TIPS PÅ EN BRA LÅT

I kväll är det många av er som säkert kommer festa. Därför tänkte jag dela med mig av min favorit-party-låt. ENJOY!

1 MAJ



Hej på er!!

Som ni säkert märker så går det inget vidare med min nya dator. Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa (igen haha!). Vi har grillat för första gången i år och efter det åkte jag och pappa till hans jobb. Jag ska ha fest där imorgon med typ 10 brudar så han visade mig hur bubbelpoolen fungerade osv. Vi kommer alltså bubbla, grilla och dricka där imorgon :) Snälla pappa har fixat musiken och tagit ut utemöblera så vi kan sitta ute om vädret tillåter. Jag är SVIN PEPP så jag hoppas på en riktigt rolig kväll!! Vi ska ses redan vid 17-tiden så jag måste hem och packa ner klädera som jag ska ha på mig imorogn kväll innan jag börjar jobba i morgon bitti. Dock har jag samma problem somvanligt och har inte den blekaste aning om vad jag ska ha på mig. Tror det blir byxor. Vill vänta med att inviga alla mina fina kläningar tills att sommaren är här på riktigt!

Aja, nu ska jag kleta in mig med lite brun utan sol så jag inte skrämmer alla i morgon när jag ska vistas i bikini. Ha en fin kväll! Natti Natti.


ÄNTLIGEN!!!

HEEEEJ!!!
Är precis hemkommen från smedby. Var hemma eftersom pappa skulle hjälpa mig att fixa internet på min alldeles nya dator :) Nu funkar det som det ska, dock är jag inte alls hemma på den här datan eftersom jag haft en pc innan men jag antar att jag lär mig efter ett tag?! Just nu är min stora fråga hur man gör för att ha två internet rutor uppe samtidigt??
Aja, köpte ett nytt flugtäcke till vitnos i tisdags. Han ser ut som ett ufo men det skyddar honom mot alla flugor som börjar komma och det är ju huvudsaken.
Aja, från och med nu börjar bloggen rulla på som vanligt :) Vi ses i morgon! Godnatt!

Hgdtjkvhk!!!!!!!!

OOHHH dagen började hur bra som helst eftersom jag fick min nya dator. Dick hann jag bara komma hem då jag fick problem med allt. Jag får inte igång det där jävla internet!!! Har suttit här i 2 jävla timmar utan resultat!!!!! Det är ny man ska ga en man som kan fixa sådana här skit saker. Får väl åka hem imorgon så pappa får hjälpa mig.. Faan jag som verkligen hade sett fram emot att använda min nya dator idag :(

ROBINSON



Kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle söka till Robinson för några månader sedan!? Sagt och gjort! Jag skickade in en ansökan precis innan jag åkte på karibien kryssningen. Dagen efter jag kom tillbaka från semestern och återigen var iSsverige så ringde mobilen. Det var de som ringde och frågade om jag ville komma på intervju. Jag blev totalt extas och helt överlycklig!! En vecka efter samtalet åkte jag upp till Stockholm för att bli intervjuvad. Det första mannen sa var att de på redaktionen tyckte att jag hade det bästa brevet av alla ansökningar (hade gjort ett väldigt speciellt brev). Intervjuvn i sig var ganska tuff men jag gav svar på tal och kännde att jag var mig själv. Efter det fick jag sätta mig ner och svara på ca 25 A4 sidor med frågor. Tog mig 2 timmar att skriva ner svar på alla. TYVÄRR kom jag inte med i programmet. De skulle redan hört av sig då. JAG SOM SÅ GÄRNA VILLE! Ni förstår inte, jag hade tränat upp mig som fan och verkligen gett gärnet om jag kom med. Tyvärr var jag bara inte en av de personer som de sökte. Spelar ingen roll hur mycket jag ville. Min resa tog slut innan den ens hann börja.. Dock får jag vara glad att jag kom så långt att jag fick komma dit. Det är ju ändå x antal tusen som söker varje år. Får se om jag kanske gör ett nytt försök nästa år igen... Om några veckor åker de som är uttagna ner och spelar in. Faaan vad jag vill vara en av de.  


