NYHET I BUTIK



Idag fick vi första leveransen av pre collection. Bland annat dessa byxor, "best". Riktigt fina. Till kille fick vi en jeans skjorta (ljus) och olika färger av storsäljaren "limit" som är en bra bas t-shirt. Föressten är jag riktigt glad nu. Jag har nät-shoppat en riktig häftig/sexig klänning. Kunnde inte låta bli, det stod verkligen Emelie på den. Woop woop!


I MIN HJÄRNA

Ibland tänker jag alldeles för mycket. Eller.. ibland är fel ord. Jag är en person som tänker väldigt ,väldigt mycket. Hela tiden. Att analysera saker är en sak som jag är väldigt bra på. Om det är en bra egenskap vet jag dock inte. De flesta av årets dagar känner jag mig väldigt stark som person på alla plan. Jag vet vad jag gör, jag vet vad jag vill och framförallt, jag har tydliga mål som jag kommer se till att uppnå här i livet. MEN. Sen kommer de dagar då även jag känner mig ganska vilsen. Gör jag rätt? Är jag på rätt väg? Vad håller jag på med? Osv. Då är det så himla skönt att ha så fina vänner. Jag citerar vad en vän skrev till mig för några dagar sedan; det är underbart att ha dig som vän. Skönt att ha någon att luta sig emot. Det värsta är att jag känner knappt hennes huvud på min axel. Jag däremot ligger oftast som en tung säl över henne. Dock är jag grymt tacksam över att du låter mig göra det när havet stormar.
Nu tror ni säkert att jag är ledsen och att någonting har hänt. Då ska jag vara ärlig och säga att det har det faktist inte. Jag känner bara för att få skriva av mig lite. Jag vet att det kan vara en salig blandning av olika inlägg här på bloggen men jag har heller aldrig kallat den för en hästblogg eller modeblogg. Detta är min "dagbok". Det ni får läsa är det som jag vill få ur mig. Vare sig det är en klänning som jag är helt kär i, hur jag har spytt de senaste dagarna eller hur lycklig/ledsen jag är. Den här bloggen har jag för min egna skull. Ibland tycker jag bara att det är skönt att få rensa luften. Jag är ju en person som tror på ödet och att allt som händer här i livet har en mening. Att jag har vart sjuk i nästan en vecka tror jag var bra för mig. Jag behövde nog stressa ner och få klarhet i vissa saker. Nu när man blir äldre märker jag att jag uppskattar saker som jag för några år sedan inte ens hade binkat över. Jag ska ta vara på mitt liv på bästa sätt, även se till att uppskatta saker och ting här i livet. Nej, nu ska jag ta och avrunda här. Vill bara säga att jag älskar att leva livet även om man inte går med smilande läppar genom det. Jag menar, vad hade vi lärt oss då? När jag blir gammal vill jag vara en rynkig och erfaren farmor/mormor som kan sitta och berätta sina historier och ge många goda råd till sina barnbarn.  

    


OMFG



En riktig riktigt Emelie klänning. Enkel men någon alldeles alldeles extra. Jag är lyrisk.


JA, JAG HAR JU HAFT ROLIGARE OM MAN SÄGER SÅ!!!



Detta måste vara första gången som jag är ENSAM hemma en lönings-lördag. Med andra ord kommer ni inte se mig komma vinglandes (bokstavligt talat:) på varken Otten eller Hugo ikväll. Extremt tråkigt skulle jag vilja säga..
Just nu sitter jag och tittar på höjdhoppningen från Globen. John Hickey blev delad första plats i höjdhoppningen. Kul. Syrran är ju nere och jobbar/rider hos honom denna vecka. Skulle gärna vilja ha sett det på plats eftersom vi ändå får biljetter dit men mamma och pappa är på fest och syrran är ju inte hemma, därav blev det ingen globen detta år. Lite tråkigt eftersom det brukar vara mysigt att åka upp dit med familjen plus att jag alltid får sådan härlig jul-känsla. Men men, vi hörs imorgon! Ska averka film ettusenfyrtiotvå snart. Om ni vill ha filmtips är det bara att ni hör av er. Haha!


PRE COLLECTION



Acnes pre collection är äntligen på gång! Jag var rätt lyrisk när jag var i deras showroom och köpte in med Patrick. Igentligen var det en ganska "liten" kollektion om man jämför med deras main men ack så mycket fina saker. Den här kollektionen är mer kvinnlig och inte riktigt lika "ung". Den ska komma till butik innan jul så det lär inte dröja alltför länge. Tyvärr blev det inga fina smycken (jag älskar halsbandet ovan), det är för dyrt för Norrköping. Ligger på närmare 3000 papp. Men fina är de. Pju.


