NU JÄÄÄVLAR

Efter jobbet så tog jag bilen och åkte ner till Nautilus och förnyade mitt gymkort. Nu jävlar ska jag bli fit kan jag lova! Tyvärr hinner jag inte träna förren på söndag men jag längtar!! Sen har jag även bokat in en sminkning på Mist hos Giselle till på onsdag nästa vecka eftersom vi ska ut på kvällen.
Nu är själva grejen att jag måste hitta någon ny fin tränings top. Vill känna mig lite fin när jag tränar. Kanske får ta en liten rast i morgon och kolla en sväng på stan. Någon mer som tränar på Nautilus?


Kommentarer
Postat av: Pontus

Hurtigt det lät då!

Tänkte att man kanske ska dra ihop ett gäng och börja lira lite innebandy? typ något hästfolk och lira lite då och då bara för nöjets skull. Man får låna Hagebys träningshall, och då ingår det klubor och bollar samt mål i det. Något som intresserar :)?

2009-11-25 @ 22:28:15
URL: http://pontussundstrom.blogspot.com
Postat av: natta

jag tränar där! :) bästa

2009-11-25 @ 23:04:01
URL: http://naatta.blogg.se/
Postat av: Emleie

Åh vad nice, då hoppas jag att v i ses där Natta!! =)



Pontus- Jag 'r gärna på, jag älskar innebandy! Dock jobbar jag ju väldigt mkt så vet inte hur fota jag kan osv. Har du frågat några fler?

2009-11-26 @ 08:43:56
URL: http://pemme.blogg.se/
Postat av: anna

jämt och ständigt hänger ja på gymmmet ;D haha ne vars men ja försöker också komma igång igen. Bara ringa när du ska dit.

2009-11-26 @ 17:20:12
URL: http://annagollas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0