DRA PÅ TRISSEN





SER NI KVÄLLENS OUTFIT?! Nu har jag sprungit för första gången på säkert ett år! Vi skulle hem till Korven som bor i navestad och träffa alla tjejerna och att äta tacos. Alla åkte bil dit förutom jag och Bella. VI SPRANG DIT!! Jag känner mig extremt duktig :) Dock kanske jag gick ut lite för hårt eftersom jag har träningsvärk redan nu men det stoppar mig inte för att springa imorgon kväll efter jobbet med. Nu jävlar ska jag komma igång ordentligt. Det konstiga var att jag hade visst bättre kondition än vad jag trodde. Jag trodde aldrig att jag skulle orka springa hela vägen men det gjorde jag! Det har vart en mycket trevlig kväll iallafall och jag är så extremt glad för att jag har alla mina vänner, vi har såå otroligt roligt tilsammans!! Aja, nu ska jag nanna kudden så jag orkar med morgondagen. Vi ses här imorgon igen somvanligt. Natti natti


EN SÖNDAG



Precis hemkommen. Sitter här och har näsblod (om ni är intresserade av att veta). Har vart hos mamma och pappa hela dagen. Åt mat, tårta osv. En mycket mycket fin söndag. Nu sitter jag och spelar denna låt på repet.



GÅRDAGENS OUTFIT







HÄR HAR NI klänningen som ni fick se lite grann av här om dagen! Fick köpa den av snälla Anna uppe på Sisters. Visst är den fin?! Jag gillar den som fan och trivdes jätte bra i den. Igår blev det utgång med andra ord. Var först och firade Jenny och sedan mötte jag upp mina vänner så åkte vi till kungsgatan på något. Men det var rena rama kaatastrofen så jag åkte ner till Otten och mötte upp de andra där. Grymt mycket roligare. Nu sitter jag här med dunkande huvud och känner mig helt förstörd. Jag måste nog gå och lägga mig och försöka sova lite till. Ligger efter med min nattsömn ganska mycket känner jag.


JUMPSUITS



Jag vill så gärna ha en jumpsuit! Speciellt den svarta som jag tror kan vara rå sexig. Den andra vill jag mer ha en fin sommarkväll tilsammans med ett glas vin och några vänner. Båda är från Asos.com.


Nu ska jag blåsa håret och fixa mig lite. Jobb mellan 14-19. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer. FÖRSTA gången på väldigt länge som jag inte har något planerat och bara kan göra det som faller mig in. Underbart. Jag är glad. På riktigt! Vad ska ni göra ihelgen?


LOVLEY



Puh, vilken jävla dag. Idag när jag gick till jobbet var det så himla fint väder ute men nu när jag gick hem blev jag blöt om mina fötter. Hade tygskor ochd et regnade. Ingen bra kombination. Slutade jobbet klockan 21. Det var marknadsafton plus att vi hade 20% i hela butiken. Mycket att göra med andra ord. Roligt att stå i butiken, mindre roliga att stå vid borden ute vid Åhlens om jag säger så. Nu ligger jag som en säck potatis iklädd i min morgonrock i soffan. Skönt. Imorgon är det en ny dag och jag hoppas mina fötter har slutat värka då. Kram från mig till er och godnatt!


TJUVTITT



OKEJ, här får ni en smygtitt på någonting som är helt underbart (ursäkta den dåliga kvaliten på bilden). Det ska snart få klä min kropp hoppas jag. Vad det är får ni se om några dagar :) Men jag kan säga att det är riktigt riktigt snyggt.


