IN MY HEAD



Kom precis hem, har vart hemma hos mamma och pappa och ätit ikväll. Nu sitter jag och taggar inför morgondagen med denna låt som jag bara älskar. Då är det nämligen fest hemma hos mig! Kommer bli grymt kul nu när nästan alla tjejer är hemma :) Jag har inget att ha på mig men det skiter jag i för att jag ska ha så jäävla roligt imorgon!! På morgonen blir det först dressyrträning och sedan jobbar jag till kl 17. Sedan korkar vi upp! Godnatt på er mina vänner.

IT`S RAINING MAN!



Bjuder på en dagens då det var ganska länge sen. Kavaj Mini For Many Market, t-shirt Cheap Monday, jeans Acne, skor Acne. 
Idag var det återigen en lugn dag på jobbet. Men jag hann träffa mina vänner Emma, Miriam och Agnes som kom hem från Thailand igår :) På fredag blir det party med hela ligan. Kommer bli grymt fun!! Jag är så jävla taggad så ni anar inte.. Måste bara hitta någon outfit tills dess. Imorgon har jag nationellt prov i engelska B så jag tänkte ta en runda på stan mellan provet och matte lektionen. Var inne en sväng på¨Monki idag och tyckte att de hade fått in en hel del snygga saker. Bland annat en klänning som jag bloggade om för länge sen. Nej, nu ska jag plugga! Puss!


ONSDAG





Hopptränade imorse. Det gick inte bra men det gick bättre an vad det gjorde sist då jag inte ens kunnde rida över en bom typ. Var Erik och jag som tränade. Vi hoppade igenom en låång bana. Känslan börjar bli bättre men det är långt kvar tills det är bra som den var förut. Men framsteg iallafall. Dock vill jag varken säga att det gick bra eller okej. Nu blickar vi fram till söndagens tävling och håller tummarna för att det ska gå bra.

Nu ska jag iväg till jobbet! Idag har jag på mig en t-shirt från Cheap Monday. Håret i en knut (perfekt då man inte orkar tvätta det :P).


ASOS.COM



Halsband från Asos.com, 289:-. Super snyggt om ni frågar mig.


SNÄLLA SANDRA

 

Jag har länge velat ha en sådan här blus och nu när jag loggade in på facebook så hade Sandra länkat denna till mig! Självklart blev jag helt kär! Har dock vääldigt mycket räkningar denna månad med tanke på min fortkörning så jag vet inte om jag ska ha den denna månad eller om jag väntar tills nästa.

Föressten var jag på City Gross och skulle handla mat efter jobbet. Det gick ju....Bra.... Eller INTE! Jag är så dålig på att laga mat och handla. Jag var där inne i 50 minuter och hittade bara hälften av det jag skulle ha! Plus att jag köpte samma mat igen som förra månaden = saker så jag kan göra pastasallad, bacon, ägg och korv typ.. Sen tog min fantasi när det gäller mat slut :P Skulle köpt saker så jag kunnde göra wok men jag hittade inte alla ingridienser så jag får väl åka till någon mindre butik iveckan och göra ett nytt försök. Skulle ju vara kul med lite omväxling när det gäller maten :P


NY VECKA, NYA TAG

Den här helgen som vart har vart den värsta ever. Tävlingen igår gick käpprätt åt helvete. Vägra ut mig i båda klasserna. 110cm red jag som en jävla tönt. Vitnos var 10 km lång och drog som gud vet vad=jag satt och bromsade (försökte) därav fick jag ingen som helst känsla.
120cm red jag BRA! Punkt slut. Jag rider mycket bättre i 120cm. 110 sitter jag och fjuttrider när hindrena är låga. 120cm börjar jag RIDA i. Jag tog av mig sporrarna och i den klassen väntade han på mig, jag hade honom i balans runt banan och vi hoppade igenom 3 kombinationen galant och de andra svårigheterna tills vi kom i slutet av banan (var en A:0) då det kom en mur (insprång och därefter en oxer med 5 korta språng). Där innan muren slappnade jag väl av lite för mycket och när vitnos har stannat en gång tidigare i förra klassen så måste jag verkligen vara på och inte ge något åt slumpen för då blir han osäker och nitar. Det var precis det han gjorde. Hoppade över det sen iallafall och kom på sista linjen. Ett enkelt jävla räcke. Stopp sa det där med. KUL! Enklaste hindret på hela banan. Kom hem till stallet vid 21.30 igår. Var totalt slut. Och arg.
Denna helg åker jag till Nykyrka på söndagen och veckan efter det blir det Linköping. Nu jävlar ska jag träna!! Jag måste bara "glömma" eller få bort det negativa i mitt huvud. Det är dock lättare sagt en gjort men jag ska försöka. En av mina stora nackdelar är att jag lätt fastnar i negativt tänkande när det har gått dåligt. Men det har ALDRIG NÅGONSIN gått så dåligt som det gör nu. Och självklart ska det komma nu när jag har viktiga tävlingar framför mig. Typiskt. Aja, jag ska försöka komma på bättre tankar. Pappa lovade mig att om jag nollar i helgen så ska jag få en ny kavaj :) SÅ NU JÄVLAR SKA JAG KÄMPA!!!!!!

