En vanlig dag

Home sweat home. Jag älskar att vara hemma, det är det bästa jag vet.
Sitter här i soffan och kollar på "kustbevakarna". Nu är jag ledig i morgon och hela helgen. Ska bli skönt.
På lördag blir det utgång med Emelie, Habbib, jag och sist men inte minst Arber. Ska bli lite kul tycker jag. Så picce, klart som faan att jag har någon och gå ut med! Annars skulle jag ju inte skriva att jag ska ut. DAH!
Annars så har vi haft en liten ja, vad ska man säga, "goodbye" stund för nichole. Åt god mat och satt mestadels och snackade massa skit. Trevligt att träffa tjejerna men så tråkigt att hon ska lämna oss i denna håla för att flytta till sthlm. Men du kan ge dig på att jag kommer och hälsar på!!
Men vem vet? Kanske jag följer dina fotspår någon dag och tar mitt pick och pack för att rulla upp till storstan?


Inköp hösten 08

Hej Hallå där!

Förlåt att jag har varit dålig på att uppdatera, men jag har haft fullt upp hela veckan.
I går var jag i sthlm med Patrick på inköp och dagen innan jobbade jag heldag ensam i butiken så det är därför!
Men igår va det super skoj iallafal! Vi tog tåget kl 7.28 och hade vårt första inköp på Nudie Jeans och Denimbirds. Nudie hade bra grejjer, Denimbirds va inget vidare måste jag säga. Däremot har de gjort hela sin kollektion ekologisk vilket annars är super bra, tycker jag iallafall!
Sen bar det av till Tiger, där fanns det grejjer. Puh, jag hittade en klockren fuskpäls med ett skinn bälte i midean. Många andra fin fina kläder också. Sist men inte minst så tog vi en promead i regnet för att kolla in ett nytt märke, Dagmar. Även de hade jätte fina kläder! Mycket fina coctail klänningar och stickade koftor.
Jag blir helt psyk av att titta på alla fina kläder. Jag måste verkligen uppdatera min garderob lite med nya frächa kläder.
Funderar på om jag ska köpa Acne byxorna, Hex sky. Bara lite osäker på vilken storlek jag ska ta. Annars ska jag fixa mina naglar hos Linda i morgon. Faan va skönt mina ser ut som ett rent helvete. Jag ska göra förlägning och de ska vara knallröda. På lördag ska jag även till frissan och klippa till kaluffset lite och färga det.


Aja, jag ska väl ta och avrunda här. Föressten, någon som ska ut ihelgen?? -Jag ska!!!

Ny vecka

Min dag har faktist börjat ganska bra. Åkte ut till stallet i morse och tömkörde Hilton. Sen nu när jag kom hem tog jag en dusch, lång frukost samtidigt som jag lyssnade på lugna favoriter.
Nu ska jag åka iväg till jobbet och jobba. Första dagen sen jag va sjuk. Men det ska bli ganska skönt och komma ut och se lite folk må jag säga.
Men alltså förrlåt att jag tjatar men jag är så jääävla vit!! Jag har en t-shirt på mig nu som jag hade tänkt och jobba i men jag får nog ta och tänka om eller sätta på mig en tröja över. Alltså jag ser bedrövlig ut!!
Vissa passari att vara vita, de ser ändå frächa ut men jag ser ut som att jag kommer från de döda. Usch.
Ska jag börja sola kanske? Orka hålla på med brun utan sol hela jävla tiden.

Fylledrottning

Nu sitter jag här helt ensam vid datorn och äter korv och mos från Leons. Super gott.
Om jag får gissa vad alla mina vänner och många fler gör just nu så antar jag att de sitter på någon rolig förfest. Kul, verkligen. Jag hade också velat. Men så går det när man blir sjuk vid fel tidunkt.

Med andra ord kommer ni inte se norrköpings fylledrottning i vimmlet ikväll. Det får bli nästa lördag.

Skor skor

Jag vill ha dessa skoooor.


image42 Top shop är dessa två ifrån.

image43

image44 Hur snygga är inte dom gröna i mitten? Jag tror jag svimmar.

image45 Underbara skor från Jessica Simpsson.


JAG VILL SHOPPA!!!!!

