SNART ÄR DET JUL =)

Åh gud vad jag längtar till julafton. Helt klart bästa dagen på året! Både älskar att ge och få julklappar. Detta år ska jag ge bort väl genomtänkta julklappar med.
Vi har iallafall pyntat lite i butiken. Men vi kör en high tech jul som Patrik kallade det för hehe.
Ingen toppar ju våran gran iallafall. Kolla in (den är mer knallroda i verkligheten).



Har även fått in en fin tröja från Tiger på kille men den passar minst lika bra till oss tjejer! Den kostar 999:-. Jag skulle mer än gärna ha den!! Tänk er till ett par fina skinnbrallor.



Nej, nu ska jag sova! Är fortfarande helt slut. I morgon förmiddag är det dressyrträning som gäller innan jobbet. Vi hörs i morgon mina fina läsare. Natti =)


NEW MOON

Filmen var helt OK faktist. Känndes inte att den var så lång som den faktist va. Dock är jag inget större fan av den typen av filmer men jag tycker att tvåan är bättre än ettan iallafall.
Det var iallafall jag, Miriam, Bella, Korven och Johanna. Här har ni några töntiga kort på oss :S



Vi låtsas sova? Fattar inte varför men....?



Korven och Johanna :)

NEW MOON

Nu sitter jag här helt ny ducshad, så skönt. Jag hade inte tvättat håret på 4 dagar (rekord)! Jag försöker ju vänja av mitt hår vid att inte tvätta det så mycket eftersom det börjar bli ganska långt nu så måste jag vara noga med det.
Ska titta på reprisen av Robinson och efter det ska jag sminka mig för att dra in till stan. Alla tjejer ska fika och sedan ska vi gå och titta på New Moon. För det är väl så den heter? :P
Ska jag vara ärlig så är inte jag något större fan av de filmerna men ibland får man offra sig :D

Föressten ville visa er mitt nya armband som kommer från C Collection. Enkelt läder snurrat flera gånger och fästs med magnet. Snyggt va?


UTSLAGEN!!!

Fy jävla helvete jag är totalt utslagen! Igår var ingen lugn dag direkt i globen och vi kom inte hem förren vid 01.30. Vaknade kl 8.00 i morse med bara för att jag har gått upp tidigt så många dagar nu så att jag har vant mig. Åkte ut till stallet och mockade (hade tänkt att vitnos skulle vila) men då fick jag veta att det var träning sen klockan 13 så det var bara att åka hem nu för att titta på hästhoppningen från globen som börjar om någon minut och sedan ut till stallet igen!
Globen var som alla andra år jätte mysigt :) Dock shoppade jag bara ett bleknings shampo till vitnos eftersom jag inte kan handla något när det är så jävla mycket folk!! Det går bara inte! Får åka till någon hästbutik här hemma istället. Hittade dock en jävligt ball jacka. Kolla bara!!



Dock kostade den närmare 4 lax så det blev ingen för min del! Men erkänn cool!? Den hade jag lätt velat haft om jag fick den :) 
Nu ska jag stänga ner och kolla på hoppningen. Avslutar med en bild inne i globen. 



Vi hörs sen! <3

GLOBEN

Nu ska jag hoppa in i duchen för att sedan fixa mig lite grann. Om 1 timme åker vi till Stockholm/Globen. Ska bli kul. Jag får alltid så mycket inspiration när jag är där! Nu på vintern är det lätt att tappa det där lilla extra när det inte är några tävlingar och det är mörkt ute redan vid 16.00.
Min shoppning lista är dock inte så lång. Igentligen är det en hel del grejer som jag behöver men först måste jag passa ut en sadel till vitnos och det är ju inte billigt direkt.
Men men, vi får se!! Ha en trevlig lördag!!

MEN KOLLA VAD IDOL TOVE HAR PÅ SIG FÖR KAVAJ!?!

JAG SA JU ATT DEN VAR SNYGG!  Jag ska köpa EN ny kavaj. Frågan är vilken, nr 1 den från Bik Bok eller nr 2 Den från Monki. Jag kan verkligen inte välja!! Jag behöver er hjälp! Vilken tycker ni??

Nr 1



Nr 2





Ursäkta att tröjan kom med på bild nummer två. Men aja, känner att nr 1 är enklare, jag kan ha den till lite fler kläder osv, men nummer två från Monki är ju helt grym! Åhhhh.. PANIK

ÄNTLIGEN HELG!!!!!!!

Godkväll mina vänner!!

Kom precis hem från jobbet och har ätit lite gott hemma med min kära mor och far. Ska nu se idol. Dock ensam eftersom jag igentligen skulle se det med tjejerna men jag orkar verkligen inte åka in till stan igen. Har jobbat klart mitt jobb-maraton i 10 dagar i sträck så jag orkar inte röra en fena ikväll känner jag.
Jag köpte iallafall Decleors ögonkräm idag :) Dock kostade den 415 :- men det är fan värt det! Annsiktet är det första man ser och det ska ju följa med mig hela livet. Skulle vilja ha hela serien men det får bli senare när jag har lite mer pengar. Nu är det ju julklappar som ska köpas med.
I vilket fall så finns det en sida på nätet som säljer de stora märkena när det gäller hudvård och även andra saker som bland annat säljer just Decleor till MYCKET bättre pris! Ögon krämen som jag köpte kostade somsagt 415 :- i butik men på näten kostar den 299:-. Så om jag blir nöjd med denna så ska jag hädan efter beställa från den sidan!




DAGENS PLUS EGO PIC









Tror det blir denna outfit idag till jobbet. Om jag inte ångrar mig. Har även sidbena som ni ser vilket inte händer ofta! Men idag fick jag lite tid över här hemma så jag passade på att testa lite nytt och ta lite kort :)
Min t-shirt är från Replay, byxor Acne, läppstift MUS färgen gate.

Nu ska jag äta lite mat sen ska jag åka ner till Cissis Skin And Beauty och köpa en ögon kräm från Decleor om de har någon. Hoppas! Dock svider det i plånboken men jag börjar ju få rynkor så det är bäst att vara ute i god tid!!

BIK BOK




Dessa är mina favoriter från BikBok för tillfället. Jag har fått mani på kavajer. Det 'r ju så jäävla snyggt! Går att använa både till fest och vardags.
Nr 1 kostar 499:- Nr 2 699:- och nr 3 699:-

Perfekt att ha till alla julfester!

BLOGGTORKA

Hej på er!

Jag har världens bloggtorka.. Vet inte vad jag ska skriva så jag tänkte fråga er, vad vill ni läsa mer om här på bloggen?! Kommentera mer än gärna så jag blir lite pepp!


DRESSYRTRÄNING

Hej hopp!

Kom precis hem från stallet. Red dressyr för Karina som jag skrev i inlägget under. Det gick sudär. Vi åker inte längre på "den där vågen" som vi haft ett tag. Det är ingen panik men han känns lite stel och så. Men det är bara att kämpa. Vi började med att värma upp i trav på serpentiner. När jag kom till medelinjen skulle jag flytta honom för innerskänkel (skänkelvikning) tills jag kom ut på spåret igen. Då skulle jag lägga en 10 m volt och sedan in på serpentinen igen.
Började galopera tidigt idag då vi skulle koncentrera oss på galoppens kvalite. Jag skulle rida runt fyrkanten. På ena långsidan skulle vitnos vara utåtställd i en ÖKAD galopp. När jag kom till hörnet skulle jag ta tillbaka med sitsen men fortfarande försöka ha en snärtig galopp och sedan galopera över upphöjda bommar som låg på andra långsidan. I den här övningen är det ingen eftergift som gäller. Hästen ska alltså inte hoppa över bommarna utan man ska sitta kvar exakt i den postion som man hade innan i galoppen = lodrät sits. Denna övning är väldigt bra, den är till för att hästen ska galoppera mer uppåt och inte frammåt men i en avslappnad form.
Det roliga är att i höger varv missade jag inte en enda gång på bommarna men i vänster missade jag var och varannan gång. Vet inte vad det beror på men jag pendlar ganska mycket i vilken sida som är min svaga och vilken som är min starka.
När jag travade av honom sen efter att ha gjort den här övningen så fick han en helt ny form!! Så detta ska vi fortsätta att träna.