Syrran gick det bra för igen iallafall. Hon nollade båda klasserna och är därmed kvalad till 130cm. 

Nu ska jag ta en dusch, plugga och sedan åka till skolan på matte lektion innan jobbet. Om jag tar på mig något roligt kanske det kommer en outfit bild senare. 


BABY YOUR ALL THAT I WANT

Hej

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag tog mig igenom jobbet idag. Försökte att tänka på andra saker. Men tankarna smyger sig fram vare sig man vill eller inte. Skönt att vara hemma nu iallafall. Jag ska hem till mamma och pappa ikväll. Vi som hade jobb fest idag. Men självklart går jag inte. Det skulle bara slutat i katastrof för min del. Imorgon åker vi och tävlar i örebro. Jag är inte alls sugen. Vet inte hur det ska gå. Det känns som att jag inte bryr mig om hur det går. Jag kan inte riktigt förstå vad som hänt. VARFÖR, VARFÖR NU!? Allt är bara så jobbigt just nu. Jag saknar ihjäl mig. Tänk om jag bara kunde få pussa på dig en sista gång.

Föressten, tack för alla fina komentarer. Det värmer.


VARFÖR, VARFÖR VARFÖR!?!?!

Alla på smådjurs kliniken kom dit, gjorde det de skulle göra och gick sedan hem med sina djur. Min hund fick inte följa med mig hem idag....Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag kan inte kontrollera mina tårar som bara sprutar från mina ögon. Det skär i hjärtat att min allra bästa vän inte längre är vid liv. Han var en av de som jag brydde mig mest om i hela mitt liv. Han stod vid dörren och viftade på svansen varje gång jag kom hem. Han märkte direkt om jag var ledsen. Då kom han och slickade mig våt i hela ansiktet så jag skulle bli glad. Han var min trygghet, min allra bästa vän. Vi har haft mycket roligt alla dessa år. Det ska jag minnas och alltid bära med mig i mitt hjärta. Men det känns som om jag har tappat halva mig själv nu när han inte finns här hos mig mer. Han bodde till och med tilsammans med mig i lägenheten när jag flyttade för att jag inte vågade sova själv.
Jag tänkte åka förbi igår och hälsa på honom men jag hann inte och tänkte att jag skulle åka imorgon istället. Imorgon var försent. Jag skulle åkt igår så hade jag fått sett honom i sitt vanliga jag en sista gång. Han tog det väldigt hårt när jag flyttade hemifrån. Han bodde med mig i mitt rum förut. Det gick inte en ena natt utan att vi sov med varanndra. Efter att jag flyttade blev han jätte orolig och ylade och skällde efter mig. Jag var iallafall med på smådjurs kliniken och var med honom hela tiden tills han fick sova. Jag ville att jag skulle veta att jag inte hade lämnat honom. Jag tror att han blev lugnare i min närhet där. Även om jag såg på honom att han hade gett upp hoppet om livet. Allt gick så snabbt. Igår morse var han somvanligt. Nu finns han inte längre ;( Usch... Jag tror iallafall att den dagen jag kommer till himmlen så kommer han komma springade till mig och vifta på svansen. Ingen kommer någonsin kunna skilja på min älskade Totte och mig. Jag älskade, älskar och kommer alltid att älska honom. Jag är bara så ledsen att livet kan ta sådana oväntade vändningar. Mitt ansikte är svullet för att jag gråtit så mycket, mina ögon är som två klot. Jag är helt förstörd. Kom tillbaka!!!! 


Vila i frid min älskade vän.


LEDSEN...



