I`M IN MIAMI BITCH!!!

HEEEEJ!

Igår kom vi fram till Miami. Dock hade två av våra bagage kommit någon annan stanns så syrran och pappa har INGA kläder. Båten går i eftermiddag så nu ska vi till ett mall och shoppa till de. Annars gick flygresan bra. Dock har vi ingen adapter med oss (är i en av resväskorna som är borta)
Annars har allt gått bra. Det är svinvarmt 30 grader igår men idag är det as molningt och ska regna. Hoppas det blir sol sen när båten lämnar hamnen.

Aja, nu ska jag ner ocg äta frukost!! Vi hörs av. Ska försöka få upp bilder någon dag med!!

NU DRAR JAG!!!

HEJ DÅ SVERIGE! Om ca en timme åker jag upp till arlanda och sover en natt där på hotel. Imorgon vid 6-tiden lytfer planet mot Miami. SÅ JÄVLA UNDERBART MED SEMESTER!
Jag kommer ta med mig datan, får se hur bra den fungerar på båten men jag ska försöka blogga iallafall så ni får hänga med på min resa. Men OM jag inte bloggar så mycket är det för att det inte fungerar på båten, men då gör jag det direkt när vi kommer till Orlando/Miami igen. Okej :) När jag kommer hem har jag en nyhet att berätta med ;)

KRAM PÅ ER KÄRA LÄSARE!!

Ps. Festa som aldrig förr ikväll på Palace och skriv gärna i komentarsfältet vad ni tyckte sen efteråt!

IDAG HÄNDER DET!

Idag är det en riktigt spännande dag! Vi slår upp portarna för The World :) Jag tror inte, jag vet att det kommer bli grymt och massor folk! Musiken kommer vara så jävla bra med. Iallafall om man gillar att skaka på rumpan, vilket jag tror att ni gillar ;)
Jag hade SÅÅ gärna vart med denna kväll men som ni vet så åker jag till Arlanda direkt efter att jag slutat jobbet ikväll. Vid klockan 6.00 lyfter nämligen vårt plan till Miami. Så det ska ju inte bli tråkigt det heller :P
Igår blev den ännu en sen kväll. Kom inte hem från Palace förren klockan 00.00 så känner mig väldigt seg idag. Men det är bara upp och hoppa och ta på sig ridkläderna och åka och rida vitnos en sista gång innan han med får lite semester.

Föressten, jag behöver er hjälp. Jag ska köpa med en engelsk roman idag så jag kan läsa en när jag är borta. Kruxet är bara att jag hatar att läsa (tycker att det är skit tråkigt) och igår när jag var på stan hittade jag ingen som tilltalade mig. Därför undrar jag nu, har ni något förslag?! Jag gillar inte twilight böckerna.. Kom igen nu, jag behöver er hjälp!


ACNE, LOVLEY ACNE



Helt underbar! Fy fan vad jag älskar Acne. Jag som har letat efter en liknande klänning. Men det blir inget köp nu, men kanske senare inpå våren. Vill ni veta en sak? Jag hade shopping förbud förra månaden eller aa, den här månaden men den är ju snart slut och jag klarade det!! Jag har inte köpt en enda sak! Riktigt stolt över mig själv. Har precis påbörjat packningen här hemma men allt får inte plats. Har än så länge med mig 6 par skor :S
Nu ska jag bättra på sminket och åka och hämta upp Felix och de andra. Vi ska nämligen ner till Palace och fixa inredningen till imorgon!
Vi hörs imorgon igen. LOVE FROM ME

TORSDAG

Hallå! Hörde ni oss på radion idag?! Det sändes klockan 16.30. Det gick ju... Bra.. Eller, jag visste ju inte vad jag skulle svara på min fråga så med darrande röst och i falsett röst så försökte jag få fram några ord. Haha!! Jag lät som en mega-tönt men det bjuder jag på. Det var jätte kul iallafall!
Efter det var jag och lämnade in min mobil på Mobil-akuten. Jag måste bara säga att de gjorde ett as bra jobb och de bytte ut hela framsidan på mobilen (den var lite trasig förut) plus massa annat. Allt gjorde de på 30 minuter och gissa priset? 0 kronor! Även fast jag inte hade med mig några papper eller så. Vet inte om allt är gratis eller om han bara var snäll?! Men nöjd blev jag!!

Bjuder på en bild så ni ser ansiktena på oss som jobbar med The World. Carro, Emelie, Muffe, Felix och jag. Tog fler kort men av någon konstig anledning så gapar alla på korten så jag vågar inte lägga ut dom :P



RADIO PRAT

GOOOOD MORGON BLOGEEEEEN!

Gud det är helt sjukt, bloggen är som ett barn för mig. Jag längtar tills jag hinner blogga på dagarna och det är ofta det första jag gör när jag vaknar eller när jag har vart och ridit. Idag tog jag ledig från jobbet. Har sjukt mycket saker att göra. Hade tänkt att ta sovmorgon till 8.30 med men vid 7.30 kom mamma in och väckte mig för att hon hade kört fast med en av våra bilar utanför vårt hus och blockerat hela gatan så att de andra grannarna inte kunnde åka förbi. Så det var bara att kasta sig upp ur sängen och ta på sig ett par brallor och börja putta på bilen.. Så jävla frustrerande eftersom jag kom hem sent igår från korven och jag behövde verkligen få sova lite. Jag tror till och med att jag kommer bli sjuk under/innan resan. Just nu knarkar jag alvedon. Tänker inte ta någon temp! 
Ja, så hur ser dagen ut idag då..

9.00 åker jag till stallet och rider en snabbis

12.00 stan och fixa lite ärenden

13.00 lägenhetsvisning

13.30 radio intervjuv i Linköping 

18.00 skolan

21.30 ska vi till Palace och fixa inredningen till premiären som är imorgon!

Någon stanns där imellan ska jag försöka att hinna packa eftersom jag inte kommer hinna det imorgon! Jaa, det är inga jävla slappardagar här inte. Men jag måste säga att det ska bli JÄVLIGT SKÖNT med semester för det är jag ta mig fan värd!!
Föressten, det där med radio intervjuvn.. Vi (The World gänget) ska till East Fm  och prata. Har ingen aning om det är direkt sändning eller ej men en sak är säker att jag kommer nog vara så tyst som möjligt eftersom jag hatar att höra min egna röst. Lär vara aningen nervös med om jag säger så.. Humpf..



