GOTT NYTT ÅR!







Nu drar jag! Ikväll kör vi så det ryker, OKEJ?! Gott nytt år alla mina fina läsare :) Ta hand om er ikväll!!

ETT MÅSTE SÅHÄR PÅ NYÅR



Är självklart lösfransar! Jag har det alltid när jag går och och speciellt vid sådana här tillfällen. Det öppnar upp ögat och gör det där lilla extra när man lägger en kvälls make. De på bilden är de jag tycker bäst om. Brukar även köra på H&Ms fransar men dessa är mycket bättre och håller högre kvalite! De kommer från Depend och jag köper Nr 1. De passar bäst på mig iallafall. Priset är ca 69:- och de finns att köpa på Åhlens och Kicks. 
Aja, nu ska jag hoppa in i duschen. Ska vara borta på middag/PARTY redan klockan 19. Ska försöka ta en outfit bild innan jag åker :) PUSS   

ACNE S/S 2010

Här kommer mina godbitar (än så länge).





Skorna är ju as läckra. Skulle sååå gärna vilja ha dom... Och de andra plaggen med (självklart). Längtar tills det börjar komma lite till butiken!!! Jag har faktist bestämt mig för att skippa allt som har med rea att göra. Det är ta mig fan roligare att spara pengarna och satsa på att kpa det nya för våren sen istället. Lär vara endel heta plagg tror jag!


HUR FAN GICK DETTA TILL IGENTLIGEN!?



Åh vad jag är upprörd nu! Hur fan kunnde jag missa VicktoriaSecret visningen idag!?! Det är ju för fan förbjudet att missa den!! Jag har aldrig missat den förut!! Jag och Miriam åkte till Hageby grillen och åt hos Robert efter jobbet och satt där och snackade massa. Sen när vi ska hem kollar jag på mobilen och då ser jag att jag har flera missade samtal och sms från Emelie där hon skriver "du missat väl inte Vs visningen?". Ahhhhhhh, jodå jag missade halva visningen eftersom jag satt och åt en kebab tallrik!! Så jävla proffsigt!

Aja, jag antar att det visas en gång till annars får jag väl kolla på nätet. Tjejerna är ju inte liiite snygga direkt. Jag blir ju nästa lesbisk när jag tittar på visningen. Vilka jävla kroppar, vilket jävla hår och vilka jävla snygga outfits! Jag tror jag smäller av. Föressten så var jag och klippte mig i morse hos Caludia på Modeklipparna. Blev skit nöjd. Frächade bara upp lite grann och toppade håret. Sedan lockade hon till det lite grann :)


PERSONLIGT INLÄGG

Åhh, vet ni vad jag hatar?! Personer som tycker synd om sig själva! Jag tål de verkligen inte! Jag anser att var och en har samma möjligheter att göra vad man vill med sitt liv. Sen kan det mycket väl vara som så att vissa har det enklare än andra men vill man något ÄR värt att kämpa!! 
Lika dant när det gäller jobb. Jag förstår mig inte på de som är så missnöjda över sina jobb och tycker att de tjänar dåligt, sitter och klagar och gnäller på rasterna. Vi bor faktist i Sverige och alla har rätt till utbildning osv! Man väljer själv vad man ska bli/vill göra med sitt liv! Om man är missnöjd över något i sitt liv, GÖR DÅ NÅGOT ÅT SAKEN! Det går inte bara att åka på ett bananskal och tro att saker och ting ska lösa sig. Det trodde jag förut men har insett att så är inte fallet. Nu när man har gått ut skolan får man ta saken i egna händer och visst, jag är realist men varför låta någon stoppa dig från det du vill göra? Varför strunta i att satsa på det man vill göra bara för att någon annan inte tror på dig?

Aja, känner ni igen er? Igentligen tror jag att vi alla har vart där någon gång (även jag) men jag tycker at det är skillnad att ha vart där och sedan ta tag i sig själv och göra något åt saken än att fortsätta leva på det viset och tycka så extremt synd om sig själv. Och om du nu är en av dom, upp med hakan för fan och börja lev livet! Tick tack....



HÄR HAR VI GREJJER ATT TITTA PÅ




Giles SS 2010

Här har ni lite inspirerande pictures. Dessa kläder är ju helt jävla underbara! I vår/sommar vill jag bära mycket pastellfärger, ett par coola och ett par lyxiga brillor, vackra klänningar och ha ett fint svall på håret. Oskyldigt, glamoröst och sexigt. Allt på samma gång med en gyllene skin tone. Fan vad hett. Jag vill nu nu nu!

