YEEEEAAAAHHH BABY

Jag är typ såhär L A D D A D för party nu!
Vi kör en längre update i morgon, ville bara visa er min outfit. Varsågooda







MELISSA HORN



Åhhh, gud så jävla roligt!! Nu har jag, Jenny, Anna och Malin bokat biljetter till Melissa Horn som spelar i Sthlm den 9:e December. Jag älskar alla hennes låtar och tycker att hon är SÅ grym! Längtar som ett as tills dess. Ska lära mig texterna utantill så jag kan sjunga med i alla låtar :P
Föressten, såg ni när det var en kille som friade nyss i Idol? Jag satt och störtjöt som vanligt.
Nu är reklamen slut, dags att åtegå till tv:n. I morgon blir det P A R T Y och tävling!


OOHH JÄVLA HÅR




Jag tänkte att jag skulle göra mig lite fin till jobbet idag genom att locka mitt förbannade hår med platt tång. Tror ni det går eller?! Får inte till en enda lock-jävel förutom två u luggen. Plus att resten av håret luktar sönder bränt. Så jävla frächt! Nu får det bli en toffs somvanligt. Har heller inget kul att ta på mig. OHHHHH ge mig lockigt hår NU!!!!! Faaaannnn

FETING TIPS



VARFÖR KAN JAG INTE VARA GJORD AV PENGAR?! Ny inkommen klänning från Asos.com. Själv tycker jag att den är grym. Älskar kläder som INTE ser ut som alla andra! Det är ju bra mycket roligare och bära något som sticker ut.
Gillar själva korsett delen och även att den är balong nertill. Dock kan den inte bli min, jag väntar ju på en klänning som jag redan har beställt och den lär komma nästa vecka.

GODKVÄLL

Kom precis hem, har vart hemma hos Emelie ikväll och kollat på mammas pojkar och inlåst med Emelie och Jenny. Var en trevligt som vanligt. Bilden på Jenny säger väl allt? ;) Haha
Sexy moma eller hur?!
Nu ska jag soova, är sjukt trött. I morgon blir det stallet på morgonen, sedan in till stan för att fika med Jenny Norling och Anna innan jag börjar jobba. Men vi hörs somvanligt i morgon bitti. LOVE


JÄVLIGT SNYGGT HALSBAND



Bild emsedge

Detta halsband skulle jag verkligen inte tacka nej till. Det är jävligt snyggt med halsband som inte är så långa. Visst går det att ha även långa halsband men jag tycker just nu att korta är MKT hetare!
Detta kommer från Top Shop iallafall. Så för er som bor eller ska till Stockholm kan detta vara ett hett tips.

CHEAP MONDAY BABY

Som jag skrev i tidigare inlägg så har vi fått in en söt Cheap Monday klänning, kanske inte mitt stuk på just denna klänning men den har vart populär hos andra tjejer. Väskan däremot gillar jag skarpt!
Klänningen kostar 599:- och väskan 399:-. Anledningen till att klänningen är lite dyrare även om den är från Cheap Monday är att den är från "kostym" kollektionen.





Nu blir det Bonde söker fru. Jag är största torsken på sådana program :P Kalla mig nörd men det är ju underhållning!


DRESSYR TRÄNING

Jag kan börja med att säga att jag är helt död. Kommer nog ha rejält med träningsvärk i morgon. Dressyr träningen gick skit bra! 
Vi är/har vart inne i en sån period när allt bara stämmer och vi utvecklas massor. Idag var han som en gummiboll trots att han har vilat i två dagar. Det är sjukt för det känns verkligen som två helt olika hästar när han är stel och när han är som han var idag.
I vilket fall började vi att trava runt volten och varva mellan att rida öppna, sluta och fövänd sluta på volten. Gick bra. Det enda jag har lite svårt med är att känna öppnan när jag rider på volten. Sedan gjorde vi samma sak i galopp. I båda varven självklart. 
I slutet av passet skulle jag galoppera på volten, vända igenom volten och när jag vände igenom skulle jag sakta av direkt från galopp till skritt, skritta några steg och sedan fatta den andra galoppen. Där är jag lite seg i mina hjälper. Måste bli mycket kvickare. Ibland tog han några travsteg imellan och ibland direkt halt. Vilket det inte skulle vara.. Men vi fick till det till slut. Dock märker mn ganska tydligt att han är svagare i vänster bak när man gör denna övning. 
Men det är lite kul eftersom det har vart högerbak som var hans svaga ben förut. Då betyder det att han har blivit starkare där.   
Sist men inte minst ökade jag galoppen så mycket det bara gick. Karina är väldigt noga med att om vi har sammlat honom mycket ska jag även tänja galoppen frammåt.

Jaa.. Det var väl det vi tränade på i korta drag.

Vårt schema denna vecka ser ut såhär:

Måndag: Vila

Tisdag: Vila

Onsdag: Dressyrträning

Torsdag: ?

Fredag: Rida igenom honom i ridhuset

Lördag: Tävla 110, 120cm

Söndag: Skritt i skogen

Skippar alltså hoppträning denna vecka med tanke på att han hoppade mycket förra helgen och ska tävla på lördag igen. Tävlingarna är våra träningar!

MYSIG MORGON

Jag har inte dressyr träning idag förrens klockan 10.30 så jag hade tänkt att ta en sovmorgon. Men när jag för en gång skull kunnde sova så vaknar jag att något tungt hoppar upp i min säng och lägger sig rakt på mig så jag måste flytta undan!
Inte nog med det, han håller på att ta sin tass på mig hela tiden och vill att jag ska klappa honom.
Så nu ligger vi har i sängen, jag är klarvaken fast jag inte hade behövt vara det.
Men vad gör man inte för sin älskade hund :) Jag fick en mysig start på dagen iallafall!



Ps. Lägg märke till hur mycket han har dreglat i sängen ;P

PARTY LIKE NEVER BEFORE

Det kanske inte är någon vidare bra ide av mig att tagga så mycket inför helgen (har en tendens att parta för ca 10 människor när jag är ute). Men jag är så sjukt party sugen så jag kan knappt kan vänta tills på lördag.
Hoppas hoppas bara att min underbara vän Miriam blir frisk snart så att hon kan komma hem från Norge och joina oss. Jag saknar henne så mycket! Men Agnes kommer iallafall. Ska bli såå jävla roligt!
Funderar bara på vad jag ska ha på mig.. Ska INTE köpa något nytt. Det har jag verkligen INTE råd med.
Ska någon av er ut på lördag? Jag ska iallafall både till Otten och Hugo, hoppas vi ses där??


 

NY SHOPPAT

Dessa byxor har äntligen blivit mina! Jag är ju ingen riktig jeans tjej så dessa passar alldeles perfekt till mig.
Kommer från Acne och kostar 995:-. Liknar ett par svarta jag redan har hemma som jag älskar. Dock så måste jag lägga upp mina byxor så fransarna längst ner på byxorna försvinner men det gör inget, har de ju ändå istoppade i kängorna varje dag.


NYHETER I BUTIK

Godmorgon!
Hur är det med er en Tisdag som denna? Med mig är det bra, håller på att koka mina berömda ägg som jag äter varje morgon :P
Igår när jag kom till jobbet hade vi fått in några nya tjej grejjer som jag tänkte visa er!



Nr 1 Kostar 449:- (har jag för mig).



Nr 2 Dock ganska dyr, ligger på 1499:- men den är skit snygg i verkligheten!




Dessa skapelser kommer från Mini For Many Market (ett nytt märke vi har tagit in till butiken). Min "panda tröja" ni vet den som är vit med svarta ärmar är även från detta märke och jag är super nöjd med kvallen! Jag gillar den översta tröjan skarpt. Tycker att det är kul att sticka ut och matchar man bara med rätt kläder så kommer det bli grymt!
Vi har även fått en in fin klänning från Cheap Monday och även en väska som jag visar ikväll eller i morgon (lite billigare priser).






