MORE MORE FASHION BABY MORE MORE PASSION


Litet shopping tips till er där hemma.. Kanske inte perfekta att använda just nu i detta snö-blask-väder som vi har men snart, snart så hoppas vi att snön smälter och då välkomnar vi våren varmt! Jag skulle iallafall gärna vilja vigla omkring i dessa en vild party natt med mina underbara tejer. Eller vad säger ni? De finns iallafall att köpa på Asos.com för ca 1000:-. Pasteller, åh fan vad jag längtar!


ÄR NI BAKIS IDAG?

HEJ!

Nu är jag här igen, mitt internet har inte fungerat på hela dagen. Lika så uppladdningen av bilder från min mobil. Jävla skit! Idag har jag iallafall tagit vara på dagen. Var ute och red vitnos tidigt imorse. Han känndes inget vidare om jag ska vara ärlig men jag ska eventuellt träna för Roberto på tisdag så då kommer jag få kämpa och rida arslet av mig kan jag lova!!
Efter det har jag och mamma vart och tittat i alla inredningbutiker i hela norrköping typ. Det enda jag fick med mig hem idag var skurmedel osv. HAHA! Soffa hittade jag en men eftersom jag helst inte villvänta 6 veckor och beställa en så ska jag få veta imorgon om jag får köpa visnings exemplaret. Jag hoppas det.. Jag vill ju flytta så snabbt som möjligt men utan soffa flyttar jag inte in. Så är det bara! Allt ska vara perfekt..
 
Det var iallafall väldigt skönt att vakna upp idag och känna att jag inte var bakis!! Helt underbart.. Jag funderade ju på om jag skulle hängt med tjejerna ut men jag gjorde rätt i och stannade hemma :)
Nej, nu ska jag plugga! Eller, försöka plugga kanske jag borde skriva..




ACNE ÄR SOM GJORT FÖR MIG

Det är ju ta mig fan sjukt hur snygga kläder de gör!!! Helt jävla otroligt om ni frågar mig! Normalt sett brukar man ha vissa märken man gillar. Och med gillar menar jag då att man tycker om vissa plagg ett märke gör. Men Acne, alltså jag finner inga ord. Jag älskar i princip alla deras pieces de gör! Jag skulle liksom kunna leva på nudlar i en vecka bara jag får köpa det jag vill ha. Åhhh! Sitter faktist och funderar över vad jag ska ha på mig på min inflyttningsfest (är inte än men jag gillar att planera). Funderar dock på denna.. UNDERBAR!



Inte alls sudär party igentligen men jag vill nog vara mer fashion då tror jag. TROR jag iallafall. Sen vet man ju aldrig, saker och ting kan ju ändras i sista minuten. Annars så har ni denna underbara jacka och brallor som jag skulle dö för.
Då menar jag typ dö för..




Åhhh.. Börjar fundera på om jag ska skära ner min inrednings budget nu när jag tittar på dessa plagg. Haha.. Föressten så hittade jag inte alls mycket på IKEA idag så det blir en sväng till några andra butiker imorgon igen. Nu ska jag försöka sova lite! Trevlig kväll på er! 


DANSA PÅ BORDET



TJENAAA!!!

Det kom in en kille på jobbet och sa till mig att han hade sett mig på youtube stå och dansa på något bord när jag va ute och festade.. Jag fattade såklart noll eftersom senast jag gjorde det var jag typ 18 år (iallafall ute på krogen, hemma på förfest vet vi alla att jag gillar att klättra upp på saker och ting, iallafall mina vänner:P). Då visade han mig iallafall klippet och jag insåg snabbt att det var på Palace förra veckan när det var ladies night! Dock hade jag INGEN ANING om att de filmade när jag dansade eller att de ens filmade över huvudet taget! Haha.. Sen så står jag faktist inte på bordet och dansar, är nog bara filmat från en konstig vinkel eller så.. Tur att det inte va närmare eftersom min gräddbakelse klänning var aningens kort, humpf... 
Vem vet, någon av er som läser kanske också är med på filmen. Gå in och kolla!

SATURDAY

Godmorgon mina kära vänner!

Nu har jag vaknat, eller jag har knappt sovit en blund inatt om jag ska vara ärlig. Har så svårt att stressa ner när jag kommer hem så jag somnade nog inte förens klockan 5. MEN idag är en ny dag och snart ska mamma och jag åka till massa inredningsbutiker inklusive IKEA och köpa allt som jag behöver när jag flyttar. Kommer köpa allt nytt, det enda jag kommer ha med mig är min säng. Hoppas verkligen att jag hittar något, är ju så jävla kräsen och nöjer mig inte med vad som helst direkt..

Gårdagen var lyckad iallafall! Dj:en körde grymt bra musik. Ett golv där de körde massa med Micael Jackson och det andra var vanlig club musik. Jag tog endel bilder men min mobil som jag tog de med verkar inte vilja samarbeta för tillfället. Alla bilder fungerar nämligen att ladda upp förutom de jag tog igår :S
Jag körde iallafall på black and white tema igår och en lättare sminkning på ögonen med knall rött läppstift.
Vi ses senare!


TONIGHT WE GONNA GET FUNKY



Michael Jackson baby! Nu: hämta upp Felix, sedan dra till Palace och fixa innan ni kommer. Hoppas jag får se lite party animals!