Tankar

Jag saknar det. Det romantiska. Jag var glad och jag var lycklig. Jag skulle göra allt för att få känna den känslan igen. Men nu ska man bli vuxen. Jag är inget barn längre. Snart måste jag bestämma mig vad jag ska göra med mitt liv. Hur ska jag lyckas med det när jag inte ens vet själv vad jag vill?
Men vem vet, livet kanske tar en helt ny vändning när man minst anar det och allt faller på plats som små pusselbitar. Vi får hoppas på att det händer. Jag håller tummarna.

Vårens godbitar som jag måste ha!

Alltså fy fan vad heta dessa byxor är! Jag ska beställa hem ett par. Den "vanliga" ljusa tvätten är ju ett måste till våren!

  image40

Och nu till denna tvätt för de som vågar.


image41

Dessa byxor kommer från Cheap Monday och båda är den vanliga "tight" modellen. 400:- st

Förutom dessa härliga jeans satsar jag att köpa på mig någon snygg korsett som man kan ha istoppad i en kjol med hög midea. Vill även ha massa snygga "tunikor" till våren med ett par feta solglasögon. Yeah nu längtar jag!

Min pappa är världens bästa pappa!!

Ja det är han fakist! Tänk alla de gånger han har ställt upp för mig, det är helt sjukt. Jag tror inte alla pappor är som han.
Nu har han tex lämnat sin Laptop hemma så jag kan ligga i soffan och surfa så jag slipper gå upp och sätta mig vid datan. Sen håller han på med att skaffa körkort för tung last. Anledningen är att han ska kunna köra både min och syrrans häst tilsammans i transporten till alla tävlingar i vår. Han kommer alltid och kollar hur det går på våra träningar. Som ni vet så har jag ju vart sjuk några dagar och är det fortfarande. Gissa vem som tar hand om min häst? Jo, pappa! Och då vill jag bara påminna alla om att pappa inte kunnde något om hästar innan vi köpte våra, han hade knappt rört en häst eftersom han var superallergisk. Och detta är bara en bråkdel  av vad han gör för oss.
Jag är evigt tacksam för allt han gör för mig och min syster. Jag kommer alltid ställa upp för honom när han blir äldre och behöver hjälp.

(Självklart är mamma också världens bästa men jag vill tillägna en tanke åt min kära far i dag för det är han värd.)

Jag hatar och vara sjuk

Inte nog med det så har jag mer feber i dag än vad jag hade igår. Bajs också! Det är så jävla tråkigt och bara ligga i soffan och knappt kunna röra på sig.
Det blir dagens "grej" för mig att gå hit och sätta mig vid datan. Det ska även planeras så jag gör det när iprenen verkar som bäst.
I dag missar jag min träning igen, det är det som jag är mest ledsen över. Hilton som äntligen började gå så fint och jag hade sett fram emot denna vecka eftersom jag skulle träna så mycket. Istället blir det ingen träning alls för mig. Jag har inte ens vart utanför dörren. Fuck off.
Jag vet inte ens vad jag ska skrivaom, det har ju inte hänt så mycket saker i mitt liv dessa dagar om man säger så.
 Jag är iallafall duktig och håller mig borta från godis och sånt skräp.

Ne, jag antar att jag borde sluta skriva nu för jag vet att  inte är kul att sitta och läsa om folk som bara klagar, hur jobbigt de har det och hur synd det är dom dem. Det är ju dö-trist. Så jag sätter nog punkt för mig här i dag.

Sjuk=(

I natt drömmde jag så lustiga saker och jag frös som en idiot ena sekunden och andra var jag blöt som en pöl av svett. Så i morse när min väckarklocka ringde så mådde jag inte alls bra och det visade sig att jag hade feber.
Usch det känns som om jag är dödssjuk. Tycker att jag mår sämre och sämre varje gång jag är sjuk ju äldre jag blir.  
Men men, det är bara att vara hemma och kurera sig så jag kan jobba på fredag iaf. Tråkigt bara eftersom jag skulle dressyrträna ikväll och hoppträna i morgon=/ Dessutom skulle jag till gymmet i morgon bitti med Ayla.
Men det får man väl skjuta upp till nästa vecka somvanligt.

Nu ska jag lägga mig i soffan igen och titta på Animal Planet.


