LESS IS MORE



IGÅR köpte jag en ny parfym från Make Up Store. Den luktar hur gott som helst! På varje doft står det en liten text på baksidan av flaskan om hur man är som person (står olika saker på de olika parfymerna).
På min står det:

"I am proper and live by the motto "L E S S  I S  M O R E". I love the pureness and simplicity in things. A black dress and red lips are all I need, besides somebody special in my life who enjoys candlelight dinners". 

Jag tror faktist att jag valde rätt parfym utan att ens läsa bakisdan innan jag köpte den..


GÅRDAGENS FACE







Igår körde jag på klassisk eyeliner och röda läppar med mitt favorit läppstift Alarm från Make Up Store. Idag har jag bara tagit det lungt, red ut med syrran och efter det har jag vart hemma hos mamma och pappa.
Föressten så hopptränade jag igår och det gick super :D Känns som att både jag och vitnos börjar komma iform. Nu ska jag titta på hästhoppningen som sänds på SVT 1.


I GOT MY VISA AND MY VISA, A DIVA AND HER DEALER





IKVÄLL blir det part party party för hela slanten! Sitter och väntar på att Mary ska ringa mig. Hon har vart på partykryssning och kommer med bussen vid 19-tiden. Då ska vi hem till mig och smika oss och dricka innan vi gör stan. Cred till Maria som åker direkt från kryssning till förfest. Det kallar jag en riktig kvinna! Får se om jag hinner ta några kort innan jag går..


TITTA VAD SOM FICK FÖLJA MED MIG HEM IDAG!



Haha kolla in skuggan av min arm..

ÅÅHH VAD GLAD JAG ÄR NU! Jag älskar den! Snacka om att det är en väska som gör en hel outfit. Visst är den snygg? Det står liksom Emelie på den :) Finns att köpa på D&Company om någon är intresserad. Föressten så kommer vi öppna en webshop inom kort. Självklart säger jag till när den är igång.
Ikväll blir det lugna gatan. Måste städa lite eftersom det faktist FLYGER runt dammtussar i lägenheten. Då vet man att det är dags att städa.. Imorgon blir det först jobb och på kvällen ska jag och Maria köra leken "all in" ;) Det blir först en sväng på Grand och därefter Otten (tror jag?). Ae, jag är ledsen men damsugaren kallar, sorry jag måste göra den sällskap.. Tyck gärna lite synd om mig.


WORK OUT



Idag stod jag redan från öppning till stägning och dividerade om jag antingen skulle gå hem direkt efter jobbet, köpa med mig en godispåse och titta på robinsson ELLER gå till gymmet och träna skiten ur mig. Efter mycket om och men tog jag det rätta beslutet och gick och tränade! Idag blev det enbart kondition på crosstrainern. Dock känner jag mig som han på bilden men snart snart säger jag bara.. ;) Har iallafall haft sådan sjuk träningsvärk efter i tisdags. Bara man nuddar min mage så ömmar jag! Dock är det inte bara magen som ömmar utan även ben och armar. Fast på något sätt tycker jag att det är ganska skönt. Då vet man säkert att det kommer ge resultat :) Nahepp, nu har jag ätit upp min kvällsmat under tiden som jag har skrivit det här inlägget. Nu ska jag äta efterätt som består av banan och keso. Godnatt mina vänner!  


DAGENS OUTFIT




Hello babes!

Det var ett tag sedan jag la upp dagens outfit kom jag på, ska verkligen försöka bli bättre på det! Idag blev det iallafall nya brallor från Cheap Monday, Skor från Acne och vanlig svart tröja från Tiger.
Tyvärr syns inte färgen på håret så bra på bilden men om jag hinner ska jag försöka ta någon bättre bild imorgon innan jag går till jobbet :)


HÅL I ÖRAT





Jag är väldigt sugen på att ta ett till hål i örat. Inte högst upp på örat utan mer i mitten som tjejen har på den första bilden. Jag tycker det är grymt snyggt om man bara har ett örhänge i "mellanhålet" plus att det skulle vara as snyggt att ha så som Elin på bilden med en tunn kedja mellan örhängena. Det värsta är att det är så extremt fult med läkningsörhängena plus att jag kommer tjuta om jag gör det (är as rädd för nålar osv men vill man vara fin får man lida pin). Man behöver ju inte alltid ha ett örhänge i om man inte vill. Det är ju det som är bra för om jag nu skulle vilja vara lite mer "klassisk" i looken så är det bara att ha örhängen i de vanliga hålen. Jag tycker iallafall att det är en snygg och häftig detalj så jag tänker överlägga saken! Vad tycker ni? Tänk nu inte på vad ni själva skulle passa i för jag vet att många inte komma gilla det utan tänk mer i min stil och vad jag passar i..


SHOPPING





Godkväll bloggen!