Sitter här med tårar i ögonen. Pappa kom ut till stallet förut när jag red och berättade att Totte är jätte sjuk. Han hade kräkts massor och imorse kunnde han inte ens stå upp. Mamma åkte med honom till veterinären imorse och nu är han kvar där. Han hade feber och även för lite röda blodkroppar och för högt levervärde :( De skulle röntka honom under dagen så ska mamma dit vid 16.00 idag igen. Jag HOPPAS av hela mitt hjärta att det inte är något allvarligt!! Han är ju trots allt 13 år.. Åh, mitt älskade hjärta.. Han måste bli bra, annars går jag under!


ÄLSKA H&M

JAG DÖR, JAG DÖR, JAG DÖR!



Bild Sofies mode

MEN ALLTSÅ VAD HÄNDER!? Ännu ett plagg från H&M som jag bara MÅSTE ha! Jag är helt kär, helt såld. Vem tackar nej till en denim dress i sommar? Inte jag iallafall. Den är från H&M:s fashion against aids kampanj och kommer ut i butik den 10 Maj om jag inte har fel?! Nu ska jag sova. Jag ska drömma om alla fina kläder och brunbrända ben.


VAD FAN HÄNDER?!?!



ALLTSÅ, vad är det för väder!? Jag som tänkte hänga upp alla vinter jackor på vinden imorgon! Men nu är det väl lika bra att vänta ett tag. Så tråkigt nu när jag hade fått lite vår känslor.

Men men! Känner mig lite ledsen just nu. Jag har så ont i magen och det ser ut som att jag är gravid. Jag har ätit godis nu två dagar i rad och ihelgen åt jag pizza (glutenfri självklart) men ÄNDÅ blir det problem så fort jag äter något "gott". Jag vill också kunna äta godis eller en pizza ibland som alla andra vanliga människor! Vet inte varför den är som den är nu eftersom jag är jätte noga med att inte äta något med gluten i. Laktos äter jag heller inte. Dock slank väl några choklad bitar ner men jag blir så less på det här! Om man tittar på min mage tror man antingen att jag är gravid eller att jag har ätit 11 pizzor, 50 godispåsar och 5 menyer på MC Donalds! Det är fan inte roligt! Vet inte om det är den feta maten som magen reagerar på eller om jag fått i mig något som jag inte tål. NI ANAR INTE VAD JAG VILL KUNNA ÄTA SOM JAG GJORDE FÖRUT=VAD JAG VILLE, NÄR JAG VILLE :( DET HÄR ÄR FAN INGET KUL LÄNGRE! Men jag får väl tänka på de människor som inte har något mat överhuvudet taget..


DRESSYR TRÄNING

Kom precis hem från stallet. Tränade dressyr för Karina idag. Eller det var mestadels hon som red faktist. Hon brukar vilja sitta upp någon gång då och då för att kunna coacha eleven bättre. Nu var det flera månader sedan sist så idag var det dags. Hon tyckte allafall att han utvecklats mycket sedan hon satt på honom sist. Det han har svårt med är att göra byten från vänster tlll höger galopp. Men det är bara att kämpa på. Någon gång ger det med sig. Han gjorde iallafall två rena så vi är nöjda. Det enda som jag måste tänka på när jag rider är att jag måste vara lite kvickare. Framförallt i halvhalterna. Jag har en tendens till att vara lite långsam. Gäller även i hoppningen. Men det kommer väl med träning och mer rutin. Jag känner verkligen att ju duktigare man blir och ju mer man lär sig inser man hur mycket man har kvar att lära. Man ska aldrig tro att man är fullärd. Jag lär mig nya saker nästan varje dag jag rider. Det är det som gör det så roligt. Trots att vitnos och jag har vart inne i en svacka nu i hoppningen. Men går det inte dåligt kan det heller inte gå bra. Och det är faktist så att det är en naturlig kurva när man utvecklas. Det kan inte alltid går bra. Det går dåligt för alla ibland. Det är då man måste kämpa och ha tålamod som aldrig förr. För det kommer släppa. Även om det tar en vecka eller en månad. Och troligtvis går det väldigt bra när det väl har släppt.

Imorgon får jag se om Pelle hade tid och hoppträna lite (vilket behövs extremt mkt). Annars får det bli på fredag. Söndag åker vi nämligen till Örebro och tävlar. Första utomhus tävlingen detta år. Då gäller det att jag håller ihop honom så han inte blir stark och lång som en långtradare :P



H&M



Dessa fina byx/leggings köpte jag igår på H&M för endast 199:-! Jag gillar de väldigt mycket och kommer nog få användning för de både till vardags och party. Det är även fickor på rumpan. Sjyssta va?!


