det bästa av deras livssituation.

Guess klockan beställd!

Yeeees! I dag har jag lagt handpenning på min Guess klocka som jag har spanat in.
Kolla in den:

 
Vad tycker ni? Priset ligger på 2600:- Inte så farligt tycker jag.
Sen har jag beställt en tid att bli sminkad på Make up Store på nyårsafton. Wiho! Lite måste man ju unna sig i detta kalla vintermörker. Intalar jag mig själv iallafall.

3 månader kvar

är det endast 3 månader kvar tills jag och familjen packar våra väskor för en semester i karibien, Curacao.
Ska jag vara ärlig tror jag inte att det kan bli annat än underbart. Kolla in bilderna på hotellet och ön.

                    



Kan det bli bättre?


Snygg



Jisses tänk om man hade den här huden och de där ögonfransarna, vad glad jag skulle vara då. Självklart förstår jag ju att det är lös-fransar och att bilden är tillgjord men drömma kan man ju alltid.
Och kan man tänka sig hon är ju tom. vit.

Min dag börjar såhär

Jag ska ta ner en chipspåse från högsta hyllan i köket. Och gissa faaan vad jag får ner istället?! Jo ett helt jävla makaron paketsom flyger ut på hela jävla golvet i köket, tvättstugan och hallen!! Tro fan att jag dog, golvet va alltså täckt med dom där jävla makaronerna! Och nu måste jag sluta skriva här för jag har så jävla bråttom till jobbet.

HEJ DÅ!

Hudvård

JA, picce du läste rätt! Jag önskar mig peeling-produkter. Tyck jag är äcklig!! :) Men ni som känner mig väl vet ju att jag inte är ett stort fan av sånna saker. Och anledningen till det är att jag inte orkar!
MEN nu har jag köpt min första dagcreme till ansiktet och tom. en ögon creme. Fast det finns ju såklart en anledning och den är att jag börjar få rynkor under ögonen!!! Det har även lett till att jag har slutat sola.
Hellre vit och fin hy än brun och rynkig.
Fast, det är med peeling. Hur gör man igentligen?


Jag tror jag dör.

Jag står här och lyssnar på en ny världens bästa underbara låt. Kan den heta I kill her?
Cd nr 6 låt nummer 11. Värd att dö för.

Jag hatar komma på rubriker!!!!

Dåså, nu är man hemkommen från jobbet. Trött är jag. Tog faktist lite längre lunch än vanligt idag för att träffa picce på Fräcka. Kul att träffas må jag säga eftersom det va ett tag sen sist! Där åt jag det gammla vanliga som betår av pastasallad med pasta två ggr som tillval, kyckling två gånger oxå som tillval och majs. Sen ber jag ju somvanligt att få översvämmat med rode island sås. Alltid jätte gått. MEN. MEN. MEN. Idag va det inte lika gott. Faktum är att jag har förätit mig på det. Jag kanske äter den där salladen 3 ggr per vecka och det har jag gjort nu i några veckors tid. Sudär må jag säga och ska jag vara helt ärlig så mår jag illa av den nu. Urk.
Eftersom inte mamma och pappa är hemma ikväll blir det att ta bilen en sväng till kungsgatan och köpa mat från Spicy Hot. Även där special beställer jag. Jag äter alltid samma rätt där oxå; Wokad kyckling i stark sötsur sås. Men utan alla grönsaker. YAMMI!

Hörrni, trevlig helg på er allihopa

Min önskelista

  • Nya ridstövlar
  • Ny mobil
  • Presentkort på klockmaster så jag kan köpa en bling bling klocka.
  • Pyamas
  • Träningskläder (behöver nyaaa!)
  • Presentkort att göra gele naglar
  • Sminkning på Make up Store
  • Presentkort på La Stampa så jag kan köpa några grymma skor.
  • Digitalkamera
  • Parfym (den hederliga D&G Light Blue)
  • Celine Dions nya cd-skiva om den har kommit ut?
  • Peelingprodukter, hudvård osv.


Ja, det är väl det som jag kommer på just nu. Föressten, Är det någon som har ett bra förslag på vad man kan handla till sin pappa i julklapp? KOM GÄRNA MED FÖRSLAG! Jag har verkligen ingen aning.

Fukosttajm.


Nothing

Just nu har jag inte ett skit att skriva. Mitt huvud kan inte tänka längre och jag är så trööött.
Såå med andra ord; Godnatt!


Godmorgon alla mina läsare

I dag är det lucia, gud va mysigt. Gick upp lite tidigare bara för att kolla på lucian på Tv:n. Fick en sån känsla som jag hade när jag va mindre och gick på dagis. Då slog det mig att man inte är ett barn längre. Ganska hemskt för jag känner mig ju lite som det. Saken är den att jag minns allt så väl oxå.
Men för min del blir det jobb idag, hoppas att det kanske kommer förbi någon som lussar där? Man vet ju aldrig.