GÅRDAGENS OUTFIT







Jacka/kavaj H&M, t-shirt Gina Tricot, jeans Tiger och skor Nelly.se

Godkväll!

Äntligen lider denna dag mot sitt slut. Mådde allt annat än bra imorse när jag vaknade och skulle gå till jobbet. Vodka och jag är inte vänner längre, bör nog hålla mig till vin framöver. Kan även säga att min lägenhet såg ut som ett bomb nedslag imorse när jag vaknade. Vi var ändå 9 personer som festade i min lilla etta igår.. Ni kan ju tänka er hur det såg ut.. Åkte ut till stallet efter jobbet och nu sitter jag hemma hos mamma och pappa igen :) Det är tredje natten som jag sover här denna vecka. Haha! Ska jag gå ner och äta nu, pappa har köpt Mc Donalds till mig :)


KNOWLEDGE COTTON





Heej!

Eftersom jag fortfarande ä hemma hos mamma och pappa passar jag på att lägga upp en några dagars gamal outfit. På mig hade jag en ny skjorta från Knowledge Cotton (köpt på herr), mina grå Acne skin och tygskor från H&M. En enkel, sommrig outfit.
Eftersom jag fick vara hemma igår då jag tävlade tidigt imorse funderar jag på att "ta några glas" ikväll med tjejerna. Bella, Agge och Johanna var sugna på utgång. Hade såååå gärna gått ut igår men vitnos ligger mig varmast om hjärtat så då får matte gå ut och ha kul när det inte är någon tävling dagen efter istället. Ska någon av er ut ikväll?

Nu ska jag vila lite här i soffan, ligger i matkoma just nu. Ärligt talat var det läänge sedan jag åt så mycket som jag gjort den här helgen. Jag har liksom ätit upp mig för en hel vecka nu så det gör inget om jag lever på omelett hela veckan ut. Haha!

Aja, ha en fin söndag! Puss


TÄVLING

Då var helgens tävlingar avklarade! Jag red en regional tävling på Vikbolandets Ryttarförening, klasserna 110 cm på lördagen och 110cm idag (söndag). Mitt mål med denna tävling var samma som förra gången. Ingen press, jag tävlar för at det är KUL. Sagt och gjort :) Igår blev resultatet 0+4 fel. Rev b hindret i kombinationen. Det var oxer in och jag låg stort därav fick jag väldigt trångt ut från kombinationen och därmed ett nerslag. Men skit sak samma kännde jag!
Idag var planen att rida lika dant som jag gjorde igår. Sagt och gjort, vitnos var fin. Gick nolla i grunden =omhoppning. VET NI VAD JAG GÖR DÅ?! Jag fick total jävla hjärnsläpp vilket hinder jag skulle hoppa så jag fick "chansa" och hoppade visserligen ett hinder som faktist var med i omhoppningen men jag missade hindret innan! Jag skulle ha hoppat "landrover hindret" som var nummer 1 i grunden men jag svänger precis innan det och hoppar det hindret som skulle vara efter!!! Jag sa tom högt "faaan helvete vart ska jag" men det var såklart ingen som sa något så jag fick helt enkelt chansa och det råkade vara rätt hinder men i fel ordning. HAHA fy fan alltså! Därmed fick jag självklart inte fortsätta omhoppningen eftersom reglerna säger det. Men aja, synd för mig.. Huvudsaken är att vitnos hoppade bra, att rundan blev bra och att jag fick en bra känsla. Det var det som var målet. Däremot är det självklart störande eftersom att jag ALDRIG NÅGONSIN har ridit fel väg på någon tävling tidigare. Haha, aja skit samma! Jag är väldigt nöjd med helgen och det känns verkligen som att vi är påväg tillbaka!! Tyvärr får jag inte upp filmen från igår men dagens film får ni titta på även om jag rider fel väg!
  




