Outfit nr 2

img_3173 (MMS)

Outfit nr 2


Här har ni gårdagens outfit. Är nästan lit...

img_3057 (MMS)

Här har ni gårdagens outfit. Är nästan lite imponerad av mig själv, tycker att jag ser ut som en festivalare, eller hur? :) nu ligger jag i tältet, vaknade nyss. Alla andra sover men jag är så kissnödig att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. Får väl försöka ta mig ur min sovsäck som ändå ät trasig, min luftmadrass är även den trasig, pyser ut luft. Kul va?! Riktigt bekvämt.. Ae nu kan jag inte hålla mig längre. Dags att gå till bajamajorna, o ja!!....


Här har vi en riktig festivalare!!! Kings ...

img_3078 (MMS)

Här har vi en riktig festivalare!!! Kings of Leon om några timmar, KÖÖÖR!!!!


Tjaa! I går natt när vi kom hit var det in...

img_3034 (MMS)

Tjaa! I går natt när vi kom hit var det inga funktionärer som visade vart alla skulle sätta upp tälten så folk har satt upp de kors och tvärs. Vårt är precis i mitten och det är så proppat med tält runt om att vi knappt kan ta oss till vårt, ja ni ser ju bilden!! KATASTROF! Annars är livet kanon, Kings of Leon i kväll :D skål!


NU är vi framme, efter mkt jävla om och me...

img_3023 (MMS)

NU är vi framme, efter mkt jävla om och men. Vi körde fel och kom fram precis innan inchekningen stängde!!! Vi har fått upp tältet och nu börjar vi dricka. Jag säger bara, NU KÖR VI!!!!!! Ni ser ju hur snygg jag är. Haha, jag ska försöka blogga ofta så ni kan följa oss här på p&l. Är det någon av er som vet hur man lägger upp filmer från mobilen på bloggen direkt?!? PUSS


FÖR I HELVETE

Ursäkta den dåliga bild kavalitèn.

SER NI VÄDRET I BORLÄNGE FRE-SÖN?! Helvetes jävla kuk också!!! Jag hoppas verkligen att vädergudarna hinner ändra sig. Tänk att precis allting ska strula så fort jag ska åka i väg någon stanns! Inte är nog med att jag ska tälta, nej då ska jag tydligen få känna på hur det är att tälta i spöregn också! Haha ae, det är ju för i helvete skratt retande!
I kväll klockan 19.00 rullar bilen mot Borlänge och jag säger bara, ÖNSKA MIG LYCKA TILL, JAG LÄR BEHÖVA DET OM MAN SÄGER SÅ. O herre gud.

SMS-inlägg

img_3010 (MMS)


JAG ÄLSKAR VÅRAT TÄLT

TITTA vad fint vårat tält är! Vi lyckades sätta upp det på bara 20 minuter. Hur bra?! Vi har bestämmt oss för att åka i morgon direkt när jag slutat jobba, kommer komma fram till Borlänge någon gång vid 23.30 och då ska vi sätta upp tältet.. HAHA! Aja, hela dagen har det vart strul med bilen vi skulle åka med så nu kommer vi åka i världens minsta bil. Vi är 4 personer och bilen är mindre än en golf... Ehm.. Ja.. Jag vet inte riktigt hur det ska gå. Jag har precis packat klart och min väska är stort som ett hus. I och med detta kommer jag alltså blogga från mobilen tills vi kommer hem. Nu ska jag sova (om jag kan). Vi hörs i morgon. Puss godingar!!

:(

Åh... Jag förstår inte vad det är för fel på min mage!! Nu i två veckor har den vart hur svullen som helst, eller tarmarna är svullna vilket för att hela magen ser ut som en basketboll. Inte nog med det har jag ont. I natt har jag bara sovit 3 timmar pga smärtan. ÄNDÅ äter jag rätt, jag slarvar inte med någonting plus att jag äter på fasta tider. Det är så himla tråkigt för nu går jag bara runt i toppar som är lösa just för att dölja magen.. Varför kan den inte bara bete sig lite normalt för en gång skull som alla andras?!?

DOP


I dag var det dop för lilla Kasper som stod på schemat (min kusin Saras barn). Skulle igentligen ha gått på födelsedags fest för Maya med men hann tyvärr inte. Nu sitter jag äntligen i min lägenhet igen. I morgon blir det en lång dag, ska först upp och rida tidigt som fan, sedan jobba 9.45-19.15 helt själv. Därefter ska jag träffa tjejerna, vi ska "träna" på att sätta upp vårat tält som vi köpt. HAHA! Jonnas pappa ska hjälpa oss. För er som inte vet så har vi köpt ett mega tält.. Ska ta kort så ni får se hur det ser ut i morgon. Tror att det är jätte fult. Haha!! Aja, nu ska jag varva ner.. Kolla på tv osv innan jag går och lägger mig. Natti Natti

12.46



Hej!

