HEMMA!

Hej på er mina älskade läsare

Nu är jag hemma igen i kalla Sverige. Inget vidare måste jag säga. Men men, det är som det är.
I dag på eftermiddagen har jag haft fullt upp. Jag har bland annat klippt mig hos en kärring på Zalong Nivå.
Vilket jävla skämt. Det ser frächt utifrån och söker man på de så står det "trend". Aaa, visst. Sure.
Hon som klippte mig var närmare 60 bast. Jag sa även att jag ville ha ljusare hår än vad jag hade men hon la i exakt samma som jag hade innan plus att hon "toppade" 3 cm.
Jag kommer aldrig gå dit mera iallafall. Det är en sak som är säker.
(Brukar alltid gå till Sofia på Mates men de hade ingen tid nu.)

I kväll är det finalen i Lets Dance. Hoppas Tony vinner, jag ska hålla tummarna och kanske till och med ringa in?
Jag håller på och laddar upp bilderna nu från resan men det är över 200 bilder så det tar ett tag.
Men det kommer. I promise.

Sista morgonen

God morgon på er där hemma!

I dag är det sista morgonen för mig här. Ska nog avsluta den med ett power yoga pass på stranden som börjar nu klockan 09.00. Men jag ska cheka in och se vad det är för människor som går härifrån balkongen innan jag går ner tror jag. Så vi får se. 
I natt flyger vi. Jag måste sätta på mitt plåster bakom örat kom jag på. Måste göra det minst sex timmar innan. Planet tar 10 timmar, sen landar vi i Amsterdam och där ska vi vänta flera timmar tills planet till Sverige går. Orka vänta! När man väl är på väg hem vill man komma hem på direkten. Jag lär ju inte vara så fräch heller eftersom vi måste lämna vårt rum klockan 13.00 i dag och eftersom vi inte åker förren i kväll så tänker jag sola och bada tills vi åker ändå. Jag ska dock inte doppa huvudet, tror jag inte. Har redan börjat flaga massor.

Aja, nu känner jag att jag bara pratar om massa onödiga saker som inte är roligt att läsa. Bäst att jag slutar.
Be till gud nu för att planet inte ska störta. Tack!

---------

Hej på er

Nu sitter jag här igen. För er som undrar så har jag med mig en dator, springer alltså inte till internet cafe varje dag. (viktigt att påpeka.) I morgon natt åker vi hem. Känns väl sudär. Självklart hade jag gärna stanna men efter ett tag kan jag känna mig ganska rastlös eftersom mitt liv är ganska fart-fyllt normalt sätt.
Sitter här och lyssnar på Soko. Hon är ju så underbar.
Jag har bestämt mig för att flytta hemifrån om ca ett år. Pratade med mamma om det också och hon tyckte det lät som en bra ide. Finns inte en chans att göra det nu eftersom jag inte hunnit spara ihop några pengar än.

Då får jag se då, om det blir här i norrköping eller kanske i Stockholm. Eller någon annan stanns. Ska hålla ögonen öppna och se vad det finns för möjligheter så får man se då. Det som håller mig fast är ju Hilton. (min häst.) Å andra sidan skulle ju han kunna flytta med. Ja, vi får se helt enkelt. Det enda jag vet är att jag vill göra "karriär". Jag kan mer än att vara butiksäljare. Det vet jag iallafall.

Det känns skönt att haft nästan en "vit" månad. Utan party, ligga bakfull med minnesluckor, tjaffs och så vidare. Nu känner jag verkligen att jag har hunnit ta hand om mig själv. Helt underbart för det hinner jag aldrig annars.
På fredag kväll ska jag även gå och fixa till mina naglar hos Linda och efter det ska jag klippa mig och färga håret.
Kanske till och med kommer hem som en ny människa? Tänk vad 10 dagar kan göra.

THE FABOLUS LIFE

Ska jag vara helt ärlig så har jag inte tänkt så mycket på saker och ting när jag har varit här.
Men innan jag skulle sova igår såg jag lite på Titanic som visades på tv:n.
Jag kom och tänka på att ibland måste man våga chansa och ta steget ut. Varför inte öppna ögonen och upptäcka världen. (Nu menar jag inte att hitta killar) Det finns så otroligt mycket att se.
Jag tror inte att man ska vara rädd för att göra nya saker. Livet kanske tar en helt ny vändning och det blir till något positivt. Mår man bara bra själv faller nog allting på plats sen.
Det är så lätt att sitta hemma i norrköping och se möjligheterna rinna förbi för att man är för feg för att våga göra något. Kanske för att man är så trygg hemma. Man vet ju aldrig riktigt vad som väntar runt hörnet.

