SLEEP








Snygga bilder. Nu- dejt med sängen.



CHEAP MONDAY


1.


2.


3.


4.


5.


Nr 6


Nya varor från Cheap Mondays vårkollektion.
Här har ni priserna; nr 1 499:-, nr 2  199:-, nr 3 599:-, nr 4 199:-, nr 5 180:- (finns även i svart och grått) och Nr 6 399:- OM jag inte minns helt fel.
Det är rena rama julafton när vi får varor till butiken plus att det är himla kul att hänga om och göra fint :) Jag fotar alltså inte allting vi får in men endel av det visar jag självklart HÄR på bloggen.




AJ =(





Man kan tro att jag har blivit slagen i helgen men det stämmer inte. Det var nämligen som så att efter jag hade hopptränat igår skulle min älskade man (vitnos) klia sig på boxdörren när jag tod av tränset. Han blev då rädd för något och drämmer upp sitt huvud rakt på mitt öga! AJJJ. Vilken jävla smärta!! Det syns inte så bra på bilden men det är helt lila och svullet så det ser ut som att ögar "hänger". Tur att det finns smink för jag ska jobba nu... Det får bli ett jävla lager för att sminka bort den lila färgen.


JAG MÅR OCH SER UT SOM JAG FÖRTJÄNAR

























Kvällen började bra och vi hade super kul hela kvällen! Det började med middag på Texas och sedan vidare mot Dehli (första gången på hundra år) där det var drink efter drink, alla blev helt galna och dansade på bord, stolar osv. Haha! Idag när jag vaknade var jag allt annat än söt, mådde skit för att uttrycka mig milt men det var det värt :) Man lever ju bara en gång! Nu ska jag sova.. Jag är död.



KVÄLLENS





SÅDÄR. Färdig-fixad på typ 30 minuter, vad säger ni om det? Jag säger iallafall REKOOORD!!! På mig har jag min nya kavaj. Trivs väldigt bra i den. Kör på en enkel lite klädd outfit idag eftersom vi ska på middag innan.  
Hoppas vi ses ute i vimmlet!! Jag är taggad som faaaan! WIHO :)


TIPS



Igår när jag var och lunchade med Michaela så gick vi in på H&M och titta vad vi hittade! En tunn sommarkavaj för 199:-! Finns i svart, rost, grå och vit. Jag slog till på en vit eftersom jag länge velat ha en. Hade tänkt att köpa en från Acne men kännde att det var bättre att satsa på den här från H&M med tanke på att jag kommer spilla och grisa ner den. Nu blir det jobb hela dagen, det har vart kaos dessa två dagar nu när vi har vattenskade REA så det lär säkert bli sjukt mycket att göra även idag. Ikväll väntar middag på Texas Long Horn med JC gänget i stan och ingelsta och efter det blir det Puls (alla kommer inte in på Hugo). Haha, jag kommer känna mig som en mormor till alla små barn men jag lär nog vara på lyset så hoppas jag inte märker av det ;)
Om jag hinner så lägger jag upp kvällens outfit innan jag drar ikväll!


UTAN ETT ORD



Jag fullkommligt älskar Melissa Horn men ska jag vara ärlig tror jag faktist att den här låten till och med slår hennes låtar med någon hästlängd. NI MÅSTE LYSSNA! Den är otroligt fin.
Nu ska jag fixa mig inför jobbet och ikväll kör jag en sleep over hemma hos mamma och pappa som alla andra fredagskvällar typ :)


HON KLÄR SIG I FROST UTANFÖR DIN DÖRR



Åh detta är lördagens önskeoutfit (plus acessoarer) när jag ska på middag med JC gänget. Linnet är nytt och kommer från Cheap Monday, priset är 199:- och kjolen kommer från Fifth Avenue. Tyvärr är den dyr så jag har inte råd att köpa den nu. Däremot funderar jag på linnet då jag har en liknande kjol från Whyred men den är inte alls lika snygg. Vi får väl se hur det blir men det är bäst att jag kommer på någon outfit imorgon för jag kommer INTE ha tid att gräva igenom hela garderoben på lördag och sedan komma sent till middagen!! 
Föressten så har jag "hittat" (Sandra visade mig) världens bästa låt. Tyvärr fungerar det inte att lägga upp youtub klipp här just nu men så fort det går lovar jag att jag visar den för er. Jag kommer till och med tvinga er att lyssna..