Det har vart en lång dag idag. Först red jag innan jobbet, sedan jobbade jag på JC fårn 10-19 och direkt efter det gick jag och Tobbe på JC och tränade på Nautilus. Alltså, jag tränade ju faktist rätt så mycket förut men nu har jag verkligen inte tränat på ca 1 år. Med andra ord kanske ni förstår att jag är ganska "otränad" just nu. Vi började med att springa lite som uppvärmning och sedan gick vi ner och körde på gymmet. Jag tog i så att jag darrade. Har dock ingen aning om jag körde för hårt eller om jag kunnde kört på bättre. Men det lär ju märkas imorgon. Jag hoppas jag har täningsvärk iallafall, då vet man att det har gett något :) Nu ska jag iallafall komma igång ORDENTLIGT med träningen igen. Perfekt att gå efter jobbet de dagar som jag inte har skola på kvällen. Nu jääävlar säger jag bara :D

Aja, köpte en ny tröja igår på D&Company. Den är overzized och kommer från Fifth Avenue Shoe Repair. Som ni ser står det ett nummer på varje tröja, på min står det 067/200 vilket betyder att jag har nummer 67 av 200 tillverkade i hela världen/sverige. En liten rolig detalj sådär! Nu ska jag surfa runt och titta lite på tv innan jag går och lägger mig. Imorgon bitti ska jag färga håret på Mates. Har dock inte bestämmt mig vad jag ska ha för färg men ni får se resultatet imorgon!


EN HÄRLIG KOMMENTAR

ANONYM:
har du varit man någon gång eller föddes du till kvinna ? du ser lite "grov" ut tycker jag plus att det alltid är nått som sticker ur dina snodda acneklänningar precis under din ölmage

OMFG! JAG TÄNKTE VÄL att det skulle komma någon kommentar efter helgens utgång. Bättre sent än aldrig, inte sant? ;) Det är roligt för du/ni tror verkligen att ni kan "knäcka" mig på något sätt genom att skriva vad du/ni säkert tycker är elaka kommentarer (jag själv inser att ni är så avundsjuka på mig så att det stiger er upp över öronen). Men sorry, det kommer aldrig hända. Själv jobbar jag och köper alla mina Acne kläder (som ni uppenbarligen också skulle dö för att få äga). Bara för att du älskar mig så mycket tillägnar jag en bild på min ölmage bara till dig



INSPIRAZIONE





VEM har sagt att man behöver vara ful när man tvättar?! Man kanske borde testa och sminka och klä sig i fina kläder nästan gång så kanske det blir liite roligare att tvätta (måste ju erkänna att jag inte riktigt ser ut som tjejerna på bilderna när jag tvättar. Jag liknar mer ett spöke). Eller vad tror ni? På tal om att tvätta missar jag alltid mina tider vilket resulterar i att jag måste gå och köpa nya underkläder på rasten idag igen. Det börjar bli dyrt det här med att missa tvätt-tiderna..


FRONTROW LIVING







I fredags kom äntligen Frontrow Living in. Mina två favoriter är väskan med massa nitar på och den andra lilla saken som är på bilden längst ner. Det är äkta skinn och finns endast ett fåtal av varje sak. Jag skulle såå gärna vilja ha väskan. Vi får se om den blir min..
Efter jobbet åkte jag ut till stallet joggade vitnos. Redan innan jag åkte dit packade jag en väska eftersom jag hade tänkt och sova över hos mamma och pappa men när jag kom dit så har tydligen syrran bytt rum och i hennes gamla rum håller pappa på och tapetserar. Med andra ord fanns det ingen plats för mig att sova på ikväll eftersom de hade burit ut bäddsoffan i garaget. Buhuu jag som ville ha lite sällskap ikväll. Får bli att lägga mig tidigt istället. Jag behöver sova ikapp de timmar som jag har gått miste om.


FÅTT EN FLASKA I HUVUDET, LEGAT SÖVD PÅ AKUTEN



Ursäkta den fula minen jag gör på bilden haha!

JAG VET, jag är svag som gick ut igår även fast jag inte hade tänkt det men party familjen insisterade och jag kunnde inte svika. Det blev en spontan kväll som var mycket, mycket rolig. Idag är det inte lika roligt. Ska gå och jobba snart. Öhh... Igår hade jag iallafall på mig min sprillans nya Acne klänning som ni ser på bilderna :) Hann inte ta några bättre kort då jag hade svin bråttom så dessa får duga!


FUNNY FRIDAY






Nu drar jag och min fina tröja till jobbet! Först JC sedan D&Company. Är det någon som vill luncha med mig idag RING!!!


DO YOU REMEMBER?





Jag blond med bruna linser för några år sedan. Baby face på hög nivå haha!!

Såg att Jenny www.jennynilsson.blogg.se  har en tävling där man kan vinna färgade linser. Varför inte tänkte jag! För några år sedan var jag helt beroende av mina bruna linser och det vore mer är roligt att testa på det igen. Om jag nu vinner lär jag iallafall bli en bra kund efteråt tror jag eftersom jag har väldigt lätt att bli beroende av sådana saker. Var ju lika dant när jag använde löshår för några år sedan.. Nu är jag dock mycket mer naturlig :P


IT LOOKS LIKE POPCORN



MEN det är det inte. Mitt mellanmål består nämligen av keso och bananer. Vilken delikatess :S Idag mår jag lite bättre, feber håller på att lägga sig och magen känns lite bättre så imorgon tänker jag jobba! Skönt att komma igång.. Föressten insåg jag att högskoleprovet är på lördag! Jag har värsta paniken eftersom jag hade tänk plugga lite till det men det hade jag totalt glömt bort. Får gå dit lite på vinst eller förlust, det är ju trots allt första gången jag skriver och då brukar ju de flesta skriva dåligt. Är det någon av er som också ska skriva högskoleprovet här i norrköping på lördag??


