SÅ JÄVLA ÄCKLIGA TJEJER DET FINNS

Alltså, ofta tycker ju vi tjejer att killar är dumma i huvudet som raggar hit och dit osv. Men det roliga är ju att det faktist finns tusen tjejer som är så jävla mycket värre än dessa killar!
Speciellt märker man vissa tjejer som har press på sig hemmifrån att hitta någon kille som har samma religion/kommer från samma land. Alltså OMG säger jag bara! De verkar fan kunna göra allt för att få en kille!!
Detta handlar inte om att jag tycker illa om några människor eller så men måste man vara som klister?! Sen vill jag även påpeka att det självklart inte är alla tjejer som är såhär. Jag säger bara vissa..

Svenska tjejer är ofta kallade horor för att vi festar ganska vilt osv.. MEN MEN MEN. De andra tjejerna då? De gör ju bara allting i smyg istället. Sitter på nätet och raggar killar för fullt, lägger upp "sexy pose" på sig själva och gör allt för att få en kille! Det äcklar mig så grovt mycket.
Jag säger bara en sak till dessa tjejer LUGNA NER ER DET ÄR PINSAMT!

HAR JAG VERKLIGEN VÄXT SÅ MYCKET?!

Satt och kollade igenom lite kort på datan. Kolla vad jag hittade!!!




Det är helt sjukt så mycket alla förendras!!! Tiden går så snabbt.. Buhuuu... Jag såg så jävla baby face ut. Tänk om man kunnde vrida tillbaka klockan. Fast å andra sidan, vad fan hade man på sig?!


GODMORGON

Sitter här helt utpupmpad på all min energi. Det tar på krafterna när man är ute och partar. Igår var det en väldigt trevlig kväll iallafall :)
Nu ska jag snart lägga mig i soffan och försöka sova lite eftersom jag ska iväg i eftermiddag och hoppträna för Benny. Känner att jag måste vara lite mer in shape än vad jag är just nu.

Men vi hörs ju senare, inte sant? ;)


SNART BÖRJAR DET!

IKVÄLL ÄR DET PARTY PARTY SOM GÄLLER!


NU HAR JAG TJUTIT SOM EN GRIS

Kom precis hem från läkaren. Ni vet ju att jag har haft problem med magen och att jag haft svårt att andas, som om någon trycker på bröstet..
Jag hade iallafall en tid hos läkaren i morse. Tog ett stick i fingret för att lämna blod och ta lite tester. Jag höll på att svimma! Mina händer var så kalla så hon var tvungen att trycka ut blodet. Alltså jag r hyper rädd för sjukhus och jag klarar absolut inte av att ta någon som helst spruta! Dock är stick i fingret det enda jag klarar av.. Men hur som helst så klarade jag av det, fick sitta med huvudet mellan benen ett tag och hålla igen så jag inte skulle börja lipa på plats. Sedan gick jag upp till docktorn och pratade med henne. Hon fågade lite om mina problem och kännde på magen.
Hon kunnde självklart inte säga på rak arm vad det var utan bad mig att gå ner och ta fler prover. Då sa jag direkt att jag är jätte jätte rädd för sprutor och att jag inte skulle klara av att ta mer idag. Och vet ni vad kärring jävlen gör då!? Hon flinar lite grann och sedan säger hon: ja men det är inget farligt, det är bara i armen, sedan tar de bara 3 rör med blod!!!!
Jag höll på att dö då så när jag gick därifrån började jag stortjuta :(
Jag ska tillbaka på fredag och ta resten av proverna, men då ska mamma följa med. Puh... Vilken jobbig morgon det har vart..
Ikväll händer det lite roligare saker iallafall, då blir det utgång med tjejerna :)

