gghffh

<object width="425" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/c6MRYLWJb1o&hl=en&fs=1&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/c6MRYLWJb1o&hl=en&fs=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="349"></embed></object>


gå in och få biobiljetter!!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=50876

det krävs bara att bli medlem så får ni hemskickade biljetter när ni uppnått en viss poäng! Det är gratis att bli medlem..

fel..

skrev visst fel adress förut här har ni den rätta!. www.dcompany.se

Ni har väl inte glömmt?

Från och med idag börjar jag blogga på www.docompany.se klicka vidare på "blogg"...

KOM IGEN NU TJEJER!!!


YEEEEESSSSS!

Jag valde att tävla i dag, trots vädret. Och vet ni vad?! Jag nollade i reg. 110 cm klassen!!!! Jag är helt överlycklig med tanke på att det var mitt mål för detta år! (hamnade dock utanför plac. men meningen var att nolla och få till en bra ridning) Nu får vi se om vi följer med Pelle och dom till Eksjöhus Cup den 1-3 augusti.
Isåfall om det går bra i 110cm där kommer jag nog debutera 120 cm klassen också. Men det får vi se. Som jag brukar säga, allting kan hända. Åker jag inte till Eksjöhus blir det nog en annan tävling nästa söndag. Men vi får se!! 
Nu är inte nästa årets mål så långt borta. Nu gäller det bara att få mer rutin från min sida men även för honom. Han är ju väldigt grön än så länge. Nu gäller det att komma ut och tävla, träna massor hemma, både dressyr och hoppning.
Få honom att lita på mig och honom själv.

Trött..

Gud vad jag är sliten.. Men nu har jag äntligen 3 dagar ledigt från jobbet. Men istället ska jag upp 05.00 i morgon bitti eftersom jag ska tävla. Fy fan vad död jag kommer vara i morgon då!! Jag tror jag smäller av. Jag hoppas bara inte att det regnar för isåfall vet jag inte om jag åker.
Men nu ska jag ut och rida, smörjaoch bada Hilton IFALL jag ska tävla i morgon.

Vi hörs mina puttinuttor.

Vill ni veta en sak??

Jag har en liten nyhet att berätta.. Jag ska nämligen börja blogga på D&Companys hemsida! Bloggen öppnar nu på måndag den 21/7.
Den kommer bland annat handla om mode, trender plus lite smått och gott :)

Vad tycker ni om det? Ni hänger väl med mig dit va?

Torsdag..

Min dag blev en bra dag. I morse var jag ute och red dressyr på Hilton, (kunnde inte hoppa för de skulle ha dressyr träning i ridhuset) efter det åkte jag hem och färgade håret. Jag säger bara en sak, finns det något bättre än nyfärgat hår?! I just love it!! Vid 14 tiden bar det av till jobbet och vid 19.00 gick jag ner till Hugo och åt en bit mat med Emelie, Robert och Cissi.
Maten var såå god. Om ni ska äta på Hugo, ta då grillspett med klyft potatis och tzatsiki. Fy fan vad gott. Jag känner mig som en uppsvälld balong nu vill jag lova. ¨

Nej. Nu ska jag rulla ner för trappan och studsa upp i min underbara säng. Vi ses i morgon mina vänner! PUSS

Jag är så lycklig

I dag när jag red dressyr i ridhuset gjorde jag halt, tittade på mig och Hilton i spegeln som sitter på kortsidan av ridhuset. Vet ni vad? Jag blev så lycklig! Jag är så otroligt lycklig att Hilton är min. Han är helt underbar. Han gör alltid sitt bästa och vill alltid vara mig till lags. Jag älskar honom som om han vore mitt barn. Jag ser på honom hur mycket han trivs att få vara hos mig och få stå i det stallet han gör. Innan stod han i ett tävligngstall, när jag kom och provred honom hade han inte vart ute i hagen på 2 månader! Kan ni fatta.. Det är inte konstigt att han krubbiter...
Nu när han får gå i våra stora hagar och beta gräs varje dag, från morgon till kväll ser  jag verkligen hur det lyser om honom. Att han är lycklig han med.

Att få känna den där känslan av samspelet mellan häst och ryttare är  helt undebart. Hästar är levande varelser som också har känslor. Det är det som gör de så otroligt unika.




För er som inte har några djur kanske tycker jag är knäpp. Men jag lovar att  man kan älska ett djur så som man kan älska en människa.