SYRRAN OCH HENNES "NYA" HÄST ARTAX



Det är ju faktist lite hästfolk som läser min blogg så därför tänkte jag visa er en liten film på syrran och hennes häst Artax från en träning i sommras. Han köptes typ innan sommmaren, är 7 år och är efter Stakkato och Contender. För att jag skulle få lägga upp filmen var jag tvungen att tillägga från henne att hon är medveten om sina brister. Om några veckor ska hon även ner och prov jobba i skåne hos en ryttare (vet ej om jag får säga vem) så bättre att inte säga något. Film på mig och vitnos kommer senare när vi hr kommit igång och hoppa lite mer! Just nu är det fortfarande bara småhinder. Men det kommer filmer senare!


SUGET ÄTER UPP MIG INNIFRÅN

Alltså HERRE GUD vad jag är sugen på chips och godis! Det är helt jävla sinnesjukt! När jag ligger hemma såhär och inte kan göra något är det enda jag tänker på chips och godis. Det är inget roligt. Jag kan liksom inte koncentrera mig på programen som jag tittar på eftersom min hjärna är på annat håll. Jag menar, hur normalt är det igentligen?! När jag blir såhär extremt sugen på något räcker det liksom inte med att ta en banan eller något annat. Jag vill liksom ha den där salta smaken man får av chips eller känna hur chokladen bara smälter i munnen (jag dreglar nu). Om jag inte får det jag vill ha blir jag som ett barn = tjuter och ingenting annat duger. Tyvärr äger jag inte ens en kaka eller något annat onyttigt, det är nästan det som är mest frustrerande att jag inte ens kan gå till skafferiet och bara ta något. NEJ NEJ det enda jag äger som inte är "mat" är keso jag bananer! Gissa om jag är arg på mig själv just nu. Ohhhhhhhhhh.. Jag blir liksom sjukt sugen av att titta på bilderna nedan (nej jag är inte lesbisk) men den där muffinsen och strösslet ser ju jäävligt gott ut måste jag säga.... Undrar om de var lika sugna på bilden som jag är nu.. Ae, ni ser, nu börjar jag fan gå till överdrift (måste sluta stirra på bilderna).





TIPS PÅ SEXIGA PARTYSKOR



Alltså OMFG vad snygga! Det är inte bra för mig att vara sjuk. Jag surfar gärnet och letar inspiraion vilket gör att jag hittar så sjukt snygga kläder/skor som jag vill ha nuu! Priset är 749:- och de kommer från Zara. Sexiga va?


MYS I SOFFAN



Just nu ligger jag nerbäddad i soffan och tittar på I form med Anna Anka. Mammi var förbi nyss och lämnade en matlåda och lite annat till mig. Jag har verkligen världens bästa föreldrar! 


KNÄSTRUMPOR



Det ÄR snyggt med knästrumpor. Vågar man inte ha det public kan man ju alltid vara lite fin i de hemma :) Vi fick iallafall in de till höger från Happy Socks för några dagar sedan. Priset är 100:-. Igår köpte jag även in Dagmars vår 2:a (en lite kollektion som kommer i april). Det var riktigt fina saker. Bland annat är jätte fin klänning som jag tror kommer sälja som smör. Allting var somvanligt väldigt lyxig och fina print. Priserna var faktist liite lägre än det som är ute i butik nu vilket är toppen. Nej, nu ska jag återgå till min liggande position i soffan. Vi hörs säkert sen igen, är så rastlös.


LÄKAR BESÖK




Gammal bild på mig och min angora tröja.

Min dag började inget vidare. Hade ställt klockan som vanligt men eftersom jag knappt sovit någonting (sömnproblem plus att jag har svettats ijhäl) de senaste nätterna så tog jag mig inte upp och ställde om klockan till 7.30 (det händer ALDRIG). Åkte ut och mockade åt vitnos men kännde direkt att jag fick ont i magen, trycket mot bröstet kom som gör att jag känner att jag får svårt att andas och jag frös och svettades om vartannat. På vägen hem bröt jag ihop så nu på förmiddagen har jag vart hos farbror docktorn. Jag fick ta lite prover osv och fick utskriven medicin som jag ska äta i 14 dagar mot magsåret. Jag får heller inte ta några värktabletter förutom alvedon eftersom de andra kan framkalla magsår igen om man nu haft det tidigare. Han sa även att jag inte ska äta stark mat, stekt och friterad mat. Då blev jag nästan lite sur. VAD FAN SKA JAG ÄTA DÅ!? Ingen gluten, ingen laktos, ingen stekt/friterad eller stark mat!!! Han rekomenderade kokt potatis, kokt fisk osv. Så jag jag inte leva även om det bara är ett tag! Isåfall kan jag lika gärna skita i att äta. Jag fullkommligt älskar stark mat som brinner i munnen. Jag har ju redan svårt med vad jag ska äta!! Inte nog med det så har jag feber också.. Ingen höjdar dag med andra ord. Jag är ju aldrig sjuk. Hoppas att jag blir bättre så jag kan jobba imorgon..