HOPPTRÄNING

Igår när jag kom till stallet höll Vicktor och Erik på att fixa sina hästar för att de skulle hoppträna så jag kastade på vitnos sadeln fort som fan och var med. Det gick OK. Jag har varken tränat dressyr eller hoppning på två veckor och det känns. Hann även bara rida fram i ca 15 minuter och vitnos känndes stel som en planka. Normalt sett brukar jag vara den som rider fram längst... Hatar att inte ha hästen så som jag vill innnan jag börjar hoppa men men, nu blev det som det blev.
Vi började hoppa fram på¨lite brutna linjer med 6 galoppsprång imellan. Därefter gick vi vidare och hoppade en serie. En lång serie som var 8-studs (la ju såklart upp bommarna efter hand men det antar jag att ni förstår). Där var han riktigt fin! Han är ju inte direkt den lättaste typen av häst och är faktist ganska stor och tung men han kämpade på och var hur duktig som helst! Ett bevis på att jag har fått honom att bli både starkade och smidigare i sin kropp mot vad han var förut :) 
Vi avslutade passet med att hoppa en bana. Det gick väl OK. Varken katastrof men heller inget att jubla för. Det var jag som satt och övered lita grann och nappade med handen stundtals. Har lätt för att få sådana ovanor när jag inte tränat på ett tag. Men överlag var det en helt OK träning somsagt! Här får ni två bilder på serien och vitnos :)






DAGS ATT LÄGGA EN SPYA? URSÄKTA ATT JAG VISAR MEN NI MÅSTE BARA SE




HAHAHAHA ASSÅ ÄRLIGT TALAT!?! Jag såg den på youtube i morse och var bara tvungen att visa er den. Jag sitter här ocH kvälver. Har spyan i halsen!!! Uääääaaacccckkkk! HUR FAN KAN DETTA VARA MÖJLIGT??? Jag klarar inte av att se hela filmen........ Fy faaaaan asså!!!!!!!!!!!!!!!!!

FUL-DAG



Idag tog jag lite sovmorgon eftersom jag var helt utsliten efter gårdagen. Börjar jobba nu klockan 12 och stänger 16.00. Efter det åker jag ut direkt och rider vitnos i ridhuset. Han ska nämligen få vaccin i morgon så han behöver nog ta det lite lugnt några dagar efter. Idag orkade jag inte fixa mig för fem öre så jag slängde upp håret i en toffs utan att ens borsta det. På mig har jag iallafall en t-shirt från Whyred med markerade axlar (syns knappt på bilden, jag vet). Föressten, ikväll när jag kommer hem ska jag visa er en jävligt äcklig sak! Hahahah det är vidrigt!! Vad det är får ni se då :)

EFTER MYCKET OM OCH MEN



Hej på er!!! Jag hoppas att ni har haft en bra jul med era nära och kära, det har iallafall jag haft :) Idag var det full rulle i butiken. Jag, Dan och Patrik möttes klockan 8.00 och fixade rean i butiken. Sedan jobbade jag ända till stägning som var klockan 17. Katching i plånboken!! Det var ju 100% ob-tilläg hela dagen och det tackar jag inte nej till ;) I vilket fall så blir klänningen som ni ser ovan min nyårsklänning. Jag skippar den traditionella "nyårsblåsan" detta år. Har inte råd att lägga ut massa pengar på en klänning som jag bara kommer att använda en gång. Plus att det var för sent att beställa från Asos. Så detta år kör jag på en sexigare variant ;P Som ni säkert redan vet kommer den från H&M och kostar 199:-. SÅ JÄVLA BRA!! Tyvärr fanns det bara st 38 kvar men jag köpte den så nu är den hos skräddaren så ska han sy in den till mig. Perfekt!
Men jag har sagt det förut till er och säger det igen, tack till alla ni som skrev och röstade vilken klänning ni tyckte att jag skulle köpa! Jag tycker att det är så roligt när ni kommenterar plus att det är så bra att få hjälp av er när jag blir sådär velig!
Nej, nu ska jag äta ostbollar, chips och titta på Robinsson. Vi ses somvanligt i morgon! Pusssss

ANNANDAGEN

IDAG BÖRJAR VI VÅRAN MELLANDAGS REA PÅ D&cOMPANY!
Nu ska jag fixa mig. Usch, klockan är 06.54 och jag har redan duschat.. Men kom in och fynda! Om inte, så hörs vi ikväll :)
Då ska bloggen börja fungera somvanligt!

GOD JUL ALLA MINA UNDERBARA LÄSARE <3



Jag tycker att ni ska börja dagen med att lyssna på denna underbara låt, det gjorde nämligen jag! Nu ska jag äta lite julfrukost och sedan bege mig ut till stallet. Men jag vill bara önska er en riktigt god jul och EN STOR KRAM FRÅN MIG!

A NEW SHIRT BOYS AND GIRLS?



GODKVÄLL! Har precis ätit lite mat och nu lagt mig bekvämt i soffan med datorn i mitt knä. Är trött efter dagen. Var i stallet klockan 8.00 och red ut vitnos i minus 16 grader :S Efter det åkte jag på lägenhetsvisning men den var inget för mig :( Tyvärr.. Bara att leta vidare. OM någon av er vet någon eller kanske har en etta som ni ska säga upp så kontakta mig!! Aja, därefter åkte jag direkt till jobbet och slutade nu klockan 20.00.
Föressten så har jag köpt en ny jeans skjorta från märket Ljung som vi har i butiken. Och ja.. Det stämmer, de gör inga tjej kläder utan bara till kille men jag tyckte om den så mycket plus att jag tycker att den sitter bra så jag slog till :) Finns alltså att köpa i butiken för er som undrar. Ska jag vara ärlig så tycker jag att den passa lika bra på kille som på tjej...