 


LÖS PONNY



Klockan var några minuter över 6 imorse när jag låste upp dörren till stallet. När jag öppnade dörren (det var inga lampor tända = kolsvart) så ser jag bara att det är något stort som står framför mig. Först trodde jag att det var en människa och blev svin rädd och sprang ut igen. Sedan när jag snabbt som attan sträckte in handen för att tända lamporna så ser jag att det var Pricken som var lös i stallet och står och äter betfor! Haha! Mitt hjärta dunkade i 120 km/h kan jag lova innan jag såg att det var en häst!! Han hade haft ner ALLT som gick at ha ner i hela stallet, bajsat sjuttioelva gånger och ätit hur mycket betfor som helst! Undra hur han kommer må resten av dagen.. Somtur var så såg han pigg ut under hela tiden som jag var i stallet.


OUTFIT



Kom precis hem från Sthlm-Acne. Det har vart en rolig dag och jag var somvanligt i paradiset när vi kollade igenom och köpte in kläderna. Puh. Det är INTE bra för mig att se så mycket fint. Jag ligger ju tom och drömmer om kläder på nätterna, olika outfits osv. Haha! Skadad? Ja. Aja, på mig hade jag min nya top från Fifth Avenue, även de nya chinosen från samma märke och Track skorna från Acne. Väldigt skön och slapp outfit. Gillar faktist att byxorna inte är så himla tighta. 
Aja, nu ska jag vara en mogen kvinna och tvätta och handla mat ISTÄLLET för att träna. Vad säger ni om det?! Detta händer once in the life time skulle jag vilja säga men vad gör man när kylen och frysen är tom plus inte ett enda rent plagg..   


SHOPPING







Jaha då var jag hemma för dagen. Körde bodypump med Louise efter jobbet så det har vart en lång dag med tanke på att jag var i stallet kl 6 imorse. Jag hann iallafall med att shoppa lite på lunchen idag! Linnet högst upp kommer från Fifth Avenue Shoe Repair 899:-, Acne t-shirt 599:- och långklänning från JC på REAN för endast 150:-. Köpte även med mig två svarta chinos, ett par från Fifth Avenue Shoe Repair och ett par från JC. Vilka det blir vet jag inte än, ska testa de hemma i lugn och ro innan jag bestämmer mig. Bild på de får ni säkerligen se imorgon. Åker till Stockholm imorgon bitti på inköp hos Acne så jag ska försöka knäppa en dagens outfit så ni får se kläderna på.

Nu ska jag försöka varva ner så jag kan sova någon gång också. Puss på er <3


RUBRIK







Trött som ett barn, snälla låt mig sova.


RUST



Åh, gud vad jag vill ha den här klänningen! Den har vart slut i min storlek hur länge som helst. Hade ju vart perfekt att ha med mig på båten då det är dresscode och jag behöver endel "middags klänningar". Jag kommer självklart fortsätta att hålla utkik för att se om den kommer in igen men OM det är som så att någon av er ser att det kommer in storlekar före mig så får ni mer än gärna hojta till! Priset är 535:- och kommer från Asos.


FÖDELSEDAGS FEST







Ja, igår efter jobbet när jag kom hem hade Maria lagat världens godaste mat till mig. Efter det fixade vi oss, plockade upp Johanna för att sedan åka hem och fira Becca som fyllde 24 år. Vi hade as kul och kvällen slutade på Hugo som jag förörvigt tyckte var riktigt bra även igår.

