STRAND BILDER

SÅDÄR, nu har jag fått "springa av mig" på crosstrainern! Såg att folk sneglade på mig när jag tränade men det var ju inte så lustigt för när jag tittade på mig själv i spegeln så var jag helt blöt av svett. Haha! Aja, tänkte att jag skulle lägga upp lite mer bilder från resan. Den här gången blir det lite strand bilder från de olika öarna. Varsågoda!












Pappa..



























Imorgon blir det lite middagsbilder, olika outfitbilder och filmer. Nu ska jag ner och hämta tvätten, min favoritsyssla. Puh.. Vi ses imorgon igen! KRAM på er alla!


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



JAG VISSTE DET!!! JAG ÄR HELT JÄVLA EXTAS!!! DET VAR INGET KUL ATT KOMMA HEM IGÅR MEN JUST NU ÄR JAG SÅ UPPE I VARV ATT JAG MÅSTE ÅKA TILL GYMMET OCH LÖPA!!!!

Ett vanligt inlägg med mer bilder från resan kommer senare...


HEMMA BRA, BORTA BÄST

Jaha, då var jag tillbaka i det gråa, tysta landet vid namn Sverige. Ska jag vara ärlig så känns det inget vidare. Hade jag inte ridit och haft vitnos så skulle jag nog bott i någon annan del av världen. Vi har iallafall haft en otroligt underbar resa! jag har tagit över 500 kort och jag har även filmat på båten men eftersom vi var i 9 olika länder med båten så kommer jag inte få med allting i detta inlägg utan jag delar upp det lite grann.
Resan började iallafall med att vi flög till Miami, tog sedan taxi till Fort Lauderdale där vi sov på ett hotel innan vi skulle gå på kryssningsfartyget.



Vår terass från rummet



Denna gång åkte vi med ett annat systerbolag till Royal Caribbean. Båten var lite mindre (1500 passagerare och 900 personer i besättning) men den var 5 stjärnig och hur fin som helst. Åldern var högre, det var knappt några barnfamiljer och vi var de enda svenskarna på båten som skulle bli vårt "flytande hotel" i 14 nätter. Nu kommer jag inte riktigt ihåg ordningen vi åkte med alla öar men vi betade av St: Thomas, St: Lucia, Antigua, Tobago, Barbados, Aruba, Curacao plus två öar till som jag helt har glömt bort vad de heter?!
Alla öar hade sin egna charm, oftast så gick vi i land vid 9.00 och åkte på någon bokad utflyckt och gick på båten vid 17.30. Efter det gick jag upp till gymmet som var högst upp, längst fram på båten och sprang 8 km (gjorde det alla dagar utom 4) och sedan var det bara att bege sig till hytten för att fixa sig för middag. Vi har med andra ord inte legat på latsidan!
När vi kom på båten stod besättningen och hälsade oss välkommna med champange och sedan när vi kom till hytten stog yttligare en flaska med snittar och fruktfat som vi sedan fick varje dag på rummet (ej drickan). Här nedan kommer iallafall lite bilder från båten. Mer om öarna/stränder och utflyckterna kommer imorgon så håll utkik. Har ni tur så kanske även någon film!
























HOLA!

Heeej!
Jag har inte kunnat blogga fran baten da inte mitt internet fungerar. Nu ar vi i land pa Greenada sa jag hittade ett internet cafe. Far inte vara ute i solen idag.. Igar nar vi var pa Barbados sa akte vi till en jatte fin strand och var dar i 3 timmar. nar vi kom tillbaka till baten sa hade alla brannt sonder sig (aven om vi redan hade fatt farg) men solen matse ha vart extremt stark eller ngt vilket hade gjort att jag fick solexem sa jag fick ga till lakaren pa baten och dar fick jag kortison salva. An sa lange har vi vart i St Thomas, St John, St Lucia, Barbados och nu ar vi i Greenada. Imorgon vantar Tobago, darefter ar vi pa sjon och sen blir det Aruba och Coraqao. Vi har snorklat, vart pa en av varldens topp 10 rankade finaste strand osv. Doch var Barbados min favorit. Jag har anda sett endel fina strander men den tog allt med hastlangder.
Allt ar helt underbart och baten ar super lyxig. Det enda problemet ar maten.. Det finns inte alls mycket som jag kan ata sa igar holl jag pa att borja tjuta eftersom alla andra ater sa gott. Jag har tagit 200 bilder an sa lange haha! Ni far se nar jag kommer hem. Nu ar min tid ute och detta blev ett lustig inlagg for jag har sa mkt att beratta. Far se om jag hittar ngt mer internet pa nagon annan o.
Hade bra sa ses vi nar jag kommer hem!
PUSS

YEEES!!