MIN KROPP SKAKAR OCH VÄRKER

Alltså AJ! Ni anar inte vilken jävla träningsvärk jag har sedan jag tränade igår. Det är ta mig fan sjukt!! Kan knappt röra armar, ben och då ska vi inte tala om magen. Helvete vad ont jag har i magmusklerna! Men det är bra, måste ju börja förbereda sig för beach 2010. Right? ;)

Föressten så köpte jag grymt sexiga underkläder på Victorias Secret när jag var i USA. Jag älskar verkligen den butiken. Dock så har jag tröttnat på vadderade bh:ah med push up. Jag tycker att det är mycket sexigare och porrigare med bh:ar utan någon som helst vaddering och de ska vara helt genomskinnliga i typ spets eller något annat tunnt tyg. Jag har även beställd några bikinisar därifrån fast på nätet och det har fungerat bra så det kan jag rekomendera om ni vill handla lite speciella och roliga underkläder. 
Här har ni bild på en av de som jag köpte med tillhörande trosor!






EN HALV DAGENS



Ja, idag blev det en gammal blus/skjorta som jag faktist fortfarande gillar och har fått mycket beröm för av olika människor när jag jobbat. Vart den kommer ifrån behöver jag nog inte ens säga..
Annars har dagen gått i ett somvanligt. Imorgon jobbar jag min "sista" dag innan jag är ledig i helgen. Har ändå jobbat 10 dagar i sträck inklusive 2 nätter på Palace. Det är/har vart fullt ös kan jag lova. Ikväll borde jag plugga men jag har så jävla ont i huvudet så jag ska försöka lägga mig tidigt så jag orkar med morgondagen också!


DRESSYRTRÄNING

Nu är jag hemma igen! Träningen gick över förvantan måste jag säga! Som jag sagt tidigare är han en typisk Cardento avkomma. Lite stel och dan, inte naturligt mjuk alltså. Eftersom han vilade de 2.5 veckorna jag var på semester så förväntade både jag och Karina (min dressyrtränare tränare) att han skulle vara stel och lång att rida. Men jag tror faktist att han behövde den där vilan. Han var självklart inte lika fin som innan jag ställde av honom, då gick han ju as bra men om man säger på en skala så var vi på 8 innan jag åkte. Nu börjar vi på 6 och det känns väldigt bra. Då kommer det alltså inte ta så lång tid tills vi är tillbaka igen!
Idag började vi med att flytta honom på volten för att få honom mjuk. När han släppt där gick vi över i galoppen och red med tagen bakdel, fortfarande på volten. Skulle sedan minska volten till så liten som möjligt för att försöka få honom "vända" mycket mer. Vänster varvet som är vårt svåra varv igentligen går mycket bättre i just denna övning. Där sitter jag stadigt i sadeln och stöttar honom på ytter tygeln när han har tendens till att falla. Dock så har både jag och vitnos mycket jobbigare i höger. Jag sitter inte i exakt den rätta positionen, tappar honom lätt på yttertygeln vilket resulterar i att bakdelen blir lite vinglig och glider lätt ut till höger. Men det är bara att träna!! Det kommer..
Jag känner att jag är lite efter i mina hjälper nu när jag inte vart igång. Men somsagt, både Karina och jag var väldigt glada över att han var så fin trots allt! Vitnos försöker verkligen även om han tycker att det är jobbigt. Och det är det som är det viktiga, att hästarna trivs med det de gör och VILL göra jobbet. Nu är det bara att träna och återigen träna! Snart börjar tävlingarna :)



Bild tagen av Emma Roodla


BIK BOK



GODMORGON!
Vakade innan väckarklockan ringde imorse för jag har en grym jävla mensvärk!! HATART eftersom jag inte får äta några Ipren, Pandoil eller något. Enast Alvedon och det suger ju helt ärligt talat. Kan knappt stå på benen känner jag (ligger i sängen nu).
Aja, jag köpte iallafall dessa jeans shorts uppe på Bik Bok igår för 299:-. Vet inte om jag ska behålla de eller ej. Anledningen till att jag köpte de var nämligen för att jag ska ha något att ha på mig imorgon när jag jobbar på Palace. Dock strider det mot mina regler att köpa saker jag bara kommer använda någon gång. Hmm... Tycker ni att jag ska behålla dom?!
Nu ska jag försöka ta mig ner från sängen, krypa till badrummet och borsta tänderna. Jag har nämligen dressyrträning nu på morgonen. Ska bli jälvigt intressant nu när han har vilat och se hur han känns. Återkommer senare! Au Revoir


DAGENS OUTFIT + NY TRÖJA






Det var länge sedan jag la upp dagens outfit och kännde att det var dags nu! Jag har iallafall på mig både nya byxor och en ny tröja som kommer från Acne (oväntat va?). Byxorna är typ som ett par jeans men utan fickor och med dragkedja i rumpan. Sitter som ett smäck! Tröjan ligger på 899 och byxorna 1199:- (tror jag?).

Angående förra inlägget, som jag skrev ÄR jag singel och ni kan sluta tycka synd om mig att jag inte skulle ha någon självrespekt eller är blåögd osv. Aja, skit samma, jag orkar inte ödsla massor tid och energi på negativa saker och folks spekulationer!
Nu blir det att plugga matte, igen.. 