Idag har jag hopptränat. Träningen började ganska illa. Skulle hoppa fram på en volt och var och varannat språng låg jag för stort. Sedan när jag väl ligger perfekt så stannar jag honom precis framför hindret. Varför jag gjorde det har jag ingen aning!! JÄVLIGT DUMT eftersom Vitnos gärna tar tillfället i akt resterande gånger och smiter åt sidan. Somtur var så började jag rida "normalt" efter det misstaget och vitnos hoppade som han skulle. Idag var det banhoppning som stod på schemat med mycket kombinationer. Jag är nöjd med dagens insats och känner att det hela tiden går framåt. Förut blev jag väldigt stressad när jag skulle hoppa bana och tppade lätt fokus efter bara några hinder men nu börjar det faktist gå riktigt bra och jag håller mig i skinnet under hela banan.

Aja, nu ska jag äta kebab tallrik. Vi hörs imorgon.


FACE



JAG är färdig och väntar på Maria, det händer inte ofta. Johanna antar jag vart klart i ca 1 timme ;) Detta är iallafall kvällens face.


I STUNDENS HETTA



JA NU FAN KÖR VI!!!


SPRING NEWS


ACNE PRE COLLECTION









DAGMAR S/S 2011, FITHT AVENUE SHOE REPAIR









NU sitter jag här även fast jag inte har tid.. Men jag har lovat endel av er att lägga upp nyheterna som vi fick in i butik igår. Jag DÖR för att det är så snygga kläder. Tyvärr är bilderna på Acne högst upp väldigt tråkiga men kännde att det är bättre att sätta på dockan kläderna än att bara låta de hänga på en tråkig galge. Fixade även skylten (de stylade dockorna) därav var tiden knapp för att hinna fota snygga outfits av alla kläder. Nu ska jag blåsa håret och sedan sticka till jobbet! Ikväll blir det party party :) Någon av er som ska ut? Tyvärr hinner jag inte lägga upp priser på allting men om det är något ni undrar över så är det bara att kommentera så svarar jag!


TGIF



ÄNTLIGEN fredag! Det spelar ingen roll om jag jobbar ihelgen som jag visserligen gör varje helg för allting känns så himla mycket roligare när det blir fredag. Sitter här halvfixad och ska snart bege mig till jobbet. Ikväll ska jag hem till mamma och pappa. Har inte träffat de på ett tag. Ska även köpa hårfärg idag och lägga i ikväll. Vad det blir för färg vet jag inte än. Det återstår att se.. Föressten så var vitnos på rymmen igår. Han hade hoppat över eltråden och sedan skenat omkring ute i marby på grannens tomt. Haha! Vilken häst jag har (han är inte direkt smidig)! Sist när han kom lös i stallet så stod en tjej och mockade med skotkärran parkerad utanför boxen. Då hoppade vitnos över och in i den boxen! Han vet mycket väl att det INTE var hans box eftersom han har bott i en och samma x antal år. Haha... Aja somtur är så blev han inte skadad. Det kunnde ju slutat illa med tanke på att det är rena rama isgatan ute i Marby.


ALLA HÄSTMÄNNISKOR SOM LÄSER MIN BLOGG, TITTA!

 
Ulk d'été étalon PFS par Heartbreaker
Uploaded by elevage-d-ete. - Watch funny animal videos.


Vet ni vad? Jag blir nästan ledsen av att se det här klippet. Hästen LÄR ju vara barrerad.....


NYTT









Här är lite av det nya som vi fått in i butiken. Toppen och klänningen högst upp kommer från självaste Acne. Båda är superfina på och leo toppen längst ner är från Tiger. Jag är extremt shoppning sugen men det får vänta till lön. Eller... Igentligen ska jag försöka hålla i pengarna eftersom vi åker utomlands snart men något fint vill jag ju ha med mig i resväskan. Aja, jag hann tyvärr inte fota så mycket av det nyinkommna på kille idag men en tröja från Fifth Avenue Shoe Repair haffade jag när Stejjan var nere och testade lite kläder!
Imorgon ska jag fixa skylten och klä provdockorna så jag fotar deras outfit så får ni se mer då.
Nu ska jag fortsätta att knapra knäcke. Vi hörs imorgon. Kram på er!