:(

AAAJJ, nu hänger läppen.. Jag har fått problem men magen igen. Har svin ont där magsåret var och det känns inte alls bra. Gör bara ont på den specifika punkten. Det har även hänt att hjärtat har "rusat" några gånger nu den senaste tiden. Första gången blev jag jätte rädd så jag var tvungen att ringa till Emelie (hon jobbar som undersköterska). Nu vet jag vad som händer och att jag bara ska ta det lungt men det är så obehagligt. Fast värst är att det gör så ont på vänster sidan i magen nu. Hoppas det går över snart :(


OUTFIT



TYVÄRR hann jag inte med att ta någon outfit bild innan jag drog ut på partyt i lördags. Hittade dock denna bild på Carros blogg som är den enda "helkropp" på mig. Har alltså på mig skinnbrallor från Topshop och ny tröja från Acne. En cill outfit helt enkelt!
Idag är jag mer död än levande. Jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. Men det är bara att bita ihop för nu väntar en jobbig vecka och inte finns det någon tid till att klaga, jag har valt det här själv!


JAG = VILD OCH GALEN













OJOJ,vilken kväll det blev! Vi började dricka redan vid 19.00 hemma hos mig, efter det en snabbis på Munken därefter Dehli, Grand och sist men inte minst Hugo. Dehli har jag inte vart på sedan jag var typ 16 år och jag dansade på borden. Men det var bra musik och det var väl där det började spåra ur lite grann för mig då det blev shotkannannor och en jävla massa dricka. Lite för mycket dricka rättare sagt.. Grand tyckte jag var bra! Skön musik osv dock väldigt mycket äldre och då menar jag 40 plus.. Aja, imorse när jag vaknade mådde jag inte speciellt bra. Nästa helg kommer bli så vit den bara kan bli. Det har jag lovat mig själv. Humpf...  


S U P E R L Ö R D A G



Kom nyss hem. Sitter och taggar till den här låten. HUR bra undrar jag?! Kvällens outfit blir samma som i torsdags (lite cill), bild får ni se sen. Har ju även min nya Acne klänning men känner att den är lite to mutch ikväll. Den ska användas vid något speciellt tillfälle. Nej, nu måste jag börja sminka mig så inte Johanna behöver bomba mig sen och säga att jag är sen :P


LINDEN/SPIRALEN FEST

















UHHH, hej bloggen. Idag har det vart en jävligt tuff dag måste jag erkänna. Men somtur är så var det värt det. Jag hade sjuukt kul igår kväll! Vi började kvällen med att förfesta hos oss på D med Sisters/Brothers och JC gänget. Efter det var det middag, uppträdanden med live band osv. Vid 00.00 så gick vi vidare till Cromwell (det enda som var öppet) och där stannade jag till stägning. Blev en sen natt med andra ord och en tidig morgon med få timmars sömn. Jag kan ju säga att jag var allt annat än söt på jobbet idag. För att prata klartecken kan jag säga att jag faktist såg för jävlig ut, haha! Men jag tycker att jag är ganska strong som jobbade heldag igår och heldag idag med. Nu ligger jag deckad  hemma i mitt gamla rum hos mamma och pappa. Har precis ätit middag. Tänkte sova över här, det gillar pappa :) Imorgon blir det jobb och på kvällen blir det nog en sväng till Grand med några vänner. Självklart kommer ni få se en outfit bild imorgon kväll då jag ska ha min nya Acne tröja. Ha e fin fredagskväll. Natti!


CUENDO PRINT



Äntligen har tröjan som jag beställde från Acne kommit. Det blev alltså den på bilden. Har spanat på den länge så jag kännde att det var dags att slå till! Den är väldigt basic men kommer vara skitsnygg med ett par skinnbrallor och eventuellt en kavaj med upprullade ärmar så man ser printet på armarna. Idag blir det ingen mer blogg eftersom jag inte komma vara hemma förrens sent inatt. Ska försöka att hinna med och köpa ett minneskort på lunchen så jag kan ta bilder under kvällen.. Vi ses här imorgon igen. Puss på er darlings!


INSPIRATION



Snacka om snygg kvinna. Dessa två blider ger mig inspiration. Jag vill ha vitt på vitt. Nu! Tyvärr är jag värsta skitgrisen ever men vitt på vitt är mer än snyggt.

Imorgon väntar en låång dag + natt. Först stallet på morgonen, sedan jobba på JC mellan 10-13, D klockan 14-19 och sedan har alla butiker i Spiralen och Linden fest med mat och FRI BAR. Hur ska detta gå undrar jag? Fri bar och jag är alldeles för bra vänner. Vi blir liksom väldigt farliga för varanndra. Förra året gjorde vi på D oss väl igenkända av de andra butikerna vill jag lova. Det värsta av allt är ju det att jag jobbar heldag på fredag med. HAHA jovars, vi får väl se hur jag mår på fredag. Jag har lovat mig själv att jag ska försöka hålla mig i skinnet och inte bli för bra vän med vinet :E


VILKEN ÄCKLIG JÄVLA RIKS-IDIOT





NI FÅR URSÄKTA MITT SPRÅK MEN KLARAR NI INTE AV DET BEHÖVER NI INTE LÄSA.

