SEMESTER

WIHOOO! Nu har jag semester!!! Som jag längtat!! Och bäst av allt är att vi åker i morgon!! Alltså ni förstår inte, jag är sjukligt pepp! Kan liksom inte sitta still, utan vandrar fram och tillbaka i lägenheten hela tiden.. Jag vill att natten ska gå fort så vi kan åka i morgon bitti. Föresten har vi redan fått tips om till vilka nattklubbar, vilka dagar som vi ska till så vi inte missar något :) Får dock se om vi hittar någonstans där det finns WIFI, i såfall bloggar jag, annars får ni klara er utan mig fram till nästa tisdag. Däremot garanterar jag er massor med smaskiga bilder när jag kommer hem :D Aja, nu ska jag försöka varva ner framför tv:n så att jag kan lägga mig skapligt. Är alldeles för hypad nu. Puss på er!!

SVERIGE LEVERERAR

..eller vad säger ni? Helt ärligt talat är detta ta mig fan den sämsta sommaren jag någonsin har varit med om! VART är solen? VART är värmeböljan? Kollade precis vädret i Barcelona och det ser INTE bättre ut där. Av de 8 dagar vi är där ska det vara sol 3 dagar (visar de än så länge). HAHA, isåfall är det ju rena rama skämtet! Hade små panik för några dagar sedan över att jag "bara" har tre bikinisar men det verkar ju inte vara några problem. Då har jag ju en till varje dag.. Känns mer som att jag borde oroa mig över regnjacka, paraply och gummistövlar.. Aja, jag ska sluta vara en jävla bitter fitta. Jag får helt enkelt hålla tummarna att väderprognosen inte stämmer
!
Väskan är iallafall packad och klar nu. Ska bara hem till mamma och pappa i morgon och väga den. Ber till gud att den inte väger mer än vad den får. Har även inhandlat bröd och pasta som jag ska ha med mig plus att snälla mamma har skrivit ut kort på spanska som jag kan lämna till köket när vi äter på resturanger. Nu är det bara en arbetsdag kvar.. Hoppas den går fort! Vi hörs i morgon babes.
/LOVE E

BARCELONA - ALL DAY, ALL NIGHT

På måndag åkerrr vi! Ni förstår inte hur mycket jag längtar! Helt sinnes. Det ska bli så otroligt skönt att få komma bort från Norrköping i 8 dagar och bara leva livet i Barcelona. Jag skulle ljuga om jag sitter här och skriver att vi ska vila upp oss och strosa längs strandkanten på kvällarna. Nej, vi åker dit för att festa hela nätterna ända fram till morgonen och ligga på stranden på dagarna. Jag lär vara allt annat än utvilad när jag kommer hem men jag har planerat in att ha 2 veckor semester direkt när vi anländer till Sverige så det gör inget om jag är lite "lill sliten". Det kommer bli vilt och galet när vi är där kan jag lova! Ni ser ju vilka party djur jag åker med....
Men innan detta blir det jobb fredag-söndag och bara ta det lungt hemma hos mamma och pappa. Jag behöver det nu känner jag.

BEGRAVNING


Livet är så orättvist.. Tårarna har runnit ner för mina kinder i dag. Begravning är allt annat än roligt men du finns iallafall med i våra hjärtan och äntligen fick du återförenas med farfar. Jag vet att ni har det bra där uppe nu när ni får vara tillsammans. Som ni förstår blir det varken Maggio eller utgång för mig i kväll.. Väljer att sitta hemma själv och smälta allting.. Jag är långt ifrån partysugen även om hela stan är ute. Känner att det finns viktigare saker i livet en sådan här dag..

UHLALA...


GUD va snygga skorna var som jag beställde! Är hur nöjd som helst :) Riktigt porriga och jag älskar att det är platå fram vilket gör att de är sköna att gå i. Kommer bli perfekt att använda i Barcelona.