TISDAG

Hallå hallå

Sitter här helt ny duschad, så skönt. Har redan vart ute i stallet och svettat arslet av mig. Red dressyr i ridhuset idag igen och han blir bara finare och finare. Det är en sån härlig känsla att sitta på honom då när han är helt loss i kroppen.
Idag ska jag ner på stan med min vän Miriam som är hemma från Norge. Vi tog semester samtidigt :) Igår var vi bara hemma hos mig och kollade på Beck. Nu ska vi ner och käka lunch och gå till systemet. Tror faktist att det blir utgång i morgon igen på Onzda´. Ska ni dit?? Ska ni ha vitt på er?? jag funderar på om jag ska ha min grädd vita klänning som jag hade när jag fyllde år. Men vet jag inte om den kanske är lite för fin...
Aja, måste rusa! Här har ni min skit gris..

Jag får släpa med honom in i ridhuset...

Han står och hänger lite innan vi ska rida. Försökte få honom se lite pigg och glad ut men misslyckades :P

Och så efter ridningen, svettig och dan med gul man och svans!

FAN FAN FAN

Alltså, det finns en klänning från Acne som kom ut förra året som jag blev TOTAL förälskad i. Detta år kom det ut en liknande, självklart i begränsat antal upplagor som jag inte hann köpa. Nu när jag var inne på Tradera hittade jag en sådan klänning (årets) i min storlek!!!!!!! Budet låg då på 700:-, jag budade över men tjejen som hade lagt 700:- har satt ett högt maxbud. Nu ligger hon på 1475:- trots att klänningen kostar 1400 i butik. Jag vill så gärna ha den men tönkte fan inte betala överpris för den.
Faaaaaaaaaaaaaaaaan.


Om någon av er vet någon som ska sälja sin eller så KONTAKTA MIG!

DAG 1

Gud vad jag har sovit gott i natt! Jag vaknade inte förren kl 10.00, vilket i princip aldrig händer att jag sover så länge!
Nu känner jag mig rejält utvilad. Efter att jag vaknat åkte jag ut och red dressyr på Vitnos i ridhuset. Han var så jävla fiin idag!!! Synd att jag inte hade någon som kunnde filma eller ta kort.
Ikväll ska jag ut till Benny Goertz med syrran. Tror jag ska boka in en tränig för honom denna vecka. Anledningen till att jag åker iväg och tränar även fast jag har allt jag behöver i stallet och lite där till så blir Vitnos väldigt stark och spänd/nervös när han kommer iväg på tävling. Därför är det ju perfekt om jag kan åka iväg några gånger nu så får ta ta det i  lugn och ro. Hoppa lite andra hinder än vad han är van vid, byta miljö och att han ändå ska vara lydig och koncentrerad på mig.
Men åker jag dit kommer jag ta med mig kameran ialafall, det lovar jag! behöver lite mer bilder på honom. Jag har bara två st :P

Nu ska jag äta nudlar. MMM

HAR PRECIS NÄTSHOPPAT DESSA SKOR



Blev inte de jag visade er för några dagar sedan, de hade bara silver. Jag valde dessa eftersom det både är guld och silver så passar det till mer speciellt till min kavaj med guldnitar på som jag köpte när jag var i Stockholm. Det värsta är att de komme om sisudär 2-4 veckor. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, inte sant ;)

Nå, gårdagen då.. Blev jobb på dagen för att sedan åka ut till stallet och rida och göra Vitnos fin eftersom vi skulle ha tävlat i dag. Men icke sa nicke. Red på fältet och Vitnos var otroligt stark och det känndes inte alls som det ska göra dagen innan tävling plus att han fick ett litet skav av tränset på kinden typ som gjorde att jag inte skulle kunna ridit på det bett jag hade tänkt med eftersom det sitter och skaver precis där. Så det var bara att åka hem och avanmäla sig från tävlingen. Då var den kvällen förstörd trodde jag eftersom jag igentligen var bjuden till Anna som hade sin sommarfest på hennes land men när jag kom hem från stallet var klockan alldles för mycket för att åka ut dit, ingen av mina vänner skulle ut förutom Becca som såklart var party sugen så jag åkte hem till henne och efter det blev det utgång! :) Skulle gått till Hugo (vilket jag faktist var jävligt peppad på) men det var ALLDELES för lång kö i både vip:en och den vanliga så jag blev kvar på Palace.
Knäppte några bilder också.