Hur mår ni? Bakis? Trötta? Det är inte jag och det är så underbart skönt! I går åkte vi ut till Stegeborgs hamnkrog och åt 3 rätters middag. Allt var hur gott som helst förutom min förätt som jag inte alls tyckte om. Mamma och mormor fick dela på den istället.. Efter några timmar åkte vi hem hit och grillade, åt jordgubbar med glass osv. En riktigt lugn och skön midsommar men inte ens en droppe alkohol för mig. Nu ska jag äta jordgubbar till lunch. Har plockat i mammas och pappas trädgård (de har hur mycket som helst OCH hur goda som helst). I morgon blir det dop men innan det måste jag hinna åka till Hageby Centrum och uträtta lite ärenden.
Föressten så börjar min hals må bättre, har vart så himla förkyld den här veckan vilket har gjort att jag inte kunnat träna något.. Tråkigt men att bli helt kry är viktigare.

Hej Svejs!


TREVLIG MIDSOMMAR!


Detta är klänningen som får klä min kropp i dag. Jag fullkomligt älskar klänningar med bar rygg. Acne var märket.

Vill igentligen bara önska er alla en trevlig midsommar! PUSS OCH KRAM FRÅN MIG

MIDSOMMAR


Bild från Öland förra sommaren

Ja, då var det midsommar i morgon. Förra året var vi ett gäng som åkte ner till Öland. Det var hur kul som helst och jag kan ju säga att det var även hur ostädat som helst. Haha! Skulle mer än gärna åkt dit i år igen men eftersom vi åker till P&L nästa vecka struntade vi i det. Vet ni vad jag ska göra i helgen?! Hör och häpna - jag ska INTE festa och jag ska INTE dricka en droppe alkohol! I morgon ska vi ut med familjen + släkten och äta middag i Stegeborg. Sedan ska vi hem till mamma och pappa och grilla. Lördag kanske jag åker med familjen till Borlänge och tittar när syrrans häst tävlar. Söndag blir det dop och eventuellt födelsedags fest (om jag hinner). Min mage har ju inte mått så bra den här veckan och jag dricker fortfarande tranbärs juice plus att jag är jätte förkyld. Tänkte att jag faktist för en gång skull kan bete mig lite vuxet och inse mitt egna bästa. Lär ändå bli en hel del festande i sommar. Först P&L, sedan veckan efter fyller jag år, då ska jag och Emelie ha fest i en lokal som vi hyrt (återkommer med datum osv mina vänner), sedan någon vecka efter blir det 8 dagar party i Barcelona. Det lär det även bli utgång här hemma också såklart! Just därför sparar jag mig denna helg och umgås med familjen :) Det ska bli sååå mysigt! Jag är ju som ni säkert redan förstått ganska hemmakär och gillar att umgås med familjen!

12.57


ÅH GUD, haha! Skulle precis gå ner och hämta tvätten i tvättstugan som ligger i ett annat hus. När jag ändå skulle gå ut tänkte jag kasta soporna samtidigt. När jag väl kommer ner i tvättstugan är det massa annat folk där, då inser jag att jag glömt att kasta soporna, jag står där och håller de i handen.. Jag vänder om, går ut och kastar de, sen när jag kommer tillbaka till tvättstugan så halkar jag till som fan (hade flipflop) och slår i backen! Haha, så pinsamt! Sånt händer bara mig.. Aja, nu ska jag fixa lite här hemma innan jobbet. Tänkte åka ner till stan tidigare men jag struntar i det, har ändå shopping förbud så att det heter duga! Puss

SVENSK SOMMAR

Kom precis hem från stallet. Måste bara säga.. gud vilket fint väder vi har haft i Sverige nu de senaste två veckorna! En riktigt fin början på den svenska sommaren... Dock spelar inte vädret någon roll, inte vad det är för dag på året heller oavsett om det är nyårsafton, julafton eller bara en vanlig regning dag, Vitnos måste ändå omhändertas och ridas. Det är faktist ganska mysigt att vara i stallet när det regnar. Jag vet inte riktigt vad ni har för bild av mig men jag är inte alls rädd för att bli skitig (jag tror att många av er tror det) osv. De flesta av er ser mig bara i butiken. Visst kan jag vara kräsen på jobbet osv då MEN varje dag innan jobbet har jag på mig smutsiga kläder, trasiga ridhandskar, osminkad med håret i en hästsvans, mockar skit, packar hö och rider tills jag svettas igenom tröjan jag har på mig. Inte så frächt men det bekommer faktist inte mig! Emelie, min vän brukar till och med klaga på att jag ibland glömmer att göra rent naglarna efter att jag vart i stallet så att de är helt svarta. Haha! Jag är inte så kinkig som många kanske tror att jag är, ni skulle bara veta ;)

