MED TÅRAR PÅ KINDERNA


"How every single promise I'll keep
cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most"

Åh gud.. Nu är jag sådär blödig igen efter att ha tittat X antal gånger på den här videon. Jag kanske är sist på hela jordklotet att se den men om någon av er där ute inte har sett den så TVINGAR jag er att se den! Videon handlar om en man i American Idol och hans fru. Detta är alltså en sann "historia".
Jag säger bara... Vilken man! Trodde knappt att det fanns så fina människor på denna jord. Åhhh. Nu ska jag titta på den en gång till och låta tårarna rinna ner på mina kinder.

Vi hörs i morgon. LOVE / EMELIELEDIG DAG

Åh vilken underbar dag jag har haft. I morse åkte jag Emelie och Picce ut till Gransjönäs. Vi åkte redan vid 9- snåret så det blev två långa timmar utan sol innan det sprack upp på himmelen runt 12 snåret. Men jag ska inte klaga, lite sol fick vi iallafall. Tyvärr var jag tvungen att åka strax innan 14 för jag hade en tid med Vitnos hos Jocke på kliniken för en rutin check. Allt var precis som det ska så det var skönt att höra. Jocke är alltså ingen veterinär utan en ostiopat. Visst är han ganska dyr men han är riktigt riktigt duktig och är den enda utbildade ostiopaten som behandlar hästar i Sverige.
Nu ska jag plocka lite här hemma och sedan ska jag till Actic på bodypump. Pepp pepp!

Bild på Emelie idag när hon "badar"......eh..FOR YOU GUYSGod morgon!

I dag är jag ledig, ändå vaknade jag klockan 6.00...(?) Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli 9. Då ska jag möta upp Picce och Emelie vid Gransjönäs där vi ska tillbringa dagen :) Dock har jag en tid till Jocke (en otsiopat, stavas?) klockan 14.15 med Vitnos så det blir tyvärr inte så många soltimmar för mig.
Aja, här har ni en utav jackorna som vi fick in på herr avdelningen (finns även i marinblå) Båda är riktigt, riktigt snygga! Märket är som sagt Lècole National, ett nytt svenskt märkte som vi tagit in i butik.
Nu ska jag göra matsäck sisådär 2 timmar innan jag ska åka. Haha, så mobbad jag är! Vi hörs sen :) Puss på er

KLICK?

OKEJ, nu sitter jag här med jordens beslutsångest. Jag har länge vart inne på att köpa en gul bikini. Nu när det ska bli så fint väder i veckan känner jag att jag borde passa på att klicka hem en medans de finns kvar på lager. Tror även färgen kommer bli bra när min kropp är brun bränd, håret är så solblekt det kan bli och mina bruna solisar. Ska jag klicka hem den nu? Vad tycker ni? Hjälp mig!

UPDATE: Nu har jag klickat hem den. Får se om den passar..

LECOLE NATIONAL

Här har ni de nya jackorna som jag pratade om för några dagar sedan. Ni som rider ser ju att de är "rid inspirerande" och det tycker jag är skit snyggt! Märket heter Lecole National och priset är 2899:-. Själv ska jag köpa den blå så får det bli min höst jacka! Vi har även fått in nästan identiska till herr och även endel andra jackor men de visar jag senare i ett annat inlägg. Nu måste jag sminka mig så jag inte kommer försent till jobbet..
Bild hittad på någons blogg, minns dock ej vilken men här ser ni hur jackan ser ut på.
TÄVLING

Hej bloggen!

Det är en trött Emelie som sitter framför datorn hos mamma och pappa. I dag åkte vi somsagt till Gamleby som ligger precis innan Västervik och tävlade. Som vanligt blev vi sena så jag hann inte gå banan till första klassen men skit samma tänkte jag. Ingen ide att bli på dåligt humör för det, bara att försöka göra det bästa av situationen!

110 cm gick helt ok. När jag fick start signal blev Vitnos jätte rädd för ett naturhinder som stod inne på banan så han tvärstannade och vägrade att gå förbi (jag var tvungen att komma förbi för att komma till första hindret). Fick honom att skritta förbi och sedan när jag kom till första hindret hoppade han till som fan vilket jag inte alls var berädd på så ÄN EN GÅNG låg jag på halsen efter hindret. Fick snabbt räta på mig, försöka korta upp tyglarna och göra det bästa av situationen till hinder nummer två. Sedan flöt allting bara på. Nollade i grunden så i omhoppningen bestämde jag mig för att rida lite kortare vägar (dock inte skena som vissa gör). Vi slutade iallafall på 0+0 fel och en 5:e placering!

Sedan var det dax för 120 cm. Där var han igentligen snäppet finare än vad han var i 110 cm. Han var samlad, hoppade upp sig bra och var inte i en enda bom (inte ens ett naturhinder med bommar smala och små som pinnar som många andra rev). I slutet av banan var det lång anridning till en stor jävla mur. Jag som hatar murar! Har svårt att se avståndet på de.. I stället för att sätta mig ner i sadel, göra en halvhalt och samla upp honom så ställer jag mig lite upp i lätt sits, lägger fram handen och är helt passiv = stopp. I den klassen blev jag alltså utesluten. MEN det får jag själv ta på mig. Vitnos är ju en känslig häst även om han ser ut som en klumpeduns så jag FÅR INTE bli passiv och lägga handen, jag vet ju att han stannar då! ÄNDÅ gjorde jag det bara för att det var en förbannad mur. Haha! Hade jag bara ridit som jag gjorde på de andra hindrena hade vi säkert nollat. Aja, skit samma! Jag är nöjd ändå!