Ska faktist lägga in mycket bommar i mitt vardagliga arbete med vitnos. När vi va på Helenas och Robertos clinic så sa de att de rider på bommar i princip varje dag. Dock inte många gånger men någon gång åt varje håll.
Nu kommer inte jag köra det varje dag men iaf 2 gånger i veckan kanske. Just för att få träna mig själv när det gäller avstånd och att träna styrkan på vitnos. Helena sa att man kan jämföra det med armhävningar för oss människor.

I morgon får han dock gå ute i skogen. Han kommer antagligen ha träningsvärk och sedan ska ha få vila hela helgen när vi är i stockholm!


NYTT I MIN GARDEROB



En fuskpäls halsduk från Monki. Kostade 180:- vilket jag tycker är väldigt överkommligt! Nu måste jag dock bara hitta den perfekta svarta rocken som jag kan ha pälsen till. Det går nämligen absolut INTE till min dun jacka. Ett big no no! Ångrar ju som fan att jag inte köpte Mini For Many Market jackan som vi hade på jobbet. Men jag funderar på denna från Monki.. Vad tycker ni?? Eller någon av er som sett någon snyggare uppe i Stockholm?




Ni får ursäkta den dåliga bilden på mig. Tog den nyss när jag gick upp ur sängen iklädd i mogonrocken :P
Bättre bild kommer självklart sen när jag köpt en jacka!! Det kommer bli GRYMT! Nu ska jag ut till stallet och träna dressyr för Karina. Hej dåå!

NU JÄÄÄVLAR

Efter jobbet så tog jag bilen och åkte ner till Nautilus och förnyade mitt gymkort. Nu jävlar ska jag bli fit kan jag lova! Tyvärr hinner jag inte träna förren på söndag men jag längtar!! Sen har jag även bokat in en sminkning på Mist hos Giselle till på onsdag nästa vecka eftersom vi ska ut på kvällen.
Nu är själva grejen att jag måste hitta någon ny fin tränings top. Vill känna mig lite fin när jag tränar. Kanske får ta en liten rast i morgon och kolla en sväng på stan. Någon mer som tränar på Nautilus?


STRESSAD TILL MAX



Har färgat håret nu och är skit sen. Måste ut och gå med Totte (min hund) med innan jag drar till jobbet. Men idag är det iallafall LÖÖÖN! I morgon har vi 20% i hela butiken för alla medlemmar så ska ni handla något gör det i morgon!!
Måste rusa, vi hörs ikväll igen. Puss

OHHH VARFÖR ALLTID JAG?!?!?!

Jag fattar inte! Varför alltid jag?!? Idag på jobbet såg jag ut som att jag hade klivit upp från min egna grav. Jag är så vit att jag nästan ser grå/blå ut, har utväxt i håret och fula kläder. Kan det bli värre? Nej, jag skulle inte tro det! Så jag bestämde mig för att åka och sola direkt efter jobbet på Meddo drop in sol. Jag går innan till bankomaten och tar ut en hundralapp och ut kommer en sprillans ny hundralapp. MEN när jag väl är på Meddo så fungerade det inte att växla till tior!!! Sedeln åkte bara in och ut och jag försökte säkert 70 ggr från alla håll osv. Jag kännde hur det började koka i mig och bestämmde mig för att ta en paus och gå och tvätta bort sminket inne på toaletten så länge för att sedan göra ett nytt försök. Men nej, det fungerar ju inte då heller!! 
Jag blir svin förbannad och drar därifrån för att testa på Sol in (ett annat drop in sol). När jag parkerat bilen och går in och testar där fungerar det inte att växla där heller!! Vad fan är det för fel?? Stod där i säkert 10 minuter och försökte vilket inte hjälpte så det var bara att gå tillbaka i bilen svin förbannad (ni som inte känner mig anar inte hur arg jag kan bli), sätta mig i bilen och åka hem lika vit som jag var innan. Jävla kuk alltså!!!


HAPPY SOCKS



Kolla vad vi har fått in igen. Påfyllning med nya färger! Happy socks såklart! Mina favoriter är de högst upp till höger :) Perfekt julklapp som inte kostar så mycket.
Nu ska jag ta på mig lite kläder och röra mig in mot stan. Ska kolla om det finns något snyggt som jag kan ha på mig när jag går ut nästa gång. Jamena, i morgon kommer ju lönen!!

SNYGG KJOL



Vill bara tipsa er om denna snyggingen som finns att köpa på Åhlens, Tror den låg på 299:- om jag inte minns fel!
Nu ska jag ut och rida! Ses sen igen.

MOT JOBBET



Sådär, nu är jag färdig fixad! Ska bara äta min pizza som blev kvar sen igår innan jag drar. På onsdag är det lön. Yeaaah, som jag har längtat. Tyvärr ska jag försöka hålla i pengarna då jag ska till sthlm den 9:e och vill kunna shoppa lite då. Aja, vi ses ikväll. Puss <3

UTERITT





I morse red syrran och jag ut en sväng runt Unnersta och ner till bråviken. Det gick bra förutom att vitnos har blivit så jobbig att rida ut på. Han är rädd för allt! Han som har vart så jävla cool har blivit en helt annan häst. Men jag tror bara att han testar mig och jag ger mig inte i första taget. Ska försöka rida ut nu så mycket som möjligt om vädret tillåter vill säga.
Denna vecka blir det jobb varje dag och i helgen åker jag, syrran och mamma upp till Globen Horse Show och ligger över på hotel. Åker hem söndag.
Nu ska jag somvanligt duscha och sedan bege mig till jobbet :)

ÅÅHH JAG BLIR SÅ RÄDD

Jag har nämligen Johan Falk race. Eller.. Jag har hyrt 2:an och 3:an. Såg ettan på bio och jag är fast. Älskar ju Beck, Wallender och nu Johan Falk. Det värsta är att jag blir så jävla rädd varje gång så jag knappt kan sova. ÄNDÅ så ska jag se filmerna. Får ju skylla mig själv. Ska titta på Top Model nu imellan och lugna ner mig innan jag kollar på 3:an. Föressten så älskar jag Frank! Vet dock att han inte är med i alla filmer.. Hoppas han inte dör bara :( Isåfall kommer jag gråta som ett barn kan jag lova! Hoppas han drar sig ur och flyttar med sin tjej och sitt barn. Hoppas hoppas.




OKEJ NU BLEV DET VISST BLOGG RACE MEN

PAX FÖR DENNA KAVAJ! Så jävla snygg (blusen med, men inte lika)! Vi kan väl kalla kavajen för a la Tove? :P Aja, skit samma, den kommer iallafall komma till butik i December på Monki. Åh fan vad jag är kär. Priset är 500 riksdaler föressten. Shit nu måste jag verkligen fixa mig. Jääävlar vad det är BRÅTTOM!


H&M



H&M spring 2010. Ja, vad ska man säga. Så jävla hett! Skräddat men även lite bohemiskt. Älskar kavajerna och klänningen. Eller.. Jag älskar det mesta om jga ska vara ärlig. Tycker att H&M är grymma just nu!

BLEV INGEN TÄVLING

God morgon!

