OROLIG NATT

Igår kväll var jag helt förstörd efter träningen. Huvudet dunkade och jag mådde jätte illa. Vet inte om det är tidsomställningen kanske.. Gick iallafall och la mig kl 21.00 igår men låg vaken fram till 00.00 inatt och efter det har jag sovit jätte oroligt. Tankarna bara snurrade i huvudet och jag var allt annat än lugn. När klockan ringde straxt innan 6 imorse så känndes det knappt som att jag hade somnat. Det är ju kul..
Aja, anledningen till att jag bloggar var inte för att berätta om hur nervöst och oroligt jag sov inatt utan för att visa er några filmer från båten!

Det första videoklippet är från "Martini baren", snacka om grym bartender!



Andra klippet är när jag filmar en kort snutt på soldäck. Meningen var att jag skulle filma hela pool området men när jag tittar på filmen inser jag att jag knappt har fått med något. Haha! URSÄKTA för min extremt töntiga röst HAHA!



Tredje och sista filmen blir jag nästan tårögd av. Det var alltid några olika band som spelade live musik på soldäck och på kvällarna, bland annat denna man som jag bara ÄLSKADE. En kväll när vi satt på resturangen längst bak på båtens uteservering så sjöng han min allra bästa låt "brown eyed girl". Jag blev super glad och blev nstan lite blödig när jag satt där under bar himmel med en massa stjärnor mitt i karibien när han helt plötsligt spelade den låten. Sista eftermiddagen så spelade han även på soldäck och när det mesta folket hade gått ner till sina hytter för att fixa sig inför kvällen gick jag fram till scenen och frågade om han kunnde spela den låten för mig igen och visst gjorde han det. Där satt jag helt ensam mitt framför scenen och filmade honom... Nu blir jag blödig igen..



Nu ska jag fixa mig till jobbet.. Ikväll kommer det mer mer och mer :) Bland annat outfits, middags bilder och kanske en till film! Vi ses ikväll igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0