ÄR NI BAKIS IDAG?

HEJ!

Nu är jag här igen, mitt internet har inte fungerat på hela dagen. Lika så uppladdningen av bilder från min mobil. Jävla skit! Idag har jag iallafall tagit vara på dagen. Var ute och red vitnos tidigt imorse. Han känndes inget vidare om jag ska vara ärlig men jag ska eventuellt träna för Roberto på tisdag så då kommer jag få kämpa och rida arslet av mig kan jag lova!!
Efter det har jag och mamma vart och tittat i alla inredningbutiker i hela norrköping typ. Det enda jag fick med mig hem idag var skurmedel osv. HAHA! Soffa hittade jag en men eftersom jag helst inte villvänta 6 veckor och beställa en så ska jag få veta imorgon om jag får köpa visnings exemplaret. Jag hoppas det.. Jag vill ju flytta så snabbt som möjligt men utan soffa flyttar jag inte in. Så är det bara! Allt ska vara perfekt..
 
Det var iallafall väldigt skönt att vakna upp idag och känna att jag inte var bakis!! Helt underbart.. Jag funderade ju på om jag skulle hängt med tjejerna ut men jag gjorde rätt i och stannade hemma :)
Nej, nu ska jag plugga! Eller, försöka plugga kanske jag borde skriva..




Kommentarer
Postat av: Anonym

du gjorde helt rätt i som stannade hemma :) vad gjorde du då ? såg du på melodifestivalen ?

2010-02-28 @ 21:50:56
Postat av: Emelie

Nix, har faktist inte sett det en enda gång detta år. Var så trött efter att ha jobbat hela fredagen plus hela natten så jag la mig tidigt.. Även fast jag ville ut och festa med mina vänner så sa kroppen ifrån.

Själv då?

Kram Emelie

2010-02-28 @ 22:12:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0