GRATTIS TOTTE 11 ÅR!

I dag fyller min underbara hund 11 år :)
Just nu är han iväg hos sin frisör och klipper sig kort kort. Hans päls växer så snabbt. Men i kväll är det gräddtårta som gäller! (Han ska få äta den framför tv:n) Lyx.
 




                             Anledningen till att han får gräddtårta är fö att han älskar grädde, sylt och vaniljkräm.

Secondhand

Varför har vi inte några bra secondhand butiker här i norrköping? Tänk vad roligt et skulle vara.
Ja mena sen när Zara, Monki och alla de där butikerna har öppnat här så är typ enda skälet att åka upp till stockholm om man ska fynda på secondhand eller springa runt på NK typ. Kul.
Eller varför inte någon ny butik liknande D&Company fast med andra häftiga märken? Åhh. Jag vill shoppa.
Testade ett par nya Nudie jeans nyss Thinn Finn (kill modell) De satt faktist jäkligt bra men tror jag väntar tills jag har fått min lön innan jag inhandlar något mer. Måste ju kunna leva denna vecka som kommer med.

Nu ska jag springa till jobbet. Jag ser ut som en ninja i dag.

Du är så jävla avundsjuk!

Alltså i dag fick jag höra av en tjej att någon i stallet har snackat så jävla mycket skit om främst mig men även min syrra. Saken är den att hon ska vara så himla bra "kompis" med mig och stå och snacka i 24 h så fort jag är i stallet liksom.
Sen får jag höra att hon går och säger att jag och min syrra är två bortskämda snorungar, att min häst är värdelös och att hon inte kan förstå hur jag kan ha långa naglar. Ja mena jag är ju faktist en stall tjej och då får man inte ha det. (Tyckte hon)  Lustigt hur hon då kan stå minuten innan och säga att de va så himla fiina. Och detta är bara en bråkdel om vad som har snackats om mig.
Jag skrattar åt dig. Det är så synd om dig. Du är så jävla avundsjuk.
Jag jobbar och jag köper va fan jag vill för mina pengar.
Palla ens lägga energi på sånt här. Men en sak är säker, i morgon är det jag som glider in i stallet med min nya jacka, smink och lyssnandes på min ipod med ett hånande leende och hälsandes glatt.
Hon kommer störa ihjäl sig. HAHAHA

Trött på livet

Jag är så trött på hur mitt liv ser ut. Jag är sugen på något nytt, spännande. Jag orkaar verkligen inte med norrköping längre och människorna som finns här. Fy fan säger jag bara! Jag är sugen på storstan. Stockholm. Jag hade varit en bra stockholmare, det vet jag! MEN MEN MEN då kommer vi ju till det bästa och underbaraste i mitt liv. Nämligen Hilton. Jag har ju planer för oss två. Vi ska tävla och bättre stall kommer jag aldrig att få stå i.
Men jag vill vill vill. Hade jag inte haft Hilton hade jag dragit för länge sen! Det är en sak som är säker iallafall.
Men vad gör man? Jag har ju högre mål än detta i livet. Vad vill jag göra? Vart vill jag komma? Vad vill jag nå?
Alltså jag vet inte. Jag har ingen aning det är det som är grejjen. Det enda jag vet är att jag ska göra karriär.
Jag måste ta mig en funderare. Man blir ju inte yngre för var dag som går liksom.

Jag orkar inte med dig, dig och dig heller. Allt är bara skit just nu. Jag ska ta mig en promenad med Totte och rensa takarna. Kanke skriver mer sen.
Tack och Hej.

Trött på livet

Jag är så trött på hur mitt liv ser ut. Jag är sugen på något nytt, spännande. Jag orkaar verkligen inte med norrköping längre och människorna som finns här. Fy fan säger jag bara! Jag är sugen på storstan. Stockholm. Jag hade varit en bra stockholmare, det vet jag! MEN MEN MEN då kommer vi ju till det bästa och underbaraste i mitt liv. Nämligen Hilton. Jag har ju planer för oss två. Vi ska tävla och bättre stall kommer jag aldrig att få stå i.
Men jag vill vill vill. Hade jag inte haft Hilton hade jag dragit för länge sen! Det är en sak som är säker iallafall.
Men vad gör man? Jag har ju högre mål än detta i livet. Vad vill jag göra? Vart vill jag komma? Vad vill jag nå?
Alltså jag vet inte. Jag har ingen aning det är det som är grejjen. Det enda jag vet är att jag ska göra karriär.
Jag måste ta mig en funderare. Man blir ju inte yngre för var dag som går liksom.