Äh igentligen vet jag inte vad jag vill komma med det här. Det jag skulle säga var att Rose (i titanic) som var en rik kvinna vågade släppa taget och riskera allting hon hade för att göra det som känndes rätt när hon sa att hon ville vara med Jack. (Leonardo Dicaprio) Ärligt är inte han guds skapelse i den filmen?!
 
Tänk om man själv kunnde vara lika stark som hon. Men å andra sidan, vad vill jag? Vill jag flytta till stockholm och jobba inom mode branchen kanske? Eller varför inte utomlands? Kanske med djur? Inte vet jag. Ju mer jag funderar ju mer osäker blir jag. Kanske är bäst att stanna hemma och vara som alla andra?


Slut.  

Update

Okej, jag gick upp till rummet och bytte bikini innan vi gick till sea acvarium. Den satt stenhårt även fast den är som en tub top. Men vad fan spelade det  för roll? Det blev topples!!! Fy fan vad jävla pinsamt. Precis när de började dra mig så åkte hela jävla bikinin ner till magen plus att jag fick kall sup! Nu tror ni säkert att jag överdriver men ni kan fråga min familj. Skit kul. Jag får trösta mig med att jag inte känner någon här iallafall.
Annars var det totalt underbart att simma med dom och leka en massa olika lekar.
Köpte ett kort på mig när en delfin pussade mig.

Nu ska jag klä på mig vi ska på någon salsa kväll. Ska jag köra mina moves tycker ni? haha. Kan även hända att jag kommer hem med några nya. Haha.

Jag har en hemlig beundrare såg jag...

God morgon

Bakis? -Inte jag, så otroligt skön. Antar att de flesta av er ligger i sängen med huvud värk och illa mående i dag. Eler har jag fel?
Här är klockan snart halv 9 på morgonen och jag väntar på att pappa ska komma med frukosten. Än så länge ser det molnigt ut i dag. Jävla fucking skit att man ska åka över halva jordklotet och få moln!
I eftermiddag ska jag och syrran bada med delfinerna iallafall. Ska bli såååå kul!
Jag måste bara komma ihåg att byta bikini innan dess eftersom den jag har på mig nu lätt glider åt sidan.
För i slutet när man har badat med de så får man hålla i två delfiner på deras vinge eller vad man ska säga som de har på ryggen så simmar de så får man åka efter.
Under tiden tar de kort som man sen får köpa. Ja ni fattar nog vad jag tänker på. Min bikini lär inte sitta där den ska då. Eller vill ni ha en bild topplss på mig med delfinerna? -Tror inte det.


Grattis mamma!

I dag fyller mamma 44 år! Grattis grattis. Vi hade tagit med oss presenter i smyg till henne. Gulligt va? :)
I dag har vi bara vart på stranden. Nice, detta är livet alltså. Det har dock varit väldigt molnigt i dag med en regnskur men jag är ju röd som en kräfta ändå.
Det är iallafall otroligt skönt att vara hemmifrån för att slippa tänka på allting. Här kan jag koppla av på ett helt annat sätt och bara njuta och umgås med familjen. Nu när man har blivit lite äldre umgås man ju på ett helt annat sätt än när man var liten och bråkade med varanndra hela tiden.

Aja nu ska jag fixa mig lite för vi ska ut och äta god mat på någon fin resturang och gratta mamma.

På återseende.

Hahahah

OKEJ i dag har jag fått någon jävla soleksem på bröstet ser det ut som och jag har brännt arslet av mig!!
När jag solade ryggen i dag så drog jag in bikini trosorna lite eftersom jag tycker det är så fult att vara vit på hela röven. Tacka fan för det. Nu kan jag knappt sitta!! Det är ju inte så jävla snyggt heller med en svin röd röv liksom.
Aja men va fan man inte kan jag rå för att jag kommer från sverige :S

Jippie

I dag var vi på Sea Acvarium (stavas?) Kollade på delfin show, pelikaner, sjölejon och en massa annat.
Min dröm kommer bli sann iallafall. Vi har nämligen bokat in oss så vi ska få bada med delfinerna på söndag!! :)
Det ska bli otroligt roligt.
Annars har det dock varit ganska molnigt i dag.. Föressten angående vad jag ska ha för hårfärg har jag ändrat mig. Jag skiter nog i Gynning looken. Jag vill ha brun utan något rött i. Jag tror jag passar bättre i det.

Haha förut när vi låg på stranden beställde jag en Blue Lagoon. Snacka om att jag blev "lullig" på ett glas! Visserligen är det mer sprit i men ändå. Jaja nu ska jag söka på Eniro efter någon bra hårsalong som har tid på fredag när jag kommer hem. Jag kan inte vänta med att gå till Mates på måndagen efter. Mitt hår är förjävligt!!

Puss och kram

Soldag 2

Hej allihopa!

