ACNE NYHETER









Här har ni två nyheter som vi fick in från Acne igår. Jag knep båda två direkt. De översta leggingsen är hur coola som helst. De är inte alls lika tunna som vanliga leggings så om man matchar snyggt kan man nog använda de som byxor. Priset är 1199:-
Även tröjan är hur cool som helst! Den kanske ser "glittrig" ut på bilden men det är den INTE. Den är typ i metal eller hur jag nu ska förklara (det ser ni på bild nummer två). Känns även som det när man tar i den då den är lite "stel". Priset är 1499:-.




ÄLSKADE-ÄLSKADE-VITNOS



Tänkte uppdatera er lite vad som händer på "hästfronten". Jag håller på att rida igång vitnos nu efter en lite lugnare period. Kommer nog börja tävla när inomhus säsongen börjar. Känner att det inte är någon ide att börja ute eftersom han ändå blir aldeles för stark för mig där så jag kan lika gärna vänta. Vill heller inte stressa med att sätta igång honom även om jag redan har joggat honom i några veckor. Han ska ju hålla i många år till! Dock har han fortfarande svårt att byta galopp i ena varvet men jag har en tid hos Jocke i slutet av den här månaden så får vi se om han kan hitta något. För frisk och kry är han annars! Även i alla 4 ben :) Imorgon tänkte jag lägga ut en bom för att se om han byter då. 

Nu ska jag springa ner på stan för att hinna med en lunch med Becca innan jobbet :) Tyvärr glömde jag kameran på jobbet igår men ni får se vad vi har fått in för fint i butiken ikväll istället!  


JOBB ÄVEN FAST JAG ÄR "LEDIG"

Idag är jag ledig från mitt vanliga jobb. Fast det betyder inte att jag är ledig. Idag ska jag faktist jobba på JC. Har lite tider där när jag är ledig från D&Company. Med andra ord blir det MYCKET jobb och det gillar jag :) Efter jobbet blir det skolan ikväll. Blir en lång dag.
AAAHHH fick en samtal av Sandra nu och hon sa att vi hade fått in massa Acne grejer! Nu jävlar ska jag sminka mig fort som fan så jag hinner springa förbi där innan jag börjar på JC. Jag dör jag dör, tror det är massa fina saker med tanke på att det faktist är jag som köpt in det ;) Jag tar bilder och lägger upp nyheterna på bloggen ikväll!!


SJÄLVSTÄNDIG

OH-UH-AH-SHIIIT! Jag är helt d ö d. Efter jobbet åkte jag och storhandlade på HC. För det första så är jag as dålig på att handla mat eftersom jag inte har någon struktur. Jag hittar inte i butikerna plus glömmer vissa varor så jag måste släpa på den där jävla vagnen runt hela matbutiken flera varv. Med andra ord tar det hundra år för mig att handla. Nu är jag hemma iallafall och jag är hur svettig som helst! Alltså, jag handlade typ mat för en hel månad. Hade 5 tunga påsar, min vanliga väska plus en påse med skor. Parkerar bilen relativt nära min port så jag ska slippa bära allt. Men när jag kommer in i min trappuppgång och ska trycka ner hissen så funkar den inte! Den har fastnat.. Med andra ord gjorde det att jag var tvungen att bära upp allting själv i tre omgångar. Vill tillägga att jag bor HÖGST UPP och min trappuppgång är ca 50 cm bred. Jag var helt slut efter bara första vändan och nu efter den tredje är jag helt kaputt. Sen att jag hade tagit för några påsar som gjorde att jag fick packa påsarna så tunga gjorde ju inte saken bättre. Jag har alltid problem med att veta hur många påsar man behöver. Någon mer som har det?! MEN nu är iallafall all mat i kylen och frysen och jag känner mig faktist ganska självständig som klarar mig så bra själv trots att det är aningen jobbigt ibland. 

Bevis på att min trappuppgång faktist ÄR smal. Ni kan ju tänka er hur lätt det är att bära upp allt när man själv knappt får plats på bredden :S






FIN FIN JACKA FRÅN SJÄVLASTE DAGMAR





Ny jacka från Dagmar i butik. Fick endast in en då den är ganska dyr. Men snygg är den och personen som köper den lär vara ensam om att ha den (i norrköping iaf)! "Mudden" i armarna sitter alltså fast i jackan. Nu ska jag stressa för att fixa mig. Blev kvar lite längre i stallet imorse än vad jag hade tänkt mig. Dock är jag sjukt trött men igår hann jag klart med matten så det blir en pluggfri dag idag :) Föressten är jag med och budar en en grej på tradera. Hoppas hoppas jag vinner. Vad det är tänker jag inte avslöja än :)


EN LÖRDAG



Det var VÄLDIGT skönt att vakna idag utan att vara bakis. Jag har ju minst sagt legat i när det gäller partyfronten men nu är det dags att lugna ner den sidan och satsa på annat! Hann och orkade till och med locka till håret idag innan jobbet :) Var så mycket folk idag med så blev tvungen att jobba över. Nu ska jag ut och rida vitnos. Ikväll måste jag plugga matte. Buhuu. Men till er alla som faktist ska göra något roligt önskar jag en hemskt trevlig kväll!! 