NU HAR JAG LITE BRÅDIS

VARFÖR? -JO JAG SKA PÅ LÄGENHETSVISNING! Hoppas hoppas att den är något att ha. Dock sa hyresvärden att lägenheten var ganska gammal så vi får väl se. Har inte direkt något högre hopp men en gnutta hopp har jag iallafall :)
Jobbar från 12-20 idag så vi hörs ikväll!
LOVE

ÄNTLIGEN BÖRJAR JAG FÅ LITE JULKÄNSLA :)

Åhhh jag och Patrik stod faktist i lördags på jobbet och diskuterade att varken han eller jag fått en gnutta julkänsla i år. Sjukt tråkigt eftersom jag igentligen älskar julen. Men detta år har det faktist nästan kännts som att jag bara står och slår in presenter till alla kunder, istället för julklappar.. Jag missade lucia helt och hållet, såg inte ett enda lucia tåg och jag hade inte hört en enda jul låt förren idag. Men imorse när jag var ute i stallet och det var alldeles vitt på marken och i träden och nu har vi även tagit in granen här hemma och klätt den till lite jul musik så ÄNTLIGEN fick jag lite julkänsla i mig! :) Måste iallafall tillägga att vi har världens finaste julgran! Nästan som de som de har i New York, riktig maffig och tät. Lägg även märke till min bästa Totte som sitter så fint framför granen i sin röda fin scarf :)







Mysigt va?  



PUUUHHH

Ligger nerbäddad i min säng. Vaknade nyss, kollade på klockan och insåg att den redan är 16.00! Jag har sovit i flera timmar!! Men jag tror att jag behövde det. Mår inget vidare bra idag, känns som att jag nästa håller på att bli sjuk. Men peppar peppar så hoppas jag att jag klarar mig undan det. Skulle igentligen ha jobbat idag men eftersom jag jobbade åt Dan i lördags tog han min tid idag. Tror att det var bra så jag kan vila upp mig idag så jag mår bättre i morgon, förhoppningsvis :) Till och med pappa är hemma från jobbet för att han är sjuk vilket ALDRIG händer!

Aja, föressten så skulle jag gå in på Nelly.se för att klicka hem den svarta klänningen till nyår men vet ni vad?! DEN ÄR SLUT!!! Fan fan fan! Den finns ju på Asos.com med men jag vet inte om jag verkligen vågar beställa hem den därifrån eftersom de alltid är sena med leveranser... ÅH vad ska jag ta mig till? Tror ni att den hinner komma fram? Det står att det tar 4 arbetsdagar.. Igentligen ville jag ha nr 1 mest men eftersom den är slutsåld tror jag att det får bli den svarta! Tack till alla som skrev vilken ni tyckte iaf :)

HEEEEJ BLOGGEN!

Blev inte så många kort tagna i lördags. Trodde att jag filmade med när vi va på dansgolvet men det kan jag inte ha gjort eftersom det inte är någon film på kameran. Mestadels fula kort därav är det så få som jag kan visa här :P
Här har ni min outfit iallafall. Släppte dock ut håret senare under kvällen. Även fast jag inser att det var snyggare uppsatt. Lätt att vara efterklok ;P 





På mig har jag skinnbrallor från TopShop, top från BikBok som jag förövrigt älskar (kommer användas fler gånger!), örhängen från GinaTricot och armband från C Collection.
Här har ni även två kort på mina snygga vänner :)

Paniz :)


Maya och Bella


Ja.. Fler än så blev det inte. Eller jo fler finns på kameran men de har jag redan raderat. När jag tar kort kanske det är 10% av alla bilder som blir bra :P Hehe..
Nu ska jag äta korvstroganoff, min BÄSTA MAT! Mmmmm. Jag bara älskart!! Mat ÄR verkligen livet!!

IM OFF!






Nu drar jag, ska bara fixa det sista! Erkänn sexig top som jag ska ha på mig va? Tilsammans med mina nya skinnbrallor som jag köpte när jag var uppe i Stockholm. Frågan är bara om jag ska locka håret eller ha kvar det i en tofs? Nu ska jag bli full med mina sexiga ladies. Bye!

NYÅRS BLÅSA

Jag ska beställa en nyårsblåsa nu ihelgen eller på måndag. Väljer mellan dessa 3 som jag har spanat in länge. Frågan är bara vilken.. ? Vilken tycker ni? 1,2 eller 3??

 



Nu blir det frukost, jobba till klockan 16 och sedan ikväll-party like a rockstar :P




JULAFTON REDAN IDAG ;)

HEEEEJ BLOGGEN!!! FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPDATE MEN JAG HAR HAFT SÅ MYCKET ATT GÖRA. Var och red as tidigt imorse och sedan har jag jobbar resten av dagen. Idag fick vi iallafall in lite nya smycken från C Collection. Visst är de snygga?? Speciellt om man har flera armband eller matchar till en kocka.
Den första kostar 249:- och de två sista 349:-. Dessa är iallafall mina favotiter :)

.