Nu ska jag sova. Och vet ni vad? MIN SEMESTER HAR BÖRJAT YEEEYY!

AAAAAAAAJJJJJJJ

Fan alltså! Att min mage aldrig kan bli bra :( Kommer ni ihåg för ca en månad sedan så trodde jag att jag fått magkatarr och åt tabletter mot det och så försvann det? I vilket fall så varade den lyckan inte mer än några veckor. Nu har samma skit kommit tillbaka fast värre. Min mage är så otroligt jävla svullen, magkramper och så känns det som om någon trycker mig på bröstet så att jag får svårt att andas. Detta kommer och går i attacker.
Idag började jag jobba kl 8.30 eftersom vi skulle fixa REAN men redan vid 14-tiden fick jag gå hem.. Då vill jag påpeka att jag har inte vart sjuk eller sjukanmält mig på ca 1.5 år! Så jag går inte hem för vad som helst inte!
Nu sitter jag hemma i morgonrock så inget sitter åt runt magen. Har även fått en tid hos läkaren på onsdag kl 9.15.
Mamma har tjatat länge på mig att jag ska gå dit och kolla vad det är men jag HATAR vårdcentralen och sjukhus. Men nu känner jag faktist själv att detta inte går längre, det är bättre att få hjälp och förhoppningsvis kan de säga vad det är.

Så med andra ord blev detta alltså en bajs dag för min del. Jag som ville make some money ;P

HOPPTRÄNING

God middag! Nyss hemkommen från stallet (somvanligt). Hopptränade idag, red först fram ute på gräset och sedan gick vi in i ridhuset och hoppade en bana. Det gick bra! Jag börjar känna mig mycket säkrare nu :) Har ridit ute hela veckan för att få allting att fungera där med eftersom han lätt blir alldeles för stark när han kommer ut. Men jag har testat att rida på "flippanbettet" fast inte på det starka då och det verkar fungera bra! När vi kom in i ridhuset var han hur lydig som helst. Helt plötsligt blir han väldigt känslig till skillnad mot vad han kan vara ute! Lotte filmade även när vi hoppade så vi kan se hur det ser ut. Väldigt nyttigt. Ska nog börja rida ute varje dag vädret tillåter och bara vara i ridhuset när jag tränar. Idag ska jag jobba igen, har bara 3 dagar kvar nu. Föressten, i morgon börjar vi våran stora REA med 50-70%. Jag jobbar hela dagen så om någon har lust att äta lunch med mig säg bara till! Anledningen till att jag inte har lagt upp några bilder de senaste inläggen är för att batteriet i kameran är slut och jag har helt enkelt vart för lat att ladda den och mobil sladden har pappa kastat (!). Bye Bye

SKOR SKOR SKOR -JAG BEHÖVER NYA SKOR!

Jag har kollat på lite olika par.. Vilka tycker ni är snyggast?!




Finns tusen st till som jag funderar på men dessa tre är favoriter.. Om ni nu skulle få välja ett par, vilka skulle det då bli?

EN VECKA KVAR TILL SEMESTER (!)

Hallå hallå!

Har inte orkat/hunnit skriva något här i bloggen på ett par dagar. Men jag hade det super trevlig nere i Falsterbo. Riktigt roligt att Sverige kom två i Nations Cup! Börjar gilla alexander zetterman som fan alltså! Han blev så jävla glad med när han satte sin första nolla!
Blev dock inte så mycket shopping som jag önskat. Bara ett par röda Kingsland ridbyxor som jag förövrigt ÄLSKAR. Skulle köpa en kavaj med. Jag skrev ju om den där italenska som jag hade kollat på vet ni, men sedan när jag kommer och ska köpa den har min storlek tagit slut!!!! Fan fan fan. Så nu ska jag nog beställa en från Pikur ändå. Har testat ut storlek osv iallafall. Men vi får se.