LANDET



I dag efter jobbet tog jag Bullen (min bil) och åkte ut till Vånga för att hämta en klänning och titta på Marias "nya" radhus som hon har köpt (ja RADHUS, snacka om mogen kvinna)! Jag vill väl inte påstå att jag brukar hänga ute i Vånga vilket gjorde att jag hade lite förutfattade meningar. MEN väl på plats så måste jag säga att det var hur mysigt som helst! Det var inte alls så som jag hade tänkt mig plus att Marias radhus var tusen gånger över mina förväntningar!! Området var super mysigt och huset var skit snyggt! Jag blev helt kär :) Körde självklart fel på vägen dit men Maria stod där i sin morgonrock på parkeringen och väntade på mig när jag väl kom fram. Haha :)

Det är så konstigt, i bland blir så så extremt förvirrad av mig själv. Ena halvan av mig fullkomligt älskar att vara i storstäder och känna dess puls, shoppa, festa och allt som hör till. Samtidigt som jag älskar och känner mig väldigt trygg när jag är på landet där det är lungt, ingen stress, ingen utseende fixering osv. Det är detta som gjort att jag inte riktigt vetat vad jag vill med mitt liv.. En sak som båda delarna av mig faktist vill är att göra "karriär" i mitt "vuxna" liv och det ska jag se till att faktist göra. Nu har jag iallafall tagit ett steg framåt i rätt riktning och det känns vääldigt skönt.

Nu ska jag ta mig en knäcke innan jag hoppar i säng. Natti Natti

WHAT A FUCK


OJ OJ vad jag älskar den här låten. Snacka om att jag blir party även om jag mår hur illa som helst. Jag har än så länge fått i mig 1.5 liter tranbärs juice. Bara hälften kvar.. Magen är svullen som bara den och jag får spy känsla varje gång jag tar en klunk (jag kämpar som om det vore på liv och död)! Dock hindrar det inte mig från att bli extremt party av den här låten. UH JAG VILL HA KUL NUU!!!

HERE WE GO!

Har precis vart nere på Konsum och köpt 3 liter tranbärs juice. Detta ska jag dricka i dag. Om jag får i mig det vill säga, jag tycker nämligen att det är enormt äckligt. Det är ju inte första gången i mitt liv jag måste dricka mängder av skiten. MEN jag gör allt för att det ska bli bättre! Måste kurera mig ordentligt.. Tjejerna var och fikade förut men jag tog en powernap istället. Ni förstår verkligen inte hur tråkigt jag har det! Att sitta hemma är inte riktigt min grej :( Dock hörde jag att Agnes också var sjuk så det är väl något som går.. Peppar peppar, ta i trä, bara det inte blir värre än detta så hoppas jag vara back on track redan i morgon!

HYPOKONDRIKER?

Jag vet inte men i natt har jag sovit dåligt, vaknade och var helt blöt av svett. Visserligen drömde jag mardrömmar men jag har jätte ont i halsen när jag vaknade och nu hostar jag med. Inte nog med det börjar jag tro att jag kanske är på väg att få unrinrörsinfektion.. Alltså, jag kanske bara inbillar mig just för att jag vet att jag inte får bli sjuk nu eftersom vi åker nästa vecka men det är det enda som rör sig i mitt huvud. TÄNK om jag blir sjuk eller om jag får den där jävla urinrörsinfektionen (som jag haft de senaste åren vid den här tidpunkten) nu så jag måste äta medicin. Då kommer jag ju inte kunna åka till P&L!! Jag ber till gud att jag bara inbillar mig, det är säkert så men det vore rätt typsikt om det skulle hända mig. För några år sedan blev jag ju jätte sjuk när jag var i Grekland så jag fick uppsöka sjukhus och var sängliggande hela veckan  - kul semester! Haha! Ae, jag ska inte tänka det värsta tänkbara nu. Dock skippar jag träningen och solariet i dag. Bäst att äta frukost nu och kanske ta en powernap. Mina nerver måste lugnas. Man kan ju nästan klassa mig som hypokondriker i dagsläget....

DUKTIG TJEJ

Nu ska jag sova... Känner mig ärligt talat ganska sliten. Min mage strular som vanligt, kan vara därför!? Var såå nära på att åka till Linköping i kväll och gå på Måndagsklubben men jag åkte ner till Nautilus och tränade istället! Duktig tjej va? I morgon är jag ledig.. Blir rida, träna tidigt och sedan sola med Mary och Cissi om vädret tillåter.

Hörrni, en fråga bara.. Tycker ni att jag börjar se lite för "biffig" ut?! Jag har ju ganska lätt för att bygga muskler.. Visserligen kör jag bara bodypump en dag i veckan och resterande dagar kondition men det är så svårt att se på sig själv hur kroppen förändras.. Töntig och ytlig fråga kanske men jag undrar bara.. :) Funderar nämligen på om jag bara ska köra kondition nu ett tag framöver.. (?) Vill bara ha någons åsikt utifrån!
Natti Natti mina fina läsare!

