HUR NÖJD? SÅ NÖJD!






IDAG har jag äntligen fått använda min fin fina höst/vinter jacka från Dagmar. Jag älskar den såå mycket och den känns väldigt lyxig :) Ville ha en jacka som det var lite "fashion" och det känns verkligen om att jag valde rätt! Älskar att det är mudd i slutet av armarna och att man kan stoppa i tummen så att det blir som en halv vante typ. Nu ska jag titta på idol för första gången (?!). Imorgon är det jobb all day long så det blir att gå och lägga sig tidigt ikväll med andra ord. Förtids godnatt från mig :)


BESVIKEN OCH LEDSEN

Hej..

Kom precis hem från skolan. Jag behöver väl inte ens säga hur det gick på provet?! Alltså, vi fick förra årets prov i måndags så vi kunnde träna på det hemma och se hur det var uppbyggt. Jag räknade igenom det hemma och det gick faktist jätte bra (!) . Men det provet vi fick idag var sååå mycket svårare! Jag var tjutfärdig när jag lämnade salen (först av alla). Jag lägger ner all tid jag bara kan på matten, jag har valt bort mitt sociala liv nu under tiden som jag pluggar, rider alldeles för tidigt på morgonen enbart för att jag ska kunna plugga efter jobbet men ÄNDÅ går det åt helvete! Jag blir bara så jävla ledsen! Okej om jag kännde att jag kunnde ha pluggat mer men jag har och gör verkligen mitt bästa! Sådana här dagar saknar jag verkligen att kunna leva ett "vanligt" liv då man träffar sina vänner på en fika, har en slappdag hemma och gör bara vad man vill. Inte leva efter ett jävla schema där minuter räknas. Jag har hela tiden tänkt att jag bara pluggar matte nu under en period för att peppa mig själv. Visst, skulle jag få ig i kursen kan jag alltid läsa om den i vår men helt ärligt talat vet jag inte om jag skulle orka leva såhär ett halvår extra. Jag vet att jag inte ska ta ut något i förskott eftersom detta bara var delprov men det nationella provet som vi har i december lär ju inte vara lättare. Självklart kommer jag kämpa vidare för jag skulle ALDRIG ge upp men just nu känns det bara tufft och jag är faktist lite ledsen måste jag erkänna. Jag har rå pluggat, tog till och med ledigt från jobbet idag för att jag skulle kunna sitte hela dagen och om jag ska vara ärlig kändes det faktist ganska bra och jag trodde att jag kunnde det mesta. Det känns verkligen som att jag lägger ner hela min själ i allt jag gör men ändå går det inte "framåt". Det här blev visst lite mer privat inlägg och kanske inte alls så roligt att läsa men anledningen till att jag började blogga var just för att få "skriva av mig". Det har jag gjort nu. Tack för ikväll... Hoppas på en bättre dag imorgon..


ALLTING SÄTTER SINA SPÅR...





Ehrmm.. Tycker ni att det syns att jag har haft mycket att göra den senaste tiden? Att vattna blommorna har liksom inte varit prio ett i mitt liv som ni ser. Dock är det inte första gången som de ser ut såhär. Jag verkar ha några super blommor eftersom även om de är "vissna" och ibland nästan döda så vaknar de till liv när jag väl vattnar de. Därför ser jag heller ingen panik med att vattna de regelbundet :P Dessa blommor har ändå hållt sedan jag flyttade in i lägenheten och det var ju ca 6 månader sedan. Så lite duktig cred till mig som faktist har hållt de levande så pass länge :P Haha. Nu måste jag slita mig från datan, matte boken kallar på mig. Vi ses senare!


INGEN ÅNGER, BARA KÄRLEK





Kavaj Mini For Many Market, linne H&M, tights Acne och kjängor från Wedins.




Godkväll!

Kom precis hem från en heldag på JC. Det var lungt på stan idag och det gynnade inte mig direkt eftersom jag var så trött att jag höll på att somna stående.. Humpf.. Imorgon tog jag iallafall ledigt, har matte prov (delprov) klockan 18 och jag måste verkligen plugga allt vad jag orkar imorgon om jag ska ha någon som helt chans att klara det. Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag får godkännt. Om inte så kommer jag bli enormt besviken på mig själv. Stannade på ICA och inhandlade chips och godis så jag ska orka sitta uppe ikväll med. Då blir det iallafall lite roligare :)


OUTFIT PLUS MITT NYA HÅR





HEEJ!

