DET DÄR MED MIDSOMMAR

OM jag säger såhär. Bella, Anna, jag, bil, tält, midsommar, Öland, strandhotel och kallabalik. Dessa ord kommer nog att samanfatta vår midsommar ganska bra tror jag. Kanske får lägga till några ord sen när helgen är avklarad, men det tar vi då. Kan ni fatta JAG ska TÄLTA. HAHAHAHAHAH. Jag har tältat en gång, en natt i hela mitt liv och efter det lovade jag mig själv att aldrig mer göra om det. Vet i fan vad jag ger mig in i. Blir lite roligt för min väska kommer ändå vara packad med Acne kläder. Inte tänker jag vara ful bara för att vi ska tälta. Vi kommer iallafall att bo i Borgholm typ. Ska vara någon stor fest på Strandhotel både på midsommar och på midsommardagen. Någon som har vart där? Aja, vi alla är tre vilda partyanimal så det ska bli jävligt spännande att se hur detta går.


Nu till dagen som vart! Jag och Patrik var iallafall i Acnes showroom som är så jävla häftigt. Tittade på pre collevtion vilket är en tidig, lite mindre vår kollektion som släpps redan innan jul (main collection kommer senare somvanligt). Tjej plockade jag ut det bästa och snyggaste såklart. Jag dör varje gång jag är där. Alltså deras plagg är helt underbara. Aja, måste avrunda nu. Nichole kommer hit snart. Vi ska ha filmkväll. Vi ses imorgon bloggen. Kram och puss


Kommentarer
Postat av: Anonym

Akta dug för att ha för dyra saker med dig! Tänk om nån gör "inbrott", ganska lätt hänt på campingar..

2010-06-22 @ 21:34:33
Postat av: Miriam

Heej! Åh så härligt ni ska ha det på midsommar då!! Hoppas ni får en super-bra helg!! :)

Pusss

2010-06-22 @ 21:54:59
Postat av: Jenny

Hahahaha.. fyfan, vad ger ni er in i! Min kompis Matilda har varit på strandhotell flera midsomrar & festat, de är väääääärsta draget där tydligen:) så ni kommer nog få riktigt kul!!

2010-06-23 @ 10:16:35
URL: http://jennynilsson.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jo jag vet, men jag gömmer de i bilen :)

2010-06-23 @ 11:44:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0