SKA HA



Hello there! Jag kom precis hem från stan. Tog en fika med Emelie och sedan gick vi på stan en sväng. Mycket mysigt. Har verkligen tagit vara på dessa två dagar som jag vart ledig nu. Imorgon börjar jag jobba igen. Hittade ett par snygga byxor/tights på H&M. Bild på de kommer antagligen imorgon. EN sak är säker iallafall att denna på bilden SKA BLI MIN. No matter what!


TILLSKOTT I GARDEROBEN



Detta snygga linne köpte jag i lördags på jobbet. Jag tror inte att jag behöver ha någon närmare presentation vilket märke det är. Det syns ju ganska tydligt med dö skallen mitt på bröstet :) Det kostar 180:- iallafall. Finns även i en mörkare grå med turkos dö skalle.


LIKE A CRYING BABY



Ah gud nu har jag gråtit lite. Emelie och Jenny har vart här ikväll. Vi köpte massa godis och chips och tittade på film. Allt för min syster. Har ni sett den?! Om inte, gör det! Det är samma regissör som "dagboken". Med andra ord är det en riktig bölar-film. När jag ser sådana här filmer får det mig att inse att vi har det så bra. Vi klagar och oroar oss för små saker här i livet. Går och är missnöjda över ingenting. Det finns de personer som har det så himla mycket värre. Vi ska vara glada för det vi har och jag tror att vi alla behöver lära oss att uppskatta saker och ting. Det är så lätt att bara ta allt för givet. Var glada för det liv vi lever för man vet faktist aldrig vad som väntar.
Jag vill iallafall säga att jag är sjukt nöjd med det liv jag lever och jag ska uppskatta varenda sekund av mitt liv!


F Ö R S T Ö R D



 

OKEJ, jag är helt mörbultad. Idag har jag verkligen gått på reserven och det passar bra att jag är "ledig" imorgon och måndag. Tänkte lägga mig och sova nu. Det värsta är att grannarna brevid mig har någon slags dunderfest som hörs ända in till mig. Men det gör inget. Jag ska vara glad för att jag har bra grannar eftersom jag själv spelar hög musik och väsnas endel. Nej, nu ska kärringen borsta tänderna och lägga sig och sova. Vi ses imorgon bloggen. Natti.


INTERVJUV MED FOLKBLADET



I gårdagens tidning var jag iallafall med i en intervjuv. Jag tyckte att den var bra. Det enda som stod fel var att jag har haft min häst i ca 8 månader. Han är alltså inte 8 månader gammal :) Nu ska jag åka till stallet en sväng och mocka. Vitnos vilar idag. Efter det ska jag hem till mamma och pappa och äta. De skulle inviga våren med årets första grillning. Inget party ikväll med andra ord. 2 dagar i rad med festande och jobb räcker. Jag är ju inte 18 längre men FAN vad jag har haft det kul!! 


INTERVJUV MED FOLKBLADET



I gårdagens tidning var jag iallafall med i en intervjuv. Jag tyckte att den var bra. Det enda som stod fel var att jag har haft min häst i ca 8 månader. Han är alltså inte 8 månader gammal :) Nu ska jag åka till stallet en sväng och mocka. Vitnos vilar idag. Efter det ska jag hem till mamma och pappa och äta. De skulle inviga våren med årets första grillning. Inget party ikväll med andra ord. 2 dagar i rad med festande och jobb räcker. Jag är ju inte 18 längre men FAN vad jag har haft det kul!! 


UPPE MED TUPPEN (AS USUAL)





Outfit från igår kväll. Skinn imitation brallor från TopShop, Lång transparant skjorta från Monki, jacka H&M, skor Acne. Igår kväll var vi alltså på Platå i lkpg. Vi hade faktist as kul! Har aldrig vart där så det var kul med lite omväxling. Sen är ju Carro en jävla bra "gå ut" och "dans partner" :) Kom hem vid 3-tiden inatt och nu är jag uppe igen. Ska åka till stallet och rida. Föressten, om någon av er vill komma till Palace ikväll så skriv en komentar i detta inlägg så skriver jag upp er på listan som finns hela kvällen. Glöm inte att köpa folkbladet idag. Jag är med i en interjuv!