MÅSTE UPP PÅ VINDEN NÄR JAG BLIR FRISK



Jag har totalt glömt bort min vita fuskpäls som jag köpte förra året! Den måste vara på vinden för i min lägenhet är den inte iallafall.. Jag ber till gud att jag blir frisk snart. Jag har fått behålla den vätskeersättning som jag lyckats få i mig och även lite melon. Däremot mår jag sjukt illa och är rädd för att jag kommer spy inatt med. HOPPAS INTE. Mamma kommer och hämtar mig snart. Ska sova hemma hos de ikväll så jag slipper vara ensam när jag mår så dåligt. Jag har nog aldrig vart så svag som jag är just nu faktist. Snälla snälla mage, varför kan du inte vara som alla andras?! Jag vill ju åka och rida min bästa vitnos! Han undrar säkert vart jag är mitt hjärta..


EN NATT MED AJ AJ, TÅRAR OCH SÅ BÖRJADE ALLT OM IGEN

Vilken natt det blev.. Jag hade visserligen väldiga kramper i magen igår men eftersom jag inte hade spytt antog jag att jag var på bättringsvägen. Dock hade jag fel än en gång. Kramperna fortsatte under natten och sedan vid 4-tiden inatt började jag spy igen. Försökte dricka lite vatten osv men spydde bara upp allt på direkten. Har nog aldrig spytt så mycket galla som jag gjorde. Imorse var jag så svag i kroppen och hade sådan extrem huvudvärk så jag inte kunnde gå upp från sängen. Mamma ringde läkaren och han ställde lite frågor, bland annat när jag kissade senast.. Det var inget som jag tänkt på men när jag tänkte efter så insåg jag att det var i tisdags!! Han sa direkt att jag var uttorkad så mamma åkte och hämtade vätskeersättare som jag måste dricka nu och BEHÅLLA. Om jag inte kan göra det måste jag åka till sjukhuset och få dropp;( Nu har jag lyckats få i mig några "klunkar" utan att de har kommit upp så jag hoppas att jag får behålla det nu. Alltså jag är inte den som brukar klaga över saker och ting men tårarna rinner ner för mina kinder just nu för jag mår verkligen inte bra ;(


JÄVLA KUK MAGE

AAAAAJJJJJJJJ, ni fattar inte hur ont jag har!! Sjuka kramper. Det är ju så typiskt att just jag ska få maginfluensa (för andra gången) som har jordens sämsta och känsligaste mage! Varför varför varör?! Jag har slutat spy nu iallafall. Blir dock hemma från jobbet imorgon med eftersom jag har så ont så jag ligger ner hela dagarna. Börjar bli vääldigt långtråkigt måste jag säga. Ingen vill ju komma hit heller med tanke på att det smittar som bara den förutom mamma som kommer hit och tittar till mig och lämnar lite nödvändigheter :) Pappa är på¨någon middag i sthlm ikväll och sedan skulle tydligen petter komma och sjunga. Jag är INTE avis. POOR ME.


TOPSHOP



VILKEN gräddbakelse! Förstår inte varför jag enbart faller för dyra kläder. Men jag älskar fina tyger och välskräddade detaljer. Just den här klänningen kommer från Rare och finns att köpa på TohShop för 165 pund. En vacker och i ögonfallande skapelse är det iallafall. Inspiration ger den också.  


JAG ÄLSKAR GYNNING





JAG ÄLSKAR BÅDE GYNNING SOM PERSON OCH HENNES KONST! Jag är inte alls någon som bryr mig om konst osv. MEN jag skulle dö för att få pryda en av mina vita väggar med någon av hennes underbara tavlor. Synd bara att de är så dyra. Vet att det finns litografier (stavas?) men de kostar ju ändå typ 3500:- vilket jag tycker är lite mycket pengar för just en tavla.
Jag älskar även hennes hårfärg som hon har på bilden. Är sugen på något lika dant (kanske snäppet mörkare). Men det får bli i februari för då ska jag iväg på en sak :)


TACK SNÄLLA MAMMI



Mammi tyckte att jag behövde en jul-stjärna i fönstret så i förrgår när jag kom hem från jobbet hade hon överaskat mig och både köpt och satt upp den i lägenheten. Nu börjar jag faktist få lite jul känsla. Funderar även på om jag ska köpa någon gran att ha här hemma.. I plast då så att den inte barrar eftersom jag INTE är någon kung på att städa så att säga.. Nu orkar jag inte skriva mer här. Ljuset från datorn gör att jag vill spy igen. Usch, ni fattar inte hur äcklig jag känner mig. Jag har legat ner hela dagen och just nu är toaletten min bästa vän :( Att vara magsjuk kanske kan vara det värsta jag vet!