MER..


Idag kom det två nya överdelar från Acne! Bland annat den här skjortan, väldigt härligt och lyxigt tyg. Priset är visserligen därefter men jag lovar er att ni blir kära i den om ni testar den (det blev jag...)! Kostar 1699:-. Fick även en kortare beige tröja i angora. Tyvärr blev mina egna bilder som jag tog så dåliga så vill inte lägga upp de. Om ni är nyfikna får ni helt enkelt komma in och titta!

HALVA DAGENS


KASS bild, jag vet men... Skjorta Knowledge Cotton, Jeans Tiger.

Nu, luncha med vänner. Sen jobbilijobba. Har jag glömt att säga att vi har startat REAN?! Kom och köp, kom och köp!

MYS


Hej bloggen!

Äntligen har jag vaknat till liv.. Hade ingen direkt brådska upp ur sängen i morse när jag hörde hur regnet smattrade på marken utanför mitt fönster. Åkte ut och pussade på Vitnos vid lunch tid och sedan åkte jag hem till mamma och pappa. Var hur trött som helst när jag kom hit så jag hann bara äta lunch och efterätt innan jag somnade på soffan och vaknade nu! Tror faktist att jag sover över här i natt. Det är så mysigt att vara här.. Speciellt när det regnar :) Veckan som kommer arbetar jag bara 2 pass, måndag och torsdag. Ska bli skönt.. Frågan är vad jag ska göra på midsommar.. Har faktist inte planerat något, vädergudarna verkar ju heller inte vara på sitt bästa humör så jag har ingen panik. Nej, nu ska jag inta soffan igen med ostbollar och nougat. Vi hörs mer senare eller i morgon!

LOVE Emelie

CLOSE UP


Då var det färdigt, brunett!! Hela outfitten kommer senare OM JAG HINNER. Sen som vanligt......

JACOB`S CREEK

Måste bara vara en tönt och tipsa er om detta vin. Jag har haft en policy för mig själv att varje gång jag festar ska jag testa nytt rose vin. Nu har jag testat ganska många men än så länge är detta min favorit dock fuskar jag i dag och köpte samma som sist för att det var så gott. Får testa nytt nästa gång jag går ut igen.
Nu: färga håret, sen sminka och sist men inte minst (mitt allra största problem observera i-lands problem), välja kläder. Klänning eller jeans, klänning eller jeans? AJA. Skit samma!! Pic kommer senare. Puss och kram!

I BREVLÅDAN

IGÅR damp toppen som jag beställde på nätet ner i min brevlåda. Ingen blev gladare än jag och den satt som ett smäck. Perfekt att ha med till P&L :) I dag blir det jobb. I kväll blir det nog party? Det ska ju spö regna i morgon så jag struntar i att åka och tävla. Aja, måste fixa mig nu så jag ser någorlunda ut på jobbet. FÖRESSTEN, efter jobbet ska jag färga håret mörkare. Bild kommer i kväll! Huhu, får se hur det blir...

UPDATE TILL MINA VÄNNER: DET ÄR NÅGOT FEL PÅ MIN MOBIL, JAG KAN INTE TA EMOT SMS SÅ NI VET DET. RING OM NI VILL NGT!

PRE

Nytt i butik från mitt favorit märke ACNE. Den vita toppen kostar 899:- och klänningen minns jag tyvärr inte.
Föressten så gick det förvånansvärt bra att jobba i dag. Inte det minsta trött och inget bakis. Det ÄR konstigt! Dock blir det att dejta kudden tidigt i dag. Annars lär jag väl vara död i morgon.

Adjö!

FEST....


SÅHÄR såg jag ut igår.. Ny t-shirt från Monki (som jag sytt in), jeans från Tiger och skor Nelly.se
Vaknade precis.. Mina ögon är ihop klistrade och nu ska jag jobba i 9 timmar. O JA! Fuck fuck fuck. Fattar inte varför jag utsätter mig för detta. Jag ska iallafall gå o köpa godis på ICA innan jobbet så känns det liiite bättre. Hade iallafal en sjukt rolig och galen kväll igår :)
Jag hade hela tiden välfyllt med dricka så att säga...
Detta är några av bilderna sen gårdagen. Hinner inte lägga upp fler. Alltså nu förstår inte. Den här dagen kommer inte vara rolig. Kommer säkert ringa till mina vänner och gråta på lunchen för att jag mår så dåligt.. Åhhhh. Jag vet att det är självförvållat men det är INGEN bra ide att köra all in dagen innan man jobbar 9 timmar. Vi hörs ikväll igen.... om jag lever då!?!?