Alltså jag vet inte vart jag ska börja, igår fick jag veta av Helenepå jobbet att det var en 10 veckors valp som hade blivit ihjälsparkad här i Norrköping. Imorse åkte jag direkt hem till mamma och pappa och läste artikeln som stod i NT. Tårarna rann ner på min kind när jag läste och jag blir så jävla förbannad att det bara kokar inom mig!
För er som inte läst artikeln kan jag berätta lite kort vad som hade hänt.

Det var alltså en kvinna (uppskattningsvis i min ålder) som var ute på en söndagspromenad i navestad med sitt ettåriga barn och sin 10 veckor gammla Goldenretriver valp. Hennes mobil ringde och när hon skulle svarade tappade hon kopplet och hunden gick/sprang då fram till en man som var ute och gick med sitt barn. Mannen blir då helt hysterisk och SPARKAR valpen så den flyger in i ett buskage!!! Kvinnan blev förstås chokad och skärrad över händelsen och glömde att ta mannens namn och telefon nummer. Efter sparken fick hon bära hem valpen då den var så svårt skadad att den inte ens kunnde gå. Den började även kräkas. Hon ringde till flera olika veterinärer men den ena skickade henne till den andra osv eftersom det var jour. Hon blev tipsad om en vererinärklinik 30 mil bort (säkerligen Strömsholm) men eftersom hon inte hade någon bil kunnde hon inte ta sig dit. Senare på natten somnade valpen in av de svåra skador som den hade fått av sparken;(
 
Då är min fråga: hur i jävla helvete kan man göra så?!?! För mig är det totalt obegripligt!!!! Mannen sa till sitt försvar att han trodde att valpen skulle gå till attack. OM HAN NU TRODDE DET MÅSTE MANNEN VART HELT FÖRSTÅNDSHANDIKAPPAD OCH HAFT IQ 0. DET VAR FÖR I HELVETE EN 10 VECKOR GAMMAL VALP. De är fanimig hur små som helst och VEM OM HELST kan se att det är en valp! Visst, jag har förståelse för att vissa människor är rädda för hundar osv MEN man sparkar inte allt vad man kan på en oskyldig hundvalp! Om han var så jävla rädd som han påstod kunnde mannen bara ha "föst" bort den lite lätt med benet eller handen. Inte sparkat valpen som om det vore en jävla fotboll!!! Jag tycker helt ärligt talat att han förtjänar en lika dan spark mot sitt huvud så får han se hur roligt det är och vilka skador han kommer få (ja menar, om han skulle komma springade mot någon människa som tror att han ska attakera/misshandla den andra personen är det ju inte mer än rättvist, det var ju så han gjorde. Inte sant?)!!! Äckliga människa. Jag förvånas gång på gång över vad det igentligen finns för människor. Det finns verkligen människor till (poängtera) allt!

Update: De vet nu vem mannen är. vad som händer är ännu ej bestämt.


JAG GÖR SOPPA FÖR FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV



Hur fan kan jag misslyckas med att göra barnens favoritsoppa?! Jag hade recept och allt men ändå fick jag för mig att jag villa ha lite mer spa så jag hällde i lite extra vatten. Dum som jag är kunde jag inte räka 1 + 1 vilket resulterade i att soppan inte smakar något :( Jag som har gjort så mycket att det räcker till ett helt fotbollslag med. Kul att surpla smaklös soppa nu i typ 4 dagar. Är ganska trött på att misslyckas i köket. Maten blir aldrig lika god som mammas.. 
Aja, nu ska jag plugga derivata. Fun fun. Föressten "hittade" jag ett par sjyssta jeans idag när jag jobbade på JC från G star. Ska svänga förbi där innan jag börjar på D imorgon och testa de. Har även beställt en tröja från Acne som eventuellt kommer imorgon. Om allt passar kommer det bli en snygg outfit!


INSTÄLLD TRÄNING

ÅH, jag som hade längtat som ett as efter att få träna dressyr i söndags för Karina. Jag hade lagt upp hela veckans ridning efter den träningen. MEN dagen innan fick jag veta att träningen blev inställd pga en olycka. Inget att göra åt så jag red honom i själv ridhuset. Det var dock så typiskt för just då var han super fin att rida. Han är ju så stor så när det går som bäst känns han så maffig att sitta på :) Imorse vet jag inte vad jag tänkte med.. Åkte ut till stallet somvanligt och vid gryningen fick jag för mig att skritta ut. Alltså, jag överdriver inte om jag säger att jag var en istapp när jag kom tillbaka till stallet och hade ridit klart! Det blåste svinkallt och dumma jag hade inte ens satt på vitnos ett skritt täcke. Dock känndes han väldigt fin idag med. Det känns som att jag börjar hitta en bra vecko matchning hur jag ska rida honom för att han ska gå som bäst. Imorgon blir det dressyr i ridhuset innan han ska bli skodd kl 8.00. Nu har Pelle och de kommit hem med så på söndag hoppas jag innerligt att han har tid och träna oss. Känns som att både jag och vitnos är väldigt peppade :)


Bild tagen då jag red honom INNAN jag köpte honom.