ÄNTLIGEN fungerar det att ansluta till internet! Det har inte fungerat sedan vi gick på båten. Just nu la vi iallafall i hamn på St Lucia, en ö här i karibien. Båten är lite mindre än den vi åkt med tidigare men ack så lyxig! Vi har jätte fina rum. När vi gick på båten stog besättningen och välkomnade oss med et glas champange. När vi sedan kom till rummet fanns det en hel flaska champange som välkommande plus att vi varje dag får ett frukt fat och snittar. Vi har iallafall hunnit med två öar, enda åkte vi på en tur till en av världens topp 10 finaste stränder och igår när vi var på en annan ö åkte vi ut med et katamaran och snorklade mitt ute i havet vid ett fint korall rev.
Tyvärr går det väääldigt segt att ladda upp bilder så jag hinner inte ladda upp någon nu. Ska upp och äta frukost och efter det ska vi gå i land och åka till någon strand. Jag ska förska blogga mer om jag får möjlighet och kanske ladda upp lite bilder.  

WAKA WAKA från mig :)


FRAMME!

 




 


Efter en låång resa är vi äntligen framme i USA/Fort Lauderdale. Nu sitter jag på vårt superfina hotel rum och har precis beställt hit lite mat. Somvanligt kunnde jag knappt äta något på planet. På första planet till Paris hade de ingenting gultenfritt så då fick jag vara utan, på planet till Miami fick jag mat första gången det serverades, andra gången fick jag en frusen fisk som inte gick att äta så jag är skapligt hungrig vill jag lova! Imorgon blir det sol och bad på förmiddagen innn vi blir hämtade för att gå på båten. Föressten, jag har en fråga till er! Jag har ju en iphone, hur stänger man av allt internet?! Aja, nu måste jag stänga av datorn, det blir dyrt. Hann inte ladda upp egna bilder på hotelet så jag snodde några från internet. Kram på er!


OOHH JÄVLA SKIT



OHH jag har försökt packa om, ta bort kläder och stänga väsk-jäveln men det funkar inte så nu är pappa påväg hit från jobbet för att hjälpa mig. Jag vet ju att det går, det har ju gått alla andra gånger men den är så svår.  Jag är lite smått stressad eftersom mamma ringer och säger att vi ska åka. Pappa kommer iof från jobbet och han har inte ens packat så om jag jämför med honom har jag lugna gatan här hemma. Allt är ju relativt.. 

Aja, jag kommer inte ta med mig min egna dator så jag får se hur det blir med bloggandet. Ni får hålla lite utkik, någon gång kanske jag kan blogga. Annars får ni tålmodigt vänta tills jag kommer hem. Då utlovar jag massor med bilder :) HEJ DÅ SVERIGE-HEJ KARIBIEN/VÄSTINDIEN  


DET GÅR BRA ATT PACKA?



Nu är jag lite stressad, kom precis hem från gymmet och ska försöka börja packa lite innan jag beger mig till stallet och rider vitnos. Som ni ser har jag inte kommit så långt men jag har lagt fram några klänningar.. Min packning går sakta men säkert framåt... Puh. Jag hatar det här, jag viker inte ens, det är bättre att rulla kläderna vilket gör att mamma blir skogstokig på mig när hon tittar i min resväska :)


INKÖP



HEJ!

