FY FAN VAD ARG JAG ÄR NUUUUU

OHH allting går åt helvete!! I morgon är jag ledig och hade planerat att åka och bada med A. Men självklart ska det blir mulen hela jävla dagen. OHH JAG TROR JAG SMÄLLER AV! Sen hade jag vart duktig och tagit lite kort som jag skulle lägga upp här på bloggen. Jag letar år och dagar efter sladden och hittar den självklart inte. Frågar då pappa vart den ligger då säger han att han och mamma har rensat ur massa sladdar från lådan och KASTAT de!!!!!!!!!!! djklsjalödalö!!!!!!!!! Just nu vill jag bara sjunka under jorden och faaan vad jag längtar tills jag ska flytta!!!!!!

DET BÖRJAR BLI EN VANA ATT BLOGGA PÅ KVÄLLEN

Förut har jag alltid gjort det på morgonen. Igår kväll satt jag och nät shoppade lite grann. Hittade bland annat en klänning som jag ska ha på mig på min födelsedagsfest. Tjihoo :D Det är en riktig gräddbakelse vill jag lova. Ni får antingen se den när jag får den eller till helgen då jag ska ha på mig den. Sen ska jag faktist försöka att hålla i mina pengar. Iallafall tills jag åker till Stockholm och hälsar på Johanna! I morgon jobbar jag och på onsdag är jag leeedig. Funderar på om jag ska åka och bada om det nu är någon som är ledig av mina vänner?! Verkar som att alla jobbar.. Men i värsta fall åker jag själv. Inte fan ska någon få stoppa mig nu när jag är ledig en solig dag för en gång skull.

Nu har min älskade vän åkt ;(

Usch, vilken jobbig tid detta har vart. Men nu är det över. Han har kommit till sin nya ägare. De ringde nyss och sa att allting hade gått bra med transporten och så. Känns jätte skönt att höra.
Jag önskar den nya tjejen, Linnea och Hilton ETT STORT LYCKA TILL! 

Orkar inte skriva så mycket mer just nu... Ni får lite bilder på honom istället..

  

EN-DAG-KVAR

Sååå, nu jobbar jag bara i morgon med. Sen är jag ledig på söndag och då ska jag sola och bada! Så som jag längtat!!! Dock så jobbar jag måndag igen men sak samma. Jag får nöja mig med en dag.
Det värsta är att man ser alla som kommer in på jobbet i slutet av dagarna och jag ser hur solbrända (och vissa knallröda) alla är. Jag blir så avundsjuk då.

Idag känns allting lite bättre iallafall. Jag red Hiton en sista gång.. Red dressyr i ridhuset och han var så fin.. Min lilla plutt. På söndag åker han. Det är bestämmt nu så i morgon kväll ska jag åka ut och ta farväl :( (jag ska inte vara med när han åker).
Men somsagt, jag vet att han kommer få det jätte bra. Även detta är en erfarenhet som kommer stärka mig som person. Man får på något sätt försöka se det positiva i saker och ting. Även om det kan vara svårt.

Nu ska jag sjunka ihop i soffan och kolla på partypoliserna. Orkar inte vara ute och festa och ha kul som alla andra den här helgen. Min helg får bli nästa helg då jag ska firas för att jag fyller år.

Puss på er mina vänner


Hundra år gammal bild.


JAG GRÅTER KROKODILTÅRAR

Tjejen som har vart och provridit Hilton ringde idag och sa att de vill ha honom. Så han åker ev redan nu i helgen ;(
Alltså när hon ringde och sa det så började jag nästan gråta och då stod jag på jobbet! Höll tårarna tillbaka tills jag slutade men så fort jag kom hem innanför dörren så forsade/forsar tårarna ner för mina kinder. Jag kan inte sluta gråta! Jag kan inte sluta tänka. Han är min bästa vän. Han är i princip mitt allt. Varken han eller jag kunnde någonting när jag köpte honom och kom till Pelle och nu har vi båda utvecklats enormt. Vi har gått igenom mycket tilsammans (kanske låter töntigt för er som inte rider) men så är det. Han har alltid funnits vid min sida, alltid tröstat mig och jag vart ledsen samtidigt som vi har delat vår glädje tillsammans. Jag älskar honom så oerhört mycket!!! Jag vill inte släppa taget.
Jag vet att han kommer få det jätte jätte bra hos sin nya matte men jag vet att han kommer sakna mig. Han är en väldigt speciell och känslig häst. Han tyr sig till mig och han är som min bebis...
Vi känner varanndra utan och innan.
Det värsta av allt är att jag vet inte hur jag ska säga hej då till honom........... ;(

Hej då från en väldigt ledsen Emelie

HEJ...