:(

ÅÅHHH jag vet inte vart jag ska ta vägen! Igår började jag med att spy två ggr på JC. Fortsatte dock att jobba fram till 18.30 då jag knappt kunnde stå på benen. Väl hemma mådde jag så dåligt att jag ringde och grät till mamma och pappa så de kom hit med lite nödväntigheter, stoppa om mig i sängen och ställde en hink brevid ifall jag inte skulle hinna till toan. Hela natten har jag haft jordens frossa, fortsatt spytt upp allt som fanns i min kropp. Detta var kanske den längsta natten ever. USch, måste gå upp ur sängen för att bege mig till soffan snart men jag vet inte om jag vågar :( Åhhhhhhhhhhh =( =( =(


GÅRDAGENS SLAPPA OUTFIT



IGÅR var jag klädd i detta; byxor Ginatricot, stickad Gina Tricot och skor från Acne. Sköna måndagskläder med andra ord. Imorse när jag åkte till stallet ville jag bara dö. VAD FAN ÄR DET FÖR LAND VI BOR I IGENTLIGEN? Det är helt sinnesjukt, det blåser som fan, regnar/snöar om vartannat. Pricken över i:et är ju att det är bäck svart när jag åker till stallet och bäcksvart när jag går hem från jobbet. Jag minns liksom inte när jag såg solen senast? Inte kontsigt att människor blir deprimerade den här årstiden. Aja, nu är det på tiden att jag börjar fixa mitt face och ta på mig lite kläder. Idag är det JC som gäller heeela dagen.


LÖRDAGENS





Kom på att jag har glömt att visa er hur jag såg ut i lördags. Som ni ser använde jag min Acne klänning för andra gången på kort tid men det struntar jag i för jag fullkommligt ÄLSKAR den! Det var heller inte sista gången den kommer klä min kropp kan jag lova.. Till den hade jag min väska från Frontrow Living, kilklackar från Monki, jacka från Dagmar och en stor bling bling ring från KumKum.

Nu ska jag göra det tråkigaste i världen = diska. Det tar död på mig men nu har jag inget val längre, jag har liksom inte diskat på flera dagar. Ni kan ju tänka er hur det ser ut.... 


SKYLTNING





Ja, idag har jag bytt kläder och fixat lite med dockorna i butiken. Här ser ni lite av resultatet. körde lite mer dressat nu till julen. På onsdag ska vi förhoppningsvis även julpynta lite så det kommer bli ännu finare! Nu ska jag till skolan. Bara ca 3 veckor kvar tills jag slriver slutprovet. PLUGGA EMELIE PLUGGA!


NI HAR SÄKERT REDAN SETT DEN



Men om ni INTE har gjort det så MÅSTE ni titta! Haha, någon som känner igen sig? Jag tycker det är så jävla roligt, har tittat på den flera gånger!


MINA UNDERBARA VÄNNER!








Igår festade jag med dessa brudar! Vi började kvällen hemma hos Agnes och Bella. Sedan drog vi vidare till Hugo och sist men inte minst Otten. Var inne på Hugo i typ 5 minuter. Visst var det mycket folk osv men jag gillar inte Hugo på vintern. Det är alldeles för ungt folk (en annan sak på sommaren när de har uteserveringen eftersom typ alla är där då) så jag slog klackarna i taket inne på Otten istället :) Jag höll mig iallafall på benen den här gången och slapp göra värsta vurpan som jag gjorde sist..

Idag har jag myst med film, vart hemma och ätit middag hos mamma och pappa och sedan avrundade jag dagen med hoppträning för Pelle. Vitnos och jag är i fin fin form och allt bara flyter på. Jag har ju lagt om hela ridningen och jag verkar ha hittat rätt. Just nu hoppar jag bara banor (har haft svårt med det) så jag hoppar bara fram och sedan låtsas vi att jag är på tävling och får en bana på¨minst 10-12 hinder. Idag tränade vi även på lite omhoppningsvängar och det gick galant även om vitnos är en stoor och inte den lättaste hästen att rida snäva svängar. Nu ska vi ligga i och träna. Jag ser fram emot nästa tävlings säsong för jag tror att det bådar gott om det fortsätter som det gör nu! Träna och uppnå mål är det absolut bästa jag vet här i livet!


ALARMERANDE LÄPPAR







JAAA DET ÄR KLART ATT VI SES UTE!! Otten, Hugo, jag vet inte vad det blir. Säkerligen båda. Hela party familjen skulle tydligen ut och inte sviker jag de en kväll som denna. Woop woop! Hoppas vi ses i i vmmlet. Ikväll skakar vi rumpa!! OKEJ?


HAHA!




Ja, såhär såg min kväll ut igår, typ. Haha! Emelie skulle promt visa de andra att hon orkade bära mig på ryggen efter all brie ost hon hade ätit och visst orkade hon det. Jag höll på att dö av garv eftersom jag kännde mig lite otyplig på henne så att säga :P Sedan fortsatte vi flamsa runt och vi gjorde det vi brukar göra varje fredagskväll = jag gör mig så ful jag bara kan och antingen säger ngt roligt eller sjunger, samtidigt filmar Emelie mig och när filmen är klart sitter vi och tittar på den medans vi kiknar av skratt. Om någon vän har tur skickar vi även videon till någon. Igår blev det till Jenny. Emelie filmade även mig i smyg när jag inte visste om det och hela situationen blev så jävla sjuk så jag låg dubbelvikt när vi tittade på den MEN den var liiite för privat så vi raderade den. Annars lovar jag att det hade blivit en hit på youtube! HAHA, Jenny om du hade sett den hade dö dött (JAG LOVAR)!!
Aja, ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, antingen filmkväll eller party med Bella och Agnes. VAD TYCKER NI ATT JAG SKA GÖRA? BESLUTSÅNGEST!