Igår blev det somsagt utgång. Kvällen började hemma hos mig, sedan vidare hem till Dan, efter det Indra och sist men inte minst Karateklubben som förövrigt var helt grymt! På mig hade jag skinnbrallor från Topshop och en blus från H&M. Det var en lyckad kväll och tro det eller ej men jag var faktist hemma INNAN 3 inatt! Det händer inte ofta om man heter Emelie Mäntynen..
Nu är jag hemma hos mamma och pappa. Tidigare idag hade jag matte lektion hemms hos en privat mattelärare. Han var jätte duktig och så men jag var så jävla nervös för att gå hem till en helt främmande man helt ensam. Satt på helspänn hela tiden. Usch.. MEN jag fick ändå mycket hjälp med allt jag behövde och det är värt pengarna men jag vet inte om jag verkligen kommer gå dit igen. Isåfall vill jag nog vara på en offentlig plats så jag känner mig trygg.
Nu ska jag åka hem till min lägenhet så jag kan lägga mig tidigt idag om jag ska palla med veckan. Föressten, ser ni att jag har klippt mig? La även i en toning själv. Dock kommer inte färgen hålla mer än typ 2 tvättar men det får duga tills jag får en färgtid hos frisören! Vi ses imorgon babes :)



DÅLIG BILD




MEN jag vill ändå visa er hela gårdagens outfit. Självklart var det hur mycket folk som helt på stan så ni kan ju gissa om jag var svettig?! Haha, svetten bara rann längs ryggen. Stövlarna plus den stickade tröjan var ingen bra kombo en stressig lönings fredag med andra ord :P
Nu ska jag ner till Coop och handla lite frukost. Sedan ska jag ner till stan lite tidigare innan jobbet då jag ska klippa mig. Har ingen aning om jag ska göra något nytt eller ej men funderar på att klippa upp "luggen" lite mer. Just nu är den alldeles för lång (under hakan). Mitt hår växer verkligen som ogräs! Ikväll blir det party. Dan har utflyttningsfest så vi ska dit. Har dock samma problem som jag alltid har, vad ska jag ha på mig?! I-lands problem med andra ord....


DAGENS SNEAK A PEAK



NY stickad sak från CHEAP MONDAY, knähöga stövlar från Vagabond.


PANTS/LEGGINGS A LA MONKI



Är bara tvungen att tipsa er om dessa godingar från Monki. De beige kostar 400:- och de mönstrade 200:-. Jag vill ha! Det är så himla mycket saker jag vill ha just nu. Tyvärr måste jag prioritera vissa saker. Tråkigt! Men ni kanske kan slå till på ett par?


GILLAR INTE ATT VARA DEN SOM ÄR DEN MEN..

Ni förstår inte hur trött jag är! Det är helt sinnessjukt. Hela den här veckan har jag åkt till stallet 6.15 för att ta hand och rida vitnos innan jobbet. Jag är van vid att gå upp tidigt men inte så tidigt och absolut inte att hålla igång fram till sen ikväll (utan någon som helst vila förutom 1 timmes lunch) som till exempel när jag går i skolan på kvällarna som är mellan 18-21. Igår när jag kom till skolan satte jag mig längst bak i klassrummet och så satt och och blunda medans läraren hade genomgång. Jag kunnde verkligen inte hålla ögonen öppna. Sedan när jag kom hem däckade jag direkt. Trodde att jag skulle vara liite piggare imorse men nej, det var lika jävligt att ta sig upp från sängen idag med. SOMTUR är så har jag världens finaste häst så vad gör jag inte för honom?! Han känns faktist väldigt fin att rida på nu och det är bara att se framåt. När vi kommer igång och tävlar är de tidiga mornarna absolut värt allt slit! Jag lever med mottot att det alltid lönar sig om man sliter och jobbar hårt!


DAGENS





HEJ!

Nyss hemkommen från en heldag på JC. Ville bara visa er en snabb dagens outfit. Skinnjacka H&M, byxor Acne, tröja Acne och knähöga stövlar från Vagabond. Imorgon blir det hemmamatch, vi har fått massor med kartonger från Cheap Monday :) Kommer packa upp och ta ut varorna under morgondagen. Har redan sett en as snygg tröja som jag ska köpa. Det är rena rama julafton när vi får varor i butiken. Jag och Sandra blir som två yra höns haha!