VUXEN POÄNG TILL MIG TACK

Jag skulle igentligen ha åkt till Stockholm denna helg MEN självklart ska något komma ivägen. Fick nämligen jordens jävla skit lön. Hade tänkt åka ändå men det är inget roligt när jag inte kan shoppa något eller leva som jag vill. Så efter mycket om och men så har jag bestämmt att jag stannar hemma!! Det blir mycket billigare än om jag skulle åka upp till Stockholm. Det är bara att inse. Bläää! Men somtur är kommer Miriam, Agnes och Emma hem ihelgen så det blir utgång ändå. Men det är sååå surt när man har sett fram emot något så länge. Men jag får helt enkelt vänta till nästa lön och sedan fyller jag ju faktist år straxt därefter. Det kommer fler gånger helt enkelt! Detta är typ första gången jag tar mig själv i kragen och inser att jag faktist måste stanna hemma. Har en tendens till att tro att allt löser sig annars. Så härmed tycker jag att jag borde få lite vuxenpoäng.

EN POSITIV SAK ÄR IALLAFALL ATT SKOLAN ÄR SLUUUT (FÖR DENNA TERMIN) SÅ NU SKA JAG NJUTA AV SOMMAREN (OM DET BLIR NÅGON)? MEN JAG TÄNKER IALLAFALL VARA GLAD ÖVER ATT JAG ÄR LEEEDIG FRÅN SKOLAN ETT BRA TAG NU!


EN SEN DAGENS







Jacka Whyred, t-shirt Resteröds, jeans Dagmar och tygskor H&M.



Kom precis hem, jobbade det tidiga passet idag och efter det var jag och red! Nu ska jag sätta mig med det allra sista engelska arbetet som ska vara inlämnat imorgon. Har dock ett helt A4 som jag ska fylla med massa (onödiga) ord men det måste göras. Längtar till i helgen för då ska jag fira att jag är klar med skolan.


OHHHH

Idag blir det inget roligt inlägg. Jag har haft världens jävla skit dag!! Återkommer imorgon istället.


MINA ÖGON ÄR SOM TVÅ STRECK





Tjena tjena HEJ! Kom precis hem från NFK. Var och tittade när syrran tävlade. Såg dock bara första klassen som var en 115 cm. Där var hon dubbelnolla och blev placerad. 120 cm orkade jag inte stanna kvar och titta på så jag gick hem. Gårdagen var iallafall mycket trevlig. Maria kom hit, "vi" = hon lagade mat, åt jordgubbar och drack vin på balkongen. Sedan blev det Hugo. Lika roligt där somvanligt. Idag är jag däremot inte lika pigg och alert. Mina ögon är som två streck. Jag är helt slut. Helt slut. Men jag har haft det roligt ihelgen så det kanske är vär det!?


CYKEL VIN TRÄDGÅRN HUGO





Skinn jacka H&M, transparant lång tunika Vila, Byxor/leggings H&M, skor Acne.

Godmorgon! Ligge fortfarande i sängen. Det som skulle blivit ett glas vin på Trädgårn blev visst några fler glas än vad som var beräknat med för både Bella och mig. Trillade hem vid 4 snåret inatt och vaknade 7 imorse. GILLART. Eller inte.. Vi kom på iden att vi skulle cykla ner till Trädgårn och Hugo, sagt och gjort! Bella cyklade och jag satt på pakethållaren (inte skönt). Nu när man inte är 10 år längre och man har lite större rumpa så gör det jävligt ont att sitta därbak. Men vi slapp taxi och vi hade kul på cykeln så den ska jag tvinga Bella att stjusa mig på flera gånger :) 
Kvällens roligaste händelse stod jag för (somvanligt). När jag skulle hämta ut grejerna i garderoben så sa killen som tog min bricka att jag var helt svart i ansiktet. När jag sen kommer ut så märker några andra samma sak. Gissa vad som hänt då?! Jo, jag hade Bellas svarta ögonskugga i min väska som hade läck ut i heeela min väska! Och under kvällen hade jag ju plockan upp och ner mobilen som låg där i och sedan tagit mig i ansiktet för jag vart helt svart i hela ansiktet!!! Snacka om pinsamt.. Helt ärligt talat såg jag ut som jag hade sot i hela ansiktet. Bella fick sig ett jävla gott skratt kan jag lova när hon såg mig (och alla andra med för den delen).  Mina händer var liksom KOLSVARTA. Aja, det gör inget :) Jag råkar alltid ut för konstiga grejer, jag är van.