IGÅR









Hej!

Det blev en riktigt lyckad kväll igår. Vi började med att ta några glas hos en av Beccas vänner med lite folk. Efter det gick vi till trädgårn som hade smygpremiär. Där stannade tjejerna kvar medans jag hängde med stejjan och fjäll ut till Puls där Dj Quality spelade. Jag dansade så att svetten rann längs ryggen :) Imorse var det dock inte riktigt lika roligt (då menar jag inte bakfyllan för den var konstigt nog inte så farlig, tacka gud för resorb!) utan jag syftar mer på att jag haltade hela vägen till jobbet. Kan säga att jag ramlade X gånger igår kväll med mina relativt nya skor. Har så ont att jag knappt kunnde rida vitnos förut.
Aja, nu ska jag äta middag med mamma och pappa. Imorgon är det tävling som gäller innan jobbet och även på söndag.


Nu jäävlar bloggar jag fast jag inte borde...

img_2072 (MMS)

Nu jäävlar bloggar jag fast jag inte borde! Uhhh NNU KÖR VI!!!!!!


Just nu.,, Calle är snäll

img_2067 (MMS)

Just nu.,, Calle är snäll


SMS-inlägg

img_2067 (MMS)


Det vankas lyx-middag på en jävla hög nivå...

img_2061 (MMS)

Det vankas lyx-middag på en jävla hög nivå. Omelett med rose'. MEN så är det när man jobbar sent på dagen och ens vänner redan börjat festa, då får man spara in all tid man kan och inte fan tänker jag göra det på sminket, då väljer jag hellre maten även om det är tredje gången jag äter omelett på 24h.


Är precis hemkommen från en 1.5 h promenad...

img_2041 (MMS)

Är precis hemkommen från en 1.5 h promenad runt stan med Emelie plus hennes föreldrars hundar. En mycket skön kväll måste jag säga. Ligger lågt med träningen denna vecka med så ska jag försöka köra igång nästa vecka igen! Nu ska jag fixa en omelett och varva ner. Ska upp tidigt och rida innan jobbet imorgon och efter det vankas det utgång :) föresten så är jag världens lyckligaste om min dator kommer imorgon, annars avlider jag inom en snar framtid..


Nya skor plus mina nya super skinny jeans ...

img_2035 (MMS)

Nya skor plus mina nya super skinny jeans från tiger, model slender. Tröjan får ni inte se, hade inget som passade till så jag måste köpa någon när jag kommer till jc ( jobbar där idag)!


God morgon! Kom precis hem från stallet, d...

img_2033 (MMS)

God morgon! Kom precis hem från stallet, det är super duper fint väder ute idag med.. Fan att jag inte har ett jobb där man är utomhus!! Känns ju mindre lockande att jobba inne mellan 10-19 idag. Men men, det är inget att grubbla över. Ville visa er mina nya tygskor som jag köpte på h&m igår för 149:-. De kommer jag inviga idag tilsammans med min nya kavaj/jacka. Nu ska jag äta frukost och duscha så jag slipper lukta häst (även om det luktar gott) på jobbet :p


LÖRDAGENS OUTFITS








Nu när jag ändå är hemma hos mamma och pappa passar jag på att blogga lite extra mycket. Såg att bilden jag la upp på lördagens outfit "låg ner" så nu har jag ändrat den plus att ni får se va jag hade på mig på dagen när jag jobbade. 
 Aja, ska jag röra mig hemmåt, imorgon blir det jobb som alla andra dagar. Torsdag utgång med tjejerna, lör-sön tävla. FÖRESSTEN! Vad tycker ni om min nya design?! www.emeliecatrine.blogg.se har fixat den åt mig. Det är bara några småsaker som ska ändras innan den är tipp topp. Jag blev iallafall supernöjd!

Håll tummarna för mig att min nya dator kommer i veckan...