TADAAA



MÅNGA har frågat och undrat över de nya Acne skorna som jag skrev att vi skulle få in i butik för ett tag sedan. Fick nyss sms av Jenny att hon hade sett de på Elin Klings blogg så jag snodde bilden från hennes sida så ni får se de. Vi kommer INTE ta in den här färgen utan vi har köpt in helsvart (den är i bara skinn ej mocka). Jag har bild på de och har faktist haft det hela tiden men jag tror fortfarande inte att jag får visa den (vill ju inte bli åtalad för att jag visar en bild som jag inte får haha). Där av får ni se denna. MEN VISST ÄR DE SNYGGA?! De kommer ligga rint 3000:-. Jag älskar fortfarande "pistol short" men med tanke på alla kopior som finns i VARENDA butik så kommer jag köpa dessa istället, fast om jag hade råd hade jag självkart köpt båda.
 Jag har tyvärr inget exakt datum då de kommer in i butik men när vi var på inköp trodde de att de skulle levereras i slutet av Oktober. Det är bara att vänta och se! Vi kommer inte få in så många så om ni är sugna på ett par lär ni vara tvugna att knipa ett par direkt när vi får in dom. För er som är sugna på de vanliga "pistol short" (svarta) så kommer de eventuellt komma in i butik inom 2 veckor skulle jag tro! Wiho Wiho. SYND att jag inte var miljonär... Men en dag.. Ja då kanske...     


RING THE ALARM





IDAG testar jag mitt nya läppstift "alarm" för första gången. Jag tycker om det väldigt mycket. Just idag har jag valt att vara lite försiktig med läppenna eftersom jag ska jobba och då inte vill ha alltför mycket färg på läpparna. Det är köpt på Make Up Store föressten. Tjarrå!


KALAS NR 2 DENNA HELG



(Ursäkta den dåliga bild kvaliten)

SÅDÄR, nu är jag hemma för dagen. Idag har jag självklart röstat, vart på stan med Emelie och klockan 16 var alla tjejerna bjudna hem till Cissi på födelsdags fika (som hon hade stått och bakat i flera dagar för att vi skulle komma). Hon hade till och med köpt en glutenfri bulle till mig på Lindahls OCH bakat en gluten/laktosfri marängtårta med hallon i som jag kunnde äta! Normalt sett när jag är bortbjuden sitter jag och tittar på när alla äter eller så har jag med mig eget fikabröd men det behövdes inte här :)

Igår kväll blev det lungt. Åkte till stallet efter jobbet och hopptränade vitnos för Pelle. Han är super glad för att få hoppa igen och han känns jätte fin. Precis som den vanliga vitnos :) Efter det åkte jag hem och åt middag med mamma och pappa. Skönt att inte vara ute och festa som jag brukar göra på lördagar annars. Ingenting tar en hoppträning en lördagskväll!  Nu håller jag på och förbereder mig inför veckan. Håller på och tvätta och laga lite matlådor. Nu börjar nämligen mitt nya schema där jag både kommer jobba på JC och D&Company. Jag kommer alltså INTE jobba mindre på D&Company utan jag kommer jobba MER fast då på JC. Så varje tisdag hittar ni mig på JC (hela dagen) och på torsdagar och fredagar har jag sådant schema att jag börjar på JC 10.00-13.00 och så börjar jag jobba i min vanliga butik kl 14-19. Alltså betyder det att jag kommer vara uppe och rida vitnos klockan 6 varje morgon INNAN jobbet eftersom jag måste plugga efter. Somtur är jag ledig en dag iveckan vilket kommer bli varje söndag. Aja, nu ska jag fixa det sista innan jag ska titta på valvakan och plugga. Trevlig söndagskväll på er!


FÖDELSEDAGS FIRANDE





Kvällens "halv outfit". Använde min nya Acne tröja som är som metal :) As häftig. Under det har jag en vanlig svart tubtop och mina Acne "last" byxor.

