Inköp hösten 08

Hej Hallå där!

Förlåt att jag har varit dålig på att uppdatera, men jag har haft fullt upp hela veckan.
I går var jag i sthlm med Patrick på inköp och dagen innan jobbade jag heldag ensam i butiken så det är därför!
Men igår va det super skoj iallafal! Vi tog tåget kl 7.28 och hade vårt första inköp på Nudie Jeans och Denimbirds. Nudie hade bra grejjer, Denimbirds va inget vidare måste jag säga. Däremot har de gjort hela sin kollektion ekologisk vilket annars är super bra, tycker jag iallafall!
Sen bar det av till Tiger, där fanns det grejjer. Puh, jag hittade en klockren fuskpäls med ett skinn bälte i midean. Många andra fin fina kläder också. Sist men inte minst så tog vi en promead i regnet för att kolla in ett nytt märke, Dagmar. Även de hade jätte fina kläder! Mycket fina coctail klänningar och stickade koftor.
Jag blir helt psyk av att titta på alla fina kläder. Jag måste verkligen uppdatera min garderob lite med nya frächa kläder.
Funderar på om jag ska köpa Acne byxorna, Hex sky. Bara lite osäker på vilken storlek jag ska ta. Annars ska jag fixa mina naglar hos Linda i morgon. Faan va skönt mina ser ut som ett rent helvete. Jag ska göra förlägning och de ska vara knallröda. På lördag ska jag även till frissan och klippa till kaluffset lite och färga det.


Aja, jag ska väl ta och avrunda här. Föressten, någon som ska ut ihelgen?? -Jag ska!!!

Kommentarer
Postat av: Picce

du går ut när ingen annan går ut hahahaha,, ;P

2008-01-31 @ 18:18:40
URL: http://Picce.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0