NU KÖÖÖÖÖÖR VI!!!!

NU JÄVLAR KÖR VI!! Är ni med miiiig??? Outfit bild kommer i morgon om jag kommer ihåg att ta någon...

GÅNGER TRE

Jätte kul att jag försov mig i morse för typ första gången i mitt liv.. I och med det hann jag inte att gå till gymmet i dag. Är sjukt trött, känner mig sliten och jag har en riktig jävla ful dag (har visserligen haft det flera dagar nu). Nu sitter jag här ny duschad och dricker kaffe. Jag slog på stort och bryggde TRE koppar som jag ska dricka nu innan jobbet, nu är jag inne på den andra. Undra hur speedad jag kommer vara sen.. Jag blir ju speedad av bara en kopp i vanliga fall.. Haha!! Aja, måste skynda mig, ska försöka hinna gå på stan innan jag börjar jobba. Måste hitta något att ha på mig i kväll eftersom min garderob suger för tillfället. Vi hörs sen!

TISDAG


Jeans Tiger, skor Have2Have, linne Cheap monday.

Är precis hemkommen från stan. Mötte upp Emelie, Olivia och Cissi på Munken för en bit mat (husmanskost, som jag längtat!!) och ett glas vin. Efter det gick vi vidare till Trädgårn. En mycket trevlig och lugn kväll. Jag åkte faktist hem tidigare än de andra eftersom jag ska rida kl 6.00 i morgon bitti. Visst är jag duktig?! :) Nu sitter jag här och varvar ner, hoppas på att kunna somna tidigt i dag så jag är pigg i morgon för då vankas det utgång med Agnes som kommer hem från.... någon stanns, minns ej vart, haha! Aja, vi hörs som vanlig i morgon. Puss puss natti natti







ÄNDRADE PLANER?

"image" src="https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/292557/images/2011/img_2807_152699934.jpg" alt="" />
Tror det blir lite ändrade planer i Vitnos och min planering. Tanken var ju att VRF var vår sista tävling. Nu inser jag att jag faktist har missat en tävling i Mariefred som skulle vara bra för oss att åka på. Dock har Vitnos tävlat ganska mycket nu men jag ringde och råd frågade Pelle och han sa att jag skulle åka. Även om vi tävlat mycket så rider jag honom väldigt lite och lungt hemma i veckorna.

Veckans planering ser ut såhär:

Måndag: Vila
Tisdag: Uteritt
Onsdag: Lösgörande i ridhuset ca 35 minuter
Torsdag: Vila
Fredag: Fältet
Lördag: Trimma ca 35 minuter i ridhuset
Söndag Tävla

Har aldrig vart på den tävlingen så det ska bli spännande att få se något nytt :) Dock anmäler jag mig inte förren i slutet av veckan när jag ser hur vädret ska vara.
Föresten, måste bara tillägga; JAG ÄLSKAR ATT DET ÄR SÅ FINT VÄDER DE DAGAR SOM JAG ÄR LEDIG! NOT....

SÖTNÖT

Jag mår inte bra just nu. Tror jag har fått i mig något som jag inte tål. Tarmarna är svullna och ömmar som bara den plus att det ser ut som om jag vore gravid i nionde månaden. Inte nog med det är jag super trött, huvudvärk och mår illa. Ändå sov jag 11 timmar i natt. Fattar inte vad det är frågan om! Gick iallafall hem direkt efter jobbet, nu ska jag titta på tv och sedan sova, om jag kan? JA.. NI SER JU HUR JAG SER UT..

OH JA!


Dessa jeans köpte jag när jag var typ... 16 år tror jag? Har inte kunnat använda de på några för eftersom min "rumpa har vart lite för stor" så att säga men i morse när jag testade de kunde jag ha dom!! LYCKA :D Nu ska jag bara ta med de till jobbet och sy in de lite eftersom det är en bootcut. Meningen är inte att de ska bli stuprör men lite smalare vill jag ha de.
I dag börjar jag jobba klockan 14 så jag tog sovmorgon till 8.30. Nu blir det gymmet, ska försöka vara lika duktig som jag var förra veckan. Då körde jag 3 st konditionspass på gymmet, ett bodypump pass och sedan var jag ute och gick powerwalk runt stan en gång. Samanlagt blev det nog ca 3 mil plus ett bodypump pass där jag faktist ökade vikterna.
Aja, dags att åka, i dag blir det kondition. Stenhårt. Nu är det SJÄLVDICIPLIN som gäller. Puss!

NÅGRA MENINGAR


Titta på dig. Du är ung. Och du är rädd. Varför är du så rädd? Sluta vara förlamad. Sluta svälj dina ord. SLUTA bry dig om vad andra tycker. Klä dig som du vill. Säg vad du vill. Lyssna på den musik du vill lyssna på. Dansa med musiken och spela den högt. Gå ut mitt i natten och glöm att du ska jobba i morgon. Sluta vänta på fredag. Lev nu. Gör det nu. Ta risker. Berätta hemligheter. Det är ditt liv. När ska du förstå att du kan göra exakt vad du vill?

