Studenter!

Gud vad jag mår dåligt när jag ser alla studenter. Det påminner mig om hur gammal jag börjar bli. Det var 3 år sedan jag tog studenten och det känns fortfarande som det var igår.
Den tiden, ja den saknar jag något enormt! Hoppas alla ni som tar studenter och läser detta har en helt underbar vecka fylld med massor av skratt och fest. Ta vara på den sista tiden ni har med varanndra och njut av det underbara väder ni fått!

image171


Jag längtar tillbaka...


Jobb dag 5

Hej på er

Som ni säkert förstod så hann jag inte blogga något igår.. Jag har har en jäävligt tuff vecka. Det ska bli så otroligt skönt när den är över! Nästa vecka är jag iallafall ledig onsdag och fredag. Så jag håller tummarna på att vädret håller i sig!
I dag börjar jag klockan 12.00 så jag har redan vart ute och ridit Hilton. Han känndes riktigt bra idag måste jag säga. Hoppas det håller i sig till söndag. Acne kommer ju till oss på jobbet i dag så efter stägning ska vi till The Side Bar och ta någon drink. Det blir inget festande för min del kan jag lova. Har tänkt mig att vara hemma redan klockan 22.00 så jag orkar med de två sista dagarna sen!

Jag har köpt ett par nya skor med :) Hinner inte lägga upp någon bild på de nu men det kommer.

Jag bjuder istället på en bild på Hilton när han skos.

image170

Girlylicious

Sitter bänkad i soffan och tittar på Girlylicious. Helt ärligt. Förra avsnittet tyckte jag verkligen att Natalie var så jävla snygg. Dock lite kaxig.  Men hon var min favorit. Nu när jag sitter och kollar på andra avsnittet ändrar jag min uppfattning. Visst hon är snygg, det kan jag inte säga något om. Men fy faan vilken jobbig jävla kaxig människa hon verkar vara. Ska jag vara helt ärlig så fullständigt ogillar (försöker hålla mig till lite finare ord) jag tjejer som "hon". Jag hatar människor som tror sig vara bättre än andra.
Varför sitta och snacka skit om andra? Mår hon bättre av det? Antagligen är hon bara så osäker på sig själv att hon måste sitta och intala sig själv att alla andra är sämre.
Om man nu ska snacka skit om andra så varför inte ta upp det med personen i fråga? Om inte, stå iallafall för vad man har sagt!!
Jag säger inte att jag är världens bästa människa men jag står iallafall för det jag säger.

Aja. nog pratat om det. Det är dags att smörja in sig med lite brun utan sol eftersom jag jobbar från 9-21 i morgon. Får se om jag hinner blogga i morgon bitti. Om inte, försök håll er inne så jag slipper vara så vit efter denna vecka ;) 

image169

Förkyld

Vaknade upp i natt och var jätte förkyld. Känner mig febrig också men jag måste gå till jobbet eftersom ingen annan kan jobba. =/ Fan det skulle vara lagom roligt om jag blir sjuk nu med. Så det hoppas jag verkligen inte. Har fullt upp denna vecka.
 Föressten, har ni följt repotaget om försvunna Madelene på tv4? Jag har en känsla av att det är föreldrarna som har något med försvinnandet och göra.. Visst man ska inte anklaga någon utan att veta säkert men jag får bara den mag känslan när jag tittar på programmet.

Vad tror ni?

Tjejer..

Igår verkar det ha varit en riktigt blogg-läsar dag och det tackar vi för :)
Sitter här nu och äter en ägg macka. Dock inte kokt ägg utan stekt. Jag pallar inte vara nyttig denna vecka. För det är ju så boooring eller hur?

Jo det jag skulle skriva var att tjejer oftast snackar skit om andra tjejer osv. Ja ni vet säkert hur det är själva. Men i fredags blev jag jätte glad. En tjej ställde sig i kön på jobbet och sedan när det var hennes tur sa hon att hon tyckte om min hårfärg så mycket och ville ha lika dan. Sen frågade vilken jag hade. Hon hade till och med vart på hårvårdsbaren och frågat där om de visste vad jag hade för färg. Jag blev svin glad för jag menar, hur ofta händer det att tjejer ger varanndra komplimanger?! I princip aldrig..
Sen var det även någon som sa att hon läste min blogg och tyckte den var bra :) Inte helt fel det heller.

Jaja, dags för mig att komma ner på jorden. Jag ville bara berätta det. Sådana små saker som kanske är obetydliga för andra förgyllde just denna dag för mig. Tack!


image167


Jag som brunett.

image168

Jag som blond..

Dag 1 är över

Ja nu är jag hemma. Första dagen på denna vecka är över. Skönt. Då har jag bara 5 dagar kvar och jag jobbar som en idiot dessa dagar.
Kom precis hem från stallet med. Red Hilton lite grann. Det gick så jävla dåligt. Han känndes som en kamel att rida. Jävla skit. Jag hoppas verkligen Kerstin kommer i morgon så jag kan dressyrträna. För saken är den att är han inte bra i dressyren går hoppningen lika dåligt. Ooohhhhh.

Nu ringer emelie.. Skriver i morgon bitti. Pusss på er

Summering

Ja ni förstod säkert varför jag inte bloggade något igår. Det blev nämligen alldeles för mycket sprit för min del i lördags. Detta gjorde att jag var sängliggandes hela dagen igår. Men nu fan är det slut på det! Jag tänker inte slösa bort mina lediga dagar på att vara bakis när det är så fint väder ute! Med andra ord ska jag försöka ta det lungt ett tag framöver. Kanske en månad.. Eller så.
Denna vecka är det bara massa jobb. Enda dagen jag är ledig är på sönddag och då ska jag tävla på NFK om allt går som det ska.
Nu pallar jag inte skriva mer. För det känns som jag är bakis i dag med. Jävla skit också.

Lördag=Party

Tjingeling!

I dag blir det party hardy. Dock inte med hela ligan. Bara Bella, jag och korven. Men det kommer bli sviin kul ändå :)
Ska först vara hemma hos Bella och dricka drinkar. OBS jag ska dricka sprit ikväll så ni vet. Anledningen att jag säger det är för att jag alltid dricker vin annars. Har ingen större koll på hur mycket jag tål av sprit. Men jag ska försöka ta det hyfsat lungt. Sedan bär det av till Letche. Ska jag vara helt ärlig tycker jag att det är det roligaste på hela månaden. Otten har jag tröttnat på för länge sen. Palace var så länge sedan jag var på så där har jag ingen uppfattning om hur det är där. 
Jaja. Nog tjatat om det. Nu ska jag försöka göra mig lite fin inför jobbet. Om jag orkar.