EN NYHET VAR

Vi börjar med denna söta klänning som vi fick in för några dagar sedan från Acne. Priset är 1199:-. Fick endast in 3 st.



Och så en nyhet till er killar. Stickad tröja frå n Acne, 1199:-.




Nu ska jag fixa mig. Börjar jobba klockan 14.00 idag. Det är så roligt att jobba nu när vi får in så fina kläder och det är mycket folk på stan. Ikväll tänkte jag åka hem till mamma och pappa. Resten av helgen blir det jobb och massa plugg. Roligare än så blir det! 


HELVETE



SÅ DUM jag var som inte gick in på datan imorse innan jag åkte till stallet. Nu är den här skinnjackan slutsåld!! Tänkte höra om någon av er vet vad den kostade? Går ju inte att klicka upp och se jackan nu när den är slutsåld :(


SNYGG TJEJ



Inspiration tjejer, inspiration!


DAGENS PLUS NY T-SHIRT I BUTIK





Detta är vad jag harv på mig idag! Ny t-shirt som vi fick in från Acne igår. Skin rinse (brallorna med dragkedja i rumpan fast i blåa)  från Acne, armband C collection och skor från Have2have.

T-shirten älskar jag för den ska vara skrynklig så man slipper stryka. YES!


OOOHHHHH



JAHA, nu skulle man väl kunna säga att sommaren är slut och vardagen är här. Började plugga matte c igår. Köpte ett nytt anteckningsblock och sudd på hos grannen (Galerix) för att det skulle bli lite roligare att plugga. Jag tyckte att jag kom igång ganska bra men nu har jag fastnat. Förstår inte hur snabbt man ska räkna igentligen. Lektionerna är på 3 timmar varv en 20 minuters rast. Sedan har läraren genomgång i över en timme. Alltså blir tiden att räkna inte så lång. Alltså bara på gårdagens lektion så skulle man ha räknat 10 SIDOR! Det är ju helt omöjligt! Det värsta är att nästa lektion är imorgon kväll och då börjar vi på nya saker. Jag har alltså pluggat ihjäl mig idag både innan jobbet och nu på kvällen för att försöka hinna. Men nu är det helstopp och jag är sjukt frustrerad. Har två sidor kvar men jag fattar inte ett enda tal och då blir jag bara irriterad. Får ställa klockan as tidigt imorgon och plugga innan jobbet och sedan på lunchen så att jag inte hamnar efter alltför mycket. En sak är säker, jag kommer få det väldigt tufft men jag ska fan klara det även om det innebär blod svett och tårar!! 


EN PÅ VARJE ARM



Jag tycker att Elin Kling är as het på den här bilden med långklänning, vattenkammat hår och med sina två armband. Jag skulle hemskt gärna vilja ha dessa två på bilden ovan från Weekday. Jag vet exakt hur jag skulle matcha de. Har en outfit i huvudet som kommer bli grym!


VILKEN JÄVLA KILLE



Ae, jag kan inte sluta titta. Vilken jävla kille!! Rösten, utseendet. Eh ja.. Lyssna själva! UH


NYA SVARTA JEANS?





 Finns i butik. Man får skit snygg rumpa i de! Ska ni ha ett par svarta skulle jag satsa på dessa. Känns lite roligare än att ha ett par vanliga med bak fickor.


GÅRDAGENS OUTFIT PLUS ANDRA BILDER









SÅDÄR nu är jag hemma för dagen. Igår blev det somsagt kräftskiva med tjejerna hemma hos mina föreldrar. Efter det tog vi bussen (ja BUSSEN) till stan för att sedan "promenera" till Hugo. Ordet promenera behöver nog ingen närmare förklaring.. Väl på Hugo var det väl sådär. Var helt OK men tror faktist att jag ska testa grand nästa gång jag går ut.


