ATT INPSPIRERAS AV








Många tjejer vill ha Elin Kling. Visst jag tycker jag om henne med MEN jag inspireras fan så mycket mer av denna kvinna! Mer välklätt, lyxigt men samtidigt sexigt. Jag älskar Buisness-woman-looken. Exakt som jag drömmer om att bli (fast inom något annat då, att måla och skriva är inte min starka sida direkt).

Föressten, killar och tjejer! Jag behöver lite tips på nya träningslåtar (några "snabba" låtar med mycket "go" i som jag kan ha när jag springer). Om ni har några tips får ni mer än gärna kommentera.


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Gynning är absolut min kvinnliga förebild, hon är GRYM!



Finns ju massa bra "work-out"-albums på Spotify, bara o söka lite :)

2011-03-24 @ 08:44:32
URL: http://peggs.spotlife.se
Postat av: Jenny

Jag har en jättebra mix, som Oliver Lönn har gjort (lisa fridströms kille) den är på 22 minuter. Då mår man bra flow, för ja tycker de är så irriterande när man måste byta låt & hålla på! De är riktig partymusik. De tycker ja funkar bra=)



Annars är ju hårdrock bra att springa till också!!

2011-03-24 @ 08:46:16
URL: http://jennynilsson.blogg.se/
Postat av: Jenny

ja fick en länk av honom där man kunde ladda ner den och sen lägga in den via itunes i mobilen men ja ska se om ja kan hitta den länken.

2011-03-24 @ 09:08:28
URL: http://jennynilsson.blogg.se/
Postat av: Natalie

Fyfan vad snygg hon är. Hon ser alltid så elegant ut :)

2011-03-24 @ 14:34:21
Postat av: Anna

emme slemme, du måste fixa det på itunes. itunes borde du ha på datan eftersom du andvände dig av när du starta telefonen. Om du inte vet va du ska göra kan jag fixa det. Skicka din mail och nytt lösenord som du vill ha till min mail.



Hoppas att din dag var bättre idag. Lyssna på Alica Keys-wait till you see my smile. Ass bra text, jätte bra pepp text, dock inte för att träna.



Puss

2011-03-24 @ 21:22:40
URL: http://acorvera.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0