KOMMENTAR

KOMENTAR

hej tycker du verkar vara en mkt bra tjej :) jag skulle vilja dela med mig av en liten händelse ur mitt liv, då du verkar ha många besökare så kanske detta når ut till lite fler än till de få som läser min blogg. jo jag har varit tillsammans med en kille i ca 7 år, under vårt förhållande har han varit otrogen flera gånger, jag förlät honom hela tiden men han fortsatte han sa att han aldrig mer skulle göra nåt sånt och att han älskade mig över allt annat. det slutade med att jag blev så svartsjuk att jag var tvungen att hålla koll på honom hela tiden, ringde honom om undrade vad han gjorde, var han var, vem han var med. jag blev till och med arg över att han addade tjejer på facebook eller att nån tjej hade kometerat nåt på facebook. jag mådde så dåligt över att vara orolig hela tiden att jag blev deprimerad, han forsatte i hemlighet att ha kontakt med tjejer och flörtade hej vilt, vi gjorde slut och jag var fortfarande jätte svartsjuk och skulle ha koll på vilka han träffade osv tills jag en dag sket fullständigt i vem han träffade vem han pratade med, jag insåg att jag var värd så mkt mer än en kille som hela tiden ljuger och är otrogen. Så alla ni tjejer där ute som hela tiden förlåter era killar... dom kommer att göra det igen och igen, hur mkt de än säger att de älskar er, gå vidare och hitta en bättre kille för det är ni värda, annars går man där hela tiden och undrar vad han gör och vem han är med och tillslut blir man galen...

//johanna

Hej Johanna!

För det första tycker jag att det är tråkigt att du skriver så. Antar att det är mig du syftar på och inte dig själv. Självklart visste jag att jag skulle få kommentarer eftersom som jag skrev är det VÄLDIGT många som är såå otroligt nyfikna på om jag eller Arber är tilsammans/ om vi är vänner/ om jag dejtar någon ny/ om jag är tilsammans med någon annan eftersom folk har sett mig med andra killar osv.
Dock är det lite tråkigt att folk bara vet halva sanningen av allting. Lika så du. Men jag låter er/dig fortsätta spekulera för det gör bara mig mer intressant, fler går och smyg tittar på mig i butiken och allt fler läser mig blogg. Kul att du vågade kommentera iallafall ;) Vi kan ju ta en fika någon dag annars så kan jag svara på frågor du undrar över? Bara du och jag?

THIS IS IT



Nu på fredag kör vi This Is It tema på Palace. Det kommer bli grymt bra med massa musik från michael. Så gillar ni honom ska ni ABSOLUT komma! Ni kan självklart komma in till mitt jobb och hämta fribiljetter som gäller innan 00.00. Annars har jag några stycken som jag kan skriva upp på gästlistan som gäller hela kvällen (dock begränsat antal) så det är försten till kvarn.. OM ni är intresserade skriva i komentarsfältet då så fixar jag det!

Nu ska jag till banken en sista gång och fixa allt med lägenheten, sen blir det en sväng på stan att hitta outfit till fredag och kolla lite inredning innan jag börjar jobba!

SVAR PÅ FRÅGORNA

Här kommer svaren för er som är intresserade..


Hur många besökare har du? Hemligt ;) Nevars men det varierar ganska mycket om jag ska vara ärlig.

Hur kommer det sig att du började jobba på Palace? Jag blev faktist tillfrågad av Muffe. Så jag sökte alltså inte. När han frågade tackade jag eftersom jag tyckte att det var en rolig grej.

Träffar/dejtar du någon kille nu? Om inte, Skulle du kunna bli tillsammans med din förra kille (kan ej namn) igen?
Haha, jag är singel! Dejtar och dejtar.. Vill helst inte gå in på mitt privatliv även om jag vet att många är vääldigt nyfikna........

Har du några planer för att flytta ifrån Norrköping?
Ja, det är väldigt troligt att jag kommer flytta. Dock inte nu!

Kommer du åka utomlands något mer i år?
Har ingen resa bokad än så länge men jag kommer säkert åka iväg antingen i sommar eller i höst!

Hur lång är du?
Jag är 167.5 för att vara exakt.

Trivs du på ditt jobb? Kan du tänka dig att jobba så hela ditt liv?
Jag älskar mitt jobb, jag har ju turen att jobba med så bra märken och får följa med på inköp. Men jag kommer inte jobba i butik hela mitt liv, nej.

Är du nöjd med ditt liv och är du lycklig?
Ska jag vara ärlig så är jag skit nöjd med mitt liv just nu och jag är lycklig :) Jag har väldigt svårt för att vara nöjd med saker och ting annars. Det är därför jag gör så mycket olika grejer hela tiden och sätter stor press på mig själv. Men det känns som att allt går åt rätt håll om jag säger så!!

Ingen direkt fråga, men skulle inte du kunna berätta mer om dina tidigare hästar, du hade väl en brun innan vitnos? Har du haft flera får du gärna ta dem med.
Ja, jag hade Hilton (den bruna). Honom hade jag iallafall i ca 3 år (tror jag det var?) och jag tävlade honom upp till 120cm. Dock så sålde jag honom i sommras till en jätte gullig tjej i Linköping, så han bor inte så långt borta. Just nu har jag "vitnos" som han kallas efter Cardento. Han är en riktig bjässe, stor häst med andra ord. Vi har bara startat några tävlingar förra säsongen 120 klasser så detta år blir vårt första riktiga tävlingsår tilsammans. Framöver ska vi upp i klasserna tilsammans!! Sedan har jag haft många foderhästar innan jag köpte egen. Dock har jag inte riktigt tid att skriva om alla. Men det kommer fler hästinlägg framöver och filmer från tävlingar! 

