Hoppträning

Kom nyss hem, har redan vart i stallet. Började med att hoppträna Hilton för Pelle. Idag satte vi på hackamore igen för att testa om han vågar "ta tag" i hindrena lite mer (jag red på hackamore i nästan ett halvår men sista halvåret har jag hoppat på bett). Det gick ju lite vilt till... Han blev tvärt om mot var han är på bett. Svin stark och fick knappt in alla galopp språng jag skulle ha imellan hindrena. I slutet blev han dock mycket lydigare, nästan för lydig. Träningen i sig gick väl sudär. Blev endel stopp och kom fel på några hinder så det känns väl inte kanon inför helgen direkt eftersom det är en jävla stor utebana tävlingen hålls på och han då kommer bli dyng stark. Men jag ska göra det bästa av situationen. Inte tänka negativt, bara positiva tankar. Men jag kan ju inte undgå att det hade vart skönt o kunna träna en gång till innan vi åker med tanke på att jag inte hopptränat på ett tag. Men men så är det!

Efter Hilton red jag lite dressyr på Vitnos. Han var fin. Det tråkiga är att han kanske åker till Norge i morgon :( Han är ju till salu och det vet jag ju om men jag kan inte rå för att jag fäster mig vid honom ändå. Men ingenting var säkert än. Jag hoppas såklart att han stå kvar i sin box i morgon när jag kommer till stallet :)

Idag är det min lediga dag så nu ska jag fortsätta med mina byxor som jag inte hann klart igår och sedan ska jag nog lägga mig och sola i det fina vädret!

Blir det party för eran del ikväll?!

Hur jävla svårt är det att "toppa" håret på någon!?

Var enda jävla gång blir jag missnöjd. Förutom när jag går till min vanliga frisör såklart på Mates. Tyvärr brukar jag inte ha någon vidare framförhållning när det gäller att boka klipptid osv eftersom jag har ett ganska fullspäckat schema och aldrig vet när jag får tid över. 
Tid över fick jag idag iallafall. Så jag ringde i panik runt över hela stans frisörsalonger och fick till slut en tid på Klippoteket. 
Jag sa till tjejen som klippte mig att jag ville toppa=klippa bort det slitna men absolut inte mer, snarare mindre (jag sparar till låångt hår).. Nej men när jag går därifrån har hon klippt av hela mitt hår typ!! Nej, men säkert 7 cm eller något. 
Exakt den här längden som jag har nu hade jag när jag gick i högstadiet. Fy fan säger jag bara, jag ser ut som en jävla barnrumpa!! 
Men visst, jag får skylla mig själv när jag bokar tid hos någon som jag aldrig vart hos förut. Men detta är sista gången, det lovar jag mig själv!! Tur är att mitt hår växer som ogräs iallafall... 

I morgon ska jag färga utväxten oxå så jag blir snygg tills på lördag. Nice nice.. Frågan är bara vad jag ska ha på mig.. Kanske lägger upp så ni får bestämma. Funderar på om jag ska ha en magtröjja. Vore jävligt nice. Men jag vet inte. Vi får väla se! 

Nu ska jag fixa och trixa med ett par nya brallor jag har köpt idag. Resultatet får ni se när jag är klar! 

Godkväll. 

Föressten, jag har glömt att hälsa mina nya och gamla läsare välkommna tillbaka hit. Skriv en rad om ni har några synpunkter. Både bra och dåliga såklart!! Inget tisslandes och tasslandes för i den här bloggen går vi rakt på sak!! ;)

En osminkad jag i bikini, kanske första och sista gången. 

So fucking naked in your arms

Det här är vad jag kallar feeling. Ohh yeaaah.

Onsdag

Hallå hallå

Jag la upp min skjorta på tradera. Efter bara någon timme blev den såld! Yippie! Så nu väntar jag på att den andra (rätta färgen) ska komma hem.

