VÄRLDENS VACKRASTE KVINNOR

 

Ursäkta mig, men varje år som jag tittar på VSFS funderar jag på varför jag inte är lesbisk?! Kvinnor kan verkligen vara enormt vackra!! Håret, sminket, kropparna, kläderna, ja allt gör mig gaaalen!!  

Vad tyckte ni om showen?


SERA POCO DI ISPIRAZIONE




Jag har såå mycket inspiration nu till våren. Tråkigt bara att det känns så långt bort.

ÅÅHHH! Jag är sjukt mör/öm och trött. Har vart på gymmet tre dagar i rad nu. Ärligt talat vet jag inte om jag ens kan gå imorgon. Alltså jag har träningsvärk i heeela kroppen. Den ömmar bara jag tar på den. Nu blir det några dagars vila. Imorgon ska jag träffa Miriam som är hemma från Norge plus Emelie när jag slutat jobba. Kommer bli mycket mycket trevligt. Var länge sedan jag hade en hemmakväll. Dock blir det först jobb hela dagen på både JC och D. Ska även hinna rida vitnos imorgon bitti. Med andra ord stänger jag av datorn nu och dejtar kudden plus mina gosedjur (som faktist existerar). NATTI NATTI


MED DESSA SKA JAG SPRINGA MÅNGA MIL



Titta vad jag fyndade idag på rasten! De var nedsatta från 1200:- till 799:- så jag slog till direkt. Köpte även ett rosa Nike linne. Trääna trääna :) Kan ni ens förstå att jag köpte ett par skor och ett träningslinne idag för över 1000:- istället för Acne kläder. Det är SJUKT!


IPHONE



OKEJ jag är så oteknisk man bara kan bli. Jag förstår inte varför alla bilder blir liggandes och än så länge har jag inte lärt mig ändra så ni får helt enkelt ha lite överseende.
Jag har iaf på mig en relativt ny tröja från JC, jeans Acne skor Acne armband fått av Anna. Nu ska jag kuta till jobbet. Vi hörs ikväll efter gymmet!!


VISST ÄR DE FINA?



Förra året fick jag snaps/shot glasen i julklapp av min morbror och hans sambo. Detta år fick jag fyra drinkglas i samma serie (bara två på bilden). Jag fullkommligt älskar de, känns som att det står mitt namn på de. Lär säkert användas ganska snart skulle jag tro:) På tal om något annat var det stressigt idag på jobbet. De vart väldigt mycket mer folk än vad vi hade räknat med, men det är ju å andra sidan bara positivt. Efter jobbet hängde jag på Tobbe till gymmet. Körde styrka och avslutade med att springa lite. Imorgon blir det att köra kondition med Martina. Längtar redan nu, måste bara hinna springa till Stadium och köpa lite nya träningskläder på lunch rasten imorgon. Nu när jag tränar mer måste jag ha fler ombyten (som inte är så jävla fula, får skämmas nu typ) och sedan måste jag köpa ett par bra löp skor eftersom det är det jag kommer lägga mest vikt på. Aja, nu ska jag göra det tråkigaste i hela världen, nämligen diska.. Oh jag blir arg av bara tanken..


GOD JUL

Tittar bara in här en snabbis och önskar er en riktigt god jul!! Har precis öppnat paket här hemma hos mamma och pappa och jag är överlycklig över alla fina julklappar som jag har fått bla iphone 4 (resulterar i en mkt bättre bloggande;), ridbrallor, Kingslandmössa osv osv. Wihooo. Nu ska jag fixa mig lite sedan ska vi hem till mina kusiner och fortsätta fira jul med hela tjocka släkten. Idag är jag glad. Jag är jätte glad :D


DÅLIG BLOGG, JAG VET



GODKVÄLL!