När ska du ha inflyttningsfest? :D haha skojar! :P
 När jag fått ordning på lägenheten. Sugen på att komma? ;)

Vad är snygg stil på en tjej? vad är big no?
har du vart ihop med en utlänning? vilken nationalitet isåntfall?

Börja fotografera sånt du ser i butiker då du är på shoppingrunda.. alltså sånt du tycker är snyggt, så man får lite inspiration:)
Snygg stil på en tjej.. Alltså jag kan ju tycka att många olika stilar på tjejer är snyggt. Både lite mer dressat och lite mer avslappnad, skön stil. Jag tycker att man ska exprimentera och hitta sin egna stil. Jag varierar väldigt mycket själv! Ett BIG NO NO för mig typ ett par svarta bommulsleggings tilsammans med en sån där GinaTricot tröja (sån där lång oversized). Ser inte modernt eller snyggt ut för 5 öre. Jag har tusen andra saker som jag tycker är hel fel men blir lite mycket om jag ska dra upp allt här.
Ja jag har vart tilsammans med en kille som kommer från Kovovo. Muslim alltså!
Självklart kan jag börja fota saker när jag är ute på stan! Jag brukar faktist göra det men glömmer lägga upp bilderna :) Men jag ska bättra mig!

Vad anser du är vårens måsten för tjej?
Vårens måsten är helt klart ljusare färger i pastell, beige osv!! Annars kommer trenchcoaten tillbaka. Tänk dig lite mer kvinnligare än vad det har vart. Nu säger jag inte att det inte kan vara nitar osv men inte lika "hårt" som det vart tidigare. Även lite tunnare tyger, draperingar osv.

hur ska du inreda din lägenhet, vilken stil :)?
Det är hemligt, har inte ens berättat för mina vänner. De får se på min inflyttningsfest :) Men det kommer vara stilrent, modernt och lite speciellt, självklart :)

Är du singel ? när ska du svara på allas frågor, väntar :)
Jodå men det är jag ;)

Ja, det var väl det. Inte så många som undrade något, men hoppas att ni som ställde frågor fick svar! Verkar som väldigt få kommenterar saker just nu. Men aja, det är inget tvång men vore kul att veta vilka ni är eftersom ni är betydligt fler som läser än som kommenterar:P Aja, nu ska jag plugga... PUSSSSSSSS

 


TÅRAR



Åh, gud. HUR kan jag ha missat att se denna video?! Gud vad ledsen jag blir. Både på gott och ont. Det finns många människor som hjälper andra länder och människor när de lider men samtidigt så mår jag dåligt av att veta att när vi sitter här hemma och klagar över att det är kallt, kan inte bestämma oss över vilken klänning vi ska köpa osv. Det finns de personer som verkligen lider.
Jag var ju faktist på Haiti när jag var på kryssningen. Det var blandade känslor faktist. Royal Caribbean har en "egen" halvö som är dereras. Där är det värsta paradiset verkligen.. Dock är det några av by borna som har några stång och säljer saker de gjort, typ tavlor, smycken osv. Annars är det ett inhägnat område eftersom det skulle vara alldeles för farligt där annars. MEN det hjälper deras land att båten stannar där, turisterna handlar av by borna och varje gång båter lägger till på Haiti så lastar de av hur mycket mat som helst och kör till de drabbade. Fanns även lappar på båten som man fick när man gick ombord där man kunnde skänka pengar.
Allt känns bara så konstigt när man tänker på det. Livet är faktist bra orättvist..

NYA SKOR

GODMORGON!!
Kom precis hem från stallet, var och red vitnos somvaligt innan jobbet. Håller ju fortfarande på och sätter igång honom så därför är det dåligt med inlägg som handlar om det men om ca 2.5 veckor så börjar tävlingarna så då kommer ni får se lite filmer, bilder osv! Håll ut bara ni som är hästintresserade :)

Jo, jag tänkte att jag skulle visa ett par nya skor som jag köpte när jag var i USA. Det är inga skor man dör för eftersom jag köpte de i syfte att jag skulle kunna jobba i de på Palace (jobbar ju från typ 21.15-03.20) så jag var tvungen att ha ett par skor som inte var alltför höga.
Köpte de på Forever 21 för ca 180:-!!! Snacka om fynd.......




EN LITEN NYHET KANSKE?!

VET NI VAD?! JAG HAR KÖPT LÄGENHET TRALALALALALA!!! Och gissa när jag flyttar?! På måndag, alltså om en vecka!!! Det är en etta på 34 kvardat, balkong, ligger på östrapromenaden (tar bara ca 7 minuter att gå till jobbet) och den är typ helt nyrenoverad :) Dock måste jag tapetsera om osv så jag flyttar inte in på måndag men såfort jag köpt möbler och tapetserat så kommer jag flytta in. Tar väl en vecka eller något kan jag tänka mig.
Kommer nog bli hur bra som helst, är nästan bara ungdomar som bor i huset med :P Bilder får ni se sen när allt är färdigt, självklart!! För det antar jag att ni vill?
Åhhh vad jag är glad! Föressten, om ni har några fler frågor så skriv i inlägget under.


FRÅGESTUND

OKEJ, det var någon som ville att jag skulle ha en frågestund så jag tänkte att jag gör ett litet försök. Fråga vad ni vill så ska jag försöka svara :) KÖÖÖR


SÖNDAG

Jaha, då var även denna söndag snart slut. Dagarna går alldeles för fort känner jag. Vore skönt om dygnet hade några fler timmar.

