JAG ÄR MER ÄN PEPP



Jag är sjukligt pepp inför lördagens utgång. Sitter och lyssnar på den här låten. Hur bra? Pju, jag kan knappt ligga stilla även om jag nyss kom hem från gymmet där jag körde 1 mil på crosstrainern. Hur normalt är det igentligen?!..


Kommentarer
Postat av: natta

skulle ju hälsa på dig idag! så kom det ju en "pelare" i vägen, så tänkte hälsa efter jag gått förbi den men då syntes du inte bakom skylfönstren.. :( hahaha!

2010-11-10 @ 22:20:22
URL: http://naatta.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du har ju gluten, vad är det du undviker?



Och vad äter du istället för t.ex. pasta och bulgur?

(förutom ris och potatis)

2010-11-11 @ 01:17:21
Postat av: Pernilla

Gud va duktig du är! :D Håller med om att låten är grym ;p

2010-11-11 @ 08:44:48
URL: http://tintin.devote.se
Postat av: emelie

Nu har ju min mage helt cp och tål inte alls mkt. Har ju både gluten och laktos. alltså det finns ju glutenfri pasta (som dock är väldigt dyr). Burgur osv finns det inget glutenfritt.

Jag undviker massa saker, typ soja, olika såser, bröd, pasta, nudlar, kakor, visst godis osv osv. Listan kan göras lång. Det är gluten i mkt mer än vad de flesta tror. Det kan ju vara panering på typ revbenspjällen som jag inte tål osv. Måste alltid fråga och läsa på alla inehållsförteckningar när jag handlar..

Bara för att det är så dyrt med glutenfria produkter så äter jag knappt någon pasta eller så. Lägger hellre pengarna på andra saker :) Dock är inte mina måltider varken goda eller roliga att äta. Men det är ju en prioriteringsfråga!

2010-11-11 @ 08:51:11
Postat av: natta

hahaha ja precis! allt är bara bra med mig :) och med dig?

2010-11-11 @ 16:22:17
URL: http://naatta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0