-6 GRADER

Fy helvete vad kallt det var att rida imorse! Visserligen red jag i ridhuset men det var as kallt där med. Ni vet när fingrarna fryser till is och sen när man han börjat rida och man kommer igång sticker det och värker i fingrarna när de börjar värmas upp. Uhh.. Inget roligt. Dock börjar vitnos gå bättre och bättre nu igen. Idag var första dagen som han inte bråkade något alls eller reste sig på bakbenen. Känner att jag börjar få upp honom i formen och få honom hyffsat mjuk där. Det svåra är att rida så jag får ett bra stöd när han är där. Antingen har jag för lite eller för mycket. Men i slutet hade jag ett ganska bra stöd tycker jag. Dock är vi inte "i form" än men det börjar gå framåt vilket är skönt :)
Gjorde även några galopp ombyten i slutet av passet. Han bytte bra två gånger i vänstervarvet dock inget rent byte i höger. Vi ha tränat ganska mycket förvänd galopp på honom den senaste tiden sen har han jätte svårt för att göra rena byten när han är i balans och form. Men det ska vi jobba på!

Hade ingen som kunnde ta kort på mig och vitnos så tog en bild på vårt ridhus istället. Haha, inte lika roligt att se men nu får ni göra det iallafall :P



När jag åkte till stallet var det världens snö oväder, vilket det är nu med men bara på sträckan upp till stallet så var det två bilar som kört av vägen.. Undra när det blir min tur? :S





Aja, nu ska jag blåsa håret och sminka mig innan jag drar till jobbet! Stan stänger klockan 21.00 idag och jag jobbar till stägning så vi får höras imorgon. Tror att jag kommer vara ganska trött när jag kommer hem. Men om ni har vägarna förbi, kom gärna in och säg hej :)

WIHOO KOLLA VILKET GOTT TUGUMMI

 

Det är nämligen såhär att vi har en tuggumi automat på jobbet. Och det finns såklart massa olika färger och smaker, Jag har köpt typ 3 st varje dag för att lyckats få det som är ovan på bilden. Och gissa vad som ploppade ut igår? Tre st? Joo det med typ strössel på! Snacka om att jag blev lycklig:P Jag som har försökt i typ 1 månad men igår var det äntligen min tur. Haha....
Nej nu ska jag åka och rida!

JAG GJORDE DET IGEN :S

Helvete också, jag kunde inte låta bli! Var och lunchade innan jobbet med Ouraka som precis fått jobb på Kicks :) Åt på thai vilket var skit gott och sedan tog vi en runda på stan. Var inne på BikBok och letade julklappar. Hittade självklart inga utan bara saker till mig själv! Fastnade som fan för denna top. Först tänkte jag lägga undan den men när jag insåg att det inte fanns så många kvar plus att jag behöver ha något till helgen så slog jag till. 299:- kostade den vilket var ett jävligt bra pris. Kommer även kunna ha den när jag åker utomlands om ca 1.5 månad. Här får ni en usel bild på den. Den är mer transparant och puder rosa i verkligheten än vad som syns på bilden. Kanske är dags att testa sen nu eftersom jag inte gjorde det i butiken:P






ETT PAR JÄVLIGT HÄRLIGA JEANS





BALLA JEANS skulle jag vilja säga! Dessa ploppade in i butiken idag och kommer från Whyred. Jag funderar på om jag ska ha de som igentligen inte är någon riktig "jeans människa". Testade de i butiken förut och de sitter faktist bra. De är helt klart värda att se in the real life. Svårt att fånga de på bild. Priset är 1500:- och visst det är inte gratis men vill man ha några som brallor som inga andra springer runt i på stan så ska ni satsa på dessa! :)


TADAAA

Vet ni vad jag var iväg och gjorde!? Det ska jag berätta för er! Jag var nämligen på infoteket och anmälde mig till komvux!!! ÄNTLIGEN har jag börjat ta tag i mitt liv :) Ska till och börja med läsa Matte B och Engelska B (samtidigt som jag jobbar). Sedan får jag se om jag orkar så ska jag även läsa Naturkunskap B. Annars tar jag det nästa termin. Kommer alltså läsa "öppet komvux", det är typ som distans fast man går och träffar sin lärare minst en gång i veckan. Ska bli riktigt roligt att plugga! Ska satsa stenhårt och få minst VG iaf. Helst MVG men med tanke på att det är dessa ämnen som är de svåraste så får vi se hur det går. Så ni får se till och peppa mig när jag ligger och tjuter för att jag inte fattar något:P

MEN, det ska bli roligt att få utmana sig själv lite! Har trots allt inte pluggat på 4 år :S Det är iallafall roligt att saker och ting sakta men säkert börjar klarna :)



BÄSTA STÄLLET I VÄRLDEN





Kom precis hem från stallet. Ja, jag var uppe svin tidigt eftersom jag ska iväg nu klockan 10.00. Men det var så mysigt nu när det var lite snö på backen. Jag älskar verkligen att vara i stallet. Det är ett lugn där som får mig att släppa allt annat som far runt i mitt huvud.
Inatt blev det inte många timmars sömn. Fattar inte vad som är felet på mig! Spelar ingen roll när jag går och lägger mig, jag kan ändå inte somna! Plus att jag vaknar och går upp flera gånger varje natt.
Hoppas bara att jag inte kommer vara alltför trött på jobbet idag bara.
Nu ska jag försöka få i mig lite frukost innan jag börjar fixa mig! Vi hörs ikväll mina vänner! / LOVE

NYÅRS BLÅSA?!



