REGN OCH 9 GRADER

Ja, vår sol och bad semester är allt annan än varm. All färg är borta. Jag som blev brun på båten =( Buhuu.
Idag har vi vart och shoppat på Florida Mall, ett skit stort köpcenter. Fick med mig några saker :) Dock får ni vänta och se vad jag shoppat tills jag kommer hem. Orkar inte stå och fota allt nu. Visserligen är det bara några grejer eftersom att jag har shopping förbud. Varför kan jag dock inte säga just nu. Men ni får veta det snart om några dagar!
Mitt humör sprack dock innan vi skulle åka hem. Jag hade hittat ett par as snygga Armani brillor och skulle gå och köpa dom de sista jag gjorde innan vi skulle åka hem så var det SLUT!!!! Jag fick nästa hjärtattack eftersom jag hade gått och längtat efter de hela jävla dagen! Dock så var de nyinkommna så de sa att de kanske skulle få in de om någon dag igen. Men eftersom att vi ska på Disney World imorgon och eventuellt på söndag med så lär vi inte hinna tillbaka dit :( 

Imorgon ska det iallafall bli 9 grader så hela familjen fick köpa fleectröjjor igår när vi va på Sea World eftersom vi trodde att vi skulle frysa till isbitar i våra chinos och tunna tröjor.

Aja, nu ska jag ta ett bubbelbad och värma mig lite sen ikväll ska vi ut och äta på någon fancy resturang.

Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0