Nu blickar vi framåt, får se om jag kanske kan byta en tid som jag jobbar nästa helg, i såfall åker jag till Folkungabyggden (stavas?) och helgen efter det till Vikbolandet. Efter det får han lite vila från tävlingar då det är midsommar och veckan efter det åker jag till Peace And Love.

Nej, nu ska jag äta glass även om jag är laktos intolerant! I kväll eller i morgon ska ni få se våra nya jackor som vi fått in på jobbet..


TANKAR OCH PRAT

Vet ni vad?! Jag är så jävla trött på att man ska vara som alla andra hela jävla tiden (skiter i om jag svär)! Om man inte är si eller så, har en viss sak, går samma fotsteg som alla andra så ska man behöva förklara sig eller kanske till och med bortförklara sig varför osv. Jag spyr på sådant!!
Man ska vara sig själv, göra vad man vill oavsett vad alla andra tycker. Tänk på att inget är fel om det känns bra i själen.
Det är ditt liv, lev i nuet och njut.
Skit i om du blir ett år äldre, det är bara en siffra.
Lev varje minut som det vore den sista. Du vill väl inte sitta där i din fåtölj när du är 87 år och tänka "varför gjorde jag inte si eller så, VARFÖR tog jag inte vara på tiden, TÄNK OM.."?
Jag ska inte sticka under stolen med att jag hade lite panik över att jag faktist fyller 25 år i sommar. MEN jag har bestämt mig för att inte ha någon ångest, tänka tillbaka och ångra val jag tidigare gjort/valt.
Jag tänker leva i nuet, uppskatta mina val jag gjort här i livet även om jag inte alltid valt de bästa.
Jag är långt ifrån en perfekt människa men jag väljer att se framåt och ta lärdom av mina misstag istället för att ångra.
Varför älta i gamla saker när man istället kan vända tanken och se det positiva i saker och ting?
Allt dåligt som händer i livet behöver inte vara negativt.
Ta lärdom och se till att gör livet värt att leva.
Självklart kommer vi göra fler misstag hur mycket vi än försöker undvika det. Livet är en berg och dahl bana.
Vi reagerar alla på olika sätt i olika situationer. Det ÄR ok att sörja/tycka synd om sig själv ett litet tag.
Men INTE att älta, livet går vidare vare sig vi vill eller ej.
Var er själva, skäms inte för vem ni är eller vad ni har för åsikter.
Om en person dömer er för den ni är, låt inte personen få ta del av dig.
Välj dina vänner väl, låt inte de välja dig.
I bland måste vi kasta oss ut på öppet hav, hur höga och skrämmande än vågorna må vara. MEN jag gör hellre det än att stå kvar vid stupet om 50 år och undrat vad som hade skett OM jag hade vågat.

VAD VÄLJER DU?

Ödet är till för loosers, se till att skapa ödet själv, så som du vill ha det.


LOVE / EMELIE

ROLIG KVÄLL

Då var det lönings lördag och typ alla är ute och festar... Förutom jag! Sitter nämligen här i min ensamhet. Jag ska visserligen inte klaga eftersom jag ska tävla i morgon. Dock är det bra att ha en vit vecka så att träningen ger resultat. Nästa vecka blir det nämligen 3 st konditions pass och 1 bodypump. Att festa är kul, dock är det inte allt. Ae, nu ska jag gråta lite glädje tårar till "kvällen är din" som går på tv 4 (JA, jag är känslig). Hoppas ni har en fin lördagskväll oavsett vad ni nu gör! Puss <3

LÄS
This is your life. Do what you love and do it often. if you dont`t like something, change it.
If you dont`t like your job, quit.
If you don`t have enough time, stop watching tv.
If you are looking for the love of your life, STOP. They will be waiting for you when you start doing things that YOU LOVE.
Stop over analyzing. All emotions are beautiful.
When you eat appreciate every last bit.
Opend your mind, arms and heart to new thing and people, we are united in our differences.
Ask the next person you se what their passion is, and share your inspiring dream with them.
TRAVEL OFTEN. Getting lost will help you find yourself.
Some opportunities only come once., seize them.
Life is about the people you meet, and the things you create with them so go out and start creating.
LIFE IS SHORT.
Live your dream and share your passion!

Mitt råd: ta lärdom av texten!!

SÄLJA?


Jag funderar på att sälja mina Dagmar byxor då jag endast har använt de två ggr. Ny pris 2300 :-. Det är storlek 36. Om ni är sugna, lägg ett bud så får vi se om jag går med på det eller ej!

DAGENS OUTFIT

Linne Sisters, chinos Acne, väska Tiger, ring Kum Kum, klocka guess brillor H&M.

I DAG HAR VI 20% I HELA BUTIKEN PÅ D&COMPANY! ÄVEN PÅ JC OCH SISTER&BROTHERS!

2011-05-25


Hej!
I stället för att åka hem  efter jobbet och sura framför tv:n så cyklade jag ner till gymmet och tittade på tv:n medan jag körde kondition. I dag körde jag "treadmill workout" * 3.