Åh jag börjar få lite små panik, jag hittar nämligen ingen nyårsblåsa. Har letat överallt men det är ingen som duger. Eller ingen som jag blir kär i förutom en som jag hittade på nätet men den är såklart slutsåld. FAN!
Har ni hittat någon än? Vad ska ni göra på nyår?
Ja mena, ska man beställa någon måste man ju göra det snarast möjligt eftersom det är massa röda dagar osv mellan jul och nyår.
Hmm... Ska nog lugna ner mig lite med att titta på Ullared :S


JULBORD OCH PARTY MED JOBBET

Lite bilder från gårdagen. Vi började med julbord på parken vilket var väldigt gott och trevligt! Det var vi från D&Company, Sisters/Brothers från stan och maxi plus JC i stan och maxi. Vi lekte lekar, sjöng snapsvisor, dansade och åt jul mat :) Vid 1-tiden drog vi ner till Otten. Träffade även mina underbara vänner där.


Mina arbetskollegor Patrik, Dan och Sandra


Stejjan från Brothers



Dan och Matte


Sandra och jag


Nu ska jag lägga mig och kolla på Johan Falk 4 och 5. Eller mestadels ska jag kolla på Frank. Min blivande man bara att han själv inte vet om det ;) Haha...

NU DRAR JAG! HOPPAS VI SES I VIMMLET!?




HÄSTAR OCH ÅTER IGEN HÄSTAR

Heeej!

Kom precis hem från stallet. Hopptränade i morse och det gick bra. Dock så lät jag honom mestadels vara, försökte att bara rida på framåt och få en naturlig bjudning i honom. Däremot kännde jag att om jag hade satt mig ner i sadeln och börjar jobba honom som jag brukar så fanns tendenserna fortfarande kvar sedan igår. Men idag red jag i en lättare sits och då hoppade han plötsligt mycket bättre. Så vi kom fram till att jag ska börja hoppa honom så så slipper jag bli så "på" och "av" mellan och emot hindrena. 
För övrigt hoppade vi bana idag med endel tuffa svängar, trekombination osv osv. Men idag känndes det bra, jag hade en bra känsla. 
Efter hoppningen red jag och syrran ut. Jag red på hennes nya häst Artax för första gången! Dock blev det bara skritt eftersom det är så dåligt underlag ute nu vart man än rider. Svin kallt var det iallafall!! 

 Nu ska jag äta lite pasta och sedan ska jag in till stan och hämta två par byxor som skräddaren sytt in. Ikväll blir det julbort med jobbet och sedan utgång! Vi hörs senare :)

Pusss


VILKEN TRÄNING :S

Hallelulja! Vilken jävla dressyr träning det blev idag! Som jag skrev tidigare i veckan har vitnos fått gå i skogen och vilat mer än vanligt denna vecka. Men idag lärde jag mig en läxa att det INTE var någon bra ide`. Han var totalt oridbar!! I början när jag skrittade och travade fram känndes han bra. Men sen när Karina kom och vi skulle börja med galopp jobbet så slog det slint i huvudet på honom. Han skulle inte gå fram utan stod mestadels på bakbenen och gjorde konstiga hopp i luften. Spela ingen roll vad jag gjorde. Vi insåg ganska snabbt att han hade "skrotat igen" i kroppen och jag kunnde knappast få loss honom när jag satt på ryggen så det var bara att sadla av och sedan fick Karina tömköra honom. Det gick väl bättre men det var lååångt ifrån så bra som han brukar gå. Usch, så tråkigt. Vi som ska hoppa för Pelle i morgon bitti med. Men jag är med och tänkte att jag på framridningen bara ska rida på framåt och försöka få bjudning i honom. Så får vi se hur det går i hoppningen. Kan ju vara så at det går bra eftersom hästarna ofta får egen bjudning till hindrena men man vet ju aldrig.
Tror även att han testar mig lite.. Han har ju börjat göra det i skogen med när jag rider ut. Just nu är vi iallafall nere i en svacka men det gör inget. Jag stressar inte ihjäl mig för det, det kommer gå bättre sen. Det är jag övertygad om.
Förut för något år sedan så låg jag hemma och stor tjöt när det gick så dåligt men nu känner jag mig faktist lite mer mogen och tar det hela med ro. Världen går inte under och jag vet ju att när det gått så dåligt som det faktist gjorde i dag så kommer det komma den dagen (kanske om 3 dagar kanske om 3 veckor) då vi tar ett kliv upp och allt släpper och han känns jätte fin. Det är nu man ska kämpa och det är nu jag verkligen måste rida! Inte mesa ner sig och ge upp!