OKEJ DÅ (!)

Jag ljög för er, jag har laddat upp filmen där jag och vitnos debuterade 120 cm för ca 3 veckor sedan.
4 fel (ett ner) blev resultatet. Igentligen gillar jag inte att se mig själv på film, speciellt inte när andra tittar men nu är jag snäll mot er och lägger mig själv åt sidan en kort stund.
Varsågoda!



SEN DAGENS

Hej iallihopa!

Hade en stressig morgon, därav den dåliga updateringen. I morse var jag först i stallet och putsade rent sadel, träns och benskydd sen helgen. Satte även på en tvätt innan jag åkte hem. Har jobbar eftermiddagen idag som jag brukar. Var dött på stan trots att det har vart löning. Tråkigt när det inte finns så mycket att göra. I morgon jobbar jag dags passet som är 9.45-17.00. Jag ska hänga om i butiken. Kanske skulle ta lite för och efter bilder? Om jag hinner..
Aja, såhär såg jag ut idag



På mig har jag "tröja" från Acne och skinnjacka från H&M.




EHHH OKEEEJ

SÄGER BARA EN SAK, COME TO MOMA!!!! JAG DÖÖÖR SÅ SNYGG! MIN NYÅRSDRESS KANSKE???


TÄVLINGSDAG NR TVÅ

Hej bloggen!

Sorry för dålig update men ni vet ju att jag har tävlat. Idag gick det ok.


110 cm: Vi gjorde det somär absolut förbjudet, nämligen att riva första hindret!! Han var inte riktig igång och såg hindret ganska sent. Därav petet. Resten av banan felfri.

120cm: Det var en tidshoppning. Fick dock två pet på en linje medoxer 3 galopp språng till räcke. Han blev lite het och jag fick inte riktigt tillbaka honom, därav petet. Han har svårt att hålla reda på sina fötter när han inte är i balans. Men det kommer väl bli bättre sen med styrkan när han blir starkare och jag säkrare. Resten av banan jätte fin.


Igentligen var 120 cm klassen den bästa av alla tre trots peten. Dock var den ganska svår. Litet ridhus, två olika kombinationer med relaterat avstånd efter sväng direkt efter, tight och trippelbarr. Behövde inte ens vara nolla för en placering utan räckte med 4 fel. 
Men jag hade iallafall ett bra flyt runt hela banan och det hela flöt liksom bara på. Ibland kan det faktist vara så att det är bättre att gå ut med 8 fel än en dålig nolla. Sen kan det alltid bli bättre, men jag är skit nöjd med tanke på att det är andra gången vi rider 120! Jag måste bara tillägga att jag iallafall fick beröm av banbyggaren Sara Brink även om jag aldrig pratat med henne. Jag skulle bara fråga hur dags klassen började och då sa hon att hon tyckte att vitnos hoppade fint klassen innan. Kul att höra från någon "okänd". 
I morgon får vitnos vila. Sedan nästan vecka väntar vår sista tävling för i år!



TÄVLINGSDAG NUMMER 1 =)



Idag har vi vart duktiga!! Red 110 cm och hamnade på 4:e placering :) Dock var jag nolla i grunden och fick ett stopp i omhoppningen, det var jag som tappade koncentrationen när jag märkte att vi var i omhoppningen. Skulle gjort en halvhalt innan hindret vilket jag inte gjorde och kom därför alldeles för nära. Men å andra sidan var det bara 3 stycken dubbel nollor av alla starter. Hon på 5:e placering tror jag till och med hade 4 fel i grunden. Så jag är nöjd, han hoppade skit fint resten av banan och var lydig.
I morgon blir det två klasser. Rider 110 cm och 120 cm. Ska bli kul, hoppas det känns lika bra då!

DJURPLÅGERI PÅ HÖG NIVÅ

Tycker jag iallafall att det är! Kolla hur mannen som hoppar hästen dunsar ner i sadeln efter varenda hinder. Jag tycker så jävla synd om hästen, den lär ha/få riktigt ont i ryggen. Tycker det är konstigt att den ens hoppar.
Måste vara någon slags "under häst" eller ngt.. Personligen tycker jag inte att man ska hoppa ocg speciellt inte tävla om man rider som honom. Tyvärr går det inte att kopera filmen men klicka på länken så kommer ni direkt till den. http://www.youtube.com/watch?v=opMiCyoRzYM

Bilder från filmen



Föresstennär jag kollade på ryttarmedelandet igår sås åg jag att tävlingen började klockan 16.00 idag. Lustig tid :S Det hinner ju bli mörkt innan tävlingen slutar. Aja,skönt medsovmorgon iallafall :) Jag ska göra allt jag kan för att inte se ut somhonomnär jag hoppar iallafall!!!


HEJ FREDAG

Hej på er.

Är nu hemkommen från fotograferingen. Det var jag och en till tjej som blev fotade. Vettifan hur det gick, jag kännde mig som en kritvit kötbulle som gjorde sina fulaste miner på varje kort i pricip.
Fotade först lite vardagliga kort och sedan la Caroline på mer smink och vi drog på oss en klänning så det blev lite mer finklädda kort. Jag hade på mig en klänning som jag aldrig har använt eftersom jag inte gillar den. Igentligen är det inget fel på den men den är bara inte "jag". Känner mig helfel och alldeles för putti nutti gullig i den.
Men man får inte alltid som man vill! De var duktiga iallafall, det är nog mig det är mest fel på!
OM, jag säger OM det finns några kort som går att visa så kommer de nog först om ca en vecka.

Ikväll blir det Idol med Arber. Sedan åker jag till Västervik tidigt i morgon bitti och tävlar. Kommer dock hem på kvällen och åker igen söndag morgon. Hoppas det går bra. Red igenom honom lite i morse och han känndes lite stark och stel så jag fick jobba ganska mycket, eller väldigt mycket kanske jag ska säga.
Aja, hur det går återstår att se! Känner mig lite down nu så jag avslutar här.




MIN NYA MYSIGA TRÖJA



Kommer från Acne, modellen heter Blanc new. Färgen kornblå.

Visst är den fin? Den är så pass lång att man bara kan ha strumpbyxor eller leggings under vilket jag gillar.
Jag vaknade nyss iallafall med en ond mage. Åt NÅGRA bitar choklad igår, glutenfria såklart men med laktos, vet inte om det är de som har ställt till det. Det här är fan inget roligt längre.
Ska snart åka till stallet och rida, sen hem och duscha för att sedan åka och bli fotograferad :) Ska bli kul dock inte lika roligt att jag ser gravid ut just nu.. Aja, vi får se hur det går!
Vi hörs senare <3

Ps. Om jag ska köpa skrona så blir det nr 1. Tack för tipsen!

MOT STAN..

Nu ska jag åka in till stan och luncha med Anna Göllas! Ska bli skit kul eftersom vi aldrig (eller okej, jag då) aldrig har tid att ses :P
Var ute hos vitnos i morse, han fick vila idag och imorgon blir det lite trim inför tävlingen!
Vi ses ikväll! Pusss


EHHH OKEJ?

Alltså ärligt talat! Vet inte om ni redan har läst på nätet om Ralph Laurens retuch-skandal?!
Det är ju helt sinnesjukt! Inte konstigt att unga tjejer får ätstörningar om detta ska vara  vårt ideal? Jag förstår inte rikigt hur man tänker när man retucherar en bild suhär. Kolla bara in hennes midea.. Den är som min hanled i princip. Fan vad jag blir arg på sånt här!
Tycker att det är lika dant med vissa klädstorlekar, speciellt byxor när de gör dom så otroligt små i storlekarna. Varför göra en byxa som är ca två storlekar mindre än en normal? Jag förstår inte riktigt vad poängen är.. Det är ju meningen att svenska folket som ska handla och inga super modeller eller??
Jag har sett många tjejer som skiter i och köpa byxor när de märker att de inte kommer i sin vanliga storlek. Jag har gång på gång sagt att de är små i storlekarna men det verkar inte komma in i deras huvud. Självklart ska inte siffran på bxorna spela någon roll så länge de sitter bra men jag VET att man innerst inne bryr sig. Och visst är det roligare att köpa byxor i den storlek man igentligen har istället för två storlekar större? 