TÄVLING







Godkväll!

Äntligen är jag hemma efter en låång tävlingsdag. Idag var målet att komma runt banan utan att pressa mig själv så mycket att jag får hjärnsläpp. Kanske låter lite roligt men det var verkligen så. Som jag tidigare skrivit så lider jag ju verkligen av prestationsångest. Igår kväll hoppade jag lite för Pelle och det gick kalas bra! Idag var tävlingen utomhus vilket inte är vitnos och min starka sida. Stoor häst på stor bana med inte en så stor och stark ryttare på ryggen är liksom inte det ultimata. Aja, pappa filmade när jag red, tyvärr får ni bara se första filmen från 1 meter eftersom att det var smuts på linsen när han filmade 110 cm klassen vilket gör att man inte ser något. Som ni ser rider jag iallafall i ett lungt tempo vilket var tanken, dock går ju vinos nästan över några hinder och sista hindret där han river blev han lite lång (får jag ta på mig) men sedan är han faktist rätt okänslig när det är så små hinder. Ja, det ser ni säkert eftersom han knappt ens lyfter på sina ben på det hindret haha! 

>

I andra klassen blev det 2 ner. Hade lite svårt att få tillbaka honom på distanserna. Han har så lång galopp, det var oxer in, 24 meter till räcke = 6 lugna galopsprång. Jag skulle lätt kunna gå på 5 språng men Pelle har sagt åt mig att jag INTE får hålla på och plocka bort galopsprång för sedan när det blir högre klasser så måste jag ändå kunna rida honom på de språng det ska vara så det är lika bra att ta smällen nu.
Hade detta vart mitt resultat för ett år sedan hade jag inte alls vart nöjd men nu när jag har det lite (okej mycket) trassligt i skallen så är jag nöjd! Huvudsaken är att han inte stannade och att jag var lugn! Nu blir det att kämpa vidare. Nästa helg är det VRF, där rider jag 110, 110cm. Hoppas jag kan hålla mig i skinnet. Ska ha mental träning för mig själv i veckan :)


Just nu ligger jag i soffan och tittar på ...

img_2015 (MMS)

Just nu ligger jag i soffan och tittar på film med mig själv. Alla andra är ute och festar men eftersom jag tävlar imorgon så måste jag ta det lungt. Visserligen räckte det gott och väl att festa igår för min del.. Det blev en hel del dricka och jag var allt annat än pigg när jag skulle gå till jobbet imorse. Fyra resorb, Alvedon och redbull senare mådde jag iaf lite bättre. Dock var det en riktigt rolig kväll, vi skrattade så vi kiknade på förfesten så det var värt det! Nej, nu ska jag kolla klart på filmen och sedan sova. Vi hörs imorgon igen :) puss


KVÄLLENS OUTFIT



Sitter å¨förfesten nu hos dillan och de. Snodde deras data direkt för att få blogga, HAHA snacka om beroende!
Skinnjacka, H&M, linne H&M, byxor Acne, skor Nelly, väska Emelies.

OKEJ, nu ska vi köra en drick-lek. Det är som uppgjort för att jag inte ska ta mig upp imorgon bitti :S PUSS!


Jag svängde förbi Ica på vägen hem från jo...

img_1982 (MMS)

Jag svängde förbi Ica på vägen hem från jobbet och köpte ett paket resorb. Ikväll blir det nämligen invigning av att våren är kommen med party/familjen. Uuhh det ska bli så jävla roligt, va typ hundra år sedan som jag var ute här hemma i Norrköping så ikväll får ni sr upp för en vinglandes Emelie på 14 cm klackar ;) ska inviga mina "nya" skor. Kör dock en rätt "slapp" outfit för övrigt.. Kanske hinner lägga upp en bild senare men bara kanske! Trevlig kväll!! Ps. Glömde jag att säga att jag ska upp kl 8 imorgon i jobba?!