I lördags blev det party party igen. Födelsedags firande och avskedsfest för Rebecca. Efter det blev det Hugo och Palace. Riktigt trevlig även där men ack så jobbigt på söndagen när jag skulle jobba =/ Efter jobbet åkte jag ut till stallet oh hopptränade. Det gick skit bra! Vitnos börjar bli så lydig och fin nu :) Han är verkligen så rolig att rida för han försöker alltid sitt bästa och han gör så att jag får så bra självförtroende. En härlig känsla. Får se om jag åker och tävlar på söndag, inte riktigt bestämmt än!

Resten av veckan blir det jobb och jobb. Träning och träning typ... Men sen, sen har jag fanimej semester!!!!

OKEEJ, KLOCKAN ÄR 07.23 OCH JAG ÄR VAKEN PÅ MIN LILLA MINI SEMESTER

Somvanligt kan jag inte sova borta. Slummrade till igår kväll när jag låg och läste en tidning men sen när alla andra gick och la sig blev jag såklart klarvaken. Vaknade sedan klockan 06.00 i morse. Jag som verkligen behövde sova ut...

Men men! Igår kom vi ner hit till falsterbo! Vi bor i ett jätte jätte stort hus på en hästgård som vi har lånat av en som pappa känner. Det är helt underbart fint med skrittmaskin, nybyggt stall i lite gammaldags stil, ridbana precis utanför fönstret osv osv. Det är precis såhär jag vill bo! Och snacka om att de har fina hästar. Tjejen kom nyss hem från Beligien där hon hade tävlat. Jag vill oxå!!! Men detta får bli mitt mål i livet.

Igår kollade jag runt lite på utställarna inne på horse showen. Har ev. hittat en kavaj som jag ska köpa från ett italenskt märke. Super bra passform med jätte bra kvalite. Det är nämligen rea på de. Har kostar 4000:- och nu ligger de på 2500 kr. Vad tycker ni? Den eller Pikurs skarlett?!

Idag ska vi nog först ner till stranden och sola lite. Vi har verkligen tur med vädret. Sedan går vi väl in igen.. Och vet ni vad jag ska göra idag? Jag ska glassa runt på VIP lougen/avdelingen! Tjihoo! Vi har VIP biljetter idag och ev i morgon med då det är Nations Cup fatta!!! Det ska bli riktigt roligt att se! Jag ska ta lite bilder så ni får se :)

Nu ska jag äta chips till frukost. Har är man ledig så är man :P

DEN KLASSISKA MÅNDAGEN

Tjena tjena

Sitter här och drar mig för att börja sminka mig. Fan det är så synd att jag inte kan jobba osminkad för skulle jag kunnat så hade jag fan gjort det! Hade vart perfa för huden också. Men nu är det så att när man jobbar i butik måste man ju se någorlunda fräch ut och det jag inte jag utan smink, tyvärr.

Aja, dressyrlektion i morse. Det gick bra. Vitnos har kännts lite sisudär de senate två veckorna. Vissa dagar har han vart hur fin som helt och andra har han vart otroligt stel och jobbig att rida. I morgon ska han därför få gå på fältet, ons-tors ska han vila och på fredag ska min tränare, Kraina rida honom eftersom jag är i Falsterbo då. Sedan får vi se hur vi ska lägga upp ridningen därefter. Kanske blir så att han får någon vecka att bara luffsa omkring i skogen om han fortfarande inte känns helt hundra. Kan vara som så att han är trött i kroppen nu och behöver lite vila. Han har nog aldrig gått så hårt som han gjort den senaste tiden plus att jag gjort endel förendringar i ridningen. Men vi får väla se hur det blir med den saken! En dag i taget först.
Föressten, jag ska visa er min snygga kavaj som jag köpte i helgen någon dag. Nu ska jag nämligen äta, igen.... Jag som har ätit typ två veckor i sträck....