Vad tycker ni? Är det inte sjukt? Kolla bara på bilden för i helvete, den är ju as ful!!! Jag ser hellre ut som jag gör än att se ut som henne!


HOLY MY FUCKING GOD!!!!

ÄNTLIGEN har jag hittat skor som jag ÄLSKAR! Asså shit, jag hoppas hoppas att lönen räcker så att jag kan köpa ett par!! Dock får jag inte lön förens på måndag men ååååååhhhhhhhh!

De kommer från Asos.com båda två.



Eller...



Vilka tycker ni att jag ska köpa OM jag har råd? De första paret kostar 55 pund och de andra kostar 100 pund. Jag vet att jag skulle ha mer användning för de första paret men jag tycker att de andra är såå snygga... Dock gillar jag inte riktigt det guldiga på de. 
Vilka tycker ni är snyggast??? 




INSTÄLLD HOPPTRÄNING

Faan, det blev ingen hoppträning för min del idag. Pelle kunnde bara träna vid lunch tid och jag börjar ju jobba då :/ Hoppade runt på några pytte hinder själv i ridhuset bara. Det känndes sudär, han var så glad för att få hoppa så han blev ap-stark efter hindrena. Fick honom dock lite lydigare mot slutet men hade behövt träna för tränare idag. Men nu är det som det är och det är bara att göra det bästa av situationen!
Jag ska ju ändå tävla både lördag och söndag så igentligen behöver han inte hoppas nu innan eftersom han var så fin förra tävlingen men jag tycker ändå att det är skönt att kunna checka av lite grann.

Aja, nu ska jag "laga" den enda mat jag kan vilket innebär spaghetti och färdiga frysta kötbullar som jag kör i micron. Vilken delikatess va? ;)


RUBRIK

Sitter här och väntar på att mina ägg ska bli klara. Till frukost blir det två knäckemackor och två lös kokta ägg. Jävligt god frukost.. Eller inte..
Vet ni vad jag ska göra på fredag? Jag ska bli plåtad igen! Det var en annan tjej som är make up artist som jag känner lite grann sen förr, hon ringde mig och frågade om jag hade lust att vara med. Kommer inte ihåg vad fotografen heter men det ska iallafall vara studio bilder med temat fest om jag förstod rätt.
Först hae jag tänkt att tacka nej men jag måste sluta vara så feg. Varför skulle jag tacka nej för? Det är ju kul att ha lie fina bilder på sig själv. Och blir de fula så lägger jag inte upp dom här, då är det bara att jag behåller de för mig själv.
Är dock lite nervös faktist. Man kommer fotas en och en och i slutet ska det vara någon slags grupp fotografering (kommer vara fler tjejer), får nästan lite ångest över det. Är inne i en "ful period" just nu..

Aja, vi får se om ni får se resultatet sen! Men nu har jag bestämt mig för att göra det när jag fick lite pepp av mina vänner <3

Här får ni två bilder sen förra fotograferingen med Emma


:(

Usch, min dag har vart sådär.. Var som ni vet hos dietisten imorse. Det gick bra, fick veta allt om celaki som det nu heter med lite finare ord. Vad jag kan äta och inte äta. Jag får absolut inte fuska eftersom man kan få allvarliga följdsjukdommar när man blir äldre. Jag ska även hålla mig ifrån laktos just nu eftersom att min tarm är skadad så reagerar jag på det. Har haft väldigt mycket problem med magen sedan i lördags :( Den är svullen och jag och har ont på kvällarna.
Men det är inte det värsta, det är magsåret som jag har haft jätte ont i de senaste dagarna. Men dietisten skulle prata med min läkare så skulle han kontakta mig igen och se vad vi kan göra åt det. Lite lustigt är det ju eftersom de sa att såret skulle läka efter medecinerna jag tog. Det var bara några få procent som det inte läker på. Kan det möjligtvis vara jag kanske? :S

Så nu ska jag alltså äta gultenfritt (som jag gjort ett tag) och även frånhålla mig från för mycket laktos. Jag får inte äta för stora mängder choklad eftersom de inehåller mkt laktos. Faaan, vad ska jag nu äta på i helgen???
Aja, jag ska sluta klaga, det finns de som har det värre.. Vill bara att min mage ska bli platt igen och att mitt magsår ska sluta göra ont ;(


UTERITT

Skulle bara ta det lite lungt idag så jag tänkte att jag och vitnos skulle rida en sväng runt Marby (ett litet bostads område). Det gick ju... Aaa.. Sudär.. Han brukar ju vara snäll och är INGET tittig när det gäller hoppning men nu var det som så att det var en brunn precis vid väg kanten och det är fri sikt till den säkert 60 meter innan. Först stannade han och skulle gå hem så fort han fick syn på brunnen. Sen när vi kom närmare och han i princip skulle gå förbi kommer en katt fram precis vid brunnen som gör att vitnos blir ap-rädd så han vänder tillbaka och sticker en bit.
Envis som jag är skulle jag inte ge mig men efter att ha sett katten fick han ännu mer spöken i huvudet. Han gick i princip 2 steg frammåt och 6 bakåt, ner i dikena, upp från dikena osv.. Till slut när vi hållt på i 15 minuter fick jag trav/galoppera förbi :S Hade inte fått föri honom annars.. Resten av uteritten var an snäll och lugn tills vi kom till en as brant uppförsbacke. Då går det två par framför oss och när de är höst upp (jag och vitnos var några meter bakom) så ser de oss och går då in bland buskarna för att lämna plats åt oss. Väldigt snällt men då blev han SKIT RÄDD för att de stod i busken och tryckte! Haha.. Somtur va gick han förbi de ganska snabbt ändå..
Jag förstår att människor som ser oss komma och rida vill vara snälla och lämna plats men det ÄR mycket bättre att bara stå still där ni är. Annars undrar hästarna varför ni beteer er annorlunda och blir då rädda.

Men men.. Han är annars väldigt snäll att rida ut på och är normalt sett inte så tittig men han börjar väl få lite höstkänslor han med :)
Nej, nu ska jag till dietisten, andra gången gillt!

DRESSYR TRÄNING

Glömmde ju skriva om dressyrträningen förut! Var även någon som ville att jag skulle skriva lite mer om hästar osv. Jag tycker att det är skit kul när ni säger till om ni vill läsa om något speciellt:)
 
Idag tränade vi mycket övergångar. Först från trav till skritt, skritt till trav. Då är det inga slarviga övergångar vi pratar om. Utan en ordentlig halvhalt så att han jobbar med bakbenen ordentligt och håller balansen. Sedan red jag galopp till skritt. Tycker att det är ganska svårt att få till det där.. Jag kommer liksom aldrig till skott med övergången. Men några fina nogranna, övergångar som vi lyckades med.
Tränade även endel bakdelsvändningar. Jag får verkligen inte sitta med handbromsen i där vilket jag lätt gör. I slutet av passet red jag sluta på diagonalen i båda trav och galopp. HAN VAR SKIT FIN! När jag red i galopp skulle jag rida sluta hela diagonalen fram tills några meter innan spåret, skulle då ställa om honom och byta galopp.
Normalt sett tränar jag i 45 minuter men han var så fin idag med så vi körde bara 30 minuter. Visserligen var jag totalt död efter passet ändå:P Det är ju inte lite häst att rida ihop direkt.