BRUSTET BLODKÄRL



Ja, alltså det kan man ju få om man har ansträngt sig för hårt så att blodkärlet helt enkelt har brustit. Jag ska ta det från början. Jag var på bodypump igår kväll, lastade då på lite mer vikter än vad jag tog sist vilket resulterade i att jag fick pumpa skiten ur mig (PÅ RIKTIGT), jag trodde att jag skulle tappa vikterna ett flertal gånger för att både ben och armar höll på att ge sig vika. Det bränndes i varenda muskel och jaa, ni kan ju tänka er hur jag kännde mig idag när jag vaknade. Kunnde ju för fan knappt stå på benen och när jag skulle sminka mig så såg jag att ett blodkärl hade spräckt i ögat pga att jag tog i så mycket igår! Haha, KUL! Not. Ett bevis på att jag verkligen tog i igår är det iallafall för träningsvärk är ju ingenting som syns :)

Aja, här har ni iallafall en bättre bild på mitt nya halsband. Föressten så fick vi in nya varor till butiken idag, bilder kommer imorgon så håll utkik!


PRESENT



Åh titta vad jag fick av mamma och pappa idag! De var i London ihelgen så de köpte med sig detta till mig :) Jag älskar verkligen överaskningar! Detta gjorde min dag. Puss på er


HOPPTRÄNING



Igår kväll efter jobbet bar det av till stallet för hoppträning med syrran och Vicktor. Som ni ser på bilden så ville Vicktors häst Maxwell hellre sova :) Det störde honom inte det minsta att vi var inne i boxen medans han låg och vilade. Haha! Aja, väl på hästryggen så gick det kanon. Vi hoppade fyrkombination som bedstod av först ett kryss, räcke, oxer och oxer. Efter det skulle vi direkt in på en annan "bruten" linje som stod väldigt nära hörnet med insprång oxer, 6 galoppsprång till räcke. Därefter skulle vi vända snabbt och rida åt andra hållet i ett högt tempo med lång anridning till ett räcke.
Hela lektionen gick bra för mig och vitnos men när vi började att hoppa fram på serien blev det inga vidare språng. Han liksom går nästan över hindrena utan att anstränga sig det minsta. Men när det blev högre höjder och sista var på 150 cm hoppade han som en klocka. Idag fick han dock ta det lungt. Skrittade och joggade honom bara några varv i ridhuset.

Eftersom det säkerligen är svårt för er att förstå hur vi hoppade så ritade jag upp en bild. Dock är den inte så snygg men jag hoppas ni kan tyda den. Haha!



DAGENS OUTFIT



Jag själv var alldeles för ful för att vara med på bild idag så istället får ni se Alexanders outfit som han hade på sig idag när vi jobbade! Ni är ju faktist några killar som läser bloggen med så det kan ju vara roligt för er att få lite inspo. Han har på sig jeans jacka från Cheap Monday, t-shirt BZR och brallorna kommer även de från Cheap Monday.
I förmiddags kom säljaren för KumKum och visade mig och Helene deras vår kollektion som vi även köpte in av. Det finns så mycket fina smycken att jag dör. Tyvärr är de väldigt dyra vilket gör att vi inte kan köpa in allt vi vill ha men lite fick det bli iallafall.


JORÅSATTE



OOHHH! Jag tog på mig mjukis efter stallet, packade väskan men träningskläder och tog bilen till Nautilis eftersom jag skulle sola och gå på bodypump. Man skulle väl kunna säga att det sket sig ganska rejält. Det fanns INGA lediga pankeringsplatser NÅGON STANNS i stan! Jag åkte runt i 30 minuter för att hitta någon liten lucka där bullen skulle kunna få plats men det var helt utan resultat. Detta gjorde att jag missade bodypumpen och då blev jag så sur att jag åkte och köpte en sallad och sedan åkte jag hem. Jag är faktist fortfarande sur. Aja, ska försöka lägga det åt sidan för nu blir det myskväll!! Träna får jag göra veckan som kommer istället..


