DEL NR 3

Jaha, då kör vi del nummer tre av resan! Sista dagen på båten så plockade de ut massa mat på sol däck och hade även en liten "utställning" av maten för att visa hur skickliga kockarna var. Det var jätte roligt att se, det var live musik och kaptenen kom ner så att man fick ta kort med honom.











Och så lite andra bilder..

Mamma och pappa i väntan på förätt. När vi sedan satt och åt efterätten så hör vi en kvinna "prata" i högtalarna samtidigt som det öste ut musik med låten "tonight is gonna be a good night" med Black Eyed Peas. Då tackade besättningen för sig och så presenterade hon alla kockarna som hade tillagat kvällens rätter (resturangen har två våningar som är helt öppen i mitten), där sprang kockarna runt mellan alla bord med ljus i händerna medan alla gäster viftade med sina vita dukar i luften. Snacka om att jag fick gåshud..



Det var inte många gånger som jag kunnde äta någon efterätt så när de gjorde en specialare till mig blev jag överlycklig (då menar jag ordagrant överlycklig) och var tvungen att ta kort, haha!



En annan resturang vi var stammisar på var denna. Mamma var den enda som ville ställa upp på bild :D



Sist men inte minst så får ni se en liten kort film från soldäck när kockarna var ute och de spelade livemusik. Helt underbart!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0