MOT LINKÖPING!









JAG, EN HEMMAFRU?



Haha ja det vettifan om jag någonsin kommer att bli. Jag har haft det jobbigt sedan jag flyttade när det gäller maten. Jag är så dålig på att laga mat! Speciellt nu när jag inte kan äta allt. Idag var jag iallafall duktig och gjorde en sallad till kvällsmat (jag vet att det inte är svårt men jag varken kan eller har tid att laga mat). Har fått mycket gjort idag, ridit, vart på matte lektion, vart på engelska lektion, handlat mat, tvättat osv. Har inte suttit ner en enda gång under dagen, även fast jag är ledig. Men jag är van! Nu ska jag fixa mig lite. Carro, jag och Muffe ska åka till Linköping ikväll. Vi ska promota vår fest imorgon på Palace. Gäller bara att jag håller mig vaken. Har några tuffa arbetsdagar nu med både jobb på D&Company och natten på Palace. Hard working woman.  


EN UNDERBAR MORGON SOM SNABBT FÖRENDRADES TILL DET SÄMRE

Imorse vaknade jag upp på strålande humör även om hoppträningen gick skit igår. Jag red ut en sväng på vitnos i det fina vädret och han känndes jätte fin. Sen åkte jag hem från stallet hade hög musik och satt och sjöng för mig själv i bilen tills jag ser att en polis vinkar till mig att köra åt sidan. HELVETE! Fortkörningsböter 2400:-. JÄTTE KUL!!! Det är andra gången nu! Varför lär jag mig aldrig?! Nu kan jag ju säga bye bye till massa kläder som jag kollat ut som jag hade tänkt att köpa. Åhhhh jag blir så irriterad på mig själv! Men de hade ju gömt 3 polisbilar på en sidgata och det stod 4 andra bilar där jag väntade på att få sina böter så ensam var jag ju inte. Men det är väl bara att betala de där jävla böterna och se glad ut. Vad ska man göra, jag får skylla mig själv....

Jag bjuder iallafall er på några fina vårbilder från stallet så kanske ni kan bli på bättre humör än vad jag är just nu!







Nu ska jag fixa mig lite. Börjar skolan klockan 12. Kommer vara där ett par timmar eftersom jag måste göra en uppsats i engelskan med som vi kommer få betyg på. Vi ses senare. Förhoppningsvis på bättre humör!


EN DAGENS OUTFIT





Håret i en stram knut, Acne tröja, Acne brallor och Acne skor. Brillor från H&M.

Nu ska jag plugga ihjäl mig. Imorgon är jag ledig och då har jag min första tvätt-tid. Undra hur fan det ska gå. Mamma ska iallafall komma och hjälpa mig :P Föressten, på fredag kör vi Linköpings fest på Palace! Kommer med andra ord folk från Linköping och festar med oss. Kommer bli grymt kul! Undra bara vad jag ska ha på mig.. Garderoben börjar sina ur.... 


SOMMAR

Nr 1- hårsvall.



Nr 2- Läppar.


JAG BEHÖVER ER HJÄLP!

Jag är på jakt efter en jacka som är i mocka, helst vit/benvit med fransar på. Liknande denna från Acne. Den finns dock bara i svart annars hade den vart helt perfekt! Någon av er som har sett någon sådan eller vet vart jag kan få tag på en? Har sett den på Monki men den gillar jag inte plus att halva sverige kommer springa omkring i den. Kommentera om ni vet någon!!


DAGENS





Skjorta Acne, Skinnjacka H&M.

Idag har det vart en himla lugn dag på jobbet. Tråkigt men somtur va så hade jag endel CM påfyllning att packa upp så tiden gick ändå. Nu ska jag äta något och sedan plugga. Inatt ska jag sova ensam. Har inte gjort det många gånger sen jag flyttade men det ska nog gå bra!