MIN SÖTNOS - VITNOS

Snälla Johanna filmade mig idag när jag red men nu fungerar det självklart inte att ladda upp den "långa" filmen när jag rider så ni får nöja er med den korta och filmen när vitnos pussas. Jag har faktist lärt honom det! Jag  trodde ALDRIG att det skulle gå. Tränade varje dag i säkert en månad utan resultat men en dag verkade poletten ramla ner i hans huvud och en dag han förstod vad jag menade :) Jätte roligt men det värsta är att så fort jag är i närheten av honom så försöker han pussa mig HELA TIDEN bara för att han vill ha godis. Haha! Aja, nu ska jag iväg på bodypump, försöker ladda upp den andra filmen ikväll!

Vitnos joggas i friskt tempo (jag ser ut som en säck potatis pga alla kläder och inga ridstövlar).



Vitnos pussas


JAG TYCKER TILL



"You are a victim of the rules you live by". -STÄMMER!! En sak som jag har jävligt svårt för är människor som tycker synd om sig själva. Människor som ger upp och inte kan ta sig i kragen utan har massa ursäkter för allting. För att lyckas här i livet krävs det att man har tydliga mål, att man har drivet i sig och kämpar som en gris för att nå de (nej det räcker inte med att försöka). Man måste verkligen ge sig fan på det man vill och göra vad som krävs för att komma dit. Jag klarar inte av människor som klagar över sin livssituation utan att göra något åt det. Jag är ingen expert men jag tror verkligen att mycket sitter i huvudet. När det är som tyngst och allting bara fallerar, det är då det gäller att lägga manken till och köra gärnet. Antagligen är det då som många ger upp och säger att de inte kan (vad det nu handlar om). Om man bara tar sig över den "tröskeln" kommer det bli lättare sen. Man måste bara tro på¨sig själv och inte vara så svag och mesig! När jag skiver detta här på bloggen är det nästan som ett pepp inlägg till mig själv. Man måste printa in det i hjärnan så klarar man det mesta! Jag vill, jag kan och jag ska.     


OMFG



Hans snygghet gör att jag dör. JA jag lovar!!


KL 6 IMORSE



Det är Lottes häst Figaro som är boven till att det är kallt i stallet! Klockan 6 imorse när jag körde in på stall planen så ser jag att han har öppnat sitt fönster alldeles själv innifrån och står och tittar ut! Haha.. Stackars de andra hästarna som får frysa bara för att han vill titta ut :) Sötis!


DAGENS FACE





Idag kör jag på min orange/röda spets top från Sisters. Har inte så mycket mer vettigt att säga för tillfället. Ha en trevlig dag :D


VÅGAR DU?



Idag fick vi in denna jumsuit från Cheap Monday. Priset är 349:-. Perfekt för tjejen som vill vara lite annorlunda och VÅGAR. Det är 95% bommul och 5% elastan vilket gör att tyget är väldigt stretchigt. Även halsbandet är nytt. Det kommer från Cheap Monday och kostar 199:-.

Nu ska jag äta lite kvällsmat. Var på gymet efter jobbet så jag kom nyss hem. Känner mig lite ur form för tillfället. Halsen gör ont och jag är trött i kroppen. Hann bara med 8.8 kilometer idag på 50 minuter men det är bättre än ingenting. Svettig som en gris blev jag iallafall! På söndag blir det bodypump igen.
Föressten, vill ni att jag lägger upp nyinkommna kläder här på bloggen? Både tjej och kill? Tell me så jag vet!