Ni är fega

Folk läser, vissa flera gånger per dag, men ingen vågar komentera mina inlägg när jag undrar vad ni tycker. Kom igen nu hörrni!

I morgon blir en ganska stressig dag för min del. Ska först åka ut och rida med Becka, efter det hem och färga håret för att sedan åka och jobba. Ska eventuellt försöka hinna med att träffa Emelie i morgon kväll med. Bara jga orkar, men det gör jag nog!
Alltså jag fattar inte hur snabbt mitt hår växer nu när jag är brunett. Det är helt sjukt. Det har gått exakt 12 dagar sedan jag färgade min utväxt sist och nu har jag en vit rand mitt på skallen!! Hur snyggt är det på en skala 1-10 igentligen? Noll, det är en hemsk syn.

Nepp. Nu ger tv:n mig kalla kårar. Bäst jag skyndar mig dit.

Köpa eller inte köpa??

Vad gäller min klädstil normalt sätt så hatar jag i princip rosa och "gulliga" kläder. Men den här kjolen är en ganska cool och tuff rosa. Som tjej kanske man borde ha något rosa plagg hängande i garderoben, någon gång i livet. Eller iof, varför vara som alla andra.. Det är bara tråkigt. Inte för att  alla har rosa kläder men.. Stopp. Nej, fan nu vet jag inte vad jag babblar om.
Nu till den stora frågan. Vad tycker ni? Köpa eller inte köpa? 




Haha






Haha syrrans häst är ganska avslappnad när hon blir borstad. Kolla in underläppen på henne. Visserligen är Hilton lika dan (om inte värre) men det är ju alltid roligare att göra narr av någon annan än sig egna häst :) Skämt å sido.

Senaste nytt!

Visste ni att en karusell gått sönder på Liseberg i dag? Flera personer skadade. Usch vad otäckt. Hoppas ingen skadade sig allvarligt. Tror karusellen hette rainbow eller något, sa mamma iallafall.
Själv är jag väl intw  något stort fan av karuseller direkt efter allt man hört. Självklart tycker jag det är kul när jag väl åker, men jag skulle aldrig sätta mig i fritt fall eller dyl. Jag håller mig till berg och dal banan, flumride osv.

I dag har jag jobbat. Dagen gick ganska fort. Vi fick typ tusen kartonger med varor från Acne och Cheap Monday.
Red även Hilton på "sjöängen" idag. I morgon får han vila. Hoppas det blir fint väder på förmiddagen så jag hinner sola lite innan jobbet.

Nu ska jag dra ner rullgardinen och släcka för i dag. I dag har vart en bra dag.

The Body Shop

Jag älskar verkligen body shops hudvårds produkter. Har tidigare haft body butter i massa olika dofter.
De är verkligen hur bra som helst, fast den använder jag mest när jag har vart utomlands eller på vintern när man är lite torr i huden.
Nu köpte jag istället deras lotion med pump i smaken papaya och ett läppbalsam till. Vet ni hur bra det är eller?! Man luktar otroligt gott efteråt och är mjuk som silke. Man luktar inte bara för stunden heller utan den håller verkligen i sig.
Värd att testa!!



Ett tips också som min syrra gav mig i födelsedags present är att beställa presentkort på nätet. Då får då bestämma själv hur kortet ska se ut och vad det ska stå på det. Jag lovar att an blir extra glad när det dyker upp något i brevlådan som man inte förväntade sig!

Resa?!

Jag tror faktist det blir av. En resa i Februari. Till Bahamas eller Barbados? Vad säger ni flickor?
Två veckor, bo på något glassigt hotell, ligga på stranden med en drink i handen för att sedan sätta sig och äta en middag på någon mysig resturang.
Jag är alltid ute i god tid som ni kanske märker. Men det är lika bra det. Gäller ju att spara pengar. Det är ju inte någonting man gör på en vecka direkt.

Har även en annan resa inbokad nu fick jag veta i slutet av oktober. Det tackar man ju inte nej till! Blir antagligen USA eller Canada. Det är inte riktigt bestämmt än. Hoppas bara att det går vägen med tanke på att vår Florida resa blev inställd en dag innan vi skulle åka. Kul liksom. Men man får väl säga, andra gången gillt antar jag!

Det är så himla skönt att veta att man har någonting att se fram emot när hösten börjar närma sig här hemma.
Någon som jag är avis på är Anna. Jävla unge. Hon ska sluta på jobbet för att dra till Miami!! Helt ensam. Så coolt. Men jag tror att hon kommer ha det super duper där borta medans jag sitter hemma och fryser arslet av mig.