Kvällen till ära bjöds det på födelsedags sup för Linnea Ahle som fyllde 23 år :) Alla tjejerna var samlade. Vi drack och sedan när småtimmarna började närma sig drog vi ut en sväng. Jag var dock bara ute i en timme eftersom jag skulle jobba kl 9.30 morgonen efter. Men när jag kom hem på natten ringde jag Dan och han var snäll och bytte tid med mig så han öppnade och jag fick börja klockan 13. Puuh. Annars hade jag inte vart särskillt söt på jobbet kan jag lova. HAHA. Aja, här kommer lite bilder :)












EN PERFEKT MORGON





HÖR OCH HÄPNA... IDAG ÄR JAG LEDIG!!!! Blev först tillfrågad om jag kunnde hoppa in och jobba idag men jag sa faktist ifrån. Jag är rätt så sliten efter att ha jobbat som en galning den senatse tiden. Har faktist bara vart ledig 2 dagar på en månad. Aja, jag startade morgonen med att åka ut till stallet och rida ut i solskenet med syrran och Artax. Det är så himla härligt att vara i stallet. Längtar ihjäl mig till på söndag. Då ska jag och vitnos nämligen hoppträna (lite lungt) för första gången på ca 3 månader! Han kommer bli så glad när han får se ett hinder :) Föressten så fick jag svar av sadelmakaren. Det var punktering på min sadel så i eftermiddag åker jag och syrran till Sharpman. De ska skicka tillbaka den och byta ut vissa delar. Hoppas bara att det inte tar för lång tid. Måste ju ha en egen sadel sen när jag börjar tävla (rider med syrrans SUPER SKÖNA sadel just nu). Men innan det ska jag städa här hemma. Allvarligt talat så har jag varken dammat/damsugit på över 3 veckor för att jag inte har haft någon som helst tid. Jag kan knappt gå barfota på golvet. Då har det fan gått för långt alltså..


ETT PAR SNYGGA LÄPPAR



Jag har inte testat mitt nya "röda" stift som jag köpte förra veckan men jag hoppas att det kommer vara lite röd/orange. Det är hett hett hett. Jag menar, HUR snygg är inte kvinnan?! Föressten så älskar jag tjocka ögonbryn. Jag önskar att jag ägde ett par...


JAG BEHÖVER HJÄLP

Är det någon av er läsare som känner eller vet någon privatlärare som man kan anlita om man behöver hjälp?! Jag kämpar som ett as med matte c men det går inget vidare. Jag behöver verkligen hjälp av någon privatlärare. OM ni vet någon får ni mer än gärna kommentara! Jag skulle visat er dagens outfit men självklart glömde jag kameran på jobbet. Typiskt mig!


NY I DEN TRASIGA GARDEROBEN



Min garderob har fallerat. Hyllorna har rasat samman så alla kläder ligger i en stor hög. Somtur är har jag en snäll pappa som ska komma och laga den. Idag hittade jag den här fina t-shirten uppe på Sisters för 249:-. Jag har faktist letat efter en t-shirt i den här färgen och materialet utan resultat men idag när Eva kom ner till jobbet hade hon en sådan på sig så jag kunnde inte hålla mig. Hur den ser ut på får ni nog se imorgon :)
Annars har dagen vart luuuugn Nästan folktomt men på eftermiddagen kom en säljare från ett smyckes märke vid namn Systrarna P och visade lite smycken. Det var faktist riktigt snygga smycken men tyvärr  blev det inget inköp då vi redan säljer Diddi, KumKum och C collection.
Nahepp. Nu ska jag vara världens tråkigaste människa och plugga även om Idol börjar snart. Självdiciplin! Vi ses imorgon :) Pusss!


CHEAP Monday





ROCKEN OCH BRALLORNA är två av sakerna vi kommer få in i butik. Det har vart stor efterfrågan på jeansen. Jag hoppas att de sitter bra för isåfall ska ett par bli mina. De kommer jag matcha med någon snygg rutig herrskjorta eller någon annan ball top/tröja. Kappan eller rocken (kalla det vad ni vill) var jag sååå nära på att köpa när jag var uppe i Stockholm men ville vänta för att se om vi skulle få in den i vår butik. Den kommer även komma i en till färg som är åt det gråa hållet. Jeansen ligger på 600:- och rocken på 1100:- om jag inte minns fel?


TISDAGENS OUTFIT







Stickad tröja och byxor från Acne, skor Wedins och. jacka lånad av Emma från H&M.