UR MIN SYNVINKEL



Kläder/skor; Acne all over.

Hej bloggen!

En trött Emelie försöker hålla ögonen öppna för att kunna skriva ett par ord. Var i skolan efter jobbet idag så min hjärna gick på högvarv i 3 timmar viket resulterar i att hjärnan inte fungerar som den ska nu. En "vink" på att jag är trött är ju när jag alldeles nyss skulle kasta strumporna i tvättkorgen. Jag stod på håll och siktade på vad jag tänkte var tvättkorgen. Kastar strumporna och precis i det ögonblicket kommer jag på mig själv. JAG STOD OCH SIKTADE PÅ TOALETTEN! DOCK VAR DET MITT I PRICK OCH DE LANDADE RAKT O TOAN. JÄTTE ROLIGT att behöva stoppa ner händerna och plocka upp två par dyngsura strumpor :S Vad tänkte jag med igentligen?! Haha fy fan vad jag blir trött på mig själv!! Nu blir det sängen. Jag är alldeles för vild för att fortsätta vara vaken. Vem vet vad jag kan hitta på..


EMELIE MÄNTYNEN



Jag leker med tanken. Jag gillar att göra det. Jag leker väldigt mycket med tanken...


JAG BEHÖVER EN STÖRRE GARDEROB





Idag tog jag sovmorgon till klockan 8.00. Önskar att jag kunnde sova lite längre men det är ju faktist två timmar extra sömn för mig än vad jag faktist är van vid. Nu sitter jag och väntar på att få tvätta. Vi har en vanlig tvättstuga där man får boka tid men sedan har vi även en  "drop in tvättstuga". Jag trodde att jag var den enda som hade tänkt att tvätta tidigt en söndagsmorgon men nejdå, så var inte fallet. En kärring hann precis före mig och nu är hon inne på sin 6:e maskin!! Jag har väntat as länge men snart HOPPAS jag att det är min tur om ingen annan hinner imellan vill säga. Föressten så måste jag verkligen ta tag i min garderob. Den är alldeles för liten vilket har gjort att om jag har alla kläder vikta så ser jag inte de högar som ligger längst in (den är ganska djup). Det har resulterat i att när jag är stressad till jobbet har jag bara rivit ut alla kläder på golvet för att hitta det som ligger längst in och sedan kastat in allt igen. Jag kan även inte stänga lådorna då det är lite för mycket kläder i de. Om jag nu viker allt och får igen de så uppstår nästa problem eftersom om jag drar ut en låda åker alla ut. Ohh.. MEN som det är nu så hittar jag inte mina kläder så jag måste ta tag och vika allt. Jag skulle verkligen behöva ha en "häst" att hänga upp lite kläder på då jag har ganska mycket som igentligen behöver hänga. Tyvärr har jag ingen direkt plats för det i lägenheten. Aja, nu ska jag ner till tvättstugan och hänga på låset så jag får tvätta någon gång. Fy fan så jävla tråkigt. Jag är verkligen inte ämnad för sånt här!!


PARTY SHOES



Läckra va? Får se hur lönen ser ut den 25:e för jag behöver verkligen ett par nya party shoes. Det värsta när man beställer över nätet är ju att man inte kan testa de. Både storlekarna plus att jag vill att de ska vara bekväma trots att de är höga. Jag har nämligen några skor som jag inte ens kan använda bara för att de är så obekväma.
Nu ska jag hämta upp Emelie. Vi ska åka och hyra film och handla mat.Det är inte ofta jag har sådana kvällar så jag uppskattar de till max :) Jag ska alltså tvätta bort allt smink, på med de fula mjukiskläderna och hoppa i ett par sneakers. Nuuu börjar min lördagskväll!


OM NI SKA HA EN KJOL SKA NI HA DENNA





FÖR DEN SOM VÅGAR vill säga. Jag förstår inte hur jag har kunnat glömma den här underbara skapelsen när jag själv har köpt in den!? Aja, det finns 2 eller 3 st kvar iallafall. Priset är saftigt men värt det då det är äkta skinn och kommer hålla hur länge som helst.
Ikväll blir det lugna gatan. Jag kör en vit helg utan en enda droppe sprit eller vin. Jag längtar liksom till imorgon när jag vaknar upp och slipper att vara bakis! Så ikväll blir norrköpings dansgolv utan mig. Ni slipper alltså galningen som dansar tills hon svettas ihjäl ;)


SEXY



ÄNTLIGEN!!! Kommer ni ihåg att jag berättade att jag hade köpt en en sexig partyklänning från Acnes höstkollektion? NU såg jag att den har kommit ut! Men andra ord borde den komma till butiken idag eller iblrjan på nästa vecka. WIHOO. Sexy sexy sexy. Det står mitt namn på den så SJÄLVKLART kommer den bli miiiin. Priset är 1299:-. Åh den kommer bli så jävla perfekt. 


MEN DRA PÅ TRISSEN



TJEJER, kommer ni ihåg mitt läppstift som jag köpte från MUS för ett tag sedan som vissa hade endel synpunkter på?! Titta vad Elin har för läppstift på detta kort. JO nämligen Havanna....