Dagens inköp

Ja, här har ni dom..

image164
Skor från Wedins 499:-

image165

Stentvättad jeans jacka från Monki 450:-

image166

Top från Replay 1849:-

Trevlig kväll!!

God middag/God morgon

Hej världen!

Vet ni vad? Jag har ingen som helst träningvärk efter igår! Ganska bra va? Jag läste att man ska springa ca: 2-3 dagar i veckan om man vill förbättra sin kondition. Äta max 2 timmar innan träning och äta nyttigt. Inte slänga i sig en pan pizza 5 minuter innan som jag råkade göra igår. Men va fan jag hade ju svimmat annars. 
Jag är på G.

För jag är så jävla bra!

Har precis kommit hem från skogen. Hade bara tänkt att promenera två varv. (Ett varv 2.5 km) Det började bra, jag promenerade första varvet i ett hyfsat tempo och andra varvet blev jag faktist lite sugen på att springa så jag gjorde det. Tro faan att det var mitt bästa varv hitills som jag har sprungit. Stannade bara två ggr. Yippie. Skulle gissa på att jag sprang på 14 minuter. Så sammanlagt med båda varven blev det 35 min :)
Jag har aldrig vart så duktig. Men nästa gång jag ska ut i skogen igen ska jag springa under 35 min.
Mitt mål är ju som jag har skrivit tidigare att springa 2.5 under 10 minuter. Tror ni jag klarar det??

Själv är jag skeptisk. Jag klarar det om jag ligger i med löpandet. Men slarvar jag så vettifan. MEN jag ska försöka!!

image163

Ohhh

Jävla skit jag får inte min förbannade lön i morgon. Nej den kommer på måndag. Fuck säger jag bara!!!

Det jag igentligen skulle visa er var ett jätte sött föl som står på kliniken just nu för behandling. Det är ett ardenner föl som inte kan stödja på hovarna för att böj-senan är för kort. Detta gör att han går på kotorna och släpar hovarna efter sig. Usch det är så synd om honom. Men nu har de iallafall gipsat benen och satt i pinnar som stödjer så han måste stå rakt. De tror iallafall att detta går att lösa. Skönt det.
Kolla bilderna.

(Bilderna är tagna med mobilen därav storleken.)

image161

Tar en tupplur.

image162

På denna bild ser ni hur han står. De han lindat benen så det ska bli mjukare för honom.
Bilden är tagen för några dagar sedan. Nu är alltså benen gipsade och uträtade.

Visst är han såååå söt?!

I morgon är det lön.

Yees! Det behöver jag vill jag lova. Vaknade precis upp i all hast av att jag kom på att hovslagaren skulle komma och sko Hilton i dag. Självklart hade jag glömt bort tiden så var tvungen att ringa honom på stört. Sen efter stallet tänkte jag färga min utväxt och åka in till stan med korven och sola.. Jag är verkligen krit vit.
Jag har varken solat eller haft någon brun utan sol på flera veckor. Puh. Inte skoj att vara genomskinnlig nu när man börjar ha lite mindre kläder på sig.
I morgon kommer bilder upp på mina nyinköpta plagg och skor för er som vill se :) Fin fina grejer vill jag lova.

Nu ska jag ta moppen ut till stallet. Brumm Brumm...

En dag på stan..

Hej hopp!

Nu är jag hemma från stan. Blev en lång runda.. Åkte hemifrån 14.30 och kom hem nu. Vad hände liksom?!
Aja, jag köpte ett linne och ett par örhängen som jag ev. ska ha på lördag om jag går ut. Skönt att ha allting fixat så man slipper stressa i sista sekund.
Sen fixade jag även naglarna. Take a look!

image160

Häftiga va? Jag vill även vara noga att poängtera att det är mina egna också, alltså ingen förlägning. Jag var nagelbitare förut och nu är de as långa. Yippie!

Föressten, i morgon får de in den där jeans jackan som jag har lagt undan på Monki! De är stora i storlekarna så ni som inte är så stora skynda er dit så de inte tar slut. Den kommer bli perfekt till min outfit på lördag. Ihhh.

Nu ska jag hem till Emelie med tjejerna och kolla på nya Pussycat.... Ciao

Ledig

Yeees! I dag och i morgon är jag ledig. Gud så skönt. Har precis vart och ridit Hilton. Han är mycket bättre nu hostar bara lite i början i skritten så hoppas att jag kan tävla nästa helg.
Nu ska jag in till stan med kroven. Vi ska försöka hitta några kläder till helgen om vi ska ut.. Efter det ska jag fixa mina naglar hos Linda. Jag har ju fransk manikyr nu så jag ska nog byta till en knallig rosa färg. Hoppas det blir fint :) Men det tror jag nog.

Nu måste jag rusa. Vi hörs senare. Puss på er

Kväll

Faan vad ni är dåliga på att kommentera. Nu ska jag kasta mig i soffan med en stor Geisha choklad kaka och en påse smör popcorn. HEJ

Vad tycker ni?

Jag funderar på att bestäålla tid och färga håret. Funderar starkt på denna färg som Tyra har på sitt hår här. Vad tror ni? Skulle jag passa? Kommentera!

image159

Vidriga pappa

Igår när jag skulle hem från jobbet hade jag tänkt att ta bussen så pappa skulle slippa hämta mig som han gör alla andra dagar. Men när jag stressat som fan till bussen märker jag att den är inställd på grund av vårruset. Kul. Fick ringa till pappa ändå och han kom och hämtade mig vid ICA Ljura eftersom det inte gick att köra närmre.
Med andra ord fick jag gå en bit. Och på vägen så sitter en man eller ja, rättare sagt en pappa med sin unge och leker i barnvagnen. När jag sedan går förbi visslar han och säger något. Jag vänder mig om och kollar och då sitter han där med ungen i knät och ett  fult jävla leende mot mig och nickar lite med huvudet. Alltså vad fan är det för fel på människor?! Han sitter och leker med sin unge och raggar tjejer på samma gång?! Sådana människor äcklas jag av. Jag tycker så jävla synd om hans fru som säkert var hemma och lagade mat till honom. Jävla äckel. Okej, är du singel, gör vad fan du vill. Om inte, visa för i helvete lite respekt för ditt barn och fru!!!!!!

Sko Fetish

Jag har kommit in i en period där jag bara äälskar skor. Jag måste köpa skor på fredag när jag får lön!
Hittade dessa skönheter på nätet. Dock inget jag ska beställa just nu.

image156   image157

Denna klänning är inte heller helt fel.....

image158

Jävla skit. Gör mig rik nu.