Det har vart dåligt med mitt bloggande dessa dagar. Jag har jobbat så mycket och vart totalt död när jag har kommit hem vilket har resulterat i att bloggen inte vart prio ett. Idag har det iallafall vart full rulle på D. Riktigt roligt, jag älskar att slå in massa fina julklappar. Nu ska jag slå in sista hem hemma, sedan är jag klar! Imorgon ska jag först till farmor (hon bor på hem), sedan hem till mamma och pappa och på kvällen ska vi till kusinerna. Det kommer bli mysigt och jag lääängtar efter att få äta julbord!! Uhh.. Min mage kurrar som bara den. Aja, nu ska jag ta och äta min jätte goda lax. MUMS (not). Ha en mysig kväll!


BRRR





En fin vinterdag i stallet.

HUR kallt är det inte ute?! Jag var en istapp imorse när jag red vitnos och lär vara det imorgon bitti med. Jag är iallafall ganska nyligen hemkommen efter ett konditions pass med Martina på Nautilus. Det gick bra idag. Testade att löp träna på bandet (förut har jag haft benhinneinflammation) men idag gjorde det faktist inget ont. Har lagt upp en plan för hur jag ska träna den närmsta tiden. Det kommer bli ett hårt pass på crosstrainern, ett löp-pass på bandet och en styrke-pass per vecka. Vad tror ni om det? Jag är iallafall sjukt taggad och jag har verkligen saknat träningen, det är otroligt skönt att vara igång igen! Nu ska jag städa lite här hemma och sedan dejta kudden och mina gosedjur. Vi hörs somvanligt imorgon. PUSS&KRAM PÅ ER


JAG ÄR SÅ LYCKLIG



Jag var tjejen som fick gå i mattestuga, knappt ett G i matte A, tragglade mig igenom matte B på distans. Sena isolerade kvällar helt ensam har jag ägnat sjukt många timmar åt att försöka lära mig logaritmer, exponentialekvationer osv osv. Blod svett och tårar. Men vad gör det när man uppnår sitt mål?! JAG KLARADE PROVET!!!!!!!!! JAG KLARADE MATTE C!!!! DET ÄR HELT JÄVLA OFATTBART OM MAN HETER EMELIE MÄNTYNEN! Ännu ett bevis på att man kan OM man har en JÄVLA VILJA och ger sig fan på något, man måste bara vara berädd att offra vissa saker under resans gång. Jag tvivlat många gånger på om jag skulle klara det nu när jag jobbar så mycket osv men det är över nu!!! WIHO WIHO WIHO! Jag är lycklig och vet ni vad? Jag är stolt över mig själv. Det trodde jag fan aldrig.


SLADDER BEN OCH SLADDER ARMAR



Nu är jag hemma en snabbis och vänder, ska snart till skolan. Hann med att köpa tre julklappar på stan innan jag pulsade vidare till gymmet. Alltså är det någonting som jag är bra på är det att pressa mig själv (vad det än gäller så som skola, jobb eller träning). Aja, hur som helst dödade jag mig själv på gymmet. Körde kondition på crosstrainern men ökade takten lite och hann med 1 mil på lite mindre än 50 minuter. Jag har blöt av svett och igentligen har jag inte ens kondition till det men med lite jävlar anamma och en enorm vilja så klarade jag det. Wiho! Det är ju faktist bara ca 5:e gången jag tränar efter ett års uppehåll. Nu ska jag köra den takten och sedan öka om någon vecka. Jag är sjukt pepp för att träna nu. Imorgon blir det träning med Martina. Hejja hejja!

Föressten, jag som inte kan ngt undrar, är 1 mil bra eller dåligt på straxt under 50 minuter? Jag har liksom inte en blekaste aning om vad som är bra och vad som är dåligt..


SVART LÖRDAG



Igår mådde jag alldeles för dåligt för att ens kunna blogga. Kvällen började med att jag tog taxi ner till Asti och drack ett glas (som typ var en halv flaska) vin medans Carro jobbade sin sista timme. Efter det gick vi hem till Louay och förfestade. Vi avslutade kvällen med Otten och Hugo. Jag hade as roligt även om jag inte minns allt (?). Jag trodde inte att jag drack ngot ute men Carro sa att vi hade shotat massor och en annan berättade att jag drack vin osv ute. Inte så konstigt att jag har minnesluckor med andra ord!! Haha.. Aja, nu ska jag ner på stan och handla lite julklappar, sedan ska jag til Nautilus och träna och sist men inte minst ska jag till skolan och få reda på provresultatet ikväll. Gud vad jag är nervös.. Jag måste få ett G eftersom jag har slagit vad 1000:- med Pelle (min tränare) att jag skulle klara det. HOPPAS HOPPAS.