HOME SWEET HOME

Jag är trött som fan. Kanske beror på att jag enbart sovit någon timme denna natt (jag sover normalt sett 9 h per natt).
Men iallafall, jag har haft det så trevligt i Stockholm när vi var där och hälsade på Johanna. Blev både lite shopping och party party.
Vi började kvällen med att åka till Johannas vän Bianca där vi var några tjejer som förfestade. Efter det drog vi till solidaritet (STAVAS?) och sist Whiteroom. Bilderna får tala för sig själva.


Ikväll ska jag sova tidigt så jag orkar med morgondagen. Dressyrträning tidigt imorgon bitti och sedan jobb. På onsdag drar jag till Falsterbo! Ska bli jävligt roligt!!

KÖRA BIL OCH KÖRA BIL

Jag sa ju att ni skulle få se mina nya ridbyxor men tyvärr blev det inga. Fick ett par i storlek M som var alldeles för stora. Åkte då tillbaka till Mantorps Travshop och skulle byta. S var också för stort och de hade tyvärr inte XS. Då sa tanten som jobbade till mig att jag skulle testa XXS. Jag gjorde det och fick på mig dom. Hon insisterade att de inte var för små så jag mitt jävla dum huvud tog dom istället.
Men när jag kom hem så märkte jag att de visst var för små! Alltså de typ skärde in i arslet.. Så idag åkte jag dit igen och tog pengarna istället!
Ska ändå till Falterbo nästa vecka så jag köper några nya där. Ska även köpa en ny tävlingskavaj om jag hittar någon :)

I morgon åker jag, Bella och Linnea till Stockholm. Ska bli skit kul verkligen! Kameran följer med...

TIPS

Vet ni vad? I helgen när jag var ute så passade jag på att köpa "bakis". Det är brustabletter som ska göra att man inte blir bakis dagen efter. Som alla minavänner vet så brukar jag festa ganska hårt när jag är ute och vaknar oftast upp dagen efter och knappt kan ta mig ur sängen.
Men när jag var i mat affären köpte jag dessa brus tabletter (jag hade ju inget att förlora liksom). Så i lördags natt när jag kom hem drack jag ett stort glas vatten med två tabletter i.
När jag vaknade i söndags var jag knappt NÅGOT bakis!!! Det är helt sjukt!! Det enda jag kännde var att jag var trött men inget annat.
Snacka om att jag komemr använda det varje gång jag går ut! Eller åtminstonde de kvällar jag vet att det komemr bli en hård kväll.
Så här ser den ut.. Kostar 50 kr..


FÖRSTA DAGEN SOM 23 ÅR

Ja, det är helt sjukt att jag är 23 år! Jag känner mig ju som 18 fortfarande.
Jag hade en jätte bra helg/födelsedag. Jag har fått massor av fina presenter, tack så mycket allihopa! Allting passade förutom mina älsklingsridbyxor som jag fick av mamma och pappa så nu ska jag iväg till Travshopen innan jag börjar jobba och byta till st. S.
Denna vecka kommer bli ganska rolig tror jag. Min älskade vän Miriam kom hem till mig som en suprise igår och ringde på dörren (hon bor i norge annars)! Så ikväll ska jag träffa tjejerna och ta något att dricka på Världens Bar tror jag det blir. I morgon blir det hoppträning, torsdag ska jag på ansiktsbehandling och i helgen drar jag nog till Stockholm! Veckan efter det nlir det Falsterbo och Rebeckas födelsedags fest. Fan vad mycket party det blir denna månad.

Aja, jag ska hoppa in i duschen nu! Lägger upp bild senare eller i morgon på mina nya ridbyxor.

IT`S MY B-DAY

Godmiddag!