Dagen har jag spenderat i stallet och hela eftermiddagen var jag på stan med korven. Tog även en fika med de andra tjejerna men eftersom det var flug invation (sådana där stora flyg myror eller vad de kallas) så blev det bara en snabb kaffe. As äckligt då de satte sig i håret.
Nu blir det soffhäng. I morgon väntar en inte så rolig dag, nämligen begravning ;(

LEDIG DAG


Finns inte så mycket mer att säga en att jag är en vääldigt trött tjej. Jag är liksom inte bara "normal trött". Jag är så trött att jag kan somna vart som helst när som helst. Mina ögon går i kors och jag känner mig "groggig", hänger inte med vad som händer runt omkring för fem öre. I går kväll när jag stängde butiken och kom hem visste jag inte om jag hade dragit ner gallret och släckt. Jag hade INGET minne av hur/om jag stängde butiken (detta har hänt flera ggr)!!! Ganska otäckt.. :( Förstår verkligen inte hur människor som jobbar på resturanger och matställen kan stå och säga att deras mat är glutenfri när de inte har en jävla aning!! Sånt gör mig sviiiiin förbannad. Vet man inte helt säkert ska man heller INTE yttra sig!

Aja, nog om det.. I dag har jag haft en riktig hemmafru dag. Har både städat och tvättat.. Sjukt tråkigt men det är ju TYVÄRR sådant man måste göra när man bor själv. Vid 16-tiden åker jag ut till Ekenryttarna och tittade när syrran tränade för Roberto. Gissa om jag blev hoppsugen? I morgon blir det iallafall att börja galoppera Vitnos, det är ju alltid ngt. Haha :) Nej, nu börjar alla tv program som jag ska titta på i kväll (om jag kan hålla mig vaken, somnade ju kl 20.00 här om dagen när jag skulle titta på tv). Ha det bra så hörs vi i morgon, då väntar ännu en ledig dag!

KLICK

Dessa klickade jag nyligen hem :) Tro det eller ej men det var ett planerat inköp som jag funderat på sedan de kom ut! Måste börja tänka på vad jag handlar nu när jag är en blivande student.

LÖRDAGENS OUTFIT

Kavaj H&M, linne Cheap Monday, jeans Tiger skor Nelly.se

Min måndag började inget vidare.. Gissa vad som hände? Emelie Mäntynen försov sig första gången i sitt liv!! Hade ställt klockan på 5.45 för att jag skulle åka och rida innan jobbet men när jag vaknar och tittar på klockan var den 7.00. HELVETEE! Jag for upp ur sängen, åkte ut och mockade osv snabbt som bara den, jag får helt enkelt åka ut dit i kväll igen och jogga honom lite i ridhuset. Nu är det slut på "sommmar bete" och vilan. Dags att sätta igång så vi kan hålla vår tävlingsplanering!

MEXICAN

Gårdagens fest var mycket mycket trevlig. Det började med att jag gick hem till Barbie och Ken för en fördrink innan vi åkte ut till Agnes fest. Där var det mexikanskt tema med natchos, partytält osv. Småtimmarna avslutade vi på Djungelklubben där vi (speciellt Agnes:) dansade loss under bar himmel. Haha!
Föressten så spelade jag in en video när Simon sjunger och spelar gitarr precis innan taxin skulle hämta oss. Hur bra? Enyoj!

JA.. DÅ KÖR VI VÄL IGEN!

Nu sticker jag hem till Barbie och Ken (Johanna och Christoffer) en sväng innan vi åker till förfesten som vi ska på. I kväll är det djungelklubben som gäller :)

HAPPY FRIDAY

Hola!
Nu sitter jag här, färdig i tid (det händer inte fota)! Skönt att slippa stressa för en gång skull. I dag blir det jobb och i kväll ska jag bara vara hemma, helt själv och ta det lilla lugna. Min mage har nämligen inte blivit bättre :/ Föressten så har vi fått in endel nya saker i butiken. Mest för er killar. 4 nya Acne jeans och även ett par skjortor och t-shirtar från Ljung. Det är tyvärr svårt att ta kort nu när jag jobbar själv i butiken. Annars brukar ju Alexander stå modell så vill ni se får ni komma till butiken så ska jag visa er :) Aja, kanske är bäst att rulla till jobbet. Ha en fin dag!

Föressten, måste bara poängtera... Ser ni att jag ler på kortet?!? Det händer inte ofta :D

VILL NI VETA EN SAK?