NYTT FRÅN MIST

 

Glömde visa vad jag köpte på Mist! Det blev en foundation, en skugga och stiftet plus pennan. Det har jag använt mycket! Snyggt att ha till vardags, ag hatar nämligen när läppanra blir sådär "röda" och fula när man till exempel har ätit. Då är detta perfekt att dra på så ser man fräch ut igen :)
 
Vet ni vad som hände imorse då?
Jag vaknade för ett tag sedan av att jag kännde mig kissnödig. Tänkte då att jag skulle kolla vad klockan är (om den skulle ringa snart). När jag tar upp telefonen ser jag att klockan är 8.20! PANIK. Jag skulle rida klockan 6 imorse ju!! Kollade såklart om jag hade satt väckarklockan rätt vilken jag inte hade gjort, den var inställd att ringa på onsdag och inte torsdag. Somtur är så kunnde syrran mocka åt vitnos så det löste sig. Detta är nog första gången i mitt liv som jag verkligen försover mig!


..........


Fan!!!! Det har inte vart någon bra dag och det lär inte bli bättre imorgon.. Jag önskar att jag var ett barn som inte förstod någonting och slapp problem.


NÄR ALLT FALERAR



Vissen....................blomma............punkt.


ACNE PRE COLLECTION










ÄNTLIGEN har pre collection börjat rulla in i butiken. Jag blev såklart överlycklig när jag såg att schenker kom och lämnade varor imorse. Det är rena rama julafton för mig. TYVÄRR kan jag inte köpa allt men jag valde att köpa kavajen och shortsen. Fatta hur snyggt det kommer vara med ett par bruna ben, höga träcklackar och ett par riktigt snygga solbrillor! Kan knappt vänta tills jag får använda det!! Vi fick bara in ett plagg i varje storlek då denna kollektion är ganska dyr. Priserna är; byxor 1399:-, kavaj 2999:-, shorts 999:- och långklänning 1499:-. Självklart säger jag till när nästa leverans rullar in.. Då tror jag att det kommer endel snygga blusar om jag inte minns fel..  


VINTERLAND





När jag släpat mig upp ur sängen tidigare idag så åkte jag ut till stallet för att rida ut med syrran och Lotte. Trodde att det skulle bli en ensamritt men när jag kom till stallet skulle de ändå rida ut unghästarna så vitnos fick hänga på och vara ledarhästen. Ibland är det så himla skönt att sitta på hästryggen och bara njuta. Annars är det ju ganska mycket träningar osv. Jag ser verkligen fram emot tävlingsäsongen, var ju nästan ett år sedan vi tävlade! Funderar dock på hur jag ska göra när vi åker utomlands.. Vila eller inte vila? Jag får nog fundera lite till...


OCH SÅ LITE BILDER













Det var den roligaste kvällen jag haft på länge måste jag faktist säga! Dessutom mår jag oförskämmt bra (brukar typ ligga och spy dagen efter annars). Det blev ju inte lite dricka för min del... Kvällen började med födelsedagsfirande/inflyttningsfest med massa folk och sedan vidare ut på krogen. Var inne på båda ställena men jag måste faktist säga att Hugo var jävligt bra nu när de har högre åldersgräns!


OUTFIT





GODMORGON!

Igår efter jobbet åkte jag snabbt som attan ut till Hageby Centrum och blev sminkad av Giselle på Mist. Eftersom jag skulle ha en svart klänning på mig körde vi lite färg på ögonskuggan. Så nöjd som jag blev har jag aldrig någonsin blivit! Jag fullkommligt älskade den gröna skuggan tilsammans med den svarta! Ett STORT tack till Giselle som tom stannade kvar efter stägning för att sminka mig! Om ni vill vara lite extra fina någon gång tycker jag absolut att ni ska boka tid hos henne. Ni kommer inte bli besvikna!!


GÅRDAGENS OUTFIT





Hann inte blogga igår men detta hade jag på mig. Linne Cheap Monday, spets tröja Sisters, byxor Acne och knähöga stövlar från Vagabond.

