INTERVJU MED FOLKBLADET+ DAGENS





Idag har det vart en hektisk dag. Har bland annat blivit intervjuad av ungt Folkbladet :) Kommer att komma ut nästa fredag!
 
På mig idag har jag haft mina nya Dagmar brallor med en fet dragkedja längs sidorna, skjorta Nudie herr, jacka H&M och solbrillor H&M.  

Har även förberett för morgondagens bloggfest! Nu ikväll blir det att förbereda mer.. Imorgon bitti är det hoppträning som gäller! Ska bli skit kul då vitnos känns väldigt fin.


Kommentarer
Postat av: Carro

vad kul det får man inte missa att kolla efter nästa vecka:) vad fin kläd du var idag.vart har du köpt jackan och byxorna?

2010-04-08 @ 21:49:05
URL: http://lovelyrose.blogg.se/
Postat av: Pernilla - en liten blogg om min häst m.m :)

Supersnygga byxor!! :D



Jag har en fråga angående bloggfesten förresten :) Har ni skickat inbjudningar till killar också? Eller är det bara tjejer? För jag tänker bloggfest som en tjejfest :) Men min pojkvän säåger att han också vill dit, med sin killkompis. Men jag försöker få honom att fatta att det är en BLOGGFEST och det kommer inga killar, jag skäms ihjäl om han tänker gå dit :P Är det så att inga killar kommer på själva eventet (snälla säg att det är så, för då ska jag förbjuda honom att komma :P) haha!

2010-04-09 @ 09:10:56
URL: http://tintin.devote.se
Postat av: Emma Roodla - Foto

gick ju super :)!

Himla kul de ska bli ikväll!

2010-04-09 @ 10:04:22
URL: http://babiidarling.blogg.se/
Postat av: Matillda

Hej! Tack för en grym kväll igår! Jag hittade dock inte hon som skulle dela ut mitt pris, finns det någon möjlighet att jag kan komma och hämta det ex. i din affär eller nått i veckan i stället?

2010-04-10 @ 09:53:18
URL: http://enterthemworld.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0