Föresten, anledningen till att jag var arg tidigare i dag var för att jag hade jordens panik. I lördags när vi var hemma hos mig och festade kom sequritas hit för att någon idiot hade ringt och klagat på att vi kastade ner glas från balkongen! Jag sa självklart att fallet inte var så och frågade om personen från sequritas själv hade sett om det låg glassplitter nedanför balkongen och då svarar han nej. Dåså tänkte jag.. Sen i dag när jag kom hem från stallet möts jag av ett papper som någon kastat in i brevlådan. Då är det från föreningen jag bor i! Står bland annat "Detta är den andra anmodan om rättelse i detta ärende, första rättelsen erhöll ni 2010-05-31, om inte rättelse sker omgående kommer föreningen vidtaga rättsliga åtgärder mot er. Det kan komma att innebära att nyttjanderätten förklaras förverkad och avhysning sker". URSÄKTA!!! Visst, vi förde liv här i lördags natt, det nekar jag absolut inte till MEN jag har ALDRIG NÅGONSIN fått en varning muntligt eller skriftligt förut! Jag ringde då upp personen som skrivit detta brev till mig och bad honom förklara.. Då säger han att det var någon som ringde in och klagade 2010-05-31 och sa att det är någon person som stått och kissat ner från min balkong. Då fick jag värsta chocken, inte fan har någon stått på min balkong och kissat (när jag har fest är det bara folk jag känner väl)!! Då konfronterade jag personen jag pratade med i telefonen och sa att de isåfall måste de ju ha något slags "bevis" på att detta hänt, typ att securitas tillkallades och kunde konstatera att fallet var så eller liknande. PLUS att jag inte ens har blivit informerad om detta!! Ja menar isåfall kan ju jag också börja hitta på saker om mina grannar och ringa och klaga till de i styrelsen och vips så ska de också få hem ett sådant här brev där det står att om de gör minsta lilla till kommer de bli vräkta. Jag tycker iallafall att det är riktigt jävla dåligt, visst kan jag erkänna att jag har haft fester men det är ta mig fan aldrig någon som stått och kastat ner glas eller kissat från min balkong! Sequritas vakten sa själv att han kom i ärende just pga glaset, inte för att det var hög ljudvolym. Dock är det slut på fester i min lägenhet framöver.. Tycker bara att det är extremt töntigt av personen som klagar att hitta på saker som inte stämmer..

JÄVLA SKIT

OKEJ, den här dagen började väl helt OK men alldeles nyligen förvandlades den till en riktig jävla skit dag!! Jag har inget direkt vettigt att skriva här på bloggen just nu, om jag skulle förtsätta att skriva skulle ni ändå bara få läsa massor av svordomar. Lika bra att strunta i det då känner jag.. Vi kanske hörs i kväll igen om jag är på bättre humör. Hej så länge

VILKET JÄVLA REKORD!

Kom precis hem från gymmet. I dag hade jag tänkt mig ett hårdare pass på crosstrainern och verkligen utmana mig själv. Eftersom crosstrainerna inte var inställda på svenska utan på engelska så hade jag ingen aning om hur långt jag hade "sprungit" under tiden jag körde (annars brukar jag smyg titta efter ett tag och se om jag behöver öka tempot eller ej). Det enda jag kände var att jag svettades mer än vanligt, det bokstavligen talat RANN svett om mig och när det var 15 minuter kvar var jag riktigt trött, trodde aldrig att jag skulle orka mer eftersom det var en stor "uppförs backe" i slutet. Jag pumpade därför högre musik i öronen och bestämde mig för att INTE ge upp. Allt som allt körde jag 45 minuter och hann med 8.9 miles. Gick ner till receptionen och frågade hur långt det är i kilometer och han svarar att det är ca 1.3 mil!!! 1.3 MIL PÅ 45 MINUTER!?! Herre min jävlar vad chockad jag blev, det är ju sinnesjukt!! Dock hade jag ställt in lite fel på vikten men ändå, så mycket fel ska den inte visa så låt säga att jag iallafall skulle hunnit straxt över en mil med den rätta vikten. Mitt tidigare rekord var 1 mil på 49.5 minuter, nu har jag alltså förbättrat mig ganska rejält med några minuter! Det tycker jag är bra gjort :) Nu kan jag klappa mig själv på axeln, åka till Cicci och titta på film resten av dagen med gott samvete!!

DAGMAR

I dag fick vår praktikant Linnea leka model för mig igen. Det var så lungt på jobbet så vi passade på att fota denna underbara klänning som vi fick in från Dagmar för ett tag sedan. Perfekt att bära på midsommar :) Hade även tänkt att ta en dagens outfit på mig men självklart glömde jag bort det.. Minnet är kort! I kväll ska jag bara ta det lungt och i morgon är jag ledig! Hoppas det blir fint väder så jag kan ligga ute och sola..

JAG HAR JU GLÖMT ATT BERÄTTA

att för bara någon vecka sedan bokade jag, korven och Bella resa till Barcelona baby! Vi åker den 25:e Juli och kommer hem den 2:e Augusti. Jag tror faktist att det här kommer bli den bästa sommaren på vääldigt länge. Först Peace and Love med 5 tjejer, sedan Barcelona och när jag kommer hem yttligare två veckor semester. HUR UNDERBART?! Även i höst kommer det ske endel förendringar. Exakt hur det blir återstår att se!

OUTFIT


Nu sitter jag här redo för att möta natten. Inväntar bara Bella och Agnes innan jag öppnar min rosè flaska. I kväll blir det en ganska chill outfit. Inviger mitt nya linne från Sisters, chinos Fifth Avenue Shoe repair, väska Frontrowliving och skor från Monki.