Idag har jag redan hunnit hoppträna med vitnos och det gick hur bra som helst!! Jag förstår inte VAD jag höll på med när jag var och tränade för Roberto. Idag hoppade vi "banan" hur lätt som helst. Inget jävla krångel. Nu ska jag jobba och efter det ska jag ut till Mist i Hageby för att bli sminkad av Giselle. WIHO! Ikväll väntar nämligen fest...


TRÄNING

Jag kunnde inte sova en blund inatt. Varför? JO för att jag hade sådan träningsvärk i HELA kroppen. Efter Roberto träningen som höll på i två timmar kunnde jag helt ärligt inte röra mig normalt. Min stjärt värker, benen smärtar och likaså armarna. Men vad spelar det för roll?! Jag stapplade mig till gymmet idag igen för att köra ett konditionspass. För visst är det bättre att träna om man har jordensträningsvärk istället för att sitta hemma?
Aja, nog om det! Antar att ni vill höra lite om hur hoppträningen gick igår...
Det började med att vi joggade fram hästarna på rakt spår (rider aldrig särskilt mkt volter när vi tränar för honom). Efter det började vi rida öppna genom hörnet för att sedan rida "snett igenom" över upphöjda bommar. Där skulle vi tänka på att när vi gick ur öppnan skulle vi inte "styra" in mot bommarna med tyglarna utan enbart använda vikt hjälperna och ha en rak häst. Även efter bommarna skulle vi direkt in i öppna. När vi sedan hade galopperat fram hästarna sa han åt oss att vi enbart skulle travhoppa hela lektionen. Jag trodde att han skämtade men det gjorde han inte! Vi travhoppade alltså en bana. Anledningen var för att det är svårare att travhoppa då det krävs mer av ryttaren med balans, rytm osv. Vitnos är vanligtvis INGEN höjdare ¨på att travhoppa. Han brukar liksom bara ta ett litet kliv över utan att anstränga sig det minsta men kors i taket så hoppade han jätte fint!! Det är första gången han verkligen hoppade även om vi travade emot! Innan vi avslutade lektionen gav han med sig och vi skulle äntligen få hoppa en annan bana i galopp. Jag blev ombedd att rida exakt lika dant som jag gjort i trav. Alltså med en bra rytm och balans, INTE koncentrera oss på avståndet fram till hindrena. Men vad gör jag, idioten själv då?! Jo jag ligger perfekt till första hindret och istället för att vänta på språnget trycker jag av honom stort (BIG NO NO). Sedan till andra hindret som var en oxer så springer vitnos åt sidan då han blev tjurig över att han behövde ta i lite på hindret innan. Sedan fick jag ta om det några gånger och han gjorde samma sak (sprang åt sidan) på samma hinder. Vitnos var super tjurig så Roberto fick lägga ner ena bommen så fick vi hoppa över stillastående. "Jätte kul" och sedan fortsätta hela banan. Då hoppade vitnos mer på liv och död känndes det som så jag var allt annat än nöjd. Nu har jag iallafall pratat med Pelle och jag ska träna för honom på lördag förmiddag innan jobbet. Då ska jag rida som jag har gjort hemma för då har det faktist gått riktigt bra. Tror att jag blev lite spänd själv och ville visa mig från min bästa sida när vi var där vilket gjorde att det strulade till sig på slutet. Dock var jag nöjd med allt annat vi gjorde innan. 

Roberto har tre kloka ord som alla ryttare bör tänka på när de hoppar. För att få hästen att hoppa maximalt bör ryttaren rida så bra väg som möjligt, ha bra rytm och en bra balans. Tänk aldrig på avståndet. För Om man har bra rytm, balans och rider en bra väg fram till hindret kan hästen hoppa av oavsett om man ligger fel (om inte hindret är 150cm såklart).
Nu laddar jag om batterierna inför lördagens hoppträning!




