INVÄNTAR PARTY FAMILJEN





Jag hittade klänningen i butik! Någon gång ska man väl ha tur :) Sitter här och inväntar party familjen. Jag och Bella är så peppade att vi är helt extas. Nästan sjukligt peppade. Ikväll ska vi göra succe`. TJARRÅ BABES


SHOPPING TIPS



49,50:- på H&M. Snacka om fynd. Tyvärr måste man beställa för 200:- men ska man ändå köpa något därifrån skulle jag inte tveka en sekund på att klicka hem denna också. Ett litet tips till er såhär en fredags förmiddag. Nu ska jag fixa mig, sen jobba!


FÖRSÖKER HITTA LUGNET



Försöker verkligen hitta lugnet men jag börjar bli rastlös. Det är inget bra på TV. Jag har vart hemma hela dagen. Det tar kål på mig. Nästan så att jag längtar till att få jobba imorgon och vara lite aktiv. Jag har liksom städat och dammat hela lägenheten för att jag inte hade något att göra under dagen. Nu är det nästan så att jag funderar på om jag ska börja tvätta. Det är inte normalt om man heter Emelie Mäntynen!!


TRÖTT PÅ MIG SJÄLV



MEN ALLTSÅ, jag blir så förbannat trött på mig själv att jag inte kan göra en enda normal min på vimmelbilder. Jag blir alltid extremt ful. Hittade den här från Hugo. Visst den här kan jag skratta åt men det finns ju andra som det är skottpengar på typ..
Aja, igår fick jag tid hos tandläkaren iallafall. Jag hade ett jätte stort hål i en visdomstand. Hålet var så stort att det hade gått upp i nerven. Därför jag hade så ont. Sen är mina tänder helt nedslipande eftersom jag ofta "trycker" ihop tänderna så hårt jag bara kan när jag sover eller är stressad. HEJ BETTSKENA! Hon lagade iallafall visdomstanden provosoriskt så fick jag en ny tid för att dra ut den. Då skulle hon även fixa så jag får lugnande innan bara för att jag är så rädd. Ska börja äta några tabletter åt smärtan med. Undrar bara om de kommer hjälpa för just nu börjar jag få ont igen :( Stackars mig... 

Aja, igår kväll blev det fest ändå. Gick över till min granne Anton på förfest. Där blev det typ allsång. Eller.. De sjöng och spelade gitarr medans vi lyssnade och önskad låtar :)  Underbart!! Kvällen slutade på Otten. Jag hade iallafall en helt fantastisk kväll! Har sagt att jag ska ta det lungt på lördag. MEN vi får väl se vad party nerven säger när det börjar närma sig.. Man vet ju aldrig. Nu-film. Hejdåsålänge


VÄRSTA NATTEN I MITT LIV

Åh jag har verkligen gråtit floder hela natten. Jag har haft en ganska rejäl tandvärk de senaste veckorna som har kommit och gått. Men viking som jag är trodde jag att det skulle försvinna så jag höll ut in i det sista. Igår kväll började jag få extremt ont (då är min smärttröskel ganska hög). Så jag började med att knarka Ipren även fast jag inte får äta det. Vid ett tiden inatt började jag få panik. Hade så ont att jag bara gick omkring fram och tillbaka i lägenheten. Till slut ringde jag mamma och pappa ochstortjöt i telefonen. Åkte hem hit och vi försökte med allt men ingenting hjälpte. Till slut fick jag åka upptill akuten och få smärtstillande. Inte ens det hjälpte så jag har legat sömnlös hela natten och tårarna har sprutat. Nu har jag iallafall fått en akuttid hos tandläkaren och ska dit om en timme. Får se hur det går. Jag har sån himla tandläkar skräck efter att jag svimmade av en bedövningspruta en gång. Plus att jag kommer sitta i stolen och grina som ett litet barn. Men men, jag ska försöka bita ihop. Jag är faktist jälvigt stark som person men när det gäller all sorts läkarbesök så är jag nog den värsta tänkbara patienten. Önska mig lycka till.... :( 


BILDER FRÅN GÅRDAGENS BRAVADER




















JA MEN VAD FAN DET ÄR JU MÅNDAG



Bara för att det är måndag så betyder det inte att man behöver ha det tråkigt. Det är det sista jag ska ha ikväll!! Jag ska nämligen till Linköping och festa med Felix och Carro plus endel annat folk. Vi har blivit uppskrivna på måndagsklubben så det är där vi kommer hänga ikväll. Har hört att det ska vara sjukt bra och det misstror jag inte. Det kommer bli en galen kväll. Nu jävlar kör vi!!!!!!


EN BRA SÖNDAG

Godkväll!

Idag har jag faktist haft en bra söndag. Skulle igentligen vart ledig i dag men jag hoppade in och jobbade på Sisters&Brtohers. Efter det var jag och red. Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa (igen). Har vart här en hel del nu. Vi har ätit mat från Spicy Hot och nu ska jag och syrran titta på en film som vi hyrde. Ska sova kvar här i natt med. Orkar inte åka hem sent nu när det regnar.. Imorgon väntar jobb. Jag ska ta alla extra tider jag bara kan få även om det betyder att jag aldrig får vara ledig men jag vill verkligen spara pengar så jag kan resa någon stanns i vinter. Aja, vi hörs imorgon bloggen. Adjö.