Nu är klockan 10.30 och jag är redan hmma från stallet. Har redan ridit, mockat och allt. Ducktig jag är va? Ska snart åka och jobba med. Är inne på mitt 10-dagars pass. Skulle igentligen åkt till Mjölby och tävlat idag men vi avanmälde oss. Det är skit väder och hur jävla mycket starter som helst. Så vi struntade i det. Vitnos känndes ändå så fin när jag var i Björkvik så jag får ha kvar den känslan till nästa år när tävlingarna börjar!
Föressten så har Zigge en häst som stod på försälöjning för ca 1.5 år sedan kommit tillbaka till stallet. Åh jag är helt kär i honom. Man kan sncka om stor bebi då han är närmare 176 cm eller något. Dock så ska han alltid lägga sig ner och vila i hagen, mitt i leran:S Visst är han en sötnos?!


ALLA HOPPRYTTARE!



Lördag den 5:e December håller Roberto Cristofletti i träningar ute på Eken. Kostar 350 kr och håller på i ca 1.5 timme. Snacka om att jag ska dit med vitnos!!!!!! Fan vad roligt! Visst han rider inget vidare snyggt men han har ändå ridit de stora tävlingarna och efter att ha vart på Helenas och hans clinic så ändrade jag lite uppfattning om honom. Till det bättre förstås. Så nu ska jag och syrran anmäla oss på direkten! Ska bli roligt att få höra någon annan uttala sig om mig och vitnos eftersom jag inte vart iväg och tränat med honom förut.
Någon mer som ska dit?

GÅRDAGENS OUTFIT








Ja, jag vet att jag är sen. Men igår efter jobbet åkte jag direkt hem till Emelie och kollade på bästa Idol. Därav den kassa uppdateringen! På mig hade jag iallafall byxor från Acne, t-shirt Whyred och kavaj från Mini For Many Market.
Föressten, kolla in vad vi har för erbjudande hela helgen. Passa på!!


FÖRSÖKRINGSKASSAN KAN JU TA SIG I ARSLET

Ärligt talat, jag var sjuk och sjukskriven av läkare för ett tag sedan när jag hade problem med magen. Jag fyllde i blanketter och skit och skickade de till försökringskassan så att jag skulle få betalt av de den sista veckan. Det gjorde jag i augusti! Nu 3 månader senare har jag inte fått mina förbannade jävla pengar för att de håller på och strular!! Jag har fått olika brev hemskickade från de där de vill att jag ska ringa in och lämna uppgifter om lite olika saker. MEN allt skrev jag ju med på pappret och om det nu är något annat de vill veta kan de väl ta alla frågot på en gång istället för att skicka hem ett brev i taget med en jävla fråga.
För ett tag sen fick jag ett till brev där det stod att de ville veta när jag började jobba på D&Company och i vilken omfattning jag arbetar. Nu har jag ringt in och sagt det plus att jag betodande att jag tycker att det här är skit dåligt att det tar så lång tid. Och när jag sa att jag är fast på 50% men att jag jobbar 70% varje månad ändå så säger hon att jag måste skicka in fler blanketter exakt hur jag har jobbat det senaste halvåret. VAD I HELVETE LIKSOM! Då sa jag åt henne att jag skiter i att jag jobbar 70%, hon får skriva att jag bara jobbar 50% så jag slipper hålla på att fylla i mer blanketter. Då tar jag hellre mindre pengar. Så nu får vi se om jag får mina pengar vid månadens slut annars jävlar säger jag bara!!!

HUR SVÅRT KAN DET VARA ATT FÅ SINA FÖRBANNADE PENGAR SOM MAN FAKTIST HAR RÄTT TILL?! OHHHHHHHHH FÖRSÄKRINGSKASSAN SUGER!

HOPPTRÄNING

Ja, nu är jag hemma en snabbis för att duscha och äta innan jag drar till jobbet.
Hopptränade imorse. Var en fartfylld träning kan jag lova! Syrrans hjälm gick till och med sönder, eller skärmen bröts av! Kul.. GPA hjälmarna är ju inte direkt billiga. Viktors har också gått sönder så man kan ju undra vad det är för kvalite igentligen :S Så jävla dåligt!!

Vi började med att hoppa 4-kombination (lågt). Och i kombinationen tänade vi på att INTE störa hästarna något utan bara vara där framme så de får ta hand om sig själva. Det gick bra, vitnos var cool och hoppade bra.
Sedan hoppade vi igenom en bana inför helgens tävlingar med en vanlig två kombination, lite linjer med 6 och 4 galoppsprång osv. Alltså jag är inte missnöjd med träningen men jag kan heller inte säga att jag tyckte att det gick skit bra. Känns ingenting liksom. Jag brukar antingen vara katastrof dålig eller skit bra. Men idag var jag någon stanns mitt i mellan. Vi tog oss runt men jag var lite negativ i handen idag. Vet inte riktigt varför för jag brukar inte vara det men aja. Får tänka på det till i helgen. Dock känner jag inte större sug efter att tävla heller. fattar inte varför, jag brukar ju längta efter tävlingarna och vara extremt taggad men jag känner ingenting nu?
Vet inte om det beror på det tråkiga vädret plus att det är så jävla mycket starter!! Syrran ska ta med Vilja och hon rider första klassen som börjar klockan 8.00 och hon startar nr 2! Jag rider klass 2 och 3 så jag lär få vänta länge plus att det är typ 80 st i bara avdlening A sen är det ju unghästarna med. Lär bli en lång dag och vi får gå upp jääävligt tidigt!

Aja, nu måste jag slita mig från datan så jag inte kommer för sent till jobbet!

Vitnos ser dock lite fet ut på detta kort:P


HOW TO WERE


Bild Hannamw

OKEJ hur snygg var inte denna outfit då? TO DIE FOR! Skulle vilja kopiera den rakt av! Här har vi ju ett praktiskt exempel på hur nätlinnet kan bäras på ett riktigt SNYGGT sätt. Jag tror att många bangade när de såg att nät linnena kom tillbaka till butikerna men matchar man bara på rätt sätt är det göd hett! Eller hur?

SEG DAG

Godkväll! Har inte hunnit blogga idag. Tog lite sovmorgon till 8.45 idag eftersom vitnos ändå skulle vila. Sen åkte jag ut till stallet och fastnade såklart där eftersom jag stod och pratade med Johanna hur länge som helst :)
På jobbet var det totalt dött. Inte en enda människa på hela stan i princip. Det är så sjukt tråkigt att inte ha något att göra så jag gjorde om hela tjej sidan i butiken idag. Det vill säga att jag ändrade bord, hängde om allt osv.
Här får ni se lite bilder på hur det blev! Dock blev inte bilderna så bra men de duger i krig. Hehe..

Föressten tycker jag att ni kommenterar så dåligt!! Jag som älskar när ni gör det!!






Ursäkta den dåliga vikningen på bordet.





WHAT IF GOD WAS ONE OF US?



Gud det var hundra år sedan som jag hörde den här låten! Jag hade helt och hållet glömt bort att den fanns. Idag hörde jag den av en slump och fan vad underbar den är!! Jag tycker faktist att alla ni som läser min blogg ska lyssna på den nu när ni läser. Ett perfekt avslut på denna tisdag!

WHYRED



Här har ni min nya t-shirt som jag köpte förra veckan i butiken. Den kommer från Whyred och kostar 499:-. Finns även för er killar i en längre model! Skit snygg på!!
Föressten så dör jag av mitt extrema godis och chips sug. Just nu skulle jag kunna äta upp en hel godis affär! Ohh jag går in i väggen snart!!

PRECISIONS RIDNING

Ja, det var vad vi tränade på idag. Jag är helt slut i huvudet nu efteråt. Men vet ni vad? DET GICK SÅ FUCKING JÄVLA BRA! Det var som jag trodde, vi är i bra form just nu! Hoppas det håller i sig till på lördag då vi ska tävla i Mjölby.