Här har ni korten på min och Vitnos första tävling!


110cm

120 cm klass.

Vad tycker ni? Visst är han fin? Dock är inte mina miner över hindrena de bästa. Det ser ut som om jag stortjuter eller något. Men det gör det även när jag rider dressyr. Då sitter jag ju med munnen öppen. Tro fan att jag har svalt ett X antal flugor som åkt rakt in i munnen när jag ridit. HAHAH!
Nästa tävling för mig och Vitnos är Vingåker den 3-4 Juli (alltså nästa vecka). Wish me good luck.

LOVE

GODKVÄLL

HEJ

Nu är jag här igen. Hann inte blogga något igår eftersom jag jobbade 9.00-19.15 och efter det tog jag en snabb fika med Emelie och Picce.
Nu har rean startat iallafall. Dock är det förhållandevis lungt nu när det är så fint väder ute.. Alltså jag skulle göra allt för att få åka ut och bada sådana här dagar! Jag har inte vart ute en enda dag det här året än! Tjejerna var och badade hemma hos Sofie idag. Gissa om jag var avundsjuk?! Ohh.. Men i morgon kväll är det en sak som är säker. Och det är att jag ska sola solarie efter jobbet! Kan fan inte visa mig ute annars nu när alla andra blir bruna.

Nu ska jag ringa ett viktigt samtal. Vi hörs i morgon. Föressten, ni missar väl inte program starten för real housewifes eller vad det nu heter? 

PUSS 

ÅRETS LÄNGSTA DAG

Och det känns.. Känns som denna dag har varat i evigheter. I morse hopptränade jag och Vitnos. Det gick bra, han är så fin. Dock höll jag på att flyga av två gånger i språnget bara för att han skjuter till så jävla dant! Jag var typ 50 cm ovanför sadeln och skrek i luften. Haha vilken syn... Jag måste lära mig att ta tag i hans man för en vacker dag kommer jag ligga på backen, så är det bara. Frågan är bara när. Hehe ;)
Hilton fick ridas en sväng i skogen med syrran och Vilja. Han drabbas så enormt mycket när det blir varmare ute. Han blir en helt annan häst! Från att ha vart stallets jobbigaste häst att rida ut på till att en nybörjare kan sitta upp på honom varma dagar som denna! På tisdag kommer iallafall tjejen som vart och provat honom 2 ggr och ska rida ut på honom i skogen. Sedan får vi se om det blir en till visning på honom nästa helg, en tjej från Gotland som är intresserad. Men det får vi se hur det blir med den saken. En sak i taget nu..

Föressten, i morgon börjar vi våran REA på D%Company! Sväng förbi så kanske ni hittar något fint, annars för att bara hälsa på mig kanske?!

SLAPPAR DAG

God morgon gott folk!

Idag var jag uppe med tuppen (kan aldrig sova när jag druckit kvällen innan). Det blev en lyckad kväll igår. Vi grillade, spelade bränboll och lekte lekar, fram tills regnet kom. Då blev det hemgång. Blev så jävla kallt att sitta ute trots att jag hade tjock tröja osv på mig.
Här får ni några pics som jag lovade.


MIDSOMMAR BABY

Hola!

Jag har haft en ganska bra dag idag. Hoppträninge i morse och det gick kanoners! Vitnos hoppade fint och jag känner att jag börjar hitta mer och mer knappar på honom nu (har dock endel kvar). Efter det var jag bara hemma och slappade. Skickade iväg en jacks som jag sålde på tradera. Det är ett jävla bra sätt att tjäna pengar måste jag säga.
Förr kastade jag allting men nu får jag pengar för det istället. Även om det inte är så mycket så är det alltid bättre än inget :)

Var på systemet oxå och köpte vin till mig och korven. Hon ville inte dricka först men jag övertalade henne. Hehe.. Så i morgon blir det stallet tidigt på morgonen, midsommarfirande med kusinerna på dagen och på kvällen åker jag och träffar endel vänner. Vi ska grilla, spela öl bränboll och leka lekar. Ska bli jävla roligt faktist! Speciellt när det är sprit inblandat i lekar, då blir det tusen gånger roligare. Kort utlovas självklart nu när jag har min nya fina mobil!



