DRESSYR TRÄNING

Godorgon på er!

Tränade dressyr igår för Karina. Det gick skit bra (för en gång skull)!! Naevars, det går hela tiden frammåt men vi har våra perioder då vi får kämpa mycket mer och hårdare och då känns det som att man bara står och trampar på samma jävla ställe. Men igår släppte det och så fin som han var igår har han tydligen aldrig vart tyckte Karina :)
Jag red mycket på volten och bara ställde igenom honom så mycket det bara gick och så lågt som möjligt. Gjorde det i alla gångarter och även i igångsättningar och avsaktningar vilket vi lyckades bra med. Detta jobbet fick honom att komma igång med sina bakben ordentligen (=as jobbigt för mig att sitta ner i traven) och i slutet gjorde vi några galopp ombyten, sluta snett igenom och det satte vi perfekt. Det stämmer verkligen att träning ger färdighet!!


Nu sitter jag här och kokar ägg. Ska snart ut till stallet igen. Tror jag ska rida ut en sväng.
Försöker göra det 2 gånger per vecka. Jag tycker faktist att det är jätte viktigt så att man inte bara sitter och harvar fram och tillbaka i ridhuset.

En fråga till er.. Hur ofta rider ni ut?

Föressten, angående filmerna från tävlingen så får jag inte upp dom :S Men nästa tävling jag rider är i västervik den 24-25 tror jag, då lovar jag att jag ska göra ett nytt försök. Nu vet jag ju att några vill se iallafall ;)


Föressten, igår gjorde jag en sak som jag hållt lite hemlig för er:P Men ni får nog se senare idag :P


Kommentarer
Postat av: Poppe

Jag försöker rida ut en gång i veckan, och promenera ut i skogen en gång i veckan bara för att lämna banan och att få göra någonting annat.

2009-10-17 @ 10:49:57
URL: http://teamzp.blogg.se/
Postat av: Pernilla

2009-10-19 @ 21:52:50
URL: http://tintin
Postat av: Pernilla

Hejsan, kul att ha hittat till ännu en blogg :)



Jag rider ut ca 1-2 ggr i veckan, försöker göra det så ofta som det bara går. Kan dock aldrig slappna av och njuta av en uteritt då min häst tittar på allt och är livrädd för får och andra djur som vi måste passera :P Men vi jobbar på det :)



Ha det fint!

/Pernilla

2009-10-19 @ 21:54:31
URL: http://tintin.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0