STRESS, STRESS OCH ÅTERIGEN STRESS



Alltså jag vet inte hur mycket jag har har haft att göra den senaste tiden. Det är helt sjukt, jag har gått upp tidigt, vart i stallet klockan 8 sen har jag jobbat i butiken, pluggat eller fixat med The World till klockan 23 typ varje dag. Puh det tar på krafterna. Jag har ingen aning om vilka program det är på tv:n längre eller hunnit läsa bloggar. Ikväll efter jobbet ska jag iallafall hem till korven och plugga lite. Hennes kille ska hjälpa oss lite med engelskan eftersom han pratar det språket.
Föressten, vi har fått in ett par as snygga svarta brallor från Acne! Tighta, dragkedja i rumpan (lite liknande mina) fast i mattare tyg. Vet att många har frågat efter de jag har så tänkte passa på att rekomendera dessa!
Nu ska jag äta lite snabbt innan jag ger mig ut i snö-kaoset.

"GUBBEN I LÅDAN"

Dan skrev till mig på fb chatten och skickade en länk till mig. Jag kilckade på länken och kom till Daniel Lindströms modeblogg på tidningen Cafe`. Och gissa vem som är med på bild och visar Acnes fall/winter 2010?! Jo, men där står Einar och posar! Haha! Men jag måste säga att det är GRYMT snygga kläder. Inte för att jag hade väntat mig något annat men ändå..





Bilder lånade av Daniel Lindström

Lite inspiration för er killar kanske?


JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA HÄST!

FAAAN att jag inte tog med mig filmkameran idag till stallet. Vicktor och jag hoppade för Pelle imorse. Jag fick höra redan igår att de hade byggt upp en jätte svår bana så att jag skulle få lite att "bita i". Vi började rida och hoppa fram lite grann. Vitnos hoppade lite sisudär ibörjan och jag missade lite på avstånden. Direkt efter skulle vi hoppa banan som stod uppe med en 3-kombination (bara oxrar), en 4-kombination (blandat oxer och räcken) plus vanliga hinder och sista hindret vi skulle avsluta på var en mur som de byggt på massa sockerbitar på som var 140cm ( ok med räcken men jag hatar stora murar) men jag och vitnos hoppade igenom banan två gånger och det gick så jävla bra!!!!!!!!!! I kombiationen sköt han upp ryggen och hoppade så jävla högt över hindrena så att jag satt och tjoade över hindrena! Haha.. Plus att jag inte missade på någon distans även fast det var en bana och stora hinder (brukar ofta tappa koncentratonen och över-rida annars) men det gjorde jag fan inte. Jag tog ett hinder i taget och sedan hade vi hoppat igenom allt :) Pelle sa faktist att det var det bästa OCH det svåraste jag hade ridit så just nu är jag så jävla glad! Idag har vi ett tydligt exempel på att det inte känns som att hoppa samma häst när jag hoppar smått och större. På småhinder ser han ut som en fet klumpeduns medans han idag hoppade SÅ JÄVLA FINT! Åhhh vad jag älskar min häst! Perfekt avslut nu innan vi åker utomlands, då ska han nämligen få vila så dessa dagar kommer jag trappa ner ridningen lite grann. Det lönar sig att vara envis, träna och träna ÄVEN om det inte alltid går bra. För somsagt, det lönar sig alltid i slutändan!


DÅ VAR DENNA MÅNDAG AVKLARAD

NU är jag hemkommen för dagen. Skönt, det har vart en stressig dag men jag har å andra sidan hunnit med mycket.
Nu sitter jag här hemma, ska plugga matte och läsa igenom en engelska text tills på onsdag då jag och korven ska skriva en inlämningsuppgift. Men innan jag gör det ska jag gå igenom VIP inbjudningarna till Palace på fredag så jag kan posta de till er i morgon! Kul va?!




ROMANTISK DAGMAR BLUS





GODMORGON! Då var det måndag igen. Samtidigt som vi fick in den underbara Dagmar klänningen kom även denna romantiska blus. Tänk er den med ett par snygga jeans shorts tilsammans med ett par as heta solbrillor och brunbrända ben :) Perfekt!
Nu ska jag åka till Medicinskt Centrum och få utskrivet starka åksjuke tabletter så jag kan flyga och åka på kryssningen. Annars hade det vart omöjligt för mig att följa med kan jag säga. Både på kryssningen och på flygplanet. Känslig som jag är. Aja, måste rusa!

BARA FÖR ATT JAG ÄR SÅ DUKTIG

Även fast jag har vart ledig idag har jag tagit vara på tiden på bästa möjliga sätt. Numera när jag jobbar på D&Company, pluggar på distans OCH jobbar med Palace/The World så gäller det somsagt att jag planerar tiden. Samma sak när jag läger upp veckans schema för hur jag ska rida/träna vitnos. Men än så länge går det bra. Jag är väldigt nöjd med mitt liv just nu faktist :) Det är inte alltid man kan säga så, inte sant!?
Idag har jag iallafall pluggat för fösta gången på 4 år (tror jag det är?). Gjorde klart en inlämningsuppgift i engelska B och nu har jag börjat med första kapitlet på matte B. KONSTIGT nog känns det faktist ganska kul att plugga (än så länge ska jag väl tillägga hehe). Jag måste verkligen gå in för matten nu eftersom jag ska läsa matte c sen under höst terminen.. Puh. Vettifan hur jag ska klara av det?! Men vill man så går det!! OCH JAG VILL!
Nu väntar kebab tallrik som belöning :)


ROBERTO TRÄNING

HEEEEJ! Jag var uppe med tuppen imorse för att åka ut till stallet och fixa vitnos lite snabbt innan vi skulle åka iväg till Eken och träna för Roberto. Idag tränade vi mycket på balansen, både för häst och ryttare. Efter att vi värmt upp samlades vi på volten för att släppa stigbyglarna och hålla tyglarna i en hand. Alltså skulle vi träna på att vara så följsamma med hästen som möjligt och hitta en bra balans i galoppen. Man ser ju ut som en total nybörjare men det var en väldigt bra övning. Jag blir lätt lite stel i axlar och armar så jag fick träna mycket på att försöka vara avslappnad där men att försöka hålla intill underskänklarna runt hästen mycket mer (jag flaxar lätt med de). Sedan la han även in ett pytte litet kryss som vi skulle galopera över, fortfarande utan stigbyglar och enbart med en arm (den andra skulle bara hänga rakt ner). Det ser ni i början på filmen, förklarar varför jag ser ut som en nybörjare och att vitnos huvud flaxar omkring i vädret ;) 
Efter det skulle vi hoppa igenom en väldigt låg bana, även där utan stigbyglar. Dock fick vi hålla i båda tyglarna. Samma sak där var att vi hela tiden skulle ha hästarna i balans. För har man de i balans en hel bana gör det inget om man kommer en halv meter för stort på ett hinder eller tvärt om. Hästen kan hoppa av ändå även om det är en stor oxer. Jag fick bra beröm efter att ha "hoppat" klart banan. Dock så ser vitnos vääldigt klumpig och han går i princip över hindrena och anstränger sig inte alls när det är så långt men vi klarade det ok ändå. 
Efter så hoppade vi en "vanlig" bana med stigbyglad och högre hinder efteråt. TYVÄRR tog filmen slut på kameran då så har ingen film på det. Men då vaknade vitnos till liv iallafall och började hoppa som en häst:P Han liknar lätt en kamel annars på de mindre hindrena haha.. 