Frågan är bara vad FAN jag ska ha på mig!? Jag kan ju inte springa omkring i klänning och högaklckar direkt. Oh fan jag som ville ha det... Får väl hitta på något annat tråkigt. Eller vad säger ni. Ska jag trotsa? -självklart inte.

VÄRLDENS BÄSTA PAPPA

Kolla in vad jag fick igår!


En ny mobil :) Exakt denna som visas på bilden. Som inte kan någonting om mobiler tyckte att den var ok men sen när jag visade den för Lotte i stallet så sa hon att det var en sådan som hon ville ha men att den var så dyr. Den kostar 5000-6000 kronor ju och har 8.1 megapixel kamera! Det betyder att jag kan ta fler kort och lägga upp här på bloggen så slipper jag dra runt på digital kameran. Wihoo, gissa om jag blev glad?


SHSLADJ!!!

Oh! Varför kan jag inte vara som alla andra ibland?! Jag blir så arg på mig själv att jag ADLRIG kan hålla käften. "Okej" om jag säger dumma saker till de som står mig nära men att jag gör det till andra när jag blir arg är INTE OK!

Jag tänker mig inte för. Jag kastar ur mig dumma saker som jag igentligen inte menar heller. Det är nästan det värsta. Varför i helvete måste jag vara så impulsiv!? Jag skämms för i helvete för mig själv och mitt beteende.
Men å andra sidan vill jag säga till om jag tycker någonting är fel. Men jag kanske får göra det på något annat sätt. Ett bättre sätt helt enkelt.

Usch, jag hatar den här känslan när jag vet att det är jag som har gjort fel! Dags att ta nya tag. Bäst att jag slutar grubbla, ingenting blir bättre av det.

Btw, snart kommer det upp kort på min och Vitnos första tävling :)

Kram

HEJ.....

Min dag började helt underbart. Dressyr lektion på Vitnos som gick jätte bra, sedan red jag ut på min älskade vän Hilton i det fina vädret. för att sedan åka och jobba. PÅ förmiddagen fick jag reda på att tjejen som var och provred Hilton idag var visst intresserad och ville komma och provrida honom idag igen! PANIK. Hon testade även 3 st av Pelles salu hästar. Idag gick det för övrigt MYCKET bättre för henne. Hon hade tuffat till sig enormt mycket och i det stora hela gick det bra för henne och när hon hade hoppat alla 4 hästar sa hon faktist att hon tyckte bäst om Hilton! Och det är ju en liten komplimang.
Nu väntar jag bara på att hon ska prata med sin tränare och ringa tillbaka. Om hon nu är intresserad ska hon komma och rida ut i skogen en gång (han är väldigt het) bara för att se hur han är där och även träna med honom för sin tränare en gång.
Men man ska inte ta ut någonting i förskott. Vi får se hur det blir.

Just nu vet jag inte riktigt vad jag känner. Jag grät hela kvällen igår så det finns väl inga tårar kvar.

Nu ska jag kolla på Desperate Housewife.. Vi hörs i morgon. Jag har köpt ett par skit snygga byxor som jag ska visa er någon dag med :)

LOVE


OH MY GOD

Gud, jag har verkligen inte kunnat sova en blund i natt. Igår efter hoppträningen så ringde min mobil. Och det var några som ringde på Hiltons annons som ligger uppe på nätet nu. Jag fick PANIK! Det har vart npgra som hört av sig men endast via mail och frågat några små frågor. Men den här tjejen/familjen verkade vara väldigt intresserade så Hilton ska visas redan i morgon, söndag kväll!!
Fan fan fan... Jag vill inte! Han är min allra allra bästa vän :( Plus att jag ska rida honom på visningen så de får se honom innan tjejen provrider och jag kommer vara så jävla nervös att jag kommer glömma bort hur man rider lätt.
De lät iallafall väldigt trevliga på telefonen och tjejen lät överlycklig när jag ringde tillbaka och sa att de kunnde komma i morgon. För först ville de igentligen komma i dag. Men med tanke på att jag inte visste om jag skulle tävla idag så blev det i morgon.
Håll tummarna för mig i morgon.. Jag lär behöva det!

