REBECCA

Kolla in vem som släpper en grym klädkollektion på Nelly.se i morgon. Kan inte vänta!!

MEN JAG TROR ATT JAG SMÄLER AV!!




Alltså... OHHHHH ()=?#!(#)"/!!!!! Tänk att ALLT ska hända den här veckan när min stubin är = 0!!! Jag försökte vara på bra humör när jag vaknade i morse även om jag var svin trött. Vid 6.40 tiden var jag på gymet. Ögonen gick i kors men jag försökte se det positivt att jag iallafall vart duktig och tagit mig till gymmet så tidigt på morgonen. När jag började träna kände jag hur ont jag hade i kroppen av all träningsvärk. Det liksom smärtade. Inte nog med det fungerade inte internet på mobilen vilket gjorde att jag var tvungen att lyssna på de låtar som pappa laddade ner på min mobil. Och det är ju.. Absolut svenska dansband (en skiva), Christer Sjögren mfl. Ni kan ju tänka er hur pepp jag var.. Aja, jag genomförde passet jag hade tänkt och gick därifrån lite små sur. När jag kommer till bilen så ser jag en gul jävla lapp. IGEN!!!! WTF?!?! Nahe, då hade jag missat att det var parkeringsförbud mellan 7-10 där jag stod på onsdagar. Haha, vad fan är oddsen liksom!? Det är ju så skrattretande att jag dör. När jag kom hem sen fungerade inte heller internet på datorn. Då blev jag så arg att jag kände mig som ett psykfall.
Nu har jag iallafall vart på en lektion i skolan och det känns lite bättre. Ska vara inlåst här hemma hela dagen och försöka plugga med tanke på att provet är i morgon. I kväll vid 19-tiden ska jag hoppträna för Pelle igen då det inte var hundra sist. Jag ber till gud att det går bra för annars kommer jag väl börja tjuta som ett barn eller något. Jag är ju helt o kontrollbar för tillfället :S

NYA

Kände att jag inte kunde rida runt med mina gamla, extremt fula stigbyglar längre. Jag har länge funderat på att köpa nya men eftersom jag ville ha några bra är ju även priset där efter.. Passade perfekt att någon ville sälja dessa Equipe begagnade till mig i stallet för 500 lappen istället för att köpa helt nya och bli ruinerad!
Föresten så måste jag åka och köpa b-vitamin. Kom på att det kan vara anledningen till att vitnos inte känns bra nu när jag rider. Han sätter ju päls och fäller! Börjar få fula skav också.. Synd att jag inte tänkte på det tidigare!

HUR BRA?




Hittade den här videon på Jennys blogg. Hur bra är den inte? Gillar både asiaten och den lilla pojken är ju grym! Denna version är bättre än orginalet tycker jag..


Föresten så gick det skit i skolan idag.. Vi fick ett papper med massa årtal och sedan skulle vi redan veta vilka krig som var vilka år i världen och sedan diskutera vad som skilde de åt osv. Man var i grupper om 4 personer. Jag hamnade med tre killar.. Alltså jag är ju normalt sett en person som inte alls har svårt att prata för mig själv eller med andra men jag hade inte en blekaste aning om något av det som stod på pappret vilket resulterade i att jag satt knäpptyst under hela diskussionen (höll på att dö av pinsamhet).. Jag kände mig som en blåst blondin  under hela lektionen vilket jag i och för sig gör på alla hans lektioner men denna gång var det värst. Jag har ju ingen aning om vad det är han pratar om när han har föreläsningar!!! Behöver jag ens säga att jag svettades under hela jävla lektionen för att jag kände mig så obekväm?!?! Jag fullkomligt hatar den här känslan :(

GOD MORGON



GODMORGON :)


Jaha, då var det tisdag. Det betyder rida, träna och rå plugga. Jag har prov i företagsekonomi på torsdag och jag vill verkligen att det ska gå bra. Får verkligen inte skriva ett G. Måste ha minst VG! Föresten så är jag lite gladare i dag. Linn på Mates hade fått ett återbud så jag fick en klipp och färg tid på torsdag klockan 16.00. Snacka om att det behövs! Ärligt talat skämdes jag på jobbet igår över hur jag såg ut. Frågan är bara vilken färg jag vill ha.. Tror att det blir chokladbrunt eller något i den stilen. Vad tycker ni? Sen sitter jag fortfarande och grubblar på det där med löshår (clips).. Hälften av er säger ja och hälften säger nej. Ska rådfråga Linn sen och se vad hon tycker när hon klippt mig :) Vill verkligen kunna göra något annat med mitt hår än att bara ha rakt hela tiden. Skulle vara så himla kul att få ha värsta hårsvallet på pappas födelsedag. Ska ju hålla tal osv så vill vara extra fin!
Aja, skolan börjar om 40 minuter och jag sitter här i morgonrock. Kanske borde göra lite frukost, sminka mig och packa väskan så jag slipper kuta dit och sitta vilket resulterar i att jag svettas hela lektionen. Jag är nog ganska nära på att bli kallad svettlana nu om jag inte börjar åka till skolan i tid... :)