Idag var det en lugn dag på jobbet fram till sista timmen. Då blev det stress stress. Alla skulle handla jeans medans kort maskinen strulade plus att jag skulle hjälpa kunder och sy upp jeans. Var ganska svettig när jag slutade faktist. Snart (på fredag eller nästa vecka) kommer Cheap Mondays höstkollektion komma in i butiken. Längtar som fan. Vet att det kommer att komma en hel del snyggt :) Självklart kommer jag fota och låta er veta här på bloggen direkt. Föressten, tack för alla fina komentarer i förra inlägget. Det gör mig super glad!




KOMMENTAR

ANONYM:
du ser ut som en häxa ahahah ! seriöst hur gammal är du 25 ? skäms du inte över att du hänger på hugo bland alla 16 och 17 åringar vad har hänt med dig egentligen du sminkar dig som ett emo och hänger på en klubb där bara det finns emos och bohemer ! jag såg din slamp inspierade outfit i lördags och det blandat med ditt emo smink fick dig verkligen att e ut som en självmordsbenägen prostituerad med ärr på armarna !

Men ärligt talat vad folk är upprörda över vad jag hade på mig och mitt läppstift. Det är ju nästan lite roligt hur mycket ni bryr er om mig :) Tyvärr bryr jag mig inte alls lika mycket om dig/er. För det första är jag inte 25 år. För det andra går jag väl ut vart jag vill? Jag var inne på Otten först men ärligt talat pallade jag inte med folket där så jag och mina vänner gick över till Hugo när klockan var 02.00. Är det förbjudet eller?! Eftersom du säger att alla på Hugo är emo och bohemer så kan du inte ha så mycket innanför din skalle. Så var det kanske FÖRR men INTE längre. Jag är så pass mogen och säker på mig själv att jag tar på mig vad jag vill utan att tänka "oj kan jag ha på mig det här eller kommer folk tycka att jag är konstig osv" vilket många andra gör. Jag kör mitt race och bara för att jag hade en sådan outfit EN gång (eller har du sett mig så någon annan gång kanske?) betyder det inte att jag är självmordsbenägen och prostituerad, och varför skulle jag ha ärr på armarna? Haha! Svälj och ät upp dina egna ord. Du är med all sannorlikhet varken snygg eller smart eftersom du inte ens vågar stå för vem du är. LOVE Emelie



FOKUSERA MERA



NYTT I MIN SMINKVÄSKA.
Jag tycker att det är sjukt snyggt att fokusera på läpparna nu i höst. Köpte en ny röd färg som heter alarm och för den personen som vågar heter det mörka stiftet Havanna. Båda är från Make Up Store som ni säkert inte gått miste om :) Testade det mörka stiftet i lördags och jag älskade det! Tyvärr har jag inga bra bilder från maken, bara på web camen men bilderna blev dåliga med tanke på att det var för mörkt i lägenheten plus att jag satt rakt framför tv:n som gjorde att det blev jätte konsigt ljus. Men nästa gång lovar jag att visa er en bild tagen med min vanliga kamera i bra ljus. Dock är färgen ganska lik som den på bilden nedan. Hur coolt som helst! 
 


V A G A B O N D



Äntligen har de blivit mina! Ett par väldigt annorlunda skor men jag gillar dom a lot. Har faktist spanat in de ganska länge. Sedan när tjejen i butiken sa att de bara hade fått in 4 st av skon så knep jag en direkt. Som ni ser kommer de från Vagabond. Väldigt fina OCH sköna. Kommer kunna använda de både på jobbet och till fest. Aja, vet ni vad jag ska göra nu? JAG SKA SOVA! Är helt totalt död. Skulle igentligen vart ledig imorgon men måste hoppa in och jobba mellan 9.45-17 så jag måste göra allt för att vara pigg imorgon eftersom jag har skola direkt efter jobbet med. Kämpa kämpa kämpa!!


EXTREM




IGÅR blev det födelsedagsfest för Maria och sedan utgång. Jag körde på en ganska extrem make. Eller make upen i sig var inte extrem utan det var mest läpparna som var väldigt extrema. Målade de i en ny färg från Make Up Store. Som ni ser på bilden är den väldigt väldigt mörk. Dock gör inte bilden färgen till rättvisa då den nästan är ännu mörkare i verkligheten. Vad tycker ni?
Nu ska jag knarka alvedon och köpa Redbull för idag väntar ännu en arbetsdag. Ni hittar mig på JC!