Föressten så hade jag läsar rekord i förrgår :) 45 St som läser min blogg wihooo! (Kanska inte så många men jag blev glad ändå.) 
Satt och funderade på det, undra vilka det är som läser igentligen förutom ens vänner som man redan vet om. Man har ju liksom ingen aning.
Och ja mena, de som inte känner mig vad är det som gör att de läser? För jag är ju inte världens bästa person på att blogga liksom. Haha nog om det jag va bara tvungen och skriva det :P
Nu ska jag gå ner och rosta mackor o göra lite varm oboy`!

Tjillevippen!

Min syster

Satt och kollade lite bilder på datan och såg bild på syrran sen hon va med på de där frisör grejjen på Kungsgård.
Här är bilden.

Min syrra är den blonda i mitten.

Känslo snack

Alltså jag vet att det är tråkigt att läsa om folk som bara klagar om sina problem i sina bloggar men jag måste verkligen skriva av mig lite idag känner jag.
Just nu känner jag mig bara så jävla vilsen. Vad vill jag, och vad ska jag göra med mitt liv. Jag har ju bra mycket högre mål än det här. När är det dax att bli vuxen och fatta de där svåra besluten?
Idag, om en vecka, om ett år, eller när man känner sig mogen? Alltså jag vet inte. Jag börjar tvivla på vad det är jag vill med mitt liv. Vad det är som är viktigt osv.
Jag börjar få panik. För det första har jag bestämmt mig för att börja spara pengar varje månad så jag har pengar när jag flyttar hemifrån, när nu det blir? Men ett bra mål är kanske nästa höst eller vår. Men vi får se.
Sen kommer ju det andra. Du. Men det orkar jag inte ens tänka på. Ena dagen är det så jävla bra och andra faller allting i bitar. Du måste mogna, du måste växa upp, du måste bestämma vad du vill. Nog om det.

I morgon blir det jobb och hela veckan blir det jobb och återigen jobb. Men det är något bra, man ska inte klaga för det finns säkert många som skulle vilja byta jobb med mig.  
Ne, börjar ni tröttna på mitt snack nu? Kanske ska lägga av. Men kära blogg vi ses snart igen!

Onsdag

Okeeej idag är det onsdag och det betyder att det är min sista dag på jobbet innan jag får "helg". Skönt om inte annat för i morgon blir det 50 Cent och på lördag är det julbord och julfest med hela faderullan med Sisters/Broters JC och vi på D&Company. Ska blir riktigt najs!
Undra bara vad jag ska ha på mig på julfesten. Har ju köpt en skinnkjol från Whyred nyss men vet inte om det blir för "tufft" liksom. För jag tror att de flesta andra kommer ha klännning. Vad tycker ni?
Jag har faktsit gjort fin fina inköp denna månad förutom skinnkjolen. Har även köpt en Tigerväska svart stor, pennkjol grå, långtröjja randig, och en snygg t-shirt. Allt detta oxå från Tiger.
Har dock inga bilder på ngt. Men jag ska önska mig eller köpa en ny kamera snart!
Äh nu måste jag blåsa håret. Börjar ju jobba snart.

OMOGEN

Alltså förlåt mej men men märker VERKLIGEN skillnad att man inte är 18 år längre!
Vissas liv kretsar ju bara kring otten otten och åter otten. Sen ett ligg efter det kanske . Och det skryter men om, mer än gärna. Det som skryts om är att man går hem med andras killar och sen skriver i bloggen att deras tjejer är blåsta som litar på detas killar osv. Bla Bla. Alltså VAKNA!! Vet ni tjejer vad dessa killar tycker om er igentligen?!
Det kallas en sak; horor. Som de kan få hur lätt som helst. Är det frächt eller?! Och komplimangerna, de säger de bara för att få er i säng. Så en sak, tänk efter för i helvete för det gör att ni framstår som små smutsiga horor i många ögon. Tro mig!!
Det va bara ett tips till er. Puss på er med.

Globen Horse Show

Okeeej, då har jag vaknat. Kom hem sent i natt va och tittade på Globen Horse Show igår. 6 året i rad faktist så jag är en trogen besökare!
Det bjöds på libresse cup, (hoppning 150 cm) massa show och shoppning såklart! Själv fick jag med mig två shabrak, ett ländtäcke och en ridväst till mig själv.
Underbart, för jag fick faktist lite julkänsla med när de kom in med tomtar och stjärngossar :)
Men nu blir det att åka och jobba för min del! Tur att jag inte jobbar själv utan att Anna oxå jobbar.

Ha det bra så länge! Pussar och Kramar till er!

RSS 2.0