GÅRDAGENS





SÅHÄR såg jag alltså ut igår på jobbet. Kofta Cheap Monday, svart linne Cheap monday, Leggings Acne, Skor Acne.  Nu ska jag ut och rida min vita riddare innan jag börjar jobba! God morgon på er!


HÄFTIGA GUYS





Rätt sjyssta killar va? Hörrni, jag behöver er hjälp! Jag är ute efter en svart eller vit polotröja som har "hål" på axlarna. Förstår ni vad jag menar? Jag måste verkligen ha en men hittar ingen någontans. Om någon av er vet vart det finns att få tag på får ni mer än gärna kommentara i detta inlägg och säga vart. Ha en trevlig fredag :) Puss


OUTFIT



Idag hade jag på mig min nya kofta från Cheap Monday, t-shirt Acne, Skor Acne och jeans Acne. Kom till jobbet i kavaj men kännde inte för att vara så dressad så jag köpte koftan och drog på mig den istället. Det jag gillar mest med den är just att den har lite längd. Fin va?


TIPS



Ett litet tips till er som letar efter nya party skor. De går på 498:- (?) och kommer från have2have. Mycket mycket fina...


OLD PIC







Bilderna tagna av Emma Roodla -09

Sådär, nu är jag hemma för "dagen". Jag är på sjukt dåligt humör.. Har igentligen ingen direkt anledning till att vara det men jag är så jävla trött! Jag har sjukt mycket att göra och det tar på krafterna. Imorgon ska syrran mocka åt vitnos så jag slipper åka ut dit innan jobbet. Med andra ord har jag SOVMORGON fram till kl 8.00. Lyx lyx lyx i stora lass! Föressten såg jag att BikBok har 50% imorgon i hela butiken!! Bara ett litet tips till er som är shopping sugna :)


WATCH THIS AND YOU WILL CRY ;(



En nära vän bad mig titta på den här fina igår. Gör det ni också!


ACNE





Titta vad som fick följa med mig hem idag. Numera är jag både en lycklig och stolt ägare till Track skorna :D Föressten har jag en till glad nyhet att berätta, jag hittade mina bort tappade nycklar!! Weeii. Turen var på min sida denna gång!


ENKLA, SNYGGA LINJER - INGET KRÅNGEL



Snygga klänningar från Asos.com. Jag fullkommligt älskar enkelheten med dessa klänningar. Inte massa fula krusiduller osv. Tighta, figurnära, snygga linjer och det står mitt namn på båda två. Tyvärr kommer ingen av de flytta in i min garderob men till någon av er läsare kanske? Nu ska jag äta min banan och sedan fortsätta jobba!


HALVA DAGENS



IDAG kör jag på min "NO" tröja från Fifth Avenue Shoe Repair som jag köpte för ett tag sedan. Ska straxt (kuta) till JC. Förstår inte riktigt vad mitt problem är igentligen, jag fastnar ALLTID framför datorn så när jag väl är kommer till jobbet är jag as svettig, håret är förstört plus sminket med eftersom jag i princip löper dit så rinner mina ögon. Men jag har ju bara mig själv att skylla så jag ska inte klaga! Ikväll blir det inget roligare än plugg. Måste se till så jag hänger med i tempot och inte halkar efter även om jag missade lektionen igår. Föressten är det ju lite roligt att mega-idioten verkar ha blivit lite skraj nu och inte ens vågar kommentera eller visa vem han/hon är. Dock vet jag att du sitter och läser varenda liten kommentar och är inne här typ 48 gånger om dagen.  Aja, time to work! Bloggar nog på lunchen om jag hinner :)


MIN NYA (SKRYNKLIGA) BLUS







Här har ni blusen som jag köpte till helgen. Den kommer från BikBok och kostade 299:-. Den blev riktigt snygg tilsammans med mina skinnbrallor :)

Föressten så har jag haft en riktig otursdag! Jag öppnade ju på D idag, men mina egna nycklar. Sedan vet jag inte vart jag gjorde av de och nu när jag skulle hem så är de borta!! Jag fattar inte, jag har ju bara vart på jobbet liksom! Jag gick till och med igenom de vidriga soporna i fikarummet OM de på något sätt hade trillat ner där. Dock höll jag typ på att spy fortioelva gånger och blev helt äcklig om händerna helt utan resultat.. Allt detta gjorde i sin tur att jag missade matte lektionen eftersom jag inte kunnde öppna dörren hemma och hämta mina matte böcker. Somtur är hade mamma och pappa en extra nyckel som syrran fick komma och lämna så nu sitter jag här i min älskade lägenhet. Måste dock plugga som ett as om jag nu förstår mig på det som vi skulle ha räknat idag :S Aja, det är väl dags att börja räkna och slita mig från datan! Puss och Kram på er mina fina läsare!!