Såhär ser vårt schema ut denna vecka:

Måndag: Dressyrträning för Karina Möller

Tisdag: Rida ut i skogen

Onsdag: Hoppträning för Pelle

Torsdag: Vila

Fredag: Rida igenom honom lite i ridhuset

Lördag: Tävla 110cm

Söndag: Tävla 110cm, 120cm


DAGENS OUTFIT



En tråkig måndag som denna blev det kjol från H&M (99:-!), tröja Acne och mina favorit skor från förra året.
Inte mycket folk på stan idag inte.. Fattar inte vad alla gör numera?! Visserligen är det veckan innan lön men ändå. Sjukt tråkigt för oss som jobbar.
Nu blir det färjan 3 och i morgon förmiddag blir det ett ANDRA försök till dietisten :S Whis me good luck :S

OHH WHAT THE FUCK%%!!"#

Det är så jävla typiskt mig! Jag gick upp skit tidigt för att åka till dietisten idag, bokade dressyrträningen lite senare så jag skulle hinna. Stressar som en gris i morse och åker rally genom Hageby. När jag väl kommer till vårdcentralen och ska anmäla mig utbrister receptionisten: JAHA, ska du hit idag?! Dietisten är ju bara här på Tisdagar.. Sedan kollade hon upp det på datan och det stämmde, jag hade kommit fel dag!!! Ohh.. Så jävla typiskt mig. Sen säger hon att det är i morgon kl 11.00 som jag har en tid. Då säger jag att jag är hundra procent säker på att jag skulle vara där kl 8.10. Hon sa att jag skulle åka hem och kolla en extra gång på kallelsen jag fick och om det stod 8.10 på mitt papper skulle jag höra av mig.
När jag sedan åker hem ringde jag mamma och frågade henne vad som igentligen stod på pappret.. Jo, men då står det att jag har en tid den 20/10 (i morgon alltså) klockan 11.00. VART FAN HADE JAG FÅTT DEN 19/10 KL 8.10 IFRÅN DÅ?! Ohh... Fy fan säger jag bara!! Men så går det när jag har min egna lilla almenacka i huvudet :S
Dock så jäävla irriterande för jag är svin trött nu och bara sitter och väntar på att åka till stallet!!!!



Trött och osminkad Emelie just nu.

WHYRED VERKAR VILJA TA LIVET AV MIG

SÅ sjukt snygga tights/brallor Elin Kling hade igår på Blog Adwards, jag tappade liksom nästan andan när jag såg de! Kommer somsagt från Whyred och kommer troligtvis komma ut i butik efter nyår. Faan jag som ville ha dom nu. Jag skulle ärligt talat åka upp till sthlm BARA för att köpa dessa. En sak är säker, de ska bli mina när de väl finns i butik.......



Bild från Elin Kling

BABBEL

Hej på er..

Ligger här i min soffa med datan i mitt knä. Har inget att göra, är själv hemma också. Idag har jag jobbat och ridit somvanligt. Vitnos var lika fin i dag :) Det är så kul att se när utvecklingen går framåt! Hoppas att Karina har tid för dressyr träning i morgon med. Annars får det bli att rida ut, har ridit två dagar i rad i ridhuset nu.
Ska väl hoppträna någon dag med, ha har fått vila helt från hoppningen denna vecka eftersom jag tävlade förra helgen båda dagarna.
Föressten tror jag att jag åt något som jag inte tål igår. Vaknade med världens jävla balong mage i morse! Men i morgon ska jag faktist till en dietist som ska hjälpa mig att lägga upp mina matvanor och berätta lite mer för mig vad jag kan äta och inte äta. Ska bli ganska skönt. Just nu vet jag inte hur det är om jag kan äta mat med soja i tex. Eftersom i soja inehåller det ofta vetemjöl, eller spår av det. Aa, har endel oklara saker som skulle behöva redas ut. Får inte få i mig saker jag inte tål nu eftersom jag ska göra nya tester omnågra månader. Vill inte att de ska bli missvisande.

Nej, nu ska jag kolla om det är något på tv:n.


JAG TYCKER ATT DEN HÄR LÅTEN ÄR SJUKT SEXIG



LYSSNA!!!!

SÅ SNYGG MAKE!

Var inne på denna blogg http://micromiss.se/. Har läst den nu ett tag och tycker faktist att den är skit bra!
Kolla in vad snygg fest make!! Jag dör.



Bilderna är från hennes blogg.

Gud jag är så sugen på att shoppa loss på Make Up Store. Behöver ha massa nya saker.. Vissterligen har jag redan ganska mycket skuggor från dom men jag ÄLSKAR att shoppa loss där. Det känns lite lyxigt att unna sig massa olika ögonskuggor osv. Dessutom blir det ju tusen gånger roligare att sminka sig. Ska även OM jag får en bra lön gå ner till Skin And Beauty och köpa lite Deceleor prudukter till ansiktet. Har redan en natt kräm som är så jäävla bra, måste iallafall ha till ögonen med. Men vi får se.. Måste få lönen först innan jag planerar massor. Ska ju faktist spara med :S

HÄR ÄR DET LUGNA GATAN

Jag jobbar typ maraton nu, massa dagar i rad så det blir lugna gatan för mig ikväll. Arber kommer hit så vi ska käka tacos och kolla på film ikväll. Det blir The Other Man. Hoppas det är bra...
Har inte hänt så mycket mer idag. Var och red dressyr i ridhuset i morse på vitnos. Han och jag är verkligen inne i en bra period just nu :) Böjde honom väldigt mycket och red i väldigt låg form. Har fått order om att jag ska rida honom så en dag i veckan så han inte styvnar till i sin rygg och sina bakben (har en tendens att göra det annars).
Men idag var han mjuk som en gummiboll och skit fin att sitta på! Dock blir det desto jobbigare för mig att rida honom när han kommer igång med bakbenen riktigt ordentligt.. Hehe..
Nej, nu ska jag gosa med min hund, han vill ha lite kvalitets tis (som jag kallar det), det är när bara han o jag kelar.


ÄR NI REDO FÖR EN BILD BOMB?!

Heeej!

För ett tag sedan blev jag tillfrågad av en tjej om jag ville bli fotograferad av henne. Jag tackade ja och sagt och gjort åkte vi till hennes land för att fota! Var hur kul som helst och hon är en skit duktig fotograf!!! Helt grym och hur trevlig som helst :) Hon heter Emma Roodla och ni kan gå till hennes blogg här: http://babiidarling.blogg.se/

Här har ni lite av resultatet! Stort tack till grymma Emma!!

 




Visst blev bilderna fina? Det finns fler men de får ni se någon annan dag :)

ON MY WAY TO WORK

Idag ser jag ut som en panda med otvättat hår i en tofs.


FRIDAY MORNING

Godmorgon på er..

Sitter här och väntar på att mina ägg ska bli klara, äter ju två st varje morgon. Idag blir det inget stallet förrens ikväll. Jag jobbar 9.45-17.00 idag. Så är det någon som vill äta lunch med mig vid 13-tiden?? Det är så himla tråkigt att ha en timmes rast själv. Normalt sett tar jag ju inga raster eftersom jag äter innan jag börjar jobbet.
Ikväll blir det Idol med tjejerna. Ska bli jävligt roligt att se! Helgen blir annars lugn, jag jobbar 9 dagar i rad nu fram till nästa helg så det blir ingen utgång för mig denna helg heller. Visst är jag duktig? Håller i pengarna och tänker på mitt magsår ;)
Nästa gång det blir party för mig är den 31:e okt eftersom Bella fyller år då och ska ha fest. Tyvärr hinner inte min klänning komma tills dess (kommer veckan efter!) så jag får väl rota i garderoben eller något.

Jag var föressten inne på Din Sko igår.. Såg de där skorna som alla bloggare pratat om som är så jävla höga. Nu testade jag de inte men jag tyckte att de var ganska fula faktist. OKEJ, det är sexigt och snyggt med höga skor men dessa var bara för mycket tyckte jag. När jag ser de påminer de mig om sådana skor som typ sådana där goth (heter det så?) människor har.. Ni vet sådana med massa platå??
Nu har jag somsagt inte testat dom.. Någon av er som gjort det? De kan ju alltid vara finare på.. Annars får jag nog ta och göra det om jag är ensam på min rast hehe :P




PS. När jag var inne på min blogg såg jag att vissa ord länkar till hemsidor, det är absolut ingenting som jag har gjort utan kommer av sig själv :S Ska försöka ta bort det.. Bara så ni vet så ni behöver inte klicka på de!