Hallå! Hörrni, jag ska lägga nytt golv i M...

img_1906 (MMS)

Hallå! Hörrni, jag ska lägga nytt golv i Min lägenhet.. Just nu har jag en ful plast Matta plus ett annat mörkt (fult) laminatgolv i köket. Hittade detta i en butik i söndags och lånade hem en bit för att se hur det skulle bli. Vad tycker ni? Ska jag slå till? Jag tror faktist att det skulle bli riktigt bra.. Föresten får ni nog stå ut med mobil blogg fram till nästa vecka, har nämligen inte fått min nya dator än :( aja, nu börjar bb. Vi ses imorgon. Puss!


Godkväll! Hur är det med er?? Själv ligger...

img_1935 (MMS)

Godkväll! Hur är det med er?? Själv ligger jag redan i sängen. Har så sjukt ont i tarmarna. Magen är svullen som bara den och jag ömmar som fan! Inte alls bra.. Vet inte om jag har fått i mig något som jag inte tål.. Dagen har annars varit lugn, red Vitnos och artax imorse innan jobbet och efter jag stängt butiken gick jag till gymmet och körde ett lättare konfitionspass (JAG powerwalka!) men det gjorde jag bara för att jag har överansträngt mig vilket gjort att jag fått väldigt ont i benen. Därav blir det inget mer gym denna vecka utan jag hoppas på att kunna träna lite mer ordentligt nästa vecka. Aja, nu ska jag krypa ihop i fosterställning innan jag dör av mag smärta. Hoppas bara att jag somnar snart. Godnatt!


Jag lämnade tbx det jag köpte på cubus och...

img_1970 (MMS)

Jag lämnade tbx det jag köpte på cubus och slog till på denna jacka/kavaj från h&m. Perfekt att dra på sig en kylig sommar kväll istället för en tröja. Sitter som ett smäck gör den också! Priset är 299:-. Föressten har vi fått in flashen från Dagmar på d. Sjukt snygga saker, och två av de ska bli mina!


Sådär ja! Skinnjacka på, solbrillor på, vå...

img_1956 (MMS)

Sådär ja! Skinnjacka på, solbrillor på, våren är kommen!! En dagen Face får det bli nu när jag är på väg till jobbet. Ha en fin dag, puss!


God morgon! Vet ni vad jag håller på med? ...

img_1919 (MMS)

God morgon! Vet ni vad jag håller på med? Rensar bland mina kläder! Tog hem två stora kartonger från jobbet som jag redan fyllt, får ta med mig en till idag eftersom jag inte fick ner allt i de två andra. Ska bli skönt att ha en relativt städad garderob.. Min har ju vart ö v e r f u l l vilket gjort att kläderna bara legat i stora högar. Idag blir det jobb på jc. Efter jobbet får jag se om jag går till gymmet eller ej.. Har överansträngt benen så har jätte ont :( dock vill jag inte bara ligga hemma o vila så får se om det kanske blir lite styrka istället. Aja, nu ska jag locka håret och äta mina ägg som jag gjort till frukost tillsammans med min goda youghurt. Föressten, håll ut, så fort jag får en dator så lovar jag bättre bloggning :)


Har precis handlat något som jag inte alls...

img_1915 (MMS)

Har precis handlat något som jag inte alls är nöjd med.. Vet inte om jag ska behålla eller ej! Puh.. Nu ska jag ut till stallet och hoppträna. Efter det blir det att rida artax eftersom syrran har hjärnskakning.