Efter jobbet blev det en spontan hoppträning. Vi hoppade bana och det känns som att en polett har trillat ner i mitt huvud och fört mig och Vitnos mer sammansvetsade än vad vi var förut. Det känns bra! Nu ser vi fram emot tävlingarna i Gamleby nästa helg. Hoppas känslan håller i sig bara!

Ha en fin kväll <3

ACNE ALL OVER


I går kväll blev det först middag hemma hos mamma och pappa. Därefter mötte jag upp några vänner för att sippra lite vin (dock inga mängder, JA jag höll mig faktist i skinnet eftersom jag jobbar 9.30 i dag). Här har ni iallafall gårdagens outfit! Acne all over.

Nu blir det jobb, sedan stallet och i kväll har jag inget planerat. Kanske utgång med Bella och Agnes. Vad tycker ni? Ska ni ut?

ORANGE

För några dagar sedan såg jag att Ayla uppe på Sisters hade på sig detta linne och jag fastnade direkt för färgen så i går på lunchen sprang jag upp och köpte det. 199:- är priset och om jag inte minns helt fel så tror jag att man kunde köpa två stycken för 299:- (fanns i fler olika färger).
Nu ska jag åka och jobba. Först på JC och sedan på D. I kväll åker jag nog ut till mamma och pappa. I morgon får vi se om jag kan hålla mig från utgång och ha en vit helg. Jag hoppas att jag är stark nog. Haha! Så töntigt det låter! Aja, ha en fin fredag!! Puss

DENIM GIRL


Stickad tröja Acne, jeans Tiger model slender och skor från H&M.

Hejsan hoppsan!!

Nu är jag hemma efter mitt 4:e träningspass denna vecka. I dag blev det bodypump! Eftersom jag har vart sjuk osv har jag inte kört det på några veckor vilket betyder att jag kommer ha en jävla träningsvärk i morgon om jag känner min kropp rätt. Har till och med svårt att skriva på datorn eftersom både ben, armar och axlar fortfarande darrar. Haha! Aja, det är iallafall väldigt skönt att vara igång med träningen. Nu är det stenhårt fram till sommaren som gäller! TAGGGAA NI OXÅ SÅ PEPPAR VI VARANDRA :)

NYHETER FRÅN TIGER


Slender, låg midea och super skinny. Det som är bra med denna model är att det är lagom mycket stretch, sitter tight hela vägen (även över knät) och man får en snygg put-rumpa (även för de tjejer som inte har så stor). Detta är min favorit model. Finns i olika tvättar. Dock är detta den nya (kom till in i butiken för två dagar sedan).

Kelly, en ny model med hög midea och super skinny legs. Perfekt model för tjejen som vill kunna stoppa i tröjan/linnet i jeansen. Denna model finns bara i tvätten som synes. Kom också in för två dagar sedan.
Model på bilderna är vår snälla praktikant Linnea.

BARBIE


HÄR HAR NI DEN!! Som ni säkert vet så avgudar jag Carolina Gynnings tavlor. Emma hade visst lagt det på minnet och målat en tavla till mig i "Gy nning anda". Först trodde jag att hon skämtade när hon berättade det men i dag när jag stod på jobbet så kom hon ner med den bärandes i handen. Ni kan ju bara gissa hur glad jag blev?! Det är exakt sådan som jag ville ha! Det står Emelie över hela tavlan och hur konstigt det än låter så känns det som att jag kan känna igen mig och känna känslorna i tavlan. Ja, som ni säkert märker är jag HUR GLAD SOM HELST OCH JAG ÄLSKAR DEN! TACK SNÄLLA EMMA!!

För er som är intresserade så är det alltså Emma Lindh (jobbar uppe på MQ i Linden) som gjort den. Hon har fler tavlor som hon säljer, är ni sugna så rekommenderar jag er att ta kontakt med henne (tror även att hon ska ställa ut några tavlor nästa torsdag på marknadsafton). Jag lovar, ni kommer inte bli besvikna :) Nu ska jag bara hitta mina spikar som verkar ha försvunnit. Vet nämligen exakt vart jag ska sätta upp den!

Sneak à peak på något som jag fått och jag...

img_2388 (MMS)

Sneak à peak på något som jag fått och jag är SÅ LYCKLIG och glad! Vad det är får ni se i kväll :)


JAG ÄR INTE RÄDD

Fick nyss ett mail av mormor där hon skrev "Nu har det hänt och jag är överlycklig att du inte kom med i Robinson, en 26 årig kvinna ligger nu på lasarett i Filippinerna. Tack gode gud att det inte var du, mormor skulle inte klarat av detta". Jag gick in och läste artikeln på Aftonbladet direkt och vet ni vad? Det spelar ingen roll att det sker olyckor och skador under programmets gång. Det skrämmer inte mig och jag var fullt medveten om riskerna när jag sökte till programmet. Ni anar inte hur gärna jag ville vara med!! Jag kan komma på mig själv att jag sitter och tänker "jaha nu är de där nere, undrar vad de gör, undrar vad det är för tävlingar, jag skulle ha gjort si och så osv". Jag är så jävla avundsjuk på de som kom med!!! JAG VILL OCKSÅ!!!! Ohh vad jag är frustrerad nu. TÄNK om jag var en av de om fick kämpa på ön i Filippinerna just nu.. Jag hade kämpat in i det sista. Nu tänker jag träna som en tok och söka nästa år igen. HELVETE heller att jag ger upp!!