ED BEING VERY NAUGHTY



Ae jag dör! Vilken tuff unge. Kommer nog bli en bra ryttare med tiden :) Älskar det sista på filmen när Ed drar gärnet med ungen. Ser nästan ut som en mini mini version av vitnos :)


EN SEN DAGENS



Dålig bild, jag vet. Men jag hade bråttom till jobbet så denna får duga. Klänning Cubus, kavaj Mini For Many Market och skor från Have2have. Kvällen har spenderats med släkten hemma hos mormor. Vi firade henne eftersom hon fyller år imorgon. Mycket trevligt och mysigt! Imorgon blir det jobb på dagen, en snabbis i stallet och på kvällen ska vi tjejer ha kräftskiva och på det blir det en rejäl utgång kan jag lova!! Undra bara vad jag ska ha på mig?


INFORMATION TILL ER SOM INTE VILL VARA SOM ALLA ANDRA



JAG tror inte att det är någon som har missat Acnes super populära Pistol short. De är både snygga och bekväma. MEN tyvärr har ju de flesta skokedjorna gjort kopior av de (vissa är snygga och andra gräsliga) vilket gör att hela norrköping går omkring i sådana. MEN lyssna noga nu. Det kommer en räddning!! Acne har en ny model på gång som vi kommer köpa in till butiken. De är svarta och påminner om Pistol. De är lite grövre, något högre klack och har mer "attityd" än Pistol skorna. Förhoppningsvis kommer de in i butik någon gång i oktober. Vi kommer även ta in den vanliga Pistol short (black) om de finns att beställa. Dock har jag redan paxat ett par av den nya modellen. WIHO säger jag bara!!

För övrigt gick inköpen bra igår! Längtar ihjäl mig till våren nu när alla kläder kommer in. Tyvärr är det ju ett bra tag kvar tills dess.. Vill ni ha någon snygg party klänning till hösten kan jag passa på att tispa om att vi kommer få en en svart as tight klänning med insydda bh kupor. Riktigt sexig. Självklart säger jag till här på bloggen när vi får in den :)


TOPSHOP



Lite shopping tips till er från mig. Allt är från Topshop. Korsetten är ju helt fantastisk. Det blir nog en tripp till Stockholm snart igen tror jag. Hann nämligen inte gå på stan något idag.


VILL DELA MED MIG AV DENNA UNDERBARA LÅT



Det var Sandra på jobbet som visade mig den här låten. Jag tycker att den är helt fantastisk, underbar och ja, vad mer kan jag säga? Nu ska jag fixa mig och sedan cykla ner mot stationen. Åker lite tidigare så jag hinner gå en liten sväng på stan innan. Vi ses ikväll dudes!


EN FLUGA KANSKE?



Nu börjar nyheterna trilla in titt som tätt i butiken. För någon dag sedan fick vi in dessa flugor a la denim från  märket Ljung. Slipsarna ligger på 299:- och flugorna på 349:-. Nu ska jag boka tåg biljett till Stockholm. Ska upp till Acnes underbara showroom för att titta och köpa in S/S 2011.  


DRA MIG BAKLÄNGES FÖR FAN



Oh my fucking jävla gud så snygg jacka! Från Burberry. MEN smakar det så kostar det.. En sak är iallafall säker och det är att en liknande jacka ska jag bara ha. Acne har en i svart men när jag ringde och skulle beställa den idag var den slut. Snacka om panik ångest attack. Och mer panik ångest attack får jag när jag ser den här skönheten. Helvete. Det här är inte bra. Nu kommer jag sitta och surfa hela natten för att hitta den perfekta jackan.


ÄNTLIGEN TILLBAKA I VERKLIGHETEN



 Idag när jag jobbade kom snällaste Anna ner från Sisters med en Acne jeans skjorta som jag fick av henne :) Wiho säger jag bara och ett stort tack! Nu ska jag äta soppa och titta på tv.   


INTE NÖJD



Jag var nöjd. Men jag är inte nöjd längre. Den här hösten ska jag fokusera och koncentrera. Det måste ske förendringar.


TRÅKIG UPDATE

OKEJ, räcker det med att säga att jag spydde 7 gånger inatt...? Jag ångrade ihjäl mig att jag inte åkte hem till mamma och pappa igår kväll så vid 5 tiden imorse när jag inte klarade mer så ringde jag hem så de kom och hämtade mig. Nu ligger jag nedbäddad hemma hos de även om det är sol och 27 grader varmt (enda soldagen jag haft på min semester). Fan alltså.. Jag som i stort sätt aldrig blir sjuk ;(


DET ÄR INTE ALLTID LÄTT ATT VARA "VUXEN"