19.52

Jag må vara en bitter fitta just nu som tycker lite synd om mig själv (även om jag ogillar det så kan jag bara inte rå för det). Det är okej att vara så ibland, dock tycker jag att det är viktigt att man inte stannar där hur länge som helst. Efter en liten stund måste man ta sig i kragen och sluta tycka synd om sig själv för det finns alltid de som har det värre. Tänk på att det bara är de starka som överlever och lyckas i slutändan! Nu ska jag avvara en timme åt att titta på första avsnittet av Robinson. Peppa mig själv, studera alla deltagare för att sedan, om någon månad göra ett nytt försök med att skriva en hejdundrande ansökan (kom på intervjun sist men gick ej vidare)  och hoppas på att jag kommer med. Annars tänker söka varje år tills jag dör så de kan lika gärna ta med mig nästa säsong! Då slipper de läsa igenom mina ansökningar år efter år... :)

SHOPPING

Ursäkta den extremt dåliga bildkvaliten!


Detta har alltså flyttat in i min garderob  Båda kommer från Acne, priset på tröjan är 999:- och byxorna 1299:- (eller 1399:- minns inte riktigt). Bilderna är från inköpet därav den dåliga kvaliten men jag får fota någon gång när jag har på mig kläderna istället så ser ni bättre! Nu är jag hemma en sväng och lagar lite mat mellan skolan och jobbet. Idag kör jag på makaroner och stekt korv (ja, Stejjan och Patrik ni läser rätt, jag lyxade till det med att steka den idag istället för att köra i micron). Det klassas nästan nobelmiddag om jag får säga det själv 

FÖRBANNAD OCH ARG

Faan vad jag är besviken och FÖRBANNAD på mig själv just nu!! Hopptränade idag. Framridningen gick bra och även när vi galopperade över bommarna hade jag en bra känsla. Dock började känslan svikta ganska rejält när vi skulle hoppa banan. Visst, vi tog oss runt förutom sista hindret som var ett jävla rättuppstående ur sväng. Då började jag nappa med handen och han stannade (JAG FÅR INTE GÖRA SÅ!). Efter det blev jag helt blockad i huvudet och kom inte rätt på hindret en enda gång. Visst fick vi till ett bra språng innan vi gav oss men även om det kanske såg hyffsat ut hade jag ingen som helst känsla och kändes som jag var ute och cyklade typ..
Känns inte alls bra för tillfället. Vitnos är heller inte riktigt med på noterna då han inte hade den framåtbjudningen som han brukar ha. Får testa att sätta på mig sporrarna nästa gång. Sedan har väl lite att göra med mig själv också.. Ska ha den där jävla röda veckan nu och då går det alltid (ja, alltid) dåligt för mig att hoppa. Mitt humör är lika med 0 och jag kan börja tjuta för exakt vad som helst. Usch :( Undrar om det finns några piller eller något som man kan ta mot detta så jag slipper gå omkring och vara extremt ostabil i psyket ca 1.5 vecka varje månad.. Någon som vet? Jag lider faktist av det på riktigt även om det låter töntigt..

2011-08-28 10.49


HEMMAKVÄLL

Heeej!

Nu är jag hemma från jobbet. Var en ganska lugn dag då många verkade vara ute i det fina vädret istället för att shoppa loss i stan. I och för sig hade jag nog valt samma sak. Det kan ju faktist vara den sista "sommardagen" vi får här i Sverige så det gäller att ta vara på solen så länge den varar.
Nu håller jag på och lagar mat (ja RIKTIG mat, nämligen senaps torsk och potatis). Efter det ska jag plugga i 3 timmar och sedan ska jag titta på filmen jag hyrde tidigare idag. Skulle vart roligt att gå ut men jag har extrem ful-period just nu så suget är inte sådär enormt som det brukar vara. Mitt hår skiftar i grönt men jordens utväxt och jag känner mig allmänt ful. Lika bra att vara hemma då så jag slipper dra ner mina vänner på samma nivå som jag är på just nu. Sedan ska det bli väldigt skönt att vakna i morgon och vara icke bakis så att säga :)
Ha en fin kväll allihopa oavsett vad ni gör! Puss och kram från mig

KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET

Ja, alltså när jag såg dessa skor.. Jag vill så gärna ha de!! Kommer från märket Black Secret och kostar 1079:-. En perfekt sko att använda nu innan man drar fram alla kängor osv. Finns visserligen billigare varianter, får se om jag slår till på någon av de eller sparar mina pengar.