Jag har gjort något som ni inte har någon vetskap om (förutom mina vänner och bekanta). För några månader sedan sökte jag fastighetsmäklare då jag kommit fram till att det är det yrket jag vill arbeta med hela mitt "vuxna" liv. Som ni säkert förstår var det därför jag läste matte C på Komvux eftersom högskolorna krävde det för att man ens skulle få söka. Hur som helst, jag sökte med vetskapen om att mina chanser att komma in var ca 5%. Mitt snitt är inte högre är 14 (ÅNGRAR IHJÄL mig att jag inte la manken till på gymnasiet) och det krävs ca 17 poäng för att komma in på alla skolor runt om i landet. I dag kom beskedet, jag var mycket väl medveten om att jag inte skulle komma in men just de där procentens chans att det faktist kan hända mirakel gjorde ändå att jag inte hade gett upp hoppet helt. TYVÄRR var det inga bra svar jag fick. Ligger som 46:e reserv i Halmstad som visserligen var den staden jag helst ville plugga i men ändå! Jag vet att det inte är helt kört då jag pratade med en bekant som pluggar mäklare i Gävle och hon sa att hennes vän hade kommit in på reserv som nr 40. Dock inser jag att chansen är typ... noll men nu kommer jag ändå gå och hoppas in i det sista! Jag hoppas av hela mitt hjärta att många tackar nej och/eller hoppar av. Även om det skulle ha gått en månad in på terminen och de ringer och säger att jag får en plats skulle jag flytta med stört. JAG VILL VERKLIGEN DETTA!! ÅHHH.. Aja, kommer jag inte in har jag iallafall en back up plan. Jag har nämligen sökt in på Komvux också. Heltid, för att plugga upp betyg som jag bara har godkännt i dagsläget och läsa in några andra kurser som ger mig merit poäng. Om jag inte får det magiska, mirakel samtalet så blir det alltså att jobba extra på D&Company och sedan plugga heltid på Komvux ett år framöver för att sedan söka nästa höst igen.
Självklart kommer det kännas konstigt att inte ha samma tjänst på D men jag lär nog jobba 2-3 dagar i veckan iallafall (SÅ LÄTT BLIR NI INTE AV MED MIG :) Och visst, det kan kännas lite jobbigt att tiden bara går och att jag inte ens har kommit in på min utbildning medans andra i min ålder nästan är färdiga med sina MEN det tog mig den här tiden att komma på vad jag verkligen vill jobba med resten av mitt liv så någon stanns får jag se det från den positiva sidan. Dock är det inte alls roligt att behöva läsa på Komvux ett år men INTE FAN GER JAG UPP! Jag tänker kämpa tills jag når mitt mål för mäklare, DET SKA JAG BLI! Punkt slut.

Ja, nu vet ni det med.. Ville bara ge en update av mitt liv och vad som kommer hända i höst för jag vet att det finns många nyfikna själar där ute. Men snälla ni, hålla tummarna för mig. Okej?

NYTT



Pike från Gersemi och tjock hood från Hv Polo (mitt favorit märke). Dessa fick jag alltså av världens bästa mammi och pappi. Hooden får jag nog vänta med att använda eftersom den är väldigt tjock men pike`n lär komma till användning ganska snart. Vitnos har gått på lite "sommar bete" (i stallet) vilket betyder att han alltså har inte blivit riden plus att han till och med har fått sova ute. Det älskar han! Nu är det dock dags att sätta igång honom. Ser verkligen fram emot höstens tävlingsäsong och vill att den ska dra igång typ.. nu?

KABEL STICKAD

Här har ni min kabel stickade tröja som jag hämtade ut från Gant i dag! Snygg va? Jag fullkommligt älskar den :) Kommer bli super snyggt med mina vita shorts. Frågan är bara när jag ska använda det, jobbar ju massor nu men sedan när jag har semester ska jag bo i den :) I morgon ska jag visa er min nya pike`plus tjocktröja som jag fick i födelsedags present (rid kläder). Nu ska jag titta på något program där de föder barn. Snacka om att jag kommer bli skräck slagen. Jag tycker synd om min blivande man.. Haha!!
Natti Natti

8.14

Har inte så mycket vettigt att säga för tillfället och då är det bättre att låta bli. Känner mig som jag gjorde igår, på ett ungefär. Föressten ska jag hämta ut en ny tröja som jag beställde uppe på Gant i dag. Bild kommer i kväll. Hej så länge.