Idag blev det alltså ingen tävling på Eken. Vicktor och Pelle hade vart där med en häst igår och de sa att banan hade vart sviiin hal och att hästarna sjönk ner flera cm i gräset. Men det är ju inte så konstigt med tanke på hur mycket det har regnat dessa dagar! Tråkigt bara.. Jag som hade sett fram emot att åka dit. Men det är inte värt att riskera att gå omkull eller någonting.


Min älsklings Hilton. För er som undrar så har jag köpt detta kort redan. Men har det utan text på en annan dator som för närvarande är pajj..

TÄVLA-INTE TÄVLA?

Fan vad jag alltid ska ha så jävla otur med vädret så fort jag är ledig från jobbet. Är ledig hela helgen och ska tävla på Ekenryttarna då som har sina tävlingar på deras gräsbana. MEN om det ska spö regna hela fredagen kan det bli så att vi inte åker med tanke på att det kommer vara jätte upptrampat på lördagen (tävlingarna börjar fredag) och sviin halt. Fan fan. Jag blir överlycklig bara det kan vara uppehåll, eller en och annan skur gör heller ingenting men snälla måste det verkligen spö regna på fredag?!
Jag hoppas på det bästa och rider på fram tills dess så får vi helt enkelt se hur det blir!

Idag red jag dressyr lektion på Vitnos. Han har suttit fast lite i bakkärran (främst höger bak) men han mjukades upp endel idag när jag red så det känndes jätte skönt. Dock tyckte han att det var svin jobbigt så i morgon blir det bara att skritta ut på sjöängen.
HIlton fick med rida dressyr. Han är i någon jävla slags form nu! Skit fin och lydig ÄVEN fast han är pigg som en idiot. Han har vart fin nu i flera dagar. Åhh skulle så gärna vilja ha kvar honom också :( Han finns iallafall ute på annons nu :(
Det är nästan så att jag hoppas att han inte blir såld ibland.. Tankarna bara snurrar i huvudet. Usch. 
Men om ni vet någon duktig lugn person som vill ha en väldigt din häst att ha roligt med så hör av er. Hilton är världens bästa!

Ikväll ska jag bara kolla på tv. Det är så mysigt att bara sitta inne nu när det är dåligt väder. För i morgon blir det upp tidigt för att rida båda och sedan hem för att fixa mig till syrrans student! Jag ska testa mitt nya löshår för första gången och använda min nya Miss Sixty klänning. Bilder kommer! I promise!

LOVE

RÄTT PERSON VANN

Iaf enligt mig. Nu pratar jag såklart om Prodject Runway. Men jag måste erkänna att jag tyckte att alla 3 hade skit snygga kollektioner men Leanne`s var grym! Älskar färgerna hon valt, att hon får kläderna att se så enkla ut men alla plagg har ändå det där "lilla extra".
Hon var helt klart en värdig vinnare! Kolla in hennes visning själva.


Tänk om man kunnde vara så kreativ......

VI HAR FÅTT IN MASSA SNYGGT I BUTIKEN

Här har ni tröjan som jag skulle visat er igår :) Kommer från Acne, mintgrön, lite kortare model. Skit snygg på!!



Har även fått in massa annat från Acne som är så jävla snyggt! Jag har köpt ett par byxor med som är totalt grymma men de kommer nu i veckan. Fick beställa hem mera eftersom vi sålde slut på massa på bara några dagar.

Nu ska jag till Linköping och leta efter en ny magplatta till Vitnos och sedan kanske jag svänger förbi Ikano huset för att leta efter någon stundetpresent. Later.


4 ÅR SEDAN (!)

Godkväll mina vänner!

Skulle ta kort på en ny tröja som jag glömt att visa er. Då råkade jag se syrrans bilder som hon tagit nu under hennes stundet vecka. Det fick mig att tänka tillbaka på de gammla goda tiderna. Faan vad roligt vi hade! Fulla som as hela veckan och vi gjorde massa dumma saker....
Den dagen jag tog stundenten var faktist den lyckligaste dagen i mitt liv. Jag grät som en gris när jag sprang ut och fick även hela min släkt att börja grina. Detta av lycka förstås.
Men tänk att det var 4 år sedan! Det är helt sjuk, det känns som igår ju!!! Det tråkiga är att man tappar kontakten med de flesta vänner man haft under sin gymnasie tid. Iallafall så gjorde jag det. Tråkigt... Men det blir ju lätt så när alla börjar plugga/jobba och flyttar.
Jag ser mig själv nästan i syrran, såg i princip lika dan ut som henne då.
Syrran till vänster

 


Visst är hon lik mig när jag tog studenten?! Åhhhh.. Skulle göra allt för att få leva om den tiden! Min tröja får ni se i morgon :) Nu: Cityakuten

TOTALT SLUT

Hej på er.