Rubrik

Nu vet jag inte varför jag sitter vid datorn för jag har såå bråttom till jobbet!! Ska nog köpa med mig Thai mat och äta innan jag börjar jobba, har vart sugen på det länge nu.
Jaha, vad händer denna vecka då? Jag ska jobba, fixa naglarna (rosa eller rött?), rida på och se om Hilton blivit bättre. Inte så mycket mer.. En ganska lugn vecka. Tror inte ens att jag ska ut på löningen. Visst ja! Det är lön på fredag! Yeeees! Det behövs kan jag lova..
Måste rusa Ciao

Kallt och bakis

Inte förren nu har jag gått upp från sängen. X ligger till och med kvar och sover. Kom hem vid 4 tiden men jag kunnde inte somna så jag låg vaken. Kan gissa på att jag har fått några enstaka timmar sömn i natt så känner mig ganska sliten nu måste jag säga. Jag hade en trevlig kväll igår iallafall. Kvällen började med att vi köpte pizza på Kopkins för att sedan gå upp till Fridas pappas kontor där vi satt och förfestade. Efter  det gick vi en sväng till Hugo och sist men inte minst avslutade vi kvällen på Otten. Det var dock inte så mycket folk på Otten men vi hade kul vi tjejer måste jag säga!

Idag känner jag bara för att ligga hemma och kurera mig men jag måste åka till stallet och skritta Hilton. Skoj i  detta väder vi har fått.
Nu ska jag gå ner och äta fisk. Fan vilken äcklig bakis mat.

---------

Nu sitter jag här igen även fast jag har värsta brådisen. Känner att jag måste uppdatera lite grann innan jag går till jobbet! Idag jobbar jag och Anna. Vi har faktist 20% rabatt för alla medlemmar så om ni ska handla något hos oss, kom idag då vettja. Jag jobbar dock bara till klockan 15.00.
Vad ska ni göra ikväll då? Är det någon som ska ut måntro? Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag är nämligen ledig i morgon.. Jag har på något sätt lyckats få tag i 9 st fri biljetter till Hugo så det är mycket möjligt att jag avslutar min kväll där. Om det inte blir framför tv:n vill säga. Vad ska jag gööra?! Jag hatar att ha beslutsångest. Bläää.
Föressten, jag har hittat ett par fin fina skor på Vagabond som jag funderar på om jag ska köpa. Ska kolla om jag hittar någon bild på de så jag kan lägga upp de här sedan. Men nu måste jag verkligen piffa till mig lite. 

Vi kanske ses sen hörrni!  

=(

Nu är jag lite ledsen. Varför ska jag alltid ha sådan otur när det gäller hästar?!
Hilton är inte bättre. Jag går och hoppas varje dag och intalar mig själv att det blir bättre. Men tyvärr är ingen förendring skedd. Så det blir att gå till veterinären på måndag igen.
Pelle tyckte inte alls att det lät bra idag och gav inga vidare uttalanden. Det här drar ner hela min vardag. Allting känns skit och jag har gråten i halsen dygnet runt. Det är inte alltid så lätt att se den ljusa sidan även om man vill det. Men just nu är det bara att vänta och hålla ut. Jag håller tummarna för att allting blir somvanligt så snart som möjligt.

Fredag morgon

Nu har jag precis kommit ut ur duschen, har tvättat håret. Jag har blivit så otroligt duktig när det gäller mitt hår! Förut tvättade jag det varje dag. Men nu har jag vant av det så jag tvättar det endast två gånger i  veckan! Bra va? Jag är riktigt stolt över mig själv.
Min hud har blivit mycket bättre än vad den var förut med. Kanske för jag använder sminkborttagning istället för vatten och tvål, använder ansiktskräm och ögon kräm varje dag. Det trodde jag aldrig om mig själv för 1 år sedan ska jag tala om.
Då har vi det stora problemet bara, vad fan ska jag ha på mig i dag på jobbet?! Jag har iinga kläder. Jag blir tokig. Allt jag har har jag använt sisudär 150 gånger innan. (måste ha på mig kläder från jobbet)

Hur ofta tvättar ni ert hår? Och vad använder ni för schampo? (funderar på att köpa Tigi men det är ju så förbaskat dyrt. Någon som använder det?)


image155

Nu jävlar

Ligger du jääävligt risigt till kan jag lova. Tack och hej din jävla äckliga idiot.

YOU MAKE ME SO FUCKING SICK!!!!

Världens finaste par

Det tycker jag är Seal och Heidi.


image154

Jag såg när de var med i Oprahs show. Jag var tårögd genom hela programmet. Vilket fint par...
De berättade om första gången de sågs och när han firade. Allt lät som en saga. Tänk.. Oh! NU BÖRJAR JAG IGEN. Sluta. Men ibland måste man faktist få drömma sig bort..

Boys!

Jag har funderat på en sak, hur många killar är det som läser bloggar, och vad läser de för bloggar isåfall?! Har gått och funderat på det i flera dagar nu..

Snart ska jag börja fixa till mig lite. Ska jobba. Puh. Tur att det inte är fint väder iallafall för då, då är det inget roligt alls vill jag lova! Alltså jag har jordens träningsvärk. Har vart ute och gått/sprunigt i skogen två dagar i rad nu och mina ben är helt mörbultade. Förstår inte hur jag ska klara av att stå upp på jobbet en hel dag. Men å andra sidan är det skönt att ha träningsvärk för då känner man att man har gjort något bra. Jag funderar även på om jag ska börja gå till Nautilus 1 gång i veckan och bara köra styrka eftersom jag inte kan göra det hemma. Jag vet inte. Vi får se. Det är ingen ide och utlova något som jag kanske inte håller. Inte sant?


image153

This is my lover.


Deppig

Idag är jag deppig. Kanske är för att jag börjar jobba i morgon. Eller för att Hiltons hosta inte var bättre i dag.. Jag vet iallafall att jag är deppig idag så jag bakade min berömda äpple paj men den var inte lika god som den brukar. Nu sitter jag i soffan och degar. Försöker ta mig samman innan jag ska bege mig ut i skogen och köra två varv. Jag har faktist träningsvärk sedan igår. Så det kommer bli kämpigt idag. Kanske inte springer så mycket, jag får se.
Jag måste åka och sola solarie med. Ohh jag orkar ingenting just nu. Kan inte någon bara komma hit med 7 kg chips, 10 påsar dipp, pizza, godis och fanta är ni snälla? Jag behöver det just nu.