2011-07-12

Hemma från gymmet! I dag blev det kondition på crosstrainern. Det gick bra men jag känner att jag tappat mycket under de veckor som jag inte tränat. Lite tråkigt men det är bara att kämpa på så kommer jag tillbaka. Måste bara ha lite tålamod (vilket jag igentligen inte har). Aja, ni ser ju på bilden hur jävla svettig jag var efter passet. Det RANN svett över hela kroppen, bröstet, ansiktet, ryggen, ja you name it! Fräch tjej va? Haha :)
Föressten så måste jag verkligen "ta tag i mitt liv". Mår inte alls bra.. Min mage är katastrof. Och när magen är katastrof påverkar det hela mig. För det första måste jag fått i mig gluten när vi var på P&L eftersom jag har jätte ont i tarmarna plus att de är svullna. För det andra MÅSTE jag se till att äta bra mat och regelbundet. Inte nog med det måste jag nog uppsöka läkare snart för jag tror urinvägsinfektionen är på väg tillbaka. I och med detta så kan inte min kropp ta upp den näring som är i maten = jag är hur trött som helst och har ont. Det gör även att jag går runt och är väldigt irriterad och ledsen hela tiden. Jag försöker att vara lugn och inte brusa upp för minsta lilla men det är inte alltid så lätt.. Just därför måste jag komma in i mitt "vanliga" liv där jag tränar, äter regelbundet och bra mat och sover regelbundna tider. Det är SÅÅ viktigt för mig. Kroppen pajjar totalt när jag "fuskar" lite. Måste göra det nu för jag vill inte se ut som att jag vore gravid i 6:e månaden när vi åker till Barcelona. I dag när vi var och badade låg jag mestadels och sov eftersom jag var så trött plus att jag inte ville stå upp och visa upp min kula till mage..
Ja, nu fick jag skriva av mig lite. Om ni märker att jag är sur, frustrerad, ledsen osv här på bloggen ett tag framöver så vet ni vad det beror på! Ville bara säga det..

sol VIND OCH SVINKALLT

Ja, då var min sista lediga dag nästan slut. Jag och tjejerna gjorde ett tappert försök till att åka och bada men ni ser ju hur varmt och skönt det var. Brr... Trodde seriöst att jag skulle frysa ihjäl där ett tag när det blåste storm och solen var i moln. Förstår inte riktigt när värmeböljan ska komma? När jag har semester kanske? :) Aja, nu är jag iallafall hemma. Ska ta mig till gymet och efter det ska jag laga matlådor. Kul va? Jobbar 6 heldagar själv i butiken så jag måste. Känns inte heller så lockande när alla andra är lediga. Det är nästan så att jag hoppas att det ska regna för då kanske det blir lite rullians i butiken iaf :)

FÖDELSEDAGS FIRANDE NR 3


Godkväll!

Är precis hemkommen från kalas hemma hos mamma och pappa. Släkten hade inte hunnit fira min födelsedag som i och för sig var förra veckan så vi grillade och firade mig i dag. Mycket trevligt och mysigt :)
I morgon är min sista lediga dag och då hoppas jag av hela mitt hjärta att det blir fint väder. I såfall åker jag nog ut med Cissi till skärgården för att sola och bada. Skulle vara skönt att komma bort och få lite lugn och ro. Tror att jag behöver det.
Aja, vi hörs mer i morgon. Natti Natti bloggen!

SKAPLIGT IRRITERAD

ALLTSÅ GUD VAD JAG ÄR IRRITERAD!! VART FAN ÄR SOLEN? VART ÄR SOMMAREN?! Så fort jag är ledig så ska det vara mulet. Vi som hade bestämt att åka och bada i dag. Ställde klockan på 8.00 i morse så jag skulle hinna åka till vitnos innan och visst har jag gjort det men med det här skit vädret blir det inget jävla bad iallafall!! Jag skulle bli så lycklig om jag bara fick sola och bada några dagar.. Så vit som jag är nu har jag inte vart sedan jag kom ut ur mammas mage typ.. Spricker det inte upp inom 30 minuter går jag till gymet och solar solarie. BRA SOMMAR SVERIGE, BRA!

