AMANDA

Alltå förlåt att jag tjatar men jag satte på Tv:n nu när jag kom hem från jobbet och stallet. Det första jag såg och hörde va Amanda sjunga i Idol. Jag säger bara en sak, JAG BÖRJADE LIPA OCH FICK RYSNINGAR I HELA KROPPEN!! Alltså den där hallelulia låten som hon sjöng tog kål på mig. FAN VA FIN DEN VA!!
Om det är så att någon av er som läser min blogg hittar den på Youtube eller ngt snälla skriv till mej då!

Okeeej?

Reklamen är slut, dags att rusa. Trevlig helg alla mina underbara läsare=)

enhjlfdjlkef

(Kommer inte på någon rubrik.)
Ja då är det Torsdag då och jag är ledig. Va en sväng på gymmet i morse och tränade skönt när man kommer hem sen så nu sitter jag i knaprar på osaltade och orostade nötter. Sudär gott? Men någon gång måste man ju bli nyttig :S
Helt ärligt tror jag att det är ngt fel på mig för jag är sååå jäääävvlllvaaaa hungrig hela tiden! Det enda jag tänker på är mat mat och återigen mat! Det är helt sjukt plus att jag äter liksom som en man. Aaa fatta!

Föressten, så jävla najs att Pia åkte ut ur Top Model då! YEEEES! Jag hoppas verkligen att Hawa vinner hon va ju grymt snygg på pin up bilden.
Jag har faktist hört ryckten om att hon vinner men man vet ju aldrig.

Ne nu ska jag ut o traska med Totte i regnet. Kul.

tjarrååå

r?

Jaha, då är det en ny vecka. Helgen har vart great måste jag säga! Fredags va jag bara hemma och tog det lungt, lördags jobbade jag sen blev det utgång. Söndag började med jobb igen, efter det åkte jag ut o red och sen gick jag på bio på kvällen och såg American Gangster. Rätt okej va den faktist!

Hm, idag kom min lön så jag har shoppat lite grejjen, fan att min kamera är sönder för jag är osäker på ett par skor jag köpt och skulle villja veta vad ni tycker! Har även köpt en skinn kjol från Whyred. Kort med hög midea ass snygg dessutom fick vi bara två exemplar så man är ju lite ensam om att ha den :)
Ska se om jag får tag i någon kamera så ska jag lägga upp bilder på skorna och sen på de andra nya sakerna!
Nu ska jag gå ner och äta nudlar. MUMS :O eller inte?

God kväll!

Veckan

som gått har vart sudär, eller rättare sagt åt helvete! Usch, inget kul men man kan inget göra förutom att finna sig i situationen.
Man lär sig nya saker för varje dag har jag jag märkt, speciellt nu på sistonde. Mer om livet i sig liksom men även om andra människor, vart man har de osv. Vissa överaskar på det postiva sättet och andra på det negativa.
Om jag ska vara helt ärlig så blir jag inte överaskad av det heller. Vet ni varför? För att jag inte orkar lägga energi på människor som "får mig ur balans." (lite fint ord sudär) Och det känns ganska bra tror jag? Äh jag vet inte...
Men nu är det fredag iaf och i helgen blir det jobb jobb och jobb. Men självklart hinner jag med en utgång i morgon med tjejerna :) Blir letche och otten.
Och tro fan va arg jag blev när ajg kom till jobbet idag och märkte att jag inte hade fått min lön!! Vi får den på måndag, vad är det för jävla dag liksom? Jag som hade lagt undan skor osv. Hoppas bara de finns kvar till måndag. Peppar peppar.

Ne nu ska jag lägga mig i soffan och glo på idol. Kanske slinker ner en liten chokladbit med :P
Hej då min älskade blogg

Justin Timberlake

Alltså igår hoppas jag ni såg på Tv400.
Det va Justins konsert i NYC FutureSex/Love show. Ska jag vara ärlig så har jag aldrig gillat honom sudär super mkt men efter att ha sett den här konserten på tv så döör jag!
Jag fick tom. gåshud! Och fatta du hur det hade vart att vara sett hela konserten i NY.
Alltså vilken jävla show säger jag bara!


I kväll ska jag hoppträna, och det ska ´fanimej gå bra!