Aja, här har ni en liten film snutt! Ska försöka filma hemma någon gång när vi hoppar större så får ni se skillnaden. 

 

LÄGENHETS LETANDE

Åh gud jag är helt nere. Sitter och letar lägenhet nu men utan resultat. Fucking jävla hyresbostäder har ju något jävla poäng system så jag får inte ens gå på deras visningar eftersom jag bara har letat i några månader!!
Ska visserligen till Prifö iveckan och höra om de har någon men det känns som att jag aldrig kommer hitta någon som jag "vill ha" (är kräsen). Speciellt inte när jag var jag tittade på den där bostadsrätten som det blev strul med. Den var så perfekt. Men det var väl inte menat att jag skulle köpa den lägenheten. Jag får tänka så.. 
Är sjukt arg och ledsen över att jag inte kan äta vad jag vill heller! NI ANAR INTE HUR MYCKET JAG SKULLE VILJA SMAKA PÅ EN MARABOU CHOKLAD BIT, EN CALZONE, LÖSGODIS OSV OSV. Jag börjar ta mig fan nästan tjuta när jag tänker på det =( 
Jag vill kunna äta som alla andra!!!!!!!!!! Och kom nu snälla inte och säg att man kan laga mat från grunden eller köpa glutenfria pizzor för det smakar inte lika dant!! 
Det är en sak om jag fick reda på att jag är gluten allergiker när man var liten, för då kommer man heller inte ihåg hur allt annat smakar och man börjar ha dessa vanor redan som liten. Men ni anar inte hur jobbigt jag tycker att det är när det gäller att ändra om kosten helt och hållet, inte kunna äta vad jag vill osv.

Men aja, jag ska sluta sprida negativ energi åt er här nu en lördags kväll som denna. Nu ska jag titta på Flickan som lekte med elden. I morgon blir det att gå upp tidigt trotts att jag är ledig, ska nämligen åka och hoppträna för Roberto igen. Ska försöka få pappa att filma lite så ni får se.


DAGMAR

Godförmiddag! Kom precis hem från stallet, var ute och red tidigt imorse innan jag ska börja jobba klockan 13.00. Inatt har jag sovit som ett litet barn (inte ofta det händer)! Jag åkte hem till Picce igårkväll men efter ca 30 minuter så somnade jag där och sov ett tag :S Sen när jag vaknade åkte jag direkt hem och la mig och sov. Var med andra ord inte så social med mina vänner men jag var faktist helt slut så jag kunnde inte hjälpa det.
Jag lovade att visa er den fina Dagmar klänningen vi fick in igår. Jag tycker att den är helt underbar. Vi fick endat 4 st av den. Dock är den inte gratis direkt, ligger närmare 2199:- men den är värd det!







Visst är den fin? Även kvaliten är helt underbar. Nej, nu ska jag fixa mig lite innan jag åker in til stan! KRAM


OH NO

Bilden blev visst inte så bra som jag trodde. Man såg inte alls hur håret ser ut. Vissa bilder ser det orange ut och andra bilder ser det lika mörkt ut som det var innan :S Ohhh.. Därför får ni inte se någon bild just nu!
Jag fick iallafall positiva kommentarer om håret på jobbet idag :)

Nu ska jag nämligen hem till Picce för att möta upp tjejerna och mysa! Imorgon ska ni få se en underbar klänning vi fått in från Dagmar. Ta hand om er och ha en bra kväll!

MY NEW HAIR

OKEJ efter ca tre tusen försök att ta kort på mitt nya hår så får ni några bilder. Jag vet att många av er har väntat på att få se det nämligen :) Tyvärr är det vääldigt svårt att få den rätta färgen på bild då det  ser orange ut (vilket det INTE är i verkligheten) när jag tar med webb camen i vissa ljus. Här har ni en väldigt dålig bild men den får duga sålänge!



UPDATE jag har tagit en ny bild påväg till jobbet som visar den mer exakta hår färgen. Den får ni se ikväll, nu ska jag jobba!!

SNABBA CASH



Kom hem för ett litet tag sedan. Var och färgade håret vid 13.00 och efter det var jag och bästa Emelie på bio och kollade på snabba cash. Både Emelie och jag satt med ett leende på läpparna hela filmen igenom :P Jag tyckte dock att den var lite lång plus att jag blev besviken på slutet. Verkar som om det skulle komma en till uppföljare eller något.. Någon som vet? Eller var det bara ett dåligt slut?

Jag vet att jag lovade er en bild på min nya hårfärg och tro mig, jag har testat att ta hur många kort som helst men nu när det är mörkt ute så syns det inte ens att jag har färgat det!! Extremt irriterande och när jag testar att ta i badrummet så ser det orange ut :S Ska försöka att göra ett nytt försök innan jag går till jobbet imorgon. Annars kan ni ju alltid komma och hälsa på mig så får ni se det live ;) 
Jag är inte blond (ska heller inte bli) men jag har blekt håret så det är en ljusare brun. Den som de flesta av er röstade på när jag la upp tre bilder här på bloggen. 
Nu ska jag på dejt. Med kudden. Vi ses här på bloggen somvanligt imorgon! LOVE  


NU SMÄLLER DET!

Ja, om exakt en timme ska jag vara hos frisören, jag ska färga håret ljusare! Äntligen! Mitt hår är under all kritik för tillfället. Plus att det är skönt att förnya sig lite också. Är dock rädd för att det ska bli dåligt eftersom hon måste bleka eller göra någon slags av färgning på mitt hår. Usch, jag som inte gillar att slita på det.. Men det kanske är bra ändå eftersom jag har problemet att mitt hårär för "fint" och för lent. Jag får använda hur mycket saltvatten spray som helst varje gång jag tvättar håret för att få någon som helst stadga i det.
Självklart får ni se resultatet senare idag :)

FÖRESSTEN, TILL ALLA ER SOM FÅTT VIP INBJUDNINGAR, SKRIV MED ER MAIL OCH HEMADRESS SÅ JAG KAN SKICKA DE TILL ER! Glöm inte det. Antingen kan ni kommentera här på bloggen annars mailar ni mig på [email protected]

Här har ni en sista bild på mig som mörkhårig ;)


NYHET

Mitt i allt tråkiga har jag iallafall en glad nyhet att berätta! Några av er vet säkert redan eftersom rycktena sprider sig vääldigt snabbt här i norrköping. Självaste nyheten är att jag kommer jobba på ett till ställe (förutom D&Company). Jag är nämligen en av de personer som kommer jobba och ha hand om Palace på fredagar! Så jävla nice va?
Vi kommer alltså att starta en ny klubb som heter "The World" och pågår varje fredag. Det kommer vara lite olika happenings vissa veckor så håll utkik här på bloggen för jag kommer skriva vad som händer (kommer även stå på FB och andra ställen med) osv. Allt för att ni ska kunna hålla koll ;) Premiären är iallafall nästa fredag den 29:e. Det kommer vara fullt ös kan jag lova er, så kom i tid! GRYM musik kommer det också vara så glöm det gamla ap-tråkiga Palace, det här är något nytt!! Sååå.. Är ni taggade!? Om ni undrar över något är det bara att fråga! Föressten det kommer delas ut endel VIP inbjudningar som är mellan klockan 22.00-00.00. 