DET GÄLLER ATT HA SJÄLVDICIPLIN!


Äntligen är fredag kommen och första skolveckan är avklarad. Inte för att det spelar någon roll för min del men det är psykiskt skönt med helg även om jag måste rå plugga och jobba hela helgen. Nu när det är lönings helg kommer alla mina vänner gå ut. Johanna ska ha middag som jag jätte gärna skulle vilja gå på. Men det spelar ingen roll. På söndag har jag hoppträning och resten av dagen måste jag plugga då jag har mitt första prov på fredag. Festa får jag göra en annan dag! Jag älskar ju att vara ute och svira men jag är VÄLDIGT noga med att det INTE går ut över vitnos och samma sak gäller plugget nu.
Däremot tar jag ledigt från gymet under helgen. Har redan hunnit kört 4 pass där denna vecka :) Dock glömde jag mina strumpor i dag så fick köra utan. Ni kan ju tänka er hur ont det gjorde efter 1 timmes kondition. Ajajajajaj... :(

SHANK

NU är vi ett par skor rikare i butiken. Nämligen dessa från Acne! Modellen heter Shank och priset är 3799:-. Snacka om att jag andas lyx på jobbet. Jag vill köpa nästintill allt vi får in. Det är inte ens roligt!
Föresten så har jag ännu en fråga till er - Finns det någon där ute som vet vart jag kan hitta en svart pälskrage som jag kan sätta på min skinnjacka (den måste vara hyfsat stor) ? Jag har letat i alla butiker och på nätet men hittar ingen!

SKOLA

Ja, detta är vad jag har gjort hela dagen, vart i skolan på föreläsningar. Det märks tydligt att jag inte är van vid att sitta i skolbänken och lyssna hela dagen då jag blir trött i huvudet väldigt snabbt. Nu har jag iallafall köpt alla böcker förutom en som jag ska köpa i morgon! Dock tycker jag att samhäll b är riktigt, riktigt tråkigt. Kanske beror det på att att jag är så lost. Jag är extremt oallmänbildad  och känner mig som ett stort frågetecken på lektionerna när jag inte har en blekaste aning om vad läraren pratar om. Tur att jag är där för att lära mig! En sak är säker - jag ska börja titta på nyheterna så jag får en liten inblick vad som händer i världen!

BEHÖVER JAG SÄGA ATT DU INTE HAR NÅGOT LIV?

I går kväll fick jag ett mail av en kille som skrivit två repotage i sin blogg om rasism och Sverige demokraterna. Han länkade till sidan han hade skrivit på och bad mig gå in och läsa. Där tog han bland annat upp några namn som han hade analyserat och var "misstänkta". Han bad mig att klicka på namnet Sara Bergdorf som var kopplat till facebook och undrade om det var jag.. Jag trodde självklart att han drev men när jag klickade på länken såg jag att det var jag!!! WTF!?!? Någon idiot har alltså använt sig av mitt "ansikte" och låtsas vara jag!! Som ni vet själva är jag så långt bort från rasist som man kan komma då jag var tilsamans med Arber i 7 år. Sedan att jag tycker att Sverige demokraterna kan ta sig i röven är ju bara pricken över i:et. Profilen har ju tydligen funnits i nästan ett år..
Självklart skrev jag hur läget var och att det INTE var min profil (vilket han tydligen hade förstått då någon person som läst hans artikel hade sökt på mig och fått upp mitt riktiga namn). Jag anmälde iallafall på Facebook och nu är "personen" borttagen!
Jag undrar bara vem människan/människorna utan liv är!?! Är jag verkligen så intressant?? Antar att det är samma person som skrev kommentarer här på bloggen för ett tag sedan. Profilen skapades ju ungefär i samma veva. Du ska iallafall veta att mina tankar går till dig och jag hoppas du blir bättre (frisk) snart. Det finns hjälp att få ska du veta!