Vilken underbar måndag vi har! Eller inte.. Jävla piss väder och jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Min kropp värker, jag har träningsvärk i hela röven och mina ögon går i kors. Och gissa vad osm väntar nu? Jo jobb.. I morgon är jag ledig men då ska Vitnos till tandläkaren på morgonen så att sovmorgon är ju bara att glömma.

Igår var det tävling på Vrf igen. Det gick helt OK. Satte ingen nolla, men det var heller inte väntat med tanke på hur lite jag hoppat honom och det var första tävlingen för oss båda. I 110 cm gick det bra fram till en oxer som kom ur sväng efter en kombination. Blev hängande i innertygeln och "missade" hindret. Fick göra en volt och då rev han det.
Efteranmälde mig snabbt som fan till 120 klassen med. Där fick jag korsgalopp till 1:ans hinder så han sprang rakt förbi det (?) och sedan fick jag 3 rivningar (ett av de var joker hinder). Skulle kanske ha valt det enklare hindret men det är lätt att vara efter klok. Andra ner fick jag i kombinationen, kom lite stort in (med stor häst=trångt ut) så han petade det. Men överlag är jag väldigt nöjd att vi ens tog oss runt. Vi har aldrig hoppat en riktig bana han och jag! Bara tränat studs och tekniska saker hemma.
Jag behöver dock träna på att rida galoppen UTAN att han blir lång och stark. Jag måste ha honom lite kort och snärtig liksom. Men det är enklare sagt än gjort. Vi har ju bara ridhus hemma så att bara komma ut på en ute bana är svårt för oss eftersom han blir starkare då och mycket mer häst att rida än vad jag är van vid. Men det är bara att träna träna och återigen träna :)

Nästa tävling blir Eken nu ihelgen. Har anmält mig till 110 cm och om det går bra så efteranmäler jag mig i 120cm på plats. Vi kommer nog få det ganska svårt där eftersom deras gräsbana är enorm och han har aldrig hoppat på gräs. Får se om jag ska sätta på ett starkare bett där så jag inte bara åker omkring som en vante på honom.

Det blev inga kort tagna, pappa filmade bara men det var en tjej där som tog kort så jag tänkte köpa något om det blev några bra på oss. Då ska ni få se :)

Nu ska jag åka till Kings och kolla på lite nya täcken till Vitnos. Sen jobba! Puss Puss

FREDAG-TÄVLING

Godkväll

Äntligen är jag hemkommen. Har vart en lång dag i stallet. Först rida Hilton och fixa med honom och efter det göra iordning Vitos inför våran lilla tävlingsdebut :) Och vet ni vad? Han var skit duktig!! Jag är så glad och stolt över honom! För det första så ogillar han när man håller på och lyfter hans bakben så transport skydd är bara att glömma. Men jag fick på de och han kunnde til och med gå med dom! Kanske låter helt sjukt men förut så dog han bara man satte på vanliga benskydd.
Han var snäll att köra i transporten och gick in direkt.
Normalt sätt är han ganska lugn och lite loj hemma. Men så fort jag satt upp började han tackta ner till framridningen. Han var hur jävla glad som helst!! Dock kännde jag på honom att han var lite spänd osv men det får man ta såhär i början.
Framhoppningen hoppade han bra på. Däremot så var han så glad at han bockade och sparkade bakut X antal ggr inne i ridhuset! Till och med nära att träffa en man som stod där inne :O
Väl inne på banan lämnade han allt det där buset bakom sig. Han var hur cool som helst! Fick 4 fel (en rivning) men den får jag ta på mig. Red som en jävla kratta och kom alldeles för nära hindret. Fanns liksom ingen chans att han skulle kommit över utan att riva. Resten av banan gick vi felfritt. Jag är dock inte något vidare stolt över min ritt... Visste inte riktigt om jag skulle ta tillbaka honom lite eller bara galoppera på. Så det blev lite både och typ. Hm... Vet inte riktigt vad jag höll på med men så är det! Nu har både han och jag vart ute en gång tilsammans och lärt känna varanndra ytterligare lite till.
På söndag rider vi en till 110 cm klass.
Syrran tog inga kort (!!!!) men pappa filmade med sin mobil. Ska se om jag kan lägga upp den om jag nu fattar hur man gör (troligtvis inte). Annars får ni hålla er tills på söndag då jag ska se till att det blir kort tagna!