MYS

I dag blev det en riktig mys dag. Det roliga var att i går när jag pratade med Emelie sa vi båda att vi absolut inte skulle köpa massa godis och skit om vi skulle ses i dag. Vad händer då?! Emelie ringer mig efter jobbet när hon är på väg hit. Jag tänkte säga att jag var svin sugen på godis och ostbollar men knep igen käften och var tyst (vi bestämde ju faktist i går att vi ABSOLUT INTE skulle äta sånt i dag). Då säger hon; kom ner och möt mig så går vi och handlar något att äta. Självklart svarar jag men lägger till lite snyggt att jag är sugen på godis. Till svar fick jag; aa men va fan vi skiter i det vi sa i går, kom ner nu så går vi och handlar. SÅ nu sitter jag här med en påse ostbollar i magen, massa lösgodis och ett jävla illamående. VARFÖR kan jag inte sluta äta i tid?? Jag ska alltid överdriva och äta tills alla skålar är tomma och magen ser gravid ut..

RUBRIK

DÅ var jag hemma efter dagens "måsten". Nu ligger jag i soffan, är ju inte något solväder direkt och faktum är att jag tycker det är ganska skönt. Då slipper jag stressa för att jag måste ligga ute så många soltimmar som möjligt. När det är dåligt väder känns det mer okej att ligga i soffan och titta på tv. I kväll kommer Emelie hit så jag får lite sällskap iallafall :)

VITnos?

I söndags när jag kom till stallet vid 6-tiden på morgonen var tanken att jag bara skulle borsta av Vitnos lite snabbt och sedan knoppa manen. Jag hade ju badat hela honom kvällen innan, lagt på täcke så att han inte skulle bli skitig OCH lagt in nytt spån i boxen. ÄNDÅ har han lyckats ligga och sova med ansiktet i bajs! Vad är oddsen då undrar jag?! Det blev alltså inga knoppar i lördags utan jag fick stå i ca 40 minuter och tvätta bort bajset som han hade i ansiktet (vilket inte ens gick bort). Han älskar ju inte direkt att bada eller borsta ansiktet heller så han slet sig till och med några gånger.
Nu har jag iallafall bestämt mig för att åka och tävla i Gamleby (stavas?) den 29:e maj och sedan VRF den 12:e Juni. Får jag se hur jag gör i helgen med NFK. Kan inte planera något än eftersom syrran ska tävla i Åby på torsdag så det beror på om hon går till final eller ej. I värsta fall får jag efteranmäla mig i sista sekund.
Nej, nu ska jag äta lite frukost innan jag åker ut och rider! Vi hörs sen.

FOR YOU GUYSStickad tröja Fifth Avenue Shoe Repair 2399:-, jeans shorts 1699:-, brillor Cheap Monday 199:- och väska från Royal Republic 1899:-.Shorts Acne 799:-, tröja Acne 699:-, stickad tröja Knowledge Cotton 1299:- och Acne paper 199:-.

HÄR har ni killar lite vår inspiration plus att ni får se lite nyheter som kommit in i butiken. Tänkte att jag ska försöka lägga upp lite outfits för er killar någon gång i veckan med. Vad tror ni om det?

Nu ska jag göra en omelett och sedan slänga mig i soffan. Var en sväng på gymmet efter jobbet. Jag var duktig och tog det relativt lungt eftersom jag fortfarande lider av den där jävla hostan som inte vill gå över. I morgon är jag leeedig så då blir det stallet och lite mer gym. Ha en fin kväll :)


BLONDIN?Ser ni hur ljushårig jag börjar bli?! Många frågar om jag färgat håret men det börjar bara bli lite solblekt och faktum är att jag trivs väldigt bra i att vara ljus. Nu ska jag cykla till jobbet, kör ett kort pass i dag (14-19). Efter det funderar jag på om jag ska bege mig till gymmet. Beach 2011 börjar ju närma sig så att säga......

MIN FINA VITNOS


Är precis hemkommen från Småland där jag och Vitnos var och tävlande. Dagen började lite sisådär då vi körde ca 3 mil fel vilket gjorde att jag inte hann gå banan, fick istället titta på 3 ekipage, sedan var det bara att besiktiga Vitnos, sadla och gå direkt in på framhoppningen. Jag lade fokus på att hitta en bra galopp med en bra rytm, vilket jag gjorde ganska direkt. Han hoppade även väldigt fint och lungt. Tidigare har jag haft ganska mycket problem med att hoppa honom när det är stora utebanor vilket det var i dag. Han har blivt lång och stark men så fin som han var i 110 cm klassen har han nog aldrig vart! Jag red as lungt och hade honom samlad hela banan runt vilket resulterade i bra språng. Tyvärr fick jag lite storhetsvansinne på ett hinder och ville trycka av honom alldeles för stort vilket resulterade i att han stannade en gång. Tog om det hindret och fortsatte med samma känsla som jag hade innan. Även om vi fick ett stopp var det nog en av våra bästa rundor tillsammans.
Efter den klassen var det dags att rida 120 cm. Han känndes ok på framridningen och mitt mål var att rida exakt lika dant som jag gjorde i förra klassen = lungt och välvårdat. Jag var lite orolig innan då det var en fet mur med i grundomgången. Vitnos är inte tittig men jag har inte hoppat en "riktig" (har bara en liten hemma) mur med honom tidigare men allting flöt på (kom dock lite nära på muren) och vi slutade med 0+0 fel och en 9:e placering! Nu är vi alltiså kvalade till 130 cm. WIHOO! Jag höll dock på att ramla av på en oxer då jag samlade honom rätt mycket innan, kom prefekt på och han hoppade upp sig så mycket att jag tappade ena stigbygeln och hängde på sidan av halsen. Haha :) 

Nu får vi se vart i tävlar nästa gång. NFK, motala (också gräs) eller VRF. Dock är det så hårt underlag på alla tre men någon måste jag åka på. Ska rådfråga Pelle och se vad han tycker. Det känns iallafall bra att vara back on track :) Nu ska jag slänga mig i soffan och fortsätta ha en underbar helg de få timmar som är kvar. Puss!