Det finns perioder i livet då vi går vilse, men vi måste komma ihåg att ta oss upp igen. Av smärta kommer kunskap. Var inte rädd. Lev livet så som du vill leva det. Fyll inte livet med dagar, fyll det med liv.

LOVE / Emelie

FÄRG?

Just nu sitter jag med färg i håret. Tyvärr hade inte Linn på Mates några tider förren i Augusti så jag tog saken i egna händer och köpte en toning på hårvårdsbaren tidigare i dag. Vad det kommer bli för färg vet jag inte. Mitt hår brukar dra åt sig färgen väldigt mycket så jag tog en ton som var ganska lik min egna. Som ni ser på bilden är jag ju nästan blond nu! Såg att hälften av er tyckte att jag skulle bli mörkare och hälften ljusare. Jag kommer bli mörk till hösten, men eftersom jag igentligen är blond så bleks mitt hår otroligt mycket nu på sommaren vilket gör att jag fortsätter med att vara lite ljusare, dock inte blond (vågar inte bli det just nu), men vi får se vad jag gör när jag får tid hos Linn nästa gång! Mörk eller ljus.. Jag vet faktist inte! Det bestämmer jag då, jag är inte så kinkig :)

TÄVLINGSDAG NR 2

Då var tävlingsdag nr 2 avklarad! I dag blev det ingen placering men jag är mycket nöjd ändå. Jag har en sån himla fin häst!!!
I 110 cm fick jag två ner i kombinationen. Vet inte riktigt varför, kanske borde ha gjort en halvhalt innan men resten av banan var han fin.
120 cm var ganska svår bana. Dock passar det mig bättre plus att Vitnos hoppar bättre när det blir högre. Dock trodde jag att jag skulle få lite problem ändå men han var så himla fin i den här klassen och jag hittade en bra rytm. Jag var alltså flerfri fram till SISTA hindret, då höll inte riktigt mina nerver, eller jag slappnade av och "åkte häst" vilket gjorde att jag fick ett stopp på SISTA JÄVLA HINDRET. Tog sedan om det och vi kom över. Jag inte missnöjd eller sur på något sätt. Visst är det synd eftersom jag var såå nära att sätta en nolla i den klassen men det går fler tåg! Han var otroligt fin resten av banan och jag kom bra till ridning, det är huvudsaken.
Detta var alltså vår sista tävling för denna säsong (som faktist gått väldigt bra). Har hunnit kvala till 130 cm och fått placeringar de 4 senaste tävlingarna vi vart på :) Nu väntar det ca 1.5 månad utan tävlingar. Han kommer att få gå lite lugnare några dagar men vi kommer även se till att träna hemma så vi är redo för höstsäsongen!

BILDER FRÅN GÅRDAGEN

Fångade pappa på bild. Det händer INTE ofta!
Mamma..
Sist och inte minst självaste studenten Julia och hennes pojkvän!
Nu är jag äntligen hemma, var helt slut på jobbet eftersom jag tävlade i morse. Dock var det riktigt roligt att jobba i dag eftersom det var mycket folk och roliga kunder. Nu sitter jag mindre pepp här hemma. Alla ska gå ut som vanligt och jag ska stanna hemma och laga soppa? Äh, jag kommer ha en rolig dag i morgon att se fram emot så det är värt det. Messade precis med Agnes som inte heller ska ut i helgen och vi peppar för utgång på Onsdag ist!! HOPPAS för guds skull att det inte kommer vara tusen studenter ute då men de springer ju ut på Torsdag så det bör väl vara liiiite färre studenter och liite äldre folk ute då iallafall..

3:A

Kom nyss hem, har vart och tävlat en klass, 110 cm. Och vet ni vad?! Jag och Vitnos kom 3:a! WIHO! Jag älskar verkligen min häst, han är så fin <3 Dock ska jag inte sitta här och säcka ihop. Nu ska jag jobba och i kväll laddar vi om för ny tävling i morgon bitti. Jag måste verkligen tänka och printa in i mitt huvud att jag ska rida ordentligt i morgon. Får INTE slappna av och bli slarvig bara för att det har gått bra nu. Aja, jag ska göra mitt bästa och det kommer Vitnos med all säkerhet också göra! Sen får vi se hur det går.. Puss på er!

UH

Nu är jag igång och nätshoppar.. igen. MEN jag behöver uppgradera min garderob lite. Slog till på denna rock`n roll t-shirten. Kommer bli perfekt till mina slitna shorts nu när vi åker till P&L och även när det blir utgång mitt i veckan nu när det är sommar. Nej, nu ska jag äta grillat och sedan försöka somna skapligt. Tävlar hela helgen! UH jag som är party sugen! Aja, det blir säkert fest nästa vecka, nu ska jag tagga tävling! Hej svejs!