Bild: Emma Roodla förra året


TRÄNINGS OUTIT





Nu jääävlar är jag redo att pumpa skiten ur mig!! Om några minuter ska jag bege mig till Nautilus och köra bodypump. Jag lär få det tufft eftersom jag inte kört bp någon gång nu sedan jag satte igång med träningen men jag är peppad som fan så det ska nog gå bra :)


TOK-KÄR



Jag är helt tok-kär i denna t-shirt. JAG VILL HA :( Bäst för mig att titta på tv en stund nu innan jag gör något dumt....


PAY ATTENTION



På tal om absolut ingenting.. Om jag skulle få säga en mening som jag skulle leva efter hela livet skulle den lyda; PAY ATTENTION. Vad skulle eran vara?


NYA



Fick ett par stallskor av mamma och pappa i julklapp som inte passade så i söndags åkte jag till Sharpman för att byta. Det blev dock ett par andra, nämligen dessa från Cavallo. De är vääldigt sköna och ser nätta och fina ut på foten. Priset är 1200:- om jag inte minns fel?

Imorgon ska jag och syrran till Eken och hoppträna för Roberto Christoffletti. Vitnos känns väldigt fin nu så det ska bli mycket spännande, hoppas bara att han sköter sig, det var ju ett bra tag sedan vi var borta från hemmaplan. Närmare ett år faktist. Men det tror jag att han gör. Han är ju faktist min vita riddare :) Nej, nu är det hög tid att jag fixar mig så jag slipper vara blöt av svett när jag kommer till jobbet. Idag kör jag heldag på JC!


EN DAGENS



Bara för att jag skulle knäppa den här (och några fler) bilder var jag en svettpöl när jag kom till jobbet idag eftersom jag fick SPRINGA hela vägen dit! Haha, men jag får skylla mig själv när jag kommer på att jag ska ta en dagens 10 minuter innnan jag ska stå på jobbet :S På mig hade jag iallafall kjängor från Wedins, byxor Acne (jasmine), jacka Acne och mööörka läppar med stiftet Havanna från MUS. 

Föressten på tal om att vara svettig.. Idag när jag var på gymmet bestämmde jag mig för att löpa på bandet. Längre tid än vad jag är van vid men i ett relativt lungt tempo. Det gick kalas bra och jag kännde faktist att jag hade orkat mer MEN jag lyckades självklart få den maskinen som fläckten var trasig på. Alltså jag var så svettig att det såg ut som att jag hade duschat håret efteråt!!!! Visst, jag är INTE den tjejen som står och går i ett söligt tempo på ett band och ser fin ut. Jag kör alltid järnet men idag var jag verkligen äckligt svettig. Men ack så skönt det var!! 


REA FYND



Tänkte visa er vad jag fyndade uppe på Sisters. Bilden gör dock inte tröjan rättvis då den är orange och i "spets" (syns inte på bilden). Priset? 149:-!!!! Ni får se den på någon annan dag. Har även köpt nya stallskor som ni (hästintresserade) får se någon dag :) Nu ska jag jobba och efter det gymma. Pepp pepp! 


KUMKUM



När jag gick hem från jobbet i fredags kunnde jag inte hålla mig längre. Jag har länge spanat in desa örhängen på jobbet men har tyckt att de vart alldeles för dyra. Dock tyckte jag att jag var värd de efter att ha kämpat som fan förra året så de fick bli min nyårspresent till mig själv. Visst är de fina? Hade på mig de på nyårsafton och de känndes så himla lyxiga när de hängde där på mina öron :)
Nu ska jag städa här hemma (det ser ut som KRIGET) sedan ska jag hem till Miriam och mysa med mat och film.. Vi hörs imorgon!


NEW YEAR















Då var 2010 slut och 2011 är kommen. Det firades med ett jävla ståhej vilket känns i dag. Det här året kommer det ske endel förendringar vilket jag ser fram emot!! Vad jag syftar på kan jag tyvärr inte avslöja, än...


RSS 2.0