Tänkte visa er Dans outfit som jag tycker var ganska sjysst. Dock gör den sig inte så bra på bild då tröjan är väldigt snygg i verkligheten. Den är mintfärgad och lite "sliten" precis i mudden på armarna.
T-shirten kommer från Fifth Avenue Shoe Repair, tröjan Acne och jeansen Acne.


CHEAP MONDAY

Titta vad vi har fått in i butiken!! Jag vet att det har varit efterfrågan på dessa brallor så därför tänkte jag informera er om att de har kommit in nu. Skit snygga, modelen är Zip low, alltså väldigt tight i benen (stuprör) med låg gren. Kostar 599:-. Vi fick inte alls många så är ni sugna på ett par så får ni nog skynda er på. Bara ett tips :)
Nu ska jag duscha, har vart och ridit (håller på att sätta igång vitnos nu efter nästan 3 veckors vila). Sedan blir det jobb!

Snälla Carro som modellar lite.


TRÖTT!? JAG!?

Hej på er!
Shit, idag har det vart en kämpig dag kan jag ju säga. Från första dagen sen jag kom hem från USA så har jag jobbat, jobbade igår fram till 19 och klockan 21.15 skulle vi som jobbar med "The World" ses på Palace och där jobbade jag hela kvällen och var hemma klockan 4 inatt. Sen var det bara upp och hoppa imorse och jobba på D&Company. Haha, ni kan ju gissa om jag var fräch när jag kom till jobbet?! Var så sliten imorse att jag inte ens orkade kolla i garderoben vad jag skulle ta på mig så det blev samma outfit som dagen innan. Men men, det var värt det eftersom vi hade skit kul igår kväll! Var någon av er där? Hade ni kul? Här kommer bilder på min gräddbakelse som jag bar kvällen till ära (ursäkta den dåliga bild kvalitèn).














PAAAANNIIIIKKKKKKKKKK

OH GUD VILKEN PANIK JAG HAR! Lämnade in en klänning till skräddaren som jag ska ha på mig ikväll och han har gjort den alldeles för kort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vet inte vad jag ska ta mig till!! Men då vet ni varför om ni undrar varför jag kommer stå som en skylt docka..
Fan. Bilder kommer imorgon på klänningen. Gahhhhh




ACNE BABY

Igår var jag somsagt i Stockholm på inköp hos Acne. Jag kan bara säga en sak. OMG, höstens kollektion var så jävla GRYM! Jag skulle kunna tänka mig att bära i princip alla deras plagg. Speciellt de i main collection dock är vissa plagg väldigt dyra så det går inte att köpa in till butiken. Jag ska iallafall spara pengar tills höstens kläder kommer in (blir i augusti sa säljaren). Vi försökta iallafall få tag i godbitarna som inte är alltför dyra. Kommer bland annat komma in en rå sexig klänning.
Jag har faktist köpt en ny stickad tröja från Acne Pop Classics som vi fått in i butik. Bild på den kommer senare.
Funderar även på att köpa dessa skor till våren, eller tills snön smälter rättare sagt. Nämligen ett par Pistols. De kommer vara grymt snygga till min stil som jag ska ha i vår.



Föressten så fick jag en jätte fin komplimang igår påväg till sthlm. Var en kvinna som satt bakom mig på bussen och så knackade hon mig på axeln och sa att det var en fröjd att sitta bakom mig och titta på mitt hår för att färgen var så fin. Även vår säljare på Acne påpeka att jag hade så fin hårfärg. Det är alltid roligt att höra när man gör något nytt med håret. Jag var ju faktist lite skeptisk till att färga det ljusare först. Aja, nu ska jag fixa mig lite. Har ett ärende att fixa på stan innan jag börjar jobba! Ikväll är det Palace som gäller. PARTYYYYYYYY JAG HOPPAS VI SES DÄR! Tills dess ska jag bara fundera ut vad fan jag ska ha på mig ikväll :S






STOCKHOLM

Godmorgon! Fy helvete vad dåligt jag har sovit inatt. Somnade vid klockan 3 och gick upp för 30 minuter sen. Undra hur jag ska orka med denna dag :S Lär förhoppningsvis sova gott när jag kommer hem ikväll iallafall.
Idag ska jag nämligen upp till Stockholm på inköp hos Acne. Ska bli sjukt spännande att se den nya kollektionen :) Ska även titta på två andra märken och se om de är något att ha.
föresten, till er som vill ha biljetter till LadiesNight så finns det att hämta på mitt jobb idag och imorgon!! Okej?
Nu måste jag fixa mig lite snabbt. Får se om jag hinner blogga ikväll när jag kommer hem, annars ses vi somvanligt imorgon!
Ps. Hittade en fin jacka på Monki igår som jag skulle vilja ha till våren. Endast 500:-!



Pusss

HOME SWEAT HOME

Godkväll kära bloggen.
Det är faktist rätt skönt att vara hemma nu när man kommer in i alla rutiner. Idag var det en lugn dag på jobbet. Jobbade själv men hade en praktikant som höll mig sällskap några timmar. Vi har iallafall fått in massa snygga kläder!! Både från Dagmar och Acne. Ni anar inte HUR shoppingsugen jag är. Det är ta mig fan helt otroligt. Men en sak ska jag köpa iallafall, har dock inte bestämt mig vad än. Men jag tänkte visa er ett par jeans från Dagmar som är as grymma och linnet vi fick in. Oh jag dreglar.