Pusss hej


Sliten

Alltså gud vad jag är trött nu. Kom nyss hem från Nautilus, va på ABS passet (mage/rygg) och sen körde jag kondition efter det. Tyckte att jag va så pigg innan jag åkte när jag låg hemma i soffan men nu är jag så otrooooligt trött! Så ikväll blir det att titta på sjukhuset, extreme home makeover och sen cityakuten. 
Jag sitter och grinar varje gång jag tittar på extreme home makeover :P 
Jaa, annars har inte inte hänt ngt speciellt i dag. Har ju varit ledig, skönt det iaf. Ledig på onsdag med för ajg är inte ledig en enda lördag eller söndag den här månaden! Urk. 
Det blir att jobba bakis på söndagarna. Men man får väl se det så att det blir mkt pengar i slutändan och då är det väl värt det. 

Aja mina kära vänner, nu ska jag gå ner och äta köttfärsås och spagetti. MUMS



 

Shoppingsidor!

Dessa är mina favoriter när det gäller nätshopping:


www.americanapparel.se  -snygga "basplagg", bra och billigt!


www.victoriassecret.com  - AS SNYGGA underkläder, även kläder osv.

www.shopiana.com - Denna sida är sudär, men de har lite Cheap Monday, Resteröds, Rules by Mary osv.

www.zoovillage.se - Denna sida känner väl de flesta till. Stort utbud. Olika märken.

www.nelly.se - Alla vet väl va det är för sida med men för de som inte vet: mkt underkläder, badkläder men även vanliga kläder.
 
www.guessfactory.com - Kläderna är sudär på hemsidan men endel accesoarer finns det.

www.mangoshop.com - Fina kläder.

www.tradera.com - För de som vill fynda :)

www.laredoute.com - Finns även katalog som man kan beställa hem gratis.

www.stayhard.se - Olika märken som Nolita, Friis&Co, Jenny Hellström, Odd Molly.


Ja det va några iaf orkar inte skriva mer :O


Ett gulligt pyamas tips från victoriassecret ------->


Ledsen

Kom nyss hem från stallet och jag är så jäävla ledsen. Alltså jag ÄLSKAR min häst Hilton hur mkt som helst.
Och jag vet att han har haft ont i ryggen men han är frisk nu och kommer att hålla för att tävla.
Men ändå ska en viss person i stallet kommentera att hon tycker att jag borde sälja Hilton och köpa en ny häst.
Hon har sagt det förut och att hon tycker han inte är bra byggd som en tävlingshäst ska vara osv osv.
Grejjen är den att hon hackade förra veckan och liksom (hånar) åt oss men nu hände det igen!! Jag sa självklart ifrån i dag och då frågade hon om det inte va så att jag ville kunna tävla 130 cm med honom o då sa jag att jag kommer göra det. Då slänger hon ur sig: aaa det kanske du kan man dina felfria rundor kommer inte vara många.
ALLTSÅ VARFÖR KLANKA NER PÅ NÅGON ANNAN?! Jag har inte bett om hennes åsikt!!
Bara för att vissa hästar i stallet är värda hur jävla mkt pengar som helst så betyder det inte att Hilton är dålig!

Min dressyr tränare tycker inte alls som Malin. Hon säger att det kommer gå hur bra som helst med rätt träning osv. Och att han visst har fin kropp. Man försöker ju alltid att skita i de som trackar ner men jag kan inte rå för att jag tar åt mig som fan för så mkt jag har kämpat för hilton och så bra som han utvecklas under det här året.
Usch allt känns bajs:( Hur kul är det att veta att hon står och skrattar bakom hörnet när jag rider?

Men jag säger bara en sak, EN DAG DÅ KOMMER JAG FAN VISA DE ATT JAG ÄR LIKA BRA SOM DOM ÄVEN OM MIN HÄST INTE KOSTADE 900 000 KRONOR!!!!



Helg!

Då är det helg igen. För många betyder det att få vara ledig, men för mig blir det tvärt om. Massor jobb.
Men ikväll ska vi tjejer iaf hem till Maria . Blir att laga mat och dricka massa vin. Sen bär det nog av till teaterbaren för att kolla läget. Efter det blir det nog dags för mig att knalla hem eftersom jag har en lång dag i morgon med!

Förlåt om min blogg är lite tråkig nu men jag ska fixa en kamera så jag kan lägga upp bilder!
Måste fixa mej lite snabbt nu innan jag börjar jobba. Ha en trevlig helg på er=)

Ps. Ouraka välkommen hem!! 