God morgon

Hej alla hallonhjärtan.
Har precis vaknat, ligger till och med i sängen med datorn i mitt knä och tittar på Las Vegas ocensurerat.
Idag sa de att det skulle regna ju, men solen skiner? Det kanske var för att jag lät en stor spindel leva igår istället för att döda den, vem vet.. Så tacka mig vettja.
Funderar på vad jag ska hitta på idag. Tjejerna ska äta frukost på Fräcka men jag vet inte om jag pallar hålla på och sminka mig och åka in till stan nu när jag har en ledig dag. Tror att jag stannar hemma och läger mig på tomten och solar om vädret håller i sig. Hope so!

Läs!!

Jag såg nyss en dokumentär på SVT.

Cinna 31 år gammal drabbas av en stroke och afasi (kan varken prata, läsa eller skriva). Innan stroken var hon en glad tjej som jobbade som skådespelerska och show artist. En dag hittades hon liggande på en gata i Stockholm medvetslös. En man ringde ambulansen. Det räddade hennes liv. Hon hade fått en stroke, bara 31 år gammal. Kan ni förstå? När hon vaknade upp var hon förlamad i hela högersidan av kroppen och hade afasi. Det enda hon kunnde säga var "ja" och "nej" förutom några gånger som hon brukade sjunga. 5 månader efter stroken var hon uppe på benen, men hade väldigt knackigt med talet. Hon försökte lära sig saker så gott hon kunnde och gjorde stora, snabba framsteg.
Efter yttligare några månader började hon en skola som var avsedd för sådana som hade afasi. Till en början gillade hon det inte alls eftersom de flesta som gick där var runt 60 års åldern och många hade något slagt handikapp som gjorde att de behövde rullstol eller liknande. Men efter att ha gett det ett tag trivdes hon bättre. Ett år efter hon blev sjuk har hon återhämtat sig väl. Hon har dock mycket kvar att lära sig som kommer ta henne flera år framöver men hon är på god väg. Hon har ständig värk i kroppen, tar massvis med smärtstillande som gör att hon aldrig kommer kunna få barn.
Men under hela den här tiden kämpar hon igenom alla svårigheter och är väldigt mån om att komma tillbaka till sitt "vanliga" liv. Idag har hon träffat en man som hon lever tillsammans med.
Jag beundrar verkligen människor som henne. Hon sa att hon har lärt sig att älska sig själv. Hon tar en dag i taget och glömmer inte bort att "leva" dagen. För man vet aldrig när livet tar slut.

Sådana människor hon Cinna inspereras jag otroligt mycket av. Hon fick mig, att se mig om och älska det jag faktist har. Ta vara på tiden. Livet är alldeles för kort. Och vem vet, livet kanske tar en plötslig vändning och då vill jag iallafall känna att jag tog vara på den tid jag fick som frisk.

Med detta önskar jag Cinna och alla andra som känner någon som har fått en stroke ett värdigt liv.


KUK

Ja, vad fan hade jag väntat mig igentligen? Någon stanns i min skalle satt jag och intalade mig själv  att dessa klänningar skulle komma hit till oss norrköpings bor. Klart som fan att det var HM trend. Jävla kuk också! Ni förstår att jag har väntat i flera veckor om inte månader på den den klänningen! Nu till råga är den slut också. Jävla skit. Vad tänkte jag med?

image152

Ingen som ska till till sthlm och vill titta om den har kommit in igen? Säg till då.



FAAN.


Jag lovade ju..

Och för en gång skull ska jag hålla vad jag lovar. Jag är så usel på att ta kort och sedan lägga upp de på datorn. Men nu har jag faktist gjort det! Bra va?

Detta är vad jag precis har köpt.

image148 örhängen från Glitter 29:-
image149 Body Monki 180:-
image150 Linne Monki 150:-
image151Kjol Monki 99:-

Det är inte alltid jag fyndar så nu är jag glad! Nu ska jag ta på mig träningskläderna och gå ut och gå 6 km. Faaan vad jobbigt. Jag hatar och träna. Bläää.
 
Förlåt för att korten är så stora men de blir så när jag tar med mobilen och jag är inte så high tech att jag vet hur man ändrar storlek. Hoppas ni står ut.

Återbesök på kliniken.

Nu har jag vart på kliniken med Hilton. Vi var först hos Jocke på återbesök. Han kollade igenom hela kroppen men främst ryggen. Allt var OK. Skönt. Jag trodde aldrig att han ens skulle kunna gå och rida på med tanke på hur dålig han var när jag köpte honom. Sen fixade han även så att jag fick en tid hos Karina för att kolla hostan som han har. Det verkar vara allergi. Pollen allergi. Så hon gav honom en spruta för att se om det kommer släppa. Det är dock karenstid 2 veckor. Men om han blir bra av en spruta så hinner jag förhoppnngsvis tävla den 1 juni. Hoppas hoppas. För som han är nu fungerar det inte. Han är totalt galen! Det går inte att leda honom från de olika stallen. Han far som en jävla idiot. Men det är inte hans fel. Han är en häst som måste tränas och gå hårt varje dag för att han ska må bra. Så i morgon ska jag börja skritta honom lita för att se om hostan har släppt. Om det nu går att skritta vill säga. Igår när jag försökte skritta ut på fältet kom jag ine så långt. Han skenade med mig hela vägen och jag hängde från ena sidan till den andra. Puh. Tur att jag inte trillade av iallafall.
Nej nog pratat om hästar.
Jag lägger nog upp bilder på mina senaste inköp sen för er som är intresserade.

Ni har slagit rekord!

Kollade bara in hur många besökare jag haft under dagen. Och vet ni vad? Ni är bäst, ni har slagit rekord för mig!
Puss på er!!


image147

-Alla!

Jag beskrev ju för er hur jag ville att mn jeans jacka skulle se ut. Och vet ni vad?! -Jag har hittat den!! Vart? Jo den kommer komma in på Monki om några veckor, så girls håll utkik. Försten säger jag bara! Jag ska ha en storlek small. Så pax för den.

Kollar på klockan.. Den är ganska mycket.. Kanske skulle sova. Kom precis hem från Emelie och Habbib. Vi var några där som satt och myste. Trävligt som östgötarna säger.
Nu har jag bestämmt mig. Jag ska nanna nu. God natt alla barnen, vi ses i morgon :)


Jag älskar mina djur

image145

image146

Hilton till höger, Vilja till vänster.





Hej på er!