Dåliga bilder, jag vet men jag tog kort med min mobil. Föressten, imorgon ska jag till Stockholm på inköp. Gissa vart? ACNE BABY ;)

EN SOVANDE EMELIE

Hej!
Åh gud ni ska veta hur trött jag är. Kom precis hem har vart och färgat/klippt håret. Var tvungen att göra det eftersom jag såg ut som en skräcködla.
Jag är så otroligt jetlagd (stavas?). Känndes som jag gick upp mitt i natten imorse eftersom tiden inte alls stämmer överens med den vi har i Sverige. Nu ska jag äta lite och sedan åka in till jobbet. Jag hoppas verkligen att vi har fått in massa nya, snygga kläder. Är så shopping sugen.. Visserligen ska jag spara mina pengar men ändå.
Vad ska ni göra idag då?!

Föressten tjejer, ni kommer väl på Ladies Night på Palace nu på fredag?! Jag kommer vara där för första gången, wihoo :) Hoppas att jag träffar några av er där med!!

Bild på håret. Håller på att försöka få till en snygg nougat färg. Eller det är det som är målet innan sommaren. Vad tycker ni?


DAGS ATT SÄTTA PLÅSTRET BAKOM ÖRAT IGEN

Godmorgon! Nu är det dags att packa ihop resväskan igen och bege oss mot flygplatsen. Det kommer bli en väldigt jobbig flygresa. Först åker vi från Orlando till Detroit och där har vi en väntetid på lite mer än 3 timmar. Sedan åker vi från Detroit till Paris och i Paris ä väntetiden till planet hem till Sverige 5 TIMMAR!!! Och sen till arlanda då. Kommer alltså hem tisdag kväll (imorgon) vid 22-tiden. Då är det bara att försöka ställa om tiden och gå och lägga sig för sedan är det stress som gäller. Massor jobb, palace, sätta igång vitnos och plugg som gäller!!
Igår kväll var vi och åt på samma resturang som vi åt på för några dagar sedan. Så jag tänkte visa er vad jag hade på mig. Svarta höga Acne brallor, tub body från Acne och ett nytt halsband från Forever 21. Hade även en kavaj över med eftersom det är såååå kallt här!


 




SNART ÄR JAG HEMMA

Godmorgon!

Kom precis upp, har vart nere och käkat frukost. Idag är det lika kallt som det vart alla andra dagar. Dock så ska vi ta det lungt eftersom vi flyger hem imorgon. Igår var vi på Disney World men det var så sjukt mycket folk och 1 timmes väntetid till alla attraktioner så vi åkte faktist hem efter några timmar. Men det är sjukt hur stort det är! Alltså Disney är uppdelat på FYRA olika parker. Vi var bara på en av dom och de är så stora så att man hinner bara med en park på en dag (heldag). Så gillar man Disney är det perfekt :)
För någon dag sen var vi även på Sea World. Vi såg sjö lejon, delfiner, späckhuggare och mycket mer! Alltså jag höll på att börja grina när vi såg späckhuggar showen. Den var så rörande och fin. Det var där de spelade in rädda willey (stavas?). Kommer ni ihåg den filmen?! Showen var iallafall helt fantastisk och jag filmade faktist med min mobil men tyvärr så vet jag inte hur man för över filmerna till datan från mobilen så ni får se lite bilder istället.









På tisdag kväll kommer jag iallafall hem för er som vill veta så då ska jag försöka att börja blogga somvanligt igen. Jag har iallafall försökt att uppdatera härifrån så mycket jag kunnat. Dock hade jag gärna stannat är i USA. Skulle mer än gärna vilja bo här eftersom jag trivs så bra med folket. Hemma i Sverige är alla så tysta, tilbakadragna och man får inte sticka ut mer eller ha andra åsikter än resten av sverige för då tycket folk att man är störd. MEN jag har faktist endel förhoppningar och förväntingar nu när jag kommer hem så det ska bli ganska kul det med faktist :) Plus att jag har alla mina underbara vänner hemma. Jag lär komma tillbaka hit så det är ingen fara ;)

Vi ses hemma i Sverige mina vänner och läsare!!

REGN OCH 9 GRADER

Ja, vår sol och bad semester är allt annan än varm. All färg är borta. Jag som blev brun på båten =( Buhuu.
Idag har vi vart och shoppat på Florida Mall, ett skit stort köpcenter. Fick med mig några saker :) Dock får ni vänta och se vad jag shoppat tills jag kommer hem. Orkar inte stå och fota allt nu. Visserligen är det bara några grejer eftersom att jag har shopping förbud. Varför kan jag dock inte säga just nu. Men ni får veta det snart om några dagar!
Mitt humör sprack dock innan vi skulle åka hem. Jag hade hittat ett par as snygga Armani brillor och skulle gå och köpa dom de sista jag gjorde innan vi skulle åka hem så var det SLUT!!!! Jag fick nästa hjärtattack eftersom jag hade gått och längtat efter de hela jävla dagen! Dock så var de nyinkommna så de sa att de kanske skulle få in de om någon dag igen. Men eftersom att vi ska på Disney World imorgon och eventuellt på söndag med så lär vi inte hinna tillbaka dit :( 

Imorgon ska det iallafall bli 9 grader så hela familjen fick köpa fleectröjjor igår när vi va på Sea World eftersom vi trodde att vi skulle frysa till isbitar i våra chinos och tunna tröjor.