FRÅGA TILL ER




Måste bara fråga er.. Pappa har ju sin 50 års fest nästa vecka. Jag har fortfarande inte hittat någon klänning som känns sådär perfekt. Jag lever ju efter mitt motto att jag inte ska köpa saker om jag verkligen inte tycker om de och kommer använda de vid flera tillfällen. Så, till min fråga, tycker ni att jag kan ha denna klänning eller tycker ni att den är för "sexig" när den är så öppen i ryggen? Funderar om jag ska lägga pengarna på att köpa löshår istället. Var och tittade på det i dag och det känns mer "värt" att lägga pengar på löshår, dels för att jag kommer använda det många gånger och sedan kommer nog bli rätt snyggt om jag lockar håret och har ett stort svall till denna klänning. Måste bara se till att få en tid hos frisören innan jag köper löshår så det blir en likvärdig nyans!

DET DÄR MED ÄGG

Ja, som ni säkert redan vet om är jag ju ingen gorme` människa när det kommer till mat. Jag kan lika gärna äta micrad korv, kötbullar och makaroner osv. Dock äter jag en jävla massa ägg, cirka 5 om dagen! Haha, ja det är sant :) Mamma är jätte orolig över det eftersom hon säger att det inte är bra att få i sig så mycket kolesterol, MEN jag kan faktist fortsätta äta det med gott samvete för det är bevisat med studier att det inte är farligt. Bara därför ska jag ställa mig och koka 6 stycken nu! Skämt å sido :) Jag lär snart tröttna på ägg, då byter jag ut det mot något annat jag kan missbruka. Haha!

ACNE



Tröja 1799:-, byxor modell Aquarius (det är dragkedja i rumpan och på vaderna) 1499:-.



Tröja i angora 1299:-, grå byxor modellen Last (ser svarta ut på bilden, dragkedjor på vaderna) 1399:-.

Fick även in dessa skor Shank Lea, 3799:-
Detta är självklart INTE allting utan bara en lite del av det vi fått in. Ska även ta och försöka fota lite Cheap Monday någon dag när jag jobbar men det dröjer nog några dagar. Nu ska jag till skolan! Vi ses senare :)

MIN VITA RIDDARE

Ni får ursäkta mina fula handskar som jag har på mig, hittade inte mina ridhandskar i stallet så fick lov att använda ett par arbetarhandskar som man igentligen ska ha i trädgårn HAHA. Sen verkar jag även gilla att ha stigbyglarna så långt in på foten som det bara går.. Minerna ska vi väl inte prata om. Jag ser ut som en GRIS. HAHAHA!


Men se på fan, till och med jag lägger upp lite tävlingsbilder på mig och vitnos :) Har ju glömt att berätta hur det gick i helgen.. Var i Nykyrka och startade 110 cm och 120 cm. Som jag skrev i tidigare inlägg hade jag bara hoppat honom två gånger innan så jag tog det lite som det kom. Hade ingen aning om hur det skulle gå..
110 cm: Det gick OK.. Han kändes som han brukar göra i första klassen. Dock är det lite tråkigt för han "hoppar" inte på 110 cm utan han "kliver" över. Pappa sa att det ser ut som att han springer och sover typ bara att han lyfter lite (inte mer än vad som behövs) på benen när det kommer ett hinder. Dock ska jag inte klaga för han nuddar inte ens en bom men han kändes inte överdrivet entusiastisk om jag säger så. Vi slutade med 0 fel på hinder, dock ett tidsfel eftersom jag red väldigt långa och nogranna vägar.
120 cm: Red fram i ridhuset, hoppade två språng på räcket och sedan ett språng på oxern innan jag gick in på banan. Detta var en A:0 och redan från första hindret började vitnos "hoppa" och visade entusiasm (WIHO). Han hoppade upp sig väldigt bra på alla hinder och jag hade en riktigt bra känsla runt hela banan. Blev inget jävla grodhopp eller att jag kom för nära eller för långt ifrån utan allting bara flöt på... Förutom på ett hinder som självklar var det enklaste på hela banan.. Då började jag nappa med handen = vitnos blir jätte orolig och han stannade. Sen var det i och för sig inget mer med det men vi fick ett stopp som var hela och hållet mitt fel.
Allt som allt är jag nöjd och nästa vecka är det Linköping som gäller!

COPY

Jag lovade er att visa nyheterna som vi fått in i butik. Det kommer! Vi har bara inte hunnit packa upp allting än och igår hängde jag om på hela tjej (blev inte ens klar) så förhoppningsvis hinner jag fota och lägga upp bilder här på bloggen i kväll.
Vi har iallafall fått in denna t-shirt som jag bär på bilden. Modellen heter Copy och kommer från Acne (finns även i blått). Priset är 449:-.