Jag orkar inte med dig, dig och dig heller. Allt är bara skit just nu. Jag ska ta mig en promenad med Totte och rensa takarna. Kanke skriver mer sen.
Tack och Hej.

Exakt två månader

Yes box. Om exakt två månader så sitter  jag och familjen på planet på väg till Curacao. Så jävla nice! Då är det slute med krivita jag! Fasen om jag tänker efter, va snabbt tiden går igentligen. Månad efter månad. Känns som det var julafton igår liksom. I dag känns det nästan som det är vår ute ju. Helt sjukt. 

Föressten, jag behöver inga tips för att få bort mina naglar. Jag bet bort de igår och slet med ungefär halva min nagel. Så nu har jag knappt några kvar. Men jag ska ändå snart och fixa de hos en annan tjej, Linda. Då blir det knall röda. Uhlalal ;) 

 


Jobb och hoppträning

Ja först jobbade jag sen åkte jag direkt till stallet. Som jag sa för någon dag sen så måste jag ändra "tänk" jag måste våga tro på mig själv. Sagt och gjort tänkte jag igenom saker och i dag gick så så otroligt mycket bättre än de andra gångerna och då hoppade vi ändå en bana på 13 hinder. Wihoo. Så nu är det bara att fortsätta. Sen blir jag farlig ute på tävlingsbanorna ;)  För jag, jag ger gärnet!

Föressten, såg ni att hockeyfrun ska lägga ner sin blogg på grund av hot? Hon börjar enbart blogga om hon får 1000 underskrifter. Ska man skriva på? Ja jag tror jag gör det. Hon var ju ändå någon slags underhållning.
 
Nu ska jag nog ta och locka håret till jobbet i morgon. För helt ärligt. Jag går runt och är så jävla fuuul! Jag är kritvit, inga fina kläder längre och mina naglar suger kuk. Sen ser man alla andra som jobbar i butik och går jätte fixade varje dag till jobbet. Jag pallar inte ens sminka mig längre. Har alltid samma smink, aldrig någon ögonskugga eller något. Men jag ska försöka locka till håret lite idag så jag får lite volym i det i morgon. För en gång skull. Mina naglar ska jag försöka dra bort. Hur fan jag nu ska lyckas med det?! Är det någon som har tpis på något bra medel man kan ha på för att de ska lösas upp? (det sitter stenhårt) SKRIV ISÅFALL

Rastlös

I dag är jag rastlös. Min dag har i stort sätt sett ut lika dant som gårdagen. Det enda som är skönt är ju att det är dåligt väder ute så man är ju tillåten att sita hemma och glo på tv när man är ledig. Värre om det är sommar ute och solen skiner liksom.
Jag pratade med min hopptränare Pelle för några dagar sen och frågade om han trodde att jag var redo för att tävla denna säsong. Och det va jag. Så nu gäller det hårdträning och ändra på mitt "tänk". Jag blir tyvärr lite negatv i mina tankar ibland när det kör ihop sig och det är mycket folk som tittar på. Men i kväll kommer min dressytränare Kerstin så då blir det träna och i morgon är det hoppträning somvanligt för Pelle.

Jahaja, är det någon som har tips på bra musik man kan ladda ner? Måste ha lite nya låtar till min ipod och mobil. Springer ju runt och lyssnar på låtar från 90-talet ju för gudskull! :S

Tv maraton

Ja, det är precis vad jag har haft hela dagen! Enda gången jag har vart utanför dörren är när jag va ute och gick med min hund Totte. Har precis kollat klart på Lets Dance. Va roliga personer som var med denna säsong tycker jag. Måste bara säga fan va snygg Karin Da Silva va! Karl-Petter tyckte jag faktst va bättre än förväntan. Lite synd om honom nästan när alla håller på och skämtar om honom. Men men hur som helst, nu ska jag gå ner och äta lite mellanmål innan jag ska åka ut och rida. Sen ikväll blir det hem till Emelie och fixa naglarna. Ninoua (Stavas?) kommer och lägger lite mer gele och filar till de.