Måsten i höst!!


Hej allihopa!

Jag vet att det är fel av mig men jag längtar faktist lite grann till hösten då man kan bära alla snygga och nya trender. Självklart är det alltid roligt när det är sommar med, men jag gillar nog mest höstmodet om jag får välja.
Här är mina måsten till hösten.


 

  • En snygg rockig skinn jacka. (inte sån där vanlig som alla andra har.) Det får gärna vara sned skuren dragkedja, lite sliten och mycket små detaljer. Svart självklart!
  • Ett par svarta riktigt snygga jeans med stoor bootcut.
  • Oversized kavaj. Svart. (Kommer säkert komma någon bra variant till HM.)
  • Ett par riktigt  snygga feta stora "boots". Svarta eller röd/bruna.
  • Lejopard klänning. En riktigt snygg med lyxig känsla. Den ska vara glamorös.
  • En snygg lyx väska. Den ska vara svart med små nitar på. Väskan ska vara ganska stor. Inte någon fjuttig liten sak.
  • Snygga bas toppar. Både tajta och oversized. Tips, Acne är vääldigt bra på den här fronten.


Där har ni lite grann vad jag kommer satsa på! Blanda rock och glamour. Så jävla hett! Ps. detta ska vara med ett snyggt välvårdat hår.

                                                                             


Helgen

Den har för mig varit helt okej. I fredags var jag bara hemma och glodde på tv. På lördagen jobbade jag och efter det blev jag övertalad att hänga med ut. Blev otten. Igår låg jag som en död sill hemma och kollade återigen på film. En dålig sådan.
Nu jobbar jag hela veckan utom söndag, då ska jag tävla. Det är ju så jävla typiskt att jag jobbar alla dagar när det är fint väder. Min önskar just nu vore att få vara ledig i några veckor, bara ta det lungt. Solen kunnde skina varje dag, då hade jag legat vid en sjö någon stanns med mina underbara vänner och solat. Bättre kan det inte bli.

Som ni vet har jag ont i magen 24/7 så jag har bestämmt migför att denna vecka äta bra mat, bra tider. Inklusive frukost. Är jätte dålig på att äta frulle. Vilket i sintur gör att jag småäter på dagen och skippar lunchen eftersom jag redan är "mätt". Men nu ska det bli ändring på det! Vi får se hur det går..

jag är otroligt trött..

Men jag vet inte varför..
Jag skulle lätt kunna somna här och nu. Men jag måste ta mig i kragen och åka ut och rida Hilton. Känner igentligen för att bara rida ut en sväng men det får nog bli dressyr i ridhuset :/

Jag hade faktist tänkt att gå ut ikväll med men jga struntar i det. Känner att det är onödiga pengar när det ändå inte är något speciellt som händer ikväll. Vad ska ni göra??

Jag vill åka till Falsterbo

Faaan. Jag hade så gärna velat!! Vi har biljetter fixade och nu ringde Pelle till pappa och sa att vi kunnde få sova deras hästbuss för de hade fixat annat boende. Men självklart jobbar jag hela nästa veckan. Bara ledig söndagen :( Faaan. Verkligen alla, alla ska åka ner ju! Malin i stallet ska även tävla med Alliana (dressyr).
Just nu skulle jag verkligen göra allt för att ha ett jobb som är 8-16, måndag-fredag. Tänk vad enkelt allt skulle vara då. Slippa be om ledigt hela tiden för tävlingar osv.
Kunnde åkt och hälsat på Mimman i norge närsom helst. Nu blir allting så knöligt liksom. Men jag vet. Jag ska inte klaga för det finns de personer som inte har något jobb alls. 

I morgon jobbar jag. Söndag är jag ledig. Maria vill att vi ska ut på lördag men jag vet inte. Tror jag väljer att stanna hemma eftersom jag inte har överdrivet mycket med pengar just nu. Ska spara spara spara. 

Jag hoppas att det blir dåligt väder hela nästa vecka för då ska jag ändå jobba. Förlåt till er som är lediga och vill ha sol.  

Tänk om alla dagar var såhär..