Aja, nu ska jag ta ett bubbelbad och värma mig lite sen ikväll ska vi ut och äta på någon fancy resturang.

Bye Bye!

BRRR IT`S FREZZING

Fy fan vad det är kallt här! att komma från karibien där det är ap-varmt till att ha 11 grader här i orlando känns som att komma till nordpolen! Vi har ju fan inte med oss några kläder så jag har gått och blivit jätte förkyld. Typiskt.. Så kallt som det är här har det inte vart sedan jätte länge tillbaka. Det är världens grej för de och de varnade till och med på nyheterna att man skulle ta på sina barn varma kläder innan de går till skolan. Är snö kaos i delar av USA med som gjort att det vart massa inställda flygplan, även härifrån Orlando pga snö-kaoset. Normalt sett brukar det vara 25 grader här vid den här årstiden så ni kan ju förstå att de som bor här tycker att det är ännu kallare än oss! De går omkring i mössa och täckjackor, vilket kanske är lite överdrivet :P

Aja, igår var vi iallafall på The Universal och jag har bara ett ord att säga: SÅ JÄVLA GRYMT! Tänk er att de byggt en hel låtsas stad som liknar San Fransico och sen har typ E:T, Shrek, Simpsson osv alla en varsin "attraktion". Shrek var som en enorm bio salong som man gick in i och såg 4 dimisionellt. Plus att det sprutade vatten, klättarde spindlar på benen osv när man såg det på bion så det känndes som man var en del av det.
Mumien hade en jäävla äcklig berg och dahl bana i kolsvart mörker så jag höll på att skita ner mig.
Men värst av allt var nog Simpsson (alllt är innomhus så man ser och vet inte vad det är för slags karusell eller bio innan man kommer in). Då fick vi först delas in och gå in i små rum och se en kort film av Simpsson, sedan slussades vi ut därifrån och fick sätta oss i en vagn med 8 pers (sån man sitter i på en berg och dal bana). Jag var helt säker på at det var det vi skulle åka men sen hissas vi rakt upp i ett hål i taket och kommer in i en enorm bio salong typ.. Skärmen var runt hela rummet om man säger och sen började den åka berg och dahl bana (på skärmen och vagnen vi satt i åkte upp, ner, åtsidan, bakåt) precis som man satt i en riktig. Åkte även upp i rymden och krashade med massa saker och åkte upp och ner. Alltså det är svårt att beskriva men jag som är så jävla feg när det gäller sådana säker och blir åksjuk för minsta lilla kan ju tänka er hur jag mådde efteråt!!!!! FY FAN. Efter det var ju min dag förstörd kan jag lova.. Fast idag mår jag bra!! Haha, usch..

Aja, nu ska jag ta på mig alla kläder jag har så ska vi åka till Sea World och titta på delfiner och späckhuggare.


PICTURES

HALLÅ! Hur är läget hemma i Sverige?! Jag har precis käkat lite frukost (ägg och majskolvar). Idag är det dåligt väder så det kanske blir lite shopping om vi har tur. Ska nämligen på pirat middag ikväll. Låter lite lustigt och vet inte riktigt vad det är men de rekomenderade det här på hotellet så vi ska testa det. Igår var vi på en italiensk resturang på Disney downtown och gissa vad?! DE HADE GLUTENFRI PASTA!!!! Åhhh, alltså ni förstår inte, jag har inte kunnat äta mig mätt (på god mat) på nästan hela resan!! Jag blev överlycklig iaf :)
Nu när vi har fri internet här på hotellet slänger jag upp lite bilder från däck på båten så ni får se hur det ser ut. Går nämligen snabbt att ladda upp bilder här!


















ORLANDO

Nu sitter jag här på hotel rummet i Orlando. Vi gick av båten i morse och åkte direkt och hämtade syrrans och pappas bagage på Miamis flygplats (kom bort när vi flög hit) och hyrde en mini buss för 16 personer. Vi är visserligen bara 7 pers men vår packning fick inte plats i någon mindre bil! Haha.. Vi tog iallafall en roadtrip hit till Orlando och chekade in på ett underbart fint Hilton hotel.
Rummen as fina, stora och i somrummet har vi bubbelbadkar ;)
Kom precis upp från baren och resturangen där vi åt middag och drack lite drinkar. Känner mig lite halv full nu måste jag säga. TYVÄRR är det inget vidare bra väder här :( Några dagar ska det regna och de dagar det ska vara fint väder är det inte mer än 15 grader. BRRR. Ingen av oss har ju med sig sådana kläder. Jag är så nojig att jag ska vara lika vit när jag kommer hem som jag var innan jag åkte. Jävla skit också.. Men vi ska iallafall på massa parker och attraktioner så det ska bli roligt. Tur som fan att jag åkte hit i min skinn jacka så jag har något att ha på mig..

Nej, nu ska jag lägga mig och kolla på tv.


MEXICO

Godkväll på er där hemma!

Vi kom nyss på båten igen, har vart på en väldigt flådig strand idag. How lovley?! Precis innan vi skulle ta taxi tillbaka till båten kom det världens oväder. Vi slapp dock regnet men det blåser som FAN ute på havet :( Usch, jag är skit rädd ju. Det enda jag tänker på är Titanic.. Jag blir så rädd när det gungar och det lär det göra ikväll när vi lämnar hamnen.
I morgon är vi till havs och på söndag lägger vi till i Miami. Då har vi hyrt en "buss" för 14 personer och ska då köra till Orlando. Dock kan det bli ändringar eftersom att vädret där inte vart det bästa. Har nämligen vart 14 grader och regn vissa dagar.. Men om det är så hela veckan kommer vi boka om hotellet och vara kvar i Miami ett par dagar istället. Men vi får se hur det blir! Tråkigt bara om brännan hinner gå bort innan vi ens är hemma =( Men, det är inte hela världen!