Tjillivippen

Peter Stormare!

I dag tog jag mig en välförtjänt sovmorgon eftersom jag är ledig både i dag och i morgon.
Såg nyss reprisen av "Stjärnorna på slottet." För er som inte vet vad det är för program så är det några svenska kändisar som bor i ett slott tillsamans. Var och en av de har en "egen dag" att hitta på något speciellt att göra för de andra. I detta avsnitt var det Peter Stormare som hade sin dag.
Helt ärligt var han bara ett bekant namn för mig innan detta program. Jag hade ingen aning om vad han hade gjort i sin karriär osv. Men efter att ha sett detta program så blev jag helt förtjust i honom! Han har haft en stor karriär i USA och gjort många filmer som Armageddon osv. Även några plattor med musik. Han är uppväxt i en vanlig arbetarfamilj och han berättade om sin uppväxt och var det var som tog honom dit han är i dag. Jag blev helt tagen efter att ha sett programmet. Han verkar vara så ärlig i det han säger och framförallt; han uppskattar, är sig själv och är så väldigt tacksam för allting. Han har aldrig fått något serverat på ett fult blankt silverfat. Han har verkligen kämpat och genom sin starka vilja och talang har han tagit sig dit han ville. Sånna människor som han inspirerar mig så otroligt mycket. Det är sånna som får mig att vilja kämpa vidare och tro att man en dag lyckas med det man vill.
Och framförallt. Att vara samma människa man var innan man blev känd och efter. För är det något jag hatar så är det folk som tror att de är bättre än andra för att de har pengar eller är kända. De kan ta sig i arslet!!



I dag har jag köpt en kjol.

Ja jag unnade mig en ny Whyred kjol som kom in för några dagar sen. Jätte fin verkligen. Den va dock lite för lång för mig så jag lämnade in den till Semir som jag tycker är bästa och snällaste skräddaren för att korta av den.
Så den kommer jag ha på mig i morgon kväll med förhoppningsvis en vit tubtop eller korsett. Vi får se om jag hittar något på stan i morgon!

Hittade faktist en tjej  stureplan som hade på sig exakt samma kjol på premiären av Push. Hela syns inte tyvärr men kolla in den ändå ;)





Funderar även på att beställa denna sexiga skjorta.       


Bilder!

Det va ju länge sen jag la upp några bilder så här kommer några gammlingar!


        
 
Datan är seg, hinner inte ladda upp fler det tar ju 10 min för varje bild. Måste rusa till jobbet! HERRÅ


Varklumpar

OKEEEJ! Min dag börjar med att jag vaknar och är helt igentäppt i halsen med snor. Mycket trevlig. Sen harklar jag mig och hostar lite och vips va det är hostar jag upp små varklumpar!! Så jävla vidrigt!!
Nu är de borta iallafall för jag har hängt över toaletten ett tag och hostat upp alla. Haha usch! Förlåt om jag är äcklig men det är faktist inte så trevligt för mig heller som har de i halsen. Dom bor liksom i mig. Nice.
Annars mår jag faktist rätt okej. Än så länge har jag faktist inte kännt av något godissug.. Det enda jag känner sug efter är att feesta! Jag vill gå ut på lördag men det verkar ju som att alla har gått i ide eller något. Jag har ju tagit det jävligt lungt på den fronten, jag va inte ens full på nyår. Liksom hur likt är det mig igentligen?! Haha, fråga mina vänner :P Men nu är jag mitt vanliga jag igen =) Såå, fixa en vinare och kom hit på lördag så förfestar vi vänner! Okej? Bra!