Nu har soldag 2 gått och jag är inte det minsta brun. Vad fan är det här?! Alla andra är ju det. Jävla skit också. Får väl ta och sola solarie och smeta in mig med run utan sol så det syns vart jag har varit när jag kommer hem.
I morgon ska vi på delfin show. Hoppas jag får bada med dom. Vissa får göra det om det finns plats. Hoppas hoppas, det hade varit min dröm!
Shit jag sitter på balkongen och världens jävla skur har kommit. Som tur är att det bara håller i sig i några minuter.
Skönt är det att vara här. Igår hade jag lite problem med att slappna av. Kännde mig rastlös hela tiden men i dag känns det bättre.
Hinner tänka igenom allting men ju mer jag tänker desto knöligare blir allting. Kanske är bäst att skippa att spekulera.

Hörde att det var dåligt väder där hemma. Hoppas det blir finare tills jag kommer hem så man kan gå i vår jacka. Har ju köpt två stycken som jag inte har använnt. Här finns ju ingen vidare shopping. Eller jo det finns men ingen marknad som i thailand utan bara märkes affärer som är kanon dyra. Bättre att spara pengarna till Florida och shoppa där.

PS alltså ni vill inte veta hur mitt hår ser ut. Hahaha. Om ni sett mig så hade ni inte låtit mig gå utanför dörren. Nu snackar vi om både utväxt och slitna toppar!! Men va fan skit samma. Är man på semester så är man :) 

Hola Balola

Nu är vi äntligen här! Har spenderat vår första dag på stranden. Det går inte att beskriva hur fint det där. Vårt hotel ligger som
på en halv ö och har en egen strand med en vik som går in. Vattnet är riktigt turkost och massor med palmer.
Så ni sitter jag här på terassen med datan i knät och en pepsi i andra handen. Helt underbart. Jag laddar upp kort när jag kommer hem sen så ska ni få se!
Jag har ju bestämmt mign för att anmävda sol skydds faktor så jag inte bränner mig. Sagt och gjort. Jag är lika vit som jag kom hit nu förutom på vissa delar av ryggen där jag glömt smörja in. Där är jag sviin röd.
Så det får ng bli att smörja in sig i morgon med. Fast hla kroppen så kansk man kan bränna på innan man åken hem sen istället.

Föressten. Jag har ju med mig alla tidningar som finns att köpa i princip och jag måste faktist erkänna en sak.
I love Victoria Silverstet (stavas?). Förut var jag som en av "er" som ogillade sånna människor men jag har faktist börjat digga henne. Tyck vad ni vill om det.

Nu ska jag sminka mig lite för vi ska ut pöå stan och äta ikväll. MUMMA!

Ciaoo


På resande fot

Nu är första planet avverkat. Sitter på Amsterdams flygplats och har precis ätit frukost. Pappa tog med sig sin laptop och än så länge fungerar internet.
Flygresan hit gick bra. Jag satte på plåstret bakom örat i går kväll innan jag skulle sova och faktum är att jag inte kännde något i dag när jag flög. Jag var helt lugn och kännde ingen som helst åk sjuka.
Det värsta var att vi va sena till flyget så vi fick sitta på spridda platser. Alla var för sig. Jag fick sitta brevid en kille som var stor som ett hus. (jag sat vid fönstret) Han var så stor att hans armar och axlar ramlade över på min flyg stol. Jätte roligt. Tur att det inte var så många timmar ialla fall.
Ne nu ska jag gå en liten sväng och röra på benen. Har två timmar kvar att vänta till nästa flyg går.Och där efterska vi sitta i 10 eller 11 timmar tror jag.

Men hörrni, vi hörs!! pusss och puss igen.


STRESSAD

Jag hinner inte lägga upp bilden på klänningen. Ni ska bara veta hur stressad jag är! Måste åka och lämna en film på video land. Sen när jag packar och ska stoppa i p-pillerna så upptäcker jag att dom är slut. PANIIIK!! Som tur va så hade Emelie hemma så ska åka och hämta en karta av henne nu.

Sorry men jag måste dra alltså. Jag får säkert tag på en data där nere så jag skriver ett inlägg om någon dag.


Ha det toppen bra!! pusss

---------------

Kom precis ut ur duschen. Har rakat benen, peelat både kroppen och ansiktet, smörjt in mig med body butter och hela fadderullan. Har bara kvar att färga ögonbrynen sen när jag kommer hem från jobbet.
Jag har nämligen redan varit och ridit i morse så jag hinner packa klart allting sen efter att jag slutat.