JAG BLIR JU NÄSTAN MÖRKRÄDD

Anonym

Men euw ! Ja kan inte hålla mig till imorrn säger redan nu att ja kommer skratta så mkt till dig om jag ser dig ute ikväll vad är det för jävla outfit? Du ser ut som du jobbar på diary Queen / wannabe milkmade ! Blir intressant att se ditt feta arsle i skinbyxor ikväll, hoppas ditt vita pizzabagarförkläde eller vad det nu är en längre modell så det täcker ditt slapparsle.. Ska du lägga ut en bild på det med nu för att motbevisa mig ? Kossa


Från "Sara"

Snygg muche, dags att raka sig lilla gumman ? Du får inte hem många albaner med de där skäggstubbet :) take care

Anonym

Jag tror det är emelie själv som komentarer bara för att få uppmärksamhet


Från "Carro"

Håller med ovanstående komentar ! Skulle inte förvåna mig om Emelie själv sitter framför datorn och antar rollen som alla dessa olika personer som hatar henne av diverse anledningar. Jag tror emelie själv hatar sig själv för hon beter sig som en snorunge, är överviktig, är lättfotad, har ful klädstil, är en tjuv, fortfarande hänger efter sitt ex osv. Du kanske behöver prata ut med någon proffessionell hjälp för att bygga upp ditt självförtroende och bryta dig ur alla dessa dåliga vanor. Du vet att vi finns här för dig iallafall !


Förut när jag fick "negativa" kommentarer var det oftast från flera olika personer. Men nu verkar jag fan ha en stalker. Alla dessa kommentarer ovan som är skrivna från EN OCH SAMMA person. Inte så svårt att lista ut då jag ser ip-nummret. Det roliga är att du försöker göra allt för att få folk att tycka illa om mig, få mig framstå som en dålig människa osv. Det roliga är att jag inte bryr mig ett skit om dina ord. Det enda jag tycker känns jävligt konstigt är att du verkligen är sjuk. Du sitter och låtsas vara olika personer, sitter antagligen och övervakar min blogg och visst, man kan vara avundsjuk men att gå så långt som du gör? Om man är frisk så gör man liksom inte det. Blir du inte rädd för dig själv? Det hade fan jag blivit om jag blev så besatt av en person. Jag menar, dessa kommentarer är ju inte de första jag får av dig.. Okej om jag hade en jätte stor blogg eller så, men nu är inte fallet.. Räknade nog inte med att ha någon som dig efter mig.. Du borde söka hjälp, du börjar liksom gå lite över gränsen så att säga. Jag skrattar faktist inte åt dina kommentarer längre, numera lider jag med dig (då är jag seriös).



LEVANDE BEGRAVD



EXAKT såhär har jag sett ut ikväll. Emelie och jag skulle ha en mysig filmkväll och titta på Beck "levande begravd". Det började väl lite sisådär. Jag hade fått låna filmen av pappa så vi skulle bara gå ner till Coop och köpa lite gott. När vi kommer dit ser vi att de varken har kinderägg chokladen eller ostchipsen som vi vill ha så vi får då gå tillbaka hem till mig och sedan ta bilen till Coop i Smedby där både chipsen och chokladen finns. När vi sedan kommer hem och ska sätta på filmen märker vi att filmen inte funkar!! Vi bestämmer oss för att gå till video butiken som ligger ganska nära mig men när vi kommer dit så fanns den självklart inte där. Går då till en annan video butik där den inte heller fanns. Då hade vi redan gått så långt så vi bestämde oss för att gå in till stan där vi till slut hittade vår efterlängtande film! Väl hemma börjar vi titta och gud vad bra den var! Dock tittade jag inte så mycket, jag var så rädd plus att Emelie satt och skrek varje gång hon blev rädd så jag satt med en stor filt över huvudet. Nu har hon gått hem och jag är fortfarande as rädd. Jag vågar inte lägga mig och sova nu!!! Åh, fattar inte ens varför jag skulle se den när jag vet att jag blir så här rädd efteråt. Nu ska jag ringa ett samtal så jag kan lugna ner mig lite. Har redan pratat med pappa. Jag blir verkligen som ett barn när jag blir rädd....


IGÅR







TYVÄRR blev det inte alls många bilder tagna och jag glömde ta en hel outfit bild. Men jag visar min nya blus som jag hade på mig senare! Gårkvällen var mycket mycket lyckad. Det blev ett jävla party för min del skulle man kunna säga. Idag är jag mer död än levande. Mår inte alls bra och om jag nu någon gång skulle kunna hålla det löfte som jag nu tänker säga skulle det vara; "jag ska aldrig mer dricka". MEN det vet vi ju alla att jag inte kommer hålla så det finns igentligen ingen mening med att ens tänka tanken.
Jag gjorde ju iallafall en snygg entre in på ottens stora dansgolv.. Jag ramlade hejdlöst ner för den där kanten och föll pladask ner på golvet. HAHA! Måste ha sett väldigt väldigt roligt ut. Men det bjuder jag på :)

Föressten såg jag att det var några som hade knåpat ihop två fina kommentarer i förra inlägget. Tack så hjärtligt <3 Det är ju faktist ingen riktig söndag om det inte har trillat in någon humoristisk kommentar. Ja menar, det har ju blivit lite utav en tradition.


SOTAT + SKINNBRALLOR - OH JA!