Föressten, ni anar inte hur hungrig jag är.. Det är ta mig fan försrkräckligt! Jag kan knappt äta någon mat!! Blev nästan lite ledsen idag när vi va på stranden i Mexico och de har massa fajitas osv och det ENDA jag kunnde äta på menyn var kyckling bröst och ris. Vill då poängtera att jag inte kunnde ta någon sås eller några sådana där chips och salsa dip. Men jag börjar bli van med torr mat. Men det ska bli jävligt gott att komma hem och äta min glutenfria mat där hemma!! Men jag tror ingen är så nyttig som jag har vart under denna resa iallafall. Hehe..


GODMORGON SVERIGE

Har precis vart uppe och käkat frukost och nu har vi lagt till utanför en ö Grand Cayman (stavas?) och det kommer båtar som ska köra oss in till ön. Båten är för stor för att lägga till i hamn men det är ju kul att åka båt in med :)
Somtur är har jag inte blivit sjösjuk någon gång. Jag får nästan tacka gud för de plåstrena som jag fick utskrivet! Dock börjar biverkningarna kommer eftersom jag haft de så länge så jag ser knappt något på nära håll. Kan med andra ord inte läsa en bok eller något..
Aja, nu ska jag hoppa i bikinin och möta upp de andra! Se Ya!

Bild från Haiti



HATIT, JAMAICA

Tudeluu mina hjartan!

Min barbara dator har lagt av. Det gar int ens att ansluta till internet sa darfor kan jag inte lagga upp nagra bilder just nu, men det bor sakert fungera sen nar vi ar i Orland.
Igar var vi iallafall pa paradiset Haiti (Royal Caribbean) har en egen halv o som ar helt gudomlig. Idag var vi i Jamaica. Aven det valdigt fint. Blev sol och bad bada dessa dagarna men luftfuktigheten ar sa hog plus att det har vart 32 grader i SKUGGAN sa det har inte gatt att vara i solen sa lange.
Jag har iallafall lyckats branna sonder mig pa ena armen AVEN att jag har haft pa solskydd tusen ganger. Jag hoppas verkligen att det ar fint vader i Orlando nar vi kommer dit, annars lar hela brannan vara borta nar jag kommer hem :p

I morgon ser schemat ut som sa att vi lagger till pa en lite o som heter Grand Caymon (stavas) och dagen efter det ar vi i Mexico. Detta ar verkligen livet. Vilken javla bat, vilken javla servic! Absolut det basta jag vart med om. Har aven som en vana att jag gar till gymet efter att vi har badat och springer pa bandet. Gymmet ligger namligen hogst upp pa dack sa nar man springer ser man ut over hela havet :)

Det enda som ar trakigt for mig ar att jag knappt kan ata nagon mat... Det enda jag kan ata i princip ar pomme, ris, hamburgare och sallad plus nagot mer. Jag har inte kunnat ata en enda dessert pa hela resan eftersom jag inte tal :( Och da vill jag tillagga att det ar ett AS STORT bord med BARA desserter.. Men men, det ar som det ar men det ar trakigt att ata samma saker varje dag. Jag har namligen fatt i min nagot med gluten i sa jag har haft jatte ont i magen och den har vart svullen som satan.

Aja, nu ska jag sluta babbla. Jag ska till rummet snart och sova. Imorgon skulle vi pa den fina resturangen dar man maste ha langklanning och kostym men eftersom vart bagage ar borta kommer vi inte kunna ga pa den sitningen.

Aja, hade fint sa hors vi forhoppningsvis snart igen! Maste stanga ner har, det kostar multum att surfa pa baten hehe.. Puss puss!!

THIS IS WHAT I CALL LIVING THE LIFE

GODMORGON SVERIGE!!

Hur har ni det?! Här är det UNDERBART kan jag lova. Denna gång har vi uppgraderat oss med hytterna så vi har balkong :) Om ca 1 timme kommer vi lägga till i en liten vik så kommer det små båtar ocg stjusar alla in till Haiti (Labadee). Royal Caribbean har en egan del av ön. Så det är inte farligt för oss att gå iland eftersom de har spärrat av osv. Först tyckte jag att det känndes lite jobbigt att åka dit men båten har faktist ca 500 av lokal befolkningen som jobbar för båten där. 
Men men, nog med det! Igår var det väldigt varmt, vi var bara ute till havs. Idag blir det Haiti, imorgon Jamaica osv.. Sjukt underbart med semester vill ja lova! Det enda tråkiga är att de inte alls har mycket mat som jag kan äta. Till frukost är det i princip bara frukt osv som jag kan äta. Det är lite tråkigt när det är en JÄVLA STOR buffe med förätter, varmrätt och extremt mycket desserter. Men det är bara att göra det bästa av situationen.
I morgon får vi se om vi får våra väskor när vi lägger till i Jamaica (de skulle nämligen frakta de dit). 
Tyvärr är datan extremt seg så det tar nästan 15 minuter att ladda upp en enda bild så ni får nöja er med detta!


Hotellet i Miami (ett av skyskraperna)











Bild från rummet. Vlken utsikt va?

 






RSS 2.0