Börjar faktist få lite res feber. Jag hatar att flyga och att vara på flygplatser. Har haft ont i magen för det hela morgonen. Men vi får hoppas att de där plåstrena som jag fick utskrivet på recept fungerar. Det hjälper tydligen mot åk sjuka och gör även så jag blir lite dåsig. Ska sätta på mig ett sånt sen när vi åker för att man ska sätta på det 6 h innan man flyger. (det ska sitta bakom örat) 

Nevars, nu ska jag nog gå ner och lägga lite make up så jag ser levande ut på jobbet ;)
Vi hörs senare innan jag åker ikväll!


Bilder på hotelet

                               

-------------

HELLO BOYS AND GIRLS


Snart har även lördagen gått och det betyder att om ca 24h rullar bilen mot Arlanda. Yippiekayjej!
Min dag på jobbet var trevlig! Efter det gick jag en sväng på stan. Köpte presenter till mamma eftersom hon fyller år när vi är där nere. Nu har jag precis ätit pizza och jag är såå mätt.
Men men! Jag hämtade min fin fina klänning i dag med av Johanna. Bild kommer eventuellt upp på den i morgon om jag hinner :)

Nu hinner jag inte skriva mer. Chipsen och dippen väntar. Hej Svejs

Fuck you!

Du är så jävla äckligt patetisk.Poor you!

Goodbye

Mary and Kate Olsen

Ja hur snygga är inte dom? Fan i helvete vad bra de ser ut. En sak bara, kolla in pjucksen! Sånna kommer jag bära i vår. Tro fan det!!

image87

Stress

Fan vad jag är stressad. Ändå är jag ledig i dag. Det började med att jag gick upp när jag fick ett mess av Emelie vid halv 8 tiden. Sen bloggade jag lite och efter det drog jag ner på stan i hopp om att hitta någon bikini som var okej liksom.
Alltså jag måste säga att det finns inte en enda jävla snygg bikini i stan. Solbrillor ska vi inte prata om. Det ska jag köpa när jag åker till Florida sen i Maj har jag bestämmt mig för. Har hittat ett par från D&G they are so beautiful.

Köpte en ful bikini ändå. Kanske lägger upp bild här senare om jag ska behålla den. Får se hur jag gör.
Föressten i morgon får jag min nya klänning från American Apparel som Johanna köpte till mig när hon var i Stockholm. Blir intressant att se hur den ser ut!

Ne nu ska jag smörja sadel och träns för att åka och rida efteråt.
Ha en trevlig fredagseftermiddag. På återseende.

Anmäl er med!

Tack Tina för adressen! Nu är jag en stolt Panda fadder!
Det fungerar så att man skänker 100 kronor i månaden till WWF:s Panda fond. Man kan även välja att bli fadder för Tigrar, Apor, isbjörnar och späckhuggare.
Som välkomspresent får man en "panda box" med en liten gose-djur panda, klistermärke, ett personligt adoptionsbevis och nyhetsbrev 4 gånger per år.
Den här organisationen jobbar även med klimatfrågor och strävar efter att hitta en lösning på problemet.
Så kom igen nu. Hunda spänn i månaden och du gör en jätte fin insats som kan rädda ett djurs liv och hjälpa till så att forskarna kommer på ett sätt att lösa klimatfrågorna.
Vad kommer du annars göra för den hundringen? Köpa godis? fika? festa? köpa mat? Just det, du har råd. De flesta som bor i sverige har råd med 100 kronor i månaden!

Vad väntar du på? Gå in på www.wwf.org och gör skillnad!

image85image86

Jag är så jävla laaat!

Alltså varför måste jag vara så jävla lat? Fan. Jag skulle ju gått och tränat nu efter jobbet men sen ringer pappa och frågar om jag ska ha stjus hem från jobbet. Då är det kört liksom. Varför kan jag inte bara ta mig i kragen och tvinga mig att gå till gymmet? Det är ju inte svårare än att ta sitt pick och pack och gå dit.
Aja, vad ska man göra? Jag har ett bra ord för mig själv iallafall. Ordet är livsnjutare. Jag kan inte rå för att jag fullkommligt älskar god mat och allt vad det innebär.
Jag har aldrig tyckt om grönsaker och sånt skräp. I min natur är det chips, kebab, thai mat eller godis som gäller. 
Puh. Jag har ett I-landsproblem känns det som.. 
Synd att man inte kan vara en sån människa som kan äta hur mycket och onyttigt som helst utan att gå upp ett gram.

Men va fan. Nu går jag ner och värmer min jävla pan-pizza. Palla vara nyttig och perfekt. 


Så alla ni som läser det här, varför inte följa min trend? Vräk i er va fan ni vill i dag! Ni är inte ensamma för det ska jag göra.


Puss och alltmöjligt


Rädda pandan!

Hej på er.