FÄRDIG I TID! Haha det är första gången på år och dagar! Aja, såhär ser jag ut. Väldigt sotade ögon och lite lätt ljusrosa lips. Nu ska jag bara fixa det sista. Sedan drar jag. Och vet ni vad? Det blir Otten ikväll! Får väl se om det kommer lite roliga kommentarer imorgon som det brukar göra när jag vart ute och svirat. TJARRÅ


SNEAK A PEAK



En liten sneak a peak på vad som ska klä min kropp ikväll. Just nu är allt i sin vanliga ordning, Maria är här och lagar mat och snart ska vi sminka oss till dunkande musik innan vi rör oss till förfesten. Jag är sjukligt taggad och ikväll blir det ETT SÅNT JÄVLA PARTY!


TÄNK PÅ ATT..




Lite kloka ord såhär på kvällskvisten. Ligger nerbäddad hemma hos världens bästa mamma och pappa. Jag kör en sleepover här tonight. Imorgon blir det hoppträning, jobb och sist men inte minst; PARTY! Jag är peppad till max och tänker köra all in. Men först måste jag få min skönhetsömn. Natti natti :)


H&M S/S 2011









pic bytheway


Ligger i soffan och surfar runt även om jag hade tönkt att plugga. INTE BRA. Här är iallafall lite bilder på H&M:s vår/sommar kollekion. Hur bra undrar jag?! Jag dör ju nästan lite grann. Jag vill ha sommar NU NU NU! Jag har kommit till den punkten att jag hellre är svettig än en istapp som jag vart de senaste verckorna. Föressten har jag kläd-panik angående lördag...


VILL DU KÖPA ACNE SKOR? FINNS NUMERA PÅ D&COMPANY



NU har både Pistol short och Track skorna kommit till butiken! Track är nästan slut men vi kommer få en till leverans senare (både svarta och beiga). Vi säljer de även 300:- billigare än vad de är på hemsidan och i deras egna butiker. I "bakgrunden" skymtar ni även den häftiga väskan med plånbok från Frontrow Living.


JAG ÄR MER ÄN PEPP



Jag är sjukligt pepp inför lördagens utgång. Sitter och lyssnar på den här låten. Hur bra? Pju, jag kan knappt ligga stilla även om jag nyss kom hem från gymmet där jag körde 1 mil på crosstrainern. Hur normalt är det igentligen?!..


HANNE TROUSERS



Nytt tillskott i garderoben från Gina Tricot för endast 199:-. Snacka om billigt!!
 Kom precis hem från jobbet. Sitter och lyssnar påAne Brun. Känner mig lite konstig faktist. Jag är liksom varken ledsen eller glad. Jag vill att något ska hända som får mig att vakna till lite grann. Kanske bara är vädret som påverkar mig, vad vet jag. Men normalt sett är jag den tjejen som alltid är super glad och hyper aktiv och om jag är eller blir ledsen brukar jag verkligen bli jätte ledsen. Men nu är jag liksom ingenting utav det och det känns jätte konstigt. Vet inte om det är bra eller dåligt?!


HELA JAG



Jag idag. Stickad tröja Gina Tricot (ny), byxor Acne, armband fått av Anna och skor Wedins.


DAGENS FACE



Idag körde jag en lite bredare eyliner än vanligt. Vet inte riktigt om det syns på bilden men men! Nu ska jag sticka till jobbet. Idag är det D som gäller. Hoppas att vi får in något nytt snart. Vi köpte ju in lite nyheter från Acne som borde komma om någon vecka. Föressten höll jag på att frysa IHJÄL imorse. Jag har ju ingen termometer hemma hos mig så imorse när jag skulle till stallet klädde jag på mig det vanliga som jag brukar ha på mig. Kännde direkt när jag kom ut att det var sviiin kallt men dum som jag var så red jag ut ändå. Alltså fyy helvete vad kallt det var! Det var -9 grader såg jag senare!! Inte konstigt att jag var en istapp när jag kom tillbaka efter vitnos och min uteritt i morgon mörkret! Puhh...


HOPPTRÄNING

Godkväll!

Eftersom Pelle och de har vart borta hela veckan så fick jag till uppgift att bygga en bana tills jag och Viktor skulle hoppträna. Det enda jag skulle ha med var en två kombination och en tre kombination plus att banan minst skulle innehålla 12 språng. Är det något jag är dålig på så är det just att bygga bana. För det första är det värsta kruxet att få plats med så många hinder utan att de står ivägen för varanndra. Mitt andra stora problem är att jag tycker att jag ställer hindrena "rakt", fint och bra vinklar men sedan när jag sitter upp på hästryggen ser jag att tre kombinationen knappt går att hoppa kombinationerna eftersom hindrena står helt snett plus att jag har ställt de i hel lustiga vinklar. Haha! Pelle fick ändra lite innan vi började hoppa om jag säger så..
Vi började med att gallopera över en bom som låg "vänd half igenom" sedan fortsätta i förvänd galopp några steg, bryta av till skritt och sedan fatta ny galopp och göra samma sak om och om igen. Det låg alltså bommar i båda kortsidorna av ridhuset. Sedan hoppade vi banan som jag faktist hade kommit på helt själv :) Idag skulle vi rida med mer tryck och ha en riktig bra, frisk galopp och använda oss av väggarna istället för händerna. Min stora nackdel har ju tidigare vart att jag rider alldeles för "fint" och kan då bli lite passiv plus att jag lätt kunnde bli "nappig" i handen. Jag vet inte vad som hr hänt men det känns faktist som att en polett har ramlat ner. Helt plötsligt rider jag med lugn, stilla hand med bra känsla fram till hindrena plus att jag rider med en mycket mycket bättre galopp. Jag är mycket mer aktiv och rider med mycket mer tryck i galoppen. Det känns riktigt bra. Dock märkte jag att vitnos var väldigt trött efteråt så imorgon blir det antingen en skrittur eller jogga honom lite lätt i ridhuset beroende på vädret. Nu ska jag fixa något att äta. Vi ses imorgon! 