JÄVLA KUK OXÅ!!!!!!!!!!!

FY JÄVLA HELVETE VAD JAG ÄR FÖRBANNAD!!!! Idiot mäklaren ringde igår och sa att budgivningen var avslutad, att jag vann och därmed var lägenheten min. Han tog bort den från hemnet.se och vi skulle dit på torsdag för att skriva på papprena. Allt med banken osv var redan klart. Sen ringer den där förbannade jävla idioten idag till pappa och säger att det är någon som har budat as mycket högre än mig och att de kommer sälja den till dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VA FAN BUDGIVNINGEN VAR JU FÖR I HELVETE SLUT IGÅR OCH HAN RINGDE OCH SA ATT DEN VAR MIN!!!!!!!!!!!!! Pappa ringde upp en annan mäklare och frågade om man får göra så som mäklare och tydligen så säger lagen att man får göra det så länge man inte skrivit på papprena men att det handlar mer om "vett och etikett. Men det är ju jävligt lustigt vart dessa människor har vart hela budgivningen!?? Det var ju säkert också med flit som mäklaren sa att vi skulle skriva papper på torsdag med, garanterat!!!!!!!! Hade han sagt att vi kunnde skriva papprena igår direkt så hade den vart MIN!!!!!!!!!!!! OOOOOOOOHHHHHHH JAG ÄR SÅ JÄVLA FUCKING FÖRBANNAD. JUST NU VILL JAG BARA SKRIKA OCH SLÅ SÖNDER NÅGOT.
Plus att jag skulle hoppträna klockan 15.00 och stressade som ett as till stallet men efter över en timme förstod jag att det inte skulle bli någon så det var bara att hoppa av och ställa in vitnos i boxen. BRA DAG VA? JAG SKINER JU NÄSTAN SOM EN SOL. ELLER INTE! NDSWQDJ79854096JFDJKSDJF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CHEAP MONDAY NECKLACE

HEJ HOPP! Idag var jag uppe med tuppen, har inte kunnat sova något i natt och vaknade pigg som jag vet inte vad klockan 6 imorse. Nu sitter jag här och kokar mina heliga ägg (äter två till frukost varje morgon). Igår kom det yttligare en leverans från Cheap Monday! Kan tyvärr inte lägga upp allt här på bloggen men vi fick ett halsbans som jag tycker är coolt. Kostar 150:-




HEMMA FÖR DAGEN

HEEEEJ BLOGGEN!

Idag har det vart en riktigt lång dag.. Kom hem från mötet jag var på alldeles nyss. Kul att smida planer ;) Är så otroligt glad över lägenheten, kommer inte kunna sova inatt. I morgon är det fullspäckad dag då med. Jobbar visserligen ett kort kort pass från 10-14.00. Efter det ska jag sitta på häst (vitnos) klockan 15.00 för hoppträning med Pelle. Får ta med mig mina ridkläder till jobbet så att jag slipper åka hem imellan. Klockan 18 blir det komvux igen med Korven (Anna, hon kallas bara för korven). Men jag älskar att ha mycket att göra! Jag vill verkligen leva livet nu och för att nå framgång krävs det hårt arbete, på alla planer.
Idag träffade jag Carro en make up artist som sminkade mig till en plåtning som jag var med på för någon månad sedan. Så hon tog min mailadress och skickade över några bilder eftersom att inte fotografen gjort det än. Fick bara några stycken men det är dock bara denna bild som jag blev nöjd med. Resten ser jag ut som ett missfoster på :S 

Vad tycker ni?




DET GÅR BRA NU!!!!!

JAG FICK LÄGENHETEN!! JAG FICK LÄGENHETEN!! JAG FICK LÄGENHETEN!! Fan vad jag är glad!! Får nycklarna redan någon vecka efter att jag kommer hem från USA. Så jävla underbart!!!!!! Och guud vad kul det ska bli att inreda, jag kommer ha det SJUKT SNYGGT! Vet exakt hur det ska vara =)

DET GÅR BRA NU!!!!!!


TISDAG

Idag blir det en ganska lång dag.. Puh..

- Rida vitnos

- Komvux kl 12.10

- Jobba klockan 14-19

- Möte klockan 19


Jag har alltså redan vart i stallet och ridit vitnos. Var klar redan klockan 9.30 så jag var uppe med tuppen idag. Vitnos hann inte ens äta upp sin frukost, stackarn. Men han fick ta med sig resterna ut i hagen efter vår ridtur. Var alltså ute på fältet och red honom i 30 minuter (inte längre pga det är så djup snö). Det gick väl inget vidare. Han var lång som en lång tradare, jag hade två ton i handen och hade svårt att få honom att lyssna på mig. Men jag tror att det är för att han tycker att det är väldigt jobbigt. I förrgår var han nämligen 100%. Så jävla fin han var då! Så fin har han nog ALDRIG varit. Kul, men jag vet också att sådana gånger när man rider och hästarna går sådär bra är ganska sällan. Men det är ett bra mål att sträva efter att få de så vid varje rid pass.
Nu ska jag ta en dusch innan jag drar vidare till komvux. Bjuder på en bild påväg ner till fältet. Lägg märke till att det knappt blivit ljust ute när jag red:P






CHEAP MONDAY

Kan ju börja med att hälsa alla välkomna till min fina blogg! Kännde att jag behövde en uppfrächning här på bloggen för att få lite ny inspiration. Nu ska jag ta tag i saker och ting. Jag ska försöka lägga upp bilder på outfits, nyinkommna varor i butiken, filmer från träningar/tävlingar osv. Det låter väl som en bra ide? Sen kommer ni säkert få läsa endel personliga inlägg med men det vet jag ju att vissa av er gillar...
Aja, nog pratat om det! Varför jag skrev var ju faktist för att visa er två pieces från Cheap Monday som kommit in till butiken!





Första bilden är en tight fodral klänning för 400:-. Linnet kostar 250:- och finns även mörk grönt.


VÄNTAR SPÄNT...

Åh vad jag är nervös. Får nog veta idag om lägenheten blir min.... Budgivningen pågår. HOPPAS!!!! Nu ska jag till jobbet, packa upp det nya från Cheap Monday! Lägger upp bilder sent ikväll eller imorgon bitti, ska nämligen iväg ikväll på en grej.
VAD TYCKER NI OM MIN NYA BLOGGDESIGN FÖRESSTEN!?