Har haft en helt perfekt dag! Åkte ut till en sjö med tjejerna och Tyson för att sola och bada hela dagen.
Nu ikväll ska jag åka och  äta med L på Spicy hot. Om vädret alltid kunnde vara så här underbart som det vart i dag varje dag. Tänk bara att ha sommarlov som alla barn har!! Ledig en hel sommar fyllt med massor av roliga aktiviteter.

Men nu är den tiden över för mig så jag får njuta av mina lediga dagar istället. Hoppas på fint väder i morgon med  eftersom jag är ledig.
 

Ps. jag har brännt mig i dag. Ajaj..

Sista jobb dagen

Skönt må jag säga. Nu är jag ledig i 2 dagar, sen jobbar jag lördag och ledig söndag. En riktig slappar vecka.
I morgon ska jag ta mig i kragen och bege mig ut för att springa två varv i skogen. Känner att jag bara ligger hemma och jäser i soffan annars. Urk.

Veterinären ringde angående provsvaren på min hund. Han hade inte någon fästingsjukdom eller liknande. Då är det bara hoppas att det inte kommer tilbaka när han slutar äta sin medicin.
 
Föressten, jag måste bara säga att vi har världens gulligaste säljare på Acne. Hon är så himla trevlig och gissa vad hon gjorde i dag? Jag och Patrik stod och glodde i affären och helt plötsligt dyker hon upp och vill ge oss en "sommar kram" och bjuda oss på  choklad eftersom hon ändå hade vägarna förbi norrköping. Tänk att så lite kan förgylla min dag. Då blev jag genast på bättre humör. 

Nu ska jag ner och äta kyckling och ris, sen ska jag kolla på crowned (stavas?), pussycatdolls och prodject runway. YES 

Hoppträning..

Kom precis hem från stallet. Hopptränade nu på morgonen eftersom  jag jobbar ikväll när den "vanliga" träningen är.
Det gick helt OK faktist. Jag blir bara mer och mer kräsen och kan inte berömma mig själv när det har gått bra eftersom jag vill att det ska gå perfekt.
Saken är den att det har gått otroligt bra på hoppträningarna de senaste gångerna eller månaderna. Det gick bra även idag, men vi hoppade så svåra övningar. Sådana övingar som är näst intill omöjligt att  komma rätt på gång efter gång. Men Pelle tyckte att det var bra så jag får väl vara nöjd över min och Hiltons insats. Jag kan bara inte rå för det men jag blir bara girigare och girigare ju bättre det går för mig. Jag blir liksom inte nöjd om det bara går "okej". Ja, ni förstår säkert vad jag menar!

Får se om jag tävlar nästa helg. Är anmäld men jag jobbar. Hoppas  att någon kan byta med mig eftersom det är en viktig tävling för mig. Men det löser sig nog! Får även se om vi åker ner med familjen till Falsterbo på söndagen. Har fått biljetter..

Visst ja, jag hade planerat att åka till sthlm och shoppa på torsdag med Johanna. Men när jag verkligen tänkte efter om jag  har råd så kom jag fram till att det är bättre att spara. Jag kan väl köpa någon tröja här hemma. Men sedan får det vara bra . För åker jag upp till Sthlm är det ju garanterat inte bara en tröja som kommer med hem utan 7 påsar till med saker som inte var på rean. Det är faktist roligt att spara pengar när man märker att pengarna börjar växa.

Titta!!

Kolla in vad jag precis har klickat hem till min garderob. Snygg va? Jga älskar den, har länge velat ha en smurf t-shirt men jag fastnade verkligen för den här. Dyker nog upp i brevlådan nästa vecka. Kan knappt vänta. Perfekt att ha till ett ar snygga jeans shorts i sommar.


Framtiden

Jag har funderat väldigt mycket på framtiden.  Det är ju nu man gör de "stora" valen. De val som kanske kommer påverka ens framtid.  Undra vad kommer jag göra om 10 eller 5 år? Hur kommer mitt liv se ut då?

Jag har en fråga till er, vad tror ni, att ni kommer att göra om 5-10 år? (inga drömmar nu utan mer realistiskt) Komentera mer än gärna.

Ps. glöm inte att titta på A Fashionistas diaries ikväll kl 20.00. Jag kommer sitta bänkad kan jag lova.


Ååhh

I höst vill jag ha en super sexig leopard klänning. Skulle passa perfekt till mina röda naglar. Bäst att hålla utkik redan nu.

En kul grej

Hej på er mina älskade!