Hörrni. Som alla säkert vet så är jag en riktig djurvän. Jag har länge gått och funderat på om jag ska gå med i någon sån där organisation, typ rädda barnen eller något liknande.
Men ska jag vara helt ärlig skänker jag faktist hellre pengar till någon organisation som hjälper utrotningshotade djur. För jag mena, visst det behövs pengar till barn och så vidare med. Men som det är i dag så är det redan människor som skänker pengar till rädda barnen och allt vad det nu heter.
Hur många är det som tänker på djuren då? -Inte alls lika många! Eller alldeles för få skulle jag vilja säga!
Därför har jag bestämmt mig för att gå med i den där organisationen som räddar pandor.
Visste ni att det bara finns 1000 pandor kvar i hela världen? Dör dom som finns nu kommer hela rasen dö ut.

Men så kommer jag till det svåraste. Vad heter den organisationen?! Någon som vet? Jag har sökt överallt utan resultat. Och jag ska gå med i den så snälla snälla någon som vet, komentera här i min blogg och skriv vad sidan heter.

Kom igen nu. Ni vill väl inte att den här söta pandan ska dö ut?

image84

ACNE

Här har ni lite shopping tips från Acne. De gör ju sjuukt så snygga kläder. Detta skulle inte jag tacka nej till.

     

Byxorna har vi i butiken nu så jag funderar faktist på om jag ska slå till på dom. Gerenic girl heter de och är ett av Acnes hetaste till våren.

Jävla lediga dag

Visst det är jätte skönt och vara ledig. Men inte nu. Jävla skit väder också.
Det jag ska göra i dag är inte speciellt mycket. Har dressyr träning ikväll och innan dess ska jag bara åka in till stan och fixa mina naglar hos Linda. Sen hade jag tänkt att dra och träna på Nautilus. Men va fan, jag pallar inte ta mig dit så jag ska ut och springa här hemma snart.
Jag måste ju vara fit i sommar nu när jag är singel.
Jag har beställt en bikini från Victoriassecret med. Men den har inte kommit så får springa på stan för att hitta en till nu när vi åker. 

Äh nu ska jag ta på mina jogging skor och mina sexiga träningsbyxor. Spriiiiiiinnnggg!!  


PS. skriv och kommentera vilken hårfärg ni tycker med när ni ändå är här :)


Hårfärg?

Okej, jag åker på Söndag och när jag kommer hem lär mitt kallufs vara en risboll med stor utväxt och uttvättad färg.
Jag ska ringa nu och beställa en klipp och färg tid på Mates.
Frågan är bara vilken hårfärg jag ska köra på nu i vår. (Jag har iof redan bestämmt mig men vill veta vilken ni tycker.)

Antingen mitt "vanliga" jag som jag är nu. Det vill säga så här   eller som gynning, så här:


Jag kommer dock inte kunna få det blonda som är i hennes hår eftersom jag är en rödluva nu men alltså något i den stilen i såfall.
Nå gott folk vad tycker ni?
Tänk på att jag kommer vara brun när jag kommer hem. (förhoppningsvis)

Komentera gärna!!


Dagen

Min dag har varit helt okej faktist! Den har till och med gått snabbt även om jag har jobbat hel-dag.
Känner mig ganska utvilad med. Skönt.
Tyvärr är det inte ett skit på tv:n.

Just det. När jag satt och åt kvällsmat förut påpekade mamma att jag svor så mycket i det jag sa. Och jag kom på varför jag svär ibland. Jo. För att verkligen kunna uttrycka vad jag menar. Där har vi det!
Nu tycker ni säkert att jag är svin puckad men va fan, hur ofta tänker man på varför man svär?


HEJ IGEN

Om ni läser detta nu så sätt på tv:n och kolla på Montel Williams show. Det handlar om kvinnor som har blivit våldtagna och misshandlade av män. 
Enligt en undersökning har 1 av 6 kvinnor i USA blivit våldtagna. Var annan minut händer det en ny person. 
Kan ni förstå hur allvarligt det är. 85% av fallen är det någon man känner som utför övergreppet. 

Det var nyss en kvinna som berättade sin historia. Hon och en vännina var och handlade då det var en man som försöljde den. (de hade ingen aning om det.) Sen när de skulle köra hem kör de motorvägen. Plöstligt kör mannen upp jämsides med deras bil och siktar en pistol och avslossar ett skott. Kvninnan som körde blev träffad i armen. Den andra kvinnan var oskadd. De stannade bilen och då stannar även mannen som avslossade skottet. Han går ut bilen och frågar hur det är med de. Då ringer den oskadde kvinnan 112. Mannen drar upp sitt hagelgevär och avlossar ett skott till. Denna gången träffade det kvinnan som pratade med larm centralen i skallen. Hon dög direkt. 
Sen släpar han kvinnan som körde in i sin bil. Hon är då svårt skadad och håller på och förblöder.
Han kör henne till skogen där han sedan våldtar henne. Efteråt var hon tvungen att säga hur mycket hon älskade honom och att hon var tacksam för det han gjort med henne. Han körde hem henne till sig och där ringde hon larm centralen.
Hon klarade sig.