Usch, jag är helt förstörd. Hoppade in och jobbade idag även om jag har semester. Stressade ihjäl mig de sista timmarna på jobbet då alla plötsligt kom och skulle handla på en och samma gång. Jag var ju själv så fick springa fram och tillbaka plus att jag hade en kund som var kvar efter stägning. Efter det åkte jag hem till Linnea som hade lagat mat. Alla tjejerna var där och vi skulle titta på film. När jag har ätit upp och vi sätter på filmen känner jag att jag börjar må jävligt illa, fick ont i magen och så ont i huvudet av att bara se ljuset från tv:n. Bestämer mig för att cykla hem så ringde mamma och stortjöt på vägen för jag mådde så dåligt. Nu har jag spytt loss. Det är ju en sak som är säker. Dock så mår jag iallafall lite bättre. Nu har jag tagit tabletterna som jag fick av tandläkaren som ska minska smärtan av den utdragna visdomstanden. Vet inte om jag har stressat så mycket idag att jag inte kännt att jag har haft ont och så fick jag så ont när jag slappnade av eller om det är att jag har ätit något jag inte tål. Åt visserligen en risifrutti efter maten men jag vet inte.. Ska ju inte reagera så på laktos. Nu ligger jag hemma i soffan iallafall. Pappa ringde och sa att jag fick komma och sova hos dom om jag ville men jag stannar nog hemma. Orkar knappt resa mig upp. Usch, det är inte alltid lätt att vara "vuxen" ;(


ACNE TORSK



NYHET I BUTIK! Dock inte denna färg utan svart. Den är längre baktill (vilket inte syns på bilden). Hur snygg som helst. Finns inte många kvar så är ni sugna rekomenderar jag er att springa in i butiken snarast. Jag ska försöka hålla er uppdaterade när vi får in nya saker. Föressten ska jag upp till Acnes showroom i Stockholm nästa torsdag och köpa in S/S 2011. Det är nästan farligt för jag blir sjukligt extas när jag är där. Fråga patrik, han vet.. Haha!  


EN TAND MINDRE I KÄFTEN

Idag har det vart en jobbig dag. Började bli nervös redan igår för att jag skulle till tandläkaren vilket resulterade i att jag inte kunnde sova under natten. Innan vi åkte (jag och pappa) så darrade jag för att jag var så rädd. När jag kom dit fick jag lugnande. Efter ca 30 minuter blev jag inkallad till tandläkaren. Jag hade även med mig min ipod så jag kunnde lyssna på musik samtidigt. Igentligen gick allt ganska snabbt och smärtfritt. Det är nu i efterhand som jag har ont :( Tur att jag tog lugnande iallafall för utan det hade jag inte klarat av det! Var dock ganska rejäl groggig när jag kom hem. Det första jag gjorde var att la mig i soffan med datan i knät. Jag somnade som en stock och sov i två timmar. När jag vaknar sedan ser jag att jag tydligen har pratat med 2 personer i telen som jag knappt minns plus att jag har chattat med flera på fb chatten. När jag läste igenom allt förstod jag knappt själv vad jag skrivit. Haha.. Nu ligger jag kvar i soffan ÄVEN om det är onsdagsklubben. Flera har tjatat om utgång men ikväll ska jag bara vara med mig själv. Har så ont i tanden. Känner att jag inte vill riskera något plus att jag tror att min kropp behöver vila efter allt festande...


PASSAR PÅ ATT ÄTA SÅ MYCKET SOM MÖJLIGT



Idag har det vart en riktig mysdag. Red ut på vitnos i solen och nu på kvällen/eftermiddagen så var jag en sväng på stan och tog en låång fika med tjejerna. Nu ska jag svulla dessa. Mitt mål är att äta upp hela påsen (vilket inte kommer vara några problem) eftersom jag ska dra ut min visdomstand imorgon :( Bäst att passa på och äta medans man kan.


"SEMESTER"

Att ha semester tar kål på mig. Och det är inte som så att jag har haft semester länge. Nej nej, detta är första dagen. Visserligen har jag bara en vecka men det räcker gott och väl nu när det är så dåligt väder. Jag har så extremt tråkigt. Hoppas att jag måste hoppa in och jobba något i veckan. Ska höra med pappa med om jag kanske kan jobba lite hos honom. Skulle igentligen hängt på Carro ikväll till måndagsklubben men kroppen säger tyvärr ifrån :( Istället blir det filmkväll med Emelie. Just nu är jag inne i en "dålig" period gällande maten igen. Jag tänker på saker som jag inte tål och aldrig mer kommer få äta HELA TIDEN. Om jag fick välja några saker som jag kunnde äta skulle jag välja nudlar, pan pizza, en calzone och frallor. Det vattnas i munnen bara jag tänker på det. Det är ingen gormet mat jag vill ha inte. Jag vill ha vanlig enkel snabbmat som jag alltid åt förut. Alltså jag har aldrig suktas så mycket som jag gör nu. Det liksom vattnas i munnen. Ni som kan äta vad ni vill ska vara jävligt glada! Jag skulle tom kunna ta en spruta varje dag (och då är jag hyper rädd för sprutor) om det gjorde att jag kunnde äta normalt.. Aja, nu är det slut tjatat. Jag lovar.