SADEL PROVNING



Imorse kom en kvinna till stallet för att testa ut en ny sadel till vitnos eftersom jag trodde att min nuvarande låg dåligt (Hiltons gamla). Vi började med att lägga på min sadel och så fick jag test rida medans hon tittade och kännde hur den låg. Kontsigt nog så låg den bra!! Ha, det trodde jag aldrig. Dock är det något som är fel på den eftersom det är alldeles för lite luft i fram sektionen. Testade rida med en padd under som lyfter upp sadeln fram och helt plötsigt känndes han mycket mer avslappnad att rida än vad han var tidigare. Hon tog med sig sadeln och skulle skicka iväg den för att se varför det är så lite luft i den så får jag svar på måndag. Antagligen kan de reparera felet så jag slipper nog att lägga ut en massa pengar på en ny sadel. Yeeeey!   


EN FÖR HONOM ELLER TVÅ FÖR HENNE

Nr 1.



Nr 2.



Idag har det ramlat in lite nyheter i butiken. Nr. 1 är en skjorta till kille från ett nytt märke som vi har tagit in vid namn Knowledge Cotton. Sjukt snygga färger nu till hösten. Ett stort plus är att de använder ekologisk bommul i alla deras plagg. Även tjejer kan ha skjortan och bära den lite oversized.
Nr. 2 är en cardigan från Acne. Jag ser nu att den ser offwhite ut på bilden men den är i själva verket beige i verkligheten. Mycket mycket fin och användbar i höst/vinter!



Nu ska jag plugga hela kvällen. Jag kan knappt sova på nätterna. Det enda jag tänker på är potenser och logitermer. Puuuhh. Vet ärligt talat inte hur jag ska klara av hela kursen. OM jag gör det skulle jag vilja säga att det har skett ett under! Imorgon bitti ska jag förhoppningsvis köpa en ny sadel. Det kommer ut en sadelutprovare till stallet så ska vi se om vi kan hitta någon bra som passar. Hoppas det! Vad det blir för sadel har jag ingen aning om. Dock ingen jätte dyr. Det har jag verkligen inte råd med. Det är syrran som får stå för lyxen i stallet om jag säger så.. Hon rider nämligen runt med den skönaste sadeln jag någonsin suttit i. MEN det kostar att ligga på topp och det är inget jag kan göra på sadelfronten just nu.


SNYGG BRUD SOM JAG KALLAR SVERIGES STOLTHET







Sveriges stolthet.

LYSSA på henne. Det är två helt nya låtar. Jag peppar redan nu inför helgen då det blir party. Idag ska jag ha disco med dessa låtar på jobbet. Kom och joina mig vettja.


LYX ÄR DET RÄTTA ORDET



ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN! Nu slipper jag tänka på vad jag ska ha för jacka i höst/vinter. Den på bilden har nämligen blivit min :) Wihoo! Det är precis lika dan som den vi hade i kamel färgad från Damgar. Enda skillnaden är att min är helsvart. Känner att jag passar bäst i det. "Muddarna" som hänger ner från ärmarna sitter alltså fast i jackan som ni ser på bilden nedan. Jag är överlycklig och det är min kropp med som ska bära upp den här fina Dagmar kappan :) Nu återstår bara att hitta ett par skor till..  

 


"KVÄLLSMAT"





Idag försökte jag verkligen ta ett kliv in i vuxenvärlden genom att testa och äta sushi (med gaffel) för första gången i mitt liv. Jag kommer aldrig i mitt liv testa att äta rå fisk men däremot gillar jag ju räkor så det fick bli det istället. För det första tycker jag att hela målet var en "aptitretare" även om jag inte tyckte att det var gott. Inte fan blev jag mätt på det där lilla. Visserkligen petade jag bort allt slajm och endel av räkan men ändå! Sedan skulle jag aldrig betala 72:- igen för några riskluttar o räkor. MEN nu har jag iallafall gjort ett försök att äta sushi. Jag tyckte dock att allting var väldigt slajmigt men nu vet jag iallafall att det inte är något för mig. Nu kan jag fortsätta äta min barnmat forever.