Äntligen hemma! Det har vart en lång dag med inköp och förseningar på tåget. Dock har dagen vart väldig rolig såklart! Vi började med inköp hos Fifth Avenue. Tidigare har det inte vart mitt favorit märke men nu de senare kollektionerna har jag fått upp ögonen för de mer och mer. Den här kollektionen älskade jag! Den var tuff, sexig och hur snyggt som helst. Jag ÄLSKAR Svenska märken! Efter det skildes vi åt och jag åkte själv till gamla stan för ett möte med Sofie på Samsoe Samsoe. Dock var jag inte jätte impad av deras kollektion. Kläderna är helt ok, absolut inget fel på de men det känns inte hundra och jag var tvungen att leta för att hitta de där "it" plaggen och så ska det ju inte vara. Efter det bar det av till nästa möte med det nya märket Sofifi. Där blev jag VÄLDIGT imponerad. Det är ett relatvit nytt märke och det är Sofie själv som har startat och designat alla kläder. Vet inte riktigt hur jag skulle kunna sammanfatta kollektionen men det var mycket svart, väldigt stilrent med raka linjer, mycket skinn, attityd och sexigt! Kollektionen var väldigt liten om man jämför med andra märken men där var det inte svårt att välja ut godbitarna. Jag skulle kunna tänka mig att bära varenda piece! Dock var priserna inte att leka med så vi får se hur det blir.. Sist men inte minst mötte jag upp Patrick igen på Ra-Re. Tittade även på ett nytt märke som gör dunjackor vid namn add, ett italienskt märke. Nu finns det iallafall lite att fundera på och nästa inköp blir Acnes main collection när jag kommer hem från utlandet. Jag är så trött nu att mina ögon går i kors. Borde packa (har inte börjat än) men jag går och lägger mig istället. Får kasta ner lite innan jag åker imorgon. Aja, natti natti! 


DAGENS





Det var länge sedan jag knäppte någon dagens så jag passade på att göra det idag. Top Fifth Avenue, kavaj Mini For Many Market, byxor Acne, skor Acne och jacka från Dagmar. Nu måste jag springa ner till stationen, är sen som vanligt..


I SÄNGEN MED MIG



Okej, kvällens outfit består av ett rosa snoopy nattlinne. Haha! Aja, ligger i sängen nu med datorn i knät. Måste sova snart. Imorgon åker jag och Patrik upp till Stockholm på inköp igen. Det blir först Fifth Avenue, efter det ska Patrick iväg på BZR och jag ska till gamla stan och titta på Samsoe Samsoe (stavas?) och ett annat märke som heter Sofifi (tror jag?). Sist men inte minst blir det Ra-Re. Föressten köpte jag ett nytt linne som jag tänkte ha med mig utomlands idag när jag jobbade på JC. Visar det imorgon om jag hinner! Nu - sleep baby sleep.


PINK





ÅH gud. Jag är så trött!! Var länge sedan jag kännde såhär. Jag brukar antingen vara hyper pigg eller super trött. Nu är jag tyvärr det sistnämda. Mina ögon vill bara blunda och jag har ingen lust att jobba idag.. MEN det spelar ingen roll om jag klagar för det hjälper ändå inte! Det är bara att bita i det sura äpplet och hoppas att jag blir piggare under dagen.


JAG



Sitter här med en turban på skallen. Har precis färgat utväxten och ska snart blåsa håret. Var nere en sväng på stan förut med syrran. Köpte lite smink till resan, bland annat en mörk foundation och solpuder. Nu är det inte många dagar kvar tills vi åker. Imorgon är det jobb på JC, onsdag inköp i Stockholm och torsdag kväll rullar bilen mot landvetter. Fick utskrivet plåster mot min åksjuka idag som jag ska hämta ut på apoteket imorgon. Jag vet inte hur det ska gå.. Man får endast använda de en åt gången (håller i 3 dagar) och sist när vi var iväg hade jag de i en vecka. Då fick jag biverkningar, synen försämmrades något enormt så jag vet inte hur jag ska kunna anvanda de i 17 dagar!? Jag MÅSTE ha ett plåster på mig hela tiden, annars snurrar hela världen för mig och jag ligger på toaletten och spyr. Hm.. Vi får se hur det går! Nu ska jag blåsa håret. Hej svejs!


LEDIG DAG





Hallå!