JAG TROTSAR VÄDRET OCH KÖR PÅ SHORTS ÄVEN OM JAG KOMMER FRYSA IHJÄL



Skjorta Nudie Herr, träskor Have2have, Armband Diddi, Klocka Guess, Skorts Acne.


100:-



Igår när jag jobbade kom det in en tjej. Hon hade på sig ett par skor som jag tittat på en längre tid på nätet och när jag fick se de i verkligheten blev både jag och Sandra helt betuttade i de. Tyvärr tillåter inte min ekonomi att köpa de nu så jag gick och kollade in Monkis REA istället. Då hittade jag dessa för en ynka hundralapp. Det är inga skor jag dör för men de är absolut värda pengarna.
Föressten, jag strosade omkring på stan när jag hade rast var det en tjej som kom fram till mig inne på Gina Tricot och sa att hon tyckte att min hårfärg var så fin :) Jag blev faktist ganska snopen men hur glad som helst. Speciellt när man får sådana komplimanger av tjejer.


SLAPP DAGENS





Tröja Monki, cykel byxor (lånade av Bella), tygskor Skopunkten och halsband Weekday.

Roligare än så blev det inte idag! MEN vi har börjat med våran stora REA. Kör 50% så det var endel att göra. Mycket roligt att jobba då om ni frågar mig :) Ikväll blir det lungt. Ska hem och umgås med familjen. Imorgon väntar jobb och efter det utgång med mina älskade vänner. Föressten så shoppade jag en jävligt billig sak på REAN idag som ni får se nästa gång jag bloggar. Hej så länge!


SHOPPAT





Rätt nöjd med mina köp. Skorna kostade ca 500:- och kjolen 60 :-. Kjolen är nog det billigaste plagg jag någonsin köpt! Får se om jag kommer använda den. Aja, är helt förstörd. Det blev utgång igår och sedan har jag jobbat heldag och efter det var jag och red vitnos. Helvete vad stolt jag är över mig själv. Trodde aldrig att jag skulle klara hela dagen MEN med en bra inställning och en jävla vilja kommer man långt med!!


OUTFIT





Detta är jag idag. T-shit Weekday, halsband Weekday, byxor Acne (jasmine) och skor Vagabond.

Kom precis hem. Har vart hos mamma och pappa ikväll. Åt mat och tittade på skansen när Linnros spelade. Snacka om att han är guds gåva till kvinnorna. Pju! Föressten, visst har mitt hår blivit ljust?! Det är helt sjukt hur mycket det kan blekas i solen igentligen.. Aja, nu ska jag försöka komma i säng. Har en heldag på jobbet imorgon, stallet och sedan ska jag hämta ut ett par skor som jag beställde för typ hundra år sedan. Natti Natti till er från mig.


LINDSAY LOHAN





JAG har aldrig någonsin tyckt att Lindsay har vart sådär super snygg. MEN på dessa bilder är hon både snygg och svin sexig. Tror inte att jag är ensam om att tycka det!
Aja, nu ska jag äta lite frukost. Jag har redan vart och ridit, kom hem klockan 8. Det kallar jag självdiciplin. Jag må vara ute i svängen ganska mycket men jag skulle ALDRIG slarva med hästen! Sen blir det jobb all day long. Kom gärna in och joina mig. Det behöver jag!


LAST





Ursäkta den usla bild kvaliten.

Äntligen börjar mitt favorit märke Acne leverera sin höstkollektion till butikerna. Dessa byxor kom in idag. Ett par super super tighta byxor. De sitter som ett smäck och är super sköna med mycket stretch. Priset är 1199:. Jag lovar att de är värda varenda krona. Snygga både till fest och vardags. Dessa kommer självklart bli mina.


RÄCKER DET MED ATT SÄGA MAT?



Ingen jävla gormet mat här inte! Man skulle kunna säga att jag kör både på den enkla OCH billiga varianten. Faktum är att jag tycker att det är lika gott som att sitta på en flashig resturant med en köttbit, en klyftpotatis och en droppe sås. Nu måste jag äta snabbt. Dör av hunger!


PARTY LIKE A ROCKSTAR









Igår blev det sol och bad hela dagen. På kvällen bestämde vi oss för att grilla. TYVÄRR svek ju vädret så vi fick steka köttet.. Efter det blev det trädgårn och VK. Vill väl inte påstå att VK är mitt favorit hak direkt. Ganska mycket konstigt folk. Men vi tjejer hade såklart roligt med varanndra ändå! Nu ska jag hem och äta hos mamma och pappa. Imorgon är det jobb på JC som gäller och kvällen till ära tänker jag spendera på trappan.