Idag ska jag plugga och sedan ikväll ska jag dricka vin vin vin och äta mat mat mat med Maria. Efter det blir det Otten. Jag ska ha på mig min fin fin fina nya Acne klänning. Några av er som ska ut?! 
Föressten, JAG KLARADE MATTEN! JAG FICK GODKÄNNT!!!!!!!!!


ANONYM KOMENTAR

Fick en anonym komentar igen i förra inlägget. Lite roligt att det finns så otroligt puckade människor. Läs!

"åååååh sexiga kallingar i bakrunden där! Skämms du inte, visar klart o tydligt på att du blivit k n u l l a d inatt. Hahaha öhhmm.."

SVAR:
Ojdå, någon är så intresserad av mitt liv att du lägger märke till min nytvättade tvätt som ligger ÖVERALLT i min lägenhet. Med andra ord har jag INTE blivit  k n u l l a d! Synd bara att du inte kan se skillnad på ett par kalsonger och ett par nytvättade Dolce&Gabbana TROSOR (som du ser ligger det även annan tvätt där med, men du kanske är blnd och bara ser det du vill se?)! Du får gärna komma in i butiken och handla ett par själv. Finns i gul och rosa. De är dock inte så sexiga eftersom det är så stor kant på de men bra kvalite` och perfekta för oss hästmänniskor som rider. Med andra ord, jag är SINGEL och det har INTE vart någon av det manliga könet hemma hos mig.

Helt ärligt talat är jag ganska trött på anonyma komentarer. Jag förstår inte poängen!? Det är antagligen folk som är extremt avundsjuka. Aja, ville bara klargöra för dig. Även fast jag igentligen inte borde. Men vad gör man inte för sina läsare?!


EN DAGENS KANSKE?





Jeans Acne, T-shirt Resteröds kille, tygskor H&M. NU ÄR JAG LEDIG FRE-SÖNDAG. SÅÅÅ SKÖNT! Ska göra klart det sista i skolan och sedan ska jag dricka vin vin vin.



FASHION AGAINST AIDS. NU FINNS KLÄNNINGEN UTE I BUTIK!



SOM JAG HAR VÄNTAT. För det första hade jag fel datum. Fick för mig att det var den 10 Maj kollektionen skulle komma ut men den 20:e var det rätta datumet! TYVÄRR kommer ej kampanjen till Norrköping, närmsta är Linköping. Tråkigt.. Funderar på om jag ska beställa hem denna via nätet eller om jag vågar chansa på att den finns kvar i linköping på lördag (vill ha den till helgen igentligen)!? Ångest över kläder somvanligt med andra ord. Den kostar 299:-.


NYHETER I BUTIK





ACNE ACNE ACBE, ÄLSKADE ACNE. Tror ni inte att jag blev överlycklig när jag såg dessa underbara sakerna när jag kom till butiken?! Helt överlycklig!! Båda två ska bli mina. Kärlek vid första ögonkastet (även om jag sett båda förut). Vi har även fått in den nya jeans modelen Flex och två till gula klänningar. Nu ska jag stänga ner här. Mamma ringde och sa att hon var påväg! Vi ses imorgon bloggen. Kram från mig till er!


LIVET I EN FILM

Jag var precis inne på Jennys blogg www.jennynilsson.blogg.se och läste denna krönika som hon hade lagt upp. Jag tycker att det är en väldigt fin text. Absolut värd att läsa. 