Hör och häpna, idag är jag faktist ledig! Klockan är bara 12.30 men jag har ändå hunnit med mycket. Jag var i stallet tidigt imorse, vitnos är en dröm att rida just nu. Efter det var jag på en hemlig sak. Och nu har jag precis kommit hem från Actic efter att ha kört ett kontitions pass. Vilken skillnad det är på folket som tränar olika tider på dygnet. Jag är ju oftast där vid 20.00 snåret varje kväll och då känns det som att "hela norrköping" är det och tränar. Nu när jag var på morgonen var det jag och tusen pensionärer. Haha! Inte en enda ung människa. Jag föredrar nog att träna på kvällen då eftersom jag blir mer peppad om man står och springer brevid någon som verkligen kör järnet. Dock är det ibland för mycket folk så att man får stå och vänta på vissa maskiner. För och nackdelar med båda. Föressten angående den där hemliga saken som jag gjorde förut så gick det åt pip-svängen. Blev väldigt frustrerad och allting känns så långt bort men det är väl bara att bita ihop. Efter motgång kommer framgång. Inte sant? 


LYX





I fredags fick vi in lite vår-nyheter från Dagmar, bland annat dessa skönheter. Det är otroligt hur bra de lyckas med alla sina plagg. De sitter som ett smäck och kvaliten ska vi inte prata om. Även om man inte kan något om kläder syns det på långa vägar att det är väldigt fina tyger osv som de använder sig utav. Det skriker lyx om plaggen.
Annars har dagen vart OK. Det var full rulle i butiken. Hoppträningen blev dock inställd eftersom Vicktor fyller år idag  men det blir nog träning imorgon bitti vid 8-snåret istället. Nu ska jag äta youghurt även om jag redan ätit kvällsmat. MITT GODIS SUG ÄR ENORMT! Jag har övervägt tretusen gånger om jag ska gå till Coop och synda men jag får nöja mig med youghurt. Åt ju så mycket godis igår när jag var hos Cissi så jag nästan rullade hem :P

Vi hörs imorgon bloggen. Nu ska jag titta på film och avlida med min jävla youhurt. Frågan är bara om jag kan koncentrera mig på filmen eftersom det enda jag ser framför mig är LÖSGODIS!!!!!!


BROUGHESKOR



HUR snygga är inte dessa godingar?! 398:- på Have2have. Om jag inte skulle resa iväg om några dagar så skulle jag klickat hem ett par direkt. Jag hoppas att de finns kvar när jag kommer hem. Det står ju mitt namn på de. Åh.

Föressten jag är så glad för att jag körde en vit helg. Jag vaknade klockan 9.00 idag och var helt utvilad. Inga spyor, ingen ångest. Väldigt värt plus att vi hade det riktigt mysigt igår kväll. Nu ska jag snart jobba och efter det blir det förhoppningsvis hoppträning för Pelle :)


NI TROR FEL







Nu tror ni säkert att jag ska ut och svira ikväll men då kan jag med stolthet säga att jag kör en vit helg! Jag är inte ens partysugen = hallelulija moment. Nej, ikväll blir det film och godis med Emelie Cissi och Nikki (?). Hur mysigt som helst eftersom vi inte umgåtts på ett tag. Imorgon väntar jobb och hoppträning. Längtar som tusan. Föressten så ringde pappa nyss. Han hade kollat upp priserna för internet på båten och det var sviiin dyrt. I värsta fall så blir det ingen blogg under tiden jag är iväg men har jag lite tur så kanske jag kan lösa det på mobilen. Jag ska till the phone house och fråga lite på måndag!
Nu ringde Emelie och stressa mig. Måste gå! Vi ses imorgon.


EAR CUFF



Jag har länge velat ha en ear cuff, exakt som den på bilden men har inte hittat det någon stanns tills för några dagar sedan då Alexander hade köpt en i present till sin flickvän på Glitter. De hade fått in de samma dag så jag hann springa ifrån jobbet och knipa en. Jag är ju normalt sätt inte så mycket för "krims krams" men denna tycker jag är snygg och den kostade ju bara ca 40 kronor. Perfekt!