Jag orkade tyvärr inte skriva någonting igår. Jag var helt död efter jobbet.
Jag har precis kommit hem från stallet. Hade tänkt och rida ut en sväng men jag kom bara till fältet få skenar Hilton ut på fältet, ser ett rådjur och skenar tillbaka mot stallet, samtidigt som han hostade massor. Lyckat. Så jag red in i ridhuset men han hostade på pass mycket att jag var tvungen och sitta av. SÅ JÄVLA TRÅKIGT!!  Pratade med veterinären igår och hon sa att jag ska ge det en vecka, annars ska jag boka tid på kliniken.

Jag utlovade ju bilder sen i lördags. Förlåt men jag glömde totalt bort det. Var så stressad innan att det inte fanns i mina tankar. Jag är sämst på att komma ihåg saker.
I morgon och på onsdag är jag ledig. Ska bli jätte skönt. Men somvanligt när jag äe ledig så ska det vara dåligt väder. Men det kan ju iof vara ganska skönt för då är det ju mer "tillåtet" att ligga hemma och glo på film.

Ne nu ska jag  hoppa in i duchen. Vi hörs säkert ikväll.

.......

Förlåt jag är alldeles för trött att skriva något. Vi hörs som vanligt i morgon.

Min outfit är räddad

Puh jag kom nyss på vad jag ska ha på mig. Jag kommer bli en "monki brud" ikväll. Igår köpte jag en mintgrön tyg kjol från dom, sen tänkte jag köpa till ett randigt linne som också finns där. Tror även att jag ska gå en sväng till bästa Make Up Store och köpa ett knalligt rosa läppstift. Får se om jag vågar ha på mig det ikväll bara.
Jag hade tänkt att ha min klänning från American Apparel men jag skulle bli så svart och tråkigt då  så jag ändrade mina planer i sista sekund. Nu kommer jag se ut so en clown istället med alla färger. Men det skiter jag i!

Just nu är jag inte alls på fest humör. Känner mig mörbultad i kroppen och mina ögonlock håller på att falla ihop, så trött som jag är. Har inte sovit någonting i natt heller nämligen. Men jag blir väl på humör sen efter jobbet antar jag. Faan jag vill inte jobba nu när det är så underbart väder ute. Tänka vad skönt och vara arbetslös på sommaren. Eller ha sommarlov som man hade när man va liten. Underbart.
Red Hilton lite grann förut. Men det gick inget bra, han hostade fortfarande. Ska gå till veterinären med honom på måndag. Måste få grepp om varför han hostar.

Ohh livet känns allmänt piss nu. Jag har mens. Det är därför, jag vet. Men jag blir så himla deppig och ledsen varje gång jag har det. Usch. Killar, ni ska vara glada för att ni slipper vara pms kärrningar. Jag vill inte vara en, men jag kan inte rå för det längre. Bättre att släppa ut allting och vara sig själv.

Byter ni skinn?

Alltså jag la märke för några dagar sedan att mina händer gjorde ont. Men det är ju inte så konstigt. Jag byter ju skinn! Alltså jag har aldrig gjort det förut, förstår inte varför jag ska göra det nu? Nu har jag iallafall smörjt in mina händet med en jätte fet kräm och hoppas att det hjälper!

Snart ska jag ner på stan innan jag börjar jobba. Har fortfarande ingenting att ta på mig ikväll. Jävla skit att jag ska vara så sen med allting.
Men ikväll, ikväll ska jag slå klackarna i taket. Det är en sak som är säker!!

Fredags kväll!

Nu är jag hemma från jobbet. Har till och med hunnit förbi stallet. Trodde Hilton skulle vara bättre i dag men syrran hade hört honom stå och hosta tungt i hagen så red inte i dag heller. =/ Ska testa att göra det i morgon innan jobbet. Efter jobbet blir det party party! Men jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig!!! Någon som har något bra förslag kanske?

Ikväll blir det lungt iallafall. Ska äta middag nu med mamma och pappa sen kommer någon hit så ska vi kolla på film. Det blir mysigt.

I morgon tänker jag inte lova er att ta med kameran men Johanna kommer säkert ta med sig sig annars tar jag kort på festen med min mobil. Så får ni se hur kul vi hade, förhoppningsvis.


Idag ska jag jobba..

Alltså det här med att jobba inomhus när det är fint väder, det är inte riktigt min grej. Det enda jag vill nu är att få vara utomhus. Jag skulle till och med kunna tänka mig att jobba i stallet bara för att få ta del av det vackra vädret.
Men så blir det inte för min del. Jag ska jobba hela dagen förn öppning till 18.00 i dag. Sen ska jag försöka hinna ut till stallet. Borde testa att rida för att se om hostar har gått bort men tror inte jag hinner. Vi får se. Ska hyra film och gosa ikväll.
Alltså nu är jag inte mitt piggaste jag heller. Som jag berättade för er så drömmde jag mardrömmar förra natten. Denna natten var dock lugn men nu låg jag och oroade mig för att jag inte skulle hinna upp i tid imorse så jag kunnde inte sova bara för det. Plus att jag har jordens jävla mens värk. Bättre kan det inte bli. Inte sant? ORRRKAAAA!

Nej nu ska jag blåsa håret. Tro mig jag kommer tänka på alla er som är lediga idag och ligger och solar ute någon stanns. För jag kommer iallafall vara vitast i stan denna sommar. Hej då.



image144


Vitlök

Det här är tredje gången på raken jag äter tzatsiki till min mat nu. Fattar ni vad jag stiiiinker eller?! Ni skulle bara veta hur min andedräckt luktar.......