KÄRLEK


BLACK`N WHITE



 Skjorta Monki, skinnbrallor TopShop, västa FrontrowLiving, skor Nelly.se

Jag trotsar och tänker använda mina skor ikväll. OHJA NU KÖÖÖR VI!


HUR SNYGGA?



Hämtade precis ut mina skor som jag beställde tidigare i veckan. Jag är GRYMT NÖJD!! Jag ser framför mig vilka outfits som jag ska bära till dessa skor, bland annat ett par sjukt häftiga sommar brallor som jag har beställt från Dagmar. Nu ska jag käka lite snabbt, sedan ska jag ner till Asti och ta ett glas vin medans jag väntar på att Carro ska sluta jobba. Efter det blir det partyy partyy. Haha oväntat va? Frågan är om jag ska vara så osmart att använda skorna ikväll? Vi får se..


LÖRDAG




Godmorgon!

Vill bara säga att vi har 15% rabatt på alla stickade plagg på D. Erbjudandet gäller ENDAST IDAG. Funderar på om jag ska gå ut ikväll eller åka hem till mamma och pappa.. beslutsångest som alla andra lördagar!!! Aja, ses vi inte på jobbet (eller kanske i vimmlet) så önskar jag er en trevlig helg!


GÅRDAGENS OUTFIT





Blogg.se strulade för mig igår kväll och jag kunnde inte logga in därav lite dålig update (jag som för en gåns skull hade tagit mig tid att fota en dagens) MEN ni får den nu istället! Stickad Acne, knähöga stövlar Vagabond, klocka Guess och armband från C collection.

Idag är det jobb som gäller och ikväll blir det lugna gatan. Ska hem till Emelie och titta på Robinsson (hon ville se det med självaste "R emme" = Robinsson emme. Jag tänker faktist söka till nästa säsong. Dock har jag inte hittat vart det är man söker. Tror inte att man kan göra det än? NÅGON SOM VET?




WHEN YOU GET WHAT YOU WANT, BUT NOT WHAT YOU NEED





Jahopp, då lider även denna onsdag mot sitt slut.. Det var en väldigt lugn dag på D idag. Inte alls så mycket folk som vi hade räknat med men det kommer nog till helgen skulle jag tro. Efter jobbet var jag duktig och gick de tunga stegen till Nautilus. Körde kondition och efter det solade jag. Det är ju skönt när man väl är där men det är just det där att antingen går jag ena hållet och tränar eller andra hållet så jag kommer hem och kan lägga mig i soffan och titta på tv. MEN nu är det ju så att jag har aldrig varit någon riktig "soffpotatis" (även om det är skönt ibland) så jag har bestämmt mig för att börja träna ordentligt nu ca 3 dagar iveckan. Det skulle ju vara väldigt roligt att springa något lopp sen i vår om man är i bra form. Jag vill utmana mig själv och behöver sätta upp mål för att tycka att det är roligt, annars tröttnar jag illa kvickt. Men vi får se, först och främst ska jag försöka komma i hyffsad form vilket jag absolut inte är i nu!  Aja, godnatt på er mina vänner. Sleep tajt.


HETT TIPS




KLICK-SÅ VAR DE VITA MINA! Hur snygga!? Jag dööööör!!!


PROV, BOUL OCH JULMAT INNEFATTADE MIN TISDAG



J -Tobbe gillar att spexa :)
 


Min fin fina arbetskamrat på D, Sandra!!



Vår nykommling Alexander som har börjat jobba på D.