STOCKHOLM

Nu är jag hemma! Är så jävla slut så att det inte är sant. Dagen började med att Anna och jag tog tåget upp till sthlm för att möta upp Jenny. Vi gick på stan och strosade hela dagen. På kvällen kom även Malin upp efter att hon slutat jobbet och var tvungen att ta tåget senare än oss. Vi köpte iallafall världens godaste thai mat och började förfesta hemma hos Jenny. Åkte sedan till Götalejon och kollade på Melissa Horn konserten som förövrigt var helt magisk. Hon spelade även endel gammla låtar faktist. Nu måste jag verkligen bränna eller köpa hennes skiva så jag kan lyssna i bilen!
Aja.. Efter konserten drog vi till någon bar på söder som var skit nice (kommer inte ihåg vad det hette). Där satt vi till det stängde för att sedan ta taxi och fortsätta festa på stureplan.
Här kommer iallafall lite bilder från kvällen! Cheka in min nya fuskpäls som jag köpte. SÅ JÄVLA NICE!

















STRESSAD

Nu drar jag till Stockholm! Kameran hänger självklart med så ni får en update när jag kommer hem imorgon om jag inte är helt förstörd! OK? LOVE


ACNE-TO DIE FOR



OHHHH. Perfection är det enda jag har att säga. Alltså jag skulle dö för den där skinn jackan!! TYVÄRR är både jackan och skorna väldigt dyra. Jackan ligger på 5995:- och pjucksen 3495:-. Men önska kan man ju alltid... Jag förstår verkligen inte att det mesta som Acne gör tilltalar mig enormt mycket. Självklart finns det andra bra märken som jag gillar med men inte lika mycket som Acne.
Nej, nu är det dags att färga håret jävligt snabbt innan Desperate Housewifes börjar.. Tudeluu!


EN TIDIG JULKLAPP



Kolla vad jag fickför några dagar sedan av Emelie och Ouraka. Perfekt! Jag antar att Emelie har lagt märke till att mina händer har börjat bli lite torra :P Hon har nämligen fetich på att smörja in sig haha. Tack så jätte mycket iaf! Jag använder den varje dag faktist plus att den luktar as gott!! Kommer från Body Shop.
Nu ska jag åka och jobba.. Red ut vitnos imorse med Johanna. Han var lugn som en filbunke. Denna vecka får han ta det lite lugnare. Han har gått ute i skogen både igår och idag utan några krav, sen vilar han onsdag och torsdag. Fredag blir det dressyrträning och lördag hoppning. Söndag blir det skogen eller vila.
Aja, nu måste jag rusa! Puss på er!!

UH LIKE LIKE IT, I LIKE IT LIKE IT, I LIKE IT REAL GOOD!



Kolla vad de på Monki hade vart snälla och lagt undan till mig :) Var och köpte den idag and I LOVE IT! Kostade 500:-. Jag tror den kommer trivas bra på min kropp. Nu ska jag äta ostbollar. Mina älsklings ostbollar som älskar att vara i min mage :P
Föressten, ni fattar inte hur mycket överskottsenergi jag har! Det är helt sjukt!! Jag borde vara trött?

HOPPTRÄNINGEN FÖR ROBERTO







Godkväll! Jag vaknade nyss, var så sliten att jag var tvungen att sova middag. Igår var vi iallafall och tränade för Roberto Christofletti ute på Ekenryttarna. Jag hade laddat film kameran och allt men pappa "glömde" att filma!! Somtur va så var Maoud med och tog några kort (tack) :)
Det var verkligen skit kul att få åka iväg och träna och höra någon annans åsikt eftersom detta var första gången för mig och vitnos. Vi var 4 personer i min grupp, det var jag, syrran, Mia och någon annan kille. Träningen hölls på engelska eftersom han inte pratar svenska (han kommer från Italien). Min engelska var väldigt ringrostig eftersom jag inte kan några som helst rid termer men det gick faktist väldigt bra ändå. Hnan pratade så man förstod och var väldigt lugn och tydlig.

Vi började med att jogga fram. Då stod han och tittade några minuter för att sedan ropa in oss en och en och säga vad han tyckte att man skulle ändra på. Sedan började vi rida över upphöjda bommar vilket gick väldigt bra. Sedan skulle vi gå över och travhoppa vilket vi inte alls är lika bra på :P Vinos känndes som en stor klump och jag kan bara tänka mig hur det såg ut :P Att travhoppa är inte direkt hans starka sida om man säger så (ser knappt ut att han ska komma över:P).
I slutet hoppade vi iallafall en bana. Jag var lite spänd i min kropp och red inte alls så bra som jag gör hemma men jag är nöjd ändå. Har ju tidigare haft problem att rida när folk tittar och det var ju endel som stod och tittade därav brast min koncentration alldeles för ofta och myckt men det är skitbra träning för mig!!! Jag måste lära mig att rida även om folk står och tittar.
I vilket fall tyckte Roberto att vitnos var en fin och trevlig häst, det jag ska tänka på är att jag ska ha honom i lite högre form och mer rak, att jag är för rak i ryggen när jag rider mot hindrena och mina skänklar ligger inte riktigt intill honom, de måste bli mycket stadigare. Jag ska träna på att hitta en bättre galopp (det jobbar vi ju på hemma) som är mer snärt utan att det går snabbare. Han sa själv att vitnos är en väldigt stor häst och han förstod mitt problem som jag har med galoppen. Men det är bara att träna så kommer det bli bättre med tiden!!

Jaa... Det var iallafall en liten sammanfattning av denna träning.