SÖT TJEJ

Ja, inte fan orkar jag sitta och försöka se fin ut på alla bilder jag tar. Många av er är säkert lite griniga och sura eftersom det är måndag i dag, semestern är antagligen slut och nu har vi  bara "ox veckor" framför oss. Då kan ni iallafall glädjas åt hur ful jag är på bilderna. Haha! Allt för att liva upp stämningen lite grann :)
Aja, till något lite seriösare... I dag började jag officiellt skolan (komvux) på heltid. Jag kommer alltså att arbeta extra på D framöver. Jag har valt att ha två "fasta" dagar som jag jobbar där vilket kommer bli måndagar och lördagar. Sedan kommer jag självklart hoppa in lite då och då beroende på hur mycket tid jag kommer behöva lägga ner på plugget! När jag hade läst klart matte c trodde jag att det var sista gången jag satte min fot på komvux. MEN se på fan, nu är jag där igen. Heltid dessutom. Känns väl inte jätte roligt innerst inne men det är INGEN ide` att tänka negativt. Jag försöker se det positivt. Jag får lära mig nya saker, träffa nya människor, har börjat min resa till att bli mäklare och är inne i ett nytt kapitel i mitt liv. Det kommer bara bli så mycket svårare och tråkigt om jag inte går in med en bra inställning. Jag gör ju faktist detta för mig själv!

FÖDELSEDAGS FIRANDE


God morgon allihopa!
Nu sitter jag vid datorn även fast jag inte borde. I och med detta kommer jag få stressa som en gris till jobbet. Men aja, vad gör det. Jag gillar ju att stressa :)
I går kväll var hela släkten bjudna hem till mormor på födelsedas firande eftersom hon fyller år i morgon. Jag fick äntligen äta mina efterlängtade kräftor som jag gått och suktat efter hela veckan. Det var en mycket trevlig kväll och vi körde även något nytt spel som jag tyvärr inte minns vad det hette men det var iallafall riktigt, riktigt roligt. Nu är det dags för jobb, kort på nyheter i butiken kommer i kväll!
LOVE / Emelie

HAPPY FRIDAY

HEEEEJ BLOGGEN!!

I dag är på jag alerten. Har redan hunnit rida vitnos OCH vart på gymmet! Nu är det dags för en dusch och sedan beger jag mig till jobbet. Alexander ringde nyss och sa att vi har fått in 10 kartonger Cheap Monday, 16 kartonger Acne, 1 kartong från det nya märket Lagom (Oskar Linnros märke) och 1 karton från Tiger. Ni förstår inte vilken stress det är! Okej om det kommer mycket varor på en måndag men en fredag är inte det allra roligaste. Måste försöka få upp allting så snabbt som möjligt. Dock kommer det ta några dagar. Ni är självklart de som får veta först vad det är vi packar upp. Bilder kommer nog i morgon bitti på lite utav det vi har hunnit packa upp!

THE MOVIE

SÅDÄR! Här har ni filmen som korven har klippt ihop från Barcelona. Jag skrattar så jag dör när jag tittar på den. Jag är så extremt jävla ful men det bjuder jag på :D Det enda som är tråkigt är att jag hade massa roliga filmer på min mobil men eftersom den blev stulen så är de bortaa. Aja, enjoy people!

ATT TA NÅGOT GLAS

Tanken var att vi skulle till Munken igår kväll och ta något (observera något) glas och sedan gå hem. Väl där var vi rätt lugna, han visserligen bara dricka två glas vin innan vi blev bjudna hem till Malin. Där blev det ju desto mer dricka.. Mer vin och sprit i blinkande shotglas. Det tackar jag ju inte nej till så att säga :)  Jaa, resten kan ni väl räkna ut själva. Det slutade med att vi hamnade på Hugo. En riktigt bra kväll och jag mår bra även i dag! Inte ett minsta bakis (bara det är ju värt att fira, haha)! Aja, nu ska jag titta på tv och slöa bort hela dagen. Vi hörs senare!

@ ACTIC

Här har jag spenderat min kväll. Har ju ton med vin och skräpmat i kroppen som gjort att röven hänger i knävecken så att säga.. Nu är det stenhård träning som gäller och jag är sjukt peppad! Köpte till och med ett par nya träningsbyxor från Nike i dag :)
Nu är det dock dags för mig att "varva ner". Sov inte mer än 4 timmar i natt pga att tankarna snurrade 200 km/h i mitt huvud om precis allting mellan himmel och jord. Bör sova bra i dag för att i morgon ringer klockan 6.30. Då ska jag till gymmet sedan jobbar jag mellan 9.30-17 och efter det ska jag självklart till min älskade Vitnos. Såå.... Natti natti!!