BLOGG DESIGN?

JAG MÅSTE GÖRA OM MIN DESIGN PÅ BLOGGEN INNAN JAG DÖR! NÅGON SOM LÄSER MIN BLOGG SOM VILL HJÄLPA MIG ELLER VET NI KANSKE NÅGON ANNAN?!
SKRIV I KOMENTARS FÄLTET

NYHET





GODMORGON! Blev en dålig blogg dag för mig igår. Hann nämligen inte, jobbade heldag och efter det åkte jag hem till Emelie och kollade på Robinsson med Picce och Ouraka. Hur som helt så ville jag bara tipsa er killar om att vi har fått in en skit snygg Acne jeans skjorta. Den ni ser på bilden ovan. Finns dock bara ett fåtal kvar, typ 3 stycken eller något tror jag? Så det är försten till kvarn...
Vill även passa på att säga att vi har fått in lite från Cheap Monday (tjej). Vi har tyvärr inte hunnit få ut det i butik än men hoppas på det imorgon. Jag ska försöka lägga upp bilder här i bloggen så håll utkik.
Nu ska jag fixa mig lite innan jag börja jobba! Efter blir det fika med tjejerna. Adjö!!

PLÅTNING DEL 2









Där var andra delen! Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på Lets Dance. Imorgon blir det jobb hela dagen och samma sak gäller söndag. Jag önskar er alla en trevlig kväll! LOVE

KROKODIL TÅRAR

Hej bloggen..

Uhhh, ni anar inte vad tog mig mod till att göra igår kväll efter mötet som jag va på. Jo, jag mötte nämligen upp Mirian, Agnes och Robert för att åka till sjukhuset och vaccinera oss (Miriam och jag) mot svininfluensan.
Ni kanske inte vet det men jag har en enorm skräck för allt som har med sjukhus at göra och speciellt sprutor!! Kom dit och fick sitta och vänta på vår tur ett tag. Självklart skulle nålarna ta slut precis innan det var min tur så fick sitta extra länge och vänta tills det var min tur. Ibörjan gick det ganska bra när vi satt och väntade, jag var med i samtalet och försökte glömma vad det var jag skulle göra. Men efter ett tag blev jag skit nervös och hjärtat gick bara snabbare och snabbare. 
När hon ropade upp mitt nummer följde Miriam med mig in i rummet. Det roliga är att från att hon ropade upp mitt nummer så blev jag knäpp tyst och sa inte ett ord. Gick bara in och satte mig på stolen och vände bort huvudet. Miriam fick sköta snacket och säga vad jag var alergisk mot osv. 
När jag sitter på stolen känner jag hur tårarna börjar rinna ner för mina kinder. Efter några sekunder var det klart. Då var det bara att sätta sig på andra stolen och vänta på att Miriam skulle få sin spruta med. Fortfarande är jag knäpptyst och börjar grina mer och mer. Sen när vi gick ut från rummet släppte all min nervostet och då börjar jag verkligen stor böla! Som ett barn!! Haha.. Stackars alla barn som satt i väntrummet som väntade på sin tur! Men jag försökte vara så diskret som möjligt, självklart. 
När vi kom ut till bilen ringde jag några samtal och stortjöt bla till Emelie som försökte trösta mig :) 

Jag tyckte iallafall att jag var modig som tog den och jag svimmade inte iallafall!! Känner mig inte sjuk men jag har EXTREMT ont i armen. Jag skrek i morse när jag låg i sängen och när jag skulle ta på mig kläderna. Satt till och med här alldles nyss och stor tjöt igen så jag var tvungen att ringa några samtal som kunnde lugna ner mig. Jag tycker att det är så obehagligt att veta att det är en spruta som har vart inne i min arm och som har gjort att jag fått så ont. Sen kom jag även att tänka på att jag ska göra en ny gastroskopi om ca 2 månader. HEJ KOM OCH HJÄLP MIG kan jag bara säga. Men det tar vi då. En sak i taget!

DAGENS PLÅTNING










VAD tycker ni?! Jag blev hur nöjd som helst med bilderna och vitnos skötte sig bra! Han är faktist en RIKTIG gentleman i alla lägen vare sig det gäller dressyr, hoppning eller stå som fotomodell :)
Fler bilder kommer under morgondagen. Då blir det bilder när jag sitter på honom!! STORT TACK TILL EMMA SOM TOG BILDERNA. http://babiidarling.blogg.se/

PARTY PEOPLE



FY FAN vad jag blir party sugen när jag kollar på denna video! TÄNK att ha David Guetta spela på väg till Ibiza. SNACKA OM PARTY och snacka om en bra början på resan! Så jävla grymt.. Sitter här hemma och diggar för mig själv :P
 
Nu ska jag snart iväg igen, är bara hemma och vänder lite snabbt. Ska möta upp lite folk och cheka en grej. Sen ska jag till sjukhuset och ta vaccin mot svin influensan (måste göra det eftersom vi ska utomlands). Efter det om jag inte mår alltför dåligt så ska vi tjejer hem till korven och ha taco kväll :)

Nej, nu ska jag dra på högsta volym här och lyssna på I`m in Miami bitch när jag sminkar mig. Ciaoo!


UPDATE

Nu ska jag blåsa håret och sminka mig lite. Sen ska jag hämta upp Emma för en fotografering! Kommer bli grymt kul, hoppas det går bra bara. Är nämligen lite orolig över vitnos :P
Vi hörs senare!!

JAG, SAKNA SOMMAREN? NEJDÅ INTE ALLS!!





Bilder från Falsterbo

Åh gud jag börjar fan bli trött på den här jävla kylan nu alltså! Det är kul ett tag, men inte såhär länge och såhär pass kallt som det faktist har vart.  Det värsta av allt är väl ändå att vi åker utomlands om ca 2.5 vecka. Först på kryssning (som jag hoppas att det är varmt på) och sedan åker vi till Orlando. MEN saken är den att det är 9 jävla grader där nu!!! Det härjar ju någon slags jävla konstig kyla i USA med. Vi som skulle åka på en sol semester :( Var ju där förra året ( i Miami) och då var det steeek hett. Jag som trodde att jag skulle få bli brun. Hoppas VERKLIGEN att vädret ändrar sig. Annars är ju hela resan förstörd!!!

Föressten, är det någon av er som vet något bra program som man kan fixa bilder osv i? Gratis som man kan ladda ner?? Just nu har jag inget program och skulle verkligen behöva ett! Lämna en komentar om ni vet något..