JAG ÄR VILD OCH GALEN

Det blev en spontan utgång igår med. Och så kommer det bli Stockholm nu på onsdag med och sedan julfest med jobbet på lördag. Herre jävlar, det var länge sen jag festade så mycket. Men jag har ju lite att ta igen efter tävlingsäsongen då jag knappt var ute något.
Fick inte riktigt till någon bra outfit bild eftersom jag inte gjorde mig iordning hemma men jag hade på mig kavaj från H&M, paljett tights från H&M och transparant linne från Cheap Monday.







 

Tyvärr blev det inga mer kort som blev ok. Nu är jag så jävla bakis så jag bara vill att det ska bli måndag så jag kan vakna upp och må bra.. Man man får stå sitt kast! Nu ska jag lägga mig i soffan och tycka lite synd om mig själv :)

EN SKYMT...



En skymt av något ny tillskott i men garderob ;) Och kanske vad jag ska göra ikväll.. Ett as stort tack till Ida (vem du nu är :) som tipsade mig om dessa!
Återkommer senare igen.. Uhlalalal....

GLÖMDE VISA ONSDAGENS OUTFIT



Jag hade ju tänkt att köra med jeansväst (lite coolare look) men jag hittade ingen på stan och när jag kom hem klippte jag av min enda jeansjacka till en väst vilket inte blev så lyckat. Eller kanske går att använda om jag syr in den men vettifan om jag orkar det. DÄRFÖR fick det bli en "gammal" outfit som jag dock trivs väldigt bra i eftersom jag älskar min paljett kofta. Hade alltså på mig underklädes korsett från H&M, gammal kjol som jag sytt om från Vero Moda och paljett kavaj från Bik Bok.


I´M IN MIAMI BITCH!!!!!!!!!!!!!!!!!



JAG DÖR NÄR JAG HÖR DEN HÄR LÅTEN, JAG BLIR FAN HELT EXTAS! Helt klart den bästa party låten som får igång de flesta! Ni skulle sett oss på dans golvet när den kom på i onsdags när vi var ute :P
Fy helvete vad jag villa åka utomlands med mina vänner och festa nu nu nu!
För övrigt måste jag säga att jag faktist har de bästa vännerna i världen <3

Nu ska jag dra på mig mina ridbrallor (inte lika party) och dra ut till stallet och fixa lite innan vi åker till Ekenryttarna och tränar för Robertoooo :) Ska se om pappa kan filma så får ni se på bloggen om det fungerar att ladda upp!

AAAHHHH SHOPPING BEGÄR TILL MAX



Alltså ni anar inte vilket ENORMT shopping begär jag har! Det är helt sjukt, det enda jag tänker på är vad jag vill ha osv. ÅHHHH! Jag skrev ju för någon månad sedan att jag ville ha paljett leggings (silvriga) men de från Whyred kommer ju inte till butik förren efter nyår och jag vill ha de nu nu nu! Speciellt nu till Stockholm eller till julfesten med jobbet nästa vecka! Hittade dessa ovan från Net-a-porter.com men de kostar ju mellan 600-700 pund tror jag om jag inte minns fel. DÄRFÖR undrar jag, NÅGON AV ER SOM VET VART JAG KAN FÅ TAG I ETT PAR NÅGON ANNAN STANNS? GÄRNA LITE BILLIGARE!?!?!? Det måste vara silvriga...Inte svarta...

DAGENS OUTFIT





Är nyss hemkommen från jobbet. Pappa hade vart snäll och köpt Spicy Hot mat till mig med när jag kom hem :) Nu sitter jag och tittar på Idol. Ska hämta min kära mor snart på tåg stationen eftersom hon vart i Stockholm i dag..
Idag hade jag iallafall på mig byxor från Acne, Kavaj från Mini For Many Market och en transparant blus från Vero Moda (gammal sen jag jobbade där).
Vad gör ni ikväll? Party eller Idol?

MELISSA MELISSA MELISSA




Fy helvete vad jag längtar till på onsdag när jag ska se henne live!!!! Nu ska jag bklä på mig, ska ta en fika med tjejerna innan jobbet. Ska försöka hinna ta en "dagens" med. Men den kanske jag lägger upp ikväll isåfall, de andra är redan på Fräcka och väntar på mig :P

ONZDA








OKEJ NU ÄR HELA MIN KROPP KAPUTT. Var tvungen att gå hem från jobbet för att jag mådde så dåligt. Kan tyckas lite oansvarigt eftersom jag var ute igår men jag är inte vanligt bakis. Jag har ju problem med magen som ni vet och jag har ju magsår. Dock så har det inte hänt något de andra gångerna när jag har vart ute men idag sa min kropp ifrån. Jag har inte kunnat behålla NÅGON mat. När jag gick till jobbet snurrade det i huvudet så mycket att jag trodde att jag skulle svimma. Så Dan var snäll och hoppade in och jobbade åt mig. På vägen hem köpte jag med mig mat eftersom jag varken hade druckit eller kunnat behålla maten jag försökt pilla i mig på dagen men inte ens det kunnde jag behålla. Så nu ligger jag här i sängen... Helt förstörd.
Men gårdagen var iallafall skit kul! Det var jag, syrran, Johanna, Ouraka, Paniz, Maya, Angelina, Ninuoa som gick ut igår. Jag dansade tills fötterna sa ifrån och det var skit kul att ha med Johanna :) En lyckad kväll med andra ord!!