FÖR DEN SOM VÅGAR OCH INTE VILL VARA SOM ALLA ANDRA



SJUKT SNYGGA. Det är det enda jag har att säga. Vem vågar? Jag skulle ha klickat hem dessa med en gång om jag hade haft pengar. Vill man vara speciell och "egen" ska man lätt satsa på ett par sådana här. De har även fler häftiga varianter. Kolla in.  http://www.retrosuperfuture.com/super/


EXHAUSTED



Jag är helt utmattad. På hela denna helg har jag max sovit så många timmar som jag vanligtvis sover EN natt. Och alla vet ju hur jag blir när jag blir trött. Grinig, sur och bölar för minsta lilla. Idag var det ingen höjdar dag att tävla. Var mycket strul på tävlingsplatsen. Tjejen innan mig i 120 cm ramlade av och fick åka till akuten. JAG ramlade av på sista hindret. JÄTTE KUL! Som tur va slog jag mig inte! Det var bara en tidsfråga när jag skulle rammla av under klassens gång. Han hoppade till som faaaan på en oxer att jag var såååå nära att flyga av i språnget (det var ett relaterat avstånd direkt efter) och jag höll faktist på att missa det hindret eftersom jag närstan låg på halsen men jag hann faktist räta upp mig och hoppa det. Dock tappade jag fokus och till sista linjen blev han lång, hamnade i mellanläge (dum som jag är trodde jag han skulle hoppa) men icke sa nicke. Han stannade och jag hoppade själv. På sista hindret.. Haha! Aja, det är så typiskt mig. Det får gå bättre nästa gång! Hem och träna igen. Syrran gick det bra för iallafall hon nollade. Nu ska jag sova, vi hörs imorgon. Natti.


BLOGGFEST



NU kan jag pusta ut :) Det var en rolig kväll igår även om jag inte deltog så mycket ibörjan då jag hade mycket att styra med! Hoppas iallafall att ni som var där hade det trevligt!  TYVÄRR tog jag inte en enda bild under kvällen. Dåligt, jag vet! Ikväll åker jag, pappa och syrran ner till Jönköping. Vi sover över där inatt eftersom jag startar bland de första imorgon bitti. Kameran följer med :)


FÖRBEREDELSER



Det stressade gänget igår.

Har precis kommit hem från stallet. Blev ingen träning idag utan vi sköt upp det till imorgon förmiddag (hur jag nu ska orka det när jag jobbar natt?). Åker till Jönköping och tävlar på¨söndag. Får se om vi eventuellt åker upp med hästarna redan imorgon och sover kvar där. Jag startar nämligen först och tävlingen börjar klockan 8. Humpf..

AJA, nu ska jag fixa det sista inför kvällen och se om jag kanske, kanske hinner åka ner till Palace innan jobbet. Ikväll kommer jag köra på en klänning som jag redan har använt! Men ni får självklart se bilder på den ändå. Ska försöka ta mycket kort ikväll med :)


INTERVJU MED FOLKBLADET+ DAGENS





Idag har det vart en hektisk dag. Har bland annat blivit intervjuad av ungt Folkbladet :) Kommer att komma ut nästa fredag!
 
På mig idag har jag haft mina nya Dagmar brallor med en fet dragkedja längs sidorna, skjorta Nudie herr, jacka H&M och solbrillor H&M.  

Har även förberett för morgondagens bloggfest! Nu ikväll blir det att förbereda mer.. Imorgon bitti är det hoppträning som gäller! Ska bli skit kul då vitnos känns väldigt fin.


DET DRAR IHOP SIG



Imorgon är äntligen bloggfesten! Idag gäller det att fixa det sista. Till er som ska komma: kom i tid!! De 100 första gästerna erhåller en goodiebag!

Föressten så sitter jag och färgar HALVA håret nu. Så onödigt igentligen men min utväxt var enorm så jag var tvungen. Kunde inte vänta till ikväll. Anledningen till att jag bara kan göra halva håret är för att jag inte har någon spegel bra spegel så jag kan färga utväxten i bakhuvudet!!! Haha.. Aja, jag får be någon vän hjälpa mig nästa vecka eller så :P Dagens outfit kommer ikväll sen!


SKRYNKLIG, JAG VET



JAG VET, JAG ÄR BLIND. Vet inte vad jag tänkte på när jag tog detta kort. Såg inte hur skrynklig den var:S
MEN jag vill iallafall visa er den då jag tyckte att den var fin :) Kommer från Cheap Monday och kostar 500:-. Tyvärr så gör sig inte färgen rättvis på bilden, den är ljusblå/vit i verkligheten.
Imorgon blir det en fullspäckad dag. Ska bland annat bli interjuvad. Blir spännande!


WHERE IS THE SUN?