RED LEATHER



OKEJ jag dör. Jävligt mycket. Hoppas det kommer ut några i imitations läder hos någon av budget kedjorna. Hett hett hett. Jag smälter av tanken.


NÅGRA BILDER











Igår körde jag visst taktiken all in. Utan att ens veta om det själv. Det förstod jag först imorse när jag vaknade.. Man skulle väl kunna säga att jag var lite "små risig". Eller ska vi prata klarspråk kan jag väl uppriktigt säga att det var länge sedan jag var sådär extremt bakis så man knappt klarar av att öppna ögonen. MEN det var en grymt nice kväll. Särskilt förfesten som var i typ en herrgård på landet med sjukt mycket folk :)


GÅRDAGENS OUTFIT





Detta hade jag alltså på mig igår på jobbet. Invigde min nya t-shirt som jag älskar :) Idag började jag min semester! Jag har vart med tjejerna hela dagen. Vi har grillat och tittat på "skräck film". Nu har alla dragit hem för att göra sig fina så ska vi mötas upp vid 20.00 igen och ta en drink innan vi ska åka ut till en fest hos Johannas pojkväns bror typ. Efter det blir det utgång-hugo! Kommer bli en helgrym kväll. Det känner jag på mig! Ska försöka ta en outfit bild om jag hinner..  


JUMPSUIT



Eftersom jag hade ett presentkort på¨H&M så var jag där igår (igen). Känns som jag springer där varje dag. Men hittade denna söta jumpsuit iallafall. Bra att ha både till standen och vardags. 199:- kostade den iallafall. Blev därmed ingen kavaj. Var tvungen att välja och eftersom jag ska utomlands sen i vinter är den här bra att ha med sig.


ÄLSKLING LIVET LEKER MED OSS. DET LEKER MED OSS NU



Nu ska jag och min långklänning cykla mot jobbet. Jag hann till och med fixa håret idag och laga mat. Det händer inte varje dag! Vilken jävla hemmafru (utan man) jag börjar bli :O


ARMY BABY



Ett litet shoppingtips till er. Sprang en snabbis på stan igår innan jag började jobba. Blev kär i den här kavajen. Jag funderar faktist på att köpa den själv. Gillar army stuket och speciellt bältet i midian. Finns på H&M (dam) för 399:-.



Igår var det en rolig dag på jobbet iallafall. Hade roliga kunder och sedan kom KumKum på inköp. Jag blir ju helt extas av alla fina smycken. Köpte mestadels in till jul (kommer typ 15 oktober) men även några ringar omgående. Föressten så vill jag bara säga det att vi komemr REA ut lite KumKum med start idag om ni är sugna :)


KILLAR!!



Jag VET att det faktist är lite guys som läser bloggen också. Därför vill jag passa på att tipsa er om denna nya t-shirt som vi fick in igår från Acne. Ap snygg. Jag älskar det guldiga. Ska jag vara ärlig kommer jag nog köpa en själv med och ha den overzized. Priset är 449:-.


29 SPÄNN





DET kallar jag fynd. Köpte den i grannbutiken Gina Tricot.


A MILLION TIMES




IDAG är jag trött. Jag känner mig nere. Jag tänker alldeles för mycket. IDAG är ingen bra dag.. Fan


SÖNDAG

Det blev en lyckad kväll igår. Dock var min lägenhet ett jävla bombnedslag när jag vaknade imorse! Det var popcorn i HELA lägenheten, utspritt salt i hela köket, rödvin på väggen och avknyckta blommar på balkongen. PUH. Nu har jag iallafall städat så det går att leva där. Jag får alltid västa panik ångesten om jag vaknar och det är äckligt hemma så jag började städa redan vid 9.00 imorse. Idag blir det lugna gatan. Jag har hela huset (mammas och pappas) för mig själv eftersom de är bortresta en vecka. Så jag tänkte passa på att bo här :) Jag har hyrt film, köpt chips och cholklad. Bättre kan det inte bli. Föressten kom det fram en tjej till mig när jag var ute igår och gav mig en himla fin kommentar. Blir så himla glad av att höra sådana fina saker! Nej, sorry. Chipsen och cholkladen tittar med hundögon på mig så jag måste svika er nu. På återseende!  


RSS 2.0