NYHETER


Då är jag äntligen hemma! Passade på att fota Alexander i dag på jobbet så ni killar får se ännu mera utav de nya höst kläderna som kommit in! Detta har han på sig..
Bild 1 - Stickad tröja från Knowledge Cotton som för övrigt gör alla sina kläder av ekologisk bommul (!) 1199:-, jeans Tiger 1299:- och väskan även kommer från Tiger 2299:-.

Bild 2 - Jeans Tiger 1899:-, mobilhållare Tiger 499:- och skjorta Knowledge Cotton 899:-.



Även denna lilla skapelse från Tiger har trillat in på tjej. Jag kan inte säga mer än att jag dör av att titta på den. Den är verkligen perfekt i storleken vilket gör att man kan använda den både till fest och vardags. Annars kan jag tycka att det ser väldigt fjantigt ut om man använder någon slags kuvert väska/party väska till vardags men eftersom denna är lite "grövre" tycker jag att det funkar! Priset är 1299:-.
Nästa vecka kommer det förhoppningsvis in lite nytt från Acne. Hoppas hoppas :)

20.30


HOPPTRÄNING

I dag följde jag med Pelle och co till Björkvik och hopptränade. Med tanke på att det bara var andra gången vi hoppade under nästan hela sommaren så gick det OK. Måste bara se till och hålla koll på ytter bogen så den inte är 2 mil utanför resten av kroppen. Han var även lite lång i mellan vissa hinder. Men det är bara att träna. Vi ska ju tävla om exakt en vecka i Nykyrka men jag känner mig lugn. Jag tar det som det kommer, åker dit och gör vårt bästa. Mer kan man inte göra! Sen hur det går, ja det återstår att se.

BLAND DET GODASTE JAG VET

Igår hade jag Emelie och Cissi en riktig mys kväll! Vi hyrde tre filmer och såg två utav de. Vid 22.30 började vi känna oss hungriga så vi tog bilen och åkte till Leons som för övrigt är världens bästa och godaste gatukök om ni frågar mig. Jag äter inte potatismos annars eftersom jag inte tycker det är gott men på Leons skulle jag kunna dra i mig typ 5 tallrikar med bara mos. Så jäävla gott! Ja, ni vet ju att jag inte är en delikatess tjej när det gäller mat. De brukar reta mig på jobbet för att jag tycker att det är gott och värma grillkorv i micron och sedan sitta och doppa de i senap :) Hur gott som helst, ni borde verkligen testa!!

FIFTH AVENUE SHOE REPAIR

HÄR har ni de nya skorna som äntligen kommit till butik! Som ni ser på rubriken kommer de alltså från Fifth Avenue Shoe Repair och kostar 2799:-. De är inte billiga men ack så snygga! Vi fick bara in 3 par så om du vill vara ensam om att ha ett par snygga skor är dessa värda att satsa på. Sten-coola är vad de är!

HÖST NYHETER FÖR HONOM


Godkväll!

Nu är jag hemma igen efter en arbetsdag på D. Jag passade på att fota Alexander i lite utav de nya höst plaggen som kommit in i butiken.
På bild nr 1 kommer allting som Alexander har på sig ifrån märket Ljung. Bild nr 2; kavaj Ljung, skjorta Ljung och jeans från Acne. Bild nr 3; Jeans Acne och även skjortan från Acne.

Tyvärr är det svårt att fånga alla plagg på bild men ni ser ju på ett ungefär och är ni intresserade av något får ni helt enkelt fråga mig här på bloggen eller gå in i butiken och titta själva. Till er tjejer har jag ett par nya super snygga skor att visa som kommer dyka upp här på bloggen i morgon bitti :)

TONÅRINGAR I JAPAN

Bagelinjektioner och skullfucking.. Jag undrar bara... VARFÖR gör man så mot sig själv? Har man blivit hjärntvättad eller vad är det frågan om? Jag hoppas verkligen inte att detta blir en växande "trend".

H&M


Tänkte bara visa er min nya kavaj i lite bättre bilder. Den kommer från H&M (som jag för övrigt tycker är den absolut bästa budget kedjan) och kostar 299:-. Rena rama kapet om ni frågar mig. Tyvärr är den lite för stor så jag ska sy in den hos skräddaren för att få den perfekta passformen.
I dag är det faktist jobb som står på schemat. Har igentligen semester veckan ut men jag ska hoppa in och jobba i dag och på söndag. Om ni är sugna på att se lite nytt som vi har fått in i butiken så kika in här i kväll igen. Tänkte fota lite höst nyheter både på tjej och kille :)
Aja, nu ska jag äta och fixa mig lite! Ha en fin dag allihopa!