BISOLVON

JA DÄR HAR VI DET! Det va anledningen till att jag mådde dåligt och inte kunnde andas igår natt. Jag tog mig i kragen och läste vad biverkningarna kan vara. Så härtod det: "vid ett av 100 fall kan diarre` illamående och kräkningar förekomma. I ett av 1000 fall kan de ge upphov till tunga luftrör."  Detta är precis vad jag upplevde så jag säger tack och adjö till dessa pills!
Annars har jag vart otroligt duktig i dag. Varför? Jo för att jag gick de tunga stegen till banken och öppnade ett alldeles eget sparkonto som jag ska sätta in pengar på varje månad. Yippie kajej nu ska jag verkligen börja spara!!
Efter det gick jag även till Life butiken och köpte piller som jag hjäpa mig mot mitt sockerberoende. Dessa ska jag ta 30 min före varje måltid, 3 gånger om dagen. Hoppas det hjälper. Vi får väl se om ett tag.

Otäck natt

Nu sitter jag har färdig för att åka till jobbet. Jag har haft en sån otäck natt. Jag vaknade med att jag hade jätte svårt att andas, kändes som om någon tryckte jätte hårt mot bröstet. Och jag har verkligen ingen aning om varrför för jag har aldrig haft så förut. Usch det va nästan så jag tänkte gå upp till mamma och pappa och be de ringa till sjukhuset. Konstigt nog mår jag bättre nu iaf. Hoppas bara inte det kommer tillbaka. Gör det det måste jag ringa till sjukhuset. I dag på lunchen ska jag även gå och se om jag hittar några tabletter mot mitt sockerberoende för nu har det verkligen gått för långt så jag måste ha hjälp med det här.

Nu måste jag dra mig till bussen utan mina hörlurar som jag glömde hos Emelie. Jobbig och sitta och lyssna på alla andra som snackar på bussen. Ohhhh.

=(

Jag känner mig frustrerad, arg och ledsen. Varför vet jag inte. Jag går runt och är iriterad på alla människor det går bra för. Sen blir jag arg, riktigt arg och börjar skrika på de som inte ens förtjänar det. Efter det blir jag ledsen för att jag har gjort någon annan illa. Detta har blivit som ett mönster för mig och jag fattar inte varför.
Under en period nu har jag vart så trött på precis allting.
Varför varför varför??
Jag är trött på att känns så här. Jag kan inte säga nej till något även om jag skulle vilja, jag hatar att ha en massa jävla press, jag hatar och vara trevlig mot människor som inte är trevliga mot mig, att ständigt frysa, att vara sockerberoende, att inte känna att man duger, mörkret ute, förhållande osv. Listan skulle kunna göras lång....
Allt är bara så jäävla fucking dåligt just nu!!!



Vad ska jag ta mig till?


Herre jisses

Ja, vad ska man säga då om gårdagens show. Super som vanligt men om jag ska vara helt ärlig tycker jag nog att förra året va lite bättre.
Min favorit är fortfarande Adriana Lima. Spice Girls då? Ja jag vettifan, alltså hiss eller diss? Diss tycker jag. Visst de va snygga i sina nya outfits men det känns lite old? Det kändes i princip som att deras manliga dansare gjorde hela jobbet. Och jag tycker inte ens de passar ihop somm en grupp längre. Men men vi får väl se hur det går för dom, de har ju trots allt vart väldigt stora en gång i tiden.
Oh jag skulle lägga upp en bild på dom men det funkar ju självklart inte men jag antar att de flesta såg hur de såg ut ändä.
Nu ska jag ringa min babie.


Victoriassecret Fashion Show

Missa inte denna underbara visning i kväll kl 20.00. Viktigt!!

Föressten mina vänner, vet att det bara är söndag men på lördag kanske det blir lite party hemme hos mig för er som vill ;) Eller förfest rättare sagt. Bara så ni vet om ni är sugna! Pallar inte skicka massa sms till alla med dessa lösnaglar.

Pusss på er alla hoppas ni haft en trevlig helg

Hockeyfrun

Har ni läst hennes blogg? Alltså Katrin på stureplan är bara en försmak av hockeyfruns blogg!
Jag vet inte vad jag ska säga, bilda er en egen uppfattning!
Sen kan man ju diskutera vad som är en bra blogg eller inte. Men en sak, hon fångar min uppmärksamhet och gör så att jag vill gå in och läsa hela tiden. MEN ska man skratta eller gråta om vissa saker hon skriver?
Bestäm själva. Här har ni adressen: www.hockeyfruns.blogg.se


???

Ta steget ut eller ett kliv tillbaka?? Vågar jag?


RSS 2.0