Jag har ju slitit som fan med den förvända galoppen i en vecka nu. Och nu sitter det. Det kan ALLTID bli bättre och det är mycket kvar att jobba på men  nu kan jag rida den förvända galoppen utan att han byter och att det trasslar ihop sig med hans bakben (förut kunnde han inte ens galopera några steg i förvänd). Mycket roligt och det fick vi mycket beröm för! Även att jag har blivit mycket nogrannande i övergångarna.
Vi tränade iallafall på "klockan". Jag vet inte om ni hört talas om den förut? Ni dressyr ryttare kanske iallafall vet vad det är. Men för er som inte vet så ska jag förklara! Man ställer ut sockerbitar i mitten av volten (4st) väldigt nära varandra så att en står kl 12, 3, 6 och 9. Sen red jag i skritt väldigt nära sockerbitarna och så ska man alltså flytta hästen för inner skänkel. MYCKET mer än skänkelvikning. Här ska man alltså flytta så mycket att hästen är helt rak i kroppen (förutom svag böjning i halsen). Hästen ska alltså tvära så mycket att den går så rakt som klockans visare är. Förstår ni?
Efter det så gjorde vi lika dant på fyrkanten. Då ska hästen alltså stå med huvudet rakt in mot medelingen och tvära samtidigt. Vi gjorde det även där i skritt. När jag fått honom så som jag ville ha skulle jag räta ut honom på spåret somvanligt igen och fatta galopp. Galoppera fram till nästa långsida, sakta av direkt från galopp till skritt utan några travsteg (försöka) och påbörja övningen igen.
Det kanske låter lätt såhär när jag berättar men somsagt detta är en percisions övning och den är inte lätt! Det gäller att hålla reda på vart hästen sätter ner sina fyra ben, att man ser till att bogarna är på plats, att inte hästen faller ut åt ngt håll osv osv.
Karina var iallafall väldigt glad att det gick så bra idag :) Jag känner verkligen hur både vitnos och jag utvecklas nu. Därför är det så jävla roligt att rida! Jag ÄLSKAR verkligen att träna. Det är det bästa som finns och jag vill verkligen bara bli bättre och bättre! Jag ska kämpa STENHÅRT för att bli bra!

I morgon får han vila och på torsdag är det hoppträning. Hoppas att känslan även finns där. Men det återstår att se. Jag och vitnos tar en dag i taget!
Här har ni en bild på honom påväg ut till våra äckligt leriga hagar.




GODMORGON

Morning på er!

Ligger i sängen med datan i mitt knä, sncka om att jag för en gång skull har sovit bra i natt! Antar att det är för att jag har sovit så dåligt de senaste nätterna så jag var helt utmattad igår kväll
.

Nu ska jag iallafall gå upp och göra lite frukost, ska ut till stallet driekt sen trots att jag är ledigi dag. Har dressyr lektion vid klockan 11. Hoppas det går bra. Jag tycker att det känns som att vi är i ganska bra form nu faktist.
Aja, vi hörs senare! PUSS


DAGENS OUTFIT





TYVÄRR glömde jag att fota min nya t-shirt som jag hade på mig idag. Vet inte vad jag tänkte med men hade bråttom hem. Aja, jacka från Acne, Byxor Acne, kjängor Wedins köpta på rean förra året. Ni får ursäkta mitt as fettiga hår! Ska försöka att inte tvätta det så ofta, har ju slarvat med det endel nu de senaste veckorna med att ha tvättat det för mycket. Men nu är jag back in the game igen så att säga :P

SAKER OCH TING BÖRJAR SAKTA MEN SÄKERT KLARNA

Hej bloggen!

Jag har faktist mått ganska dåligt den senaste tiden pga vissa saker. Men nu känner jag faktist att saker och ting börjar klarna upp. Inte allting och det är långt kvar men jag känner ändå att jag kan se ljuset i tunneln.
Mer kan jag inte säga nu :) Ni får ju självklart veta när det väl kommer till skott/om det kommer till skott. Det vet jag ju inte.
Nu låter det som värsta grejjen fast det är det inte. Bara lite förendringar i mitt liv :)


Nu ska jag duscha, orkar dock inte tvätta håret så det får vara uppsatt i en knut idag på jobbet. Men det går det med!
Kanske slänger in en bild på min outfit innan jag åker!


FIFTH AVENUE SHOE REPAIR



Dressat är snyggt nu i höst/vinter. Man behöver ju inte se ut som en kärring bara för att man har en vit skjorta. Jag önskar att denna kunnde vara min och om den skulle vara det skulle jag bära den tilsammans med ett par skinn brallor och mina nya skor som jag fick hem i veckan. Den finns i butiken och kommer alltså från Fifth Avenue Shoe Repair. Jävligt snygga detaljer på som ni ser.

THIS IS WHAT I CALL INSPIRAZIONI



Jaa, behöver jag säga mer än GLÖDHETT?! Okej efter att se dessa sexbomber känner jag mig het på gröten och vill bara SHOPPA! Det går verkligen inte att beskriva min abstinens j u s t NU!

HAHAHAHAH (AS GARV)

OKEJ Ni vet han "ullareds bögen"? Kolla in detta!!



Så vad tycker ni? Är han lika snygg och sexig som han tycker själv, tror ni han slår igenom men denna låt?! Jag tror inte ens att ni behöver höra min åsikt:P Men det är ju kul att han har fått bli lite "kändis". Tror att han gillar det. Hoho..

SATYRDAY EVENING



Jag+ostbågar+chips+The Reader =oslagbara! Som ni säkert förstår blir det en lugn kväll. Är ju fortfarande rätt sliten med tanke på att jag jobbade igår och hann därför inte sova ikapp de timmar som jag missade i torsdags kväll då det var p a r t y. Jobbar mycket nu så känner att jag hellre är fräch på jobbet faktist. Kommer bli rätt mycket festande säkert i december.
Vad ska ni göra? Någon mer än jag som bara ska sitta hemma?

PARTY LIKE A ROCKSTAR

Ja, det kanske man skulle kunna säga att vi på D&Company gjorde i torsdags då vårt varuhus Linden bjöd på fest. Gratis mat och gratis dricka, det kan ju bara sluta på ett sätt. Men va fan, man lever bara en gång! Sanda fick gå hem efter bara någon timme och när Dan, jag och Patrik skulle gå till Harrys (INGET annat öppet) så blev vi nekade i dörren :P Men vi hade det jävligt roligt och kunnde stå hela dagen igår och skratta åt vad som hade hänt under kvällen!!
Jag ramlade x antal ggr i mina nya fina skor. Har stora jävla båmärken på benen. Kännde mig lite som bambi på hal is.. Det roliga är att jag fick inget ont just den kvällen men igår när jag vaknade så hade jag skapligt ont kan jag säga. Men det var det värt :)

Här har vi självaste gänget på D&Company (där jag jobbar), Sandra, jag, Patrik och Dan.



Så har vi snygga Anna och Stejjan som jobbar på Sisters&Brothers



Tog några mer men de är för fula för att visas här och de andra på Sisters fick jag inte med på bild :P
Nu blir det att blåsa håret, ska iväg och jobba. Kanske ses?

Föressten, tack för att ni skrev hur ni vill ha det i kommentarsfältet. Ska nog ta och göra så att jag skriver i bådas blogg.

MY NEW SHOES





Hämtade de på posten innan jag var i stallet imorse. Storleken är bra dock är de lite svåra att gå i eftersom de är inte följer marken hela vägen fram. Om ni förstår vad jag menar... Ska testa att gå i de lite hemma nu och se så jag kan gå som en normal människa för jag vill verkligen ha de. De påminner ju endel om de Topshop hade för ett tag sen. Dessa var tom billigare, kostade 575:-.  Visst är de sexiga? 

HUR SKA MAN GÖRA IGENTLIGEN?!

Jag har tänkt på en sak.. Hu ska man göra när folk kommenterar igentligen!? Svarar man i sett egna kommentarsfält eller ska man gå in på deras sida och svara? Eller hur vill ni ha det rättare sagt? Alla gör ju så olika...




LINDEX EN BRA BUDGET BUTIK!