Kan ni förstår vilken historia. Hur FAN kan man göra så mot någon?
Mánnen erkännde brottet och sitter nu inne på livstid.

REKORD

Tack mina underbara läsare nu har ni slagit läsarrekord igen! :) Fasen vad roligt att så många läser.
Nu gjorde ni min dag lite bättre än vad den skulle ha vart annars.

Nu är det en ny dag och en ny vecka. Det betyder nya tag för min del. I dag skulle jag ha vart ledig men jag var tvungen att hoppa in och jobba. Hel dag med från öppning till stägning. Känns väl sudär måste jag säga med tanke på att jag är trött sen helgen. Men men det blir extra pengar.
Och anledningen till att jag ska jobba är för att en man kallad Jörgen kommer från Stockholm och ska ändra om lite i våran butik.
Jag skulle ha tänkt ut något som jag ville ändra på på tjej avdelningen men det har jag totalt glömt bort att göra så jag får väl fundera ut något snabbt på bussen.
Vi får se hur det blir! Nu måste jag springa ner och äta frulle.

Vi kanske ses under dagen? Puss på er alla!

Shoppa?

Nu har jag kommit hem. Har shoppat. För 4050 kronor. Nu är ni allt nyfikna på vad jag köpte. Vill ni veta?

Jo dessa
 image77

Inget kul tycker ni.
Jag hade special beställt de efter mina mått och allting. Men jag tycker de är alldeles för tajta över vaden så jag tog hem de och känner på dom hemma så får vi se om de töjer sig någonting.
Men alltså kan ni fatta så jävla dyrt det är med rid saker?! Det är helt sjukt ju.
Jag får helt enkelt se det som en investering eftersom jag kommer kunna ha de några år framöver.

Söndag

Här sitter man bakis igen. Men jag mår faktist ganska hyfsat med tanke på hur jävla super duper full jag var igår innan vi gick in på otten. Fy fan säger jag bara! Det var knappt så att jag kunnde åka bil ner till otten. Så tack Erica för att du körde!
Kvällen började väldigt trevligt hemma hos Katti men sen på Otten hade jag mindre kul. Började tänka på en massa saker och grubbla över alling som har hänt och det slutade med att jag fick åka hem vid 2 tiden.

Jag skiter i det här med att gå ut och festa nu. Jag ska bara försöka göra saker som jag tycker är roligt. Vara i stallet och så vidare. För nu har jag iallafall testat och gå ut men det visade sig att det inte är någonting för mig just nu.
Letche får bli nästa gång jag går ut. Åker ändå om en vecka. Det ska bli så jävla fucking skönt och slippa den här staden!!! Ligga på stranden någon stanns i karibien med en pina colade i handen. Inte helt fel.

Hoppas er helg har vart mer lyckad än min!
På återseende.

Träna, träna och åter träna

Nu kom jag hem. Har hopptränat i dag. Det blev tredje hoppträningen denna veckan. Puh och idag hoppade jag två hästar. Först Hilton och sen Evas häst Calypso. Han är stor som ett hus och är 19 år. X antal år äldre än Hilton vill säga. Men han har gått 130 cm så han kan. Bara att han är otränad.
Hoppas bara att han håller så han inte är halt eller något i morgon. Om inte så ska jag ev. få hoppa honom lite både för hans skull och min egen för att träna upp min "hinder känsla". Vi får se.

Annars. Det är ingen hästintresserad som läser min blogg som vet någon som vill ha sin häst hoppad? I så fall hör av er. Jag betalar självklart för träningarna. Känner att jag måste ha en till häst och träna på.

Aja. nu ska jag äta en av mina godaste maträtter. Nämligen Burkkötbullar och snabb makaroner. Mums vad gott.

BLODBAD!

Ja det är exakt vad mina senaste dagar har varit. Jag hinner till jobbet. Till och med ta av mig kläderna och gå ut i butiken för att börja vika Cheap Monday bordet. Sen när jag hostar till och böjer mig lita framåt så känner jag hur det bara droppar en efter en i snabb tackt! Jag fick hålla handen under näsan och sen springa in på toan där jag  tillbringade mina nästa 10 minuter. Kul att jag har näsblod varje dag. Trevligt. Verkligen.

Nu har min helg börjat yippiekajeyyee! Jag är ledig hela helgen! I morgon blir det nog party med Agnes?