Nu ska jag sätta på min ett par chinos och en body för att sen dra med tjejerna och glo på some fotball. Ciao Amigos


Drömmar

Jag har verkligen inte kunnat sova någonting i natt. Jag gick och lade mig vid sisådär 0.00. När klockan var tre i natt vaknade jag upp från värsta mardrömmen. Bland de värsta jag har haft om jag ska vara helt ärlig. (jag har drömt vääldig mycket innan.) Jag vill inte gå in på vad den handlade om men jag vågade inte röra mig från sängen. Det tog mig en timme tills klockan var 4. Då kutade jag upp för trappan och la mig i soffan här uppe. Klockan sex vaknade jag igen och då var det ljust ute så då gick jag ner och la mig i mitt eget rum igen. Jag har knappt sovit någonting i natt. Usch. Jag har haft problem med mardrömmar tidigare men nu har jag inte haft det på några månader så jag trodde att det hade gått över. Och det värsta av allt är att när jag vaknar så tror jag fortfarande att det är sant. Det spelar ingen roll vad jag gör om jag tänder lampan eller sätter på tv:n, jag är fortfarande inne i min dröm.
Sen undrar jag varför jag drömmer om sådana saker. Det jag drömmde, kommer det hända på riktigt? Varför drömmer jag så sjuka saker om mig och folk i min närhet? Kommer det hända något med dom? Usch jag har fortfarande kvar en väldigt konstog känsla i kroppen.
Ska jag vara ärlig tror jag inte det är någon "vanlig" människa som känner så här. Det känns som att det är "någon" som vill mig något. Alltså något övernaturligt. Alla mina drömmar handlar om döden. Hur jag dör, hur jag ser mina nära och kära styckas osv.
Jag vill som sagt inte gå in i detaljer för jag fick för mig i natt att det känns som jag kommer råka illa ut och jag berättar för någon. Nu tycker ni säkert att jag är helt flippad och bara hittar på men det gör jag verkligen inte.
Det känns till och med olustigt att skriva om det här. Det kanske är bäst att jag slutar. Jag hoppas verkligen inte att det här kommer fortsätta nu igen. För om det gör det måste jag söka hjälp eftersom hela dagen för mig blir förstörd om jag inte kan sova i lugn och ro.


Jeans jackan!

Den är ett stort mååste! Men jag hittar ingen. Har letat överallt i stan och även på internet. Jag vill ha sådan färg som det är på bilden nedanför men igentligen skulle jag vilja ha den i kort variant. Som slutar lite under bröstet om ni förstår vad jag menar?
Snälla snälla om ni har sett någon sådan så hör av er till mig. Jag vill så gärna ha en. Annars kanske jag får nöja mig med en vanlig (om jag nu hittar det) och klippa av den själv. Kan vara ganska coolt det med iof.

image143

Nu ska jag fixa till mitt kalufs till hår och sedan ge mig av mot Hugo för att dricka lite vin. Trevliga gatan här.

rubrik

Nu har jag och mina tjejer avnjutit en underbart god lunch. Grillat, jag åt revbenspjäll med pomme, tzatsiki, bröd, pottisallad och sallad. Feta ost med. Det får vi inte glömma! Så jääävla gott. Mat är livet.
Nu ska jag ut och sätta mig i solen och kolla på lite gammla pic.

Faaan

Hilton har börjat hosta. Jag kunnde inte ens vara med på dressyr träningen igår jävla kuk!!!! Fick något jag ska köpa av Pelle som skulle hjälpa. För han har sk "torr hosta". Så det blir ingen hoppträning för mig ikväll. Få nöja mig med att titta på.

I dag är det fint väder iallafall. Jag ska åka hem till Picce snart, vi ska sola och grilla. Det är inte fy skam iallafall. Det värsta är att jag måste in till stan och lämna tillbaka en klänning som jag inte ska ha på jobbet. Jag orkar verkligen inte med det idag. Tror att jag ska på stan i morgon för att hitta något som jag ska ha på mig på lördag. Har redan en outfit i huvudet men antagligen finns inte de kläderna att köpa i stan iallafall.

Nej nu ska jag gå ner och ta ut köttet ur frysen. Ha en härlig dag männiksor!

Jag fyller år 6 Juli

Och det är exakt två månader kvar. Så om någon vill planera en överaskningsfest åt mig så är kanske tiden inne att börja planera!? Hoho...

 image142

Tråååkigt!

Gud vad jag har det tråkigt! Det här med att vara ledig när ingen annan är det är inte min grej direkt. Just nu trakaserar jag mamma på mobilen när hon jobbar. Men nu sista gången jag ringde bad hon mig allvarligt att sluta.
Kan inte solen titta fram så man kan åka till smultronstället, sitta ute på fräcka eller ligga och sola i någon prak?! Fan att det ska vara så svårt.

Prat

God morgon på er mina små hjärtan!

Klockan är nu 10.12 och jag har redan hunnit med att springa i skogen, ätit frukost, duchat, peelat hela mig osv. Det finns ju inget skönare än att först vara ute och springa och sen direkt efteråt ställa sig i en kalla dusch. Iallafall tycker man så efteråt. När jag väl är på spåret kanske jag har en liten annan attityd. Hehe. 
Fan vad sur jag blir på vädret. När jag för en gångs skull är ledig så ska det vara mulet en hela jävla vecka. Jag slår vad om att det kommer bli super fint väder till helgen. Puh.
Vet inte om jag ska åka till Sharpman i dag innan dressyr träningen och köpa ett träns. Jag fick en bra internet sida som man kan beställa hem på men deras träns ligger runt 2500 och uppåt! Lite dyrt. Jag är berädd att betala men 2500:- då svider det lite grann (eller ganska mycket) måste jag erkänna. 1700:- låter lite mer hyfsat. Det är ju ändå kvaliten man betalar för. Och det som jag har nu är sååå fult och sååå dåligt. Det är något billigt skräp som jag köpte i Globen. Men det gick ju sönder efter typ 2 dagar så man tjänar på att köpa ett med bättre kvalite för då kan man ha det några år sen. Jag antar att det är så man får tänka. Helst av allt skulle jag villja ha ett Pessoa träns. De är skit snygga. Men vi får se. Kanske väntar till Norrköping Horse Show och ser om de har något där. Pappa är med och sponsrar tävlingen så det kommer vara ett "gigantprint" hinder plus att vi får biljetter så vi kan sitta och äta i VIP. Inte illa :) Vicktor och Marielle ska också vara med och tävla så jag ska hejja på de. Kanske Lotte med beroende på om hon kvalar. Det är sånt som märks!

Föressten, visste ni att smultronstället har öppnat? Jag fick reda på det igår sen som jag är. Skulle vilja åka dit men om man ska åka dit vill man ju gärna ha lite bra väder också. Glass är det enda jag tänker på nu med tutti frutti strössel. Mumma! Nu när jag är ledig är jag hungrig 24 h om dygnet. fattar inte vad det är för fel på mig. Jag äter mer än en kille och ändå är jag lika hungrig efter  10 minuter.
Nu ska jag inte babbla på mer, det blir bara jobbigt att läsa för er! Vi ses och hörs sen gulle fjun. Pusssss!