Helt ärligt att de har talat, jag har aldrig vart något större fan av Lindex. Har alltid tyckt att det vart "kläder för mamma" . Men de har fanimej shapat upp sig enormt mycket!! Riktigt roligt eftersom de har väldigt bra priser! Det som är roligt när man handlar där är att det inte är så "många" andra som har plaggen. De flesta i vår ålder handlar ju på Gina Tricot, Monki, Zara, Topshop osv. Hur många brukar ni igentligen höra att de har handlat på Lindex?! Nu säger jag inte att allt i butiken är snyggt men de har faktist vissa guldkorn. Här har ni mina favoriter, perfekt att önska sig i julklapp?
Lindex Shop Online - Väska Lindex Shop Online - Byxa
Lindex Shop Online - Armband Lindex Shop Online - Klänning






 VLindex Shop Online - SkinnhandskarLindex Shop Online - Byxa

Nr 1. Väska 149:- Nr 2 Skinn byxor 399:- Nr 3 Armband 39.50:- Nr 4. Klänning 699:- Nr 5.Handskar 349:- Nr 6 Byxa 499:-.

GÅRDAGENS DRESSYRTRÄNING

God morgon på er!

Vaknade nyss av min hund som stod nedanför min sängkant och slickade på min arm. Tänk att han aldrig låter mig sova. Sen när jaghar vaknat går han ut från mitt rum och lägger sig på sin bädd ute i hallen. Men men, vad gör jag inte för min älsklings hund :)

Igår tränade jag iallafall dressyr som ni redan vet. Blev ett kortare pass men vi ska börja träna honom så att han blir mer känslig. Och för att få honom känsig ska jag rida utan sporrar! HALELULJA. Han har alltid, alltid blivit riden med trissor och sen jag köpte honom har jag med gjort det. Dels för att han är en sån stor häst att rida ihop och för att han inte tar skänklarna annars. Med andra ord blev det ett riktigt jävla mördar pass.
Red mest på volten, travade samtidigt som jag skulle flytta honom undan för inner skänkel (mycket), sedan fatta galopp i det jobbet, fortsätta med att flytta honom. Sedan räta ut honom i galoppen och rida på framåt innan jag skulle göra en förhållning enbart med sätet och sakta av till trav utan att han trilla fram på bogarna.
Anledningen till att vi gjorde detta jobb var för att få honom uppmärksam på mina skänklar.

Han känndes dock inte lika fin som han har vart, inte lika igenom riden. Och att rida utan sporrar var en ren jävla pers för mig. Karina har lite som filosofi att hästarna ska gå "utav sig själva" När vi ber dom att göra en sak ska de göra den tills vi säger något annat.Vi ska INTE behöva sitta och gno/driva hela tiden. Jag håller helt med. Förut satt jag och "gnodde" hela tiden vilket gjorde att ridpasset blev tusen gånger jobbigare än vad det skulle kunna vara. Om vi tar det i en skala 1-10 och jag ber honom på en 2:a att flytta sig. Lyssnar han inte då ska jag genast gå upp till 9 för att sedan gå tillbaka till 2:an. Ja, ni förstår nog vad jag menar. Suger på att förklara sådana här saker :P 

I eftermiddag blir det iallafall hoppträning. Hoppas det går bättre än förra gången :S


NY-FÄRGAT-HÅR



Jag älskar verkligen nyfärgat hår, det luktar så otroligt gott! Dock blir mitt hår för "fint" och "lent" men det fixar sig med lite saltvatten spray. För övrigt mår jag inte så mycket bättre idag. Men jag ska försöka att hålla mig lugn så ni slipper läsa de där tråkiga inläggen där jag bara svär och klagar. Men ibland känner jag att jag måste få ut det jag känner och tänker. Då är det ett bra sätt att skriva av sig här i bloggen. Ni får helt enkelt ha överseende med att jag kanske inte kommer vara på topp på ett tag.

KRAMPEN I MINA ARMAR GÅR INTE BORT

Nu har jag klippt klart vitnos. Han fick lugnande innan jag började eftersom han inte är den snällaste hästen att klippa. Dock så hann jag i princip bara klippa halsen och lite på huvudet innan han piggnade till :S Så det var inte helt lätt att få honom snyggt klippt. Belv väldigt ojämt på huvudet och benen. Han stod och sparkade så jag fick vara jävligt snabb. Vi får väl se om de andra i stallet lägger ett as garv när de ser honom :P De andra hästarna i stallet är ju perfekt klippta. Men men vad gör det, jag klipper honom inte för att han ska vara fin ;)

Morgonens outfit; osminkad, regnställ, långkalsonger och Svea mössa. Glamouröst och sexigt va?  








Föressten så klippte jag med syrrans och min nya maskin. Den var as bra iallafall, klippte väldigt jämt, hyfsad tyst och vägde inte alltför mycket. Och tur va väl det eftersom den kostade 4 lax :S Dock vägde den tillräckligt  mycket att jag fortfarande har k r a m p i mina armar. Nu ska jag vila lite innan jag åker ut igen för att träna!

GOD MORGON

Hej på er!

Nu hoppas jag på en bättre dag än de som vart de senaste dagarna. Är ledig både i dag och i morgon så nu ska jag snart ut till stallet och klippa, eller raka kanske man ska säga vitnos. Undra hur fan det ska gå. Man får ju knappt lyfta eller ta på hans bakben :S Men han ska få lugnande av veterinären så hoppas han är snäll. Får klippa huvudet och benen först när han är som mest groggy. Sen blir det väl att åka hem för senare idag blir vitnos har piggnat till så ska vi träna dressyr för Karina. OM jag har någon som kan filma så kanske ni får se ett litet klipp. Vad sägs om det? Kan dock inte lova något eftersom jag inte vet om syrran är i stallet samtidigt och kan filma mig. Men det återstår att se :)
Bilder kommer iallafall när jag klippt klart honom!

Föressten, för ersom fortfarande gillar och inte har köpt några lårhöga stövlar än så vill jag bara tipsa er om att asos.com har ett par som är nedsatta nu! Tror de ligger runt 550:- eller något. Kan ju vara värt att kolla in om man tänkt köpa ett par.



Tycker dock att de ser ganska lösa ut i skaftet men kan ju bero på modellen som har de på sig också. Aja, det var ett tips bara :)

JAG VILL HA EN ROCK



Gud vad jag vill ha en rock. Eller en kappa kanske man ska säga. Tycker iallafall att det är grymt snyggt. Till det skulle jag vilja ha en vit fusk-päls-halsduk och ett par skinn handskar.
Vi som hade en jätte fin jacka på jobbet från Mini For Many Market.. Dum som jag var köpte jag den inte och nu är den slut. Så typiskt mig.. Denna ovan är från TopShop, gillar den dock är det inte exakt vad jag letar efter.
Nej, nu ska jag stänga av datorn så jag kan lugna ner mig lite innan jag ska sova. Men jag har ett shopping begär som heter duga just nu kan jag säga. Gud vad det är tråkigt att spara pengar.... Tänk vad mycket fina saker som skulle kunna klä min kropp och min garderob. Godnatt.

HELVETES JÄVLA KUK MAGE!!!!!!!!!!