Föressten, säljutbildningen var helt OK, dock lite för lång. Acne dog jag för somvanligt. Köpte in ett par väldigt fina byxor, två klänningar, en stickad lååång kofta och en transparent, beige blus. Eftersom det var flashen så var det bara en pytteliten kollektion om man jämför med deras main men det är direkt leverans på dessa saker så de kommer förhoppningsvis in om ca en vecka! SOM JAG LÄNGTAR.


UPDATE GÄLLANDE RIDNINGEN

Idag hade jag tänkt att skritta ut vid gryningen eftersom jag har ökat ridningen lite den här veckan. Nu rider jag honom somvanligt i ca 40 minuter per dag. Därför tänkte jag att han skulle få ta det lite lugnare idag men när jag vaknade straxt innan 06.00 så hörde jag hur regnet piskade i marken. Tog då sovmorgon till 07.00, åkte bara ut och mockade så får han vila idag. Imorgon bitti tänkte jag hoppa lite. ÄVEN om jag hatar att hoppa själv! Det går 20 gånger bättre för mig att hoppa för tränare plus att jag vill ha någon som står och gapar på mig som Pelle brukar göra :) Men de kommer hem nästa vecka från USA så då blir det ordentliga hoppträningar och det ser jag fram emot! Om någon månad tänkte jag även hänga på syrran till Roberto igen. Dock inte än då hans träningar är väldigt långa och krävande så jag känner att vi måste komma i lite bättre form innan vi åker dit. På söndag blir det iallafall vår första dressyrträning på hundra år igen för Karina. Ska bli kul! Jag var ju hos Joakim Mossberg (stavas?) med vitnos för någom vecka sedan. Allt såg bra ut men han var lite låst bakom ländryggen så för att få det att släppa ska jag rida honom i en väldigt låg form och rygga honom ca 30 meter några gånger under ridpassen. Det gick ju bra till en början men nu har vitnos tröttnat på att rygga och har istället kommit på att man kan ställa sig på bakbenen. Det tycker förstås inte jag är lika roligt som han så det måste jag se till att han slutar med på direkten!! Föressten hörde jag att syrran hade fått en VÄLDIGT BRA nyhet. Kan dock inte säga vad men grattis till henne iallafall och hoppas det blir av :)
Nej, nu måste jag fixa mig. Idag väntar jobb på¨både JC och D, inköp av Acne och säljutbildning. Fun fun. Det kommer bli en rolig dag!

Puss från mig OCH vitnos ;)





Fotograf Emma Roodla vinter 2009


SÅ JÄVLA MYCKET GUBBEN I LÅDAN (!)



SHOPPING TIPS BY ME



OM jag behövde eller hade råd att köpa en ny jacka skulle jag utan tvekan köpa den på bilden ovan! Den kommer från Asos (märket Penfield) och kostar 1965 :-. Grymt snygg! Det lär heller inte vara så många tjejer som springer omkring i den här i norrköping vilket även det är ett stort plus!


ACNE PLUS CHEAP MONDAY



Godkväll :)

Kom på att jag har glömt att visa er lite nyheter som har kommit in i butiken. Istället för att fota allt en och en så klädde jag provdockan i lite av de nya kläderna som har kommit in i butik. Det gör ju kläderna mer rättvisa än när de bara hänger på en galge. Denna gång blev det inga tjej kläder utan lite inspiration för er killar. Jag vet ju faktist att det är några som läser min blogg.. Aja, jeans jackan är från Acne, Skjortan Cheap Monday, jeans Acne, handskar Cheap Monday och boots från Scorette. Jeans jackan är riktig kaxig! Dock tycker jag att den gör sig bäst om man matchar med lite andra kläder än vad jag tog på dockan men huvudsaken är att ni ser hur den ser ut :) 
 
Dagen på JC gick snabbt idag. Var ganska lungt i butiken men hade endel att plocka med så tiden rann iväg. Det bjöds även på en hel del skratt när vi räknade kassan vilket resulterar i att jag är hyper pigg just nu. Hehe, jaja nog pratat för idag. Nu måste jag äta något!


DAGENS FACE





Nu drar jag och mitt fina armband till JC för jobb. Jag är jävligt sen och förstår igentligen inte VARFÖR jag sitter vid datan?! Puss på er, vi ses ikväll!