PARTY
Hej!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att gårdagens party var fantastiskt roligt!! Dock mådde jag som jag förtjänade när jag gick till jobbet i morse (öppnade butiken). Efter jobbet åkte jag ut och hopptränade lite för Pelle. Det gick inget vidare. Vi tog oss runt banan men det var absolut inte mer än så. Det är ingen bra kombo att festa hårt och sova typ 4 timmar, jobba på det och sedan åka och träna. Jag var helt ur fokus men jag har bara mig själv att skylla. I morgon är det tävling vilket kanske inte känns så jätte bra men jag åker ändå och försöker göra det bästa av situationen. Måste bara få en bra nattsömn först så mitt huvud börjar fungera igen. Nu blir det pizza! Bye!

ATT VAKNA MED SMÄRTA

Åh, oh AAAJJJJ! Nu har jag vaknat med den här förbannade smärtan i en vecka. Jag har alltid haft ischias liknande symptom om jag suttit stilla mycket. Nu när jag var sjuk låg jag ju i princip ner en hel vecka. Efter det nu så strålar det så mycket i ryggen och ner i benen att jag snart spyr. Kan knappt böja mig framåt nu och att ligga ner och sova är en pina. Äter värktabletter men det hjälper inte längre :( Får se om det släpper över helgen, annars får jag uppsöka läkare. Känner mig som en gammal tant som är stel och dan i leder och rygg. Bara för att jag inte kan sova på nätterna nu så jag är svin trött på dagarna. Då är det tur att jag håller på att lära mig dricka kaffe!! Nu dricker jag inte det för att jag tycker att det är gott utan för att jag ska bli pigg. Det är ju bra mycket bättre än att jag ska slänga i mig tre st Redbull som jag gjorde förut. Nej, nu ska jag åka och jobba. Ha en trevlig dag!

SANT

En fin text såhär på kvälls kvisten. Kom precis hem från stallet. Hopp tränade efter jobbet. Träningen i sig gick bra. Dock hoppade jag inte alls mycket eftersom han var halt 2 dagar förra veckan av okänd anledning. I helgen är det tänkt att jag ska tävla i Tranås. Vet dock inte hur det blir. Vädret ser inte alls lovande ut. Om det regnar så kanske jag stryker mig. NFK har ju tävlingar helgen efter men Pelle tyckte inte att det var någon bra ide att åka dit då det är så hårt på deras gräsbana. Aja, jag får se hur jag gör, ska hålla tummarna att de ändrar väderprognosen till strålande sol på söndag :) Nu ska jag kolla på BB innan jag vilar mina ögon. Natti Natti!

SHOT?

Jag tog mig själv i kragen och stannade hemma i kväll. I stället för vin tar jag en shot av Cocillana. Det är visserligen ingenting jag dricker för att det är gott utan snarare för att jag måste. Det är ju tydligen morfin i skiten så nu hoppas jag på en natt utan hosta! Biverkningar är att man kan bli lite "groggig" och sömnig så jag får tänka mig att jag haft en bra ute kväll innan jag somnar i stället för en hemmakväll med tvätt så kanske känslan är lite densamma när jag går och lägger mig :)

NYHETER

OCH TILL HONOM..

Här är lite utav det vi fick in från Acne i går. Fick även ett par beiga shorts till tjej och några andra linnen till killar.
Just nu sitter jag här med beslutsångest. Tjejerna vill att jag ska hänga med och "ta ett glas" på Munken. JAG VET att "ett glas" på Munken en onsdagskväll = Hugo vilket sedan kommer resultera i att jag kommer komma i säng runt 4-snåret (om jag har tur). Jag har ju en rätt tuff dag i morgon som består av jobb mellan 10-19 och sedan hoppträning kl 20.00. WHAT TO DO?

MYS


HEEJ!


I morse var det sovmorgon som gällde. Vaknade inte förren 9.30 när klockan ringde!! Visserligen blev det en del vin men jag brukar ändå vakna innan 8 varje morgon oavsett om jag lagt mig vid 21 kvällen innan eller om jag vart ute och festat. Det var iallafall en mycket trevlig kväll. I dag väntar ett kort jobb pass (14-19). Efter det ska jag ut och ta en powerwalk med Bella. Får fortfarande inte träna eftersom jag hostar så mycket men inte fan tänker jag sitta hemma för det. Jag tror att vi har fått in lite nyheter från Acne på jobbet så jag ska försöka komma ihåg att fota de nya plaggen så får ni se de här i kväll!
Hej svejs så länge!