JORÅSATTE



Kommer ut till stallet kl 6 imorse för att rida vitnos. Tror ni att det går?! NEJ DÅ! SJÄLVKLART INTE! Hela stallet var kolsvart och det hände inget när jag tryckte på knapparna. Ringde då syrran och hon sa att proppen hade gått igår kväll med. Dock hade de fixat det men den  måste ha gått igen nu inatt. Eftersom jag varken hade någon ficklampa eller dylikt så var det bara att åka hem. KUL! Vilken vecka.. I måndags och tisdags kunnde jag inte rida eftersom vitnos hade fått ett sår på huvudet där tränset satt (rivit upp sig på något i hagen), i onsdags hade jag sovmorgon och tänkte rida dressyr men när jag kom ut till stallet så står vitnos och skos!! Det hade jag helt glömt bort!! Igår red jag och idag hände detta. Såhär mycket har han inte vilat sen gud vet när. Men men, det är som det är och jag får väl rida imorgon. Åh, han som var så fin igår..


Utkast: Feb. 3, 2011



Jag är sämst på att laga mat, jag är rent ut sagt dålig och sedan hinner/orkar jag inte stå och laga mat när jag kommer hem vid 21.15 på kvällarna. Hur kul är det att laga mat i 45 minuter när det sedan tar 3 minuter att äta upp det?! Aja, sak samma. För att komma till det jag faktist ville säga var att jag iallafall är väldigt duktig på att "laga" frukost! Min jävla special mat är ju så dyr och jag trotsar den för tillfället vilket har gjort att jag istället gör omelett med kalkon och tomat nästan varje morgon! Detta äter jag alltså tillsammans med keso. Jag erkänner att jag är lite stolt över mig själv, det är däför jag tog kort imorse för att få skryta lite för er :)


NEDRÄKNINGEN BÖRJAR









Om exakt en vecka flyger jag ifrån kalla Sverige! Det ska bli så otroligt skönt med tanke på att jag bara tog en vecka semester förra året :S Denna gång är det somsagt en annan båt vi kommer åka med så det ska bli väldigt spännande. Tror även vi kommer ha väldigt bra rum. Wippi wippi! Men nu, jobb en vecka!


OCH SÅ TILL ER TJEJER (SÅKLART)





Vill du vara sexig så ska du ha klänningen ovan och vill du vara lite snyggt rockig ska du ha t-shirten nedan. Detta är alltså baksidan på klänningen. DEN ÄR SÅ SJUKT SNYGG PÅ ATT JAG DÖR. Tyvärr sålde den slut redan i dag men jag ska försöka jaga ta på några fler eftersom jag redan har en beställning på den. Priset på klänningen är 1499:- och t-shirten 599:-
Nu ska jag sova! Vi hörs imorgon!


KILLAR, HÄR HAR NI LITE NYHTER!





Sådär ja! Idag anlände det lite nya Acne och Ljung kläder till er killar. Somvanligt har jag inte fotat allt utan bara endel eftersom tiden var knapp och det skulle bli för mycket jobb. 

Bild 1. Kavaj Ljung, T-shirt Ljung, jeans Acne och "mobilhållare" från Tiger
Bild 2. Asymetrisk tröja från Acne plus jeans från Tiger. 
Bild 3. Tröja Acne och svarta jeans från Nudie. 


NU JÄVLAR!



VET NI VAD JAG HAR GJORT?! JAG HAR SÖKT TILL ROBINSON!! Jag vet hur svårt det är att komma med men jag skulle ångra om jag inte sökte. Skrev inget fjoll brev där jag ljög massor om mig själv eftersom jag inte bara vill vara med för att fjolla runt. Jag vill vara med för att jag vill tävla och vinna!! Nu är det bara att hålla tummarna. Jag vill så gärna komma på intervjuv eftersom jag är så himla dålig på att skriva brev. Aja, vi får se. Nu är det gjort iallafall!!


WWW.PAJAMAS.SE



Hur snygga är inte dessa två tygpåsar?! Det är två killar i norrköping som säljer de via sitt UF företag så om ni är sugna på en tycker jag definitivt att ni ska klicka er in på www.pajamas.se. De säljer även lite andra saker. Tygpåsarna ligger på 100:-. Billigt och bra, precis som det ska va :)

Nu ska jag diska, kom precis hem från gymmet. Körde en mil på crosstrainern. Woop woop!


KÄRA LÄSARE, TÄNK PÅ ATT





Jag tror att det finns några där ute som borde ta åt sig av den texten punkt


RSS 2.0