ERKÄNNANDE

Okej, nu får vi detta överstökat. Vet ni vad?! JAG är tjejen som lider av extrem prestations ångest. Det gäller det mesta jag gör i livet men speciellt när jag ska tävla eller träna innan tävling. När jag precis köpte vitnos så började jag tävla nästan direkt. Tror att jag hade hoppat honom ca två gånger innan vi startade vår första tävling tilsammans. DÅ hade jag inga som helst förväntningar utan var bara ute för att lära känna honom osv. Tävlingarna rullade på och det gick bra. Första gången vi startade 120 cm blev resultatet 4 fel och gången efter det nollade vi osv. Förra året fick han lite aj aj i ett ben vilket gjorde att han stannade några gånger på tävling. Nu är han såklart helt frisk (och har vart det länge). Han är så jävla fin att rida på och han gick som en klocka när jag hoppade honom lite själv hemma i ridhuset i onsdags. MEN MEN MEN. Det spelar ingen som helst roll hur bra han går hemma. Jag blir heller inte nervös eller så på tävling. JAG FÅR PRESTATIONSÅNGEST och DET sätter käppar i hjulen. Samma sak gäller träning innan tävling. Då vet jag att jag måste prestera för att kunna tävla = det går inte.
När vi vart och tränat för Roberto har det i princip hänt samma sak (fast lite mildare). Inte då på marken men när vi hoppar. Sist kom jag på att jag skulle hoppa utan sporrar vilket faktist gick bra men någon stanns i kroppen känner jag ändå av det där att jag vill prestera. Och jag VET att jag är där för att träna. Just för att jag vill bli av med det här problemet så åker jag dit, "utsätter" mig för sådana sitiatuioner osv. Jag gör framsteg men det är en lång väg kvar.
Idag var jag i Jönköping och skulle hoppa en 110cm klass. Han var as fin på framridningen, jag red som jag brukade göra hemma och han hoppade jätte fina språng. När jag kommer in på banan så smyger sig den där jävla prestationsångesten på mig igen. Jag får för mig att jag måste ha ett bättre tempo och vitnos är snäll och svarar framåt. Han skyggar för läktaren och sedan kommer hindret. Istället för att bara sitta kvar och vänta på hindret håller jag på och "små nappar" i handen för att sedan lägga honom stort på hindret = stopp. Hoppade sedan om det och några fler hinder sen säger det stopp igen. Då låg jag 110% rätt MEN eftersom jag har världens känsligaste häst så hade jag redan sumpat min chans på hinder nr 1. Det som känns värst är att med den kapacitet som vitnos har kan han gå över de där hindrena och jag kan styra runt och blunda om vi är ensamma hemma i stallet. Vi hoppar betydligt svårare övningar hemma men ändå så fungerar det inte när vi är iväg. JAG VET JU ATT VI KAN! 
Detta är självklart något som jag jobbar på, läser böcker, kommer åka till Roberto och träna när han kommer hem från Italien, tävla så mycket jag kan osv. Detta kommer släppa någon gång, frågan är bara när... 

Detta gäller somsagt inte bara ridningen utan även andra saker. Nu kan jag iallafall erkänna för mig själv att det är prestationsångest jag lider för och kan därför börja arbeta emot det. EN positiv sak :)


Idag inviger jag mina nya acne skin bone j...

img_1893 (MMS)

Idag inviger jag mina nya acne skin bone jeans. Till det har jag en gammal acne blus och acne track skor!


Just nu ligger jag osminkad i sängen. Så u...

img_1868 (MMS)

Just nu ligger jag osminkad i sängen. Så underbart skönt! Vet ni vad? Igår kväll när jag satt och åt med Emelie så fick jag ett glädjande samtal. Jag får en sprillans ny dator på onsdag! Då kommer bloggen igång som vanligt igen :) nej, nu ska jag försöka ta mig upp från sängen och bege mig till stallet. Idag är det ännu en arbetsdag dom väntar men imorgon är jag ledig!


Idag när jag vaknade kännde jag mig genast...

img_1858 (MMS)

Idag när jag vaknade kännde jag mig genast mycket bättre än vad jag gjorde igår kväll. Åkte ut och red Vitnos i ca 30 minuter och fan vad fin han var!! Han har aldrig någonsin vart så fin att rida som han är nu! Solen skiner och det är som upplagt för en bra dag :) det enda negativa är att min jävla iphone laddare har gått sönder nu med.. Först var det datorn och nu laddaren! Är det någon av er som vet vad en ny laddare kostar? Måste springa i köpa en på lunchen. Att lägga pengar på elektronik är ju det bästa jag vet. ELLER INTE!