DENNA KLICKADE JAG HEM NYSS :)




Skulle även vilja ha denna kappa för 799:- men den får vänta en månad eller något. Man kan ju inte få allt man vill ha. Inte sant?



Måste faktist säga att H&M har jääävligt snygga kläder inne just nu! Snart släpper de ju tilsammans med Jimmy Shoe, blir spännande att se. Har sett några skor och de verkar vara grymma!
Klänningen hade jag väldigt tur med, den har vart slut hur länge som helst och jag har vart inne och kollat varje dag på hemsidan om de fått in den igen och idag fanns den. Wihoo! Dock hinner den inte komma hem till Bellas fest som hon ska ha den 31:e men den kommer till användning  vid andra tillfällen! Den kostar 499:-.
Erkänn att den är hot??? Det var föressten Emely som tipsade mig om klänningen, vill bara tillägga det ;)


SNYGGA DONNOR



Gud nu är det verkligen höst.. Det är svinkallt ute och jag måste skrapa rutorna på bilen när jag ska till stallet på morgonen. Jag har alltid tyckt att hösten är deprimerande men jag ska verkligen försöka att se det ljusa med hösten. Den behöver ju faktist inte vara så tråkig, allt blir ju vad man gör det till..
Ska snart åka och jobba, har ingen jävla aning om vad jag ska ha på mig. Min garderob är såå otroligt tråkig just nu. Skulle behöva massa nya saker.
Nu ska jag duscha sen ska jag visa er min snygga superläckra klänning som jag precis klickade hem!
På återseende.

DRESSYR TRÄNING

Godorgon på er!

Tränade dressyr igår för Karina. Det gick skit bra (för en gång skull)!! Naevars, det går hela tiden frammåt men vi har våra perioder då vi får kämpa mycket mer och hårdare och då känns det som att man bara står och trampar på samma jävla ställe. Men igår släppte det och så fin som han var igår har han tydligen aldrig vart tyckte Karina :)
Jag red mycket på volten och bara ställde igenom honom så mycket det bara gick och så lågt som möjligt. Gjorde det i alla gångarter och även i igångsättningar och avsaktningar vilket vi lyckades bra med. Detta jobbet fick honom att komma igång med sina bakben ordentligen (=as jobbigt för mig att sitta ner i traven) och i slutet gjorde vi några galopp ombyten, sluta snett igenom och det satte vi perfekt. Det stämmer verkligen att träning ger färdighet!!


Nu sitter jag här och kokar ägg. Ska snart ut till stallet igen. Tror jag ska rida ut en sväng.
Försöker göra det 2 gånger per vecka. Jag tycker faktist att det är jätte viktigt så att man inte bara sitter och harvar fram och tillbaka i ridhuset.

En fråga till er.. Hur ofta rider ni ut?

Föressten, angående filmerna från tävlingen så får jag inte upp dom :S Men nästa tävling jag rider är i västervik den 24-25 tror jag, då lovar jag att jag ska göra ett nytt försök. Nu vet jag ju att några vill se iallafall ;)


Föressten, igår gjorde jag en sak som jag hållt lite hemlig för er:P Men ni får nog se senare idag :P


HAHA NI MÅSTE KOLLA!!!!!



Detta är så jävla bra! Har ni någon gång sett svenska holywood fruar som har sänts nu i några veckor så MÅSTE ni se detta. Klicka bara på play ;)

Nu: Natti.....

SKO-TIPS

Vad som komma skall är dessa skor från Monki. Lär säkerligen inte kosta så mycket heller. Visst är de ganska sjyssta?



BILDER FRÅN TÄVLINGEN






Bilder på mig och vitnos i 120 klassen som vi red i söndags. Vill även passa på att tacka Therese för bilderna jag fick! :)


Jag har en liten fråga till er där ute.. Är ni intresserade av att se filmer från tävlingar??? Jag har väldigt mycket problem med att ladda upp eftersom det verkar vara något som är fel med programmet eller något.
Orkar ju inte sitta i flera timmar för att ladda upp något som ändå ingen vill se. Har fortfarande liksom ingen aning om hur många hästintresserade som läser bloggen nämligen. Några vet jag ju men det är endast ett fåtal.



KAN NÅGON BARA SVARA PÅ MIN FRÅGA!?!

Jag har precis färgat håret, eller utväxten rättare sagt, vill inte se flint skallig ut i morgon :P
Hur som helst var jag iallafall och köpte hårfärg på Coop och det jag inte förstår är hur den kan kosta 80:- där men om man köper i stan på typ Hårvårdsbaren eller Kicks så är den 30:- dyrare! Det är helt sinnesjukt!!!
Plus att de inte kan något på Hårvårdsbaren heller. De har rekomenderat mig fel färg flera gånger nu.
När jag var blond fick jag fel färg så jag fick GRÅA slingor i håret och ja, de syndes, jag överdriver INTE!

Nu sist när jag var där undrade jag vilken färg de rekomenderade att jag skulle ha i min utväxt nu när jag har brunt hår. Då sa jag att jag haft mörkbrunt innan men hon menade på att det skulle jag INTE ha utan jag skulle bara ha brun. När jag färgat klart och sett resultatet så är det helt fel färg! Jag skulle alltså ha litat på mig själv och köpt den mörkbruna så hade jag sluppit att köpa om samma färg en gång till fast enna gången mörkbrun. Ohhh.. ärligt talat, ska man jobba i en sån butik ska man fan kunna något med! Jag vet att det kan vara svårt att veta exakt hur färgen blir på olika hår typer men detta har alltså hänt mig två gånger som brunett och en gång när jag var blond.

Här har ni resultatet. Ingen skillnad mot tidigare bara att jag inte har en vit rant högst upp i skallen.








EN SEN DAGENS

Godkväll

Är hemma från jobbet nu, var ute och gick en sväng med Totte med (min hund) och nu sitter jag här :)
Skönt att denna måndag är över nu iallafall.. Var helt jävla stendött i butiken idag. Såå otroligt tråkigt!
Jag bjuder er på en sen dagens outfit iallafall.
På mig har jag skinnjacka med nitar från H&M, stickat från Resteröds, skor vagabond och väska Tiger.



Föressten, till er hästintresserade, jag håller på att försöker ladda upp filmer från tävlingen men det har hänt något så att det vara är ljud och ingen bild :S Ska se om jag kan få ordning på det, ha lite tålamod bara :)

EN VANLIG TRÅKIG MÅNDAG

Fan vad det ör tråkigt med måndagar. Jag döör. I morse hade jag tänkt att ta sovmorgon men somvanligt vaknade jag tidigt och kunnde inte somna om vilket resulterar i att jag är as trött nu och kommer vara det hela dagen på jobbet..
Jag vill iallafall tipsa er om en fin ring som vi fått in nyligen från Diddi. Finns i olika storlekar och kostar 149:- har jag för mig. Prisvärt!! Ni får dock bortse från mina fula händer och naglar :P




TÄVLINGSDAG NR 2 AVKLARAD

Hej på er!

Har vart dålig uppdatering denna helg med tanke på att jag har tävlat. Men nu är jag tillbaka :)

Idag red jag två klasser. Började med 115 cm. Det gick väldigt bra, fick dock ett ner på det lättaste hindret på hela banan :S Men det var mitt fel, kännde inget direkt avstånd så jag låg lite stort (=lång häst), därav petet. Annars fin.