DAGMAR





Hur långt bort hösten än känns så börjar det trilla in lite höst nyheter i butiken. Först ut är Dagmar med denna tröja och jeansen. Riktigt snygga.
Nu ska jag försöka sova. Emelie och Nikki har vart hemma hos mig ikväll och slappat. Nu hetsar de andra tjejerna om att jag ska hänga med ut. Hade gärna gjort det men eftersom klockan börjar närma sig midnatt så väljer jag att stanna hemma så jag kan ta vara på dagen imorgon. Jag kör hårt på trappan ihelgen istället.


24 ÅR








Tänker inte skriva så mycket. Ni får lite bilder istället från ihelgen då jag hade lite kalas. Hade riktigt riktigt roligt och jag fick super fina presenter som jag tackar så  hemskt mycket för! Nu är bloggen igång igen.





LÄCKERBITAR ÄR VAD JAG KALLAR DE



Alltså dessa skor ger mig nästan orgasm när jag tittar på de. Helvete vad snygga. Det står liksom Emelie på hela skorna. Tyvärr blir de inte mina, inte nu iallafall. Men jag skulle gärna vilja!


JAG LOVAR

BLOGGEN KOMMER IGÅNG IKVÄLL ELLER IMORGON IGEN! VÄNTAR BARA PÅ EN SLADD.


INTE ETT DUGG SUGEN...

Idag när jag stod på jobbet ville jag inget hellre än att vara med familjen som satt på VIP läktaren i Falsterbo och såg nations cup när SVERIGE VANN!!! Helvete vilken känsla!! Så tråkigt att jag inte kunnde följa med. Jag var verkligen tvungen att jobba. Ska snart lägga mig och sova. Tjejerna är på Munken men jag valde att stanna hemma så jag är pigg imorgon när jag ska ha födelsedags fest. Natti Natti



IMORGON SMÄLLER DET!



JA, IMORGON slår Carl Johan upp dörrarna för årets bästa sommarparty! Idag är sista dagen för att bli uppskriven (är bara de som kommer in). Jag kommer självklart komma dit efter att jag haft min födelsedags fest. Jag tror det kommer bli en hel grym kväll och jag taggar redan nu. Men idag blir det först jobba heldag, sedan åka till stallet och ta hand om Artax och vitnos för att sedan åka och handla lite saker till morgondagen. Kom gärna in på jobbet och joina mig :)


GÅRDAGENS PARTY OUTFIT







Igår kväll körde jag alltså på långklänning och jag trivdes väldigt bra i den! Idag är jag inte riktigt i mitt esse men försöker jaga efter en bad dejt. Verkar som att alla jobbar vilket gör att jag blir tvungen att lägga mig i bikini på innergården. PUH


EN HELT PERFEKT DAG





Godmorgon på er mina kära läsare!

Vaknade nyss, ska göra lite matsäck nu. Sen drar jag Maria och Bella någon stanns och badar. Eventuellt Varamon men vi får se. Känner att jag måste bättra på brännan lite tills på lördag. Igår hade jag en helt underbar dag iallafall. Massor fina presenter. Orkar inte rabbla allting men fick lite kuddar osv till soffan och sängen. Har sagt att jag ska köpa det ända sen jag flyttade hit men snål som jag är lägger jag inget pengar på sånt när jag kan köpa kläder istället. Färgerna passade väldigt bra till min färgglada fondvägg. Skönt för nu känns det lite mer "hemma". En av de bättre överaskningarna var även att en av mina bästa vänner kom hem från Oslo (hon bor där) och överaska mig! Aja, nu måste jag packa och steka ägg. Blir sen somvanligt annars. Tack för gratulationerna föressten! Puss från mig till er (jag är givmild idag)


FÖR IDAG ÄR DET MIN DAG!



VET NI VAD? IDAG fyller jag faktist år! Jag struntar i om jag håller på att bli gammal för just nu är jag mitt inne i den bästa tiden i mitt liv så en siffra kommer inte få förstöra det! Dagen blir lugn. Ska först hitta på något med Emelie, sen ikväll ska jag hem till mamma och pappa för att bli firad av släkten. På lördag ska jag ha fest. Kommer bli så jävla roligt. Måste bara hitta något att ha på mig. Funderar på en gammal klänning men jag vill så gärna ha något nytt. Aja, nu ska jag sjunga lite för mig själv medans jag gör frukost :) Tjing!


DET HAR FESTATS IGEN...













JA, det har det. Vi var hemma hos mig och förfestade. Efter det gick vi till Hugo vilket var mycket trevligt. Jag och Bella dansade tills vi blev blöta av svett bokstavligt talat. Men det spelar ingen roll för huvudsaken är att man har haft roligt och det hade vi:) Gårdagen blev lugn, var och skulle bada i Mårängen men vädret svek oss så jag låg mestadels inrullad i min bad handuk. Efter det åkte vi hem till mig och lagade mat, titta på film osv osv med alla tjejer. Nu ska jag jobba. TROR NI JAG HAR ÅNGET ELLER?!




RSS 2.0