JAG ÄR INTE OROLIG


Dåså, i dag kom det andra beskedet från skolorna jag sökt. Jag kom inte in i detta urval heller, som väntat alltså. Nu står jag som reserv nr 22 vilket gör att jag inte har något chans att komma in detta år. Men men, vad gör det? Jag tror ju stenhårt på ödet, allting händer utav en anledning. Jag kanske inte var redo just nu? Nästa år är det min tur. Då ska jag se till att ha så pass bra betyg att jag kommer in. Året jag har framför mig kommer bli tufft eftersom jag måste få minst VG i alla ämnen. Som ni kanske vet har jag ganska svårt i skolan. Jag är inte tjejen som skriver ett VG lätt som en plätt. Jag får kämpa för att få ett G och ska jag ha högre betyg än det får jag sitta och plugga dubbelt så lång tid som en "vanlig" person behöver göra. Men vad är ett år när det kan förändra hela ens framtid? I bland måste man tänka långsiktigt..

OM DET ÄR FEST?


ja, det skulle man väl kunna säga... I norrköping? Nej - Linköping! Hoppas på en bättre utgång där! Inte för att jag är orolig för att ha tråkigt direkt.. När jag och Carro går ut tillsammans blir det lätt lite vilt men ack så kul vi har :) NU JÄVLAR KÖR VI!!!
Kavajen jag har på mig är den nya som jag köpte i dag.

BARCELONA DEL 2

Jag vet ju att ni gillar bilder så här kommer ytterligare några från Barcelona! Som ni vet blev ju min mobil stulen och på den hade jag några riktigt roliga filmer och kort som jag tyvärr inte fick möjlighet att visa er.. Jag kan lova att ni hade legat ner på golvet och skrattat. Jag gör det av bara själva tanken.. Haha!

JAG VET ATT DEN ÄR GAMMAL MEN

han dödar mig med den här låten.. Jag fäller till och med en liten tår..

FETICH


MEN JAG DÖÖÖR SÅ SNYGG KLÄNNING!! Jag sitter och letar klänningar på nätet till pappas 50-års fest som är om några veckor. Vi har hyrt Bråvikens Golfklubb och jag behöver verkligen hitta en snygg "middags klänning". Självklart ska den vara "jag" men tyvärr är klänningen ovan för urringad och dyr, annars hade jag slagit till direkt (kan hända att den blir min vid ett annat tillfälle.. :P)! För er som inte vet har jag en enorm fetich när det gäller klänningar. Det är det absolut bästa jag vet att shoppa!! Aja, jag får helt enkelt leta vidare..
Föresten, i morgon ska ni få se min nya super fina kavaj som jag lagt utan ute på Maxi. Den kommer vara grymt snygg i höst och jag kommer nog inviga den redan nästa helg om det blir som planerat :)

BRA KVÄLL

Då var jag hemma i min egna lilla lägenhet igen. Var förbi hemma hos Cissi en sväng och träffade tjejerna. Blev några glas vin och endel snack. Några skulle ut så jag bestämde mig för att följa Emelie hem och sedan cykla raka vägen hem till mig. Känner inget som helst sug av att gå ut och festa här hemma just nu. Det räckte med att dricka ett par glas med fina vänner och för att sedan gå hem. Slipper ligga bakis och spy i morgon vilket känns jävligt skönt! Kan istället ta vara på dagen och rida, gå en powerwalk och umgås med mammi och pappi. Visst har jag blivit förnuftig? Haha :) Aja, nu ska jag titta på någon film med Julia Roberts och efter det dejta kudden. Hoppas ni får en fin kväll vad ni nu än gör!
LOVE EMELIE

UTE I NATUREN

Har precis kommit hem från en löp-runda ute i naturen. Så himla härligt, dock kommer jag nog inte kunna gå i morgon om jag känner min kropp rätt men jag kunde inte låta bli att springa när musiken pumpande i öronen och hade den här utsikten framför mig. Nu är det verkligen dags att komma igång med träningen. Har legat på lat sidan hela sommaren men från och med nästa vecka är det hård träning som gäller! Pepp pepp...