DEN OSMINKADE SANNINGEN



HÄR HAR NI MIG TOTAL OSMINKAD! Inte varje dag jag lägger upp sådana bilder. Men jag tycker det är viktigt att göra det med. Kom precis ut från dushen. Var i stallet tidigare och red ut med Johanna och hennes häst Ikaross (stavas?). Det var mysigt men hur kallt som helst vill jag lova! Har stått i dushen hur länge som helst nu så att jag skulle tina:P
Var även en sista sväng på stan och ute på Ingelsta för att se om jag hittade något till ikväll men nejdå. Fanns inte ett skit. Eller jo.. Jag hittar endel saker men inget som jag blev helt såld på. Och om jag inte blir det direkt köper jag det inte för då kommer jag inte använda det någon mer gång sen. Så det får bli något gammalt som jag har i garderoben. Funderar på min paljett kofta? Har inte riktigt bestämmt mig än! Får se hur sminkningen blir och klä mig efter det.
Nu ska jag blåsa håret, ska försöka ta kort sen på outfitten och sminkningen innan jag ker hemifrån men kan bli så att jag inte hinner eftersom jag och syrran ska sminka Johanna till kvällen :) Hon är här och tränar i stallet (bor igentligen i Nässjö) och har nyss fyllt 18 så vi ska ta med henne ut så hon får parta loss! :)
Aja, vi hörs här senare eller så ses vi i d i m m a n. Right?

OH MY LORD





Idag är jag ledig, ledig, ledig så jävla skönt! MEN tro inte att jag fick någon sovmorgon för det! Nejdå, vi har nämligen morgonmöte med en praktikant på centrum ledningen nu på morgonen. Kul... Eller inte... Hade gära skippat faktist och fått sova ut. Har haft väldigt ont i magsåret den sista tiden med. men nu är det som det är! Ska försöka hitta någon tid att sova middag istället så jag är pigg ikväll. Jag jobbar ju nämligen imorgon :S
Efter mötet ska jag iallafall gå en sista runda på stan för att se om jag hittar någon jeans väst och ev ta en sväng ut till ingelsta och kolla där. Annars får jag helt enkelt ha på mig något helt annat.
Ae, nu kanske jag ska försöka få i mig lite frukost (har så svårt att äta tidigt på morgonen). Men vi ses här senare :) LOVE

OUTFIT?!?!?!?

Oh, jag som alltid brukar vara ute i en jävla god tid när det gäller party outfits är inte det denna gång kan jag lova! Jag hade en plan i huvudet men då ville jag ha en jeans väst till. Och jag har sprungit runt hela stan och hittar inte en enda!!! Någon som vet vart man kan få tag i en snygg ljus jeans väst här i stan? PANIK!

Men det ska bli jävligt rolig och jag så sjukt taggad! Har bokat tid på Mist hos Giselle som ska sminka mig innan med. Funderar på en drastisk sotning. Det är ju "syndigt" som är kvällens tema på Otten men jag tror inte jag behöver klä mig så syndig. Är redan tillräckligt syndig :P
Vilka av er ska ut i morgon??


DRESSYRTRÄNING

Kom precis hem från stallet. Det var dressyrträning som stod på schemat. Idag gick det sudär. Eller.. Karina tycker att vi är färdiga på den nivån som vi har befunnit oss på nu så vi ska upp ett snäpp. Även ta upp honom lite i formen vid vissa övningar. 
Vårt mål med denna vinter är att jobba fram en bättre galopp (få honom lättare fram och kvickare bak). Idag började vi med att i upvärmningen lägga min massor med övergångar. Trav-skritt-trav-skritt. Först började vi med att trava, sakta av till skritt, skritta exakt 5 steg och sedan sätta igång i trav. Efter ett tag gick vi ner och skrittade 2 steg och när det funkare så travade jag, saktade av och skrittade 1 steg och började trava DIREKT. 
Gjorde sen samma sak men nu bara en halvhalt, försöka bibehålla samma takt i traven men även det satt och han var mjuk och fin. 
I galoppen red jag på volten, skulle försöka ta upp honom lite i formen och rida med tagen bakdel för att sedan göra volten mindre och mindre så jag tillslut bara "vände" i galoppen (om ni förstår vad jag menar?). Där tog det emot rejält i hans bakben och han tyckte att det var svin jobbigt. Så där har vi mycket jobb kvar men det löser vi med träning :) Vi fick nöja oss med att han fattade övningen och vände några steg. Red sedan ur det och fortsatte fyrkanten i ökad galopp. 
Det var en jobbigt pass för både honom och mig. Men ack så nyttigt. Det är bra att ha sådana här gånger när man känner sig som en total nybörjare för då vet man at man lär sig och utvecklas samtidigt som jag har massor att träna på själv då min fantasi kan tryta ibland när jag rider i ridhuset. 

I morgon blir det skogen för vitnos del och torsdag vila. Lördag åker vi till Eken och tränar för Roberto! :) 
 

RSS 2.0