Puss babe

God kväll

Jag har bestämmt mig för att avanmäla mig till tävlingen på söndag. Ingenting talar för att jag ska åka igentligen. Stannar hemma och hopptränar med Pelle istället.
Jag som hade tänkt att "dra mig tillbaka" nu ett tag och inte festa mer. Vi får se hur det blir i helgen.
Jag är ju ledig denna helg från lör-tis och sen åker jag ju utomlands så det är fågan alltså.
Igentligen borde jag stanna hemma, men hur kul är det då? Jag längtar efter att sitta med ett glas vin i handen och sakna men säkert trilla in i den så kallade dimman. Bara komma bort från vardagen. Slippa tänka på någonting.
Aja vi får se hur det blir. Är ju ändå bjuden till Maria på "drink party". 

Är det många som ska ut på lördag måntro?  


Näsblod

Ja jag vet att ni tycker att jag är äcklig. Men jag har haft världens jävla blod-flod i näsan!
Efter jag hade ätit min frukost skulle jag gå och borta tänderna. Då small det! Fy fan. Alltså det droppade inte det rann. Undrar nästan hur mycket blod jag har förlorat. Känner mig nästan lite yr. Puh.


Vad gillar ni bäst?

Jag har gått och funderat på en sak. Vad är det som gör att man faller för en blogg som man sen måste läsa varje dag och eventuellt flera gånger om dagen?
Jag läser en rad olika bloggar. Först trodde jag att det som lockade mig var när folk lade upp bilder på det de hade köpt och så vidare. Men sen om jag läser Katrin Schulmans blogg tycker jag att den är lika intressant som de andra med bilder.
Visst det kanske inte ser lika inbjudande ut från första sekund, men när man väl börjar läsa blir jag helt lost.
Hon ligger ju ändå på bloggtoppen titt som tätt.

Vad tycker ni?


image76

Katrin Schulman och Alex Shulman. Perfekt par i mina ögon.

Hoppträning

Sitter här och äter kvällsmat. Ris med kyckling. Sudär måste jag säga eftersom jag i princip åt samma sak till lunch.
Har hopptränat ikväll. Gick väl okej, fick ingen direkt respons av Pelle men han kanske var sur eller något. Vad vet jag? Jag tyckte det gick ganska bra med tanke på att vi hoppade lydnad. Banan var ju inte så liten heller. Nämligen 27 hinder! Ja, dra på trissen! 27 hinder!! Inte dåligt va?
Är anmäld till en regional tävling i Linköping på söndag. Får se om jag åker efterson de har ändrat första start-tiden till klockan 7.00. Det innebär att jag måste åka från stallet klockan 06.15. Vettifan om det är värt det. 
Får se hur jag gör. Ska sova på saken.  

Allmänt är så så jävla irriterad och jag orkar inte med någonting längre. Jag vill bara dra härifrån, komma bort från precis jävla allting. Ingenting är roligt längre. Livsglädjen har liksom försvunnit. BAJS FÖR ALLTING


Shittans herre jävlar

Okej, när jag duchade i morse tyckte jag att schampot var så jävla lustig konsistens. Det blev liksom inget skum när jag gned i det i håret och hårbotten.
MEN KONSTIGT DÅ! Nu i efterhand när det torkat är det så livlöst det kan bli. Jag hade i balsam!!

Sa det inte räcka med att sminket är dåligt eller ska jag gå omrikng på jobbet och se ut som en häxa? Gud vad har jag gjort dig för att förtjäna detta??

Jävlar

Här sitter jag. Jävlig och dan. Har precis påbörjat sminkningen. Men hur jävla kul är det att sminka sig när man är så vit att man nästan är genomskinnlig?!
Och sen när jag kommer till jobbet är halva sminket borta så det ser ut som jag har vita fläckar i hela ansiktet.
God please help me!

Har gått med tanken i huvudet om jag ska ta bort min facebook med. Jag gör ju ändå ingenting där. Det enda som "händer" är ju att någon taggar mig på något fult kort sen helgen som gått. Men å andra sidan även om jag inte är medlem kommer korten säkert upp på någon av mina vänners sida så folk ändå kan se.
Jobbigt det där. Men jag bjuder på det. Ni får skratta åt mina bilder, för det gör jag själv med.

Föressten, om det är någon som befinner sig på stan idag vid 13 tiden så kom gärna in för jag har ingen och äta lunch med!
Tänkte äta sallad på Paus eller kanske testa det nya stället Chili and spicy. Någon som har ätit där?

Solglasögon!

Alltså jag måste hitta ett par solglasögon! Jag vill ha snygga brillor denna vår och sommar. Det är liksom dags att börja använda det snart och jag tänker inte vara sist att hitta några detta året.
Va inne i en glasögon butik på Linden där jag hittade ett par men ajg köpte dom inte. Sen när lönen hade kommit så var de borta. Någon hade köpt de. Så jävla typiskt. Visst att det går att beställa hem men då får man ju inte testa de innan. Och ja mena ett bar brillor kan ju vara hur snygga som helst men sen när man får på sig dem kan de vara förjävliga. Jag får helt enkelt springa vidare och se om jag hittar några.

