BÖRJA TRÄNA IGEN KANSKE?



För några veckor sedan tog jag mig faktist i kragen och förnyade mitt träningskort på Nautilus. Tänkte nämligen att jag ska komma igång med träningen igen innan alla tävlingar sätter igång. Men vad hände sen? Nu har det gått flera veckor och jag har fortfarande inte satt min fot på gymmet?! Vilken jävla latmask jag är! Dock funderar jag starkt på att rulla mitt feta arsle till gymmet denna helg eftersom jag ändå är ledig. Visserligen ska jag iväg och  i träna för Roberto på söndag men imorgon skulle jag faktist kunna köra lite kondition på Nautilus. Skulle även behöva köpa lite snygga träningskläder. Det är ju iallafall lite roligare att träna då. Måste ju börja tänka på beach 2010 ;)

Idag red jag dressyr i ridhuset. Han känndes till en början lite låg och lång i formen men i slutet blev det bättre. Jobbade mestadels i galopp idag med tanke på att det ska bli -18 imorgon. Får se om jag sätter mig upp på hästryggen och joggar honom lie grann eller om han får vila. Har inte bestämmt det än.

Nu ska jag fixa iordning mig. Ska EV in till stan lite tidigare och träffa en person som hade lite ideer som han ville prata med mig. Får se om det kan vara något intressant. Efter det blir det jobb och ikväll ska jag träffa tjejerna och titta på Lets Dance.

KRAM TILL ER

Kommentarer
Postat av: Jenny

EMME! Vi kan börja träna ihop! Jag ska köpa på nautilus så fort min förskyldning är borta :) puss

2010-01-08 @ 14:58:23
URL: http://jennynilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0