Jag har alltid haft en längtan till att befinna mig i filmscener. Ni vet de det situationerna och miljöerna som man aldrig är i. Jag har till exempel en dröm om att jag ska sitta i en väldigt snygg hotellbar någonstans ute i världen och dricka en vodka med is i ett tjockt kristallglas. Jag har en dräkt eller en snygg klänning på mig och röker en cigarett med munstycke.

Förutom musiken som kommer från pianisten borta i hörnet så hör man tydligt hur isbitarna skaver mot varandra när jag sakta rör glaset i en cirkelrörelse med mina välmanikyrerade naglar. Man hör också när jag drar in ett bloss från cigaretten och det knastrar sådär härligt som det aldrig gör i verkligheten utan bara på film.

Det kommer sedan en människa och sätter sig bredvid mig, oklart om det är man eller kvinna, men här börjar ett samtal som får mig att förstå meningen med livet. Men samtalet är förklätt. Låt oss säga att vi pratar om äppelträd eller bakelser till exempel. Den kloka människan har sedan en slutkläm om äppelträden som får mig att släcka cigaretten, ringa till den jag älskar och säga förlåt för allt.

Jag drömmer också ofta om att jag är själv på ett hotellrum och olycklig för något. Så jag bestämmer mig för att dricka mig riktigt berusad av småflaskorna från minibaren. Ni vet, som Julia Roberts i “My best friends wedding”, och sedan hasa längs väggen ute i hotellkorridoren då städaren kommer förbi för att säga “This too shall pass”

Men inget av det här händer någonsin. Om jag sitter ensam i en hotellbar är jag alltid skruffigt klädd efter en flygresa och mer sugen på en Coca-cola än just den där vodkan med is och skulle det mot all förmodan komma fram någon så är det alltid en riktigt jobbig typ. Och skulle jag vara ensam på ett hotellrum så vet jag att jag skulle se fram emot att äta choklad och titta på film - inte dricka de där småflaskorna,  för vad skulle jag göra när jag väl blev full? Prata med mig själv och sedan gå och lägga mig? Det låter hemskt tråkigt.

Men jag försöker så ofta jag kan att få till några moments i min vardag. Jag ber till exempel Alex ge mig en filmkyss då och då. Det funkar även om jag vet att han tycker jag är ganska konstig som gör det.

Jag låtsas också att jag är Carrie i Sex and the City just nu när jag skriver denna krönika.  Jag kan mycket lätt leva mig in i att jag sitter vid fönstret i hennes New York lägenhet med en snygg outfit och tänker på min Big. Jag låtsas också ibland att jag är den snygga tjejen i Flashdance när jag dansar utan att någon ser.

Jag tänker ofta på att jag ska tala mer som om jag vore med i film. Inte vara så babblig. Tänk om jag kunde leverera one-liners i ett bråk eller i en kärlekssituation? Jag har provat. Det funkar aldrig det heller.

Men på senare tiden så har dessa moments kommit till mig helt naturligt och allt är Charlies förtjänst. Ibland kan hon titta mig rakt in i ögonen i några sekunder för att sedan sakta lyfta sin lilla hand och röra min kind. Det är som om hon vill säga till mig att jag faktiskt är helt ok. Sedan ler hon och då känns det som om vi just var med om något mycket speciellt. Precis som i en fin filmscen.

Eller när Alex kommer hem från jobbet och tar upp Charlie i sin famn. De skrattar båda två och nästan dansar runt. De tittar på varandra samtidigt och de ser faktiskt kära ut. Jag tittar på dem som i slow motion och känner att just den här sekunden är magisk. Som i en film.

SKRIVET AV AMANDA WIDELL





INSPIRATION

Ni anar inte hur mycket inspiration som flyger genom mitt huvud. Outfits och dylikt. Jag vet precis hur jag vill se ut i sommar. Precis. Jag bara längtar så himla mycket. Ikväll tar jag ledig från plugget. Pluggade fram till 00.00 igår och var uppe vid 6.30 idag för att repetera det sista innan provet. Jag känner att jag är värd en lugn kväll. Den ska spenderas med Emelie och Nichole. Lovley.