Har nyss kommit hem från stallet, jag och Vitnos dressyrtränade. Det gick väl OK men han har skrotat ihop lite i bakkärran och tappat lite bjudning nu när han har stått i två dagar och reds väldigt lungt förra veckan då det var så varmt ute.
I lördags var tjejena här på middag och sedan var det fest. Hade jätte roligt! Sedan gick vi till palace. Var länge sedan jag dansade så mycket faktist, de spelade grym music. Synd bara att Becca aldrig kom ut, hon ramlade utanför palace så efter det kunnde hon knappt gå så det blev taxi hem för hennes del. Haha usch jag tyckte så synd om henne!! Men vi tar igen det då det är hennes födelsedag, då är det väl min tur att rammla:P

Jag hade med mig kameran hela kvällen, blev dock inte så många bilder eftersom jag hade fullt upp hela kvällen. Sedan blev majoriteten av bilderna ap-fula. Men här har ni några!





Nu väntar jobb och sedan ikväll kommer släkten och ska fira mig! Pusss på er alla

HELT FÖRSTÖRD

Jag kommer snart att få magsår om jag inte lugnar ner mig!
Stressade och körde i princip rally genom hela stan för att åka till Citygross för att handla all mat tills i morgon. Jag trodde att de stängde kl 22.00 så det var anledningen till att jag åkte över halva stan för att handla. Men NEJ DÅ. När jag och Arber kommer in så skriker de ut i högtalarna -VI STÄNGER OM 15 MINUTER. Jaaa men skit bra! Jag som inte hittar någonting i den butiken, PERFEKT!
Hann i princip bara köpa massa grönsaker. Så jag får åka någon annan stanns i morgon och handla resten. Fun.

Tro det eller ej, men det är jag som ska laga maten själv i morgon till 10 personer. Ett lycka till kanske skulle hjälpa (jag kan inte ens göra pankakor eller köttfärsås och spagetti). Men jag ska bjuda på grill spett, klyftpotatis och vitlöksbröd. Sedan blir hemma gjord tårta med socker botten, maräng botten och jordgubbar tror jag att det var.

Ae fan jag är ledsen men jag måste sussa nu. Mina ögon går i kors.
Love you all / Emelie

TADAAA

HOOLLLAAA!

Hur är det med er i denna värme igentligen?! Jag höll på att dö på jobbet idag. Fick köpa 5 enkronors tugummi idag (vi har en tuggumi automat på jobbet) bara för att hålla mitt blod socker uppe. Annars hade jag för i hlevete svimmat! Nu har jag värkt i mig Ballerina kakor med. Inte lika bra....
Här ser ni iallafall min wounderful dress som ploppade ner i brevlådan igår :) TYVÄRR  var den ALLDLES FÖR KORT! Knappt att den borde få ligga ute som "klänning". Liknar mer en tröja och då är jag inte alls speciellt lång. Så det var bara att knalla till tyg affären på Lindövägen (kommer inte ihåg vad den hette) och köpa tyg. Blev dock inte exakt samma som det var på klänningen men det ficik duga. Så nu är den inne¨hos min skärddare så ska han förlänga kläningen. Alltså jag älskar korta klänningar och kjolar. Har nästan alltid det när jag går ut. Normalt sett brukar jag gå och sy upp klänningarna jag köper osv. Då kanske ni förstår hur kort denna "klänning" var!! Kolla in den.. En riktig gräddbakelse.




Den är även öppen i nästan heeeela ryggen. Jag älskar uringning i ryggen. Det länns så sexigt men ändå med stil. En för djup urringning framtill kan ju lätt se lite billigt ut.
Nu börjar jag bli jävligt taggad inför helgen då det kommer vara lite party hemma hos mig! Jag har ju inte vart ute och festat på över en månad (!) så  snart smäller det! Hehe.

I morgon bär det av till Vingåker på tävling i denna värme.

RSS 2.0