Idag tog jag en välbehövd sovmorgon. Åkte ju till skolan vid 7.30 och skrev provet och kom hem 0.00 igår kväll. Både min hjärna och kropp var rätt trasig om jag säger så. Dagen började somsagt med provet. Jag var faktist riktigt nervös innan. Hur det gick jag har ingen som helst aning om. Det var endast ett fåtal uppgifter som jag kännde att jag faktist kunnde. Sedan fick jag chansa på alldeles för många frågor. Jag ber till gud at turen är på min sida så jag kan få det där fjuttoga G:et som jag bara måste ha. Svaret får jag reda på på måndag. Efter provet blev det jobb på JC hela dagen. Kvällen spenderades med Sisters/Brothers (både de i stan och ingelsta), JC och DCompany. Vi åt julmat och spelade boul som förövrigt var skit kul!! Vi var ju ganska många så vu fyllde upp 6 lag så körde vi olika omgångar och så möttes man i final. Mitt lag hade riktigt bra flyt och vi kom faktist till final. TYVÄRR  började vi spela helt plötsligt spela riktigt dåligt vilket gjorde att de andra vann och vi hamnade på en andra plats. Men jag tycker att det var bra jobbat ändå med tanke på att ingen av oss spelar boul! Nu ska jag klä på mig ordentligt och åka ut till min kritvita (pissgula) man. Det blir dock bara en skritt runda eftersom han blev vaccinerad i förrågår. Efter det jobb på D och ikväll hoppas jag på att kunna träna på Nautilus :)


MIN DAG...



Jag ser formler hela dagarna och jag drömmer om de på nätterna. Imorgon måste det sitta. Då skriver jag slutprovet (nationella) i matte C. Snart ska jag på min sista lektion som är från 18.21.00. Sedan ska jag bara hem och lägga mig. Bäst att vara pigg imorgon så jag kan koncentrera mig ordentlig och försöka minnas allt som jag har lärt mig under dessa månader. Håll tummarna för mig imorgon bitti är ni snälla. Jag tror det behövs!! Pju...


OM EXAKT TVÅ MÅNADER

Ja, då är jag låångt bort från lilla Sverige. Jag ska nämligen på kryssning i karibien igen! Denna gång åker vi inte med samma båt som vi åkt med tidigare utan det blir en helt ny. Rutten som vi ska åka är en specialare som bara går någon gång per år. Här ser ni vårt schema!

Dag ett: sover en natt på land i Miami.
Dag 2: At sea
Dag 3: At sea
Dag 4: St Thomas
Dag 5: Antigua
Dag 6: St Lucia
Dag 7: Barbados
Dag 8: Grenada
Dag 9: At sea
Dag 10: Tobago
Dag 11: Aruba
Dag 12: Curacao
Dag 13: At sea
Dag 14: At sea
Dag 15: Tillbaka i Miami.

Här kommer jag svettas loss. Brukar faktist träna på rätt hårt när vi har åkt tidigare. 



Poolområde på däck.


En av matsalarna.


Ocean resturant.





Barbados



SOM jag längtar!! Dum som jag var tog jag ju bara en veckas semester i sommras så det ska bli extremt skönt att få komma iväg. Jag ska bli bruuun. Wiho wiho :)