JAG VILL HA



Vill ha, vill ha, vill ha. Jag har tusen saker som jag vill ha just nu. Mitt shopping begär är ganska stort. Eller jätte stort om jag ska vara ärlig. Gillar leo skorna som fan. Har tittat på de länge. Nu ska jag fortsätta att lyssna på Ane Brun och Magnus Weideskog. Sen ska jag titta i min garderob. Igen. Har tittat tusen gånger men inget duger.


JAG LÄNGTAR TILLS JAG KAN BÖRJA LEVA

Nu är det bara en vecka kvar tills jag kan börja leva som alla andra. Jag tog på mig alldeles för mycket saker det senaste halvåret (ville dock aldrig erkänna det eftersom jag är en vikning) MEN nu i efterhand så måste jag väl erkänna det. Imorgon bitti har jag nationella i matte. Med andra ord så ska jag rå plugga idag. Har redan vart på en engelska lektion och en matte lektion idag. Skulle igentligen ha jobbat men Dan tog mitt pass istället. Efter matten har jag "bara" några engelska arbeten kvar att göra. Men det ska nog gå bra. När jag är färdig med de kan jag göra vad jag vill när jag inte jobbar och rider! SÅ UNDERBART! Jag, Bella och Anna har bestämt att vi ska börja löp-träna. Konstigt nog tycker jag fakist att det är roligt eftersom jag ser det som en utmaning. Det är bara det att tiden inte har räckt till nu. Men på fredag tänker jag dra med de ut så ska vi spriiingggaaa. Igentligen borde vi filma. Det lär vara rätt så underhållande att se oss kan jag lova.


FIN



Då var det söndag... Igår blev det Manesa, Otten och Hugo med tjejerna. Mycket trevligt. Somtur är så mår jag faktist "bra" idag. Jag brukar ju bli så förbaskat bakis annars men inte idag. Dock så har jag sår på benen eftersom jag gjorde en ganska rejäl vurpa igår. Idag måste jag plugga matte all day long :( 
Föressten, på tal om något annat så tycker jag faktist att tjejen på bilen är väldigt söt. Jag gillar solglasögonen extremt mycket. De ser så glamorösa ut på något sätt.


OSKYLDIGA JAG SKA UT OCH SKAKA RUMPAN IKVÄLL (IGEN)





Som ni ser blev det den "gulliga" outfiten idag (jag gillar igentligen inte att vara söt och gullig men någon gång måste man väl bryta trenden). Tror den passar bättre än den röda just ikväll. Klänning H&M, skor Have2have. Ikväll blir det alltså party med tjejerna hemma hos mig! NICE. Nej. Nu är det dags att korka upp. Hoppas vi ses i natten.


DENIM CORSET



Denna ska lätt bli min när lönen kommer. Snygg som fan! Får dock se om jag beställer den eller om den kanske finns i Stockholm när jag åker dit och hälsar på Johanna med Maria. Kanske är bäst att testa. Det är ju så krånligt att hålla på att skicka tillbaka osv när man beställer. Nej, nu ska jag återgå till pluggandet. Alla är hos Cicci ikväll men jag är ensam hemma och pluggar matte. Buhuu. Men jag har iallafall en jävla bra självdiciplin :) Imorgon funderar jag på att vara en sexig lady in red eller söt med blommor. Vad tycker ni?? 


FÖRSÖKER PLUGGA MATTE MEN DET GÅR INTE SÅ BRA

JAG FÖRSÖKER verkligen men jag har fastnat. Jag fattar noll. Och jag kommer inte ihåg det jag räknat tidigare i boken. Nationellt prov på tisdag. Förstår inte hur jag ska klara det.. I bakgrunden lyssnar jag på underbar musik. Ane Brun. Jag älskar henne. ÄLSKAR.