För övrigt har det inte hänt speciellt mycket. Jag var och red i morse, dressyr tränade Hilton för Karina. Han var faktist jätte fin. Börjar få honom till "the next level". Dock blir han väldigt väldigt arg när jag kommer åt honom men det räcker med att han är fin i 4 galopp språng så ska jag sakta av och berömma honom. Han blev nästan lite vilsen idag och visste inte riktigt hur han skulle bete sig så det är bättre att vberömma de när de har vart duktiga istället för att sitta och nöta tills mjölksyran kommer.

Snart ska jag fixa mig. Börjar jobba klockan 14.00 men innan dess ska jag gå och klippa mig. Just nu är mitt hår förjävligt rent ut sagt!! Det hänger som långa stripor.

I morgon är jag ledig, blir hoppträning och rida Vitnos. På självaste valborgsmässoaftons kvällen tror jag att jag tar det lungt. Jobbar på fredag plus att jag ska ut nu på lördag eftersom vi ska fira Sofie och Nichole.

Nej, nu måste jag röra mitt arsle mot duschen. Vi kanske ses senare!

Någon som vill göra ett kap?!?!

Godkväll

Här har ni skjortan som jag nu säljer. Den är aldrig använd, lappar kvar osv. Det är en storlek 36 men passar även en 38:a eftersom den är lite oversized.
Det är den lila som jag själv har tagit kort på. Nypris 900:- Buda om ni vill ha den!!

(modellen, ej den färgen)


Den ligger även ute på tradera så det är försten :)

Diddi

Kolla in vilket snyggt armband jag har köpt i butiken! Kommer från märket Diddi. Passar perfekt till min klocka :)
På armbandet står det inristat "love is all around you". Kostar 299:-


Föressten, för några inlägg sedan visade jag er en skjorta som jag beställt från Acne.. Nu är det så att Patrik beställde fel färg till mig (färgen är väldigt lik den på bilden men något mörkare, en st 36). Tänkte bara kolla om det är någon av er som är sugen att köpa den? Isåfall kan jag lägga upp bild på den senare. Skriv en kommentar isåfall. Okej??

Då lider dagen mot sitt slut

Helgen har varit lugn för min del. Har jobbat, ridit och igår var jag hemma hos min vän Maria och grillade. Jag tror faktist att jag åt den godaste grill spätten jag någonsin ätit. Faan vad got det var!

Efter jobbet så åkte jag till stallet. Kollade Hilton och han var inte varm i hoven idag. Pelle kollade även på honom när jag longerade och kunnde inte se att han var halt. Så i morgon är det bara att köra på som vanligt men andra ord för på lördag ska vi till Kumla och tävla!

Nu måste jag beställa pizza här så det är bäst att jag avslutar. Btw, detta blir min 3:e pizza denna vecka plus att jag åt på Mc Donalds en gång denna vecka med. Kan man vara onyttigare? Tror inte det men vem fan bryr sig!! Jag mår bra iallafall :) Och det är väl det som räknas??


Två inlägg på raken men..

jag glömde visa er vad jag har beställt från Acne. Nämligen denna otroligt snygga skjorta. Jag längar tills den kommer så jag får ha på mig den....  

Fredag och solen skiner fortfarande

Hallå hallå

Idag hade jag min lediga dag nummer 2, såå skönt! Dagen började med att jag red Vitnos på morgonen och efter det var jag med Hilton hos tandläkaren. Det gick bra, han hade några vassa tänder men ingenting allvarligt. Dock är han fortfarande halt.. Vi får vänta tills nästa vecka men jag har en tid på tisdag till veterinären om han inte blivit bättre. 
Resten av dagen har jag legat som en säck potatis ute på altanen och solat. Färg har jag dock inte fått någon. 
Det känns så meningslöst att ligga ute i nästan 3 timmar utan att knappt få någon färg när man kan åka till ett solarie som tar 20 minuter. Dessutom blir jag brunare då. 

I morgon och resten av helgen väntar jobb. Utgång är inte planerat men det kanske blir en spontan kväll med Maria, vem vet?! Tror det skulle vara någon bra dj på Otten sen så öppnar ju även trädgårn i dag så det vore ju väldigt trevligt att svänga förbi där innan. Någon annan som ska ut i morgon?? 


(Hilton förra sommaren.) 