Debuterade även 120 cm. Där var han ÄNNU finare!! Det var inga som helst problem, han hoppar bara bättre ju högre det blir. Fick in en jävligt bra känsla, red hela banan felfritt förutom sista linjen som jag fick ett pet in i kombinationen. Han hoppade så stort på hindret innan så jag hann inte riktigt få tillbaka honom.
Han måste vara i balans annars har han än så länge lite svårt att hålla reda på sina fötter. Men det gör inget, sånt kommer med tiden när han blir starkare.
Jag testade ju somsagt det nya bettet på honom idag och det ska jag börja använda varje gång jag hoppar. Det andra vart han så jävla framtung och hängde i handen medans detta gjorde att han inte hängde någonting alls.
Nu kunnde jag rida på mycket mer eftersom jag kunnde få tillbaka honom mycket lättare.

Snart, snart hoppas jag att nästa nolla kommer. Saken med mig och vitnos är att jag lika gärna kan sätta nästa nolla i 120 lik väl som 110. Det är liksom inte hindrena som är något problem utan imellan hindrena. Sen är det inga stora missar jag gör men eftersom han fortfarande är så pass grön på tävling så krävs det att jag är 110%. Annars är det lätt att få med sig en om. Men hoppa, det kan han!

Jag har försökt ladda upp filmen men det går inte. GRRR. Hoppas det fungerar i morgon, annars får ni se någon bild.


TÄVLINGSDAG NR 1 AVKLARAD

Kom hem nyss, är sjuuukt trött, mina ben orkar inte bära mig och mina ögon går i kors.
Ska lägga mig tigigt idag efterson jag ska upp jäävligt tidigt i morgon och tävla igen.

Idag gick det sudär, fick ett jävla pet. Otur faktist (normalt sett brukar det vara mitt fel) men vitnos snubblade precis framför hinder nr 2 och fick därmed med sig bommen :/ Men men..
I morgon ska jag testa att rida på det nya bettet, vi får se hur det fungerar :S Men Pelle sa till mig att jag lika gärna kan testa, någon gång måste ju vara den första ändå! Ska med andra ord rida på ett vanligt rakt gummi bett. Han är ju en väldigt känslig häst trots att han ger ett annat intryck. Men det lär ju märkas i morgon ;)

Jag har iallafall världens coolaste häst. Detta var den första inomhus tävlingen och han tittade inte på NÅGOT! Känns som att jag sitter på en häst som är rutinerad fast det är tvärt om.

Aja, ska be pappa filma i morgon så ska jag försöka ladda upp det här om jag kommer ihåg hur man gör :P


DÅ VAR DET... FREDAGSMYYS!

I och för sig låtsas jag som att det är fredag typ varje dag när det gäller min kost. Men va fan man lever ju bara en gång och jag tänker leva gott! MEN idag till lunch åt jag iallafall sallad på Fräcka Fröken men det var så äckligt nu när jag inte kan äta pastan. Onödigt att slänga ut pengar på något man inte tycker om..

Sitter här och väntar på Idol. Ska bli GRYMT KUL att se faktist. Jag har laddat upp med ostbågar (självklart), godis och detta:



popcorn med bio salt med smör smak. Har ni inte testat så berodrar jag er att göra det! Finns att köpa på bion :P

Vi hörs imorgon, då blir det rapport om tävlingen! Tjarrå


T-SHIRT MED PUFF ÄRM




Har nog glömt att visa er denna t-shirt. Jag köpte den för någon månad sedan men sen hittade jag den inte förens idag! Jag som har letat som en idiot efter den så när jag kollade i min garderob så vips var den där :P
Den kommer iallafall från Whyred och finns även i vitt.
Nu ska jag dra till jobbet, funderar på om jag ska äta sallad eller chicken kebab.. Hmm.. Dagens svåraste val (på riktigt).

IT`S FRIDAY BABY

Hallåååå!

Kom precis hem från stallet, red igenom vitnos och packade lite inför i morgon då vi åker till Mantorp och tävlar lördag och söndag. Ska bli skit kul att se hur han beter sig. Tävlingen är innomhus, jag har bara tävlat honom ute så vi får se hur han är att rida. Hoppas han är lika cool som han har vart hitills :)
Dock så tror jag att han kommer vara lite spänd och kanske tittig ändå men det återstår att se!

Igår tränade jag dressyr för Karina, det gick sudär. Men idag var han mycket bättre! Vi tränade på att han ska svara direkt på gas och broms. Jag har en tendens till att vara lite seg i mina hjälper och sitter lätt och "gnor" md skänkeln. Men redan efter en dag var han mtcket bättre. Han måste vara lydig för annars blir han alldles för jobbig för mig att rida.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan dra till jobbet! Kanske slänger in en dagens outfit innan om jag hinner!

PUSS


NU DRAR JAG TILL JOBBET I EN FLÄTA FÖR FÖRSTA GÅNGEN





GISSA VART JAG SKA??

YEEEEY! Om ca 3.5 månad åker jag utomlands med familjen plus ett annat ganska stort sällskap.
Den 30 januari åker vi från Arlanda till Miami, bor där en natt för att sedan gå på världens mest underbaraste båt som vi åket med även förra året, nänligen Liberty Of The Seas! Är största kryssningsfartyget i världen (om inte den nya har kommit ut än?). Vi åker med båten i en vecka fast en annan rutt än förra gången.

Såhär kommer rutten se ut:

Dag 1 Miami, Florida
Dag 2 Till havs
Dag 3 Labadee, Haiti
Dag 4 Jamaica
Dag 5 George town, Grand Cayman
Dag 6 Mexico
Dag 7 Till havs
Dag 8 Miami, Florida

Båten lägger alltså till i dessa länder så man går av av spenderar hela dagarna där.
När vi går av båten så åker vi direkt till Orlando och även spenderar en vecka där :)

Här har ni lite bilder av båten och hotellet vi ska på på i orlando.





Syrran och jag i Miami


Bild från förre året när vi skulle gå på båtern från Puerto Rico, är dock kväll det därav att det är så mörkt och dåligt kort. Men ni ser ju hur jävla stor båten är! Denna gång har vi även bokat hytter så vi har balkong ut mot havet. Wihooo :)

Och så hotelet..

 





TIPS

Nu är jag här igen. Kan inte slita mig från datan. Har fått i mig lite mat nu med, så mår lite bättre iallafall..
Anlednningen till att jag skriver är för att jag vill tipsa alla snygga brudar där ute om ett hett Cheap Monday linne som vi fick in idag.

Erkänn snyggt?




GODKVÄLL

Nu sitter jag här. Är helt slut, sov typ 3 timmar i natt. låg och vred och vände på mig och kunnde inte komma till ro och sova. Men ikväll hoppas jag att det går bättre, känns som om jag ska decka snart. Är helt utpumpad känslomässigt. Har vart berg och dahl bana som bara gått neråt de senaste 24 timmarna.
Men jag ska försöka se det hela som en utmaning. Man blir starkare för varje sak man går igenom, tror jag. Även om det inte är så kul i stundens hetta.

Känner inte att jag kan berätta vad det handlar om här i bloggen just nu. Det är två saker som har hänt så jag håller det för mig själv ett tag tills saker och ting har klarnat upp. Förstår inte varför det alltid är JAG som ska hamna i massa trassel och varför saker och ting alltid ska drabba mig?! Men nu är det som det är och det är bara att acceptera!

Ikväll ska jag kolla på Greys Anatomy (stavas?) och tjuta lite grann. Är så skönt att få ut allting.

Nu ska jag ner och äta lita mat, är så hungrig att min kropp darrar..


ETT FETT STORT STRÄCK

Hej....

Det har hänt endel saker som gör att jag inte har någon lust att skriva här just nu. Men ska försöka att ta mig samman under dagen så kanske vi hörs ikväll?

Hoppas det är lungt.