Detta citat lever jag efter  just nu. Skul...

img_1765 (MMS)

Detta citat lever jag efter  just nu. Skulle igentligen gått till gymmet efter jobbet men jag mådde inte alls bra så jag gick hem. Ibland måste även jag lyssna på kroppens signaler... Lånade en bok av syrran för några dagar sedan så det blir att läsa den ikväll eftersom datorn ändå inte fungerar.. Jag går iaf inte till sängs ensam ikväll som jag brukar göra och det känns ju bra :)


Eftersom min dator är helt paj efter att j...

img_1849 (MMS)

Eftersom min dator är helt paj efter att jag spillde lite vatten på den så har jag nu lärt mig att blogga från mobilen (tacka iphone). Får se om den går att laga annars får jag väl köpa en ny.. Kul... Aja, ville bara tipsa er om denna fina väska som jag råkade springa på av en slump inne på Gina tricot. Super snygg att ha i sommar, lika så priset, 149:-! Dock blev den inte min men Tänkte att jag kunnde tipsa er iallafall :)


FUCK

OHHHH! Ligger i sängen och mobilbloggar nu. Vet ni vad som hände?! Stressad som jag är skulle jag både äta, prata i telen och blogga samtidigt. Vad tror ni händer?! JO, jag spiller vatten på tangentbordet så nu fungerar ingenting på datan plus att tangentbordet har slutat fungera! Jag har torkat med hårböås osv men det hjälper inte :( jävla helvete alltså!!! Får vänta och se om det fungerar imorgon bitti.. Bloggar jag inte så vet ni varför... Jag som hade ett sånt roligt inlägg att skriva ikväll!!

INTE DEN BÄSTA TRÄNINGEN



Idag slog jag inga rekord, det var inte heller den bästa träningen jag kört. MEN den var heller inte dålig, den var bara inte 100% och efter dagens pass vet jag vad jag ska träna på. Och det är ju positivt, eller hur?! 
Nu är det inte långt kvar tills vårruset går av stapeln så idag fick jag rycket att "testa" mig själv på en kortare distans. En normal träning springer jag längre sträckor i ett lägre tempo så idag sprang jag 5 km bara för att se hur snabbt jag kunnde springa. Mitt första mål som jag satte upp när jag började träna var att springa vårruset på under 25 minuter och tjejmilen på under 50 minuter. Idag sprang jag 5 km på 24 minuter och det är jag inte alls nöjd med. För det första så vet jag inte om vårruset är 5 eller 5.5 km (?) och för det andra är det mycket jobbigare att springa ute än inne. Min dröm skulle vara att springa i mål på 23 minuter och det kommer jag såklart ha som mål men jag ska försöka att inte bli besviken om jag skulle komma in på 25 min. Tyvärr håller inte mina benhinnor för att löpa flera dagar iveckan så resterande vecka blir det kondition på crosstrainern så får jag springa igen nästa vecka och då på en bättre tid! Hur det går får ni självklart veta :) 
En positiv sak med träningen idag var att jag gick ner och körde lite styrketräning efter att jag hade kört kondition. Jag har ett "pass" med bestämda maskiner där det står vilka inställningar jag ska ha plus att jag skriver upp efter varje maskin hur många kilo jag orkade ta plus antal gånger. Jag har ju kört bodypump ett tag nu så jag ville testa och se om det gett någor resultat och visst hade det det! Jag hade faktist ökat endel vilket var roligt :) 

Nu ska jag diska och lyssna på musik innan jag går och lägger mig. Natti natti!  


2011-04-05 08.29





Godmorgon!