Jag vill bara passa på att tipsa er om en rolig sida som man  kan bli medlem på och göra om foton på sig själv eller andra. Ni vet säkert redan om den eftersom jag alltid är sen med sånt där men här har ni den iallafall http://www.taaz.com/ .

Jag själv försökte ladda upp ett foto på mig och göra om men det misslykades totalt kan jag lova. Eftersom jag suger på engelska förstod jag inte alla  instruktioner om hur man skulle göra för att "ladda upp" fotot. Så jag drog  bara lite sträck runt munnen och ögonen, men i själva verket var det meningen att man skulle följa ens egna konturer  på ansiktet så läppstift och allt annat hamnar på rätt plats. Gör man som jag gjorde hamnade ögonfransarna på kinderna och läppstiftet på tänderna.

Jag får önska er lycka till!

Jag lovade ju bilder..

Tog dick aldrig några kort själv, men dessa hade Johanna tagit.
Om ni undrar varför jag har en rosa krona på mig är för istället för party hattar.





Sex and the city

Ja, jag vet att jag är sist med att se den. Jag är alltid sist med sånt. Men igår kväll blev det middag på Akropolis och bio. Hur mysigt och gott som helst. Älskar grekisk mat, MMM.
S, vad tyckte ni om filmen då? -I love it! Lite fina kläder de hade i filmen med. Tänk, tänk att kunna ha en sådan garderob plus en massa fina skor.

Vad händer för er den här veckan då? Något skoj?

Jobbet kallar...

Grattis mig själv!!

För idag fyller jag 22 år!! Har fått massor  med fina presenter av nära och kära.

Och som grädde på moset får  Totte komma hem i dag. Han äter smärtstillande och om det blir lika dant efter att han ätit upp medicinen ska han tillbaka för en utredning igen. Men det hoppas  jag inte.

Update

Mamma var iväg med honom till Linköpings djursjukhus. De visste inte vad det var och han var så nedsatt så de fick lägga in honom tillsi morgon. Usch, sånt här är aldrig kul... Men de skulle ta massor med prover i dag på honom och ringa oss i morgon. Jag hoppas på det bästa.

Nu ska jag börja fixa lite med maten. Ska in och sminka mig hos Johanna på make up store klockan 15.00. Det kommer bli super fint kan jag lova!
Jag ska försöka ta kort med ikväll eller be någon annan göra det när det ändå är min födelsedag. (Är igentligen i morgon men firas i dag.)

Hoppas ni också ska gå ut ikväll och om ni ser mig glöm inte att säga grattis då :)

Puss

Totte...

Igår kväll blev min älskade hund Totte väldigt dålig. Jouren och allting var stängd så vi kunnde inte åka till sjukhuset. Vi ska ringa direkt nu när de öppnar i linköping. Han vill varken stå upp eller röra på sig. Har ingen anig om vad det kan vara..
Jag som fyller år i morgon och har fixat massor inför ikväll. Jag hoppas verkligen att han blir bättre. Han är ju ändå 11 år. Usch, vill inte ens tänka tanken men ändå kan jag inte låta bli..

Faaaaaan vad jag är ledsen nu.


Babbel

Fint väder man fick på sin lediga dag då.. Jävla skit sverige. Som tur va tittade solen fram lite då och då så lite brunare har jag blivit ändå. Tur det eftersom ni tycker jag skaa ha min vita klänning och isåfall måste jag verkligen vara brun så jag inte liknar ett spöke.

Har även varit på systemet och handlat mat med Agge tills i morgon. Nu är jag bara hemma och vänder en sväng. Måste åka ut och rida även om jag inte orkar och ikväll blir det nog en sväng till trädgårn. Första gången i år för mig faktist.

Nu måste jag verkligen rusa. Ciaoo

Glömde att tillägga

Jag stjusade precis in pappa till stan. Han ska till Båstad över helgen. Avundsjuk. Jag? - Neeeeejdå. Det borde vara pappa som stjutsar in mig till tåget för att jag ska till båsta och glassa runt. Daaaaahh!

Hur i helvete kan ogräset växa så snabbt?!

Hur är det möjligt?? Jag färgade mitt hår för ca 10 dagar sedan!! Snacka om att det syns att jag är blond.





I dag är jag så ledig man bara kan vara. Så otroligt skönt. Sitter här och väntar på att klockan ska slå 10.00 så jag kan åka och hämta de andra.. Jag ska bada massor i dag. Hoppas inte att det är svin kallt i poolen, men det tror jag inte.
Även fast jag är ledig i dag har jag massor saker att fixa. Måste åka ut och rida, handla mat till i morgon och färga håret. Jobbigt. Men först ska jag njuta av det undebara vädret.