DESSA brillor haffade jag igår inne på H&M för endast 79:- (!). Jag tycker faktist att de är as snygga. Precis sådana som jag var ute efter. Nu ska jag äta lite och sedan har jag några ärenden på stan innan jag börjar jobba. Dan och jag ska hänga om lite i butiken. Just nu ser det alldeles för rörigt ut. Ha en trevlig dag :)


TIPS TILL ER



Ett tips till er som är ute efter ett par nice party shoes..
Dessa kommer att finnas på Have2have.se och beställa med leverans i April/Maj. Hur snygga är de inte när de är sådär "håriga"? -GILLA!


DAGENS OUTFIT







Jeans Acne, Tunika Replay, underlinne H&M, skor Acne.

Det som är bra nu när jag flyttat är att jag har köpt en stor och bra spegel så jag ska verkligen försöka att ta lite mer outfit bilder. Jag hade glömt att jag hade denna tunika/blus men Anna uppe på Sisters började prata om den igår så det blev ett enkelt val idag. Föressten, tack för alla fina kommentarer i förra inlägget :) Nu ska jag surfa lite och sedan titta på Desperate Housewifes.

UPDATE- Åh nu blir jag ledsen. Pappa ringde och sa att våran hund Totte hade ylat massor i förmiddags. Det har tagit jätte hårt på honom nu när jag har flyttat (han bodde i mitt rum och vi sov alltid tilsammans). Hade honom här inatt bara för att jag inte vågade sova själv. Inatt är första gången som jag är ensam. Buhuu..


IN MY APARTMENT

SÅDÄR, jag lovade ju er att ni skulle få se hur jag bor nu. Jag har alltså köpt en etta här i stan. Har haft den i mer en än månad men eftersom jag väntat på beställda möbler och tapeter så har det dröjt ett tag innan jag kunnde flytta in. Varsågoda och titta :) Observera att allt inte är klart med sladdar, ska få en en byrå och tavlor. Även soffbordet är provisoriskt.



















Jaaa.. det var min lägenhet :) Vad tycker ni?


BLOGGFEST!

Godmorgon godmorgon!

Vaknade för ca 30 minuter sedan. Har ta mig fan sovit 11 timmar! Men det kanske inte är så konstigt eftersom jag varken sov något i fredags natt då jag skulle upp och tävls klockan 5 och igår natt la jag mig klockan 5 :S Dock så känner jag mig väldigt mycket piggare och frächare idag.
Jo, det jag vill påminna er om är ju såklart att ni inte får missa bloggfesten på fredag! Jag sitter och skriver inbjudningarna här just nu. Ni kan vänta de i er brevlåda på onsdag tror jag eftersom det är röd dag idag. En inbjudan gällerför en person. Men jag har skickat med så ni inte behöver komma själva om ni inte vill :)


SLITEN

Idag har jag ju mått som jag förtjänat.. Men jag hade jätte kul igår iaf :) Vi var några här hos mig och sedan drog vi till Otten där det för övrigt var proppfullt men riktigt grym musik!! Det roliga är att jag fick för mig att börja diska inatt när jag kom hem. Tyckte att allt blev rent och fint tills när jag vaknade imorse och såg att alla vinglas osv var helt äckliga och det fanns inte ett enda rent glas så det var bara att ställa sig och diska om allting.
Tyvärr tog jag inte så mycket bilder men här kommer några :)









Snart ska ni även få se bilder på min lägenhet!


TÄVLINGS DEBUT OCH JAG SÄGER BARA JAAAAAAAAAAAAAAA!!!

HEEEJ BÄSTA BLOGGEN!

Idag hade jag och vitnos vår första tävlingsdebut detta år och detta blir vårt första "riktiga" tävlingsår.
Framridningen var ute=hårt underlag och det var fram hoppning på en stoor utebana. Vill tilläga att jag har ridit ut vitnos EN gång efter hans vintervila. Så ja, han var lång som en jävla långtradare och jag fick hålla mig i när jag skulle hoppa fram om man säger så.

Första klassen 110 cm hoppade vi runt. Var nolla i grunden och sedan första hindret i omhoppningen fick jag ett stopp för att jag ville säkra upp honom för mycket=nappig/negativ i handen. Man kan knappt kalla det en vägran, var nästan jag som gjorde halt ofrivilligt. Resten gick bra.

