LEDIG DAG


Finns inte så mycket mer att säga en att jag är en vääldigt trött tjej. Jag är liksom inte bara "normal trött". Jag är så trött att jag kan somna vart som helst när som helst. Mina ögon går i kors och jag känner mig "groggig", hänger inte med vad som händer runt omkring för fem öre. I går kväll när jag stängde butiken och kom hem visste jag inte om jag hade dragit ner gallret och släckt. Jag hade INGET minne av hur/om jag stängde butiken (detta har hänt flera ggr)!!! Ganska otäckt.. :( Förstår verkligen inte hur människor som jobbar på resturanger och matställen kan stå och säga att deras mat är glutenfri när de inte har en jävla aning!! Sånt gör mig sviiiiin förbannad. Vet man inte helt säkert ska man heller INTE yttra sig!

Aja, nog om det.. I dag har jag haft en riktig hemmafru dag. Har både städat och tvättat.. Sjukt tråkigt men det är ju TYVÄRR sådant man måste göra när man bor själv. Vid 16-tiden åker jag ut till Ekenryttarna och tittade när syrran tränade för Roberto. Gissa om jag blev hoppsugen? I morgon blir det iallafall att börja galoppera Vitnos, det är ju alltid ngt. Haha :) Nej, nu börjar alla tv program som jag ska titta på i kväll (om jag kan hålla mig vaken, somnade ju kl 20.00 här om dagen när jag skulle titta på tv). Ha det bra så hörs vi i morgon, då väntar ännu en ledig dag!

Kommentarer
Postat av: Mormor

Undra om man gjort det och det i efterhand är en pensionärgrej Emelie. Lite väl tidigt för dig tycker jag. Ha en bra ledig dag. KRAM

2011-07-20 @ 09:27:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0