CHANGE COLOUR





Ser ni vad jag har gjort?! Klarade inte av att se ut som ett spöke med uttvättad hårfärg så idag tog jag sakern i egna händer och la i en toning. Jag trivdes väldigt bra med at vara lite ljusare men nu var jag nästan blond och håret såg dassigt ut. Därför fick det en lite mörkare ton. Nu på vintern när jag ska vara blek ger det mig lite mer färg med mörkare hår plus att mina ögon lyser lite mer. Dock är jag inte säker på vad jag ska ha för färg i höst/vinter men det får en frisör fixa sen. Detta är ju bara en toning så färgen kommer ju försvinna! Meningen är kanske inte att jag ska vara såhär mörkhårig utan jag ska lägga i slingor i lite olika nyanser men detta får duga under tiden. Om jag känner mitt hår rätt så kommer jag vara ljushårig igen om typ två tvättar :S  Nu-time to work.


SANDRAS OUTFIT





Eftersom jag själv är inne i en riktig jävla ful-period så får ni inte se någon dagens på mig. Känner inte direkt att för att stå och posa framför kameran så idag tvingade jag Sandra :) Den blå tröjan är ny från Acne. Den ska få bli min med snart. Kängorna är ju helt gudomliga. Jag har försökt att få tag i de överallt men de är slut :( Jag dreglar när jag tittar på de. Nu ska jag bege mig mot skolan, imorgon bitti ska jag färga håret i hopp om att känna mig lite frächare = det ska bli lite mörkare.


NY





IGÅR var jag och syrran i Stockholm i hopp om att hitta en varsin jacka och skor. Hon fick med sig endel hem men jag hittade inte ett skit! Eller jo.. Massa vardagskläder osv som jag inte behöver men ingen jacka som var sådär perfekt även om jag testade många varianter. Nu funderar jag på att spara ihop pengar och köpa en dyr, lite finare jacka som jag verkligen blir nöjd med. Ska undersöka om Dagmar kappan som vi har på jobbet finns i svart för isåfall kommer jag nog köpa en sådan. Annars kanske det blir någon heting från Acne. Otippat va? ;) EN sak hittade jag iallafall och det var denna fina klänning. Är lite osäker på om jag ska behålla den men jag tror det. Köpte den på H&M trend (vilket gör att inte ehla norrkan springer omkring i den) plus att den bara kostade 399:-. 
Nu ska jag tvätta bort sminket. Har vart och jobbar på JC idag. Ikväll blir det plugg och mys.  


RÖSTA?

Nu börjar verkligen snacket gå igång om vilket parti man ska rösta på. Eftersom jag varken kan eller vet något om de olika partierna så kände jag först att det inte var någon mening med att rösta. Men efter att ha tänkt efter så tycker jag faktist att alla borde rösta (även jag själv). Jag anser faktist att om man struntar i att rösta ska man heller inte klaga på det parti som sedan kommer styra Sverige. Just därför tänker jag göra min del av spelet och gå och förtidsrösta redan imorgon. Tyvärr är jag ganska dåligt insatt i vad alla partier vill men jag känner mig ändå ganska solklar i vilket parti som jag kommer lägga min röst på. Många håller tyst om vilka de kommer rösta på. Igentligen förstår jag inte varför det är "tabu" att fråga någon om vilket parti personen tänker rösta på?! Fast när jag tänker efter är ju hela svenska befolkningen väldigt tyst och tråkig. Men eftersom jag är en väldigt öppen person tänker jag berätta för er att jag kommer lägga min röst på moderaterna och jag hoppas verkligen att de vinner valet! Vilka kommer ni rösta på?


NUMERA ANSER JAG MIG SJÄLV VARA EN MÄSTER KOCK

 

Iallafall på den här "maträtten" vilket är det enda jag kan laga som dessutom går att äta (stort plus). Jag får nämligen kyckligen sådär perfekt. Den nästa smälter i munnen. Har ju gjort flera försök på korvstroganoff osv men jag misslyckas gång på gång så snart lägger jag ner den skiten (det värsta är att jag alltid lagar så jag har typ 5 matlådor så jag tingas äta skiten som smakar så äckligt att jag måste hålla för näsan vid varje tugga). Ikväll ska jag hem till mamma och pappa på kalas. Pappa fyller nämligen år så det blir middag med släkten. Kommer både bli gott OCH roligt. Förr tyckte jag bara att det var roligt men nu uppskattar jag maten lika mycket som umgänget :)


RSS 2.0