Framhoppningen till 120 cm gick inte alls bra. Började hoppa fram lite sent och vitnos blev lite stressad och rev oxern precis innan jag skulle in på banan. KUL att gå in på banan med att ha ett dålit språng på framhoppningen det sista man gjort liksom. MEN jag tänkte bort det. Jag fokuserade på att INTE bli nappig i handen och vet ni vad?! JAG DUBBELNOLLADE I 120CM KLASSEN (första gången ever)!!!!!!!!! Fy helvete vad kul alltså!! Då ligger jag inte efter i träningen som jag trott att jag gjort. Fan vad jag älskar min häst alltså! Det roliga med vitnos är att han bara hoppar bättre på lite större hinder och 120 cm är ingenting för honom! 

Var även en kvinna som kom fram till pappa och Anita (när de stod och pratade) och frågade vilken klubb jag red för. Hon sa att hon tyckte att jag red så himla fint. Roligt att höra när någon kommer fram sudär spontant! Dock är ju min nackdel att jag rider "för snyggt och prydligt ibland" och kan då bli lite passiv. Men aja. Nu ska jag avrunda. Jag är sjukt nöjd med dagen och vitnos! Ikväll är det inflyttningsfeeeest som gäller. Fan vad jag ska fira!!!


ÅNGESTEN BÖRJAR SMYGA SIG FRAM

Hej bloggen!

Har vart dålig update idag, jag vet. Har haft så himla mycket att göra. Har nämligen vart och hämtat en lampa på Nordic i Linköping och vart på ikea, flyttat typ hälften och hoppade igenom vitnos en bana hemma för Pelle idag så vi är lite iform till morgondagens tävlingar.

Jag börjar iallafall få lite ångest. Ja mena, imorgon blir jag liksom vuxen. Då kommer jag verkligen att flytta. Blir nästan lite ledsen av att tänka på att det liv jag lever nu kommer aldrig tillbaka. Jag har ju en väldigt bra kontakt med min familj och umgås ganska mycket med de. Får se hur det blir när jag ska sova själv första natten sen. Fy fan vad jag kommer vara rädd då. Det värsta är att det kommer kännas så ensamt. Jag som är van vid att äta middag varje dag med familjen osv. Men men, det är dags nu och jag vill faktist flytta. Jag kommer klara mig galant. Det vet jag. Men jag kommer sakna min underbara familj. Fast jag kommer nog komma hem ganska ofta ändå :)

Aja, nu ska jag släppa det. Måste lägga mig och sova snart. Ska upp kl 5.00 imorgon bitti. Vi får hoppas att det går OK imorgon. Jag har ju bara hoppat honom 2 eller 3 gånger nu. Han har vart fin men idag var jag själv lite stum i kroppen och armarna vilket gjorde att han blev spänd och rev några hinder. Måste försöka bli mer ett med vitnos och inte smånappa i tyglarna. Jag ska med andra ord bara f o k u s e r a.


DAGENS OUTFIT







T-shirt Cheap Monday, jeans Acne, skor Acne örhängen KumKum. MEN visst var t-shirten fin?! 250 kronor kostar den bara! Finns 6 st kvar..

Kom nyss hem, har vart och hämtat soffan idag på Nordic (eller pappa gjorde det rättare sagt). Vilken jävla pers säger jag bara!! Alltså min trapp uppgång är ju ca 50 cm så pappa skulle försöka få in soffan i hissen. När han fått in den och ska trycka upp hissen så fastnade den i mitten mellan två våningar! Vi fick ringa massa numer och knacka på hos grannen. Till slut funkade det att trycka ner den iallafall. Pappa fick då ringa en kille på hans jobb som skulle hjälpa till att bära upp soffan (jag bor högst upp). Hallelulija.. Det var ju så trångt att soffan gick emot väggen som är grå och röd. Numera är min soffa inte helvit.. Det var på baksidan som tur va :P Stackars pappa och den andra killen var helt blöta av svett.. Men fan vad fint det blir!! Bilder kommer på söndag eller måndag :) Dock är det somsagt vääldigt litet och jag vet inte hur vi ska få plats på min inflyttningsfest :S Humpf... Men det tar vi då! En dag i taget..


MY DREAM DRESS



Gud jag skulle dö om jag hittade en sån här klänning. Eller liknande iallafall. Men jag har en "klänning" som jag ska hämta hos skräddaren idag (han har sytt om den). Tänkte ha på mig den på lördag om den blir bra. Är dock inte hundra nöjd med den men den får duga för denna gång. Jag vill ju ha en sån här spets dröm med fransar nertill. Så jävla sexigt och eget. Men det ger mig iallafall insipration till att kanske hitta något liknande..


RSS 2.0