GROVA SÖMNSVÅRIGHETER

GODMORGON! Är ledig idag och imorgon men eftersom jag har fucking jävla grova sömnproblem har jag vart vaken till och från hela natten och sen vaknade jag klockan 6.00 imorse. KUL!
Idag ska jag först till komvux med korven klockan 10.00. Efter det ska jag till banken på möte klockan 11 och i eftermiddag ska jag hoppträna för Pelle. Ska se om någon kan filma. Tyvärr tror jag inte det men jag ska ta med kameran och se iallafall! För ni vill se filmer eller?
Lovade ju att ni skulle få se bilderna igår men jag fick de inte då heller! De har sagt nu tusen gånger att jag ska få de men har fortfarande inte fått de. Irriterade!!
Föressten, berättade jag om lägenheten som jag var och tittade på?! DEN VAR AS FIN!! SOM GJORD FÖR MIG!! Dock så är det jag plus 6 andra som är med på budgivningen så jag hoppas av hela mitt hjärta att de andra inte lägger några bud (högst troligt att de gör det iof men man kan ju alltid hoppas).
Föressten så längtar jag tills dessa shoes kommer in i butik. Har för mig att de inte alls är så dyra. Tror de låg på ca 600-700:-. Jag gillar mest de till höger. Båda två kommer från Vagabond.




TISDAG

Då var det tisdag igen.. Har precis vart ute och ridit vitnos i ridhuset. Han va så jävla fin idag!!!! Allt fungerade bytena satt och jag satt mestadels med ett leende på läpparna. Han är så otroligt rolig att rida på för han är en riktigt gentleman :)
Nu ska jag iväg och titta på lägenheten med min kära mor. Efter det blir det hem och sminka sig snabt som fan och sedan åka till jobbet.
Efter jobbet ska jag på ett litet "möte" och träffa lite nytt folk. Kommer bli intressant. Vad det är får ni reda på senare. Än så länge är det hemligt :P

Föressten så tror jag att jag kommer få bilderna från en plåtning jag var med på för någon månad sen! OM jag får de lägger jag upp de sent ikväll.
Och på torsdag är det en annan plåtning inbokad med Emma. Kommer bli grymt tror jag. Lite speciella bilder eftersom vi ska ha med vitnos med. HOPPAS han sköter sig bara :S Hehe..

Hörs!!


LÄGENHETSVISNING I MORGON







Japp, imorgon ska jag på visning av denna lägenhet! En etta som ligger väldigt centralt. Hoppas den är lika fin som på bilderna bara. Isåfall kommer jag nog bli kär. Dock kommer jag tapetsera om och göra den lite coolare. Får se bara så det inte är för många som är intresserade. Isåfall får jag leta vidare, inte mer med det!

Idag var det annars en ganska lugn dag på jobbet, Dan och jag klädde skyltdockorna, ändrade om på rean och städade lite. Var inte allt för trevligt i personalrummet nu efter jul kan jag säga..
Nu ska jag boka bio biljetter till på fredag då snabba cash har premiär. Jag ska äntligen få se my man Frank. Jag har saknat honom ;)

TOP SHOP SPRING 2010







Ser väldigt lovande ut... Nu - WORK my as off.

ROBERTO TRÄNING



Film när vi travar fram ibörjan av lektionen.

God eftermiddag på er! Vet ju att jag har några stycken som vill att jag ska skriva lite blogg inlägg om ridningen så jag bad faktist pappa filma idag på Roberto träningen. Dock så filmade han bara när vi travade fram :S Inget i galoppen och när vi hoppade. Men det får bli en annan gång :)
Idag red vi i lilla ridhuset eftersom det stora inte är isolerat. Därav red vi nästan bara markarbete hela lektionen och hoppade bara några språng på slutet. Denna gång gick han bättre än vad han gjorde sist. Vitnos ger ett ganska "lungt" intryck när han är borta eftersom han varken blir springig eller tittig. Men han blir däremot spänd. Men tack vare den långa framridningen och själva markarbetet så släppte han loss riktigt bra mot slutet (tyvärr finns det ingen film på det). Vi red väldigt mycket lydnads och mjukgörande övningar. I slutet hoppade vi en distans på 19 meter där vi skulle växla att rida på 5,6 och 4 galoppsprång. 5 och 4 språng gick bra för mig och vitnos. Däremot fick vi det jäääävligt tight och trångt på 6 språng. Jag ska sätta upp samma hemma och träna på så jag kan visa att vi har blivit bättre till nästa gång :)

Idag fick jag iallafall ingen kritik om min sits som jag fick sist (har faktist tränat som fan på det hemma)  . Däremot ska jag försöka ha underskänklarna längre bak och mer stadigare. Stundtals blir jag även lite stel i armar och axlar. Han pratade mycket om att vi ska försöka känna och rida varje steg hästen tar och ha koll på rörelsen.
Eftersom han kommer från italien pratar han ingen svenska så hans träningar hålls på engelska. HAHA, ja ni kan ju förstå hur jag låter när jag pratar med honom!! KATASTROF! Okej, visst jag kan prata "vanlig" engelska men jag kan inga ridtermer och innan träningarna börjar kommer han fram till varje elev och frågar hur hästen gått på hemma plan osv. Jag låter som en invandrare som precis kommit till Sverige och bryter något katastrofalt fast på engelska såklart. Haha...

Aja, ha en fortsatt trevlig söndag!

TIPS





Det har ju vart mycket härj kring skorna från Scorett. Vet inte riktigt vad de heter men de med platå på. Jag tycker självklart att de är snygga men TopShop har ju dessa! Minst lika snygga och användbara (enligt mig). Svart är alltid ett säkert kort men jag skulle nog satsa på den beiga varianten nu till våren. Känns lite roligare. Dessutom syns mer än de svarta (är ju roligare att inte se ut som alla andra) . Dock är ju jag totalt nerkärad i Acnes gråa men eftersom jag har shoppingförbud så kan jag fortsätta dregla för inget av detta komme bli mitt denna månad iallafall :P Ville bara tipsa er!

MYSER



Åh vilken jävla tur att vi har en öppen spis (om man kallar de så) hemma. Så otroligt skönt och mysigt nu när det är så kallt ute. Idag har det vart en lugn dag. Var i stallet, åkte och hälsade på farmor och hör och häpna, jag var och solade! Jag som inte solat på ca 1 år..
Ikväll blir det att vara hemma och kolla på Robinsson. Har sjukt ont i magen :( Vet inte om det är något jag har ätit som jag inte tål eller vad det kan vara..






THE FUTURE



Såhär skulle jag vilja att mitt kontor ser ut i framtiden. Det skulle ju vara gaaanska nice. Eller hur? 
Vaknade för ett tag sedan, sov till 9.30. Jag har blivit en riktig sjusovare. Men det kanske beror på att jag inte sover ett skit under hela nätterna? Har legat oh vridit och vänt på mitt hela natten och säkert vart uppe 4 gånger. Jobbigt.. 
Nu ska jag åka ut och rida en kortis. Orkar fan inte sitta oh trimma när det är -17 grader så får bli att jogga vitnos lite grann inför morgondagen. 
Efter det har jag ingen aning om vad dagen har att erbjuda? 