Ni får ursäkta mig för mitt språk i detta inlägg men just nu mår jag skit och jag önskar att min mage satt på någon annans kropp så jag slapp den här jävla skiten!!
Efter att jag tagit alla prover, gjort den där förbannade gastroskopin och slutat äta gluten och laktos så blev magen faktist bra. Den bara sjönk ihop och blev helt totalt platt. En känsla som gjorde mig så lycklig och glad. Jag kunnde äntligen ha mina byxor som jag inte haft på ett tag. Men nu efter ett tag så har det blivit värre igen. Trots att jag äter bra mat. Äter i stort sett aldrig ute och är skit noga med att det inte är någon som helst gluten i maten jag äter. Men ÄNDÅ har min mage svullnat upp sjukt mycket nu igen. Jag ser ut att vara gravid ut i ca 3:e månaden (ni kan tro vad ni vill men jag överdriver INTE och just nu använder jag bara stora tröjjor som döljer)!!! Trots att jag åt mat vid 12-tiden idag och imellan det har jag bara ätit ett halvt päron så ser min mage ut som att jag precis smällt i mig 3 stycken pizzor och druckit typ 8 läsk. Eller inte ens det hade fått min mage att stå ut så mycket!
Plus att jag har mått väldigt konstigt dessa dagar. Jag växlar från att vara hyper pigg till att vara super trött. Då menar jag så trött som man är precis innan man sommnar. Igår tog priset, var så trött på jobbet att jag trodde att jag skulle somna stående. När jag kom hem fick jag sån huvudvärk att jag inte ens kunnde se ljus (tvungen ha släckt i hela rummet), mådde illa och varje gång jag reste mig upp så svartnade det för ögonen i någon sekund (ni vet så som man kan få ibland)..
Jag gick och la mig klockan 21.00 och sov HELA natten till klockan 8.30 i morse vilket aldrig händer. Normalt sett är jag ju uppe ca 2 gånger per natt. Trots att jag sov så många timmar i natt så vaknade jag och var precis lika trött som jag var igår kväll innan jag somnade. Hur fan är det möjligt??
Det är så konstigt för förra veckan så kunnde jag knappt sova. Gick och la mig sent och vaknade pigg som en nötkärna svin tidigt på morgonen och var extremt pigg hela dagarna :S
Det är liksom antingen eller och jag fattar noll.
Ska testa att denna vecka enbart äta bra mat, inget godis uoch blir det inte bättre så får jag väl gå till läkaren igen.
Jag mår bara så sjukt dåligt nu när jag går runt och ser gravid ut :( Känns i princip som att jag skulle ha gått upp 10 kg fast jag inte har det :( Det påverkar ju även mitt humör väldigt mycket. Ledsen, glad och irriterad om vartannat....

Det som fick mig pigg idag på jobbet var att dricka en Redbull. Första jag drack i hela mitt liv faktist, då är det illa...


VAGABOND



Visst ser det lovande ut?! Jag fullkomligt älskar de två till höger. Enkelt och jävligt hett. Kilklack + platå = sant. Btw, jag klickade nyss hem ett par skor från nätet. Ett par klackar såklart, hoppas de hinner komma innan torsdag då det är "Linden fest". All personal i varuhuset linden (där jag jobbar) blir bjudna på lite mat och dricka. Jag är riktigt party sugen faktist! Skulle vilja gå vidare sen men frågan är vad som är öppet en torsdag i självaste norrköping? Någon som vet??

CLINIC




På onsdag klockan 19.00 har jag och syrran bokat in oss på Helena Lundbäck och Roberto (hennes sambos) clinic. Ska bli riktigt roligt och förhoppningsvis lärorikt.
Idag red syrran och jag ut. Det blev en lugn tur med enbart skritt och lite trav. Båda skötte sig exemplariskt. I morgon blir det nog att rida lite på fältet för vitnos del. Om vädret tillåter vill säga..


IN THE GHETTO



Idol Tove sjöng ju Elvis låt In the ghetto i fredags och visst var hon grym. Men jag tycker faktist att Dolly Partons varsion är den absolut bästa.
Låten får mig att fundera kring livet. Sitter här och filosoferar. Jag tänker att år 2010 ska blir det år som det ska ske endel förändringar i mitt liv...

RED LIPS/ EGO PIC







Då var jag hemkommen från jobbet. Jag och mina röa läppar som jag för en gång skull körde på idag till jobbet. Älskar denna färg på läppstiftet. Gillar att den inte är för mörk röd utan mer åt orange/röd hållet.
Läppstiftet kommer från Make Up Store och heter Gate. Ikväll blir det lugna gatan, ska eventuellt hem till Emelie och hyra film eller något. Inget bestämmt än med andra ord! Jag önskar alla mina underbara läsare en trevlig kväll iallafall!

VÄRLDENS SÖTASTE HÄST?






Man tycker ju alltid att sin egna häst är finast och sötast i världen men alltså kolla bara på Levisto Z. Jag dör han är så jävla fin! Om jag skulle få välja hur min häst skulle se ut skulle det vara exakt som honom. Jag älskar den raka panluggen. Gillar personligen inte ryckta manar, jag klipper bara!
Men somtur är har jag ju en skimmel iallafall :) Red i ridhuset idag. Tränade vidare på den förvända galoppen och klarade ett helt varv runt fyrkanten i hans lättaste varv och hela hörn i hans svåra. Duktig. Han har ju haft det väldigt svårt med den förvända men det börjar nog släppa. Och när det släpper lär det även släppa andra saker också tror jag. Ibland är han lite taskig mot mig och saxar bettet innan hörnet men det hände ingen gång idag. Så just nu för tillfället släpper vi bytena så det inte blir för mycket för honom. Han blir lätt överambitios och gissar annars.
I morgon bitti blir det uteritt med syrran och hennes nya häst. Sedan har vi vår sista tävling för detta år att se fram emot nämligen Mjölby den 22/11 tror jag det var.

GODMORGON LÖRDAG

Harsovot så otroligt dåligt dessa nätter. Kan inte slappna av uten ligger och tänker på massa saker även när jag ska lägga mig och sova. Plus att min mage fortfarande krånglar. Jävla skit, den står rakt ut och igår ärkte jag att jag börjat få den när konstiga smaken i munnen som jag hade förut avmagsåret. Om det inte blir bättre om några dagar får jag väl boka en ny tid på vårdcentralen. Men jag hatar ju att vara där så jag går bara dit om det är k r i s och det är det inte än så länge iallafall. 
Nu ska jag åka ut och rida innan jobbet. Sen slutar jag jobba klockan 17 och då får vi se vad som hittas på. Men lungt blir det iallafall! 
Aja, ses snart igen babes! 


NYA CHEAP MONDAY




Yes, idag när jag kom till jobbet såg jag att vi hade fått in två nya färger på Cheap Monday jeansen. Dessa föll mig mest i smaken. De är något blåare i verkligheten än vad som syns på bilden. Kostar somvanligt 400 riksdaler och är i modellen tight. Unisex of course! Nu blir det Idoooool som Jhide säger :P

PS. MINA SKOR LIGGER UTE PÅ TRADERA NU, ÄR ENDAST UPPE I 200:- FÖR ER SOM VILL FYNDA!

NU DRAR JAG TILL JOBBET

Ha en trevlig dag allihopa!!




GLAD NYHET

Jag har en rolig nyhet att berätta. Det har kommit en ny häst till familjen Mäntynens ägo. Eller syrrans ägo rättare sagt! Han heter Artax även kallad "norsken". Han kom till Pelle som saluhäst från Norge och somvanligt visste väl ingen vad han hans namn var därav smeknamnet. Samma sak gäller ju vitnos som igentligen heter Beli Belac.
Han är född 2003 och är alltså 6 år. Han är efter Stakkato (samma hingst som Svante Johanssons hingst Sant Amor är efter.) och Contender.
Han köptes som föl hos Ehning till Norge. Där tävlade han upp till 120 cm klasser och var med i Spektrum. När har vart hos Pelle har bästa Johanna tävlat honom några gånger med nollor i 120 cm. Nu har har dock inte gjort alls mycket på ett tag så det är mycket att jobba med. Framförallt i dressyren. Sen är det bara ut och träna att rida borta eftersom han är väldigt tittig. Han hjärta stannar när han ser ett farligt hinder :P Men det är bara att träna så kommer det nog försvinna! De kommer nog få jätte roligt tillsamans sen när han sätter lite mer muskler och får komma ut och se världen igen!

Här får ni lite bilder på honom :) Han är väldigt stor eller hög rättare sagt (har inte mätt honom men han är högre än vitnos) däremot är han mycket nättare än min häst.