 



Visst är hon bra?! Gud vad jag skulle vilja gå på konsert och se henne. Nej, nu ska jag försöka plugga lite till.. Vi ses imorgon igen. Föressten, vi har 20% för alla medlemar på hela sortimentet imorgon! Perfekt rabatt om ni är sugna på att handla något. Trevlig kväll på er :)

FESTA-FESTA-FESTA







Gårdagens party outfit! Skor Have2have, shorts köpta i Miami och t-shirt T-shirt store.





BLACK `N WHITE



GÅRDAGENS OUTFIT. Black and wihte. T-shirt Acne, byxor (model jasmine) Acne, väska Tiger, skinn jacka H&M, brillor H&M, örhängen KumKum.


Idag TRODDE jag att jag hade tvätttid. Var nere iveckan och tittade vilken dag jag hade satt upp mig på och det var ju onsdag. Jag gick upp väldigt tidigt och red idag (vitnos var förövrigt jätte fin idag, svansen stod rakt upp när jag red :). Sen när jag kom ner till tvättstugan var det en annan tjej som stod och tvättade! Tror ni inte att min tvättid var FÖRRA ONSDAGEN!?! Ohhh så typsikt mig.. Men snäll som hon var så ska jag få slänga in en maskin ändå. Och vet ni vad? Jag vet inte ens om det är en vagel jag har fått. Jag är extremt svullen under HELA ögat. Ser ut som ett missfoster. Det är inte kul att stå och jobba med det idag. Ni ska få se en bild imorgon så ser ni att jag inte överdriver. Buhuu.


VARFÖÖÖÖÖRR

Men jag tror att jag smäller av!! Idag på dagen kännde jag att jag hade ont i ögat men tänkte att det skulle gå över. Sedan när jag tittade mig i spegeln på jobbet ser jag att jag har fått VÄRLDENS STÖRSTA VAGEL under ena ögat!!! Jag har aldrig någonsin haft en vagel i mitt liv så råkar jag ut för den sörsta ever. Och det gör så otroligt ont :( Faaaaaaaaaan.


SO FUCKING FREAKING HOT



JA, vad ska jag säga annat än ett enda ord. SEXIGT! Inspooo.

I WILL WAIT FOR YOU THERE



OFF TO SCHOOOL AND WORK.


JAG HAR VÄRLDENS FINASTE MAMMA OCH PAPPA







ÅH vad jag är glad. Mamma ringde förut när jag var i stallet och frågade om jag var hemma. De kom nyss hit och hade med sig lite överaskningar till mig :) En utemöbel till balkongen, blommor och hängare och sedan hade de köpt två fina kok böcker och så hade mamma satt in glutenfria recept osv. De har verkligen hjälpt mig nu när jag har flyttat. Jag har världens bästa föräldrar!! Ser fram emot när det blir fint väder så jag kan sitta ute på balkongen, äta och dricka rose`. Vet ni vad jag ska göra nu!? Jag ska laga mat, korvstroganoff. Nu har jag ju recept. Hoppas jag lyckas (det vet man aldrig)!


PORR LÅTEN



PORRLÅTEN. JAG VET jag är sen när det gäller musik men snacka om bästa party låten! Denna körde vi hela kvällen igår. Uhlalalla jag blir till och med på party humör nu igen. Men jag ska faktist hem till mamma och pappa och äta tacos ikväll. Mamma ska göra någon god efterätt med. Alla vet väl att jag älskar mat vid det här laget. Gårdagen var nice! Satt här hemma och förfesta och sedan gick vi till Hugo.