Skitprat

Älskar att läsa andras bloggar. De har länge haft Elin Klings blogg som en favorit men numera börjar jag även tycka att Katrin Schulmans blogg är rolig och läsa. Däremot delar jag ju inte alla hennes åsikter. Men det kanske är det som är intressant att läsa. Att någon verkligen säger vad man tycker!
Både Elin och Katrins blogg hittar ni på stureplan.se

Och en sak som jag bara måste nämna för er som kollar på Top Model. Alltså det finns fan ingen människa som stör mig så mkt som Pia och Sanna just nu. Hur i helvete kan man sitta och säga: Hoppas hon (Hawa) ramlar ner när hon va högst uppe på globen. Är det helt sjuka i huvudet eller?!
Allt handlar om avundsuka!! varför i helvete ska tjejer alltid vara så taskiga?!
Jag hoppas att Hawa eller Margarita vinner!!

Ne hörrni nu ska jag kolla på Idol. Hoppas att Amanda går vidare!

Hej svejs


KORPEN

OKEJ, vi brudar har tänkt och starta ett korpen lag i basket. Behöver några fler som vill vara med.
Någon som är sugen?? Skriv på komentarer isåfall!
Bara så ni vet kommer vi vara bäääääst!

VILL HA!

Fattar ni hur mkt jag vill ha dessa två tröjor från acne?! Jag har tittat på de hur länge som helst, frågan är om jag ska beställa en?

Kolla in denna underbara jeansskjorta:      och denna top:



Föressten, är det någon som vet hur man gör om sin blogg så man får "egen" bakgrund och sånt?
Jag suger på datorer och sånt:P

Hej mina vänner och ovänner ;)

Förlåååt att jag inte har skrivit här på några dagar men för det första har inte mitt internet funkat som det ska och för det andra så är min digitalkamera sönder! Den tappades i golvet på otten :/  Jag som faktist för första gången tog med den när alla girlsen skulle parta.
Så några bilder blir det inte från festen dock!
Jaa, annars rullar livet på som vanligt med jobb, träna och Hilton.
Har faktist hänt endel saker på sistone, blev "bråk" inne på jobbet när jag jobbade mellan några tjejer så den ena har polisanmält den andra tjejen och nu vill hon att jag ska vittna. Vad gör man? Alltså hade det vart mig det handlade om hade jag velat att någon ställde upp och vittna men jag vettifan. Jag vill ju inte få några efter mig heller eller bli indaragen i massa skit. Skulle höra av mig till tjejens pappa ikväll men väntar nog tills i morgon.

Skriver snart igen. Jag lovar! =)  TJA!


Florida?.....

Dgjdpgkdf

Då är det fredag igen. Har inte hittat ett piss på stan till i morgon så jag plockade ihop lite som jag hade hemma oxå med det nya.
Tyvärr blir det inga direkta lager på lager för min del för då kommer jag svettas ihjäl inne på otten!
Sååå det blir det här:     Linne: Gina Tricot 130:-

     Skor: Köpta i London                      Väska: myrorna 30:- Smyckena kommer från indiska och HM utom örhängena som är från D& Company. Me Lajki heter märket och kostar 400:- tror jag.

Ska ta kort på alla brudar på lördag. Har ju hört ryckten om att anna ska vara nunna och vissa turtels :P
Idol nu.

trevlig helj!!



PS. Glömmde ju kjolen och mina snygga strumpbyxor från Wera. haha klart jag ska ha ngt på underdelen med! Har dock inget kort på det. Sen mkt svart runt ögonen feta ögonbryn uhalala ;) ÄH vi får se om jag blir lik, antagligen inte ! hej igen

Maskerad

I dag fick jag inbjudan till bellas, annas och emelies födelsedags fest som är på lördag!
Det kommer vara maskerad, man ska vara lik en filmstjärna eller liknande. Kommer bli kul!
Efter mkt om och men så har jag bestämmt mig för att vara Mary-kate Olsen. Och johanna Ashley Olsen.
Inte för att jag är lik henne men hon är ju sååå grym!
Kolla bara in den här bilden

Va på stan och letade kläder och några skyhöga skor med men utan resultat så får väl gå i morgon med och se om jag hittar ngt innan jobbet!
Lägger upp en bild sen på min outfit när jag hittat ngt =) Om det nu blir någon sådan hehe.

PUSS OCH KRAM PÅ ER!

RSS 2.0