DRESS BY ACNE


I dag har jag firat min kusin som tagit studenten. Bilder från dagen kommer i morgon men här ser ni min outfit!

Föressten, en snabb fråga till er som läser min blogg, tycker ni att jag ska ha den här hårfärgen som jag har nu eller färga det lite "kallare" och pytte pytte lite mörkare? Det börjar nämligen bli orange och det trivs jag verkligen inte i! Komentera nu snälla för jag har beslutsångest!!

Puss och kram!

RIDER LOW


I dag kom de första varorna in från Acnes pre collection! Skorna, modellen Rider Low (kom även i svart) och denna t-shirt. Skorna kostar 2999:- och t-shirten 599:- om jag minns rätt?! Kul med lite nytt i butiken nu eftersom vi inte alls får mycket varor denna period förutom Acne som levererar ut sin pre collection i Juli. Självklart läger jag upp bilder här så ni kan hålla er uppdaterade om vad som kommer in :)

HUR ska detta gå??


Jag ska väl helt ärligt erkänna att jag börjar få lite halv panik över hur det ska gå för mig på P&L. För det första måste jag köpa nya kläder som jag kan ha med mig, ska kolla i dag på lunchen. Behöver ha några nya heta shorts, gummistövlar (ja ni hör ju, Emelie Mäntynen ska köpa ett par jävla gummistövlar!), några toppar, LUFTMADRASS osv. Jag dör ju av bara tanken på att tälta och inte ha någon toalett, dusch osv. Jag duschar ju typ två gånger om dagen annars och borstar tänderna 3 gånger per dag? Jag oroar mig liksom för om det kommer finnas något el-uttag där jag kan platta och blåsa håret (vilket jag kommer göra varje dag oavsett vad mina vänner säger). Jag liksom struntar i om jag får stå tre timmar i kö, jag hatar att känna mig ofräch.. Haha, nu förstår jag att ni tycker att jag är ytlig och dan och det tycker jag faktist också men som jag sagt tidigare, jag har tältat EN gång i hela mitt liv och det var förra sommaren när vi åkte och firade midsommar på Öland (då var det bara två nätter nu är det 4 eller 5!) och det gick ju inget vidare så att säga......
Just det, en till sak som jag måste fixa! Ett par skor som jag kan duscha med. Tänker inte stå barfota inne i en äcklig dusch.. HAHA ja ni hör ju.. Jag ska på festival MEN JAG KOMMER FAN HA KUL PÅ MITT SÄTT ATT FESTIVALA PÅ ÄNDÅ :D Jag får satsa på att vara full 24/7 så kanske jag glömmer hur ofräch jag kommer vara även fast jag inte tror det... :S

DAGENS OUTFIT


T-shirt Acne, jeans Acne model skin, väska Tiger, träskor Have2Have och solglasögon från H&M.

SISÅDÄR, kom precis hem från gymmet. I dag blev det kondition på crosstrainern, sprang 9.4 kilometer. Alltså, ni fattar inte hur mycket jag svettas när jag tränar! Det är ta mig fan sjukt, jag blir liksom inte bara lite svettig utan det RINNER svett om mig, speciellt i dag!! Men men det gör inget, då vet jag att jag har tränat bra och det är ju huvudsaken :)
Nu ska jag äta lite, sedan ska jag titta på Solsidan (har lånat första boxen av Cissi). I morgon blir det rida Vitnos klockan 6 på morgonen, sedan jobb mellan 10-19 och 19.30 är det bodypump som gäller. Härlig dag.... Jag kommer inte alls vara bitter om det är fint väder ute. NEJ DÅ!!

MEN SE DÄR..


Ja, men se där!

Nu ska jag iväg på en liten kvällsfika med tjejerna. Igentligen borde jag städa här hemma eftersom det ser ut som kriget men eftersom vi bor i Sverige är det inte varje dag det är såhär fint väder så jag passar på att njuta...

JORÅSATTE

Man skulle väl kunna säga att det blev utgång igår.. Vi hann med både Munken, Trädgårn, Puls och i morse mådde jag allt annat än bra när jag vaknade. Gick hem och våldgästade Emelie i morse för att vi hade bestämt att vi skulle åka och bada, sedan gick vi hem till mig och packa mina saker som jag glömt. Då mulnade det på som fan så både Emelie och jag somnade här hemma hos mig och vaknade vid 12-tiden, då var det strålande sol så Cissi kom och hämtade upp oss och styrde bilen till Mårängen. Tyvärr började det åska när vi var där så vi fick åka hem. Dock ska jag inte klaga för jag hann ändå bada tre gånger men en hel dags sol hade ju vart fint..