NU HAR JAG GJORT DET!

Jag har bokat frisör tid!!! ÄNTLIGEN! Jag har bestämmt mig för att ljusa upp håret. Som på bild nr 2 som jag visade er. Sen kommer jag inte kunna få exakt så, det är jag fullt medveten om eftersom de kommer behöva lägga i slingor och man får ta lite i taget men det ska bli spännande att få en ny look :) 

Aja, jag ville bara säga det :)
 


BÖRJA TRÄNA IGEN KANSKE?



För några veckor sedan tog jag mig faktist i kragen och förnyade mitt träningskort på Nautilus. Tänkte nämligen att jag ska komma igång med träningen igen innan alla tävlingar sätter igång. Men vad hände sen? Nu har det gått flera veckor och jag har fortfarande inte satt min fot på gymmet?! Vilken jävla latmask jag är! Dock funderar jag starkt på att rulla mitt feta arsle till gymmet denna helg eftersom jag ändå är ledig. Visserligen ska jag iväg och  i träna för Roberto på söndag men imorgon skulle jag faktist kunna köra lite kondition på Nautilus. Skulle även behöva köpa lite snygga träningskläder. Det är ju iallafall lite roligare att träna då. Måste ju börja tänka på beach 2010 ;)

Idag red jag dressyr i ridhuset. Han känndes till en början lite låg och lång i formen men i slutet blev det bättre. Jobbade mestadels i galopp idag med tanke på att det ska bli -18 imorgon. Får se om jag sätter mig upp på hästryggen och joggar honom lie grann eller om han får vila. Har inte bestämmt det än.

Nu ska jag fixa iordning mig. Ska EV in till stan lite tidigare och träffa en person som hade lite ideer som han ville prata med mig. Får se om det kan vara något intressant. Efter det blir det jobb och ikväll ska jag träffa tjejerna och titta på Lets Dance.

KRAM TILL ER

NEWS





Idag när jag kom till jobbet såg jag att vi fått in lite nytt från Tiger och även påfyllning av Acne jeans till killar. Jag fullkomligt älskar tröjan som ni ser på bilden. Den ska bli min direkt säger jag bara. Eller iallafall tills att jag åker. Älskar färgen extremt mycket och kvaliten känns underbar. Perfekt till våren. Fick även endel andra fina saker men detta är min absoluta favorit. Kostar 1200:- och finns endast 4 st. Försten till kvarn....

EN LITEN DAGENS





Ja.. Såhär ser jag ut denna torsdag. Inget märkvärdigt. Enkelt och cleant. Kläderna kommer från D&Company. Byxor Acne, skjortan från Acne den med och till det har jag mina kjängor som jag köpte förra året på Wedins. Nu ska jag käka Mc Donalds som mamma kom hem med. Sedan ska jag åka till komvux och anmäla mig. Efter det blir det jobb. As usual.

FASHION BABY FASHION

SPRING 2010










Åh gud det går inte att beskriva hur mycket jag längtar tills vårkläderna börjar rulla in i butikerna. Och inte minst tills man kan börja använda de!
På ett sätt gillar jag höstkläderna då det känns lite mer "klätt" men nu vill jag bara slita av mig alla kläder jag har, byta mot nytt frächt och förnya min garderob med massa snygga pices. JAG kommer rensa min garderob på det svarta och istället förnya med helst ljusa, pastell färger och lyssna, jag är till och med sugen på endel beiga plagg! Ni som känner mig vet att jag alltid har ogillat färgen beige men detta år blir det ändring på det! De klumpiga klackarna får självklart följa med in i våren. Att markera brösten lite extra tycker jag är sexigt, speciellt med en snygg korsett som ni ser på bilderna ovan. Annat som printade tyger, transparent, markerad midea, "tros-shortsen", draperingar och den något mer femenima looken än denna säsong tror jag på. Jag är extremt redo för att möta våren och jag är säker på att jag lär göra det med bravur! Så.. med det säger jag, gotnatt mina kära läsare, vi ses imorgon.


KÖLD REKORD I SVERIGE?

Fy helvete vad det är kallt ute!! Kom precis hem från stallet efter x antal timmar ute i kylan. Trots att jag känner mig ganska risig så tog jag mig själv i kragen och pallrade mig ut till stallet eftersom jag bestämt hoppträning med Pelle. Det gick faktist bra! Tränade endel böjda spår och i slutet hoppade jag igenom en bana. Jag håller på att ändra min sits. Förut har jag suttit ganska tungt i sadeln men vitnos hoppar mycket bättre om jag rider i en lite lättare sits plus att jag får en mycket bättre rytm i kroppen så vi tränar massor på att jag ska bli lättare i sadeln vilket gick skit bra idag :) På söndag ska jag och syrran iväg till Eken och träna för Roberto igen. Ska bli riktigt kul, jag har nämligen tränat på det han sa att jag skulle tänka på. Förhoppningsvis har detblivit bättre. Men det återstår att se. Spännande ska det bli iallafall. Alltid nyttigt att komma bort från hemma plan.

Föressten, när jag skulle fixa vitnos linfrö så såg jag att gårdagens hade frusit!!! Kolla..



När jag kom hem så var mina tår röd/lila!! Jag kännde de inte ens eftersom jag suttit med ett par kalla ridstövlar hela träningen. Nästa år ska jag garanterat köpa ett par ridstövlar med fårskinn på insidan. Speciellt om det ska fortsätta att vara såhär kallt! Nu ska jag värma mig lite vid vår öppna spis. Brrr.....

PANIK PÅ MITT HÅR!

Nr 1.

 

Nr 2.



Nr 3.



Jag är extremt trött på mitt hår just nu. Det är någon jävla mellan färg som jag inte alls trivs i. Jag åker ju utomlands snart så jag funderar på hur jag ska ha håret sen när jag förhoppningsvis är brun och kommer hem.. Någon av dessa 3 färger blir det.. Högst troligt är det att det blir nummer 2 eller 3 men vet inte vilket. Jag gillar ju att vara ganska mörkhårig eftersom mina blåa ögon kommer fram då och det blir en bra kontrast men jag vet inte. Är jobbigt med utväxten som jag måste färga så ofta. Vad tycker ni?

Föressten om någon dag kommer jag förhoppningsvis få bilder från en plåtning som jag var med på för ett tag sen. Kanske lägger upp några bilder här om de blev bra ;)

DEN ABSOLUT GODASTE DOFTEN ÄR DENNA



Jag är och kommer alltid vara en riktig torsk på D&G Light Blue men för ett tag sedan så hittade jag en ny doft som jag kan ersätta den gamla med. Nämligen D&G Nr 3 LÌmperatrice. Den luktar så otroligt gott, precis så som jag vill lukta :) Jag hatar nämligen sådana där starka parfymer som gör att man luktar som en sån där fin äldre dam som ´man känner på ca 5 km avstånd. Dock är inte flaskan min utan mammas men låna kan man ju alltid. Eller hur? Hehe.. Den är dock ganska dyr men flaskan är ju stor så den räcker ju väldigt länge.