På vägen hem i taxin så hittade jag två änder som låg och sov mitt i vägen! Självklart bad jag taxi chaffisen att stanna så jag kunnde ta kort på de söta änderna. Undra bara vad de gjorde mitt i stan på vägen. De låg liksom och vilade :)


IT`S FRIDAY BABY





Skjorta Ljung, jeans Dagmar, skor Acne. Enkel outfit men jag gillar ju å andra sidan när saker och ting är enkla. Gillar inte krims krams. Skrev nationellt prov imorse. Reading får vi se hur det går men listning är det ett solklart IG. Får se vad slut betyget blir. Har två muntliga grejer kvar så gäller att jag gör bra ifrån på dom! Bara för att jag har kämpat så slår jag klackarna i taket med mina vänner tonight!! Förfest hemma hos mig :) Hoppas bara att det inte är alltför ungt folk ute (vilket jag vet att det kommer vara) men vi kommer ha as kul ändå! Föressten, tack så jätte mycket för alla pepp kommentarer! Det betyder mycket!


TORSDAGENS OUTFIT





Hej! Kom precis hem från jobbet, känner mig helt tung i huvudet. Men nu ska jag laga lite mat och sedan blir det att plugga lite engelska till nationella som jag skriver imorgon. Jag dör av glädje om jag får godkännt. Aja, idag hade jag på mig shorts från Cheap Monday och overzized t-shirt från Acne.


BRYTER IHOP

Fan, fan fan. Har torkat tårarna nu och tagit en dusch. Måste gå till jobbet snart.. Hopptränade imorse med de andra. Vi bestämde att jag ska stryka mig från helgens tävlingar som jag är anmäld till. Jag är verkligen inte i form. Jag tar mig runt banorna men jag är slarvig, har ingen som helst känsla och rider allmänt dåligt. Pelle sa att han ser på mig att jag försöker peppa mig själv men att han ser i mina ögon och på kroppen att jag inte är "närvarande" och "på". Han har väl rätt. Just nu tycker jag inte att något är roligt längre. Imorgon har vi sista nationella i engelskan och jag vet att jag kommer få IG på det. Jag ligger efter som faaaan i matten och det provet är om 1.5 vecka. Jag har ett helt kapitel kvar att räkna och sedan måste jag repetera hela boken. Det kommer jag ALDRIG att hinna. Det finns ingen som helst tid för det. Jag är trött på att aldrig ha någon fritid. Mamma ringde imorse och frågade om jag ville ha en tv tablå så jag kan se vilka program som visas. Men vad ska jag med det till?! Helt ärligt talat har jag inte tittat på tv EN ENDA GÅNG sen jag flyttade hit (en månad). Enda gången och har tittat var när Emelie, jag och Jenny hyrde film. Då kanske ni förstår att jag inte har någon som helst fritid. Igår var alla tjejerna på världens bar men jag var tvungen att springa hem direkt efter jobbet och plugga. Känns som att hur mycket jag pluggar eller tränar så ger det inget resultat!!! Har vart skit ledsen nu hela morgonen. Jag vill också leva och ha kul!! Jag vill så gärna att det ska gå bra i ridningen. Jag försöker verkligen men jag sitter verkligen fast nu! Jag vet inte vad jag ska göra.. Blir så ledsen eftersom dessa tävlingar som vart va de viktigaste och det har gått så jävla bra med vitnos hela tiden innan. Vi hoppade runt banor lätt som en plätt. Nu krånglar jag bara till det. JAG VILL SÅ GÄRNA FÅ G I MATTEN OCH ENGELSKAN OCH JAG VILL SÅÅÅÅÅÅÅ GÄRNA ATT DET SKA GÅ LIKA BRA SOM DET GJORDE I RIDNINGEN!!! VILL JAG FÖR MYCKET?! 