HOPPTRÄNING

Kom precis hem från stallet. Hopptränade med de andra idag, kul att för en gång skull kunna vara med (jag tränar alltid ensam annars pga att jag inte kan de vanliga tiderna då det är träningar).
Idag testade jag och hoppa på ett nytt bett. Ett vanligt rakt gummi bett, har tidigare hoppat honom på flippan bettet men jag har haft det på översta hålet (då blir det som ett vanligt bett) så jag tyckte att det var onödigt att ha det då han även lätt blir lite framtung på det bettet. Enda skillnaden nu var väl att han ibland mellan hindrena kunnde styvna till i ryggen och byta galopp men han var däremot inte alls tung i handen. Snarare tvärt om. Han är så otroligt lydig och bra i dressyren just nu så när han släpper igenom så mycket i hoppningen så blir han väldigt svår riden, han blir liksom för lydig. Men det är jag som får lära mig rida så helt enkelt. För ska man hoppa de högre klasserna sen så måste man ändå ha hästen så pass lydig så vi kan lika gärna ta det nu istället för senare. Då blir inte klivet lika stort mellan klasserna.

Vi hoppade igenom en serie först som var räcke in (högre) ett språng till en studs (låg), ett språng till bom på backen, ett språng till en fet oxer (lång och hög).  Där inne i serien var han skit fin! Fan vad han hoppar till på oxern! Jag typ ligger på honom över hindret och sträcker fram händerna så långt jag bara kan för att ge honom eftergift. Och det som "otäckt" eller vad jag nu ska säga är att han är så lugn innan hindret. Hilton axlererade ju typ två galopsprång innan så man fick lite fart men vitnos hoppar som bäst om man inte pressar honom något och han har exakt samma tempo hela vägen fram till hindret. Det gör att det känns som att man hoppar i slow motion.
Efter det skulle man direkt fortsätta på en kortare bana (enbart titt hinder). Vicktor hade gjort några nya hemmagjorda hinder :) Vitnos tittar ju inte på någonting, så skönt! Den delen av banan gick lite mindre bra, var då han bytte galopp och hade sig lite mellan hindrena men det är bara att träna.

Jag ska iallafall testa att hoppa på det bettet i helgen på tävlingen. Om det inte alls fungerar på lördagen så byter jag till söndagen. Man måste ju testa för att veta!


NÄR JAG VAR YNGRE VAR JAG EN JÄÄVLA PARTYPRISSE

Det är jag visserligen nu med men hästen och alla tävlingar tar ju sån jäävla tid och jag tävlar ju ganska mycket nu så då får man stå över festandet! men jag har bara 3-4 tävlingar kvar detta år sen blire PARTYYY!!
Sitter vid vår gamla dator och hittade lite party bilder när jag var sisudär 18 år (och med ett ton löshår i skallen som kostade skjortan).. Haha...

  

   

Det var tider det!!

NY DAG, NYA MÖJLIGHETER

GODMORGON BLOGGEN!

Idag är min sista lediga dag, sedan börjar den vanlifa vardagen igen.. Ska bara ta det lungt idag och vara hemma tror jag. För om jag åker ner till stan så vet jag at jag kommer göra av med pengar som jag igentligen inte har. Skulle även vilja hyra typ 3 st filmer men duktig som jag är så ska jag inte göra det heller. Det är ju faktist sådana saker som blir de stora pengarna i slutändan. Precis vad jag behöver dra ner på nu när jag sparar!

Anledningen till att jag skrev var för att jag vill presentera min älskade tuffe (Totte är hans riktiga namn), han ligger här i sängen med mig nu. Min bästa vän är han också. Bliden tog jag igår. Visst är han fin?? Han är 12 år, han är så gosig eftersom att han har lite mycket hud för sin kropp så hänger det lite här och var :)




Nu ska jag gå upp och se vad jag ska hitta på till frukost idag, ikväll blir det hoppträning, mer om det senare. Puss så länge.

SHOES

Åhh, gud jag har shopping förbud tills nästa lön. Jag SKA verkligen börja spara så mycket jag bara kan så jag kan flytta hemmifrån snart. Längtar så jävla mycket kan jag säga och jag kommer inreda GRYMT! Alldeles i min egna stil och det kommer vara utöver det vanliga (jag är inte rädd för att ta ut svängarna), det kan jag lova ;) Självklart kommer ni få se när den dagen kommer men ni hänger väl kvar här på bloggen hoppas jag?

Jag sitter iallafall och dreglar över massa skor som jag har hittat (se men inte köpa denna månad). Självklart vill jag ha de lårhöga men jag visar inte dom eftersom jag redan tvingat er se dom flera gånger :P
Här har ni lite snyggingar iallafall..



Sjyssta va? Alla tre kommer från www.have2have.se . Snart börjar Svenska hollywod fruar, mitt bästa program. Ska drömma mig bort i deras lyxiga vardag...

FILM TIPS!

I lördags hyrde jag en skit bra film som min vän Miriam tipsade mig om. Marley and me, finns att hyra.. Jag tjöt som en gris i slutet! Och då menar jag inte att det kom några tårar utan jag tjöt som om det handlade om min egna hund! Ska inte berätta vad den handlar om för då kommer jag berätta slutet och det antar jag att ni inte vill om ni nu inte redan har sett den..

Jag är extremt känslig när det handlar om djur. Jag älskar liksom djur mer än människor, hur knäppt det än låter.
De sa en extremt bra avslutning på filmen som gjorde att jag tjöt ännu mer. För det är ju faktist så att en hund (eller andra djur) behöver inga fina bilar, inga pengar, de skiter i hur du ser ut, bara du ger de kärlek och älskar de så kommer de älska dig och finnas vid din sida livet ut..


EN VACKER TISDAG

Gud vilket mysigt höst väder vi har idag! Jag tog ut vitnos och red på fältet. Han är skit fin när jag rider där nere och underlaget är perfekt. När jag började rida honom för några månader sedan var han sjukt stark och det gick inte att påverka honom ett dugg. Men nu har jag ridit mycket ute och han har fått lära sig lite vett och ettiket att man inte kan gå hur man vill bara för att man inte är i ridhuset.
Jag är faktist väldigt noga med att hästen ska lyda oavsett om du rider inne eller ute. Jag skenar aldrig runt i galopp på fälten heller utan det ska hela tiden vara kontrolerat och hästen ska jobba. 
Diciplin ska det vara ;) 
Här får ni se vitnos schema för veckan.

Måndag: Jobba på fältet

Tisdag: Hoppträning

Onsdag: Vila

Torsdag Dressyrträning

Fredag: Rida igenom honom och känna att han är mjuk en kort stund

Lördag: Tävling

Söndag: Tävling


Tog en bild från hästryggen, visst ser det mysigt ut?



 

JAG MÅSTE BARA FRÅGA

Vad tycker ni om Camilla i idol??

Antar att de flesta tittar på Idol och ingen har väl heller missat när hon hoppade på Jide (stavas?) och när hon fick rå dissen från juryn.
Jag hejjade på henne till en början, kul när det är någon från Norrköping. Jag tycker faktist att hon har en väldigt fin röst. MEN jag tycker att hon är alldeles för mycket!!
Sen gör hon ALLA låtar hon sjunger till dansbands musik! Hon skulle säkert vara skit bra om hon spelade i ett sånt band, eftersom hon har en väldigt fin röst. Men det känns bara så hel fel i Idol plus att hon babblar så mycket att juryn inte får säga sitt!! Eller vad tycker ni??

Det kommer bli jävligt spännande och se nästa fredagsfinal iallafall! Hoppas verkligen att hon har tagit åt sig vad juryn sagt till henne denna gång.. 



MIN PAPPA ÄR SÅÅÅ SNÄLL

Vaknade klockan 10.00 idag UTAN att vara bakis och ha ånget (får alltid det när jag druckit). Gick upp och åt chips och dumle till frukost för att sedan åka ut och rida vitnos. När jag kom ut så hade pappa vart på macken och tankat full tank i min bil och tvättat den både ut och in vändigt. Visst har jag en snäll pappi? :)

Har har ni bullen (han heter det) glansig och fin.