SOMMAR OCH SOL

Heej på er!
Hur är läget? Med mig är det super-duper-bra förutom att jag har hostat så mycket att jag fått jätte ont på ena sidan av magen vid revbenen. Men vad gör det när jag är ledig i dag och det är 22 grader med skinande sol?! Då får man inte klaga! Dagen började med att jag åkte ut till stallet och red tidigt i morse. Sedan vid 11-tiden åkte jag och hämtade Miriam och Emelie. Vi handlade mat och sedan begav oss till Gransjönäs. Där har vi legat och solat + grillat hela dagen. Nu är jag bara hemma en kort sväng. Cissi plockar upp mig och de andra tjejerna snart. Vi ska nämligen hem till Miriam och dricka Rose` i kväll. Hur mysigt som helst såhär på en tisdag. Gillar ju att bli sådär småfull mitt i veckan. Då vet man att det är sommar :)

SOMMAREN BÖRJAR BRA

IGÅR bokade vi äntligen biljetter till Peace And Love!! Kan ni FATTA att jag Emelie Mäntynen ska tälta under hela festivalen!? Jag är inte någon tält människa ska jag väl ärligt tala om men bara för att jag inte är det så ska det bli så jääävla roligt! Är det någon av er som ska dit?

Föresten så var jag ute i stallet i morse för första gången på nästan en vecka. Nu är både Vitnos och jag frisk. Han var inte halt så den här veckan får vi ligga i med träningen eftersom vi tävlar på söndag. Nu ska jag åka i väg en snabbis på ett "möte". Får se om jag hinner knäppa en dagens outfit innan jag sticker till jobbet vid 14.

JUST A LITTLE BIT LONGER?MEN åh! Jag har spanat på dessa shorts i X antal månader nu. Det är bara att inse att de är för korta. OK om man bor i Miami men att springa runt i ett par jeans trosor hemma i Norrköping gör till och med att jag bangar. Skulle vilja säga att det är synd att det inte finns någon model som är liiite liite längre, tror de skulle sälja som smör även i Sverige då.  


SÖMNLÖSA NÄTTER

Fy fan vad jag är trött på den här skiten nu!! Nu när jag har legat sjuk har jag inte sovit en enda natt ordentligt! I natt skulle jag tippa på att jag sovit ca 3 timmar?! Jag bara svettas svettas och svettas på nätterna. Det gör att jag knappt inte vågar somna eftersom jag vet att jag ändå kommer vakna inom 30 minuter av att jag ligger i en stor blöt pöl, håret dygnsurt av min egna äckliga svett. Hur jävla vidirgt är inte det?! Nu på morgonen har febern lagt sig lite. Hoppas jag är på bättringsvägen. Känner att min blogg inte är den roligaste för tillfället och jag har inga roliga bilder att lägga upp men det kommer så fort jag blir frisk vilket SKA bli snart!H&MGodkväll bloggen!

I går var mamma snäll och köpte en SOLO tidning till mig så att jag skulle ha något att "göra" under dagen. När jag sedan läste igenom mode sidorna fick jag syn på dessa ur snygga shorts från H&M. Eftersom jag har vart sjuk nästan hela den här veckan och inte vart på stan har jag ingen koll på om de finns i butik här hemma i Norrköping eller om det är H&M trend. Jag hittar de inte på nätet iallafall.. Någon som vet om de finns att köpa här hemma? Jag är liksom helt kär..


I WILL BE THERESåg att Dj:n Alaa la upp den här bilden på Facebook tidigare idag.. Det enda jag har att säga är; SOM JAG VÄNTAT! Numera är ju jag ledig på tisdagar så vad passar bättre än att åka till Linköping och festa den 30/5 när Rebecca och Fiona kommer!? Wihoo, något att glädjas åt även om jag fortfarande är säng liggande och sjuk!


ACNE

 

Student? Vi kommer att få in dessa två godingar från Acne ganska snart skulle jag tro. Klänningen är ur fin även om den sitter som ett ök (?) på modellen.

Annars då? Här är det inget vidare. Det enda jag gör är att svettas. La ett stort bad lakan ovanpå det vanliga lakanet så jag skulle slippa svettas igenom det. Tror ni att det hjälpte eller? Nix, inte det minsta! Det resulterade bara i att både handuken och sängen blev dyngsur. Usch, jag är trött på att ligga i min egna svett och stirra upp i taket.

Föressten så ringde de från stallet igår och sa att Vitnos var jätte halt på ena frambenet när de tog in honom :( Lotte var borta och frågade veterinären på kliniken och hon trodde att det var en vrickning så vi ska avvakta några dagar. Turen bara flödar över mig just nu känner jag...


TYCK SYND OM MIG NU

Nu har jag lyckats svetta ner både sängen, min soffa plus mina två kuddar och två täcken. Det var länge sedan jag hade sådan här frossa. Febern går inte ner, den hade till och med stigit förut även fast jag hade tagit alvedon. Mamma var här och lämnade lite medicin och mat förut i morse men hon kommer och hämtar mig snart, jag ska sova där i natt. Kan ju varken laga mat eller göra någonting själv så det är lika bra att åka dit. Känns även tryggare, gillar inte att vara sjuk och helt ensam. Aja, nu ska jag avrunda. Det är nog inte så roligt för er att läsa om hur många liter svett jag har svettats idag. Vill ni ha något att skratta åt är det bara att ringa mig. Min röst är HELT förstörd. Jag låter som en avdankad alkolist som vart på någon festival och skrikit halsen av mig. Kan knappt prata..
Aja, hoppas ni mår bättre än jag!

