SVAR PÅ FRÅGORNA

Här kommer svaren för er som är intresserade..


Hur många besökare har du? Hemligt ;) Nevars men det varierar ganska mycket om jag ska vara ärlig.

Hur kommer det sig att du började jobba på Palace? Jag blev faktist tillfrågad av Muffe. Så jag sökte alltså inte. När han frågade tackade jag eftersom jag tyckte att det var en rolig grej.

Träffar/dejtar du någon kille nu? Om inte, Skulle du kunna bli tillsammans med din förra kille (kan ej namn) igen?
Haha, jag är singel! Dejtar och dejtar.. Vill helst inte gå in på mitt privatliv även om jag vet att många är vääldigt nyfikna........

Har du några planer för att flytta ifrån Norrköping?
Ja, det är väldigt troligt att jag kommer flytta. Dock inte nu!

Kommer du åka utomlands något mer i år?
Har ingen resa bokad än så länge men jag kommer säkert åka iväg antingen i sommar eller i höst!

Hur lång är du?
Jag är 167.5 för att vara exakt.

Trivs du på ditt jobb? Kan du tänka dig att jobba så hela ditt liv?
Jag älskar mitt jobb, jag har ju turen att jobba med så bra märken och får följa med på inköp. Men jag kommer inte jobba i butik hela mitt liv, nej.

Är du nöjd med ditt liv och är du lycklig?
Ska jag vara ärlig så är jag skit nöjd med mitt liv just nu och jag är lycklig :) Jag har väldigt svårt för att vara nöjd med saker och ting annars. Det är därför jag gör så mycket olika grejer hela tiden och sätter stor press på mig själv. Men det känns som att allt går åt rätt håll om jag säger så!!

Ingen direkt fråga, men skulle inte du kunna berätta mer om dina tidigare hästar, du hade väl en brun innan vitnos? Har du haft flera får du gärna ta dem med.
Ja, jag hade Hilton (den bruna). Honom hade jag iallafall i ca 3 år (tror jag det var?) och jag tävlade honom upp till 120cm. Dock så sålde jag honom i sommras till en jätte gullig tjej i Linköping, så han bor inte så långt borta. Just nu har jag "vitnos" som han kallas efter Cardento. Han är en riktig bjässe, stor häst med andra ord. Vi har bara startat några tävlingar förra säsongen 120 klasser så detta år blir vårt första riktiga tävlingsår tilsammans. Framöver ska vi upp i klasserna tilsammans!! Sedan har jag haft många foderhästar innan jag köpte egen. Dock har jag inte riktigt tid att skriva om alla. Men det kommer fler hästinlägg framöver och filmer från tävlingar! 

När ska du ha inflyttningsfest? :D haha skojar! :P
 När jag fått ordning på lägenheten. Sugen på att komma? ;)

Vad är snygg stil på en tjej? vad är big no?
har du vart ihop med en utlänning? vilken nationalitet isåntfall?

Börja fotografera sånt du ser i butiker då du är på shoppingrunda.. alltså sånt du tycker är snyggt, så man får lite inspiration:)
Snygg stil på en tjej.. Alltså jag kan ju tycka att många olika stilar på tjejer är snyggt. Både lite mer dressat och lite mer avslappnad, skön stil. Jag tycker att man ska exprimentera och hitta sin egna stil. Jag varierar väldigt mycket själv! Ett BIG NO NO för mig typ ett par svarta bommulsleggings tilsammans med en sån där GinaTricot tröja (sån där lång oversized). Ser inte modernt eller snyggt ut för 5 öre. Jag har tusen andra saker som jag tycker är hel fel men blir lite mycket om jag ska dra upp allt här.
Ja jag har vart tilsammans med en kille som kommer från Kovovo. Muslim alltså!
Självklart kan jag börja fota saker när jag är ute på stan! Jag brukar faktist göra det men glömmer lägga upp bilderna :) Men jag ska bättra mig!

Vad anser du är vårens måsten för tjej?
Vårens måsten är helt klart ljusare färger i pastell, beige osv!! Annars kommer trenchcoaten tillbaka. Tänk dig lite mer kvinnligare än vad det har vart. Nu säger jag inte att det inte kan vara nitar osv men inte lika "hårt" som det vart tidigare. Även lite tunnare tyger, draperingar osv.

hur ska du inreda din lägenhet, vilken stil :)?
Det är hemligt, har inte ens berättat för mina vänner. De får se på min inflyttningsfest :) Men det kommer vara stilrent, modernt och lite speciellt, självklart :)

Är du singel ? när ska du svara på allas frågor, väntar :)
Jodå men det är jag ;)

Ja, det var väl det. Inte så många som undrade något, men hoppas att ni som ställde frågor fick svar! Verkar som väldigt få kommenterar saker just nu. Men aja, det är inget tvång men vore kul att veta vilka ni är eftersom ni är betydligt fler som läser än som kommenterar:P Aja, nu ska jag plugga... PUSSSSSSSS

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

hej tycker du verkar vara en mkt bra tjej :) jag skulle vilja dela med mig av en liten händelse ur mitt liv, då du verkar ha många besökare så kanske detta når ut till lite fler än till de få som läser min blogg. jo jag har varit tillsammans med en kille i ca 7 år, under vårt förhållande har han varit otrogen flera gånger, jag förlät honom hela tiden men han fortsatte han sa att han aldrig mer skulle göra nåt sånt och att han älskade mig över allt annat. det slutade med att jag blev så svartsjuk att jag var tvungen att hålla koll på honom hela tiden, ringde honom om undrade vad han gjorde, var han var, vem han var med. jag blev till och med arg över att han addade tjejer på facebook eller att nån tjej hade kometerat nåt på facebook. jag mådde så dåligt över att vara orolig hela tiden att jag blev deprimerad, han forsatte i hemlighet att ha kontakt med tjejer och flörtade hej vilt, vi gjorde slut och jag var fortfarande jätte svartsjuk och skulle ha koll på vilka han träffade osv tills jag en dag sket fullständigt i vem han träffade vem han pratade med, jag insåg att jag var värd så mkt mer än en kille som hela tiden ljuger och är otrogen. Så alla ni tjejer där ute som hela tiden förlåter era killar... dom kommer att göra det igen och igen, hur mkt de än säger att de älskar er, gå vidare och hitta en bättre kille för det är ni värda, annars går man där hela tiden och undrar vad han gör och vem han är med och tillslut blir man galen...



//johanna

2010-02-24 @ 09:12:44
Postat av: anonymous

Suveränt! Klart man är sugen på att komma på inflyttningsfesten! hehe :) Holla back när det blir av! :) puss!

2010-02-26 @ 15:08:49
Postat av: emelie

Haha ja men först måste jag ju veta vem du är? ;)

2010-02-27 @ 09:34:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0