Gammal bild



TVÅ OLIKA STILAR OCH JAG ÄLSKAR BÅDA



Oh jag blir så trött på mig själv. VARFÖR ska jag sitta och sukta mig själv genom att titta igenom alla kläder som finns på nätet när jag ändå inte ska köpa något?! Puh. Jag för i helvete skadad. Aja, det är två helt olika stilar på jackorna och jag älskar båda. Den första är snygg till en lite mer "preppy" stil medans den andra skulle vara klockren med bland annat lanvins/H&M:s t-shirt, ett par skinn handskar och en lite rockigare, sexigare look. Fy fan vad snyggt. Jag kan se mig framför hur jag skulle matcha den. Bwt, båda finns att köpa på Asos.com. Jackan högt upp kommer från märket Pilewood (stavas?), priset är ca 1800:- och den svarta längst ner från Gestuz kostar ca 1200:- (den KANSKE kommer bli min nästa månad). Nej, nu ska jag plugga matte C. KUL, JÄTTE KUL.


LANVIN + H&M





Dessa tre saker vill vill vill jag ha när de släpper kollektionen! Jag kommer gå upp extra tidigt den dagen för att försöka få tag i något. Tror dock att det kommer vara svårt men försöka tänker jag iallafall göra! T-shirten och skorna älskar jag. Klänningen med OM den nu sitter bra på, isåfall vore den perfekt till nyår.

Igår blev det ingen utklädnad för min del, därav inga bilder. Imorse tittade jag på filmen "John Q". Alltså snacka om att tårarna bara rann ner för mina kinder.. Jag är fortfarande helt blödig. Förstår inte hur jag har kunnat missa den filmen! Har en film kvar att titta på idag som jag lånade av Maya, The life of David Gale. Någon som vet om den är bra? Innan jag avrundar så måste jag säga att det är JÄVLIGT SKÖNT ATT INTE VARA BAKIS IDAG :D


SNABB DAGENS



Linne H&M, tröja Acne, byxor Acne, skor Vagabond.

Igår blev det en lugn kväll med Idol osv. Ikväll blir det maskerad med bollywood tema. Dock blir det lungt för min del eftersom jag inte får dricka något men jag gå dit ett tag iallafall. Bilder på hur jag ska se ut kommer ikväll. Förvänta er dokc ingenting eftersom Emelie och jag beställde as coola kläder från en sida på nätet som inte har kommit så nu står vi här helt utan kläder KUL.


DISEL GÖR BALL REKLAM





Reklam tycker jag normalt sett är tråkigt men den här, den är något utöver den vanliga och det gillar jag skarpt!


TRACK BABY TRACK



HÄR har ni den svarta varianten av den "nya" skon som Acne har lanserat! Har ju bara visat den beige varianten tidigare. Och vet ni vad?! Vi kommer få in båda färgerna till butiken och när jag pratade med Acne idag så sa de att de hade levererat skorna så de kommer förhoppningsvis IMORGON!! Wihoooo!!! Isåfall dör jag av lycka! Nu är det dock som så att det är en låång kö lista på de så OM vi får de imorgon kommer jag gå i tur och ordning och ringa runt till de personerna. Mer info kommer imorgon här på bloggen om vad vi har kvar, hur de är i storlekarna osv :)


TORSDAG



Bild på mig och Maria

Kom precis hem från stallet, vitnos fick vila idag så jag fixade bara iordning allt och smorde träns osv. Förut gjore jag rent alla saker direkt efter jag ridit varje dag men nu när jag måste rida så tidigt på morgonen hinner jag inte det och det stör mig väldigt mycket. Känns som att jag "slarvar" fast det igentligen inte handlar om det. Idag blir det iallafall jobb. Först JC och sedan D. Allt i sin vanliga ordning. Ska även förska hinna gå in på Monki på rasten då jag måste hitta en svart eller vit grov stickad tröja. Vi har det nämligen sviiin kallt inne på D. Jag står och hackar tänder när jag jobbar och det är allt annat än okej! Aja, nu måste jag blåsa håret. Vi ses säkert ikväll igen!