MIN STÖRSTA RÄDSLA

Åh herre gud vad jag är/var rädd! Jag var ju somsagt hemma hos Emelie ikväll. Somvanligt när jag kommer hem såhär sent så finns det inga parkeringsplatser i närheten där jag bor så jag var tvungen att ställa mig väldigt avsides (typ vid ett industri område) där det är väldigt "öde". Det finns varken några hus eller människor där på kvällstid. Eftersom jag inte hade något annat val parkerade jag bilen där. I samma ögonblick som jag parkerar ser jag att det kommer en man som leder en cykel. Puh, skönt tänkte jag, då finns det ialafall en människa här OM något skulle hända. När jag går ur bilen ser jag hur han håller på och vänder sig om och tittar efter mig och sedan väljer han att gå en lite genväg (som jag vanligtvis brukar gå) där det är lite avskärmat med lite träd vid sidan om. Först tänkte jag att jag skulle följa efter honom men sedan när jag precis är på väg in där så vänder han sig om igen och sedan stannar och sätter sig på cykelns pakethållare och glor på mig. Jag blev as rädd så jag tog snabbt som attan upp min mobil och ringde till Emelie. Somtur va så svarade hon och mannen stannade kvar på platsen han var på och bara tittade på mig. Utan att överdriva var jag helt skräckslagen!! Visst, nu kanske det var en helt vanlig människa men VAD gör en man i ett typ industri område helt ensam med en cykel närmare 12 på natten?! Och VARFÖR stannar han och sätter sig på sin pakethållare i snöstorm och minusgrader och glor på mig?! Jag fick iallafall en väldigt mysko känsla som gjorde att jag fick panik. För er som inte vet är jag extremt mörkrädd. Jag har till och med haft det jätte tufft när jag åker till stallet varje morgon eftersom det är kol svart och jag är helt ensam. I början hade jag panik. Jag hoppade till för minsta lilla, vågade inte gå in i hö rummet förrens det blivit ljust och jag var tvungen att både tända överallt och sätta på radion så jag skulle slippa höra massa konstiga ljud. Nu efter flera månader har jag visserligen gjort framsteg, jag är inte panikslagen varje morgon men jag är fortfarande väldigt rädd och måste både tända, sätta på radion och jag är på min vakt hela tiden. Dock så tror jag att man måste utsätta sig för sina egna rädslor för att bli av med de. Jag har långt kvar men jag har iallafall kommit en liten bit på vägen. Mörker är det absolut värsta jag vet. Hade massa problem när jag var liten och än i dag sover jag med en lampa tänd och fram tills dess att jag flyttade hemifrån hade jag ALDRIG någonsin sovit själv hemma. Jag gjorde alltså debut för några månader sedan. Det var faktist en av anledningarna till att jag flyttade hemifrån så pass sent. Igentligen vet jag inte vad det är som skrämmer mig så mycket men mörkret är min värsta fiende. Om jag skulle skriva alla "fåtor" som jag har haft/har för mig skulle listan kunna göras lång och jag tror inte att ni vill läsa allt för då skulle ni tro att jag var knäpp (på riktigt). En fråga bara.. OM man nu märker att någon följer efter en, självklart ska man ringa någon men är det bäst att fortsätta gå och låtsas som att man inte är rädd eller ska man springa så snabbt man kan tills man kommer hem? Det är ju bättre att vara förberedd än oförberedd om man hamnar i en sådan situation.. 


JULKÄNSLA?

 

Marken är täckt med ton av snö, julpyntet är på sin plats och jag står och slår in hundratals julklappar åt människor som är ute och julhandlar. Trots detta har jag ingen julkänsla i kroppen. Har ni fått det?

Nu har jag pluggat lite och ska snart träffa min väldigt fina vän Emelie. Vi ska köpa allt som går att äta och sedan hyra film. Tro det eller ej men jag tycker faktist att det är skönt att inte parta idag. Känner liksom inget sug. Imorgon blir det plugg hela dagen förutom på morgonen när jag ska hoppträna med min älskade man, vitnos. Ha en fantastisk kväll!


DAGENS LÄPPAR





Dagens läppar fick bli målade i färgen Havanna från MUS. Det var snyggt imorse i några timmar men sedan efter lunch började det se väldigt kladdigt ut (syns så tydligt när stiftet är så mörkt) så då tvättade jag tillslut bort det. Nu ska jag äta något och sedan blir det plugg innan jag ska dejta mr kudde. Att sova är den allra bästa hobby jag har just nu. Det enda jag vill är att sova. Jag går liksom och längtar efter det när jag jobbar. Hur normalt är det igentligen!?


SJUKA ÄCKLIGA JÄVLA MORSA!