Allting bara gungar

Jag som är ledig dag vaknar upp med en stor klump i magen. Jag har inte kunnat sova på flera nätter. Ligger mestadels och halvsover och när jag väl sommnar drömmer jag mardrömmar som spelgar sig i mitt riktiga liv. Nu sitter jag här med världens klump i magen. Usch, vad jag hatar denna känsla. 
Hoppas verkligen att dagen blir bättre senare på dagen. Ska fan ut och springa 5 km i skogen så kanske jag kan lugna ner mig lite. Jag finner liksom ingen ro i min själ. Jag bara stressar runt som en höna och mina tankar är splittrade. 
Min kära mor tycker att jag ska gå och söka hjälp för sömnen eftersom jag haft detta problem sedan många år tillbaka. 
Det kanske inte låter så farligt men det gör i sin tur att jag går runt på dagarna och är helt död. Mina ögon går i kors eftersom jag knappt sover någonting på nätterna. Det är heller inget roligt att drömma otäcka mardrömmar om mig själv och de i min närhet varje natt som nästan gör mig rädd för att somna på kvällen därefter.


Denna låt har gått på repet (stavas?) hos mig sedan igår kväll. Så jävla underbar. Nu ska jag ut o svettas som ett djur i skogen. Vi hörs sedan!

  

Hästar hit och dit

Fan fan. Eller igentligen vet jag inte om det är "fan". Jag ska ta det från början. Jag har nämligen tävlat två helger nu och hilton har stannat ut sig i 3 av 4 starter i princip helt utan anledning. Jag har alltså ridit väldigt lungt och sansat (inte stressat som förr), haft perfekt galopp genom hela banorna osv men ändå har han stannat ut sig i slutet av banorna. Helt utan anledning. Jag har trott att han varit dum eller lite lat men idag upptäckte jag att han var varm i ena hoven och markerar ganska tydligt på höger fram. Nu i efterhand tycker jag så synd om honom men det är lätt att vara efterklok.
Saken är den att det märks knappt att han haltar i ridhus eller där det är mjukt underlag. Men när jag idag testade att trava på asfalt och grus syntes det direkt. Tråkigt.. Hovslagaren var ute idag och kollade så att det inte var någon hovböld iallafall och verkade ner honom ganska kraftigt på framhovarna eftersom att han lätt flyter ut.
Så nu är det bara att vänta och se tills på måndag om det släpper eller ej. Annars får Karina (veterinären) titta på honom.
Det lär inte vara någon allvarligt men man ska alltid kolla upp om det är någonting. Speciellt om hästarna tränas och tävlas mycket!
I morgon är jag ledig från jobbet. Jag ska bara ta det lungt och sola om det är fint väder ute och på eftermiddagen ska jag hoppträna Vitnos (Pelles häst).

Hoppas bara att Hilton blir bra tills nästa helg eftersom vi ska till Kumla och tävla då och helgen efter Nykyrka. Håll tummarna för mig och honom :) Det är iallafall skönt att veta varför han har stannat och att det inte berodde på dålig ridning.

Nu ska jag hem till min vän Emelie och äta pizza. Vi ses kanske i morgon om ni fortfarande hänger med mig?
Godkväll.

Ja, jag är här igen. Varför vet jag inte?

Jag har nog saknat att blogga lite måste jag erkänna. Bloggade på jobbets hemsida ett tag men just nu ligger den på is. Känner att jag inte riktigt hinner med den. Med en sådan här blogg blir det lite annorlunda, jag skriva exakt vad jag vill och känner för oavsett om jag är hysteriskt arg eller hysteriskt glad. Igentligen kommer jag nog ha denna blogg mestadels för min egen skull. Lite som en dagbok. Jag tycker att det är skönt att få "skriva av sig" ibland. Ni kommer få läsa om allt möjligt, specialiserar mig inte på någonting denna gång. Skriver vad jag känner för, men även endel hästar eftersom jag vet att några har påpekat att de vill läsa om det. Vill ni följa med mig, varsågoda! Annars struntar ni i det. Denna gång är jag här för min egen skull.


RSS 2.0