Igår hade jag nästan läsarrekord igen. Roligt haft ganska många läsare den senaste tiden. (enligt mej.)
Jag undrar vilka ni är som läser. Synd att man inte kan ha en sån där "besökslista" som de hade på lunarstorm förut så man ser vilka det är som är inne och läser.

Aja ha en toppen dag alla läsare i den fina vädret!


Jag är inte ensam!

När man blir singel suhär känner man sig så otroligt ensam. Allt man ser är lyckliga par på bussen, stan, ICA osv. De finns överallt!
Men nu läste jag precis att Elin Kling har blivit singel. Yippie Kajey jag är inte ensam!


image75

Ny dag, ny vecka

Ja då sitter jag är igen. I dag ska jag jobba så det är bara att koppla på det glada humöret och låstas som ingenting har hänt.
Många säger att de inte fattar hur jag kan gå och jobba och att det inte märks på mig att jag är ledsen på jobbet. Men vad ska jag göra? Kan inte ta ledigt. Jag kan inte stanna upp hela mitt liv. Jag måste låtsas som allt är bra.
Sen när jag kommer hem, då får jag vara ledsen.

Efter jobbet ska jag gå och träna med Märta. Ska bli ganska skönt för när jag mår dåligt eller är ledsen över någonting är det bästa jag kan göra att ställa mig på bandet och springa. Får liksom ut min ilska på något sätt då.
Slutar tycka synd om mig själv och tar mig i kragen.

Aja, nu ska jag gå ner och blåsa håret.

Vill bara säga att jag har världens bästa vänner. Ni är guld värda!
Och en extra tanke till Emelie som ställer upp i vått och torrt. Hon som jag alltid ringer till och stortjuter. Hon kommer alltid med bra komentarer. Hon är som en lill-mamma. Tack för att du finns!

TOMT

Nu har det slagit till. Jag är helt tom. Det känns som halva jag är borta. Du som alltid funnits vid min sida i nästan 5 år.
Plötsligt tar livet en ny vändning, ingenting är som förut. Hela min värld är upp och ner.
Jag fattar inte. Varför?
Jag kan inte bara glömma allting vi har haft. Jag är inte heller den där starka personen. Jag är jätte känslig och just nu är jag hyper känslig. Jag börjar liksom få panik inombords.
Kvällen igår började väldigt trevligt hemma hos Anna och Malin. Teaterbaren var trevligt med men väl inne på Otten kom det.
Mina tankar går i 110 km/h. Jag trodde att vi skulle få ett värdigt slut.
Tankarna är många och jag kan inte sluta tänka på dig. Jag vill bara vrida tillbaka tiden en vecka och få känna den där lyckan.
Jag är inte lycklig längre.
Jag skriver inte detta för att ni ska tycka synd om mig. Jag skriver för att få ut mina känslor på något sätt. För jag vet inte vad jag ska göra. Jag är så jävla ledsen.
Jag trodde det skulle vara vi för evigt. Jag trodde alltid att det skulle lösa sig.
Men det gjorde det inte den här gången.

Hur ska jag klara mig utan dig? Jag vill inte vara utan dig.
Jag kommer alltid undra hur det hade vart om det skulle blivit jag och du. Alltid.
Det var min dröm.

 Sista kortet som togs på oss.


JAG HAR HITTAT DEN

Jag har hittat låten som ska vara kvällens låt för min och mina vänners del.
Gissa vilken det blir? Jo det ska jag säga er. Det blir Basshunter-Now your gone.

Och till er alla. Tyck jag är töntig som lyssnar på den. Men jag lööv basshunter.
Och mina vänner tycker synd om mig så de kommer ställa upp för mig och låta den här låten på på repet hela kvällen. Eller hur?

HALLELULJA

Jag sitter här och lyssnar på Amanda Jensen-Hallelulja. Den passar in i mitt liv så bra just nu. Usch jag blir ledsen när jag hör den. Hon sjunger den så jävla bra, det är hemskt vad man kan beröra med bara en låt.
Den har gått i om och om igen sen jag kom hem och nu ska jag lyssna på den en sista gång. Sen är det slut med "att tycka synd om sig själv" för i dag.
Dags att ladda ner någon bra partylåt så jag kommer iform till kvällen. 


Jag är ute på marknaden.

Coca Cola

Läste på coca cola flaskan förut. Det står; "En dryck för den aktiva männiksan"
Hur fan kan de skriva så? Helt ärligt.

I kväll blir det party hardy som gäller iallafall. Ska på inflyttningsfest hos Anna. Och jag ska dansa på stolen.

RSS 2.0