JAG TVINGAR ER ATT TITTA PÅ DET HÄR KLIPPET SOM ÄR TAGIET UT DR PHIL (NI MÅSTE SE HELA KLIPPET)!!! Alltså fy fan säger jag bara! Jag får rysningar i hela kroppen när jag ser det här klippet. Hur fan kan man göra så mot sitt barn!?! Mamman måste ju vara totalt jävla hjärndöd. I min värld spelar det ingen roll om man är psykist sjuk eller inte. Man behandlar inte barn på det sättet!! Jag undrar om det får henne att må bättre av att se sin son plågas?! Jag skulle mer än gärna göra samma sak och tusen gånger värre mot kärringen så hon får se hur det känns!! Jag hoppas av hela mitt hjärta att de har fått hjälp och att pojken slipper genomgå sådana här saker nu. Jag hoppas att han inte får "men" för livet (ofta är det ju sånt som bidrar till olika dåliga saker längre fram i livet). Åh gud.. Tänk vad vissa barn behöver gå igenom. JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG OCH LEDSEN! Det finns verkligen människor till ALLT. Jag slutar aldrig förvånas....


MIKROFÅNKÅT



Det dunkar musik även när jag pluggar och jag börjar tänka på nyår. What to do?!


DEN PERFEKTA BRUNETTEN



Jag kommer slå till på den här perfekta bruna färgen nästa gång jag ska färga håret hos frisören! Lite blondare i längderna och mörkare upptill så att det nästan ser ut som att man har utväxt. Ja, jag vet att det blir krånligt att hålla efter då jag har knallblond utväxt men det struntar jag i. Vill man vara fin får man lida pin. Just nu är my skin kritvit så vettifan om jag skulle passa i det just nu men i februari kommer jag vara brun som en pepparkaka så jag funderar på att göra det antingen innan eller efter jag kommer hem (om jag ens kan hålla mig så länge? finns ju faktist brun utan sol).

Föressten, bara för att skryta lite så har jag lagat världens godaste mat! Råstekt potatis, kyklingfile med vitlöksmarinad, sallad och bearnese sås. Det är verkligen INTE ofta som jag lagar "ordentlig" mat så just därför ger jag mig själv 10 poäng :)  Nej nu måste jag plugga. Vi ses och hörs här imorgon igen.  Puss på er!!


HÄR SATT JAG FAST VID 6-TIDEN IMORSE



Jag har självklart som alla andra endel fobier. En utav de är att åka hiss. Jag åkte ALDRIG hiss innan jag flyttade till lägenhet (jag bor högst upp nu). Då blev jag plötsligt tvungen att tvinga mig själv att åka eftersom det blir väldigt jobbigt att springa i alla trappor. Det har gått jätte bra fram tills imorse när jag skulle åka till stallet. Jag ställde mig i hissen och den började åka neråt. Plötsligt stannar den och jag trodde att jag var nere på markplan (jag var så trött att jag nästan halvsov) men när jag märker att inte dörrarna öppnas och vänder mig om ser jag att hissen har fastnat mellan två vångingar!!! PANIIIIK. Jag står i min egna mardröm!! Jag började trycka på knapparna men hissen bara "hoppade" lite och ingenting hände. SOMTUR va så hörde jag att någon gick ner för trappan så jag ropade och då var det min granne som skulle åka till jobbet. Så han fick börja ringa runt och fick sedan tag på en som skulle komma och få ut mig. Men efter några minuter åkte hissen upp och sedan ner igen så jag kom ut tillslut! Det tackar jag gud för!! Hade inte min granne kommit så hade jag fått mega panik. Jag hade ju på mig 3 byxor, fyra tröjor osv osv så redan på de minuterna som jag var fast i hissen fick jag börja ta av mig de yttersta byxorna jag tröjan för att jag fick för mig att jag helt plötsligt började svettas och få svårt att andas. Dock höll jag mig väldigt lugn. Mycket lugnare än vad jag trodde att jag skulle göra. Nu tänker jag få ännu mer benmuskler än vad jag redan har och gå upp och ner för de där trapporna varje dag! Inte tänker jag ställa mig i hissen iallafall!!


SNART SÅ...