MUNKEN


Nu lämnar jag min varma lägenhet för att träffa Eve och Bella på Munken för ett  (två, tre, fyra, fem?) glas vin! Får se om jag är duktig och går hem efter det eller om det blir Puls eller Måndagsklubben!

DEN NYA GULA



För några dagar sedan kom min efterlängtade bikini som jag beställde på nätet. Somtur va var det rätt storlek. Dock skulle det inte skada om jag var lite brunare just nu.. Har visserligen legat och solat 2 timmar här hemma hos mamma och pappa men nu sitter jag här fullt påklädd igen och inväntar gästerna som ska komma och fira min gammelmormor! Jag ber till gud att det blir fint väder hela dagen i morgon så att jag med (som alla andra) skulle kunna få ha en enda hel, riktig jävla soldag för en gång skull när jag är ledig!


POWERWALK


Godmorgon!!

Nu är klockan strax över 9 på morgonen och jag precis hemkommen från en powerwalk runt stan. Hinner inte gå till gymmet i dag eftersom att vi ska fira min gammelmormor som fyller 93 år! I kväll får jag se om det blir måndagsklubben eller om jag ska ta det lungt. Beror lite på vad Bella vill. Är det någon av er som ska dit i kväll??

VINST!



I går bestämde jag mig för att efteranmäla mig till en 110 cm klass. Sagt och gjort. Jag startade först i klassen, red 0+0 fel och vann skiten :) Det trodde jag aldrig!
Nu har vi blivit placerade 3 gånger på 3 tävlingar. Först 9:a i 120 cm, sen 5:a i 110 cm och idag vinst i 110 cm! Jag är mycket mycket nöjd över min häst :) Nästa helg rider jag sista tävlingen innan han får ett litet sommarlov. Då blir det VRF. Dock måste jag bara säga att det var sista gången jag åker till Norf. Framhoppningen var katastrofalt djup! Höll även på att ramla av när jag skulle hoppa fram på oxern. Eftersom framhoppningsbanan är minimal var jag tvungen att samla honom ganska mycket innan för att få plats vilket gjorde att han sköt på som fan, upp med ryggen och jag låg på halsen efter hindret. Slog i min haka i hans hals ganska rejält med så jag var faktist lite skakis när jag gick banan. Det är tredje gången nu på dessa tre tävlingar som det händer. Jag får helt enkelt lära mig att ta i manen men det är ju inte så lätt att veta när dessa språng kommer eftersom han bara hoppar till sådär i bland. MEN å andra sidan är det ingenting att klaga på, det är ju faktist bara bra. Bara matte som måste lära sig att sitta kvar på ryggen. Humpf..

Nej, nu ska jag titta på tv och ta det lungt. Ha en fin dag! Puss


BILDER

I torsdags var det somsagt "after work" för alla som jobbar i Spiralen, Linden och Domino. Vi som jobbar i Peters butiker samladeS först på D&Company för lite dricka, sedan bar det av hem till Stejjan där förfesten fortsatte. Klockan 18.30 gick vi tillbaka till Linden där middagen och festen var. Det var sjukt mycket folk, tror det var närmare 450 personer hörde jag någon säga. Det var mat, uppträdanden, musik och fri bar.. När småtimmarna kom gick vi alla även till Hugo där festen fortsatte och sedan slutade vid 3-snåret. Som ni säkert förstår blev det en hård kväll så att säga....
Nu har jag iallafall jobbat klart för dagen och ska alldeles strax ut på en powerwalk. I kväll blir det lugna gatan hemma i Cissis soffa :)
Hoppas ni får en fin kväll!!

GARDAGENS FACE

I går kväll var det fest för alla som jobbar i Linden, Spiralen och Domino. Jag säger som Jonna sa förra veckan.. om jag inte överlever den här bakfyllan så tackar jag för min tid här på jorden.. Bilder kommer i kväll om jag är kapabel till det så att säga.

GOD MORGON

Ligger i sängen och är precis ny vaken. I dag blir det jobb mellan 14-19 (därför jag tog mig en liten sovmorgon) men först ska jag åka och jogga Vitnos. Jag kan verkligen inte bestämma mig hur jag ska göra i helgen om jag ska tävla eller ej. Jag är anmäld nästa helg till VRF men efter det så har jag ingen tävling förren i mitten på Augusti. Den här helgen (på söndag) finns det inga bra tävlingar heller. Eller jo, det finns Norf men det är bara 110 cm som jag kan hoppa där. Plus att jag inte gillar stället, det är litet och trångt vilket inte passar mig och Vitnos. Visst kan det vara bra träning men frågan är om jag ska spara honom till nästa helg eller om jag ska åka ändå med tanke på att det ändå är så lågt bara för träningens skull. Vad tycker ni?? Jag har beslutsångest.

RSS 2.0