Men innan jag fick åka iväg sa han åt mig att jag inte fick åka på några skitiga vägar och undvika vatten pölar. Haha JA det är ju lätt när jag ska åka till stallet :P

DEN OSMINKADE SANNINGEN

Jag bestämde mig för att vara hemma ikväll.. Det är seriöst något fel på mig, känner mig exakt lika dan som jag var innan jag tog alla prover och åt medicinen. Jag är så trött att jag skulle kunna sommna var som helst, när som helt. Och då menar jag inte LITE trött. Jag känner mig utslagen på ett lustigt sätt.
Jag har haft ont i magsåret denna vecka med så jag vågar inte gå ut och supa skallen av mig idag. Bättre att gå och lägga mig tidigt och kunna rida ordentligt i morgon. För jag är faktist duktig, även om jag går ut och festar och är hur jävla bakis som helst dagen efter så struntar jag ALDRIG i att rida. Oavsett vad som står på schemat!

Här har ni mig helt osminkad ikväll i min morgonrock en lördags kväll när alla andra är ute och partar loss.







Nu ska jag äta thai mat som mamma har lagat (hon är grym i köket) sen kanske jag ska åka och hyra "The reader", har hört att den ska vara bra. Jag tycker faktist att det är skönt att få bara få vara själv ibland.

Trevlig kväll!! Puss och kram på er mina söta läsare <3

DET DÄR MED ATT SVART ÄR TRÅKIGT ÄR BARA SKIT SNACK!

Svart är dö-hett! Speciellt nu under höst och vinter. Ärligt talat tycker jag ingen annan färg är lika sexig som black.
Hittade några klänningar här som jag sitter och funderar på. Måste hitta en till Bellas födelsedag som visserligen är om typ 1 månad men det är bäst att vara ute i god tid om man ska beställa någon. Här har ni mina favoriter från Asos. Ska jag vara ärlig så tycker jag faktist at Nelly.se suger när det gäller party klänningar. Hittar inte en enda :S



 

Snygga va? Finns mycket skit men sen hittar man de där små guldkornen. Dock är jag lite skeptisk till materialet på den sista klänningen. Men den är snygg med kedjorna i ryggen annars. Ska ändå inte köpa någon idag. Än så länge tittar jag bara.

Även dessa skor som jag har tjatat om förut ska jag bara ha. Men just nu måste jag spara mina money. Fy fan vad tråkigt!!!! 


FÅR SE HUR JAG GÖR

Ska straxt åka iväg till jobbet. Har inte bestämt mig om hur jag ska göra ikväll än..
Antingen en lugn hemma kväll eller en galen natt med mina vänner?! Uhh... Får se vad jag känner sen och om Emelie ska ut eller ej.
Det kommer iallafall vara grymt mycket folk ute ikväll, det är ju en sak som är säker! Men ska jag ut är problemet med kläder igen. Jag trivdes som fan i min paljett kofta som jag hade förra helgen men känns inget kul att köra på samma två helger i rad :S Eller ska jag bryta mot trenden och göra det? ;)
Aja, vi hörs senare!


TÄVLINGEN INSTÄLLD

ÅHHH! Allt bara skiter sig! Vitnos och jag är verkligen en topp form just nu och jag hade sett fram emot tävlingen så mycket som var på söndag (trodde jag). Sen kommer Erik i stallet och säger att tävlingen är i morgon. Jag trodde först att han skämtade men det var jag som hade kollat fel datum. Jag som hopptränade igår och skulle dressyr träna idag. Sen tävla i morgon, det skulle bli för mycket. Så jag sket i att träna dressyr idag. Ringde runt på jobbet för att se om jag kunnde ta ledigt i morgon eftersom jag skulle ha jobbat då och vara ledig söndag.

Så jag satt mig upp och red 20 minuter i ridhuset (behövdes inte mer då han var så fin). Sen när jag putsar alla grejjer får jag reda på att tävlingen är inställd pga kvarka!! FAAAAAN.

Nu missade jag både dressyrträningen och tävlingen. JÄVLA SKIT.

Funderar på om jag ska gå ut i morgon istället.. Busta kommer ju till otten. Ska ni gå ut??


LITE SEXIGA TJEJER OCH BILDER ATT INSPIRERAS AV



 

Visst är de heta?! Nu är det ju höst här hemma men jag tycker att dessa bilder är grymt snygga och sexiga så jag var bara tvungen att visa er :)
Sånna här bilder inspirerar mig sjukt mycket på alla plan. Hoppas de gör desamma med er!

Föressten... Om typ exakt 4 månader kommer jag glassa runt i bikini, ett par solbrillor och liknande shorts. Inte illa va? Mer får ni veta sen.

UNDRA VAD DET ÄR FÖR FEL PÅ MIG

Alltså jag har precis ätit upp ett helt paket med gluten fria kakor plus en hel popcorn påse. ÄNDÅ är jag lika hungrig och sugen på allt som går att äta. Det är helt sjukt! Mamma blir nästan rädd för mig.
Jag hittar verkligen ingen balans med att bara ta en kaka. För mig är det verkligen ALLT eller inget.
Jag äter föör mycket onyttiga saker för att det ska vara hälsosamt. Antingen en godispåse på jobbet varje dag eller så köper jag chips eller ostbågar med mig hem varje kväll :S

Åhhh... Vilket begär jag har just nu! GE MIG NÅGOT ATT ÄTA PÅ NUU!!! Jag skulle göra ALLT för att få äta marabou choklad nu men det är bara att glömma. Jag måste glömma hur det smakar eftersom jag troligtvis aldrig mer kommer få äta det i mitt liv. Buhuuuuu

DAGENS

Hej! Det blev en dålig dagens outfit idag, inget vidare snygg heller då det var kaos hemma som ni såg innan jag skulle åka.
Men här har ni iallafall!




Tröja/skjorta Acne och blå chinos från Whyred.

JÄVLAR I HAVET

Jag som hade bestämmt vad jag skulle ha på mig idag så är t-shirten hux flux borta! Hur fan kan det komma sig?! Har letat överallt... Nu får jag dra på mig något i sista sekunden (somvanligt).
Suhär ser det ut på mitt golv just nu när jag letar utan fucking resultat!!



Dags att kasta in alla tröjor i garderoben igen. Jag är ingen människa som orkar vika mina kläder (förutom klänningar och skjortor). Gör ni det? Är ni duktiga på att hålla ordning i er garderob?

Nu: Jobb.....

HOPPTRÄNING

För det första vill jag säga att jag håller på att frysa ihjäl. Vilket jävla väder vi har här i norrköping idag! Spöregn, hagel och sviin kallt..
Klockan 9.00 var jag framriden och klar för att börja hoppträna. Pelle var i tid också vilket inte händer så ofta ;)
Började med att galoppera över tre bommar på raken på båda långsidorna innanför spåret. Ena långsidan var det skit kort mellan bommarna och på andra var det skit långt. Men det gick bra. Det är ju det jag har tränat mycket på den senaste tiden att kunna korta och länga sprången utan att tappa spänsten i honom. Kul med framsteg för detta hade verkligen inte gått för några veckor sedan.
Efter uppvärmningen satte han upp studs och kombinationer. Det gick fan as bra idag! En av serierna var studs och sedan tre lugna språng till en stor och jääävligt lång oxer (kunnde nästan tro att det med var studs:P) och vitnos hoppade så jävla fina språng! Han öppnade upp sig rejält bak och hoppade upp sig mycket bra.
Får jag bara honom smidig och lydig så har han hur mycket kapacitet som helst. Bara att fortsätta träääna och återigen träääna. Ibland vet jag ju hur man kan känna att all träning är förjäves när man har vissa perioder när det går dåligt. MEN det lönar sig alltid i slutändan!

I morgon blir det dressyrträning. Hoppas det går lika bra. Igentligen blev träningarna för tätt denna vecka men det gick inte att få ihop det på något sätt. Å andra sidan ska ha klara av att gå meeting senare så det är bra träning. 

Nu ska jag ta en dusch. Vi ses senare!

RSS 2.0