GODKVÄLL PÅ ER MINA VÄNNER!

Nu har jag äntligen slängt mig i soffan. Det har vart en lång dag. Om exakt en vecka kommer jag skriva nationella provet i matte c så den här veckan kommer jag lägga allt fokus på att rå plugga. Ingen rolig vecka men det spelar faktist ingen roll för snart är det (förhoppningsvis) sista gången jag sätter min fot på komvux. Det kommer bli så underbart skönt och jag ska ta mig fan klara det här provet!!


PIC













Lite bilder från igår. Tänker inte skriva så mycket mer. Jag måste komma igång och plugga nu. Imorgon är det jobb som gäller. Det kommer en säljare som ska visa mig lite nya märken. Dock tvivlar jag på att de skulle passa in i butiken men titta kan man ju alltid göra..


SÅHÄR SÅG JAG UT IGÅR




Yepp, detta var alltså klänningen som jag beställde. Det blev en lyckad utgång igår. Otten var riktigt uselt så jag gick i princip bara in och vände. Åkte sedan till trappan där det var mycket mycket roligare. Idag är jag sliten och vääldigt trött. Dock måste jag åka och rida nu och sedan plugga resten av dagen. Lägger upp lite mer kort senare när jag får tid. Ha en skön söndag!


SNEAK A PEAK-NU DRAR JAG!






LOVE THE WAY YOU LIE



Jag blev tipsad av Mikaela (praktikant på JC) om part two som Rihanna och Eminem har gjort. Alltså, utan att överdriva så dör jag för den här låten. FY FAN I JÄVLA HELVETE VAD DEN ÄR BRA!!! Lägger snart upp kvällens outfit. Får se om det blir mjukis eller kort kort.


TRACK TAUPE



Titta vad som kom in igår på jobbet. Jag har ju de svarta men skulle gärna vilja ha dessa med. Kanske till våren om de finns kvar då. Isåfall är det menat att de ska bli mina (jag tror ju på ödet). Det är samma pris som de svarta, alltså 3200:-.
Igår kväll var jag hemma hos mamma och pappa, sov över där så jag är nyss hemkommen. Nu blir det att spacka annsiktet så jag ser lite levande ut. Sedan blir det jobb, hoppträning efter det och ikväll blir det antingen inflyttningsfest eller plugg (?). Ha en fin lördag!


PÅ MINA BEN



Idag körde jag på mina Cheap Monday brallor. Jag har faktist bara använt de en gång så jag kännde att det var dags att inviga de för andra gången:) Efter jobbet var jag och hämtade ut klänningen som jag beställde tidigare i veckan. Den var lite stor så jag får gå till skräddaren och sy in den imorgon, MEN jävligt snygg. Får se om jag blir hemma imorgon kväll eller går ut och skakar rumpa. Vad tycker ni? Ska ni ut?


LIPS



Nu är jag äntligen hemma för dagen. Har spenderat närmare 11.5 timmar på jobbet idag. Det var ju tomtenatta vilket innebar att alla butiker var öppna till 21 plus att vi hade 20% i hela butiken. För vår del blev det en väldigt lyckad dag med massa roliga kunder. Nu är jag dock rätt så död så det blir bums i säng för imorgon bitti ska jag upp tidiiigt (as usual). Funderar på om jag ska köra på ett par mörka läppar imorgon. Det tål att tänkas på.. Godnatt på er mina vänner.


NY MÖSSA PLUS HANDSKAR



NU är jag jävligt sen!! Här ser ni iallafall min nya mössa och mina nya skinnhandskar :)


JAG LEVER

Hej på er!

Dåligt bloggande, jag vet. Har så mycket att göra just nu så är knappt aldrig hemma. Nu är jag bara och vänder, ska hämta matteböckerna för om 30 minuter börjar min tredje sista lektion! Kommer räkna sista sidan i boken idag, sedan blir det att repetera. Gissa om det känns skönt?! Föressten köpte jag en ny mössa och ett par snygga handskar som jag visar ikväll eller imorgon. Puss <3


RSS 2.0