Aj

Vet ni vilken tandvärk jag har? Aj aj stackars mig. Jag vet inte om det är visdomstanden som är på gång eller om jag har någon slags infektion. Ont gör det iallafall. Sen har jag en ond aning om att jag har 2 hål med. På samma sida i munnen med. Faaan. Varför ska det vara så jävla dyrt att gå till tandläkaren?! Det är ju rena rama rånet för i helvete. Har har inte gått till tandläkaren på 2 år. Ja, kalla mig äcklig men jag lägger hellre pengarna på något annat. Jag väntar några dagar och ser om det släpper annars kommer väl mamma tvinga mig till farbrorn med vita rocken. Skoj.  

Låång promenad

Nu har jag precis gått en låång promenad på 55 minuter i skogen med min älskade hund Totte. Jag älskar verkligen att vara i skogen. Jag älskar att vara på landet. Samtidigt som andra halvan av mig älskar att vara inne i stor stan, glamour, shoppa, festa och allt vad det innebär. Jag känner mig ganska kluven. För jag vet inte vad jag vill. Vill jag bo i storstan eller vill jag bo nära djur och natur?!
En sak vet jag iallafall att jag älskar sveriges skärgård. Vi ska vara stolta över den. Det är så himla fridfullt att vara ute på landet, speciellt på sommaren och våren. Jag har faktist tänkt på det varje gång jag har vart ute och sprungit i skogen. Och vad är härligare än att sitta på sin stjärnas rygg och fara över de gröna fälten?
Oftast är man ju antingen eller. Men det bästa jag vet är att gå runt i fula myskläder hemma helt osminkad. Men vissa dagar finns det inget bättre än att få göra sig fin och gå i de där osköna kläderna. Jag kanske är konstig. Vad vet jag. Men jag undrar verkligen hur mitt liv kommer se ut om 20 år. Kommer jag jobba som veterinär och bo i ett stort fint hus ute i skärgårn eller kommer jag göra karriär i storstan? Frågorna är många. Men jag tror tiden utvisar det. Man ska tänka såhär; ta de chanser du får. För det är de du inte tog, som du kommer ångra.
Men den meningen avslutar jag detta blogg inlägget.


(Bilder från stallet.)

image140

image141 <--- Söta tjocka Emil.


Sex industrin

God morgon.
Här sitter jag iklädd i min morgonrock, äter en tekaka och dricker ett stort glas o`boy. Jag har ta mig fan blivit en riktig data nörd. Eller rättare sagt en blogg nörd. Var det någon som såg på tv 4 fakta igår vad 20.00 tiden?
Det gjorde jag. Det handlade om sex- industrin i Thailand. De interjuvade tre kvinnor som var prostituerade. Alltså det var hemskt att se. Jag har alltid haft lite dubbla uppfattningar om det där. För om jag ser någon på gatan så blir det nästan automatiskt att man ser ner på dessa kvinnor och tycker att de är vidriga. Det gjorde iallafall jag när jag var i Thailand för ett par år sedan. Men nu när man har hört de prata om varför de gör det så bildades en annan uppfattning hos mig. Kan ni tänka er själva, det finns inga jobb för dom. Ofta kommer de från fattiga familjer som de måste tjäna ihop pengar till och skicka så deras familj har mat på bordet. En av tjejerna brättade att hennes familj var bönder. De tjänade 10:- om dagen. Har hemma i sverige kan vi inte ens köpa en glass för den slanten. Som prostituerad tjänade de ca: 1000 Bath som mostvarar 200 svenska kronor. Och då skulle de vara med kunden i några timmar och göra exakt som han vill. De sa att vissa var snälla och trevliga men andra män ibland brukade slå dom osv.
När de fick frågan vad deras dröm var svarade de att de ville bli sjuksköterska eller jobba på någon skönhetsalong. Men ingen av de hade råd eftersom alla pengar de tjänade gick åt att skicka till deras föreldrar. Jag kan inte ens tänka mig vilket liv de lever. De sa även att många av deras kunder är gifta och har barn. Så jävla fucking vidriga män det finns. Jag förstår inte ens hur de kan betala någon för att ha sex! Om sex-industrin skulle stoppas i Thailand skulle turismen minska rejält. Det stod ett procentantal men jag kommer inte ihåg det tyvärr.
Aja, jag ville bara upplysa er om detta. Även fast ni säkert redan vet om det. Jag kan nästan slå vad om att av alla killar man vet som har åkt till Thailand de senate åren har säkert några iallafall testat på att köpa sex. Det är iallafall fler än vad man tror. Fan vad vidrigt!!!


image139

Tävling

Hej på er. (Ni som hatar hästar läs inte det här)

Nu är jag hemma. Vi blev ganska sena. Mina två rundor var "okej". I 1 meter klassen fick jag 0+4 fel och i 110 cm var jag felfri i grunden fram till näst sista hindret som var en stor mur. Jag tvekade lite grann och Hilton kollade till så där blev det två stopp. Lite pissigt eftersom jag red väldigt välvårdat och planerat igenom hela rundan (förutom muren). Det är så iriterande för jag är så nära att gå felfritt men sen gör jag en liten liten miss och då skiter sig allting. Men det handlar om rutin antar jag. Bara det där "lilla" lossnar så är det inga problem. För banorna är enkla och höjden är absolut inget problem. Igentligen skulle jag inte tävla igen förren 1 Juni på NFK men jag ska anmäla mig till någon tävling som är den 17 Maj. Alltså om två veckor. Men jag får nog vara ganska nöjd ändå. Det var andra gången han gick 110 cm på tävling.
Det värsta är att han har börjat hosta? Hoppas gud att det inte blir sämmre bara. Då smäller jag av. Jag ger det några dagar och om det inte går över så går jag till kliniken.
Hann tyvärr inte ta några kort för det vara bara pappa och jag som åkte så han filmade bara och som jag sagt förut skulle jag visa upp filmerna om jag kunnde men jag vet inte hur man lägger in de på datan. Jag är inte den mest tekniska person med andra ord.

God kväll

Jag vaknade nyss. Råkade sommna förut när jag låg och kollade på tv. Så nu är jag lite piggare iallafall. Alltså snart måste jag ta tag i mina sömn problem. Jag är uppe och går på nätterna utan att jag själv vet om det. Bara nu till exempel, jag somnade i min säng. Sen vaknar jag av att jag fryser ihjäl. Då ligger jag inte i min säng längre, nej då ligger jag i vardagsrummet och brevid mig har jag en chokladboll som jag hade gått och hämtat i sömnen och ätit på. Det är helt sjukt för jag minns inget av att jag varken har vart i köket eller varför jag gick och la mig i vardagsrummet.
Det är inte första gången heller. Jag är i princip uppe och går varje natt. Men förut har jag kommit ihåg att jag gjort det men nu börjar jag bli orolig. Det här är inget roligt för jag har ju ingen kontroll på mig själv.