DRESSYRTRÄNING

Imorse red jag alltså dressyr för Karina vilket jag inte gjort på 3 veckor och senaste gången var den då han stod på bakbenen hela lektionen igenom så att jag var tvungen att hoppa av och tömköra istället. Dessa veckor har jag iallafall kämpat som en jävla gris för att få ordning på honom och det verkar som om jag har lyckats :) Karina tyckte nämligen att han var jätte fin idag. Inte alls vad jag hade väntat mig! Jag som trodde att det skulle bli ett jävla mördar pass.. i
Vi började iallafall med att rida skänkelvikningar längs långsidan och sedan på volten (mycket tvärning). Sedan började vi med galoppen ganska tidigt (fortfarande på volten). Började med att galoppera, sedan vända igenom volten och i mitten så skulle jag sakta av till skritt. Utan några travsteg. Vi är inte hundra där eller det är mycket mitt fel eftersom jag är lite sen i mina hjälper men det gick i vilket fall bättre än sist och vi fick till några bra övergångar. Red även öppna och sluta på volten. I slutan är han skit fin, öppnan är svårare. Men samma sak där, det är det jag har svårt för. Plus att det lätt blir lite vingligt på volten. Avslutade sedan passet med att galoppera på fyrkanten. Första halvan skulle jag rida öppna och sedan växla om och rida sluta på andra halvan av långsidan. I slutet körde vi ca 3 steg i öppna och sedan fortsätta rakt fram i ökad galopp men ändå behålla samma rytm som i den sammlade galopen. Där var han skit fin! Sist men inte mins avslutade vi passet med att göra två galopp ombyten åt vardera håll och han bytte rent båda gångerna! Tjohooo!! Det går frammåt :)

Jaa.. det väl i princip det vi gjorde idag på träningen. Nu ska jag lägga mig och kolla på tv. Har sjukt ont i huvudet. Gör till och med ont att titta på data skärmen :/ Vi ses här imorgon igen. KRAM

NYÅRS PIC
















Bättre sent än aldrig :)






PIPPI HÄST?!



Hej.. Ursäkta för mitt förra inlägg men jag var tvungen att få skriva av mig. Känner fortfarande samma känsla men vitnos fick mig på lite bättre humör förut. Jag har nämligen märkt att han börjar se ut som Pippis häst! Vad var det han hette nu igen? Ni ser ju hur prickig han har blivit på huvudet! Haha, åh jag hoppas att det inte sprider sig på hans kropp bara :P
För ett tag sedan när jag och syrran red ut mötte vi två barn som faktist frågade om det var Pippis häst som jag red på. Haha..
Idag red jag honom på fältet. Dock bara i 35 minuter eftersom det var sjukt djup snö och jag ska träna dressyr imorgon vilket är väldigt välbehövligt. Jag har inte tränat på ca 3 veckor!! PANIK. Varken han eller jag är i topp form skulle man kunna säga. Så det ska verkligen bli skönt att komma igång igen. Sitter dock och funderar på hur jag ska göra när vi åker utomlands, om han ska få vila eller om min tränare Karina ska rida honom. Igentligen måste jag spara alla mina pengar tills jag flyttar hemifrån men han kommer bli så stel av att stå i 2.5 veckor. Ska rådfråga mina tränare och se vad de tycker! 

VILKEN JÄVLA KUK DAG!

OHHHHH idag är jag ledig och det är en jävla skit dag rent ut sagt!! Ingenting går som det ska och just nu är jag skit förbannad/arg/ledsen! Allt på samma jävla fucking gång! KUL!
Jag längtar så jävla mycket tills vi åker utomlands. Få komma bort från allt och ta det lite lungt för en gångs skull. Är sjukt trött på den här jävla kylan och vintern. Lika så den här stan.
Plus att jag är så så jävla hungrig på allt men jag kan inte äta ett skit av det jag vill ha!!!!!!!!!!! Det gör ju inte saken bättre direkt. OHHHHHHHHHHHHHHH JAG VILL BARA SKRIKA AAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu avslutar jag här innan jag skriver något dumt. HEJDÅ från en jävligt piss off Emelie


LINDEX



Sjysst armband från Lindex, 79:-. Det skulle jag inte tacka nej till men jag har ju shopping förbud denna månad så jag tycker definitivt att någon av er ska slå till på det :) Jag har faktist börjat gilla smycken mer och mer. Förut bar jag aldrig smycken och var heller inte så intresserad men nu älskar jag smycken! Dock i rimmliga mängder. Jag anser att om man har ett par stora örhängen så ska man skippa halsband osv osv. Jaa, ni förstår min tanke.
Nu ska jag åka hem till Picce och träffa upp Maya, Ouraka och Miriam. Ska titta på Robsinsson som för övrigt började för 18 minuter sedan! Jag är seeeeeeeen! Nu ska jag idiot köra så snabbt jag kan till henne ;P I morgon är jag ledig så vi hörs då. LOVE

UTVILAD?

Åh gud jag somnade redan klockan 21.00 igår och vaknade 10.00 imorse! INTE likt mig, men då kanske ni kan förstå hur trött jag var.. Även om jag var bakis och dan igår var jag tvungen att ta mig ut till stallet för att rida vitnos. Det gick väl hyffsat men inget att hurra för direkt.
Idag blir det jobb till klockan 17. Undra om det är något folk på stan idag? Jag hoppas det.. Hatar när det är lite att göra, tiden går så sakta då. Efter det tar jag med mig ridkläderna och åker direkt ut och rider. Blir så sent om jag ska åka hem imellan eftersom jag hatar att rida på kvällen igentligen. Ikväll hoppas jag på att se Robinson med någon vän kanske? :)
Aja, nu ska jag ta en dusch och frächa till mig lite! Hörs!


Me and my wounderful friend Emelie

OM EXAKT EN MÅNAD LIGGER JAG HÖGST UPP PÅ DÄCK PÅ DENNA UNDERBARA BÅT!








I`m in Miami bitch!!! Gissa om jag längtar!? Om en månad ligger jag på Liberty Of The Seas och solar och badar högst upp på däck påväg mot bland annat Mexico och Jamaica. Efter kryssningen blir det Miami/Orlando. Ett ganska bra sätt att börja det nya året på va? =) Åhhh jag kommer räkna dagar nu.... 
Föressten, bilder från nyår kommer någon annan dag. Jag glömde nämligen kameran på festen.. :S  




RSS 2.0