BLOD, SVETT, TÅRAR OCH EN JÄVLA VILJA



JAG KLARADE PROVET!!!! Fy helvete vad glad jag är!!!! Det trodde jag ALDRIG! Det värsta var när vi kom in i klassrummet började läraren med att visa antal personer som fick antalet poäng i ett diagram. Några låg på 8 poäng vilket var IG, sedan låg alla andra på 14, 15 och 16 poäng vilket var G. Jag skämmdes när han visade att några låg på IG för jag var 110% säker på att jag var en av de personerna. När han sedan delade ut proven tittade jag knappt först eftersom jag faktist trodde att det var kört för min del. Men när jag sedan tittar ser jag att jag hade fått 14 poäng!!! Jag höll på att dö av glädje!!! Tänk att den bästa i klassen faktist bara hade 2 poäng över (då fiinns det några snillen i klassen om man jämför med mig)! MEN Daag (läraren) sa att det inte var några strånalde resultat av klassen eftersom max poängen var något på 30. Med andra ord fick ingen VG eller MVG. Jag tror faktist att folk trodde att jag var en av de som inte klarade perovet eftersom jag ALLTID sitter med handen i luften, viftar på läraren och sitter som ett stort frågetecken under lektionerna. Men jag är fan glad att jag är en jobbig elev för annars hade jag aldrig klarat det. Nu var ju detta bara ett del prov och nationella skriver vi i mitten av December så nu jävlar ska jag lägga på ett kål för jag tänker klara kursen. Så är det bara, det finns inget annat på världskartan. Men lite blod, svett, tårar och en JÄVLA VILJA ska jag klara det även om jag var den lilla tjejen i skolan som knappt fick G i matte A!!


ARMBAND



Titta vad jag fick av Anna uppe på Sisters för några dagar sedan! Ursnyggt! Har redan hunnit använda det en gång :) Nu ska jag till skolan och få reda på hur stort IG jag fick på provet jag skrev förra veckan. Jätte spännande. Not.


INSPIRATION



Sjysst outfit. Jag har så jävla mycket inspiration i skallen, det är nästan jobbigt. Om jag ska kunna leva ut den så behövs det dock väldigt mycket shopping vilket jag har satt stopp för denna månad. 
På tal om något helt annat så kan man ju tro att jag är född på nytt. Min nya stora passion här i livet är att sova. Jag sover lika mycket som ett spädbarn och jag går och lägger mig 21.00 på kvällarna! Det är ju helt sinnesjukt. Igentligen skulle jag vilja lägga mig tidigare men jag har satt en gräns på klockan 21. Det får verkligen inte gå till överdrift. Idag är det jobb på D som gäller. Jag ska nog klä om skyltdockorna och beställa lite från Tiger. Föressten var jag med på Cheap Mondays inköp i fredags. Det var vårens flash. Den var väl helt ok men inte direkt något att hurra för om jag ska vara ärlig. Dock har jag ju inte sett main collection. Den kanske är bättre!  


ÖVERKÖRD AV ETT TÅG, TYP



En d ö d Emelie sitter här och försöker blogga. Jag är både trött och bakis, puh. Men det är självförvållat så jag tänker inte klaga! Kvällen igår började hemma hos Johannas pojkvän där vi hade det skt roligt! Var kvar där ganska sent så hann inte gå till Grand. Istället fick jag snällt följa strömmen då alla gick till Otten så jag får äta upp mina ord som jag skrev igår att jag inte tänkte gå dit. Men vad gör man inte för sina vänner. Somtur är så har vi så roligt tilsammans att det inte spelar någon roll vart vi går igentligen även om jag föredrar vissa ställen framför andra. Jag tog massa kort under hela kvällen men klumpig som jag är så tappade jag min väska på dansgolvet så mitt minneskort flög ur kameran :( Buhuu, jag som hade MASSOR bilder som jag inte fört över på datorn.
Idag har jag hoppat vitnos lite grann. Han var så jävla pigg och busig (?)! Bockade efter hindrena och när jag hoppade på volt höll jag på att ramla av då han drog åt andra hållet direkt efter. Det var lite hula balula skulle man kunna säga.. Nu ska jag ställa mig i köket och försöka mig på att göra någon slags köttfärsoppa för första gången i mitt liv. Jag ber till gud att det blir gott för jag är så jävla hungrig!


JAG ÄR FÄRDIG I TID!







JA, det är nog typ första gången jag är färdig i tid! Brukar alltid komma sist till förfesterna eller vara sist ut ur dörren men det är jag inte idag inte :) Körde håret i en toffs, skönt att det inte är ivägen för en gångs skull. Nu kom Agge hit och vi inväntar bara Bella innan vi rör oss mot dunderfesten. Vi får se vart det bär av ikväll. Såg att några stycken blev lite triggade över mitt förra inlägg. Jag bryr mig faktist inte om era åsikter, jag inte tror att jag har något att lära mig av er ändå. Snarare tvärt om. Ikväll köööör vi!


D&COMPANY











Godmorgon sunshines!

Hann inte blogga igår, jobbade hela dagen och på kvällen kom mamma hit så vi tittade på tv och åt god mat. Hängde iallafall om på D igår och ovan ser ni resultatet :) Vi har fått in sjukt mycket fina kläder nu. Det är nästan jobbigt att jobba nu för jag vill ju ha allt! Tyvärr kan jag inte go crazy för det har jag redan gjort den här månaden :S
Aja, nu ska jag fixa håret sedan blir det jobb igen! Ikväll blir det PARTY PARTY. Ska på födelsedagsfest eftersom bästa Johanna har fyllt år. Det kommer bli riktigt riktigt roligt. Jag vill SÅ gärna gå till Grand ikväll. Hoppas jag får med mig någon. För Otten tänker jag fan inte sätta foten på! Så om det inte blir Grand tänker jag reta upp massa personer genom att gå till Hugo och skaka rumpan. Haha! Nejvars, vi hoppas på Grand ikväll. Uhlalalalla...


RSS 2.0