I morgon är det tävling som gäller. Alltså jag är SÅ JÄVLA TAGGAD. Jag vill SÅ gärna få en placering och gå felfritt. Det ska ju vara piss enkelt igentligen. Och jag hoppas verkligen att jag har turen på min sida med. Tror att det ska bli fint väder iallafall. Det är ju alltis trevligt. Jag ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran så kanske ni till och med kan få se lite kort sen. Men detta är bara förutsatt att det går bra. Annars blir det inga. Haha.

Vad händer för er ikväll då? Party eller blir det lugna gatan kanske? Jag tror vilket fall inte att det kommer vara mycket folk. Bara så ni vet :)

Gårdagen

Vi började med Världens Bar för att komma igång lite med drickandet. Efter det bar det av till Teaterbaren och därefter Otten. Jag som inte ens skulle till otten. Men när jag blev fuller och glader kännde jag mig som en i gänget. Lite yngre med andra ord. Och ska jag vara ärlig så hade jag så jävla skoj! Det blir ju alltid mycket roligare när man gör något spontant sudär. Lyckades till och med fastna på en vimmelbild när jag desperat försöker få kontakt med han som spelade musik för att kunna önska en låt.

image138

Nu måste jag ta och sova middag. Är så jääävla trött. Snubblade in över tröskeln hemma vid ja, kan den vart 5 tiden?! Puh. Nu är jag mör.


Drink party!

Hej alla glada!

Nu ska jag snart börja sminka mig lite och hitta något att ta på mig i garderoben. För ikväll ska jag Picce och Miriam ut och dricka drinkar. Det ska faktist bli väldigt trevligt och gott. Min nya favorit drink är nämligen Pinacolada. Otippat va? Den är ju faktist SÅ god. Sen på köpet får man en fylla också om jag nu får vara en fjortis i hjärnan. Blir ingen utgång däremot. Känner mig lite för gammal för att kuta runt på Otten 18.
Alltså min mage är så stor nu att ni skulle tro att jag var gravid eller något. Jag har precis smällt i min varm smörgåstårta som mamma gjorde. Det är ju bara så underbart gott.
Nu ska jag ner och sminka mig. Ska bli roligt eftersom jag köpte lite nytt smink i dag. Men jag är ju lite störd må jag säga. Jag köpte bla ett rosa rouge eftersom jag inte hade något hemma. Trodde jag ja. För sen när Miriam kom hem till mig och kolla på mitt smink utbrister hon: Åh! Du har ju min älsklings rouge! Jag bara: Va neej men den där är inte det rosa du gillar, det är ett brunt. Sen när jag öppnar den för att kolla vad det är för färg hade jag redan en rosa! Tur att det inte var samma rosa färg iallafall. Ja mena vad gör det om man har två? :)



image137


Trevlig kväll!


Stan

Nu är jag hemma igen efter en runda på stan med syster yster. Hon shoppade endel men kräsen som jag är hittade jag ingenting förutom smink från Make up Store. (självklart) Tog dock hem och testade en blå klänning från whyred. Får se om jag ska behålla den eftersom modellen är ganska speciell. Men om jag gör det får ni självklart se den på bild snart.
Nu kommer vi till dagen stora fråga. Vad ska jag göra resten av dagen?! Bara sitta hemma o glo på film (det regnar ju faktist ute) eller kanske åka in till stan för att träffa tjejerna över en fika? Jag blir så rastlös när jag är ledig från jobbet. Speciellt nu när jag är ledig fram till nästa fredag. En vecka med andra ord. Men jag får försöka hålla mig syselsatt, kanske borde springa "varvet" nu när jag ändå hinner. Då har jag ju inte direkt något att skylla på att jag inte hinner. Aja. Jag får se. Springa gör jag inte i dag för jag har ändå duchat nyligen och färgat håret.


Hej hopp!

Nu är man hemma igen. Har åkt moppe till stallet med syrran bak. Haha det gick dock inte så snabbt men den rullar ju rammåt iallafall. Hilton fick vila i dag. Jag hade tänkt och tömköra honom men sen när jag tänkte efter så har han inte vilat en enda dag denna vecka. Så det fick bli idag med tanke på att jag måste rida honom i morgon innan tävlingen.
I dag verkar vädret vara lite bättre iallafall. Skönt. Jag sitter här med hår färg i håret. Jag hade världens utväxt vill jag lova. Det såg i princip ut som jag var flintskallig mitt på huvudet. Snyggt va?!
Hm, ja vad händer annars då? Inget speciellt. Jag ska nog ner till stan med syrran snart. Sen kanske jag lunchar med Miriam. Trodde jag ja. Hon ringde precis och sa att hon var upptagen hela dan. Fan också. Jag som ville sitta på fräckas uteservering. Nu ringer klockan, dags att skölja ur färgen i skallen! Ciaoo

Blått!!

Jag har börjar älska blått nu till våren. Det är så jäkla hett. Jag är så sugen att beställa en blå Whyred kjol men jag tror jag hoppar det. Den är alldeles för dyr nu när jag sparar pengar. Det får bli en billigare variant.

image136

Föressten så är jag bjuden på fest nästa helg! Det ska bli riktigt skoj. Var väldigt länge sen jag var på "fest". Numera är det ju bara förfester. Sen kommer det säkert vara massa folk man inte känner, och det kan ju alltid vara trevligt. Frågan är bara vad jag ska ha på mig. Antagligen något blått eller blommigt tror jag. Jag kan bara inte släppa det.
Någon mer som ska till Holmas fest nästa helg?

1 Maj

Nu är våren här. Va skönt :)
Precis hemkommen från tävlingen. Det spöregnade dock när jag red men det gick bra ändå! Fick dock ett stopp och sen ett riv (samma hinder) på en kombination men jag är HEL NÖJD ändå eftersom det var våran debut i 110 cm regional. Hoppas det håller i sig och denna säsong ska jag gå nolla iallafall. Har vi otur gör vi inte det och i bästa fall kanske vi till och med hinner med 120 cm. Vi får se! Ska tävla på söndag igen. Blir nog sista tävlingen i maj nu. Sen finns inga mer tävlingar förren i Juni. Men det kan ju vara ganska skönt så jag får umgås och gå ut och festa lite med mina vänner med. Eller vad säger ni? :) Saknar ni mig på förfesterna?? Det tror jag nog! Hehe.

Nu ska jag åka in till stan och fixa mina naglar hos Linda. Det behövs kan jag säga. Pusss!

RSS 2.0