APPROPÅ ATT TRÄNA



Om man skulle träna med detta gäng skulle jag inte tacka nej till att löpa. Nejvars, jag har faktist tänkt att jag ska komma igång och löp träna lite nu när skolan tar slut om ca 2 veckor. Känner dock att jag vill springa ute (har annars kort på Nautilus som jag utnyttjade år 1990 typ) men VART ska jag springa här i stan?! Jag orkar inte ta bilen och åka till någon skog bara för att springa men känner inte att jag vill kuta runt här på promenaden helt knallröd i annsiktet heller. Plus att om jag nu skulle göra det måste jag köpa nya träningskläder så jag inte skrämmer folk, vill ju gärna se lite bra ut OM man skulle springa på någon. Ahh, vilket dilemma jag har. Eller i-lands problem kanske vi skulle kunna kalla det. Humpf.. Bara jag verkligen kommer igång nu med.. Men när jag har skrivit det här får jag inte banga :P


DET BRINNER!!!



I min mun!!!! Efter att jag kom hem från jobbet bestämde jag mig för att LAGA mat. Riktig mat.. Jag ville så gärna ha wok (cocos mjölk med röd curry). Jag äääälskar stark mat. Men detta blev AP starkt!!!! Men det blev ändå jävligt gott för att vara den allra första gången jag gör någon sån här mat. Annars är jag ju kungen av pasta :P Aja, nu ska jag plugga. Trevlig kväll på er!


EMELIE IDAG







MIN OUTFIT IDAG. Sväng förbi jobbet om ni inte har något att göra och hälsa på mig :)


URRINGNING TILL MAX!





Idag bjuder jag på en sen dagens outfit som är jävligt urringad så jag fick hålla lite koll när jag traskade runt på stan. Skinnjacka H&M, t-shirt Replay, byxor H&M, väska Tiger och brillor H&M.
Dagen började med att jag åkte ut till stallet imorse, kom hem och fixade mig lite och sedan har jag vart på stan med tjejerna hela dagen (även fast jag borde ha pluggat) men kännde att jag behövde göra något roligt för en gång skull. Med andra ord blir det att plugga hela kvällen istället. Hittade en fin tröja som jag skulle köpa men tror ni inte att jag glömde det!? Kom på det nu när jag kom hem. Skit också. Aja, hoppas ni har haft en lika fin dag som mig :) Föressten så är jag mörbultad efter avramlingen igår. AAAJJJJ!!!


HELGEN



HELLO DUDES!

Har haft fullt upp hela helgen så jag har inte hunnit blogga. Men nu är jag tillbaka här med er ;) I fredags blev det party för HELA SLANTEN. Jag var inte så pigg i lördags när jag vaknade om jag säger så. Men kul var det iallafall! Hade tänkt och ta massa kort då jag laddade kameran innan men detta var enda kortet jag tog under hela kvällen. Men ett kort blev det på mina fina vänner iallafall.



Idag var vi i motala och tävlade. Dagen är väl inget att hurra för direkt. Jag red 115 cm och 120cm. Första klassen 8 fel (plus ev tid). Jag var iaf "nöjd" över att komma runt. I 120 klassen red jag bra fram till typ hinder nr 5. Då började jag "nappa" i handen precis innan hindret (idiot som jag är). Sen blev han sur och sprang åt sidan/nitade på ett annat hinder efter = jag ramlade av IGEN!!! Det är ju ta mig fan helt otroligt!! Jag brukar i stort sett aldrig ramla av men nu vet jag inte vad som händer! Haha!! Det var infångare som var som hästar och jag landade så jag fick den rakt in i magen. Konstigt nog så fick jag inte ont. Massa kom fram och trodde att jag hade slagit mig inklusive sjukvårdaren men just nu känner jag faktist ingenting! Kanske beror på att jag har lärt mig hur jag ska landa nu. Jag är ju van :P Aja, fick gå ut från banan igen vilket jag tycker är SKIT KUL! Eller inte.. I vilket fall så kännes det bättre. Jag viker mig inte för detta. Skulle gärna hoppa igen om jag hade en till häst. Jag har bestämt mig för att ta mig upp från denna svacka och det ska jag göra också. Det spelar ingen roll om jag ska rammla av 20 gånger till. Jag har bestämt mig. Punkt slut.


RSS 2.0