17.54

Hallå där!
Har knappt vart hemma sedan jag kom hem från utlandet vilket resulterat i dåligt bloggande som ni säkert märker.. I dag har jag iallafall umgåtts med mamma. Vi gjorde ett försök till att bada men vädret var inte alls på vår sida så vi fick åka hem. Nu sitter jag hemma och väntar på att min mobil ska laddas, ska nämligen ut och gå en sväng innan jag träffar Emelie och Cissi. Det blir en lugn kväll. Var ute i Onsdags och fick allt annat än en positiv känsla. Tänk att man aldrig ska kunna få gå ut utan en massa jävla drama hela tiden. Ska jag festa åker jag hellre till en annan stad, går ut på nya klubbar och träffar nytt folk. Det känns liksom inte "värt" att gå ut här hemma längre. Det känns som att tiden står stilla över Norrköping. Aja, vem vet, jag kanske ändrar mina åsikter snabbare än vinden men detta är iallafall vad jag känner just nu. Ska jag gå ut ska det vara om något speciellt händer annars kan jag lika gärna sitta på någon trevlig uteservering med de människor jag faktist vill umgås med och sedan gå hem. Nej, nu ska jag bege mig ut.. Hej svejs!

DÅSÅ...

Jag har ju inte berättat så mycket om vår resa.. Vi har haft det jätte roligt men den hände även endel tråkiga saker. Det började ju med att vi hittade ett jätte bra boende några månader innan vi skulle åka. Tyvärr hände det lite saker som gjorde att vi inte kunde ta den lägenheten så ca 2 veckor innan vi skulle åka var vi tvungna och leta efter en ny. Som tur va så hittade vi en jätte fin lägenhet precis vid stranden. Tur tänkte vi.. MEN när det bara var TVÅ dagar kvar tills vi skulle åka fick vi ett mail där det stod att de fått problem med den lägenheten som vi skulle hyra och att den enda de kunde erbjuda låg lååångt bort från stranden och nattklubbarna. Ja, ni kan ju gissa vilken panik vi fick.. Dagen innan vi skulle åka ringer de och säger att de hittat en ny lägenhet till oss. Äntligen kunde vi pusta ut. Mer otur kan man väl inte ha tänkte vi?! Väl på plats gick allting som det skulle. Vi gick upp i lägenheten, skulle börja laga mat och då började alla proppar gå i hela lägenheten. Bella gick och satte på de igen och då skriker Anna att hon fick stötar från kökets kok plattor. Vi trodde såklart att hon skämtade. Men då hör vi något konstigt ljud inne på toaletten, öppnar dörren och ser att det RANN vatten ner från hela taket och till och med igenom spotlightsen som satt i taket! I det läget hade det runnit ner så mycket vatten att det till och med runnit ut i lägenheten och in i köket där Anna stod och lagade mat. Då skriker hon igen att hon fick en stöt av vattnet som låg på golvet! PANIK. Det var liksom el i vattnet så vi fick gå ut och ställa oss på balkongen som var typ 1m*50 cm stor och ringa till bolaget som vi hyrde lägenheten av och säga att det var akut och att de var tvugna att komma. Efter ca 50 minuter hade ingen dykt upp så vi fick gå tillbaka och be någon komma. När vi kom tillbaka till lägenheten hade det till och med runnit ut vatten i trappuppgången. Efter endel tjaffs med personalen som hyrde ut lägenheterna krävde vi att få tillbaka pengarna vilket vi fick. Då stod vi alltså mitt i Barcelona med massa resväskor på kvällen utan att veta vart vi skulle ta vägen. Fick ringa hem till pappa så fick han gå ut på internet och ringa en kontakt som sedan fixade ett lägenhets hotel till oss. Vi kom dit sent på kvällen och kände att vi äntligen kunde pusta ut.. Nu kunde det väl ändå inte bli värre?.. Trodde vi.. Andra kvällen när vi var på en nattklubb blev min mobil snodd och dagen efter det blev vi rånade ca 10 meter utanför vårt hotel!!!! Kan ni fatta?!?! Då var vi ganska skakiga kan jag lova.. Dock var allt annat super, speciellt nattklubbarna. Vi såg bland annat när Axwell spelade på Opium (en grym nattklubb), det var den bästa party kvällen i hela mitt liv. En sak kan jag iallafall säga att så mycket snygga killar som vi har sett under den här resan har jag nog aldrig sett i hela mitt liv :) Vi var typ i himmelriket haha!
Aja, nu har jag snart kramp i mina fingrar för att jag har skrivit så hårt. Det kommer lite mer bilder någon annan dag och kanske även en film :)
Nu ska jag sova. Natti Natti

BARCELONA

HÄR har ni ett litet urval av bilderna som togs i Barcelona. Hinner inte skriva så himla mycket nu eftersom jag ska hem till Anna och förfesta med tjejerna. Blogga gör jag mer i morgon :)

HEMMA!

Hej på er mina vänner!!

Vill bara säga att jag har kommit hem nu. Det hände endel under resan men just nu hinner jag inte berätta allting. Hinner nog blogga lite mer ordentligt i kväll. Ville bara säga det :)


RSS 2.0