Är precis hemkommen från stallet. Vitnos går väldigt bra och är väldigt skön att rida. Just nu rider jag inte alls länge varje dag (om jag inte tränar) utan jag "underhåller" bara det "bra" eller vad jag nu ska säga. Dock så trodde jag att jag skulle börja tjuta när jag red. För några dagar sedan så brännde jag mig ordentligt av plattången på sidan av vaden. Jag fick två stora röda sår som sedan har blivit blåsor så när jag red idag låg det och skavde mot sadelkanten så att blåsorna spräcktes. Ni kan ju tänka er att det inte alls var skönt och nu när jag skulle duscha så sved det så mycket att jag fick ha benet utanför duschen! Jag är så himla känslig när det gäller sånt...
Aja, idag är det jobb på JC. Ikväll blir det nog gymmet så vi ses här senare ikväll!


NYHETER FÖR HONOM






Vi har äntligen fått in lite nyheter på kille från märket Knowledge Cotton. De gör endast kläder i ekologiskt bommul vilket jag tycker är ett stort plus. Fick bland annat in chinos i fyra olika färger, stickade tröjor och en skjorta. Eftersom jag jobbade med Alexander idag som tvingade jag honom att leka lite modell så att ni skulle få se kläderna på istället för att de hänger på en ful galge. På sig har han; jacka Ljung, skjorta Ljung, chinos Knowledge Cotton och väska från ett nytt märke som jag lustigt nog glömt bort namnet på!?


MAKEOVER @ D&COMPANY











Resultatet! Som vissa av er säkert märkt så har vi byggt om lite, tapetserat och gjort en makeover såhär lagom till våren. Butiken blev otroligt fräch och jag kan stolt säga att jag jobbar i norrköpings snyggaste och coolaste butik!


EN KÄNSLA

 

Ibland känns fötterna tunga som cement.
 Varje steg är en smärta som ilar upp genom hela kroppen.
Tunnelseendet är som starkast, allt är bäck svart och jag hittar inte strömbrytaren, hur mycket jag än letar.

Tankarna rusar i huvudet. Jag försöker se, jag försöker få det att klarna men resultatet blir aldrig sig likt.
 Det är konstigt. Lykke Li ”sadness is a blessing” pumpar ut från högtalarna.
 Det är en skön låt att lyssna på
just nu.

 Ibland önskar jag att jag kunde ha en icke fungerande hjärna. Perioden jag befinner mig i är inte den bästa. Jag väntar bara på att den bättre ska komma. Den borde nämligen göra det snart.




PICS

















Inte mycket text, mestadels bilder. Jag tror att de talar för sig själva! Just nu ligger jag i soffan, mina ögon går i kors.. Fy fan vad jag är trött..


ÖREBROOO NU KOMMER JAG!





NU när ni läser det här sitter jag i bilen mot Örebro. Eftersom alla andra redan är där så kör jag upp dit själv. Har lånat pappas bil med gps:en. Annars skulle jag nog inte hitta när jag väl kommer dit. Kommer sitta och köra i min mini klänning men vad gör det? Jag vill ju vara fin när jag kommer fram. HELVETE VAD JAG ÄR TAGGAD!!!!!!!!!! IKVÄLL JA DÅ JÄVLAR KÖR VI!!!!!!!


FREDAG




Jag vill bara påminna er om....


LYXIGT UNDER





Åh igår kom mina fina underkläder som jag beställde från D&G på inköpet för ca 6 månader sedan. Som ni ser är bh:n utan vaddering och transparent (även trosorna) vilket jag tycker är as snyggt. Bh:n köpte vi tyvärr inte in i butik men trosorna finns att köpa på D! 299:- är priset.
Nu ska jag packa, åker hem till mammi och pappi ikväll och imorgon efter jobbet åker jag till Örebro och festar med Johanna, Sanaz plus hennes vänner! Först skulle vi vart hemma hos Johanna i sthlm men eftersom Sanaz pluggar i Örebro åker alla dit. HUR KUL?! Jag är ju inte lite taggad om jag säger så........


RSS 2.0