När ni ändå läser, skriv en kommentar i inlägget nedan vilket outfit ni tycker är snyggast.

Hej hopp!

Vad tycker ni?

Vad tycker ni att jag ska ha på mig på lördag när jag ska fira min födelsedag?
Alternativ 1:



Alternativ 2:

 Byxorna fast med annan top till.

Alternativ 3:

 Klänningen är fin men saken är den att jag hade på mig den förra helgen och de andra två har jag aldrig haft på mig. Såå vad tycker ni?? Kommentera för jag kan inte bestämma mig!

Jag tycker synd om mig själv

Kan bara inte rå för det. Känner mig lite deppig och nere, har gjort det i några dagar nu. Kanske beror på magen. Den är svullen fortfarande plus att jag känner en äcklig smak i halsen typ. (den smaken men har när man är vrål hungrig typ galla eller vad det är). Det är nog bäst att jag går till apoteket i morgon och hör om de har något receptfritt som jag kan köpa.

Är allmänt jätte trött också. Idag var min sista dag på jobbet iallafall. Har jobbat 8 dagar i rad nu. Men i morgon ska jag, agge och korven hem till sofie för att sola och bada i hennes pool. Det ska bli sjukt skönt. 
Igentligen ska jag rida ut med en tjej i morgon bitti kl 08.00 men jag tror jag avbokar det och rider senare istället. Känner att jag behöver unna mig en sovmorgon så jag är pigg till helgen.

Nej nu ska jag försöka äta lite mat och sen kasta mig i soffan. Stackars mig.

Lovley Acne!!!

Ni det de där byxorna jag beställde? De har äntligen kommit hem till mig nu. Så som jag har väntat. Och gissa? De satt perfekt!!! Faan vad snygga de var! Jag älskar verkligen Acne. Visst finns det andra trevliga märken också men inget som faller mig lika mycket i smaken som Acne. Wihoo nu är jag happy.

  

Vad är det för fel på mig igentligen?

Alltså urinvägsinfektionen verkar gå över. Känner knappt av den. Men nu har min mage blivit otroligt svullen! Alltså mer svullen än när det var som värst  med urinvägsinfektionen. Jag fattar noll. Jag trodde ju att den skulle sjunka ihop nu när jag blev lite bättre men istälelt har den bara blicit större och mer spänd. How come??

Jag har liksom inte moffat i mig massoor av godis eller någonting. Jag har ätit bra mat på bra tider om man säger så.
Någon som haft liknande problem?? Istfall får ni gärna skriva vad man kan göra åt saken eller vad det kan bero på..

Usch, jag känner mig som en gravid kvinna i sina värsta dagar :(  (Och nej, jag är inte gravid.)


Hjääälp någon!!!

Här har ni dom..



Ganska fina va?

Nu måste jag skynda mig på som faan. Sitter här i morgonrock och bussen som tar mig till jobbet går om 1 h. Lite små panik, ja. Vi ses ikväll hoppas jag!?

A fashionistas diaries

Ser ni på det? Om inte så borde ni det! Först undrade jag vad det var för program igentligen men nu älskar jag det!
Så otroligt kul att det börjar bli fint väder :) Jag beställde det lagom till min födelsedag hehe.
Idag var jag ju hos Lida och fixade naglarna. Det blev blod röda. Så sexigt. Visar bild i morgon förmiddag för nu mååste jag se på mitt nya favvo program!!! PUSSSSS

Stressig dag framför mig

Ja det har jag. Ska jobba idag. Börjar 9.30 till 16.00. Efter det ska jag iväg och fixa mina naglar hos Linda. Tror det får bli någon knallig röd färg. Sexigt va? :) Sedan kommer mamma och hämtar mig för att jag måste hinna ut till stallet och rida Hilton. Kommer nog inte komma hem förren ganska sent ikväll. Men så är det ibland.

Vad ska ni göra en tisdag som denna?

Visst ja, kul att inte jag har någon mat att ta med mig till jobbet idag. (köper inte ute så ofta längre) Det enda vi har hemma är sådana där stora pizzor som man värmer i ugnen. Så nu ligger den i ugnen och så får jag värma den en gång till i micron sedan på jobbet. Låter inte som någon höjdare. Eller hur?

RSS 2.0