SJUKLING
Klockan har nyligen slagit 05.10 och det har inte vart en rolig natt. Igår kände jag på dagen hur otroligt ont min hals började göra. Jag igronerade det (somvanligt, eftersom jag ibland tycks tro att jag är super woman) och gick ändå till gymmet för att träna. Det blev så klart bara värre under dagen men kände mig ändå helt ok fram tills i natt. Jag gick och la mig vid 23-tiden och vid 02.00 vaknade jag av att jag drömde att jag först frös ihjäl och sedan brann upp. Gick upp och tog tempen, visst hade jag feber! Alltså hade jag inte drömt att jag frös och svettades i omgångar. Eftersom jag inte har några alvedon hemma så har jag inte lyckats sova en endaste blund i natt. Tog tempen nu igen och febern bara ökar :( Usch, detta är det värsta när man bor själv. Det finns INGEN som kan ta hand om en utan man får sköta allting själv. Ville inte ringa och väcka mamma och pappa mitt i natten för då vet jag att pappa hade satt sig i bilen och hämtat mig även om han ska upp och jobba tidigt idag. Ligger här och väntar att klockan ska bli 7.00 så jag kan ringa de då istället.
Under hela natten har jag känt mig ensammast i världen ;( Snälla gör mig friisk!

MIN BÄSTA VÄNHej!


Nu har jag precis kommit hem från gymmet. Känns att jag inte tränat på ett tag eftersom jag har så kallade spaghetti ben nu efter bara två dagars träning. Tidigare i morse var jag och red min allra bästa vän Vitnos. Han kändes helt ok. Inte sådär 110% som han gjorde för någon vecka sedan men jag har heller ingenting direkt att klaga på. Han gör alltid sitt bästa och vill vara mig till lags. I morgon kväll efter jobbet ska vi hoppträna. Förra veckan vilade han från tävlingar och även hoppningen hemma. Nu blir det tävling två helger (ingen träning hemma i mellan) och sedan vilar han helt från hoppningen igen förutsatt att det fungerar bra på tävlingarna så klart. Nej, nu ska jag hoppa in i duschen. Ska hem till Cissi i eftermiddag, Miriam kommer också så vi ska hyra film och mysa. Vi hörs i kväll! Puss

RUNNING

Ja, då har jag kört det första träningspasset på 3 veckor! Idag blev det lite löpning på bandet. Sprang 8 km på 47 minuter och brände nästan 600 kalorier, en helt OK start tycker jag. Jag var faktist duktig som höll mig i skinnet idag, har en tendens till att börja tävla med mig själv men jag höll mig till planen och ökade varken tempot eller väg längden vilket under tiden jag sprang vilket jag är stolt över! Nu är det träning 3 dagar i veckan som gäller. I morgon är jag ledig. Då blir det stallet, umgås med några vänner och träna på gymmet.
För er som inte vet så har jag gått ner lite i arbetstimmar. Jag har jobbat 6 dagar i veckan förut men för ett tag sedan så rann det bara över. Jag blev helt knäpp i huvudet och kände inte igen mig själv. Hela jag var en trasdocka och efter mycket om och men bad jag om att få gå ner i arbetstimmar så nu jobbar jag som alla andra, det vill säga 5 dagar i veckan. Med andra ord är jag ledig varje tisdag och söndag. Jag är i allafall stolt över mig själv att jag kunde erkänna mina problem för mig själv och slå slag i saken även om jag borde gjort det lite tidigare! Bättre sent än aldrig, inte sant? Nu blickar jag framåt mot en förhoppningsvis ljusare framtid!

FYND

Gina Tricot kanske inte är min favorit butik men ibland så hittar även jag plagg där inne. Denna tröja hittade jag på REAN för 99:-. Det kallar jag billigt! Nu ska jag röra mig mot jobbet och i kväll ska jag till gymmet för första gången på ca 3 veckor! Wish me good luck...

HACHIKO EN VÄN FÖR LIVET

Åh herre gud, tårarna rinner ner på mina kinder. Har nyligen sett filmen Hachiko som är baserad på en sann historia. Jag tänker inte avslöja vad filmen handlar om för har ni inte har sett den rekomenderar jag er att göra det inom en snar framtid. I korta dra handlar den om en hund som en man hittar ute på gatan, de får en väldigt speciell relation till varandra. Hunden börjar följa honom till tåget varje morgon och rymmer även hemifrån klockan 17.00 varje dag för att möta sin älskade husse på tågstationen tills en dag då husse inte dyker upp..
Åh det är en sån fin film och det skar i hjärtat när jag tittade på den. Jag sitter till och med och gråter nu när jag skriver det här. Vissa av er tycker säkert att jag är jätte löjlig MEN jag är verkligen världens djurvän. Djur står mig närmare om hjärtat än vad människor gör. Av att titta på filmen så kan även en icke djurvän inse hur stark kärleken kan vara mellan djur och människa.
Återigen, om ni inte har sett den, se den!! Aja, nu måste jag hämta lite papper så att jag kan torka mina tårar... Jag saknar min Totte ;(

1 MAJ

Igår välkomnade och firade vi in sommaren. Kvällen började med att alla tjejer möttes i stan för att inhandla mat. Sedan åkte vi ut till pappas jobb för att bubbla, grilla, dansa, sjunga, skratta och dricka. Vid 00.30 tiden tog vi taxi och slog klackarna i taket på Hugo. Det blev en riktigt lyckad kväll och jag ser verkligen fram emot sommaren. Jag känner på mig att den kommer bli helt jävla kanon!

RSS 2.0