TIPS



Älskar denna top hur mycket som helst. Tycker den är skit snygg och sexig men samtidigt elegant. Gud det finns så mycket man vill ha. Priset för denna var inte så mycket. Ligger någon stanns mellan 200-300 kronor på Asos. VILL HA !
Nej, nu ska jag sova. Har för övrigt haft en mysig kväll med min underbara vän Emelie <3 Vi ses somvanlig i morgon.  PUSSS

KÄNSLIGA TITTARE VARNAS!!!!!!!!!!!!!!

Anledningen till att jag väljer att lägga upp det här klippet på min blogg är för att jag vill påverka alla där ute som promt ska köpa sina förbannade pälsar! Jag skulle ALDRIG NÅGONSIN varken kunna gå omkring med en ärvd/lånad päls eller köpa en själv. Det är över min döda kropp!!
Jag förstår inte hur dessa människor kan göra såhär?! Vill de själva bli behandlade sådär?! Jag skiter i om det är det enda jobb de kan få. Skulle jag vara fattig så skulle jag hellre dö av svält än att ha detta som jobb. Jävla fucking djurplågare!!!!!!!!!
Usch, jag gråter när jag ser detta klipp men jag tycker verkligen att alla som läser detta inlägg ska se det. Sånt här händer hela tiden och det tycker jag att alla ska vara medvetna om! Det är så lätt att gå och tro att det inte berör oss men det gör det! I sverige lever vi liksom nästan i en liten bubbla. Vi lever inte i skiten det och därför väljer vi att inte se det heller. Vi ser bara det som finns i butikerna.
Jag mår helt ärligt talat så jävla illa av detta klipp och tårarna rinner ner för min kind. Sånt här borde inte få hända!!!!!! Tryck nu på play knappen och titta hur det går till på vissa ställen här i världen!



Är det något jag brinner för så är det verkligen för djur som far illa!

VILKEN TRIO



Eller vad säger ni? Fan vad jag blir party sugen när jag ser sådana bilder!!! Men denna helg blir lugn. Tror det blir lite dricka på torsdag med jobbet. Föressten så känner jag att jag skulle vilja vara lite brun även fast det ÄR snyggt att vara vit på vintern. Funderar på om jag ska åka och sola en snabbis efter att jag har vart ute med hunden.. Jag har trots allt bara solat solarie en enda gång sen i sommras. Jag tänker på min hy ;)

TAKE MO HEAVEN



Bild lånad av Sanna.


Omg jag älskar halsband nära halsen. Detta var ju inte lite snyggt heller. Vet inte om just detta kommer från Topshop men annars finns det ett liknande där. Detta halsband skulle vara perfekt till en snygg party outfit me någon smått urringad top/klänning, kavaj över med markerade axlar, detta halsband och riktigt sotade ögon. Mjaauuu.

FUCK EVERYTHING

Okej, nu är jag hemma från träningen. Jag kan väl sammanfatta den typ såhär... Jävla helvete shaklsd%%JS%DHI###!!!!
Jag var såhär nära på att hoppa av vitnos och gå in i stallet kan jag säga! Men jag var mogen nog att hålla käften och stanna kvar och hoppa. SOM TUR VA gick det bra på slutet men som ni vet så har jag inte mått bra de senaste dagarna och då är det inte någon speciellt bra ide att hoppträna eftersom min tränare är väldigt hård. 

Men jag visste det nästan innan att det skulle gå åt fucking helvete, hade den känslan. Dumt av mig att ens hoppa då men å andra sidan måste jag komma ifrån det här (okej jag mens just nu). Och jag kan ju inte ha det som så att jag inte kan hoppa under den här föbannade veckan. Det kommer ju säkert hända att jag har någon tävling sen nästa år och då kan jag ju inte stryka mig pga det. Funderar ärligt talat på att köpa pms piller eller vad det nu heter. Är det någon som har testat de? Jag blir liksom en helt annan människa när mensen kommer. Svin irriterad, tjuter för allt och blir helt aggresiv för allt som inte går som jag vill. Och det är verkligen inte roligt eftersom jag inte är såhär i "normalt tillstånd".

Vi hoppade iallafall mycket kombinationer idag. Eller två och tre kombinationer rättare sagt. Vi kom fram till att vitnos spänner sig lite när sista hindret i kombinationen står nära väggen. Han rev inte men var dock lite spänd över oxern några språng. Men fick han till några riktigt fina mot slutet. Testade även med att rida utan trissor  sporrar med snurr på) så ska numera testa att rida med vanliga sporrar när jag hoppar.
En annan sak som jag måste jobba på som kanske låter lite konstigt är att inte rida så snyggt. Jag red som en idiot innan jag kom till Pelle och han är verkligen hur noga som helst med sits, inverkan och sånt så nu har jag nästan tendens till att rida för snyggt och prydligt så jag istället blir passiv. Dock blir det bättre om hindrena är högre så jag får galopera på lite mer. Men jaa.. Det var väl i stort sett det som hände under träningen denna gång.
I morgon blir det dressyr träning för Karina, hoppas det går bättre.. Nu ska jag försöka lugna ner mig och kolla på Greys Anatomy.



Bild av Therese Klintestam. Kolla in vitnos framben, ser ut som att han har trasslat ihop dom :P

NY SADEL?



Detta kanske vore något för alla hoppryttare?? Det lär ju vara ganska svårt att hoppa i den och man måste nog ha ganska bra balans, annars lär man ju få det ganska så snabbt. Undra hur det skulle se ut på hoppträningen ikväll om alla red runt med en varsin sån sadel. High chparall (stavas)??

ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET

OKEJ, jag som var SÅ förvantansfull angående min klänning som jag beställde från H&M kan nu säga att hela familjen stod och as garvade när jag testade den. Till och med jag skrattade, pappa sa att det såg ut som att jag hade på mig en säkerhetsväst upptill (skyddsväst man har när man rider).
Faaan då. Dels så är den alldeles för stor, tog en 38:a, skulle haft 36. Sen så passar den verkligen inte min kroppstyp. Hade den vart "nättare" upptill så hade det vart snyggare på mig efterson det är där jag är "smal" eller hur jag nu ska säga. Nu ser man bara en klump med muskulösa ben vilket inte är så smikrande!
Dock tror jag verkligen att den är ap-snygg på rätt person. Men jag tror faktist att jag blir tvungen att lämna tillbaka min :/
Kolla själva hur den sitter på mig... Jag ser 20 ggr större ut än vad jag igentligen är. FAAAAN DÅ JAG SOM SÅ GÄRNA VILLE ATT DEN SKULLE SITTA BRA FÖR DEN ÄR JU DÖ-SNYGG IGENTLIGEN!



Fan nu måste jag börja leta efter något annat!! Så jävla jobbigt. Är lite inne på något rktigt tight, svart och med as markerade axlar. Inget puff gulli gull utan lite mer super woman känsla över det hela. Någon som har något tips??

GODMORGON



Känner mig inget vidare idag heller måste jag säga. Men idag och i morgon är jag iallafall ledig så jag kan vara hemma och tjura för mig själv iallafall. Händer nog inte så mycket idag förutom att jag ska hoppträna klockan 18. Ska bli kul iallafall, har inte vart med och tränat på flera veckor nu eftersom jag har tävlat så mycket.
Föressten, OM någon är intresserad av skorna nu så kommer jag lägga upp de på tradera nu så ni vet det.

Åh, nu fick jag ett sms om att min klänning som jag beställde på H&M för ett tag sedan har kommit. Ska åka och hämta den direkt efter frukosten. Ni får självklart se hur den ser ut senare :)

Föressten, tack för att ni läser min blogg<3

SKIT DAG

God kväll bloggen!