TIPS!

Godmorgon. Idag har jag vart uppe med tuppen (kan inte sova på morgonen). Det värsta är att både syrran och pappa ligger och sover, mamma är på jobbet. Det är helt knäpp tyst här hemma så jag vågar knappt sätta på tv:n. Ska låta de sova en stund till eftersom syrran var ute igår och pappa jobbade hela natten. Det känns helt sjukt att jag är den enda som är vaken för att i min familj tar vi ALDRIG sovmorgon. Om vi nu sover lite längre än vanligt är det till 09.00 typ.. Låter säkert lite lustigt för vissa av er hehe!

Jag har iallafall hittat en bra sida om man vill beställa hem snygga och billiga solglasögon. Nyfikna? Här har ni adressen;  www.coolshop.no

Nej, nu ska jag väl sitta och stirra in i väggen ett tag till innan jag slår på tv:n högt så att alla vaknar!

STAN-RUNDA NR 2

Hemma igen. Blev inte så mycket köpt bara ett par brillor och en pike`från Gina Tricot som jag kan ha i stallet.


Brillorna 59:-!

Pike`99:-

Billigt och bra! Jag hade ju present kort på 150 kr så det passade perfekt. Fick bara betala 8 kr :)

Här har ni en dagens på mig.


Jeans från Julian Red och body från Cheap Monday.

Nu ska jag ner och äta fisk! I morgon kommer bilder på min nya fina häst för er som är intresserade! Vi hörs i morgon.

IDAG HAR JAG FYNDAT

Åhhh vad glad jag är! Efter att ha vart i stallet heeela morgonen/förmiddagen så åkte jag in till stan för att äta lunch med Picce och Ouraka. Åt på thai som jag älskar. Sedan gick vi en sväng på stan och då säger Picce att de har 50 % på hela Bik Boks sortiment! Alltså det är inte riktigt min favorit butik normalt sätt men ska jag vara ärlig så tycker jag att de har snyggare kläder nu än vad de haft innan! Ett riktigt lyft. Men nu ska jag komma till saken. De har ju även lite från Miss Sixty och för några månader sedan hittade jag en jätte fin klänning som är perfekt att ha när man är utomlands och bara ska ut och äta på kvällen eller så. Jag var såå nära på att köpa den innan vi åkte till Miami men gjorde aldrig det eftersom jag tyckte att den var lite dyr.
Trodde självklart att den skulle vara slut när vi kom till Bik Bok men den fanns kvar i storlek S! YEEEEYYY!!
Självklart slog jag till och köpte den!!!

Normal pris 1200:-, jag köpte den för 600:- 

Fick även hem mina älskade Acne shorts som jag beställde. Färgen är "dusty yellow". Kostar 749:-.


Nu ska jag faktist yttligare en sväng till stan med syrran. Hon ska kolla på lite klänningar att ha under stundet veckan. Pusss!


BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

Hallå på er mina små gulle fjun!

Jag har haft fullt upp så jag har faktist inte hunnit blogga de senaste dagarna. Livet rullar på somvanligt, jobbar och rider. Men nu är jag faktist ledig lite grann. Skulle ha jobbat i morgon men det blev ändringar pga lite strul. På fredag och söndag ska jag faktist debutera Vitnos. Det ska bli jäävligt spännande! Har ingen aning om hur han är på en tävlingsplats och om han är tittig osv. Jag har bara anmält mig till två små klasser i 110 cm till att börja med. Ser bara att vädret ska bli piss. Isåfall säger jag faaaan. Men jag är nöjd så länge vi går runt banan eftersom han knappt tävlat någonting!
Jag SKA ta med mig kameran jag lovar så ska ni få se hur fin han är! Hoppade lite igår igen bara för att känna på honom lite grann och han var så jävla braaaa!! Plus att jag red så bra! Fan det är så kul när det går sudär extra bra ibland!

Hoppas på gud att han inte blir stark som ett as bara. Men jag får nog ta med mig ett starkare bett om jag märker att han tar tag ordentligt på framhoppningen.

Ikväll är det Greys, vilket förövrigt är så jävla bra. Missa inte!! Föressten, det är någon som håller på och ringer mig från dolt nummer och sedan lägger på. Vem är det???


Jag idag

RSS 2.0