FÖDELSEDAGS FEST

Kan säga att jag är ganska sliten efter att ha festat två dagar i rad. Somtur är så var jag inte bakis när jag vaknade i morse så jag åkte ut till mamma och pappa redan på morgonen och där har jag vart hela dagen..
Gårdagens fest var iallafall mycket lyckad! Vi började med middag hemma i Smedby med tjejerna. Sedan åkte vi in till stan och gick till Djungelklubben. Var där i ca 15 minuter innan vi gick vidare till Hugo. Kan ånga nu i efterhand att jag inte stannade kvar på djungelklubben men det går fler tåg! Får ha roligt där nästa gång jag går ut istället :)
Nu ska jag städa här hemma. Det ligger dammråttor i varenda vrå...

GANT


Hallå!!

Kan väl börja med att säga att det inte bara blev ett glas vin igår. Snarare en flaska och det slutade med att vi hamnade på Puls (?) haha! Aja, på bilden ser ni iallafall min nya tröja som jag köpte på Gant igår. Visst är den fin? Jeansen kommer från Tiger, likaså väskan och skorna från Nelly.se.
I kväll har jag och Emelie vår födelsedagsfest. Vi har precis vart och handlat mat, vart hemma hos mamma och pappa och förberett allting osv. Nu ska jag bara ut till vitnos en sväng och sedan kommer Johanna hit. Hon ska sminka både mig och Emelie inför kvällen. Det är bra att ha en vän som är en sjukt duktig make up artist :) Ska försöka ta massvis med bilder under kvällen så får ni får se i morgon!
Puss!!

TGIF



Bild från onsdags på trädgårn

Sitter på jobbet och äter, räknar ner timmar tills jag får gå hem för då har jag ledigt i 4 dagar! Det firas nog med ETT glas rose på Munken i kväll med tjejerna :)

andrea was here.

OUTFITS


Några outfits från P&L.

I dag har jag vart skapligt sliten. Har knappt sovit något den senaste veckan plus att det blev utgång i går och jag jobbade 9 h och 45 minuter i dag. Kul... MEN vad gör det, jag fyllde ju faktist år i går och det var en lyckad kväll med stört många gratulationer :) I morgon är det jobb som gäller, kvällen har jag inget planerat. Tar det som det kommer (lägg märke till min spontanitet). Haha!

Natti Natti!

VET NI VAD?


I dag är ingen vanlig dag för det är Emelies födelsedag hurra hurra hurra! Nu blir det först jobb hela dagen lång, i kväll blir den vin och på lördag har jag och Emelie vår "riktiga" födelsedags middag/fest för tjejerna. Wiho! Ha en fin dag <3

HAHA!!

Ni måste titta på sötnöten Jonna! HAHA! Hon försöker vara fräch och borta tänderna, det roliga är att innan jag började filma satt hon flera minuter och bortade hejdlöst. När jag sedan märkte att hon aldrig slutade så tog jag fram kameran och filmade utan hennes vetskap :)

BILDER DEL 2


DEL 1

Jag har fotat och filmat så sjukt mycket under dessa dagar. Här har ni del 1. Kommer massa fler bilder i kväll eller i morgon! Filmerna ska jag försöka klippa ihop på något sätt.. Någon som vet hur man gör? Vi har iallafall haft det super bra när vi vart i väg. Kom dock upp til Borlänge vid midnatt på Tisdagen och då skulle vi sätta upp tältet. Haha, lite lill-panik vi hade då.. Aja, jag måste fixa mig nu, mår dock inte alls bra känns som om jag har feber men jag knarkar Alvedon och hoppas på det bästa.

MED TÅRAR PÅ KINDERNA



I morse när jag vaknade fick jag ett telefonsamtal av mamma, inget roligt sådant och tårarna rinner längs kinderna. Tänk vad livet är orättvist.. Bjuder på ett fint filmklipp så länge på en tjej som sjöng Adel - Someone like you vid campingen (ni måste lyssna). Bilder och filmer kommer en annan dag. Nu vill jag bara sörja :(


Ourfit nr 3

img_3233 (MMS)

Ourfit nr 3


Det är fint!!!!!!?

img_3260 (MMS)

Det är fint!!!!!!?


Har inte så mycket mer att säga att Veroni...

img_3119 (MMS)

Har inte så mycket mer att säga att Veronica maggio var helt fantastisk. Även Linnros. Kan säga att jag ligger här i tältet med sminket sedan gårdagen och känner mig allt annat än fräch. Tur att alla är lika dana....


RSS 2.0