Idag har jag haft en riktig skit dag. Trött, inte ett piss att göra på jobbet och nu har det hänt något med min mage igen. Jag ser så jävla gravid ut och jag är så trött på det! Nu är jag iallafall nästan säker på vad det är som har gjot min mage så uppblåst (idag). Har lagt märke till att den blir så när jag äter lösgodis även fast jag inte tar något med gluten i. Den svullnar upp direkt! Hur kan det komma sig? När det gäller laktosen så åt jag bara några bitar choklad och det ska jag väl tåla? Eller?? 
Jag är iallafall så trött på det här. Jag vill kunna gå till Gu va gott (en pizzeria) och köpa en vanlig fet kebab pizza eller kunna smaka den där nya Marabou chokladen som har kommit ut i ny smak! NI ANAR INTE.. 

SJÄLVKLART går det att göra mat från grunden osv och det finns endel alternativ MEN det är aldrig lika gott och det finns inte alternativ till allt! Och eftersom jag fick den här skiten så sent i mitt liv och har ätit "vanlig" mat förut så kommer jag ihåg exakt hur allting smakade. 
Dt finns ett ställe i Norrköping där de har glutenfria pizzor MEN de smakar inte i närheten så gott som en vanlig när man gick och åt på sitt bästa pizza ställe! Och jag som är en riktig godisätare kan inte äta mitt favorit godis längre. Får nogrannt välja ut vad jag kan äta. 
Plus att jag hatar det där maizena mjölet. Det ser ut som välling när man ska göra typ stuvning till makaronerna eller marma mackor med fyllning. Jag klarar verkligen inte av det! Okej om man gör brunsås så att såsen är brun men just när man gör något som typ skinksås osv när den är vit ser det vidrigt ut. Det var till och med mamma som sa att det såg ut som genomskinnlig välling. Hur jävla gott är det? 
Åhhh gud nu kom jag och tänka på Mc Donalds med.. Faaan.. Jag som älskade chees dippen och deras Qp hamburgare. Och deras glutenfria går ju inte att äta. Smaka själva så får ni se...

Alltså jag är verkligen pipplig när det gäller mat. Det har jag vart hela livet. Nu har jag verkligen fått ta bort massa saker som jag åt förut och äta mat som inte är alls lika god :( Ursäkta att jag klagar men jag tror inte att någon kan förstå som inte själv har vart i sitsen... 
  

NÅGON SOM ÄR SUGEN PÅ ETT PAR STEVE MADDEN SKOR?!



Jag ska, eller måste rättare sagt sälja mina underbara Steve Madden skor. De passar inte hur mycket jag än vill att de ska göra det. Självklart är de äkta. Finns även att köpa på Asos.com men där kostar de 1600:-. Hos mig är de mycket billigare. Klacken är 12.5 cm och storlek 38. Passar även en 39:a. Endast använda 2 ggr.
Ni får tills i morgon bitti, då lägger jag ut de på tradera om ingen komenterat under detta inlägg.

VEM SKULLE NI VÄLJA?

Såg ni hästhoppningen som visades på tv:n för någon dag sen? Det gjorde jag iallafall. Jag har tre stycken favorit hästar. Dock var inte alla med och hoppade just där. Men jag har iallafall tre stycken som jag älskar extra mycket.
Vilka är era favoriter i världscupen?? Tell me!

Här har ni mina favoriter!

Cumano
Honom såg jag live i falsterbo, jag trodde jag skulle dö han var så jävla fin och ni skulle bara se hur han hoppade! Det är ju helt sanslöst.



Oki Doki
Denna häst skulle jag också kunna dö för. Så jävla häftig. Hans galopp är ju helt grym och vilket avstamp!! Han har ju fjädrar i benen.

 

Eller Sandro Boy
Sist men inte minst älskar jag även Sandr Boy 16 år. Otroligt fin hingst och Marcus är ju inte direkt dålig heller. Älskar hans sätt att rida på och denna hingst skulle jag somsagt inte tacka nej till.



Finns ju massor mer hästar, Libertina och Shutterfly tex men orkade inte ta med alla. Nu ska jag ut och rida min egna lilla Cumano (skämt å sido) hehe. Vi hörs senare!


ULLARED

Hahahha jag as garvar, sitter och kollar på "Ullared". Vad fan är detta igentligen?!
Jag har personligen aldrig vart där och det är inte direkt min grej heller måste jag säga. Men ärligt talat, vilka jävla människor de följer i programet! Det är ju helt otroligt! Såg ni den blonda killen och tjejen när de skulle köpa smink och kläder? De tyckte verkligen att de var as snygga och Ullared var livet för dom. Hmmm...
Sen den där familjen som handlar ALLT där. Hörde jag rätt att hon sa att de spenderade ca 50 000 kr när de är där!? Då köpte de allt för ett helt år, julklappar, födelsedags, presenter alla årets kläder, tandkräm, shampo osv!! Hur jävla kul är det för barnen då? Man kan ju för fan aldrig veta vad man önskar sig ett år innan man fyller år :S
Det är ju helt sjukt... Jag förstår inte själva grejjen med att åka dit heller om jag ska vara ärlig. Nu har jag visserligen inte vart där men det lär ju vara en hel del skit. Enda anledningen om jag skulle åka dit skulle vara när jag flyttar hemifrån och vill köpa billiga bestik, kastruller osv. Men jag föredrar nog IKEA då.

Någon mer som såg programet?? Dock är det ju väldigt underhållande :)




JAG SKÄMMER UT MIG

Då var det en tråkig måndag igen. Men jag kanske kan få er på lite bättre humör om ni får veta vad som hände mig på tävlingen i lördags. Jag gjorde bort mig ganska så mycket skulle man väl kuna säga.
Jag var på framhoppningen (skulle hoppa 120cm) och de ropar in mig på banan. Han känndes då väldigt fin och när jag går in så stannar jag till vid läktaren där Pelle stod och så sa han några ord till mig hur jag skulle rida. Sedan det enda jag hör är start singalen. Jag börjar då galoppera (jag var SÅ koncentrerad) och börjar hoppa banan.
Det gick jätte bra, rev dock ett hinder som är som plocke pinn. Det var kombination, oxer in, räcke ut. Men inget vanligt hinder, bommarna var inga bommar utan som smala pinnar om ni tänker er. Plus att det var smala även på bredden. Ni vet ju sådana där smalhinder? Fast nu då med pinnar typ istället och kombination. Han rev iallafall det ut. Han stod emot och tittade lite på kombinationen så jag tryckte till lite grann fast jag skulle igentligen vart helt stilla så hade han inte rivit. Men det är lättare sagt än gjort!

Sen när jag hoppat klart banan och ska rida ut hör jag bara att de ropar och frågar om jag är Emelie Mäntynen i högtalaren. Jag nickade självklart och när jag kommer ut fick jag höra vad som hänt...
När jag kom in på banan var det tydligen en annan tjej som red och väntade på sin tur att få sin startsignal så hon satte med fart i galopp samtidigt som mig men jag hade tydligen ridit om henne på utsidan och börjat hoppa före henne!!
Hon hade så saktat av och viftat med händerna till speakern som då sa i högtalaren "fel ryttare på banan men fortsätt att rid". Jag var så koncentrerad att jag inte ens hörde det, kan ni fatta!!!
Så jag blev utesluten för att jag red på annans startsingal även fast jag bara hade 4 fel.. Men tur va det väl att jag inte gick nolla då hade det fan inte vart kul!

Jaa, ni kan ju tänka er att jag skämmdes ganska så mycket... Men va fan, alla gör väl misstag?! Jag kan iallafall skratta år det för sånt här händer bara mig!! ;)

NÅGON MER SOM ÄR LIKA BAKIS SOM JAG?

Fy fan vad jag hra mått dåligt idag. Det är helt sjukt hur dåligt jag mår dagen efter. Det känns som att det nästan inte är värt att festa om man ska må såhär dagen efter. Men som man bäddar får man ligga antar jag...

Någon som har något bra tips så man slipper att må så dåloigt föutom bakis brus och att dricka vatten?!? ISÅFALL KOMMENTERA


Igår...




Idag...




RSS 2.0