IF YOU DO ME RIGHT, I`M GONNA DO RIGHT BY YOU





Idag såg jag ut såhär; kappa Damgar, tröja Fifth avenue shoe repair, väska Frontrow Living, Jeans Acne, skor Wedins och klocka från Guess.

Fick hoppa in några timmar tidigare på jobbet idag eftersom Patrik skulle iväg en sväng. Var en lugn dag men jag hade inköp med Resteröds som kom till butiken och visade/sålde in sin vår kollektion. Köpte in både tjej, kill och underkläder. Det var mycket mycket trevligt!
Föressten, imorse när jag skulle åka till stallet såg jag att det satt en gul lapp på rutan. Reklam tänkte jag föst men NEJ DÅ. Det var fucking parkeringsböter. OH JA! 600 spänn där.. Jag undrar hur mycket jag har betalat in till polisen eller vägverket nu igentligen gällande fortkörningar och parkeringsböter. Ingen rolig tanke inte....


PILLER MISSBRUKARE



Ehm, jo jag var ju hos läkaren idag. TUR att jag fick tid. Förstår inte att det ska vara så jävla svårt att få en tid jävel?! Aja, jag hade INGEN äcklig vaxpropp som jag trodde (HATAR att säga det ordet, känns som man är oren och äcklig vilket jag inte är). Jag hade en ordentlig infektion i örat som har gjort att jag har blivit jätte svullen och fått massa vätska i örat. Den delen som gör att man hör alla ljud ska normalt sett röra sig men min var helt stilla och igentäppt. Han körde även in en elektronisk sak i örat som visade hur bra jag hörde och istället för att den kurvan gick som i en uppförsbacke så var min bara ett rakt sträck. Han kunnde liksom förstå att jag INTE överdrev när jag sa att jag hörde dåligt.. Aja, fick iallafall pencilin så nu ska jag knapra 9 sådana tabletter mot örat per dag plus de två som jag äter för magsåret. HAHA det här blir ju gott.. Nej, nu ska piller emme ner och hämta tvätten!


HAPPY SOCKS



Nu har vi äntligen fått ordning på alla Happy Socks som vi fick in för ett tag sedan. De är klart de finaste strumporna jag vet iallafall. Man blir ju så himla glad av att bara titta på de :) Nu har vi även tagit in sockor och knästrumpor (som kanske visserligen redan är slut?). Ett par (vanliga strumpor) kostar 69:- och köper man 3 par kostar det 179:-.
Nu ska jag äta lite frukost innan jag drar till JC för en heldags jobb. Hoppas verkligen jag får komma till läkaren idag på lunchen. Mina öron mår verkligen inte bra. Aja, vi ses här ikväll igen. Puss och kram


EN DÖV EMELIE



Hann inte knäppa någon bra dagens outfit bild hemma så jag tog ett snabbt kort på väg till jobbet. Kappa Dagmar, Stickad Cheap Monday och skor Vaga Bond.
Hm, vet inte vad jag ska börja med. Har både en bra och en dålig sak att berätta! Den bra saken är att efter jobbet släpade jag mig själv till gymmet och körde EN MIL på crosstrainern!! Hur bra är inte det för att bara vara andra gången jag kör kondition?! Får se om jag har träningsvärk imorgon, annars får jag öka till nästa gång jag kör. Den dåliga nyheten är att jag nästan är döv (på riktigt). Jag har ju vart förkyld i säkert 3 månader i sträck.. För någon vecka sedan fick jag "lock" på ena örat men tänkte att det inte var stor grej. Sedan har det bara blivit värre och värre. I fredags började jag höra riktigt dåligt på ena örat så jag gick till apoteket och köpte Revaxör, vilket de rekomenderade mig. Testade att köra med det igår och imorse när jag vaknade upp var det värre än någonsin! Inte bara på ett öra utan på båda två! Jag har ett enormt "tryck" i öronen och jag hade det väldigt jobbigt på jobbet eftersom jag inte hörde vad kunderna sa. Imorgon MÅSTE jag få en tid hos läkaren. Får väl planera in så jag kan gå iväg på lunchen för att jag kan inte ha det såhär längre. Det är jätte obehagligt och inte alls roligt.. :( Fattar inte att jag alltid råkar ut för sådana här konstiga saker. Min kropp vill inte riktigt samarbeta med mig!


2 KORTA, DÅLIGA FILMER





I dag har jag en riktig glidar dag. Det är ju lov från skolan så jag bytte tid med Dan så jag börjar jobba kl 14.00. Behövde med andra ord inte rida klockan 6 på morgonen som jag normalt sett gör. Red lite lösgörande i ridhuset med endel öppna och sluta. Tyvärr är filmerna jätte korta och väldigt dålig kvalite men mitt minnes kort tog slut (filmade med kameran). Men jag ska försöka filma med mammas och pappas film kamera så ni får se lite bättre. Aja, som ni  säkert ser på filmen så har vitnos blivit smäll fet så just nu går han på diet. Jag ska även klippa honom om någon vecka så han ser ut som en häst igen! Dock är han verkligen mannen i mitt liv :D


RSS 2.0